Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Yaoi (manga)

• Please log in to reply
734 replies to this topic

#211 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 December 2010 - 19:34

Μόλις διάβασα το "endless world" !!!omg ήταν κυριολεκτικά μαματο, κιας πετάγοναι κάτι λεπτομερές "πραγματάκια" (νομίζω καταλαβαίνετε τι λέω) εκει που δεν το περιμένεις και μένεις :P
highly recommended :riiight:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#212 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 December 2010 - 19:43

sneaks out secretly to read it.

btw ποιοι ειναι αυτοι στην υπογραφή σου;
οι You are beautiful ή οι FT Island
ή None of the above?

#213 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 21 December 2010 - 19:53

A.N.JELL!!!! :lovulovu:
You're Beautiful indeed :D

Oh! btw you should also try Kyuugou's yaoi series :)

Oh! btw no2, το endless world το mangatoshokan το έχει όλο :)

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#214 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 21 December 2010 - 20:55

A.N.JELL!!!! :lovulovu:
You're Beautiful indeed :D

Oh! btw you should also try Kyuugou's yaoi series :)

Oh! btw no2, το endless world το mangatoshokan το έχει όλο :)

reading endless world now

και μέχρι εκεί που έχω διαβάσει πολύ μίξα θεέ μου
δεν έχω δει τόση μίξα σε Manga ποτέ.

#215 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 December 2010 - 18:08

Μόλις τελείωσα την ανάγνωση του U don't know me που μου 'χε προτείνει ο unagi και η iristella πιο παλιά.
Ενώ αρχικά σου δίνει την εντύπωση ότι θα ασχοληθεί απλά με σεξ (είναι explicit, να λέμε την αλήθεια), έχει πολύ έντονη ανάπτυξη χαρακτήρων (ειδικά
Spoiler:
και
Spoiler:
).
Ο Seyun ως προσωπικότητα είναι μια ευχάριστη αλλαγή στους συνήθως submissive uke, αφού ****** και δέρνει (το πρώτο ρήμα στην παθητική φωνή, αν προτιμάτε) και ο Yoojin στην αρχή σου δίνει την εντύπωση ότι απλά θέλει μέρος να εκτονώσει τις ορμές του, αλλά στην συνέχεια αποκαλύπτεται ότι είναι caring seme with a soft side μέχρι παράνοιας (...and hot).

Μάλλον είναι το πρώτο κορεάτικο boys love κόμικ που διαβάζω και μου αφήνει πολύ θετικές εντυπώσεις.

#216 danaigud

danaigud

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 24 December 2010 - 23:13

hahahahahha....τι είναι yaoi λέει.....*j.r. * <3

Edited by iristella, 24 December 2010 - 23:16.
greeklish converted

#217 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 24 December 2010 - 23:22

Ρίξε και μια μετάφραση στα νεοελληνικά;

#218 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 December 2010 - 23:40

hahahahahha....τι είναι yaoi λέει.....*j.r. * <3

anime με περιεχόμενο των έρωτα ανάμεσα σε ψηλά καυτά αγόρια...
ξέρεις απο εκείνα που ειναι πολύ ωραία αλλά δεν είναι gay
απλά κοιμούνται με άνδρες.

#219 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 December 2010 - 00:13

Mάλλον αναφέρεται σε ένα από τα post της πρώτης σελίδας του thread.

Anw meidei ντάξει δεν το λες και τρομερά explicit το U don;t know me. Ι mean δείχνει κάτι ελάχιστα αλλά ντάξει παλεύεται χωρίς να πάθει κανείς εγκεφαλικό.

Και ναι τι απίστευτος που ήταν ο Seyun... Mιλάμε έδινε ξύλο όχι αστεία. Και μιλάμε για έναν γνήσια badass uke στα ίχνη του Rikky από το AnK χωρίς όμως το εκνευριστικό tsun tsun στοιχείο.

Στα extra έριξα τρομερό γέλιο
Spoiler:

Οι γονείς των παιδιών ήταν όλα τα yen

Spoiler:

Προχωράς με το Totally captivated τώρα. XD

#220 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 25 December 2010 - 08:12

Στην αρχή είχα γράψει κάπως explicit, θα το έσβησα καταλάθος. Με την έννοια ότι οι γιαπωνέζοι με είχαν συνηθίσει σε πιο συγκεκαλυμμένες αναπαραστάσεις.
Ο Σεγιουν άνετα μπαίνει στην λίστα των αγαπημένων ούκε όλων των εποχών. Και παίζει να είναι και μόνος του στην λίστα.
Τον πατέρα του Γιοτζίν τον λάτρεψα· απίστευτη η σκηνή με τον συμπέθερο όντως. Κι ας μην μπορώ ούτε να την διανοηθώ να συμβαίνει εκτός μάνγκα.

#221 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 December 2010 - 13:43

Με την έννοια ότι οι γιαπωνέζοι με είχαν συνηθίσει σε πιο συγκεκαλυμμένες αναπαραστάσεις.

Παρεξήγησις! Αυτό μάλλον το λες λόγω των yaoi anime. Στα yaοι manga απ' όλα έχει ο μπαξές.:P Το u don' t know me όντως είχε πολύ ωραία αναπτυξη χαρακτήρων και ενδιαφέροντα σκηνικά. Πέρα από τις σκηνές που αναφέρατε που ήταν όλα τα λεφτά, μου άρεσε πολύ και όποτε
Spoiler:

Ιn other news, τελευταία διάβασα το Gokujou no Koibito που ήταν αρκετα καλό και ο uke όπως λέει και στο mangatraders ξεχωρίζει από το συρμό. Εχω πετύχει κι άλλους uke κατα καιρούς που δεν είναι το κλασικό υπάκουο γατάκι, αλλά δεν θυμάμαι που.:congrats: Για κάποιον λόγο ανάμεσα τους μου έχει μείνει αυτός από το Yokan ενώ εμφανισιακά είναι από τους πιο θηλυπρεπείς. Βέβαια ο seme εκεί είναι λίγο...:hot:

Τώρα παιδεύω τον raw τομο του open the last door. Πολύ γέλιο αυτό το manga.
Θέλω επίσης να αρχίσω το manga του Yami no matsuei που δεν πιάνεται για yaoi μάλλον αλλά το shounen ai στοιχείο του είχε περάσει ακόμα και στο anime. Ο λόγος βέβαια που θέλω να το διαβάσω το συγκεκριμένο είναι γιατί βρήκα ενδιαφέρουσες τις υποθέσεις και τον χώρο που κινείται. Ανακατεύει διάφορα στοιχεία που πήραν απο μύθους και επιστήμη.
Επίσης στην λίστα έχω το Seitokaichou ni chuukoku που κάποτε είχα διαβάσει μέχρι εκεί που έχει φτάσει το anime και τώρα που το είδα το ξαναθυμήθηκα.

Posted Image

Posted Image

#222 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 25 December 2010 - 14:41

Παρεξήγησις! Αυτό μάλλον το λες λόγω των yaoi anime.

Υποθέτω ναι, αλλά δεν είναι ότι με ενοχλεί το να είναι PG rated, μπροστά στα υπόλοιπα.

Spoiler:

Εκεί και αν κέρδισε άπειρα respect· υποθέτω βέβαια ότι είχε παίξει και δασκάλεμα από τον Sun Choi.
Πιστεύω ότι χαρακτήρες σαν τον Seyun πρέπει να προωθηθούν σαν αρχέτυπα, με λίγο polishing.

Πάντως ότι ο Seyun είναι neko, είναι. Αγριόneko.
---
Διάβασα και τον πρώτο τόμο του Challengers επιτέλους.
ΟΚ, το είχα καταλάβει ότι ο Tomoe δεν έχει καμιά σχέση με τον uke πιο πάνω, αλλά αυτός είναι πιο clueless και από μένα. Αν και, to his defense, προέβαλε μια κάποια αντίσταση. Ελπίζω να το παίζει χαζός για να θολώσει τα νερά.
Οι σκηνές με τον μεγάλο-αδερφό-Soichi από την αρχή τρομερές· περιμένω να εμφανιστεί και ο Morinaga για να δω το ιστορικό τους.
Α, και ο Kurokawa με απογοήτευσε. Στρέιτ τάχα, και όπως ο ίδιος κατάλαβε νωρίς, μέγας jerk. Νομίζω ότι πρέπει να πάρει μαθήματα διαχείρισης ευάλωτων uke από τον Dee του FAKE (ο οποίος είναι στην λίστα των αγαπημένων seme).
Μου άρεσε πολύ το σχέδιο του manga, καλύτερο από το Koisuru boukun.
Spoiler:

Edited by iristella, 25 December 2010 - 16:51.
tag fixed

#223 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 25 December 2010 - 16:56

ρε παιδιά εγώ άλλο μάνγκα διάβασα; πάντα μα πάντα διαβάζω ένα μάνγκα και μετά οι εντυπώσεις είναι πολύ διαφορετικές απο εσας....μπερδευτηκα θα πρεπει να το ξαναδιαβασω και δεν μου είχε αρέσει ούτως ή αλλως.

#224 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 25 December 2010 - 17:27

Πάντως είχε μη συναινετικό σεξ, ας σημειωθεί αυτό.

#225 Hollister

Hollister

you got nuts

• Members
  • 59 posts

Posted 26 December 2010 - 18:07

παιδια καμια προταση για κανενα καλο μανγκα υπαρχει?(yaoi ε)
να εχει καλο σχεδιο κατα προτημηση:P