Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Yaoi (manga)
Posted 22 January 2011 - 03:10
Posted 23 January 2011 - 21:39
Kαι ξεφεύγοντας από το Tyrant να πω ότι χτές έκανα την "εξυπνάδα" και διάβασα το complex διαβάζοντας ένα Recommendation της LucyHeartfilia. Thanks sweety. Ξενύχτησα, πλάνταξα στο κλάμα έριξα το άπειρο rage και χάλασα ένα τροπικό δάσος σε μυξομάντηλα. >.> Ι loved it, με τα θετικά και τα αρνητικά του.
Spoiler: Complex spoilers
Μαζί με σένα κι εγώ...μιλάμε για οικολογική καταστροφή.

Είχα καιρό να κλάψω έτσι με manga.
Σα σύνολο όμως ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία που αποδεικνύει ότι τα yaoi δεν είναι gay hentai.
Does this darkness have a name?
Posted 23 January 2011 - 21:48
Posted 23 January 2011 - 22:43
@ DarkElf
Posted 23 January 2011 - 22:49
Μasaki is a manwhore and should be burned to the stake.- /rage
Kαι ξεφεύγοντας από το Tyrant να πω ότι χτές έκανα την "εξυπνάδα" και διάβασα το complex διαβάζοντας ένα Recommendation της LucyHeartfilia. Thanks sweety. Ξενύχτησα, πλάνταξα στο κλάμα έριξα το άπειρο rage και χάλασα ένα τροπικό δάσος σε μυξομάντηλα. >.> Ι loved it, με τα θετικά και τα αρνητικά του.Spoiler: Complex spoilers
Μαζί με σένα κι εγώ...μιλάμε για οικολογική καταστροφή.
Είχα καιρό να κλάψω έτσι με manga.Spoiler:
Σα σύνολο όμως ήταν μια πολύ όμορφη ιστορία που αποδεικνύει ότι τα yaoi δεν είναι gay hentai.

PS Λολ που έχουμε καταντήσει και σφαδάζουμε στο κλάμμα για yaoi

Posted 23 January 2011 - 22:51
btw,έχεις διαβάσει το sleeping flower?Πιστεύω ότι θα σου αρέσει.
Και meidei,ναι,πολλοί(κυρίως οι "αλλεργικοί στα yaoi) τα θεωρούν boy on boy hentai.
Posted 23 January 2011 - 22:54
Posted 23 January 2011 - 22:58
Και απορώ που έπρεπε να φτάσεις εκεί Lucy chan για να πέσει το πρώτο δάκρυ.
DarkElf θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια το Sleeping flower το είχα ξεκινήσει. Αλλά δεν είναι complete και το περιμένω να τελειωσει κάποτε.
Αlso με βάση τον ορισμό του hentai δεν χρειάζεται να μην σου αρέσει το είδος. Πχ το Ηaru wo daite ita είναι από τα αγαπημένα μου yaoi σαν υπόθεση αλλά είναι τόσο graphic που αν προσπαθήσω να πω ότι δεν είναι hentai θα πέσει φωτιά να με κάψει.
Edited by iristella, 24 January 2011 - 03:45.
Posted 23 January 2011 - 23:03
Υπάρχουν μερικά που αν είσαι ανυποψίαστος θα τα περάσεις για yuri πάντως.
Αναφέρεσαι στα girly figures?Γιατί ναι μεν ισχύει...αλλά και ανυποψίαστος να είσαι κάτι που προεξέχει εκεί που δε θα'πρεπε θα το δεις!
@iristella:Είναι complete,αλλά το έβγαλαν από το mangatraders.Αν δε μπορείς να το βρεις πες μου να σου το στείλω.
Posted 23 January 2011 - 23:05
@iristella:Είναι complete,αλλά το έβγαλαν από το mangatraders.Αν δε μπορείς να το βρεις πες μου να σου το στείλω.
στο mangaupdates το δείχνει ongoing πάντως σε μετάφραση. (στην Ιαπωνία είναι όντως completed).
Αν είναι στείλε μου links σε pm.
Είναι από αυτήν που έκανε το Hybrid child και το Junjou ε? Ή λέμε για άλλο?
Edit: Μάλλον λέμε για άλλο. Έλεγα για το Umi nemureru hana και εσύ για το Nemureru hana σκέτο. το δέυτερο το έχω διαβάσει. Ήταν ok. Τυπικό yaoi to pass the time. Γενικά ότι έχει σχέση με εξαναγκασμό συνήθως δεν το πολυσυμπαθώ. Εξαίρεση το tyrant γιατί όλοι ξέρουμε ότι ο Souichi είναι ο ορισμός του "τραβάτε με και ας κλαίω".
Edited by iristella, 23 January 2011 - 23:12.
Posted 23 January 2011 - 23:11
Posted 23 January 2011 - 23:12
Posted 23 January 2011 - 23:13
Εκτός και αν λες για το hybrid child που το λατρεψα και είναι completed.
meidei ναι κατέβασέ το ήθελα να στο προτείνω κιόλας. Εξοπλίσου σε χαρτομάντηλα όμως. ;_;
Posted 23 January 2011 - 23:16
Πάντως επειδή βλέπω ομοφωνία υπέρ του Complex, θα το κατεβάσω.
Beware! Μην τρομάξεις με τσάπτερ 1 και το 13 το οποίο μπορείς απλώς να το προσπεράσεις(μόνο το δεκατρία το 1ο είναι σημαντικό) (έχει λίγο shota) το οποίο είναι άκυρο one-shot που δεν επηρεάζει την ιστορία

Posted 23 January 2011 - 23:21

Εξαναγκασμός is a no,ε?Θέλω να σου προτείνω κάτι καλό για να επανορθώσω...έχω ξετρελαθεί με το Hana wa saku ka (παρότι εξελίσσεται αργά).Και γενικά ότι έχω διαβάσει από την Hidaka Shoko μου άρεσε.