Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#226 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 December 2010 - 18:18

Un Carnet de Bal
Allure
Gokujou no Koibito

Kαι αν διαβάσεις και τα παραπάνω post θα βρείς κι άλλα. :3

#227 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 December 2010 - 18:46

Blinded in a freak accident, Kai's vision is restored years later through a corneal transplant. His new eyes, however, can't seem to focus on his family or girlfriend. They are instead drawn to Hizuki, the surgeon who performed the operation.

Is it because of the doctor's alluring scent, which Kai finds strangely familiar? Or could it be because the transplanted corneas last belonged to Hizuki's lover...?

Όποτε διαβάζω τέτοιο σενάριο, θυμάμαι το Hidari-me tantei και αλλάζω σελίδα. Τι να πω, μάλλον μου άφησε τραύμα.

#228 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 26 December 2010 - 19:04

ρε παιδιά εγώ άλλο μάνγκα διάβασα; πάντα μα πάντα διαβάζω ένα μάνγκα και μετά οι εντυπώσεις είναι πολύ διαφορετικές απο εσας....μπερδευτηκα θα πρεπει να το ξαναδιαβασω και δεν μου είχε αρέσει ούτως ή αλλως.

Για το U don't Know me λες; Ή για το challengers; Σαν σχέδιο δεν με ξετρέλαναν αλλά ήταν καλά. Βασικά το 1ο το ξαναδιάβασα και τότε εκτίμησα πιο πολύ τον uke και το περιβάλλον του και μου άρεσε πιο πολύ.

Hollister επίσης Wild fang και τα sequel του, the secret aggreement, Haru wo daiteita και όπως είπε και η iristella ότι τίτλο βρεις μέσα στο thread κατα 99% καλό θα είναι. --Μακρυά από το hoshi no yokata εκτός αν δεν σε χαλάει το βαρύ S/M και οι υπερβολικά θηλυπρεπείς χαρακτήρες.--

Btw Iristella ωραία τα δύο τελευταία, αλλά το un carnet de bal μου είχε πέσει κάπως βαρύ από άποψη δράματος. Πρέπει να παραδεχτώ όμως ότι είχε καλό σχέδιο και ολοκληρώνεται ικανοποιητικά.

Meidei, δεν έχει καμία σχέση το allure. Κι εμενα δεν με τρελαίνουν κάτι τέτοια χαζά αλλά εκεί δεν έχει τετοια. Μην περιμένεις να ξυπνήσει καμια αλλη προσωπικότητα μεσα του και τέτοια. Η περιγραφή είναι παραπλανητική. Αλλά θα ήταν μια εύκολη αν και όχι λογική εξήγηση για το ξαφνικό ενδιαφέρον του για τον γιατρό...

Edited by Nighteyes, 26 December 2010 - 19:11.

Posted Image

Posted Image

#229 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 26 December 2010 - 19:31

Meidei, δεν έχει καμία σχέση το allure. Κι εμενα δεν με τρελαίνουν κάτι τέτοια χαζά αλλά εκεί δεν έχει τετοια. Μην περιμένεις να ξυπνήσει καμια αλλη προσωπικότητα μεσα του και τέτοια. Η περιγραφή είναι παραπλανητική. Αλλά θα ήταν μια εύκολη αν και όχι λογική εξήγηση για το ξαφνικό ενδιαφέρον του για τον γιατρό...

Αχά. Πάντως η περιγραφή μου ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις :P Ελπίζω να μην υπάρχει και κανένα yaoi που να έχει να κάνει με ένα μονίμως κλειδωμένο coin locker. (πωω, πρέπει να δω σύντομα κανένα καλό jdrama μυστηρίου. Θα πάω στο κατάλληλο νήμα, don't mind me).

#230 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 posts

Posted 27 December 2010 - 12:50

Un Carnet de Bal
Allure
Gokujou no Koibito

Kαι αν διαβάσεις και τα παραπάνω post θα βρείς κι άλλα. :3

ευχαριστω!^^

#231 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 December 2010 - 00:47

Η μητέρα Kurokawa είναι ημίθεα!
Spoiler:

But seriously guys, you are doing it wrong
Spoiler:

Edited by meidei, 29 December 2010 - 00:58.

#232 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 29 December 2010 - 12:06

Είδες που έχει πλάκα; Εμένα πάντως για κάποιο ανεξερεύνητο λόγο από το challengers και το tyrant αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Isogai. Οι ατάκες που πετάει, οι εκφράσεις του... Σαν μέσω αυτού η mangaka να λέει στους υπόλοιπους χαρακτήρες τι κάναν λάθος ή να δίνει και την άλλη όψη του νομίσματος. Δεν ξέρω τι είναι τελικά αλλά πολύ τον πάω. Βέβαια την πρώτη φορά που διάβασα το tyrant δεν τον είχα χωνέψει αλλά όταν το ξαναδιάβασα μαζί με το challengers απ' όλους εκει μέσα αυτός μου άρεσε πιο πολύ.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#233 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 December 2010 - 17:41

Ναι, ο Ισογκάι (πολύ σλάβικο ακούγεται αυτό το όνομα :S) είναι σημαντικός για την αφήγηση της ιστορίας. Με εκφράζει κιόλας μερικές φορές. Τι τραβάει κι αυτός ο καημένος :P

#234 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 December 2010 - 04:59

Μόλις τελείωσα το Scarlet και τολμώ να πω ότι ήταν εμπειρία. Ρομαντικό αστείο και με λίγες δόσεις disturbing από εδώ και από εκεί όλα μαζί μπερδεμένα. XD Θα διαβάσω και άλλα της ίδιας γιατί με πέθαινε το πώς από την μία παρουσίαζε τον υπέρτατο θεογκόμενο bishonen και στο επόμενο ακριβώς καρέ του τσαλάκωνε την εικόνα με puppy eyes chibi faces etc.

Έχω κατά νου να αρχίσω και το Partners το οποίο είναι ψυχολογικό αλλά διστάζω. Δεν παίζει τόσο ρόλο η απουσία bishonen αλλά μετά το Hoshi No Yakata οι αντοχές μου και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα έχουν μειωθεί αισθητά. Τ^Τ Wish me luck.

Critical Lovers και το Still Got the blues ήταν επίσης γλυκήτατα.

#235 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 December 2010 - 05:33

Καλά που μου το θύμισες και έτσι μόλις ανακάλυψα ότι βγήκε ο 2ος τόμος του critical lovers.:congrats:

Posted Image

Posted Image

#236 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 02 January 2011 - 14:25

New Junjo Romantica on mangafox

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#237 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 January 2011 - 00:07

όσοι πιστοί προσέλθετε στην ιστοσελίδα της Harudaki για νέα releases Crimson Spell και Viewfinder.

Αναφορικά με το Viewfinder είναι δύο αστείες σελιδούλες πριν από το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς. Ναι καλά ακούσατε τελειώνει. Κλάψ κλαψ λυγμ λυγμ και δεν συμαζεύεται. It was fun while it lasted αλλά τώρα ο Akihito πρέπει να νοικοκυρευτεί, Τ^Τ Θα τον έχει ο Asami, θα τον αγαπάει, θα τον λατρεύει μόνο που όταν θα φεύγει θα τον κλειδώνει στο υπογειο.

Όσο για το Crimson spell έχουμε μια extra έκδοση του τόμου 4 με κάποιες αλλαγμένες σελίδες που βοηθάνε στην "ομαλότερη συνέχιση της πλοκής". Και μια extra ιστορία με πολύ γέλιο αλλά suprisingly sad in a sense.

Spoiler:

Τελικά διάβασα το Partners όπως και το Blood της ίδιας mangaka. Ντάξει το Partners ήταν ενδιαφέρον σε κάποια θέματα και είχε ωραία ανάπτυξη χαρακτήρων και πολύ καλή ατμόσφαιρα late 80s αλλά σε κάποια σημεία ήταν ελαφρώς too graphic χωρίς ευτυχώς να φτάνει το Hoshi No yakata. Btw όσοι και όσες πάτε να δείτε bishounen just close the tab and never come back. I think it files under bara. Πιο πολύ μου άρεσε το Blood αλλά με έκανε ελαφρώς χώμα ψυχολογικά.

#238 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 03 January 2011 - 13:25

Ερώτηση:

Τα yaoi είναι female audience directed, σωστά; lol

#239 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 04 January 2011 - 14:24

Πάει το Challengers. Βιάστηκε να το σκοτώσει η μαγκάκα, ε; Μάτι βγάζει.
Είχε μερικές καλές στιγμές, αλλά σε γενικές γραμμές... :/

#240 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2011 - 19:03

kinou_nani_tabeta

αυτό το έχετε διαβάσει;

Edited by iristella, 05 January 2011 - 19:22.
link changed