Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 06 January 2011 - 17:14
Άρα, για λόγους ψυχικής υγείας και σεβασμού προς την ερωτική μου προτίμηση, είναι μάλλον λογικότερο να διαβάσω ένα yaoi παρά ένα bara, αφού προορίζονται για ομοφιλόφυλους ( γιατί έχω την εντύπωση ότι σκότωσα την ορθογραφία αυτής της λέξης; ) άντρες. Είναι προτιμότερο να διαβάσω για αυτούς από την πλευρά μίας γυναίκας, we will see!
Posted 06 January 2011 - 17:48
anw για να καταλάβεις πάνω κάτω σε τι περίπου κυμαίνεται το είδος θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με πιο light τίτλους που είναι περισσότερο shonen aish όπως πχ το Dear Green, Desire, Boys Next Door, Rin, Yellow, Hero Heel,Mirai No Kioku, Kaze No yukue. Τα έργα των Yoneda Kou και Miyamoto Kano είναι επίσης σε"ασφαλή" επίπεδα και ωραία από άποψη πλοκής.
Posted 06 January 2011 - 18:10
Από τους τίτλους της Ίρης* έχω διαβάσει το Rin. Ασφαλές όντως, αλλά εμ... δεν εντυπωσίασε.
*Το βάζω στο σωστό κλιτικό μοντέλο: Η Ίρη, της Ίρης;
Posted 06 January 2011 - 20:26
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Posted 06 January 2011 - 20:27
Does this darkness have a name?
Posted 06 January 2011 - 20:29
edit...μόλις μπήκε στον σωστό δρόμο
Posted 12 January 2011 - 02:40
Posted 20 January 2011 - 21:48
Spoiler:
edit:Βγήκε chapter σε Hana wa saku ka και Yuuutsu na Asa!:lovulovu:Double pleasure by Hidaka-sensei!

Does this darkness have a name?
Posted 21 January 2011 - 00:58
Anw το επόμενο φαίνεται να αργεί αιώνες, και serious yaoi talk is serious

Έπεσα μπροστα στα πονήματα της Zaria αυτές τις μέρες. Aν και η πλοκή είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη το art της είναι φανταστικό. Τ^Τ Πραγματικά ζηλεύω τα άτομα που μπορούν να ζωγραφίζουν έτσι. (honestly δεν ξέρω κατά πόσο είναι legit να δείξω άλλη εικόνα από τα manga της XD) Anw amazing art is amazing but not for the weak of heart.
Posted 21 January 2011 - 01:09
θα το ξαναδοκιμάσω...αλλά αν και πάλι δεν μου αρέσει....θα σας μισώ αιώνια.
Posted 21 January 2011 - 09:34

Aπάντηση: Στο καινούργιο special του challengers. Καλα που είναι κι αυτό και γελάσαμε, να φύγει η πικρίλα από το tyrant...
Ρε συ, μέχρι που το έφτασες; Δεν υπάρχει περίπτωση να είχες διαβάσει αυτά που λέει ο Morinaga στις επίμαχες σκηνές και να μην είσαι με ορό. Κι εντάξει δεν είναι και το καλύτερο που υπάρχει, αλλά έχει ενδιαφέρον γιατί είναι όλο σκαμπανεβάσματα και ασχολείται πολύ με αναπτυξη χαρακτήρων.με κάνετε και νιώθω πολύ άσχημα που δεν ενθουσιάστηκα τόσο με αυτό το manga
θα το ξαναδοκιμάσω...αλλά αν και πάλι δεν μου αρέσει....θα σας μισώ αιώνια.
Ένα άλλο της ιδίας που διάβασα όμως καθυστερημένα γιατί δεν μου είχε πολυαρέσει το prequel, είναι το Kimi ga koi ni oboreru. Εδώ ασχολείται με τον μεγαλύτερο αδερφό που στο prequel εμφανίζεται πολύ λίγο και εσφαλμένα είχα αντιπαθήσει. Μέγιστη παρεξήγηση, του οφείλω μία μεγάλη συγνώμη.

Edited by Nighteyes, 21 January 2011 - 09:41.
Posted 21 January 2011 - 22:42
Kαι ξεφεύγοντας από το Tyrant να πω ότι χτές έκανα την "εξυπνάδα" και διάβασα το complex διαβάζοντας ένα Recommendation της LucyHeartfilia. Thanks sweety. Ξενύχτησα, πλάνταξα στο κλάμα έριξα το άπειρο rage και χάλασα ένα τροπικό δάσος σε μυξομάντηλα. >.> Ι loved it, με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Posted 22 January 2011 - 01:34
Complex is the story of the lives of Tatsuya and Sinozaki from near beginning to end. Note: Only chapter 1 of volume 1 and chapter 7 of volume 2 is shotacon
εγώ διάβασα ως το κεφάλαιο 4 ...δεν έχει αρκετό φαν σερβις...
τι να το κάνω το σενάριο εγώ θέλω απλά πράγματα...
ανατρεπτικό σέμε και vicious uke...και hardo gay chore scenes...