Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#286 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 23 January 2011 - 23:22

Όταν λέτε shota, πόσο shota; Από 15 ετών και άνω μπορώ να το αντέξω.

#287 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 23 January 2011 - 23:28

hmmmmm,...... lol *embarrassed* τι να πω τώρα... κάνε αντοχή για 10 σελιδούλες γιατί θα βγεί σε καλό (μιλάω για το πρώτο) τώρα κιας δεν θέλω να σε τρομάξω και να μην το διαβάσεις.... εμ,,,... δεν θανε δέκα ετών τα παιδάκια (μην ανησυχείς δεν είναι smut η τίποτα άλλο, απλώς δίχνει πως άρχισαν ολα.... πίστεψέ με αξίζει.... το 13 μην το διαβάσεις καν ... :) )(ελπίζω να σε έπισα :P )

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#288 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 23 January 2011 - 23:31

Υπάρχουν μερικά που αν είσαι ανυποψίαστος θα τα περάσεις για yuri πάντως.

ω, με εχουν ριξει σε τετοια παγιδα... αξεχαστη εμπειρια.

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#289 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2011 - 01:25

Εξαναγκασμός is a no,ε?Θέλω να σου προτείνω κάτι καλό για να επανορθώσω...έχω ξετρελαθεί με το Hana wa saku ka (παρότι εξελίσσεται αργά).Και γενικά ότι έχω διαβάσει από την Hidaka Shoko μου άρεσε.

Ongoing ε? με σκοτώνεις αλλά θα το τιμήσω. Thanks για την πρόταση. Και βγήκε και νέο chapter αυτές τις μέρες οπότε τσέκαρέ το αν δεν το έχεις δει.

Νομίζω την Hidaka Shoko την έχω ξαναπετυχει. Φαίνεται να έχει ωραίο σχέδιο πάντως.

Anw on a more shounen ai tone Tsuki wa Yamiyo ni Kakuru ga gotoku (έλεος με το μακρυνάρι για τίτλο) είναι τόσο cute and funny.:awww:
Spoiler:

#290 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 January 2011 - 05:35

Όταν λέτε shota, πόσο shota; Από 15 ετών και άνω μπορώ να το αντέξω.

Μα καλά ρε συ, από 15 και πάνω παύει να είναι shota!!!

Posted Image

#291 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2011 - 10:02

Δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε λίγο αυτό;

Όπως και να 'χει, shota, loli δεν θα με πειράξουν αν προσθέτουν κάτι στην πλοκή ή την εξέλιξη των χαρακτήρων. Αν το πετάν έτσι μέσα στις σελίδες απλά για φαν-σέρβις, θα το θεωρήσω κακόγουστο.

#292 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 January 2011 - 10:12

Κοίτα, άμα είναι σαν την τύπισσα στο honey & clover που είναι 19 αλλά δείχνει 12χρονο τότε άααααντε να το διαπραγματευτούμε, αλλά γενικά τα shota δεν είναι καν στην εφηβική ηλικία.

Εγώ είμαι της άποψης ότι πλοκή ξε-πλοκή αν έχει shota μέσα δεν μπορώ να το πάρω στα "σοβαρά".

Posted Image

#293 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2011 - 10:23

Εντάξει, αν θες να πεις μια ιστορία παιδικής κακοποίησης για παράδειγμα, είναι πιθανό να χρησιμοποιήσεις lolishota χωρίς να το κάνεις γελοίο. Όχι ότι δεν μπορεί να υπάρξει γελοίο, αλλά εξαρτάται από τις προθέσεις και το ταλέντο του συγγραφέα αυτό. Αλλά γενικά, αυτούς που βλέπουν τα προέφηβα σεξουαλικά δεν μπορώ να τσι καταλάβω. Εμένα μου έρχεται να τα πνίξω, ιδίως αν παραείναι genki (είτε fictional είτε irl).
Spoiler:

#294 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 January 2011 - 10:32

Αναφορικά με το shota κομμάτι του Complex η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Προσωπικά το κατατάσσω στα ελάχιστα αρνητικά της σειράς, καθώς το μεν κεφάλαιο 13 το θεωρώ απλά αχαρακτήριστο και άθλιο, το δε κομμάτι που παίζει όντως ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής αν και μου άρεσε σαν ιδέα in a sense και το πώς έδεσε αργότερα με κάποια πράγματα στην υπόθεση σαν εκτέλεση δεν με είχε ικανοποιήσει. Σίγουρα όμως η σειρά έχει πολύ περισσότερα να πει οπότε μπορεί κάποιος να κάνει 10 σελίδες υπομονή άνετα in my honest opinion.

Hint: Απεχθάνομαι τα shota yaoi και γενικά το child objectification όσο τίποτα στον κόσμο.

#295 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 January 2011 - 10:33

Meidei την ευκαιρία σου να κάνεις καριέρα ως shota λυπάμαι, αλλά την έχασες από τη στιγμή που μπήκες στην εφηβεία! XD

I am so ontopic!

Posted Image

#296 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 24 January 2011 - 11:27

Ongoing ε? με σκοτώνεις αλλά θα το τιμήσω. Thanks για την πρόταση. Και βγήκε και νέο chapter αυτές τις μέρες οπότε τσέκαρέ το αν δεν το έχεις δει.

Νομίζω την Hidaka Shoko την έχω ξαναπετυχει. Φαίνεται να έχει ωραίο σχέδιο πάντως.

Anw on a more shounen ai tone Tsuki wa Yamiyo ni Kakuru ga gotoku (έλεος με το μακρυνάρι για τίτλο) είναι τόσο cute and funny.:awww:

I can't help it,it's so cute!!!!:wooi2:Και το Yuuutsu na Asa είναι πολύ καλό αν και
Spoiler:

Κι αυτό ongoing...:unlucky:
Το Tsuki wa Yamiyo ni Kakuru ga gotoku έβαλα να το κατεβάσω.Domo,domo!:ureshii:

Edited by DarkElf, 24 January 2011 - 11:53.

Posted Image
Does this darkness have a name?

#297 FriiChan

FriiChan

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 24 January 2011 - 16:59

....λοιπον ειπα να κανω την πρωτη μου ερωτηση (γκουχου γκουχου)
θελω...μαλλον εδω και πολυ καιρο ηθελα να διαβασω το τyrant who fall in love αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο (ενα αυτο)
και 2 )(αν ειναι να το διαβασω) μηπως πρεπει να διαβασω πρωτα το challenger γιατι ειχα διαβαση καπου οτι εχουν σχεση ......και αποτι ειδα εχουν βγει ova? ΧD

#298 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 January 2011 - 17:25

Το Challengers βοηθά στο να χωνέψεις καλύτερα τι γίνεται στο Tyrant, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Καλά τα λέω;

#299 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 24 January 2011 - 18:03

--Μετέφερα τα 2 τελευταία ποστ από το yaoi anime, εδώ.--

Το Challengers βοηθά στο να χωνέψεις καλύτερα τι γίνεται στο Tyrant, αλλά δεν είναι απαραίτητο.
Καλά τα λέω;

Ναι, ακριβώς.
Εγώ διάβασα πρώτα το tyrant και μετα το challengers. Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι από μια πλευρά γιατί έχει ένα σκηνικό στο tyrant που έχει πιο ενδιαφερον αν δεν έχεις διαβασει το challengers.
Spoiler: tyrant

--Tα ova ήταν λίγο απογοήτευση. Καλύτερα διάβασε το manga και μετά αν θες τα βλέπεις. Εξαλλου τα ova είναι ακόμα στην αρχή της ιστορίας.--

Posted Image

Posted Image

#300 DarkElf

DarkElf

ラブレス

• Members
  • 611 posts

Posted 30 January 2011 - 20:38

Βγήκε νέο chapter του When a Man Loves a Man από Nakama.

Posted Image
Does this darkness have a name?