Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 3 Ψήφοι

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#151 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Αύγουστος 2009 - 16:28

63.Full Moon Island!!Perspective Battle,Cresselia Vs Darkrai!!!
Η περιπετεια ποτε δεν σταματαει και ετσι μετα τον εκπληκτικο φιναλε του Μεγαλου Φεστιβαλ στο οποιο η Dawn θριαμβευσε κανουμε μια μικρη παρακαμψη από την πολη Sunnyshore και κατευθυνομαστε στη πολη Snowpoint οπου ο Jim ενας από τους καλυτερους εκπαιδευτες που όμως αποφασισε να γινει πολεμιστης,ζητησε τη βοηθεια μας!Αποφασισαμε να χρησιμοποιησουμε τη τηλεμεταφορα του Gallade ώστε να φτασουμε γρηγορα εκει,τελικα όμως κατι πηγε στραβα…
-Isabela:Κανω λαθος,ή δεν είναι εδώ η πολη Snowpoint??
-Dawn:Νομιζω πως εχεις απολυτο δικιο…
-Nick:Tι συνεβει??Η τηλεμεταφορα του Gallade δεν εχει αποτυχει ποτε ξανα..
-Richie:Συμφωνα με το χαρτη του πομπου ειμαστε στο νησι Full Moon κοντα στη πολη Canavale…
-Alf:Δεν εχει σημασια,θα ξαναπροσπαθησουμε να τηλεμεταφερθουμε!Gallade,παμε!!
………………………………………………………………………………………………….
-Dawn:Παραμενουμε εδώ..
-Nick:Μα τι συμβαινει!?
-Richie:Ο πομπος του πολεμιστη δειχνει πως υπαρχει εντονη εκλυση ψυχικων κυματων και κυματων σκοταδιου!προφανως αυτά ευθυνονται
-Isabela:Και δηλαδη αν δεν τα κανουμε να σταματησουνε θα μεινουμε παγιδευμενοι εδώ???
-Dawn:ΤΤΤΤΤΤΤΤΙ???ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!ΘΕΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ..
-Alf:Σταματηστε τη γκρινια…θα βρουμε τι προκαλει αυτά τα κυματα,θα τα σταματησουμε και θα φυγουμε.
-Isabela:Κι αν δεν τα καταφερουμε?
-Nick:Υπαρχουν και καραβια!
-Dawn:Πλακα κανεις??Αυτο το νησι είναι ερημο…θα πεθανουμε!
-?????:ΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩΩΩ!

ΜΠΑΜ

-Dawn:Τι ηταν αυτό??
-Ιsabela:Ποιος μιλησε?
-Βyron:Εγω ειμαι!Ο Byron!
-Alf:Byron χαιρομαι που σε ξαναβλεπω,αλλα τι συμβαινει?απο που ηρθε αυτή η εκρηξη??
-Byron:Κοιταξτε στον ουρανο και θα καταλαβετε!
-Nick:Δεν είναι δυνατον!!Δυο θρυλικα ποκεμον που πολεμανε…
-Dawn:το ένα είναι πανεμορφο…
-Isabela:Πραγματικα!Το άλλο είναι λιγο ασχημο!!
-Alf:Ποια είναι αυτά τα ποκεμον??
-Richie:Είναι το Cresselia και το Darkrai!Σωστα Byron?
-Byron:Σωστα Richie!
-Nick:Γνωριζεστε??
-Richie:Φυσικα!Απο τη κριση στο βουνο Coronet!O Byron με ειδοποιησε και εφτασα εγκαιρα!
-Byron:Και χαιρομαι που βρεθηκατε παλι εδώ σε μια ακομα κριση!
-Alf:εξηγησε μας τι συμβαινει,γιατι πολεμανε μεταξυ τους αυτά τα ποκεμον??
-Byron:Όλα ξεκινησαν πριν δυο μερες!Ολοι οι ανθρωποι στη πολη Canavale αρχισαν να εχουν τρομερους εφιαλτες…
-Nick:Τρομεροι εφιαλτες ε??Ο μυθος αν δεν κανω λαθος λεει πως το Darkrai οφειλεται για αυτό..
-Byron:Ακριβως και ο μονος τροπος να διωξεις τα κακα ονειρα είναι με τα φτερα του Cresselia.Ηρθα λοιπον στο νησι Full Moon εφοσον το Cresselia το επισκεπτεται συχνα και ριχνει τα φτερα του,προκειμενου να μαζεψω αυτά τα φτερα…Και ξαφνικα από το πουθενα το darkrai εμφανιστηκε και αρχισε να παλευει με το cresselia!
-Alf:Αυτη η μαχη δεν φαινεται να οδηγει πουθενα ομως και δεν βγαζει νοημα…Γιατι δηλαδη το Darkrai ηρθε εξαρχης στη πολη Darkrai και προκαλεσε τα κακα ονειρα???
-Byron:Όπως φαινεται το εκανε προκειμενου να ξετρυπωσει το Cresselia και να παλεψουνε…
-Dawn:Για ποιο λογο όμως??
-Isabela:Φαινεται σαν το Darkrai να ποναει…
-Nick:Κι όχι μονο αυτό..ειναι σαν να εχει κατι δεμενο πανω του.Αν το βγαλουμε ισως ηρεμησει!
-Alf:Ωραια λοιπον!!Ας χρησιμοποιησουμε τα ποκεμον μας…
-Byron:Alf,περιμενε!Μπορει από τις επιθεσεις μας να πληγωθει το cresselia…
-Dawn:τι θα κανουμε τοτε??Δεν γινεται να κατσουμε εδώ περα απραγοι!
-Byron: O Richie μπορει να βοηθησει,αν αιχμαλωτισει το Darkrai με το πομπο του πολεμιστη θα ηρεμησει για λιγο θα του βγαλουμε το μηχανημα και όλα θα γινουν καλα!
-Richie:Ωραια,ας προσπαθησουμε!!Πομπος αιχμαλωσιας ετοιμος!!ΠΑΜΕ…………………………………………………………………………………
-Nick:Δεν φαινεται να επιασε!!Το Darkrai κανει σαν τρελο!
-Isabela:Κοιταξτε,το Cresselia το ακινητοποιησε!!
-Alf:Richie,δοκιμασε ξανα!!
-Richie:Αιχμαλωσια ετοιμη!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!
…………………………………………………………………………………………………….
-Byron:Τα καταφερε!Τωρα κατεβασε το εδώ,πρεπει να σπασουμε το μηχανημα!!
-Dawn:Σε ευχαριστουμε Cresselia!
-Alf:Αφηστε το σε μενα!sceptile διαλεγω εσενα!!Σπασε το μηχανημα με φυλλο λεπιδα!!
-Isabela:τα καταφεραμε!!
-Nick:Αυτό το μηχανημα μοιαζει σαν εκεινα τα μηχανηματα που ειχε η ομαδα Galactic για να μαζευει ενεργεια…
-Alf:Αυτό θα εγινε και τωρα,αυτό το μηχανημα θα αρχισε να απορροφα την ενεργεια του Darkrai και τρελαθηκε.
-Dawn:Ναι,αλλα νομιζα πως νικησαμε την ομαδα Galactic…ποτε λοιπον αιχμαλωτισαν το Darkrai και του περασαν το μηχανημα??
-Byron:Αυτοι οι κλοουν εχουν μολυνει ολο το Sinnoh με τα μηχανηματα τους προκειμενου να μαζεψουν ενεργεια,καποια από αυτά εχουν απομεινει ακομα και τωρα που εκεινοι εφυγαν,προφανως το darkrai θα μπλεχτηκε σε καποιο από αυτά!
-Nick:Τελος καλο!Ολα καλα λοιπον!
-Richie:Και το Darkrai φαινεται να συνερχεται!!
-Isabela:Κοιταξτε το Cresselia φευγει!!
-Dawn:Αντιο!!Και σε ευχαριστουμε!!
-Alf:και το Darkrai φευγει!!
-Nick:Τοτε γιατι γυρναει από πανω μας??
-Byron:Νομιζω πως λεει ευχαριστω!!
-Richie:χαχαχαχα!!Παρακαλουμε………

(Λιγο αργοτερα)
-Byron: Dawn χαιρομαι πολύ για σενα και Alf ευχομαι να τα πας πολύ καλα στο πρωταθλημα!!Χαιρομαι που σας ξαναειδα ολους παιδια και σας ευχαριστω για τη βοηθεια!Πρεπει να φυγω τωρα όμως,πρεπει να επιστρεψω στο γυμναστηριο!!
-Alf:Κανενα προβλημα!!
-Nick:Και εμεις πρεπει να παμε στον αρχικο προορισμο μας όπως σου εξηγησαμε!
-Byron:Τη πολη Snowpoint!
-Richie:Ακριβως!!
-Byron:Ότι και να συνεβει εσεις θα τα βγαλετε περα,ειμαι σιγουρος!!Αντιο παιδια!!
-Oλοι:ΑΝΤΙΟΟΟΟ!!
-Alf:Gallade διαλεγω εσενα,νομιζω πως τωρα μπορεις να μας τηλεμεταφερεις στη πολη Snowpoint!Παμε λοιπον……
Κι καπως ετσι οι ανθρωποι στη πολη Canavale θα μπορουν να κοιμηθουν ξανα ησυχοι και χωρις κακα ονειρα,ενώ παραλληλα τα θρυλικα ποκεμον,σταματησαν να παλευουν!!Οσο για εμας στοχος μας πλεον είναι ο ναος της πολης Snowpoint!!!!

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#152 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2009 - 16:32

64.The awakened Regigigas !!
Μετα την μικρη και απροσμενη σταση μας στο νησι Full Moon,στο οποιο καταφεραμε να δωσουμε τελος στη μαχη μεταξυ του Cresselia και του Darkrai,συνεχιζουμε προς τη πολη Snowpoint και τον Jim οπου μας καλεσε για βοηθεια!!
-Alf:Σε ευχαριστουμε πολύ Gallade!!Γυρισε!!
-Nick:Φτασαμε…
-Richie:Πρεπει να παμε στο ναο και να βρουμε τον Jim γρηγορα
-Isabela:Γιατι τετοια βιασυνη??Ηρθαμε πολύ γρηγοροτερα από ότι θα μας περιμενε,χαρη στη τηλεμεταφορα του Gallade!
-Richie:Σωστα,αλλα δεν ξερετε τον Jim,ειναι παρορμητικος και ειμαι σιγουρος πως θα εχει μπει κιολας στο ναο…
-Dawn:Ακομα κι ετσι,αυτος δεν είναι τοσο μεγαλος λογος ανησυχιας!
-Nick:Κι ομως ειναι..
-Dawn:Τι θελεις να πεις??
-Nick:Υπαρχουν φημες ότι βαθια μεσα σε αυτό το ναο κρυβεται ένα πανισχυρο θρυλικο ποκεμον…Τι θα συμβει λοιπον αν ο Jim πεσει τυχαια πανω του??
-Candice:Μην ανησυχειτε παιδια!!Ο Jim δεν πηγε πουθενα!Ειναι ακομα εδώ…
-Alf:Candice!!Παει καιρος…Τι κανεις??
-Candice:Ειμαι πολύ καλα alf!Αλλα όχι τοσο καλα οσο η Dawn που κερδισε το Μεγαλο Φεστιβαλ!!Μπραβο Dawn..
-Dawn:ευχαριστω πολυ!
-Richie:Πως ξερεις για τον Jim??
-Candice:Σαν γυμναστρια της πολης ειναι η δουλεια μου να γνωριζω τι συμβαινει στη πολη μου…!Οπως ακριβως ξερω και εσενα Richie!Μου ζητησε να παω για βοηθεια στο ναο και με ενημερωσε πως θα ερχοταν ακομα ενας πολεμιστης,αλλα δεν περιμενα πως θα ησουν φιλος με τα παιδια!
-Richie:Ναι,ειμαστε φιλοι και θελαν να ερθουν για βοηθεια!
-Candice:Ωραια τοτε,παμε στο ναο!
-Nick:Φυγαμε!!

(Στο ναο της πολης Snowpoint)
-Candice:Και αυτος εδω ειναι ο Jim!
-Alf:Παμε να τον γνωρισουμε!
-Richie:Περιμενε Alf!O Jim δεν είναι και πολύ κοινωνικος με ατομα που δεν γνωριζει,θα παω να του μιλησω πρωτα εγω!
-Alf:Ενταξει!
-Richie:Jim!
-Jim:Richie!!Χαιρομαι πολυ που σε ξαναβλεπω,αλλα δεν ηρθες καπως γρηγορα??
-Richie:Ημουν στην πολη Jubilife για το Μεγαλο Φεστιβαλ,στο οποιο συμμετειχε η Dawn όταν με ειδοποιησες και τα παιδια θελαν να βοηθησουν και ετσι ο Alf μας εφερε εδώ με την τηλεμεταφορα του Gallade!
-Jim:Πολυ εξυπνο!!Ειναι οι φιλοι σου που μου ελεγες ε??Ο Alf ο πρωταθλητης και η Dawn η συντονιστρια??
-Richie:Ναι,μαζι με τον γιο του Spenser και μια ακομα φιλη τους την Isabela! (Eιναι μεγαλοι θαυμαστες σου!!!χαχαχαχα)
-Jim:Ενταξυ τοτε!!Θα ειμαι καλος μαζι τους,αρκει να ακουν τις εντολες μου γιατι δεν είναι πολεμιστες και ισως κινδυνεψουν!
-Richie:Αυτές οι αρχηγικες σου τασεις!!Ποτε θα τις αποβαλεις???
-Jim:Συγγνωμη!!Προσπαθω να το ελεγξω παντως!!Ειπες πως ησουν στο Μεγαλο Φεστιβαλ,η Dawn συμμετειχε???
-Richie:Ναι και κερδισε!!
-Jim:Πολύ ωραια!!
-Richie:Παμε να σε γνωρισω!
……………………………………………………………………………………………………..
-Richie:Alf,Dawn,Isabela και Nick από εδώ ο Jim!!Candice εσεις γνωριζεστε!!
-Isabela & Νick:Χαρηκα!!
-Dawn:Χαιρομαι πολύ που σε γνωριζω από κοντα Jim!!
-Jim:Εγω είναι σαν να σας ξερω ηδη,εχω ακουσει τοσα πολλα για εσας από τον Richie!!Και συγχαρητηρια Dawn!!
-Dawn:Σε ευχαριστω!!
-Alf:θα ηθελα πολυ να σε αντιμετωπισω σε μια μαχη Jim
-Jim:Λυπαμαι Alf,αλλα το μοναδικο ποκεμον που εχω είναι ο Pikachu…
-Alf:Eιναι το πρωτο σου ποκεμον ε???Εντυπωσιακο!!
-Dawn:Ωραια,τοτε δεν μπορεις να καλεσεις καποια ποκεμον από αυτά που ειχες από τον καιρο που ησουν εκπαιδευτης???
-Jim:………….
-Richie:ΕΕ!!Παιδια,τι συζητατε τωρα για μαχες???Εχουμε ερθει εδώ για ένα σκοπο,η μαχη μπορει να περιμενει!!
-Jim:Δεν πειραζει Richie,είναι λογικο να θελει να με αντιμετωπισει ο alf αφου είναι ένα βημα πριν το πρωταθλημα Sinnoh!
-Dawn:Εχεις δικιο,και εγω θα πεθαινα να δω τις κινησεις καποιου που καταφερε να πιασει καποτε το θρυλικο Articuno!!
-Jim:χαχαχαχα!!Κι αυτο το ξερετε ε??
-Candice:Συγγνωμη που διακοπτω βρε παιδια,αλλα μηπως θα ηταν ωρα να μας πεις για ποιο λογο ειμαστε εδώ Jim!
-Jim:Ναι,εχεις δικιο Candice!!Λοιπον,ο λογος που σας καλεσα ολους εδώ είναι γιατι υπηρξαν αναφορες ότι το θρυλικο ποκεμον Regigigas που βρισκεται μεσα στο ναο ξυπνησε,αν συνεβει κατι τετοιο ολη η πολη είναι σε αμεσο κινδυνο και εμεις ως πολεμιστες,πρεπει να το αιχμαλωτισουμε και να το ηρεμησουμε!!
-Candice:Μα πως είναι δυνατον να ξυπνησε το συγκεκριμενο ποκεμον??
-Jim:Αν σκεφτεις την ποιο προσφατη κριση σε ολο το Sinnoh και το ότι ο κοσμος της παραμορφωσης περασε στο δικο μας για καποιες ωρες,δεν θα πρεπει να εκπλησσεσαι…
-Isabela:Είναι περιεργο που ακομα και τωρα οι πραξεις της ομαδας Galactic εχουν τετοιο αντικτυπο…νιωθω πολλες τυψεις…
-Jim:Για ποιο λογο??
-Nick:Η Isabela ηταν μια από τους διοικητες της ομαδας Galactic…
-Dawn:Ο αρχηγος,o Cyrus την απειλουσε πως θα εκανε κακο στους δικους της αν δεν εκανε όλα οσα ελεγε…δεν ειχε άλλη επιλογη
-Jim:ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ??ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ??? Π Α Ν Τ Α !!
-Richie:Jim….
-Jim:Μισω ολες τις ομαδες και τα μελη τους που εχουν σκοπο την κατακτηση του κοσμου,τη δυναμη,τα λεφτα οπως ακριβως ηταν η ομαδα πυραυλος και η ομαδα Galactic…!Δεν δισταζουν να βλαψουν τα ιδια τα ποκεμον και ακομα και τους ανθρωπους προκειμενου να επιτυχουν το σκοπο τους…
-Alf:Jim ηρεμησε!!Βαλαμε τελος στην ομαδα πυραυλο πριν δυο χρονια εμεις και τωρα με τη βοηθεια της Isabela βαλαμε τελος και στην ομαδα Galactic…δεν ειναι σωστο να της μιλας ετσι…
-Jim:Δεν θα συνεχισω άλλο τη κουβεντα…εχουμε δουλεια να κανουμε!Ας μπουμε στο ναο!

(Μεσα στο ναο…)
-Isabela: (Ηξερα πως ο κοσμος μισουσε την ομαδα Galactic για οσα εκανε,αλλα δεν ηξερα το μεγεθος…)
-Dawn: (Isabela μη στεναχωριεσαι…κατι άλλο κρυβεται πισω από τα λογια του Jim,ισως εχει να κανει με το γεγονος που από εκπαιδευτη τον εκανε πολεμιστη…)
-Nick:Τι λετε εσεις εκει πισω!??!
-Dawn:Τιποτα,όλα καλα!
-Candice:Ακουστε καλα!!Λοιπον,σε αυτή την αιθουσα πρεπει να βρισκεται κανονικα το θρυλικο ποκεμον για αυτό να ειστε προσεκτικοι!!
-Richie:Εγινε!
-Jim:ειμαι ετοιμος!!
-Alf:Παμε!!
…………………………………………………………………………………………………
-Nick:Δεν υπαρχει τιποτα εδώ…μονο ενας βωμος!
-Dawn:Διορθωση!!Ενας πολύ παραξενος βωμος!
-Alf:Πραγματικα!Τι είναι αυτά που εχει πανω??
-Candice:Είναι πετρα,ατσαλι και παγος…Λενε πως το Regigigas συνδεεται με τα τρια θρυλικα ποκεμον του Hoenn,Regirock,Regice και Registeel που είναι τυπου πετρας,παγου και ατσαλιου αντιστοιχα!
-Jim:Παρολα αυτά το Regigigas δεν είναι εδώ που σημαινει ότι οντως εχει ξυπνησει!
-Nick:Εγω λεω να φωτισουμε λιγο το δωματιο πρωτα !To φως του Tyhplosion δεν αρκει! Charizard διαλεγω εσενα!!
-Alf:Σωστα!!Monferno βοηθησε μας και εσυ!
-Candice:Βλεπετε κατι???
-Dawn:Όχι…
-Ιsabela:ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ!!ΤΡΕΕΕΕΕΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…..
-Candice:Το Regigigas !!
-Alf:Επιτιθεται με υπερακτινα!
-Dawn:Wormadam διαλεγω εσενα!! Χρησιμοποιησε προστασια!
-Richie:Ειστε ολοι καλα???
-Candice:Νομιζω πως ναι!!
-Jim:Ωραια,από εδώ αναλαμβανουμε εμεις!!Pikachu κυμα κεραυνου στο Regigigas
-Isabela:Εισαι πολυ μακρια,δεν θα πιασει…
-Jim:Δεν δεχομαι συμβουλες από εσενα…Pikachu παμε!
-Dawn:Προσεξε….Ριχνει κι άλλη υπερακτινα!
-Richie:Τyphlosion!!!!

ΜΠΑΜ

-Jim: PIKACHU!!! (όχι,δεν είναι δυνατον,δεν γινεται να ζω παλι το ιδιο πραμα…)
-Richie: Jim!Τι εχει παθει???Συγκεντρωσου!Αν δεν ηταν ο Typhlosion θα ειχε παθει μεγαλη ζημια ο Pikachu…
-Jim: Συγγνωμη Pikachu,Συγγνωμη Richie,αλλα η συζητηση πριν με ταραξε..
-Richie:το καταλαβα και για αυτό τη διεκοψα,αλλα τωρα πρεπει να κανουμε τη δουλεια μας!
-Jim:Εχεις δικιο!!Παιδια,βαλτε τα ποκεμον σας πισω στις pokeballs…
-Alf:Monferno γυρισε
-Nick:Charizard γυρισε!
-Richie:Candice πρεπει να τον ακινητοποιησουμε για λιγο…μπορεις??
-Candice:Φυσικα!!Abomasnow διαλεγω εσενα….!!Ακτινα παγου στα ποδια του Regigigas!
-Alf:Προσεξε…Επιτιθεται με αρχαια δυναμη
-Dawn:Wormadam προστασια!
-Candice:σε ευχαριστω dawn!
-Richie:Ωραια,ακινητος!!Jim σειρα σου…
-Jim:Pikachu Παμε!!Κυμα κεραυνου!!
-Richie:Τελεια!!Και τωρα η σειρα μου!!Πομπος αιχμαλωσιας ενεργος!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
……………………………………………………………………………………………….
-Dawn:Τα καταφερε???
-Ιsabela:Μακαρι να ηξερα…
-Αlf:Νομιζω πως ναι…
-Jim:Τα καταφεραμε!!!!
-Richie:NAI
-Candice:Ευτυχως καταφεραμε και περιορισαμε τη μαχη μεσα στο ναο και δεν χτυπηθηκε η πολη….
-Nick:Νομιζω βεβαια πως ο ναος θα χρειαστει μια ανακαινηση μετα από αυτές τις υπερακτινες!!
-Candice:χαχαχαχαχαχαχα!Και τωρα τι κανουμε??
-Richie:Eλευθερωνουμε το Regigigas και πηγαινει πισω για υπνο…
-Jim:Το ηξερα πως μαζι θα τα καταφερναμε στο αψε σβησε!

(Εξω από το ναο…)
-Candice:Λοιπον,χαιρομαι που βαλαμε τελος στη κριση αλλα τωρα πρεπει να γυρισω στο γυμναστηριο…!Παιδια χαρηκα πολύ και Alf καλη τυχη για το τελευταιο εμβλημα!!Αντιο!!
-OΛΟΙ:Aντιο Candice!
-Alf:Νομιζω πως επιτελους ηρθε η ωρα να παμε προς τη πολη Sunnyshore
-Nick:Συμφωνω!
-Richie:Και εμεις πρεπει να γυρισουμε στο Fiorre…
-Jim:Ισως και οχι…
-Richie:Tι εννοεις??
-Jim:Κοιταξτε..
-Dawn:Είναι αυτό που νομιζω???
-Ιsabela:Το θρυλικο ποκεμον Uxie που ζει στη λιμνη Acuity!Τι θελει εδώ??
-Alf:Νομιζω πως θελει να το ακολουθησουμε…
-Jim:ΠΑΜΕ!!!

Βοηθωντας το Richie και τον νέο μας φιλο Jim,καταφεραμε να σταματησουμε το Regigigas από το να βγει στη πολη και να το καταστρεψει.Κι ενώ ολοι ημασταν ετοιμοι για αναχωρηση το Uxie που ειχαμε συναντησει και προηγουμενως εμφανιστηκε…αραγε τι συμβαινει????

#153 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 17:34

65…..What a Reunion!!!
Επειτα απο την εκρηκτικη μαχη με το Regigigas στο ναο της πολης Snowpoint ακολουθουμε πλεον τον θρυλικο ποκυμον Uxie το οποιο πεταξε ξαφνικα αναμεσα μας την ωρα που ετοιμαζομασταν να φυγουμε…
-Jim:Μα που πηγε το Uxie???
-Alf:Νιωθω πως εχω ξαναβρεθει εδω..
-Nick:Λογικο μου φαινεται,εδώ είναι η λιμνη Acuity στην οποια ειχατε ερθει ο Jeffrey,o Looker και εσυ για να εμποδισετε την ομαδα Galactic να αιχμαλωτισει τα θρυλικα ποκεμον…
-Dawn:Αλλα αποτυχατε,όπως και ολοι μας!
-Jim:Φαινεται πως η κυρια από εκει και η ομαδα της τα ειχαν κανονισει όλα πολύ καλα…!!
-Isabela: Ποιο είναι το προβλημα σου επιτελους???Αν εγω δεν ειχα συναντησει την Dawn και την Cynthia σε μια από τις λιμνες δεν θα τους ειχα πει να ερθουν να μας βρουν στο κρυσφυγετο μας στη πολη Veilstone…το πιο πιθανο ειναι οτι θα ψαχνανε ακομα και ο κοσμος θα ειχε διαλυθει…
-Jim:Πολύ συγκηνητικο,αλλα θα ησουν πιο πειστικη αν δεν το εκανες για τον εαυτουλη σου…
-Richie:Jim ηρεμησε!
-Isabela:τι θελεις να πεις??
-Jim:Θελω να πω πως ειδες πως με την αστυνομια,την πρωταθλητρια και τους πολεμιστες ποκεμον να σας κυνηγουν,αργα η γρηγορα θα σας επιαναν και ειπες να σωσεις το τομαρι σου…
-Νick:Μην τσακωνεστε…
-Isabela:Ακουσε κυριος,δεν ξερω ποια είναι η πηγη ολου αυτου του μισους σου προς εμενα,αλλα ετσι για τη πληροφορηση σου εχω να πω ότι στη φαση που ειχα φτασει το τελευταιο πραμα που με ενδιεφερε,ηταν το τομαρι μου…Συν ότι αν σκεφτομουν τον εαυτο μου,δεν θα ειχα αποχωριστει το πρωτο μου ποκεμον…
-Jim:Τι σημαινει αυτό?
-Dawn:Επειδη ο Cyrus απειλουσε τους γονεις της εκεινη εστειλε το Piplup πισω σπιτι για να τους προστατευει και εκεινη εμεινε με την ομαδα Galactic παραμεριζοντας τα ονειρα της για τους διαγωνισμους…
-Jim:Και τωρα εγω φαινομαι ο κακος της υποθεσης που δεν καταλαβαινει την μικρη Jupiter.
-Isabela:ISABELA με λενε…
-Jim:θεωρειτε πως ειμαι παραλογος επειδη καποια φιλοδοξη ομαδα εφτασε τοσο κοντα στο να καταστρεψει το κοσμο???και ποιος ξερει ποσα εγκληματα θα εκαναν ακομα.πολλοι δεν θα δισταζαν να σκοτωσουν ανθρωπους ακομα και ποκεμον.
-Alf:Jim τι είναι αυτά που λες??Κανεις δεν ειπε πως εισαι παραλογος,και αυτό που εκανε η ομαδα Galactic είναι ασυγχωρητο,αλλα ολοι εχουν δικαιωμα για μια δευτερη ευκαιρια και πιο πολύ η Isabela,που τραβηξε τοσα και που χαρη σε εκεινη καταφεραμε να τους νικησουμε.
-Richie:Jim….
sabela:Και για πια εγκληματα μιλας??Απο οσο ξερω το μεγαλυτερο εγκλημα της ομαδας Galactic ηταν ότι εκμεταλευοταν και εκλεβε τα ποκεμον από αλλους εκπαιδευτες.
-Jim:δεν ισχυει το ιδιο και για την ομαδα πυραυλος…
-Alf:τη γνωστη ομαδα πυραυλος???Εκεινη που νικησαμε πριν ένα χρονο περιπου??
-Jim:Αυτή!
-Nick:Γιατι σε χανω λιγο…Για την ομαδα Galactic δεν μιλαγαμε??
-Jim:Μιλαμε για ολες τις ομαδες αυτου του τυπου….Πριν ρωτησες ποια είναι η πηγη ολου αυτου του μισους μου προς εσενα.Δεν είναι προς εσενα,αλλα προς αυτές τις ομαδες….
-Isabela:Ποιος είναι λοιπον ο λογος???
-Richie:Jim εισαι σιγουρος για αυτό???

-Jim:Ναι,κουραστηκα να το κρυβω μεσα μου!....................!Πριν χρονια,πρωτου αποφασισω να γινω πολεμιστης ποκεμον,ταξιδευα σε ολο το Kanto με τα ποκεμον μου.Κερδιζοντας 8 εμβληματα,αποκτησα το δικαιωμα συμμετοχης στο πρωταθλημα και αφου ελαβα μερος αναδειχτηκα πρωταθλητης…!Το ταξιδι όμως δεν σταματησε εκει,συνεχιστηκε!Και μια ωραια μερα επεσα πανω στην ομαδα πυραυλο και στα σχεδια της.Σε μια μαχη που ακολουθησε δεν διστασαν να χτυπησουν ασχημα εμενα και το ποκεμον που εκεινη τη στιγμη εδινε μαχη μαζι τους.Σαν αποτελεσμα,εγω επεσα μεσα σε ένα ποταμι,χανοντας ετσι ολες μου τις pokeballs,και το ποκεμον μου προσπαθωντας να με σωσει θυσιασε τη ζωη του….Δεν το ξαναειδα ποτε από τοτε….
-Nick:Και ο Pikachu???
-Jim:Στο Pikachu δεν αρεσουν οι Pokeballs και είναι ολη την ωρα εξω από τη δικια του,ετσι και σωθηκε.Οσο για τα αλλα μου ποκεμον,απλα χαθηκαν,το ρευμα παρεσυρε τις pokeballs μακρια και οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τιποτα.Τοτε ηταν που αποφασισα πως οι pokeballs είναι ενας βαρβαρος τροπος για να κρατας τα ποκεμον σου,αφου αν ηταν εξω από εκεινες θα ειχαν σωθει…
-Alf:Και το articuno που κολλαει σε όλα αυτά??
-Jim:Το Articuno με βοηθησε αφου βγηκα από το ποταμι και γιναμε πολύ καλοι φιλοι,ηταν σαν να το ειχα πιασει,αλλα αρνιωμουν να το βαλω μεσα στη Pokeball και τοτε εκεινο μου εδειξε πως υπαρχουν κι αλλοι τροποι για να πιανεις ποκεμον!Κι ετσι εγινα πολεμιστης.
-Isabela:Τωρα καταλαβαινω Jim!Λυπαμαι πραγματικα και συγγνωμη που σου μιλησα ετσι.
-Jim:Αν καποιος πρεπει να ζητησει συγγνωμη εγω πρεπει να ειμαι αυτος.Εγω το ξεκινησα και τυφλωμενος από τα συναισθηματα μου σε θεωρησα υπευθυνη για τη δικη μου την απωλεια.ΣΥΓΓΝΩΜΗ!
-Isabela:Ξεχασε το!
-Dawn:Χαιρομαι που το λυσατε επιτελους…
-Alf:Ολοι λυπουμαστε πολύ Jim!Εσυ τα ηξερες όλα αυτά Richie??
-Richie:αχα…
-Nick:Ελα Jim…Μη κλαις,σηκω ορθιος!Ηρθαμε εδώ γιατι το Uxie το ηθελε…
-Alf:Κατά φωνη!Κοιταξτε.ολη η λιμνη λαμπει ξαφνικα!
-Dawn:Το Uxie….
-Richie:Ερχεται προς τα εδω και κραταει ενα διχτυ….
-Isabela:είναι σαν να εχει μεσα Pokeballs…!ειναι δυνατον???pokeballs??
ick:Νομιζω πως ειναι για σενα Jim,για αυτο το αφησε μπροστα σου…
-Jim:Μπορει να είναι αυτό που νομιζω????Αδυνατον….τοσο καιρο μετα???
-Alf:Είναι λιγο σκουριασμενες,αλλα ανοιξε τες…
-Jim:Ωραια λοιπον,Pokeballs παμε
………………………………………………………………………………………………………
-Alf:αυτά…αυτά είναι τα…τα ποκεμον του???
-Dawn:Απιστευτο
-Jim: Staravia,Empoleon,Haunter,Luxray!!!!Δεν το πιστευω πως σας ξαναβλεπω…..!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
-Nick:Μεχρι και ο Pikachu είναι χαρουμενος που ξαναβλεπει τους παλιους του φιλους….
-Richie:Πολύ χαιρομαι!!
-Isabela:Του αξιζει!!
-Jim:Σε ευχαριστω Uxie!!σε ευχαριστω πολύ!!Αλλα πως???
-Alf:Μην απορεις!!Τα παντα μπορει να κανει ένα θρυλικο ποκεμον!
-Richie:Και νομιζω πως ηρθε η ωρα να αναθεωρησεις για τις Pokeballs!!Αν δεν ηταν μεσα σε αυτές τοσο καιρο,δεν θα ηταν προστατευμενα!!
-Jim:αναθεωρω!!!ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ!!!ΑΑΑΑΑ!!!
-Nick:Λειπει όμως ένα!!
-Jim:Αφου οι παλιοι μου φιλοι είναι καλα θα είναι και το τελευταιο ποκεμον μου καλα!Το πιστευω και θα το αποδειξω…!!Θα ψαξω και θα το βρω!!
-Oλοι:Τελεια!!
-Jim:Προς το παρρον….Alf!!Θα μου κανεις τη τιμη να δωσουμε μαχη???Τα ποκεμον μου θελουν πολύ να παλεψουν!!
-Alf:ε??Μα??
-Jim:Μη το σκεφτεσαι,εσυ ο ιδιος μου ειπες ότι το ηθελες και τωρα που ξαναβρηκα τα ποκεμον μου θα ηθελα να ξεσκουριασω λιγο,ουτως η αλλως ειμαστε εκτος υπηρεσιας!!
-Alf:Σε αυτή τη περιπτωση τι θα ελεγες για 3 VS 3???
-Jim:θα ελεγα ναι!!
-Dawn:Δεν το πιστευω!!Θα είναι πολύ ωραια μαχη!!
-Isabela:Πραγματι!!
-Nick:Εγω θελω να διαιτητευσω!

-Richie:Κανονιστηκε λοιπον!!
-Jim:Haunter παμε!!
-Alf:Gallade διαλεγω εσενα!!
ick:Περιεργη επιλογη!Απο τη μια το Gallade εχει πλεονεκτημα ως ψυχικο ποκεμον αφου το Haunter εχει στοιχεια δηλητηριου,αλλα απο την αλλη οι επιθεσεις τυπου σκιας θα το επηρεαζουν αρκετα!!
-Jim:Haunter μπαλα σκιας!
-Alf:Gallade γρηγορα,αποφυγε το με τηλεμεταφορα και χτυπα με ψυχικο κοψιμο!
-Jim:Haunter!!Πολυ καλα Alf!Μια γρηγορη και δυνατη πρωτη κινηση!Αλλα θα χρειαστεις περισσοτερο από αυτό!Haunter ζαλισε τον!
lf:Gallade οχι…Να παρει,ζαλιστηκε!
-Jim:Haunter γροθια της σκιας!
-Alf:Gallade αποφυγε το…
-Dawn:δεν επιασε!
-Isabela:Φαινεται πως είναι πολύ ζαλισμενο για να αποφυγει!

-Jim:Haunter Μπαλα σκιας…
-Alf:Gallade ψυχικο κοψιμο…!Να παρει…
-Jim:Στο ειπα πως δεν θα κερδισεις ετσι ευκολα!Haunter ας τελειωνουμε με μπαλα σκιας…
-Alf:Gallade τηλεμεταφορα….
-Richie:Επιασε!Θεραπευτηκε από τη συγχηση…
-Jim:Ωχ όχι!
-Αlf:Ωχ ναι!Gallade ψυχικο κοψιμο!!
-Jim:Haunter καταρα….
-Nick:O Haunter είναι ανικανος για μαχη!
-Dawn:Μπραβο alf!!
-Richie:Δεν θα χαιρομουν τοσο πολυ Dawn!Η καταρα που εξαπελυσε τη τελευταια στιγμη θα μειωνει την ενεργεια του Gallade σε κάθε γυρο μεχρι να πεσει…
-isabela:Όχι…
-Jim:Μπραβο σου Haunter!!Luxray,εισαι επομενος!!Παμε!!
-Alf:Gallade ας τελειωνουμε γρηγορα,κοντινη δραση…Gallade!
-Jim:Ξεχνας τη καταρα μου Alf!Luxray εκφορτιση…
-Alf:Gallade αμυνα με φυλλο λεπιδα!
-Isabela:Ο Alf χρησιμοποιει την αμυνα βασισμενη στα πλεονεκτηματα και στα μειονεκτηματα των επιθεσεων!
-Jim:Πολύ ωραια Alf!Luxray Giga Impact!
-Alf:ΤΙ??
-Ολοι:ΠΩΣ???
-Alf:Gallade….Gallade,γυρισε!!
-Nick:To Gallade είναι ανικανο για μαχη!
-Αlf:δεν το πιστευω πως ξερει αυτή τη κινηση…Εισαι πολύ καλος εκπαιδευτης Jim!
-Jim:Ευχαριστω,αλλα τα κομπλιμεντα δεν θα σε βοηθησουν!!
-Alf:Το ξερω!!Garchomp διαλεγω εσενα!!
-Jim:Ενδιαφερον…
-Alf:Garchomp σεισμος!
-Jim:Luxray….
-Nick:To Luxray ειναι ανικανο για μαχη…
-Jim:Με μια μονο κινηση???Εντυπωσιακο!
-Dawn:Μπραβο Alf!
-Isabela:Τα πηγαινει καλα!
-Jim:Και τωρα το τελευταιο μου ποκεμον!Empoleon εισαι ετοιμος??Παμε!!
-Alf:Garchomp σεισμος!
-Jim:Τωρα θα δεις τι θα πει ΕΝΑ χτυπημα!Empoleon ακτινα παγου…
-AlF:Garchomp όχι…
-Richie:Αν αυτό το χτυπημα βρηκε στοχο εκανε τεραστια ζημια αφου το Garchomp..
-Dawn:ειναι και τυπος εδαφου και δρακου??Το ξερουμε!!Σταματα να δουμε τωρα!
-Nick:To Garchomp ειναι ανικανο για μαχη!
-Alf:Garchomp γυρισε!Σε ευχαριστω!!Ας τελειωνουμε εδώ!Sceptile διαλεγω εσενα!
-Isabela:το πρωτο ποκεμον του Alf!
-Dawn:τρελαθηκε???Αφου αυτη η ακτινα παγου ειναι πανισχυρη…
-Jim:ωστε αυτο ειναι το πρωτο σου ποκεμον??Πολυ ωραια!empoleon ραμφισμα τρυπανι!!
-Alf:Sceptile αποφυγε το και χτυπα με φυλλο λεπιδα!
-Jim:Empoleon….οχι!
-Alf:Sceptile χτυπα ξανα με καταιγιδα φυλλων!
-Jim:Empoleon….
-Richie:τελειωσε?
-Dawn:Όχι,στεκεται ακομα…
-Alf: (Στεκεται ακομα!Τωρα καταλαβαινω γιατι κερδισε το πρωταθλημα)Sceptile φυλλο λεπιδα!
-Jim:Empoleon δινη και μετα υδρανλτια για να κανεις πιο δυνατη τη δινη!
-Alf:Sceptile!Μπλεχτηκε στη δινη!
-Jim:Empoleon ας τελειωνουμε!Ακτινα παγου!
-Nick:O Sceptile είναι ανικανος για μαχη!Νικητης του αγωνα είναι ο Jim!
-Jim:Ναι!!Μπραβο σε ολους σας!!!Μετα από τοσο καιρο και ειμαστε ακομα σε φορμα!!Τελεια!!
-Alf:Sceptile τελεια!!γυρισε!!
-Dawn:Πολυ εξυπνο!
-Isabela:τον παγιδεψε στη δινη και μετα ΜΠΑΜ…το χτυπησε!
-Nick:Πολύ ωραια μαχη!!
-Alf:Jim πολύ χαιρομαι που σε αντιμετωπισα!!Μπορει να εχασα,αλλα ξερω ότι μπορω να γινω δυνατοτερος και θα κερδισω τελικα το πρωταθλημα Sinnoh!!
-Jim:Κι εγω χαρηκα Alf!εισαι πολύ καλος εκπαιδευτης και θα τα πας καλα!!Ειμαι σιγουρος!Οσο για μενα…ηρθε η ωρα να συνεχισω το ταξιδι μου και θα ψαξω παντου για να βρω το χαμενο μου ποκεμον και θα το βρω!!
-Richie:αυτό σημαινει πως θα γυρισω μονος μου στο Sinnoh??
-Jim:Προς το παρρον Richie θα ειμαι ολη την ωρα σε περιπολια σε ολο το κοσμο!Θα βοηθαω οποιο ποκεμον η ανθρωπο με χρειαζεται και παραλληλα θα ψαξω για το ποκεμον μου!!
-Richie:Εις το επανυδειν λοιπον!!
-Jim:Θα τα ξαναπουμε παιδια!!Χαρηκα που σας γνωρισα ολους!!!Και Isabela,συγγνωμη για όλα!
sabela:Μη το συζητας!!
-Dawn:Κι εγω χαρηκα!!
-Jim:αντιο προς το παρρον!!
-ΟΛΟΙ:ΑΝΤΙΟΟΟ!!

-Richie:Θα φυγω κι εγω παιδια!!Πρεπει να παω στο Fiorre και το πιο κοντινο καραβι είναι στη πολη Snowpoint!!Alf θα ειμαι πισω για το πρωταθλημα!!
-Alf:Θα τα πουμε τοτε Richie!!
-Dawn:Θα μας λειψεις!!!
-Nick:Κι εμεις τι Θα κανουμε???
-Alf:Ηρθε η ωρα να παμε στη πολη Sunnyshore επιτελους!!
-Isabela:Φυγαμε τοτε….

Και καπως ετσι,ο Jim βρηκε τα ποκεμον που μεχρι σημερα θεωρουσε πεθαμενα,εκτος από ένα…Αυτό το γεγονος όμως του δινει δυναμη να ψαξει για το τελευταιο του ποκεμον!!Οσο για μας θα φτασουμε επιτελους στη πολη Sunnyshore και στο τελευταιο γυμναστηριο προκειμενου να κερδισω το 8ο εμβλημα μου!!!

#154 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Αύγουστος 2009 - 17:36

Serraphimon-T.K. περιμενω σχολιο!!!!!

Και για να μη ξεχνιομαστε....coming up...

66.Ηόlas Piplup…!
67.Zap it up!!!

#155 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Αύγουστος 2009 - 21:07

66.Ηόlas Piplup…!
Επειτα από τις τελευταιες απροσμενες περιπετειες μας με τον Jim και τον Richie,το ταξιδι στη περιοχη Sinnoh συνεχιζεται με επομενη σταση τη πολη Sunnyshore και το σταδιο για το τελευταιο εμβλημα μου!
-Dawn:Alf,γιατι σταματησαμε εδώ??
-Nick:Σωστα,εδώ είναι το εστιατορειο που δωσαμε μαχη πριν καιρο…αυτό που βρισκεται διπλα στη λιμνη Valor…
-Alf:Τυχαινει επισης να βρισκεται στο δρομο που πρεπει να ακολουθησουμε για να παμε στη πολη Sunnyshore.
-Dawn:Μα πιστευα πως θα μας τηλεμετεφερε το Gallade ως εκει..
-Alf:Ετσι θα γινοταν,αλλα το Gallade φαινεται να εχει κουραστει με τοσες τηλεμεταφορες που εχει κανει τιις τελευταιες ωρες…και δεν θελω να το επιβαρυνω κι άλλο!
-Isabela:Τοτε,δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο,θα παμε με τα ποδια!!Ουτως ή αλλως ο δρομος 222 που πρεπει να ακολουθησουμε δεν είναι πολύ μεγαλος.
-Νick:σε αυτή τη περιπτωση τι θα λεγατε αν σταματαγαμε για ένα μικρο διαλειμμα???
-Alf:Εγω συμφωνω…
-Dawn:Κι εγω!!
-Isabela:Τοτε ειμαστε ολοι συμφωνοι!!

(Μερικα λερωμενα πιατα αργοτερα…)
-Dawn:δεν πιστευα πως θα τρωγαμε τοσο πολύ όταν μιλησες για διαλειμμα!!
-Nick:Τι να πω,μαλλον η εξοχη και όλα τα τελευταια γεγονοτα με τα θρυλικα ποκεμον μου ανοιξαν την ορεξη!
-Dawn:Αυτό πες το στον Αlf που εφαγε 3 πιατα…
-Nick:Θα του το ελεγα,αλλα νομιζω πως προπονειται με την Isabela..
-Dawn:Παλι?
ick:Λογικο είναι,αφου πρεπει να είναι στη καλυτερη φορμα του για το τελευταιο εμβλημα και η Isabela πρεπει να μαθει την τεχνικη των διαγωνισμων!
-Alf:Monferno γροθια mach
-Isabela: Piplup ακτινα με φουσκες….
-Alf:Monferno ΣΤΑΜΑΤΑ!
-Dawn:τι εγινε?
-Nick:Παμε να δουμε!
-Isabela:Alf σε ευχαριστω που σταματησες την επιθεση τη τελευταια στιγμη…
-Nick:Παιδια όλα καλα?
-Isabela:Ναι,κατι φαινεται πως τραβηξε τι προσοχη του Piplup
-Alf:Nαι αλλα τι?
-Isabela:Νομιζω πως θα μας λυθει συντομα η απορια…Piplup περιμενε…
……………………………………………………………………………………………………….
-Nick:Δεν καταλαβαινω….το μονο που υπαρχει εδώ είναι ένα δεντρο με φρουτα…
-Isabela:Όχι οποιαδηποτε φρουτα,είναι μουρα,τα μουρα Pecha.Ειναι τα αγαπημενα του Piplup!
-Alf:Ετσι εξηγουνται όλα!
sabela:Ενταξει Piplup,μπορεις να πας να κοψεις και να φας οσα θελεις,το αξιζεις,αφου η προπονηση ηταν σκληρη!
-Dawn:Παιδια,δεν θελω να σας τρομαξω,αλλα νομιζω πως το Piplup της Isabela δεν είναι το μονο Piplup που του αρεσουν τα μουρα Pecha
-Alf:δεν είναι δυνατον,κι άλλο Piplup.
-Nick:Αυτό κι αν είναι σπανιο!
-Dawn:Νομιζω πως το αγριο Piplup θελει να διωξει το άλλο Piplup από το δεντρο!
-Nick:Γιατι το λες αυτό?
-Dawn:επειδη επιτιθεται με ακτινα με φουσκες!Isabela κανε κατι…
-Isabela: Piplup Bide!
-Alf:Οσο το Piplup μαζευει ενεργεια επιτιθεται ξανα με ακτινα με φουσκες…
-Dawn:Κι όχι μονο,ραμφισμα τρυπανι???Αυτο είναι πολύ δυνατο Piplup!
-Isabela:Τωρα Piplup,απελευθερωσε την ενεργεια!
-Alf:Το απεφυγε…
-Dawn:To Piplup ναι,αλλα όχι και τα υπολοιπα ποκεμον του δεντρου…BEEDRILLS ΤΡΕΞΤΕΕΕΕΕΕ!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…
sabela: Piplup γυρισε…
ick:Παιδια τι θα γινει με το αγριο Piplup???Οι επιθεσεις το κουρασαν πως θα αμυνθει??
-Dawn:Εχεις δικιο!Aστο σε μενα!Wormadam βγες και προστατευσε το Piplup!
-Αlf:Monferno ανελαβε τα Beedrills με φλογοβολο!
…………………………………………………………………………………………………
sabela:Διωξαμε τα beedrills…ευτυχως!!
-Alf:Monferno σε ευχαριστω!Γυρισε!
-Dawn:Παιδια…το Piplup…
-Nick:Δεν το προστατεψε το Wormadam???
-Dawn:Ναι αλλα ηταν ηδη χτυπημενο…
-Alf:Να παρει…
-Dawn:Πρεπει να το παμε σε ένα κεντρο ποκεμον…
-Nick:Μα το πιο κοντινο είναι στη πολη sunnyshore και ποιος ξερει τι μπορει να εχει συμβει μεχρι να φτασουμε εκει…
-Dawn:ε,τοτε πρεπει να το βοηθησουμε εδώ…Ειμαστε 4 ανθρωποι,κατι θα μπορουμε να κανουμε…
-Nick:Αν ειχαμε μουρα Oran θα ηταν πολύ καλα,αφου θα βοηθαγαν το Piplup,αλλα τα μουρα Pecha θεραπευουν το δηλητηριο…
-Alf:Υποθετω πως μπορουμε να περιποιηθουμε τις πληγες του με τα φιλτρα μας…
-Isabela:αξιζει να προσπαθησουμε…

(Υστερα από αρκετη ωρα…)
-Alf:Καναμε ότι μπορουσαμε,ελπιζω να γινει καλυτερα…
-Dawn:Κι αν αυτό δεν αρκει,τι θα κανουμε???Να παρει!
-Isabela:Εγω φταιω,αν δεν ειχα μπλεχτει στη μαχη ουτε τα beedrills θα ξυπνουσαν ουτε θα πληγωνοταν κανεις…
-Dawn:δεν φταις εσυ Isabela,εγω φταιω που μες το που ειδα τα Beedrills αρχισα να τρεχω χωρις να σκεφτω ότι αφηναμε πισω το Piplup,ειμαι απαισια εκπαιδευτρια…
-Nick:Μα τι λες Dawn??Μπορεις να ρωτησεις όλα σου τα ποκεμον για αυτό.Ηταν μια ατυχη στιγμη,γιατι πρεπει να φταιει ντε και καλα καποιος???
-Dawn:Θα παω στη πηγη εδώ κοντα να φερω δροσερο νερο για το Piplup!
-Alf:Θα περιμενουμε εδω…

(Στη πηγη…)
-Dawn:Υποτιθεται πως το πρωτο πραγμα που μαθαινουμε στο σχολειο είναι πως δεν εγκαταλειπουμε ποτε καποιο ποκεμον που θελει τη βοηθεια μας,και τωρα,υστερα από τοσα που εχω περασει παρατησα το Piplup…
-?????:Συγγνωμη,εισαι καλα???
-Dawn:ΕΕΕ!Ναι,απλα σκεφτομουν δυνατα…
-?????:Συνεβει κατι σοβαρο???
-Dawn:Ναι.
-Flint:Πες μου,ισως μπορω να σε βοηθησω!Ειμαι ο flint.
-Dawn:Γεια!Ειμαι η Dawn….Θα σου εξηγησω!

(Πισω με το Piplup…)
-Dawn:ΠΑΙΔΙΑΑΑ!Βρηκα πως θα βοηθησω το Piplup…
Lf:Τι εγινε??
-dawn:ΚΑθως εβαζα νερο στη πηγη,συναντησα καποιον και όταν του εξηγησα τι εγινε μου ειπε πως δεν πρεπει να ειμαι τοσο σκληρη με τον εαυτο μου και μου εδωσε αυτό!
-Alf:Τι είναι αυτό???
-Νick & Isabela:Μπαλα Ιασης???
-Dawn:Ακριβως!
-Alf:ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!Αλλα θελετε να μου εξηγησετε και μενα?
-Nick:Η μπαλα ιασης είναι μια μπαλα η οποια θεραπευει πληρως ένα ποκεμον με το που το αιχμαλωτιζει!
-Alf:Καταλαβα!Δηλαδη σκοπευεις να πιασεις το Piplup??
-Dawn:Ναι!Παντα ηθελα ενα Piplup απο τοτε που ηρθαμε στο sinnoh,να η ευκαιρια λοιπον!Που είναι το Piplup???
-Nick:Χαθηκε???
-alf:Σηκωθηκε!Kαι προφανως θελει να σε αντιμετωπισει dawn!
-Isabela:Λογικο,αφου θα ηξερε πως εσυ ησουν διπλα του ολη αυτή την ωρα…Ξερει πως αν το πιασεις θα το φροντισεις καλα…
-Nick:Ναι,αλλα είναι ηδη πληγωμενο,κι αν η Dawn παλεψει μαζι του θα το τραυματισει κι άλλο.
-Alf:Ναι αλλα η μπαλα ιασης θα το γιατρεψει!
-Dawn:Ωραια λοιπον!!Leafeon διαλεγω εσενα!Ριξε μαγικα φυλλα!
-Isabela:Τα απεκρουσε με ακτινα με φουσκες??Εντυπωσιακο!
-Νick:Κι ερχεται με τσιμπημα τρυπανι που ετσι και πετυχει θα κανει ζημια στο Leafeon…
-Dawn:Leafeon αστο να πλησιασει και μετα χτυπα με φυλλο λεπιδα!
-Alf:το πετυχε!
-Dawn:Leafeon μπαλα σκιας!
-Nick:Δεν είναι δυνατον να ξερει αυτή την επιθεση….Σπασιμο τουβλων???
-Alf:Μα πως είναι δυνατον?
-Isabela:Τελεια αποκρουση!
-Dawn:Πρεπει οπωσδηποτε να πιασω αυτό το Piplup!Leafeon φυλλο λεπιδα…
-Alf:Τωρα dawn ριξε τη μπαλα ιασης!
-Dawn:Μπαλα ιασης!Φυγαμε!
………………………………………………………………………………………………………
-Isabela:Σφραγισε?
-Alf:Σφραγισε!!
-Dawn:Ναι…..!!!!!Επιασα το Piplup!!!Tελεια!!
-Nick:Συγχαρητηρια Dawn!
lf:Τελος καλο και ολα καλυτερα!!
-Dawn:Πραγματικα!
-Isabela:τι θα λεγατε αν πηγαιναμε στη πολη Sunnyshore τωρα ώστε να εξετασει και η νοσοκομα Joy εκει το Piplup???
-Dawn:συμφωνω!!!Προς το παρρον θα ειναι καλα μεσα στη μπαλα ιασης!!
-Alf:Ας ξεκινησουμε λοιπον,γιατι οσο πιο γρηγορα φτασουμε,τοσο γρηγοροτερα θα αποκτησω το 8ο εμβλημα μου….

Το ποσα μπορουν να συμβουν σε μια μικρη σταση είναι εντυπωσιακο και ετσι βρεθηκαμε να πηγαινουμε προς τη πολη sunnyshore με ένα νέο φιλο,από τη μια στιγμη στην άλλη!!!Φαινεται πως οι εκπληξεις δεν σταματουν ποτε….

#156 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Αύγουστος 2009 - 03:55

Rihardil!!! Πολυ καλο το τσαπτερ ;) Και τα 2 τελευταια!!! Εδωσες ενα ωραιο τελος στο 65 (και με μια ελπιδα να ξαναδουν τον Jim) και συνεχιζεις την ιστορια το ιδιο ωραια ;)

Keep it up!

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#157 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 11:18

67.Zap it up!!!
Με ένα νέο Piplup στην ομαδα της,η Dawn επρεπε να βεβαιωθει πως το ποκεμον της ειχε ξεπερασει το κινδυνο από την επιθεση των Beedril,ετσι το πρωτο πραγμα που καναμε όταν φτασαμε στη πολη Sunnyshore ηταν να παμε στο κεντρο ποκεμον!
-Joy: Dawn το Piplup είναι μια χαρα,φαινεται πως η μπαλα ιασης εκανε μια χαρα τη δουλεια της!
-Dawn:σε ευχαριστω νοσοκομα Joy!
-Joy:Alf,τα ποκεμον σου ειναι υγιη και ετοιμα για τη μαχη για το τελευταιο σου εμβλημα!!
-Alf:σε ευχαριστω πολύ νοσοκομα!!dawn,αν εισαι ετοιμη νομιζω πως ηρθε η ωρα να παμε τωρα στο γυμναστηριο!
-Dawn:ειμαι ενταξει!Το μονο που μπορω να πω τωρα είναι καλη τυχη!!
-alf:Ευχαριστω!!

(Eξω απο το γυμναστηριο)
-Flint: Dawn!!Δεν το πιστευα πως θα σε ξαναεβλεπα τοσο γρηγορα!
-Dawn:γεια σου Flint!
ick: Dawn???Που τον ξερεις αυτον το τυπο?
-Dawn:Ο Flint μου εδωσε τη μπαλα ιασης για το Piplup….
-Flint:Και μιας που το ανεφερες,πως πηγαν τα πραγματα??
-Dawn:Το επιασα!!
-Flint:συγχαρητηρια Dawn!
-Isabela: Dawn.Ξερεις ποιος ειναι αυτος??
-Dawn:Ναι!Ο Flint!
-Isabela:Δεν ειναι μονο ο Flint!
-Nick:ειναι ενας απο τους 4 καλυτερους της περιοχης Sinnoh!
-Dawn & Alf: ΤΙ??
-Flint:με τσακωσατε…
-Dawn:Γιατι δεν μου το ειπες από την αρχη??
-Flint:εσυ γιατι δεν μου ειπες από την αρχη πως κερδισες το Μεγαλο Φεστιβαλ της περιοχης??
-Dawn:Χα!Δεν το εφερε η κουβεντα μας υποθετω!Ωστε από την αρχη ηξερες ποια ειμαι?
-Flint:Ναι.Εχω ακουσει πολλα για εσας από τη cynthia αλλα και από την τηλεοραση και για να σου πω την αληθεια πιστευα πως θα ερχοσασταν εδώ αργα η γρηγορα!
-Alf:Για ποιο λογο??
-Flint: O γυμναστης της πολης,ο Volkner δεν ειναι στη καλυτερη του διαθεση! Εδώ και καιρο ο κάθε διεκδηκητης που τον προκαλει σε μαχη καταληγει να χανει και ο Volkner εχει αρχισει να βαριεται στο γυμναστηριο και σκεφτεται να λαβει μερος στο πρωταθλημα ποκεμον!
-Nick:Και τι σχεση εχει να κανει αυτό με εμας?
-Flint:Αμεση! Ο Volkner και εγω ειμαστε χρονια φιλοι και ηρθα εδώ ώστε να τον ταρακουνησω λιγο,αλλα δεν τα καταφερα! Ο μονος που μπορει να το κανει αυτό είναι ενας δυνατος διεκδηκητης και πια θα μπορουσε να είναι η καλυτερη επιλογη από τον Alf???Εχει κερδισει το πρωταθλημα Kanto και σκοπευει να λαβει μερος στο πρωταθλημα Sinnoh! Η Cynthia μου ειπε τα καλυτερα για σενα και πιστευω πως εσυ μπορεις να τον βοηθησεις!
-Alf:Αστο πανω μου Flint!
-Flint:Ωραια!!Ας μπουμε στο γυμναστηριο και ας ξεκινησει η μαχη!
-alf:Εχεις δικιο,αρκετα καθυστερησε αυτή η μαχη!
-Flint:Και μια μικρη πληροφορια….Ο Volkner χρησιμοποιει ποκεμον ηλεκτρικου τυπου!
-Alf:θα το εχω υποψην μου!!

(Μεσα στο γυμναστηριο)
…………………………………………………………………………………………………..
-Volkner:Θα δεχτω τη προκληση σου Alf,αν και δεν ξερω τι νοημα εχει πλεον!!Αν κερδισω και σε αυτή τη μαχη θα λαβω μερος στο πρωταθλημα ποκεμον…!
-Alf:Δεν νομιζω πως θα γινει αυτό,γιατι όταν σε κερδισω εγω θα εχω 8 εμβληματα για να λαβω μερος!
-Volkner:αυτό θα το δουμε!!Θα χρησιμοποιησουμε 4 ποκεμον Alf!
-Alf:Εγινε!
-Volkner:Raichu διαλεγω εσενα!
-Alf:Sceptile ωρα για μαχη!
-Flint:Δυνατο ξεκινημα!
-Nick:To Sceptile είναι το πρωτο ποκεμον του Alf
-Dawn:Φαινεται πως θελει να τελειωσει τη μαχη γρηγορα!
-Flint:Όπως και να εχει πρεπει να είναι προσεχτικος!Ο Volkner δεν θεωρειται τυχαια ο καλυτερος γυμναστης του sinnoh…
-Alf:Sceptileφυλλο λεπιδα!
-Volkner:Raichu αποφυγε το…
-Alf:φαινεται πως δεν τα καταφερε!
-Flint:Αυτο το Sceptile ειναι πολυ καλα εκπαιδευμενο!
-Isabela:Βρηκε το στοχο!
-Volkner:Εντυπωσιακη ταχυτητα…Δεν παραξενευομαι που δεν καταφερε να το αποφυγει!Αλλα θα χρειαστεις κατι παραπανω από τη ταχυτητα για να κερδισεις αυτή τη μαχη.
-Alf:Αυτό θα το δουμε Sceptile ψαλιδια-Χ
-Volkner:Raichu χτυπημα Volt!
-Flint:Φαινεται πως χτυπηθηκανα και οι δυο!
-Nick:Και προφανως το raichu επαθε τη μεγαλυτερη ζημια αφου ταο χτυπημα Volt δεν επηρεασε πολύ το Sceptile!
-Flint:Δεν νομιζω πως στοχευε στο να χτυπησει το Sceptile
-Alf:Sceptile εισαι καλα???
-Volkner:Δεν το νομιζω!
-dawn:Νομιζω πως η επαφη με το Raichu και το χτυπημα Volt παρελυσε το Sceptile…
-Isabela:Να παρει…
-Alf: (To Sceptile παρελυσε…Πως θα το ξεπερασω αυτό??)
-Volkner:Raichu Giga Impact
-Ολοι:ΠΩΣ???
-Flint:Και αναρωτιωμουν ποτε θα το χρησιμοποιουσε…
-Alf:Sceptile αποφυγε το…
-Nick:η παραλυση δεν του εποτρεπει να κινηθει…
-Αlf:Να παρει…Sceptile!εισαι καλα??
-Flint:στεκεται ακομα???Aυτο κι αν είναι καινουργιο!
-Dawn:To Sceptile δεν παραιτειται τοσο ευκολα!Ακομα και μετα από μια πανισχυρη επιθεση θα αντεξει…
-Νick:Και επισης τωρα είναι πολύ καλη στιγμη για να επιτεθει ο alf,αφου το Raichu θελει χρονο για να επαναφορτισει!
-Alf:Sceptile φυλλο λεπιδα!
-Volkner:Η παραλυση δεν το αφηνει να κινηθει Alf,χαμενη προσπαθεια! Raichu υπερακτινα…
-Dawn:Ωχ όχι…αν αυτή η επιθεση πετυχει…
-Alf:Sceptile ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΟ!
-Isabela:τα καταφερε!
-Flint:Μπραβο Alf!
-Volkner: (Μα πως ειναι δυνατον????)
-Alf:Οι παλιες σου στρατηγικες δεν θα πιασουν με μενα Volkner,Sceptile καταιγιδα φυλλων…
-Διαιτητης:Το Raichu είναι ανικανο για μαχη!
-Volkner:δεν το πιστευω!Raichu γυρισε!!
-Dawn:Χα!Τα καταφερε!!
-Flint:Φαινεται πως ειχα δικιο τελικα!Ο Alf θα ξαναξυπνησει το μαχητικο πνευμα του Volkner,ηδη φαινεται διαφορετικος,ειδικα τωρα που εχασε το πρωτο του ποκεμον!

-Volkner:Alf πολυ καλα!Φαινεται πως δεν εισαι σαν τους παλιους μου διεκδηκητες…Λιγοι εχουν καταφερει να κερδισουν το Raichu μου και τη παραλυση!Αλλα μην χαιρεσαι…Δεν κερδισες ακομα!Δεν θα το επιτρεψω!Luxray παμε!!
-Alf:Sceptile ησουν τελειος!Σε ευχαριστω πολύ!!Γυρισε!
-Nick:Εξυπνη κινηση!
-Isabela:Σωστα!ToSceptile ειναι πολυ κουρασμενο για να δωσει μαχη…
-Alf:Garchompδιαλεγω εσενα!
-Flint:Garchomp???ουαου!
-Volkner:Ποκεμον εδαφους-δρακος!Για να δουμε!Luxray υπερακτινα!
-Αlf:Garchomp κοψη πετρας!
-Volkner:Καλη αποκρουση!
-Alf:Περιμενε ακομα δεν ειδες τιποτα!Garchomp σεισμος!.......................!Αυτο θα πρεπει να ηταν αρκετο!
-Volkner:Πολύ δυνατη επιθεση,οντως,αλλα περιμενες πως μονο με μια επιθεση θα κερδιζες το Luxray??
lf:Και πως θα αντεπιτεθεις???Το Luxray δεν μπορει να μαθει καποια επιθεση που θα βλαψει το Garchomp!
-Volkner:Μην υποτιμας τις αμυνες μου απεναντι στα ποκεμον εδαφους!Luxray κρυμμενη δυναμη!
-Alf:Garchomp……
-Volkner:Η κρυμμενη δυναμη διαφερει από ποκεμον σε ποκεμον!Και οσον αφορα τη κρυμμενη δυναμη του Luxray,εχει την ιδιοτητα του παγου,κατι που βλαπτει ιδιαιτερα το garchomp…
-Dawn:αρχιζω να καταλαβαινω γιατι ειναι ο καλυτερος γυμναστης του Sinnoh!
lf:Το Luxray δεν θα μεινει ορθιο για να ριξει κι αλλη κρυμμενη δυναμη!Garchomp σεισμος!
-Volkner:Luxray αποφυγε το και ριξε υπερακτινα!
-Alf: (Nα παρει) Garchomp πεταξε ψηλα και αποφυγε το!Μετα κατεβα και ριξε μετεωρο δρακου…
-Flint:Αυτή η επιθεση!!!! Ο Alf Μονος του τη διδαξε στο Garchomp???
-Isabela:ειχε λιγη βοηθεια απο τη Cynthia!
-Volkner:Luxray
-Διαιτητης:Το Luxray ειναι ανικανο για μαχη!
-Nick:Ναι!

-Volkner:Πολύ καλα Alf!!Ας συνεχισουμε τη μαχη μας!!Octilery διαλεγω εσενα!
-Dawn: Octilery???
-Isabela:Εσυ δεν ειπες πως ειδικευεται σε ηλεκτρικα ποκεμον??
-Flint:Ναι,αλλα υπαρχουν πολλα ποκεμον που μπορουν να μαθουν ηλεκτρικες επιθεσεις!
-Nick:Τι θα πει αυτό??
-Flint:θα δειτε!
-Volkner:Octilery ακτινα παγου!
-Alf:Garchomp αποφυγ…GARCHOMP.
-Διαιτητης:Το Garchomp ειναι ανικανο για μαχη.
-Dawn:Με μια μονο κινηση.
-Nick:Ναι αλλα τι κινηση!Ειχε διπλο αποτελεσμα!
-Alf:Garchomp γυρισε!Σε ευχαριστω! (Αυτό το Octilery είναι δυνατο!Κερδισε το Garchomp με μια μονο κινηση και το Sceptile είναι πολύ κουρασμενο για να καταφερει να το νικησει…οποτε…) Drapion διαλεγω εσενα!
-Volkner:Πρωτοτυπη επιλογη!Αλλα δεν εχει σημασια,ότι κι αν διαλεξεις θα χασεις! Octazooka!
-Alf: Drapion αποφυγε τo και χτυπα με δοντι κεραυνου.
-Volkner:Octillery…!
-Alf: Drapion σταυρωτο δηλητηριο
-Volkner: Octillery ακτινα φορτισης στο κεντρο του δηλητηριου!
-Isabela:Το εκοψε στα δυο.
-Alf:Μα πως είναι δυνατον?
-Volkner: Octillery υπερακτινα!
-Alf: Drapion όχι!
-Flint:Ο Volkner τα παει πολύ καλα!Εχω να τον δω τοσο ενθουσιασμενο εδώ και πολύ καιρο!
-Volkner:Octillery υπερακτινα ξανα!
-Alf: Drapion σηκω και αποφυγε το και χτυπα με δοντι του κεραυνου!
-Volkner: Octillery!!
-Alf:Να παρει στεκεται ακομα ορθιο.
-Volkner:Μπραβο Octillery,τωρα ριξε ακτινα παγου……Μα τι συμβαινει??
-Nick:Φαινεται πως το δοντι κεραυνου το παρελυσε
-Alf:Αυτό είναι μια γευση από τη δικη σου στρατηγικη!Drapion ας τελειωνουμε με δοντι του κεραυνου!
-Διαιτητης:Το Octillery είναι ανικανο για μαχη!
-Volkner:γυρισε Octillery!!Εξαιρετικα alf!Παει πολυς καιρος από τοτε που καποιος με εφτασε στα ορια μου και στο τελευταιο ποκεμον μου….!Θα πρεπει να αισθανεσαι περηφανος!
-Alf:Θα αισθανομαι πιο υπερηφανος όταν σε κερδισω!!
-Dawn:O Volkner εμεινε με ένα ποκεμον!
-Isabela:Ο Alf είναι πολύ κοντα στο τελευταιο εμβλημα!
-Flint:χαχαχαχα!!Πολυ χαιρομαι!!Αυτη η μαχη είναι καυτη!!

-Volkner:Συναντησε το τελευταιο ποκεμον μου λοιπον!Ambipom διαλεγω εσενα!!
-Alf:Ειμαι ετοιμος!!Drapion σταυρωτο δηλητηριο!
-Volkner:Ambipom ηλεκτροπληξια!
-Alf: Drapion όχι…
-Διαιτητης:Το Drapion είναι ανικανο για μαχη!
-Nick:Λογικο,αν σκεφτεις ότι ηταν πολύ κουρασμενο από τη μαχη με το Octillery!
-Alf: Drapion γυρισε!Σε ευχαριστω!....Υποθετω πως τωρα εμεινα κι εγω με το τελευταιο μου ποκεμον! (Φαινεται πως το Ambipom γνωριζει ηλεκτρικες επιθεσεις που θα εκαναν ζημια στο Floatzel και αφου το ποκεμον του είναι κανονικου τυπου ένα ποκεμον πυγμαχος θα εκανε ζημια!!) Gallade παμε!!
-Volkner:Ενδιαφερον!Πιστευεις ότι ένα ποκεμον πυγμαχος θα με κερδισει,αλλα ται γινεται με τις επιθεσεις σκιας στις οποιες υστερει το Gallade??? Ambipom μπαλα σκιας!
-Alf: δεν αποτελουν απειλη!Galalde τηλεμεταφορα και επειτα τηλεπαθητικο κοψιμο!
-Volkner:Ambipom….!Καλη κινηση Alf!Αλλα όχι αρκετα καλη!Ambipom ηλεκτροπληξια!
-Alf:Gallade τηλεμεταφορα και μετα κοντινη δραση!
-Volkner:δεν θα πιασει δυο φορες το ιδιο κολπο!Ambipom χτυπα το με διπλο χτυπημα οταν τηλεμεταφερθει απο πισω σου!
-Alf:Gallade
-Dawn:εξυπνη κινηση απο το Volkner!
-Isabela:Με ποιον εισαι εσυ??Απανω του Alf!
-Alf:δεν θα υποχωρησω τωρα!
-Volkner:Ισως θα επρεπε!Ambipom διπλο χτυπημα
-Alf:Gallade αντεπιθεση με κοντινη δραση!
-Volkner:Αmbipom οοοχι!
-Alf:Gallade αποτελειωσε το τωρα με ψυχικο κοψιμο!
…………………………………………………………………………………………………….
-Διαιτητης:Το Ambipom είναι ανικανο για μαχη!Νικητης του αγωνα είναι ο Alf!!
-Isabela:τα καταφερε!!
-Nick:ΝΑΙ!!
-Dawn:8 εμβληματα!!!
-Αlf:Gallade!Τα καταφεραμε!!Κερδισαμε!!
-Volkner:Ambipom γυρισε!!..................!Alf συγχαρητηρια!Μολις διαπυστωσα αυτό που προσπαθουσε να μου πει τοσο καιρο o Flint!
-Alf:Τι ηταν αυτο??Οτι δεν πρεπει να χανεις το μαχητικο σου πνευμα?
-Volkner:Περιπου!!
-Flint:Του ειπα πως δεν ηταν ετοιμος για το πρωταθλημα ποκεμον!
-Volkner:Αντιθετως εσυ εισαι Alf!!Οριστε το 8ο και τελευταιο εμβλημα σου!!
-Alf:Επιτελους τα καταφερα!!!
-Dawn:Συγχαρητηρια Alf!
-Nick:Συγχαρητηρια απο ολους μας!
-Flint:Ημουν σιγουρος πως εσυ θα μπορουσες να ζωντανεψεις ξανα το Volkner και τα καταφερες!!Μπραβο!!
-Alf:σε ευχαριστω Flint!!
-Volkner:Ηταν πραγματικα πολυ ωραια μαχη την οποια θα θυμαμαι για καιρο και υποσχομαι να μην σταματησω τη προπονηση εως ωτου ειμαι ετοιμος για το πρωταθλημα!!Οσον αφορα εσενα Alf,ευχομαι καλη επιτυχια!!!

Κερδιζοντας αυτόν τον αγωνα καταφερα να αποκτησω το 8ο εμβλημα μου και το δικαιωμα να λαβω μερος στο πρωταθλημα της περιοχη Sinnoh,ενω παραλληλα ο Volkner βρηκε ξανα τον ενθουσιασμο του για τις μαχες!!!Επομενη σταση…το πρωταθλημα ποκεμον!!!

#158 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Αύγουστος 2009 - 11:22

coming up:

68.An Elite Fire!!

69.One catch….One evolution!!!

#159 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Αύγουστος 2009 - 10:37

68.An Elite Fire!!
Επειτα από τη τελευταια νικη μου στο σταδιο της Suunyshore επιτελους κραταω στα χερια μου και τα 8 εμβληματα της περιοχης Sinnoh!
Συμφωνα με τον Flint το πρωταθλημα είναι σε μια βδομαδα και ο πιο συντομος δρομος για να παμε στο μερος οπου θα λαβει χωρα είναι ο δρομος 223.Για αυτό λοιπον πρεπει να περιμενουμε το καραβι που περναει από την πολη Sunnyshore και οσο περιμενουμε,εγω και τα ποκεμον μου προπονουμαστε για το μεγαλο γεγονος!
-Alf: Sceptile φυλλο λεπιδα, Drapion σταυρωτο δηλητηριο, Floatzel παλμος νερου, Garchomp κοψη πετρας, Gallade κοντινη δραση και Monferno φλογοβολο!!
-Dawn:O Alf αρχισε κιολας τη προπονηση για το πρωταθλημα!
-Isabela:Εχει πολλες πιθανοτητες να κερδισει και αυτό το πρωταθλημα!
-Nick:Κι εγω το πιστευω…τα ποκεμον του είναι στη καλυτερη τους φορμα!
-Flint:Παιδια!!
-Dawn:είναι ο Flint!
-Flint:εμαθα πως το επομενο καραβι για το πρωταθλημα ποκεμον ειναι αυριο το πρωι…
-Nick:αυτό σημαινει πως εχουμε μια ολοκληρη μερα στη πολη!
-Alf:Τελεια!Εγω θα εχω μια ολοκληρη μερα προπονησης!
-Flint:Alf αυτά είναι τα ποκεμον σου??
-Alf:Ναι,με αυτά σκοπευω να λαβω μερος στο πρωταθλημα ποκεμον!
-Flint:alf ως ενας από τους 4 καλυτερους της περιοχης ειδικευομαι σε ένα τυπο ποκεμον!
-Dawn:Και ποιος είναι αυτος?
-Flint:Είναι τα ποκεμον φωτιας!Και αυτό το Monferno φαινεται πολυ δυνατο!!Θα ηθελα πολύ να το αντιμετωπισω σε μια μαχη 1 με 1..
-Alf:Πες πως εγινε!Θα μας κανει πολύ καλο πριν το πρωταθλημα!Monferno τι λες εσυ??
-Nick:Νομιζω πως συμφωνει!!

-Flint:Ωραια λοιπον,ας μη καθυστερουμε άλλο!!Rapidash διαλεγω εσενα!
-Dawn:Rapidash??Ειναι πολυ ομορφο…
-Isabela:Και φαινεται και δυνατο…
-Alf:Monferno εισαι ετοιμος???Παμε!
-Flint:Rapidash Bounce!
-Alf: (αν αυτή η επιθεση πετυχει θα κανει ζημια στο Monferno αφου είναι ιπταμενου τυπου..) Monferno ας το να πλησιασει και εκτοπισε το με γροθια mach!
-Flint:Ωραια αποκρουση Alf!!
-Nick:Πραγματικα!Εξυπνο!
-Dawn:Το Monferno είναι από τα δυνατοτερα ποκεμον του Alf…Είναι αρκετα ικανο ώστε να αντιμετωπισει έναν από τους 4 καλυτερους!
-Isabela:Συμφωνω!
-Flint:Rapidash αστραπιαια λαμψη
-Alf:Monferno
-Nick:Νομιζω πως η προηγουμενη κινηση ηταν κινηση αναγνωρισης!Ο Flint ηθελε να ελεγξει τα ορια του Monferno!
-DawN:Μαλλον εχεις δικιο!
-Alf: (To Rapidash είναι πολύ γρηγορο τελικα και πολύ δυνατο,σχεδον δεν προλαβα να αντιδρασω με την τελευταια επιθεση) Monferno γροθια mach!
-Flint:Rapidash..
-Isabela:Βρηκε στοχο!
-Flint:Rapidash αστραπιαια λαμψη!
-Nick:Ξανα??Μα αυτή η επιθεση μπορει να βλαψει και το Rapidash
-Alf:H γροθια Mach χτυπαει πρωτη,για αυτό,Monferno γροθια mach!
-Flint:Αυτό ηθελα να κανεις Alf,τη γροθια mach για να εχω την ευκαιρια να χρησιμοποιησω το Bounce
-Alf:Monferno!Μα πως???
-Flint:Η αστραπιαια λαμψη είναι μια επιθεση που βλαπτει και το ποκεμον που τη χρησιμοποιει,οποτε επρεπε να υποψιαστεις για πιο λογο την χρησιμοποιησα 2 φορες στη σειρα!
-Alf:Ηθελες να πλησιασεις αρκετα κοντα και γρηγορα…
-Flint:Ακριβως!Και αργησες να το καταλαβεις,τετοια λαθη κοστιζουν στο πρωταθλημα!
-alf:Μηπως βιαζεσαι λιγο??Δεν εχουμε χασει ακομα!Ετσι δεν είναι?Monferno!!!
-Dawn:Παιδια!
-Isabela:Κοιτσξτε!!
-Nick:Νομιζω πως….
-Alf:εξελισσεται!!
-Flint:Ενδιαφερον…
-Alf:To Monferno εξελιχθηκε σε Infernape!!Τελειο!
-Dawn:Το Monferno επιτελους εξελιχθηκε!!
-Nick:Συγχαρητηρια Alf!
-Alf:Infernape,ας του δειξουμε τωρα!Tι είναι αυτό??
-Isabela:Alf ψαξτο στο pokedex!
-Alf:Φαινεται πως τωρα που εξελιχθηκες εμαθες και μια νεα επιθεση!!Τελειο!!Παμε λοιπον,Infernape Εστιασμενη λελαπα (Focus Blast)
-Flint:Rapidash οοχι!
-Alf:Και τωρα Infernape χτυπα με φλογoβολο!
-Flint:Rapidash αποφυγε το με Bounce!
-Αlf:Infernape αστραπιαια λαμψη!
-Flint:Rapidash αποφυγε το με φλογοβολο.
-Alf:Αυτό ηθελα να κανεις Flint,Infernape χρησιμοποιησε κοντινη δραση!
-Flint:Rapidash!!Μα τι συνεβει??
-Nick:O Alf τον κερδισε!!
-Dawn:Μπραβο Alf!
-Alf:Απλα χρησιμοποιησα τη δικη σου στρατηγικη Flint!ηθελα να πλησιασω αρκετα κοντα και γρηγορα,προκειμενου να χρησιμοποιησω τη κοντινη δραση και για αυτό χρησιμοποιησα την αστραπιαια λαμψη!
-Flint:Δεν το περιμενα!!Συγχαρητηρια Alf!!Rapidash,γυρισε!!Η μαχη ηταν σκληρη,λεω να παω το Rapidash στη νοσοκομα Joy,θα ερθετα μαζι μου??
-Alf:Φυσικα!!

(Στο κεντρο ποκεμον)
-Joy:Flint το Rapidash είναι μια χαρα!!
-Flint:σε ευχαριστω νοσοκομα!!
-Rowan:Βρε βρε βρε!!Αν δεν είναι ο Nick και τα παιδια!!
-Nick:Καθηγητα Rowan!Χαιρομαι που σας ξαναβλεπω!
-Rowan:Παει καιρος!!Βλεπω πως ειστε ολοι καλα!!
-Alf:Ναι καθηγητα!!Ειμαστε ολοι πολυκαλα!!
-Rowan:Χαιρομαι!!flint εισαι και εσυ εδώ!Βλεπω γνωριστηκες με τα παιδια!!
-Flint:Χαιρεται καθηγητα!!Ναι γνωριστηκαμε!
-Dawn:τι θελετε εδώ στη πολη Sunnyshore??
-Rowan:Ηρθα να μελετησω τη συμπεριφορα των ποκεμον του νερου της γυρο περιοχης και για την ακριβεια ηλπιζα να σας προλαβω πριν φυγετε!
-Alf:Για ποιο λογο?
-Rowan:Γιατι χρειαζομαι μια χαρη!!
-Dawn:Αν μπορουμε να βοηθησουμε γιατι όχι!
-Rowan:Nick χρειαζομαι το Magnezone και το Gastrodon σου!
-Νick:Nα σας τα δωσω,αλλα για πιο λογο??
-Rowan:Κανω καποια νεα ερευνα για το βουνο coronet και την επιδραση που εχει στα ποκεμον και αυτα τα δυο ποκεμον ειναι πρωτα στη λιστα που πρεπει να εξεταστουν καθως τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα του βουνου εκαναν το Magneton να εξελιχθει και επιπλεον πρεπει να καταλαβω γιατι τα Shellos και τα Gastrodon από τη μια πλευρα του βουνου,διαφερουν με εκεινα που βρισκονται στην σλλη πλευρα!
-Nick:Ενταξει καθηγητα!Να τα προσεχετε όμως!
-Rowan:Σε ευχαριστω Nick!!Τι θα κανετε τωρα??
-Alf:Εγω θα συνεχισω την εξασκηση!!
-Isabela:Θα σε βοηθησω Alf,αφου κι εγω πρεπει να τελειωποιησω το στυλ μου για τους διαγωνισμους!
-Rowan:τοτε θα ηθελα να παρακολουθησω αυτή την εξασκηση!!
-Alf:Εγινε!!

Ποιος θα το περιμενε ότι μια μαχη με έναν από τους 4 καλυτερους θα κατεληγε με δικη μου νικη και με ένα νέο εξελιγμενο ποκεμον!!Τωρα πια τιποτα δεν με σταματα από το να κερδισω το πρωταθλημα της περιοχης Sinnoh!!

#160 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 09:54

69.One catch….One evolution!!!
Η μεγαλη μερα εφτασε!!Η μερα η οποια θα φτασω στο μερος που θα λαβει χωρα το πρωταθλημα της περιοχης Sinnoh και θα πιστωποιησω τη συμμετοχη μου!!
Από πολύ νωρις εχουμε στηθει στο λιμανι της πολης Sunnyshore και περιμενουμε το καραβι που θα μας παει στο προορισμο μας!Εχοντας αποχαιρετησει το καθηγητη Rowanαλλα και τον Flint ολοι μας σκεφτομαστε αυτο το νεο πρωταθλημα!!
Και ξαφνικα…
-Μεγαφωνα:ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ S.L.1 ΘΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ.ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΚΕΜΟΝ!!
-Alf:Αυτό είναι!!Ας μπουμε!
-Dawn:Σιγουρα είναι αυτό?
-Alf:Γιατι το λες αυτό?
-Dawn:Γιατι δεν υπαρχουν πολλοι εκπαιδευτες!!!
-Nick:Αυτό δεν σημαινει κατι…Μπορει να μην τα καταφεραν πολλοι!Και μη ξεχνας ότι σε μερικες μερες το πρωταθλημα ξεκιναει,οποτε μπορει οοι περισσοτεροι από αυτους να είναι ηδη εκει!!
-Dawn:Σωστα!
-Isabela:Ας επιβιβαστουμε ομως,γιατι θα φυγει!
-Alf:εχεις δικιο!!

(Μεσα στο καραβι)
-Alf:Προς τα πού είναι αραγε οι καμπινες μας???Χρειαζομαι λιγο υπνο!
-Nick:Το νουμερο είναι το 204…
-Dawn:Δεν με βοηθαει αυτό!Τα νουμερα εδώ αρχιζουν από το 100
-????? :Συγγνωμη που διακοπτω,αλλα ακουσα τι λεγατε!!
-Isabela:Δεν πειραζει!Αν ξερεις προς τα πού είναι η καμπινα 204 θα μας βοηθουσες πολύ!
-Lucas:Ειμαι ο Lucasκαι ναι,ξερω προς τα πού είναι η καπμινα!Ειναι από την άλλη πλευρα!!
-Alf:Σε ευχαριστουμε Lucas!Εγω ειμαι ο alf, και απο εδω ειναι οι φιλοι μου,η Dawn,oNick και η Isabela!
-Lucas:Χαρηκα!!Σκοπευετε να λαβετε μερος στο πρωταθλημα??
-Dawn:Όχι ολοι!Εγω και η Isabelaασχολουμαστε με τους διαγωνισμους!
-Lucas:Καταλαβα!!Συγγνωμη,αλλα δεν εχει τυχει να ασχοληθω με τους διαγωνισμους!
-Isabela:δεν πειραζει!
-Lucas:Οποτε θα λαβετε μερος εσυ και ο Nick??
-Nick:Εγω το εκανα περυσι!Φετος αποφασισα να κανω ένα διαλειμμα!
-Alf:Εγω θα λαβω μερος Lucas!Εσυ?
-Lucas:Αχα!!Σκοπευω να κερδισω!
-Alf:Τοτε θα βρεθουμε αντιμετωποι!!
-Lucas:Θα περιμενω!
-Nick:Θα παμε στη καμπινα μας τωρα!!Θα τα πουμε αργοτερα Lucas!!
-Lucas:Γεια σας!!
-Dawn:Γεια και ευχαριστουμε!

(Στη καμπινα)
-Dawn:Τον συμπαθησα αυτόν τον Lucas!
lf:Κι εγω!!
sabela:Nick,τι κανεις εκει??
-Nick:Καθαριζω τις pokeballs μου!!!

ΚΡΑΚ

-Alf:Τι ηταν αυτό??
-Dawn:Ακουστηκε σαν την αγκυρα!
-Nick:Παμε να δουμε!

(Εξω στο καταστρωμα)
-Lucas:Γεια σας παιδια!
-Nick:Lucas ξερεις τι συνεβει??
-Lucas:Υπαρχει αυτος ο τεραστιος καταραχτης μπροστα μας και δεν μπορουμε να τον διασχισουμε!Ακριβως από πανω είναι το πρωταθλημα ποκεμον!!Ειναι στη κορυφη και φαινεται ολο το Sinnoh απο εκει!!
-Dawn:Θα είναι πανεμορφα!
-Lucas:Ετσι σταματησανε το καραβι σε αυτό εδώ το νησι προκειμενου να βρουνε εναλλακτικη πορεια!
-Μεγαφωνο:ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ 1 ΩΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΚΕΜΟΝ!ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΑΞΑΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΕΝΤΟΣ 30 ΛΕΠΤΩΝ!
-Alf:ΠΩΩΩΩΩ!Και τι θα κανουμε μια ωρα μεσα στο καραβι???
-Nick:Νομιζω πως μπορεις να πας να κοιμηθεις!!
-Alf:Σωστα!!
-Isabela:Νομιζω πως θα σε ακολουθησω,ειμαι ακομα κουρασμενη από την χθεσινη εξασκηση!!
-Dawn:Εμεις τι θα κανουμε?
-Μεγαφωνο:ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ΑΝΟΙΞΕ!!ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!
-Dawn:Παιδια θα σας δω μετα!!Εχω μια δουλεια!!
-Nick:γυναικες!!
-Lucas:Οποτε μειναμε οι δυο μας!Τι θα ελεγες για μια βολτα εξω από το καραβι??
-Nick:Φυγαμε!

(Στο μικρο νησακι)
-Nick:Ώστε εισαι από το Sinnohε??
-Lucas:Ναι!Φετος ξεκινησα το ταξιδι μου,από τη πολη Sandgem!
-Nick:Κι εγω από το Sinnohειμαι όπως και η Isabela!Αλλα η Dawn και ο Alfείναι από το Kanto!Απο τη πολη Sandgemειπες??Εκει είναι το εργαστηριο του καθηγητη Rowan!
-Lucas:Ακριβως!Ειμαι ο γιος ενός από τους βοηθους του καθηγητη!Και ταξιδευετε ολοι μαζι ε??
-Nick:Ναι,εδώ και ένα χρονο!Γνωριστηκαμε στο Kanto με τη Dawn και τον alf στο δρομο για το πρωταθλημα εκει!
-Lucas:Καταλαβα!Και πως τα πηγατε??
-Nick:Εγω εφτασα στο 2ο ημιτελικο και ο Alfκερδισε το πρωταθλημα!
-Lucas:Ουαου!Και η Dawn?
-Nick:HDawnεχει κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ 2 φορες!!
-Lucas:Ειστε παρεα πρωταθλητων δηλαδη!!
ick:Kαπως ετσι!!....Ακουσες κατι??
-Lucas:Όχι..
-Nick:Νομιζω πως κατι είναι πισω από τα δεντρα!
-Lucas:Ένα Steelix..Και νομιζω πως μας επιτιθεται….
-Nick:Ναι αλλα γιατι???
-Lucas:Γιατι σε αυτό το νησι δεν ερχονται πολλοι ανθρωποι και αυτή τη στιγμη του καταπαταμε τη περιοχη του!ΤΡΕΞΕΕΕ!!
-Nick:Θα παλεψουμε!Charizardδιαλεγω…
-Lucas:Τι εγινε??
-Nick:Μολις συνειδητοποησα πως αφησα τις pokeballsμου στη καμπινα!Σειρα σου!
-Lucas:Ουτε εγω τις εχω εδώ!Εδωσα μια μαχη με καποιον στο καταστρωμα και αφησα τα ποκεμον μου στη νοσοκομα Joy…οποτε
-Nick:οποτε…ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕΕΕ!!
-Lucas:Αχ!Πως μπλεξαμε ετσι!!
-Nick:Τι ηταν αυτό???
-Lucas:Κατι χτυπησε το Steelix!
-Nick:Ένα Turtwig…το χτυπησε με φυλλα ξυραφι!
-Lucas:Σε ευχαροστουμε Turtwig!
-Νick:Ωχόχι!Turwig!
-Lucas:αυτό το Steelix είναι αμειλικτο,χτυπησε χωρις οικτο το καημενο το Turtwigενώ εκεινο μας βοηθουσε.
-Nick:Να παρει.πρεπει να το βοηθησουμε!
-Lucas:Μα πως!
-Nick:Θυμαμαι πως δεν εβγαλα από τη τσαντα μου τη pokeballτου Snover,οποτε πρεπει να είναι καπου εδώ…
-Lucas:Ναι αλλα μας τελειωνει ο χρονος.Το turtwigεπεσε…
-Nick:ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!Snoverδιαλεγω εσενα!Προστατεψε το Turtwigμε ξυλινο σφυρι!
-Lucas:Αυτή η επιθεση θα εκανε ζημια στο Steelix!
-Nick:είναι σειρα μου να σε προστατεψω Turtwig!snoverακτινα παγου!
-Lucas:Την απεκρουσε με σιδερενια ουρα!Nick,δεν νομιζω οι επιθεσεις παγου να πιασουν…περιορισου στις επιθεσεις χορτου!
-Nick:Snoverφυλλα ξυραφι!turtwigεισαι καλα??Αν γνωριζεις την φωτοσυνθεση τωρα είναι καλη στιγμη για να τη χρησιμοποιησεις!Θα αναρωσεις γρηγορα!
-Lucas:Nick το Snover!
ick:Snoverόχι… (Να παρει,πως μπλεξαμε ετσι??Το Snoverνικηθηκε,τι θα κανω τωρα??Πως θα προστατεψω το turtwigκαι εμας???) Snover!!
-Lucas:Δεν είναι δυνατον!Το Snoverεξελισσεται!
-Nick:Τελεια!!Eξελιχθηκες σε Abomasnow!!
-Lucas:Και φαινεται δυνατο!
-Nick:Abomasnowπαμε!!Αποτελειωσε το steelixμε ξυλινο σφυρι!!
-Lucas:χαχαχαχαχ!το ετρεψες σε φυγη!!Μπραβο Nick!!
-Νick:Σεευχαριστω Lucas!Κιεσενα Abomasnow!!Turtwig εισαικαλα??
-Lucas:Χαρη σε εσενα που του ειπες για τη φωτοσυνθεση εγινε καλα!Σε ευχαριστουμε που πηγες να μας προστατεψεις!
-Nick:Ναι,σε ευχαριστουμε!!
-Lucas:Nickμε ολο αυτό το τρεξιμο και τη μαχη περασε η ωρα και πρεπει να γυρισουμε!
-Nick:Το ξερω αλλα εμεινε κατι ακομα που θελω να κανω!!
-Lucas:Τι?
-Nick:θελω να πιασω το Turtwig!!Abomasnowεισαι ετοιμος??
-Lucas:Και η μαχη συνεχιζεται!
-Nick:Abomasnow φυλλα ξυραφι.
-Lucas:Αυτό το Turtwigεχει κοτσια!Αντεπιτιθεται με την ιδια επιθεση παροτι το Abomasnowείναι πιο συνατο!
-Nick:Abomasnow παγωμενα θραυσματα!!
-Lucas:Αυτή η επιθεση θα εκανε ζημια στο Turtwig!Μπραβο Nick!!
-Nick:Abomasnowαποτελειωσε το με ξυλινο σφυρι!
-Lucas:τωρα είναι η στιγμη!
-Nick:Pokeball Παμε!!
………………………………………………………………………………………………..

(Πισω στο καταστρωμα)
-Lucas:Συγχαρητηρια Nick!!
-Nick:σε ευχαριστω πολύ!!
-dawn:Για ποιο πραγμα σε συγχαιρει??
-Nick:Ας ερχοσουν μαζι και θα εβλεπες!!
-Dawn:Ελα πες μου!!Αφου ειχε προσφορες στα ειδη διαγωνισμου!!
-alf:Τι να σου πει?
-Nick:εσυ δεν κοιμωσουν?
-Alf:Αοριστος!!Καλα το ειπες!Αλλα με ολο αυτό το θορυβο που εκανε το καραβι για να ξανα σαλπαρει με ξυπνησε!!
-Dawn:ONickκατι μας κρυβει!!
-Nick:αμα με πιασετε θα σας πω!!χαχαχαχαα!
-Alf:ελα εδώ!!!!

Κι ετσι ο Nickεπιασε ένα ακομα ποκεμον για την ομαδα του,ενώ το Snover που ειχε εξελιχθηκε σε ένα πανισχυρο Abomasnow και παραλληλα καναμε και ένα νέο φιλο τον Lucas!
Τωρα πλεον ατενιζουμε το πρωταθλημα ποκεμον!!

#161 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 13:50

70.** Το πρωταθλημα Sinnoh…..Θα τελειωσει τοσο νωρις??? **
-Alf:Η ημερα που περιμενα από την αρχη του ταξιδιου μου στη περιοχη Sinnoh,εφτασε,θα λαβω επιτελους μερος στο 2ο πρωταθλημα ποκεμον!!

Μετα τη μεγαλη παρακαμψη του καραβιου καταφεραμε επιτελους να φτασουμε στο μερος οπου θα διεξαχθει το πρωταθλημα…Οπου κι αν κοιταξεις θα δεις πολλους εκπαιδευτες και τα ποκεμον τους!!Ο Lucas,η Dawn,η Isabela,ο Nick και εγω κατευθυνομαστε προς το κεντρο ποκεμον στο οποιο βρισκονται τα δωματια μας για οσο καιρο θα λαβει χωρα το πρωταθλημα…

ΜΠΑΜ

-Dawn:Alf εισαι καλα???
-Alf:Αφηστε με να μαντεψω!Jeffrey???Επιτελους ποτε θα μαθεις να κοιτας όταν περπατας??
-Jeffrey:Alf,παιδια!Ηρθατε επιτελους!Καθυστερησατε αργα όπως παντα!Σε ξερω εσενα,εισαι ο Lucas ετσι??
-Lucas:Ναι…
-Jeffrey:Εισαι ο γιος του βοηθου που είναι στο εργαστηριο του παππου μου…Δεν ηξερα πως ησουν εκπαιδευτης!
-Lucas:To εμαθες τωρα!!Και γιατι τα παιδια σε αποκαλουν Jeffrey??
-Nick:Και πως να τον αποκαλεσουμε??Αφου ετσι τον λενε!
-Jeffrey:Ωχ ναι…Παιδια ξεχασα να σας πω…το ονομα μου είναι Barry!
-Isabela:Και το Jeffrey??
-Barry:Το χρησιμοποιουσα σαν ψευδωνυμο.Αφου ειχα μπλεχτει με τις βρωμοδουλειες της ομαδας Galactic επρεπε να προσεχω…
-Dawn:Καταλαβα!
-Alf:Λοιπον Barry,γραφτηκες στο πρωταθλημα???
-Barry:Ναι μολις…Σας προτεινω να κανετε το ιδιο αν θελετε να αγωνιστειτε!!
-Lucas:Εχει δικιο,ας μπουμε στο κεντρο ποκεμον!
-Barry:Θα σας δω μετα παιδια!!Παω να εξασκηθω για το γυρο του αποκλεισμου…
-Alf & Lucas:το γυρο του αποκλεισμου??
-Nick:Τι θελει να πει???

(Μεσα στο κεντρο ποκεμον)
-Joy:Alf και Lucas γραφτηκατε επιτυχως αν και ηρθατε κυριολεκτικα τη τελευταια στιγμη!!!
-Alf:Τα καταφεραμε!
-Lucas:Τελεια!
-Joy:Προτου φυγετε πρεπει να σας ενημερωσω πως η σημερινη ημερα είναι ιδιαιτερη!
-Alf:τι θελεις να πεις νοσοκομα Joy??
-Joy:Το πρωταθλημα Sinnoh,αρχιζει κανονικα σε δυο μερες.Επειδη οι διαγωνιζομενοι ξεπερασαν κατα πολυ τον αναμενωμενο αριθμο…
-Lucas:Ποσοι είναι??
-Joy:Με εσας τους δυο φτασαμε στους 150!
-Alf:Πολύ μεγαλος αριθμος!
-Joy:ακριβως για αυτό το λογο,πρεπει να εχετε το νου σας στα μεγαφωνα σε ολο το χωριο ποκεμον που βρισκομαστε,γιατι καποια στιγμη θα κληθειτε να δωσετε μαχη ενας με έναν προκειμενου να περιοριστει ο αριθμος των διαγωνιζομενων…
-Alf:Και που θα γινουν αυτές οι μαχες??
-Joy:Στα Σταδια που εχουν στηθει σε ολο το χωριο!!Οι διαιτητες θα είναι εκει!
-Lucas:Αυτό εννοουσε ο Barry λεγοντας ο γυρος του αποκλεισμου!
-Alf:Αυτό σημαινει πως θα περασουν 75 διαγωνιζομενοι στα προκριματικα του πρωταθληματος σε δυο μερες!!Εχουμε πολλες πιθανοτητες!
-Joy:Όχι..
-Lucas & Alf: Όχι??
-Joy:Η επιτροπη του πρωταθληματος θα διαλεξει τους καλυτερους 36
-Alf & Lucas: TTTI???
-Alf:Ουτε καν 50???
-Joy:Μην αγχωνεστε παιδια…η επιτροπη υπαρχει περιπτωση να σας διαλεξει ακομα και αν χασετε στον αγωνα που θα δωσετε…
-Lucas:Κατι είναι κι αυτό!!
-Joy:Λοιπον,καλη τυχη και στους δυο σας και να ειστε ετοιμοι γιατι οι μαχες αρχιζουν σε λιγο!
……………………………………………………………………………………………….
-Dawn:Όλα καλα παιδια??
Lf:Αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι γραφτηκαμε ενω ειχε ληξει η προθεσμια,αλλα και το γεγονος ότι κοντευουμε να αποκλειστουμε πριν καν αρχισει το πρωταθλημα…όλα καλα…
-Isabela:Τι εννοεις???
-Nick:Γιατι να αποκλειστεις??
-Lucas:Γιατι και φετος οι διαγωνιζομενοι είναι πολλοι και προκειμενου να τους περιορισουν ολοι θα παλεψουν με ένα ποκεμον εναντιον καποιου αλλου και από ολους θα περασουν μονο οι 36 καλυτεροι…
-Dawn:ΤΙ?
-Nick:Μα πως θα γινει αυτό??
-Alf:Η ομοσπονδια θα διαλεξει ποιοι θα προχωρησουν και επισης ακομα κι αν κερδισεις τη μαχη κανεις δε σου εγγυαται ότι θα περασεις…
-Isabela:Αυτό θα πει σκληροι κανονες…
-Dawn:Παιδια μην ανησυχειτε,θα πανε όλα καλα!!Θα δειτε!
-Lucas:Σε ευχαριστουμε Dawn!!
-MΕΓΑΦΩΝΑ:ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑLF ΑΠΟ ΤΗΝ PALLET ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ P-01….ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…
-Αlf: Ουαου!Δεν το πιστευω πως με καλεσανε τοσο γρηγορα!!Μολις πριν 20 λεπτα γραφτηκαμε!Aς ξεκινησουμε….
-Lucas:Λογικο είναι να αρχισουν να μας καλουν ολους νωρις εφοσον σημερα θα διεξαχθουν πανω από 50 μαχες και πρεπει να προλαβουμε!
-Nick:Πολύ σωστα Lucas!
-ΜΕΓΑΦΩΝΑ:ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ BARRY ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ TWINLEAF ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Ρ-04…
-Dawn:φωναξαν και τον Barry!
-Νick:είναι σε άλλο σταδιο οποτε δεν είναι αυτος ο αντιπαλος σου Alf!
-MEΓΑΦΩΝΟ:ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ LUCAS ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ SANDGEM ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Ρ-09…
-Lucas:Να παρει…και ηθελα πολύ να δω τη μαχη σου Alf…!Πρεπει να ανακαλυψω τις τεχνικες σου για να σε νικησω!
-Alf:δεν θα είναι τοσο ευκολο!
-Lucas:χαχαχα!Αξιζει να προσπαθησω όμως!!παιδια θα τα πουμε αργοτερα και Alf καλη τυχη στον αγωνα σου!
-Alf:Επισης!
-Dawn:Καλη τυχη!
-Nick:Δεν νομιζετε πως πρεπει να παμε λιγο πιο γρηγορα???
-Alf:Φυγαμε…

(Στο σταδιο Ρ-01)
-Διαιτητης:Εκπαιδευτες ελατε ένα βημα μπροστα!Απο τη μια πλευρα είναι ο Alf από την Pallet και από την άλλη ο Paul από την πολη Hearthome.Θα χρησιμοποιησετε μονο ένα ποκεμον!Το αν θα περασετε στα προκριματικα το αποφασιζει η ομοσπονδια ειτε κερδισετε ειτε χασετε δεν εχει καμια σημασια,αλλα ο τροπος που θα δωσετε μαχη,εχει…!Οποτε ειστε ετοιμοι!Kαι οι δυο σας διαλεξτε τωρα το ποκεμον σας!
-Oλοι:Kαλη επιτυχια Alf!
-Alf:ευχαριστω παιδια!! Δεν χρειαζομαι πολύ σκεψη…Sceptile διαλεγω εσενα!
-Paul:Αmbipom διαλεγω εσενα!
-Isabela:Ambipom ε??Δεν θα είναι ευκολο…Η ταχυτητα των Ambipom μπορει να ισσοφαρησει εκεινη του Sceptile
-Nick:Alf να εισαι προσεκτικος!
-Alf:Sceptile φυλλο λεπιδα τωρα!
-Paul:Ambipom Fake Out!
-Alf:sceptile οχι…
-Dawn:Δεν αρχισε καλα,αυτή η επιθεση σταματησε το Sceptile και τον χτυπησε κιολας…
-Alf:Καλη αρχη Paul!Αλλα αυτο δεν αρκει!Sceptile φυλλο λεπιδα ξανα!
-Paul:Ambipom διπλη ομαδα!
-Alf:Να παρει…
-Isabela:O Paul αγωνιζεται πολύ καλα!
-Alf:Sceptile μην τον αφησεις να σε μπερδεψει…
-Nick:Δυστυχως ναι.μπροστα του ο Alf,φαινεται αρχαριος!
-Dawn:Καταλαβα!Αν παιζει τοσο σημαντικο ρολο ο τροπος με τον οποιο θα δωσεις μαχη,τοτε είναι μαχη διαγωνισμου…
-Isabela:Τι?
-Dawn:σκεψου το!Πρεπει να αναδειξουν τη στρατηγικη τους και το ποκεμον τους για να περασουν…
-Paul:Ambipom διπλο χτυπημα!
-Alf:Sceptile…
-Nick:Πολύ καλη ιδεα Dawn!αλλα ο Alf πρεπει να το καταλαβει μονος του εφοσον εμεις δεν μπορουμε να μιλησουμε!
-Isabela:Και δεν θα είναι ευκολο…Διαλεξε το Sceptile,το πρωτο και πιο δυνατο του ποκεμον γιατι πιστευει πως με τη δυναμη θα περασει στο πρωταθλημα,ενώ ο Paul καταλαβε από την αρχη τι επρεπε να κανει και διαλεξε το Ambipom…
-Alf: (Να παρει οι επιθεσεις μου δεν βρισκουν στοχο…είναι λες κι ο Paul αγωνιζεται σε διαγωνισμο…Σε διαγωνισμο???....) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!
-Paul:Ambipom μπαλα σκιας…
-Alf:Sceptile ας τελειωνουμε,στειλτην πισω με Ψαλιδια-Χ!
-Paul:Μα οι επιθεσεις σκιας δεν πιανουν σε ποκεμον κανονικου τυπου!
-Alf:Μα δεν στοχευω το Ambipom αλλα το εδαφος από κατω του!
-PAul:Να παρει!Το χωμα που σηκωθηκε τυφλωσε το ποκεμον μου και εξαφανισε τη διπλη ομαδα…
-Alf:Τωρα Sceptile αποτελειωσε το με καταιγιδα φυλλων!!!
-Paul:Ambipom οοχι!
-Διαιτητης:To ambipom είναι ανικανο για μαχη!Νικητης του αγωνα είναι ο Alf!Συγχαρητηρια!Τωρα θα περιμενετε ως το βραδυ για να μαθετε αν περασατε στα προκριματικα!Καλη επιτυχια!!
-Alf:Sceptile κερδισαμε!!!Μπραβο!
-Paul:Πολύ καλη μαχη Alf…Ειδικα η κινηση με τη μπαλα σκιας ηταν καταπληκτικη!Ελπιζω να περασουμε και οι δυο ώστε να εχουμε την ευκαιρια να αγωνιστουμε ξανα!
-Alf:σε ευχαριστω Paul,Οντως ηταν πολυ ωραια μαχη.Νικησα στο παρατσακ!
-Dawn:Μπραβο Alf,καταλαβες ότι αυτή η μαχη ηταν μαχη διαγωνισμου στην ουσια!!!
-Isabela:Nαι!Συγχαρητηρια!Ηταν πολύ εξυπνο να εξαφανισεις τη διπλη ομαδα με το χωμα…και ανεδειξες πολύ καλα και το Sceptile…Μπραβο!
-Nick:Πραγματικα!!Συγχαρητηρια!Ολοι το ξερουμε πως προσαρμοζεσαι σε κάθε μαχη σου αναλογα με τον αντιπαλο σου και σημερα μας το απεδειξες ακομα μια φορα!!
-Alf:Ευχαριστω παιδια!!Μπραβο σου Sceptile,ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
-Dawn:χαχαχαχα!!
-Nick:Tι θα λεγατε να παμε για φαγητο αντι να περιμενουμε εδώ ολο το απογευμα για τα αποτελεσματα??
-Alf:Ειμαι μεσα!!
-Isabela:Φυγαμε!!!!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
-Alf:Ηταν εξαιρετικο νοσοκομα Joy,σε ευχαριστουμε!
-Dawn:Και τα ποκεμον φαινεται να το απολαυσαν!!
-Alf:Σιγουρα,είναι όλα ετοιμα για προπονηση!!
-Nick: Ο ιδιος Alf!!
-Lucas:Εδω ειστε!!Εφαγα το κοσμο!!
-Isabela:Γεια Lucas!Πως πηγε η μαχη σου?
-Lucas:Κερδισα!!Εσυ Αlf!
-Alf:Και εγω!!
-Dawn:αναρωτιεμαι τι να εκανε ο Barry!
-Barry:Δεν υπαρχει τετοιου ειδους ερωτηση!Κερδισα φυσικα!!
-Alf:Μπραβο!
-Nick:Βεβαια αυτό δε σημαινει ότι περασατε και οι τρεις!
-Isabeala:Εχω μια αισθηση ότι θα μαθουμε συντομα!Κοιταξε στην οθονη!!
-TV:Επειτα από αρκετες εξαντλητικες και καυτες μαχες,οι καλυτεροι 36 που καταφεραν να συγκεντρωσουν το υψηλοτερο σκορ είναι οι…………..
-Alf:ειμαι μεσα!!!
-Lucas:Κι εγω!!!
-Barry:…………..ΝΑΙ!!!!
-Nick:Φαινεται πως περασατε και οι τρεις τελικα!!Συγχαρητηρια σε ολους!
-Dawn:Συγχαρητηρια!!Ανυπομωνω να σας δω στα προκριματικα!!
-Alf:Ευχαριστουμε!!
-Lucas:Πρεπει να το γιορτασουμε!
-Alf:Μα μολις φαγαμε!!!
-Barry:Παμε για προπονηση τοτε!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Κι ετσι ο Barry,o Lucas κι εγω εξασφαλισαμε τη συμμετοχη μας στο πρωταθλημα της περιοχχης Sinooh!!Σε δυο μερες αρχιζει ο πρωτος γυρος του πρωταθληματος και δεν σκοπευω να χασω…!!

#162 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 13:53

coming up:

71.** Προκριματικος…εξελικτικως **

72.** Διπλη μαχη..Διπλη Διαμαχη **

73.** Alf και Lucas…Φιλοι ή Εχθροι?? **

#163 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2009 - 11:31

71.** Προκριματικος…εξελικτικως **
-Σχολιαστης:Φιλες και φιλοι των αγωνων ποκεμον!Σας καλοσοριζω στο μεγαλυτερο ετησιο γεγονος της περιοχης Sinnoh…Το Πρωταθλημα Ποκεμον….!!!Σημερα είναι η επισημη μερα εναρξης,αν και ουσιαστικα για πολλους από τους διαγωνιζομενους μας,η μαχη εχει ξεκινησει από χθες!Αναρωτιεστε το γιατι και θα σας απαντησω αμεσως!
Οι διαγωνιζομενοι επειτα από ένα μεγαλο ταξιδι και εξαντλητικες μαχες με τους γυμναστες,καταφεραν να αποκτησουν τα 8 εμβληματα που τους ηταν απαραιτητα για να λαβουν μερος στο πρωταθλημα!Ωστοσο,φετος οι διαγωνιζομενοι αυτοι ξεπερασαν τους 120 και προκειμενου η επιτροπη να διαλεξει τους καλυτερους,αποφασισε να τους βαλει να αγωνιστουν ολοι ενας με έναν.Δεν τους ενοιαζε αν θα κερδισουν ή αν θα χασουν…τους ενδιεφεραν μονο οι 32 που μαχοντουσαν με πολύ ταλεντο!Αφου τους βρηκαν ξεκινησε και το πρωταθλημα ποκεμον με τον σημερινο γυρο να είναι ο προκριματικος,στον οποιο οι διαγωνιζομενοι θα χρησιμοποιησουν ένα μονο ποκεμον,χωρις να μπορουν να χρησιμοποιησουν το ποκεμον που διαλεξαν στη χθεσινη τους μαχη!!
Για να συμβουν όλα αυτά όμως θα πρεπει να αναψει η φλογα του φετινου πρωταθληματος…η φλογα του θρυλικου Moltres!Η φετινη επιλογη της επιτροπης είναι η πρωταθλητρια του Sinnoh,η Cynthia…Ας την παρακολουθησουμε καθως ανεβαινει τα σκαλια προς το βωμο….

Το πρωταθλημα Sinnoh επιτελους ξεκινησε και επισημα!!!Οντας ενας από τους 32 καλυτερους που επελεξε η επιτροπη,εχω πολύ αγωνια ώστε να αντιμετωπισω τους υπολοιπους σε μαχη…προς το παρρον όμως θα πρεπει να περασω τα προκριματικα!!
-Dawn:Ολο εκπληξεις είναι αυτό το πρωταθλημα!
-Nick:Μα να μη μπορεις να χρησιμοποιησεις σημερα το Sceptile…
-Isabela:Κριμα!
-Alf:Μην στεναχωριεστε παιδια!!Εχω κι αλλα ποκεμον το ιδιο δυνατα!!
-Richie:Ετσι θα επρεπε να σκεφτεσαι!Μπραβο Alf!!
-Alf:Richie!Ηρθες επιτελους…!
-Richie:Αφου στο ειχα πει πως δεν θα το εχανα…
-Dawn:Απλα ειχε αρχισει να αγχωνεται επειδη περναγε η ωρα και δεν ειχες φανει!
-Richie:χαχαχαχα!Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!Barry,Lucas πως ειστε??
-Barry:Πανετοιμοι για τη πρωτη μας μαχη!
-Lucas:Αγχωμενος!
-Nick:Όλα καλα θα πανε!μην εχετε κανενα αγχος!
-Isabela:Να τον ακουτε!Ξερει τι λεει,εχει λαβει και εκεινος μερος στο πρωταθλημα…
-Nick:Και νομιζω πως περασε η ωρα…Γιατι δεν πατε στις κουΐντες??Σε λιγο θα αρχισει η μαχη!!
-Alf:Εχεις δικιο!!
-Barry:Φυγαμε!
-Ολοι:Καλη επιτυχια!!
Αρκετες μαχες ακολουθησαν και ειχα την ευκαιρια να παρακολουθησω τον Lucas να κερδιζει τον αντιπαλο του με το πανισχυρο Torterra του,αλλα και τον Barry να περναει στον επομενο γυρο χρησιμοποιωντας το Empoleon του και το πολυ δυνατο κανονι υδραντλιας του!Και τωρα ηρθε η σειρα μου….
-Σχολιαστης:Και την αυλαια του προκριματικου κλεινει η μαχη του Alf από την πολη Pallet,του Kanto εναντιον του Mark από την Hearthome!O διαιτητης ριχνει ενα κερμα δυο χρωματων προκειμενου να δουμε ποιος απο τους δυο θα κανει τη πρωτη κινηση!Αν ερθει κοκκινο ο Alf θα διαλεξει πρωτος ποκεμον,ενώ αν ερθει πρασσινο θα είναι πρωτος ο MArk!Καλη επιτυχια εκπαιδευτες!
-Διαιτητης:Ο Alf διαλεγει πρωτος ποκεμον!
lf:Κανενα προβλημα!Infernape διαλεγω εσενα!!
-Mark:Murkrow παμε!
ick:Ωχ οχι…Εχει μεγαλο πλεονεκτημα…
-Richie:Μη το λες Nick,το Murkrow εχει και στοιχεια σκοταδιου!
-Διαιτητης:Ξεκινηστε!
-Mark:Murkrow σκοτεινος παλμος!
-Alf:Infernape εστιασμενη λελαπα.
-Nick:Φαινεται πως η κινηση αναγνωρισης του Mark απετυχε αφου η εστιασμενη λελαπα ξεπερασε το σκοτεινο παλμο και χτυπησε το Murkrow.
-Mark:Murkrow..
-Alf:Infernape τωρα που είναι ακομα ζαλισμενο χτυπα με κοντινη δραση.
-Mark:Murkrow…Οχι!
-Richie:O ALf γινεται ολο και καλυτερος στο να χρησιμοποιει ταχυτητα και δυναμη μαζι!
-Mark:Alf!Δεν τελειωσε ακομα…Murkrow φτασαμε ως εδώ!
-Nick:Μη μου πειτε ότι είναι αυτό που φανταζομαι???
-Isabela:εξελισσεται???
-Alf:Ωχ όχι…Πανω που ειχε τελειωσει η μαχη…εξελιχθηκε σε Honckrow…
-Mark:Στο ειπα Alf!δεν τελειωσε!Honchkrow!!Παμε!Χρησιμοποιησε αεροπορικο ασσο!
-Alf: (Να παρει…δεν μπορω να αποφυγω αυτή την επιθεση,οποτε μπορω μονο να επιτεθω ελπιζοντας πως θα βγαλω εκτος μαχης το Honchkrow)Infernape κανονι λελαπας!
-Mark:Honchkrow αποφυγε το και ολοκληρωσε τον αεροπορικο ασσο.
-Nick:Το απεφυγε.
-Alf:Infernape…
-Dawn:Αμεσο χτυπημα.
-Richie:Για να μην αναφερουμε το δυνατο.
-Alf:Infernape εισαι καλα??Ωραια!
-Mark:Δεν θα είναι για πολύ ακομα…αεροπορικος ασσος ακομα μια φορα Honchkrow…
-Alf: Infernape αντεπιθεση με αστραπιαια λαμψη…
-Dawn:Χτυπηθηκαν και οι δυο.
-Richie:Ναι αλλα σιγουρα το Infernape επαθε μεγαλυτερη ζημια αφου πληγωθηκε και χαρη στην αστραπιαια λαμψη.
-Nick:Ο Αlf χρησιμοποιησε αυτή την επιθεση προκειμενου να αποτελειωσει το Honchkrow,αλλα αυτό στεκεται ακομα…
-Alf: (Να παρει…τι θα κανω τωρα??Η αστραπιαια λαμψη δεν πηγε οσο καλα περιμενα και δεν γινεται να χασω…ακομα δεν εχει αρχισει το πρωταθλημα καλα καλα…θα προσπαθησω να το χτυπησω οσο είναι ακομα πληγωμενο από την αστραπιαια λαμψη)Infernape εστιασμενη λελαπα…
-Mark:Honchkrow προσεξε!!ΩΧ!τι είναι αυτό???
-Dawn:φαινεται πως η αστραπιαια λαμψη εκανε πολύ καλη δουλεια τελικα!Προκαλεσε εγκαυματα στο Honchkrow τα οποια το καθυστερουν!!
-Nick:Κι ετσι το Infernape χτυπησε το Honchkrow!
-Mark:Honchkrow σηκω και κανε αεροπορικο ασσο….θα είναι αρκετος για να αποτελειωσει το Infernape!
-Alf:Δεν προκειται!Infernape φλογοβολο!
-Mark:Honchkrow αποφυγε το!
-Alf:δεν θα πιασει αυτή τη φορα Mark τα εγκαυματα το καθυστερουν ηδη και προσπαθωντας να το αποφυγει εξασφαλισε την ηττα σου!
-Mark:Honchkrow…
-Isabela:Το πετυχε!
-Richie:Κερδισε!!
-Dawn:Ζητοοοοο!!
-Διαιτητης:Και νικητης του αγωνα είναι ο Alf από την Pallet και το καταπληκτικο του Infernape!!
-Alf:Infernape!!Τα καταφεραμε!!Μπραβο!!
-MArk:Συγχαρητηρια Alf!!
-Alf:Ευχαριστω πολυ Mark!Το ποκεμον σου είναι πολύ δυνατο!
-Mark:Ευχαριστω!Φροντισε να συνεχισεις ετσι και να κερδισεις!!
-Alf:Εγινε!!

(Επειτα τη ληξη του 1ου γυρου στο κεντρο ποκεμον)
-Barry:Εντυπωσιακη η νικη σου Alf!!
-Lucas:Πραγματικα…πολλοι δεν θα τα εβγαζαν περα αν ηταν στη θεση σου…
-Alf:σας ευχαριστω παιδια!
-Barry:Ανυπομωνω να σε αντιμετωπισω ξανα Alf και αυτή τη φορα δεν θα χασω!!!
-Alf:Θα δειξει Barry!!
-Lucas:Εκτος κι αν ειμαι εγω πρωτος που θα σε αντιμετωπισω Alf!!
-Alf:χαχαχαχαχα!!
-Dawn:βλεπω τα λετε!!
lf:αχα!Εγινε κατι?
-Dawn:Ελεγα αν θελετε να ερθετε εξω στην αυλη να δειτε τις παρουσιασεις που ετοιμασαμε με την Isabela για να ξεκουρασουμε τους εκπαιδευτες από τις σημερινες μαχες προκειμενου να τους φυγει το αγχος!
-Lucas:Ακουγεται ωραια!
-Alf:Δεν ξερω…αυριο αρχιζουν οι διπλες μαχες και θα ηθελα να προετοιμαστω λιγο…
-Dawn:Ελα Alf!Θα εχεις αρκετο χρονο μετα…
-Barry:Μην εισαι ξενερωτος!ΠΑμε!
-Alf:Καλα λοιπον…Παμε!!

Κι ετσι κλεινει η πρωτη μερα του πρωταθληματος Sinnoh,με εμενα,τον Barry και τον Lucas Να εχουμε περασει το προκρηματικο γυρο…Το δυσκολο πρωτο κομματι εφυγε από πανω μας…και τωρα απολαμβανουμε ξεγνοιαστες στιγμες με παρουσιασεις διαγωνισμου!!

#164 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 12:18

72.** Διπλη μαχη..Διπλη Διαμαχη **
Ο επομενος γυρος του πρωταθληματος Sinnoh συντομα θα ξεκινησει,καθως η τριτη μερα του τουρνουα ξημερωνει με την φλογα του Moltres να καιει σε ολο το σταδιο!
Σημερα θα αγωνιστουμε χρησιμοποιωντας 2 ποκεμον σε μια διπλη μαχη,για αυτό ολοι οι εκπαιδευτες προπονουνται σε ολους τους πιθανους συνδυασμους ποκεμον και επιθεσεων που μπορουν!
-Richie:Ώστε Alf κατεληξες να χρησιμοποιησεις το Gallade και το Floatzel??
-Alf:Ναι!
-Nick:Δεν θα χρησιμοποιησεις κανενα από τα ποκεμον που εχεις στο εργαστηριο του καθηγητη??
-Alf:Όχι,θελω να αγωνιστω με τα ποκεμον που επιασα στη περιοχη Sinnoh προς το παρρον….ισως σε καποιο άλλο γυρο αν καταφερω και περασω!
-Dawn:Alf μη λες ανοησιες,σιγουρα θα περασεις..
-Isabela:Σωστα!Εχεις προπονηθει πολύ σκληρα ολο αυτό το καιρο!
-Dawn:Επισης Σκεψου!Ποσο ασχημα μπορει να παει καποιος που ειχε τα προσοντα να κερδισει ηδη ένα πρωταθλημα ποκεμον?
-Alf:Ευχαριστω παιδια!
-Barry:Συν ότι δεν σε αφηνω εγω να χασεις Alf…Πρεπει να αγωνιστουμε για να παρω τη revenge μου…
-Αlf: Barry!
-Lucas:Εγω δεν εχω revenge να παρω,αλλα θελω πολύ να σε αντιμετωπισω!
-Alf:Θα εχεις την ευκαιρια!
-Richie:Λοιπον,αποφασισατε ποια ποκεμον θα χρησιμοποιησετε εσεις??
-Barry:Αμε!Staraptor και Roserade!
-Lucas:Κι εγω το Munclax και το Τorterra!
-Alf:Καλες επιλογες!Εγω θα χρησιμοποιησω το Gallade και το Floatzel!
-Dawn:Παιδια ευχομαι να περασετε ολοι!
-Barry:αν περασουμε,τα πραγματα θα γινουν πολύ ενδιαφεροντα!
-Isabela:Γιατι ετσι?
-Lucas:Ο επομενος γυρος είναι γυρος ζευγαριων…
-Isabela:τι θα πει αυτό?
-Richie:Αυτό σημαινει ότι δυο ζευγαρια εκπαιδευτων θα παλεψουν μεταξυ τους σε διπλη μαχη χρησιμοποιωντας ένα μονο ποκεμον ο καθενας…
-Isabela:Ωραιο!Δεν εχω ξαναδει μια τετοια μαχη ζευγαριων σε πρωταθλημα προηγουμενως!
-Nick:Είναι πολύ ωραια!Εγω και ο Alf ημασταν στην ιδια ομαδα περυσι στο πρωταθλημα Kanto!
-Alf:Και φυσικα νικησαμε!
-Lucas:Θελω να ειμαι μαζι σου Alf!
-Barry:χαχαχαχαχα!Λοιπον!Οι μαχες ξεκινανε σε λιγο οποτε πρεπει να παμε σιγα σιγα στο σταδιο για τη κληρωση!
-Alf:εγινε!!
……………………………………………………………………………………………………

(Στο σταδιο του πρωταθληματος)
-Σχολιαστης:Φιλες και φιλοι των ποκεμον…βρισκομαστε και σημερα εδώ στο σταδιο του πρωταθληματος Sinnoh,για την εκτελεση του 2ου γυρου του πρωταθληματος!Σε αυτόν τον γυρο θα εχουμε διπλες μαχες και οι 16 καλυτεροι θα αγωνιστουν για μια θεση στους καλυτερους 8 και τα προημιτελικα του πρωταθληματος!Ας δουμε λοιπον τα ζευγαρια που καθοριστηκαν από την κληρωση που εγινε πριν λιγα λεπτα!
-Alf:Eιμαι αντιμετωπος με τον Paul??
-Dawn:Ξανα??
-Richie:Τι τρεχει παιδια?
-Nick:O Alf εχει αντιμετωπισει ξανα τον Paul στα προκριματικα του πρωταθληματος για μια θεση για τους καλυτερους 32…και παρολο που ο PAul εχασε,καταφερε να μπει στους 32…
-Isabela:Και τωρα βρισκονται ξανα!
-Barry:Ε,μην ανησυχεις Alf,αφου τον εχεις κερδισει μια φορα,θα τα καταφερεις ξανα!
-Lucas:Κι εγω το πιστευω!!Εγω παντως σκοπευω να κερδισω το δικο μου αντιπαλο!
-Barry:Θα τα πουμε στα προημιτελικα λοιπον!

Οι μαχες συντομα θα ξεκινουσαν με εμενα και τον Paul Να ανοιγουμε την αυλαια!
-Σχολιαστης:Το πρωτο ζευγαρι παρακαλειται να εμφανιστει!Alf και Paul!
-Alf:Και παλι αντιμετωποι Paul!
-Paul:Aυτη τη φορα δεν σκοπευω να χασω Alf!
-Alf:Θα το δουμε αυτο!
-Σχολιαστης:Εκπαιδευτες θα χρησιμοποιησετε μονο δυο ποκεμον ο καθενας για αυτή τη διπλα μαχη..ξεκινηστε!
-Αlf:Floatzel-Gallade διαλεγω εσας!
-Paul:Mamoswine-Gliscor διαλεγω εσας!
-Richie:Δεν θα είναι ευκολο…
-Nick:Είναι λογικο..οι 16 καλυτεροι εχουν πανισχυρα ποκεμον!
-Dawn:ΚΑνενας δεν θελει να χασει και θα κανει ότι μπορει…
-Isabel:Το καλο ειναι οτι τα ποκεμον του alf πλεονεκτουν!
-Alf:Βλεπω μια προτιμηση στα ποκεμον του εδαφους?
-Paul:Μπορεις να το πεις κι ετσι!
-Alf:Aς ξεκινησουμε λοιπον!
-Paul:Εγινε!Gliscor ψαλιδια-Χ στο Gallade,Mamoswine σεισμος!
-Nick:Καλος συνδυασμος!Ο σεισμος κανονικα χτυπαει όλα τα ποκεμον στην αρενα,όμως ο Gliscor πεταει και ετσι θα χτυπηθουν μονο τα ποκεμον του Alf..
-Alf:Gallade τηλεμεταφερσου,αποφυγε τα ψαλιδια-Χ και χτυπα το Mamoswine με φυλλο λεπιδα!Floatzel,χτυπα το Gliscor με δοντι παγου!
-Dawn:Σουπερ αποτελεσματικες και οι δυο επιθεσεις!
-Paul:Gliscor,Mamoswine…
-Alf:Τελειωσε κιολας??
-Paul:Θα ηθελες!Mamoswine Giga Impact στο Floatzel,Gliscor αεροπορικος ασσος στο Gallade!
-Alf:Gallade πιασε το Gliscor και τηλεμεταφερθειτε μαζι!
-Isabela:Ωραια αποκρουση!
-Paul:Νομιζεις πως θα ξεφυγεις από τον αεροπορικο ασσο??
-Alf:Gallade
-Dawn:να παρει,ο αεροπορικος ασσος βρηκε στοχο…
-Richie:Τουλαχιστον απεφυγε το Giga Impact!
-Alf:Gallade εισαι καλα??Ας του δωσουμε ένα μαθημα!Χρησιμοποιησε κοντινη δραση στο Mamoswine…
-PAul:Gliscor αεροπορικο ασσο στο Gallade.
-Alf:Δεν προκειται,Floatzel δοντι παγου στο Gliscor!
-Paul:Mamoswine,Gliscor
-Nick:Αυτο θα πρεπει να τα αποτελειωσε…
-Richie:Για δες καλυτερα!
-Alf:στεκονται ακομα???Πως είναι δυνατον?
-Paul:Mamoswine χιονοστιβαδα…
-Richie:ωχ όχι αυτή η επιθεση..
-Ιsabela:Για ποιο λογο?
-Nick:Αυτή η επιθεση είναι δυνατη από μονη της,αλλα αν το ποκεμον που τη χρησιμοποιει χτυπηθει η δυναμη της διπλασιαζεται..
-Alf:GalladeFloatzel γρηγορα παρε το Gallade απο εκει με υδατινο τζετ
-Paul:Δεν θα σε αφησω,Gliscor ψαλιδια-Χ στο Floatzel..
-Alf:Floatzel,Gallade….
-Dawn:Χτυπηθηκαν ασχημα!
-Alf:Gallade-Gliscor ειστε καλα??
-Paul:Δεν θα είναι για πολύ ακομα…Mamoswine σεισμος!
-Alf:εχω αρχισει να τσαντιζομαι!Gallade τηλεμεταφερσου με το Floatzel για να το αποφυγετε…
-PAul:Να παρει!
-ALf:Τωρα,ας τελειωνουμε,gallade κοντινη δραση και Floatzel παλμος νερου στο Mamoswine…!
-Paul:Gliscor μην τους αφησεις αεροπορικο ασσο στο Gallade!
-Dawn:τι γινεται??
-Nick:Δεν βλεπω τιποτα!
-Σχολιαστης:Και ολοι παρακολουθουν με κομμενη την ανασα αυτή τη καυτη μαχη,καθως ολο το σταδιο εχει γεμισει με καπνο…
-Alf:Gallade…
-Paul:Mamoswine…
-Σχολιαστης:To Gallade και το Mamoswine ειναι ανικανα για μαχη…
-Richie:διπλο KO!To Mamoswine δεχτηκε και το παλμο νερου και τη κοντινη δραση και επεσε
-Isabela:Ναι,αλλα πως επεσε τοσο ευκολα το Gallade του Alf??
-Nick:Βλεπεις,οταν χρησιμοποιεις τη κοντινη δραση,η αμυνα απεναντι σε φυσικες επιθεσεις και ειδικες επιθεσεις του ποκεμον σου πεφτει…και το gallade χρησιμοποιησε 2 φορες τη κοντινη δραση!
-Isabela:Καταλα!
-Dawn:Και τωρα εγινε μαχη ενας εναντιον ενός!
-Alf:ας τελειωνουμε με αυτό!Floatzel παλμος νερου!
-Paul:Gliscor αποφυγε το…Μα τι συμβαινει??
-Nick:Φαινεται πως από τη συγκρουση των επιθεσεων προηγουμενως πληγωθηκε και το Gliscor!
-Paul:Να παρει!Gliscor δοντι φωτιας!
-Alf:Εξυπνο…πολύ εξυπνο!
-Isabela:Γιατι το εκανε αυτό??
-Richie:Εφοσον δεν μπορεσε να αποφυγει σκεφτηκε να ζεστανει το νερο για να αποδυναμωθει…
-Paul:Gliscor ας τελειωνουμε με αεροπορικο ασσο!
-Alf:φαινεται πως ζαλιστηκε απο το παλμο νερου!Floatzel παγωμενο δοντι!
-Σχολιαστης:Και φαινεται πως αυτό είναι το τελος αυτης της καυτης μαχης!!Ο Αlf είναι ο νικητης!!
-Alf:ΝΑΑΑΑΑΙ!Floatzel μπραβο!
-Paul:Gliscor ησουν φανταστικος!Γυρισε!
-Alf:Πολύ καλη μαχη Paul!
-Paul:Το ξερω!Συγχαρητηρια και παλι!
-Dawn:Τα καταφερε!
-Richie:Τελεια!
-Σχολιαστης:Παρακαλειται το 2ο ζευγαρι…

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
-Σχολιαστης:Κι ετσι,ο 2ος γυρος του φετινου πρωταθληματος Sinnoh εφτασε στο τελος του με τους 8 καλυτερους να περνουν στον επομενο γυρο…τον γυρο των ζευγαριων….

(Στα παρασκηνια)
-Alf:Barry,Lucas πολυ καλες μαχες!Χαιρομαι που περασατε!
-Barry:Τωρα που πηρα φορα,δεν με σταματαει τιποτα!
-Lucas:Κι εγω χαιρομαι που περασες alf!Mειναμε 8 και αυριο θα γινουν 2 μαχες ζευγαριων!Μπορει να βρεθουμε ολοι αντιμετωποι,ή να ειμαστε στην ιδια ομαδα καποιοι από εμας!
-Barry:Πραγματικα!Δεν το ειχα σκεφτει ετσι…ευχομαι να μην βρεθουμε στα ιδια ζευγαρια!
-Alf:Όπως και να εχει θα το μαθουμε σε λιγο…η κληρωση είναι σε εξελιξη!
-Σχολιαστης:Και ιδου τα αυριανα ζευγαρια για την μαχη των ζευγαριων!
-Alf:Ειμαστε στην ιδια ομαδα Lucas…κι αντιπαλος μας δεν είναι ο Barry!
-Lucas:Τελεια!
-Barry:Κι εγω ειμαι μαζι με την Mandi!Αυτο σημαινει πως θα τα πουμε στους ημιτελικους παδια!!
-Alf:τελεια!!
-Σχολιαστης:Ανανεωνουμε το ραντεβου μας για αυριο λοιπον!!Καλο σας βραδυ….
-Lucas:Και τωρα??
-Alf:Παμε στο κεντρο ποκεμον τα παιδια θα μας συναντησουν εκει!

(Στο κεντρο ποκεμον)
-Dawn:Εξαιρετικες μαχες παιδια!Συγχαρητηρια!
-Alf:Ευχαριστουμε!
-Nick:o Barry που είναι??
-Lucas:Πηγε να βρει τη Mandi για να προπονηθουν μαζι για τον αυριανο αγωνα!
-Richie:Προτεινω να κανετε και εσεις το ιδιο!
-Alf:Αυτό εχουμε σκοπο να κανουμε!
-Lucas:εισαι ετοιμος??
-Alf:Φυγαμε!
…………………………………………………………………………………………………..
-Lucas:Λοιπον alf,ποιο ποκεμον θα χρησιμοποιησεις??
-Alf:Δυο απο τα ποκεμον μου δεν εχουν λαβει μερος ακομα,το Drapion και το Garchomp
-Lucas:Ωραια!
-Alf:νομιζω πως θα χρησιμοποιησω το Garchomp!
-Lucas:Εγινε!Τοτε υποθετω πως θα χρησιμοποιησω αυτο…!Pokeball παμε…..

#165 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2009 - 17:31

Ετσι και δεν εχω καταλαβη τι στο καλο υποτιθετε οτι πρεπει να ειναι αυτο ... αν μπορη καποιος να με φοτηση λιγο πανω στο θεμα?