Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 3 votes

Pokemon Series

• Please log in to reply
366 replies to this topic

#181 Rihardil

Rihardil

~ Anchor...Hoenn Region ~

• Members
  • 493 posts

Posted 11 January 2010 - 13:06

80.Stark MountainTeams Galactic last temptation !!!
Επειτα από ένα πολύ μεγαλο ταξιδι στην περιοχη Sinnoh που ηταν γεματο με πολλα ποκεμον,ενδιαφερουσες φιλιες,υποχθονιες ομαδες,μαχες σε γυμναστηρια και διαγωνισμους,ένα καυτο Μεγαλο Φεστιβαλ,ένα πολύ δυσκολο Πρωταθλημα και πολλα πολλα αλλα, σημερα ηρθε η ημερα της επιστροφης μας στο Kanto πραγμα που σημαινει πως συντομα η Dawn και εγω θα αποχαιρετησουμε τον Nick, ο οποιος εχει σκοπο να παει στο σπιτι του στην πολη Twinleaf.
-Alf:Εδω ειμαστε!
-Dawn:Φαινεται πως το καραβι θελει ακομα δυο ωρες για να φυγει.
-Nick:Αρα εχουμε αρκετη ωρα για να αποχαιρετηθουμε!!
-Αlf:Πιστευω πως εχεις δικιο. Nick τι θα ελεγες για μια τελευταια αποχαιρετηστηρια μαχη?
-Nick:Ειμαι μεσα…
-Dawn:Ποσο τρελοι ειστε πια εσεις οι δυο??? Μεχρι και τωρα μαχη ποκεμον…
-Alf: Mα Da

MΠΑΜ

-Nick:Τι ηταν αυτό???
-Dawn:Ακουστηκε απο το Βουνο Starkή κανω λαθος???
-Nick:Θελω να πιστευω πως κανεις λαθος γιατι αν αυτή η εκρηξη ακουστηκε από εκει, αυτό σημαινει πως το ηφαιστειο ξυπνησε.
-Dawn:Τι ηφαιστειο??
-Alf:Ξυπνησε??
-Nick:Ναι,το βουνο Stark θεωρειται ένα ανενεργο ηφαιστειο. Ο θρυλος λεει πως βαθια μεσα στο βουνο κοιμαται ένα θρυλικο ποκεμον που προστατευει τους κατοικους των 3 περιοχων που βρισκομαστε, συγκρατωντας την λαβα που βγαινει από τα εγκατα της γης.
-?????: Πραγμα που σημαινει πως αν η εκρηξη προερχεται οντως από το βουνο κατι θα αφυπνισε αυτό το θρυλικο ποκεμον ή θα διαταραξε τον υπνο του.
-Alf:Ποιος εισαι εσυ??
-Buck:Ειμαι ο Buck! Εκπαιδευομαι στο βουνο Stark και το ξερω σαν τη παλαμη του χεριου μου. Αγαπημενοι μου ανθρωποι βρισκονται σε αυτή την περιοχη και για αυτό θα κανω ότι χρειαστει για να το προστατεψω.
-Looker:Πολύ καλα!! Χρειαζομαστε τωρα την βοηθεια σου Buck!
-Nick:Ακριβως. Πρακτορα Looker τι γυρευετε εσεις εδώ???
-Looker:Παιδια χαιρομαι πολύ που σας βλεπω, αλλα λυπαμαι που βρισκομαστε κατω από τετοιες συνθηκες.
-Dawn:Τι εννοεις??
-Looker:εννοω ότι ολο αυτό είναι η τελευταια επιχειρηση της ομαδας Galactic.
-Buck:Εχω ακουσει για αυτους.
-Alf:Τι εννοεις η τελευταια…Νομιζα πως τους ειχαμε νικησει για τα καλα και διαλυθηκαν.
-Looker:Κι εγω αυτό πιστευα μεχρι που προσφατα ανακαλυψα πως καποιοι από τους διοικητες επεστρεψαν και αναδιοργανωνονται κατω απο έναν νέο αρχηγο.
-Alf-Dawn-Nick:ΤΙ???
-Alf:Πρεπει να τους σταματησουμε γρηγοτα τοτε πρωτο βλαψουν τους κατοικους.
-Looker:Χαιρομαι που μπορω να υπολογιζω στην βοηθεια σας. Ξεκιναμε.
-Buck:Δεν θα τους συγχωρησω ποτε για οσα εκαναν.Διαταρασσουν την ηρεμια του νησιου και δημιουργησαν μια νεα κριση.
……………………………………………………………………………………………………
-Nick:Και τωρα?? Τι κανουμε?
-Looker: Πρεπει να σκαρφαλωσουμε στο βουνο οσο πιο γρηγορα μπορουμε. Croagunk διαλεγω εσενα. Βοηθησε μας να ανεβουμε το βουνο…
-Alf:Εγινε!! Μα το Croagunk δεν μπορει να μας κουβαλησει ολους. Και θα παρει πολύ ωρα μεχρι να καταφερουμε να ανεβουμε ολοι.
-Buck:Κανενα προβλημα τοτε! Αφηστε το πανω μου παιδια!! Claydol διαλεγω εσενα!
-Dawn:Claydol??
-Buck:Alf, Nick, Dawn το Claydol Θα μας ανεβασει ολους στη κορυφη με τον ψυχισμο του.
-Nick:Τελεια!!
-Alf:Φυγαμε Looker!
-Looker:Εγινε! Θα τα πουμε στην κορυφη.

(Στο Βουνο Stark)
-Alf:Γκουχου Γκουχου! Η σταχτη είναι αποπνικτικη.
-Dawn:Πρεπει να αντεξουμε,αλλιως ειμαστε ολοιχαμενοι! Blastoise γρηγορη περιστροφη…Αυτό θα βελτιωσει καπως τα πραγματα.
-Nick:Ευχαριστουμε Blastoise.
-Buck:Claydol χρησιμοποιησε κι εσυ γρηγορη περιστροφη για να βοηθησεις το Blastoise.
-Nick:Τελεια! Μπορουμε να αναπνευσουμε.
-Dawn:Και να δουμε και καθαρα επισης.
-Alf:Βλεπω μια σπηλια!
-Looker:Γρηγορα, εκει πρεπει να βρισκονται πρεπει να μπουμε μεσα και να βρουμε την ομαδα Galactic.
-Dawn:Φυγαμε! Blastoise γυρισε!

(Μεσα στη σπηλια)
-Nick:είναι τεραστια και βγαινει από παντου μαγμα.
-Dawn:Εχει και υπερβολικη ζεστη.
-Buck:χαχαχαχχα! Εγω θα ελεγα πως εχει απλα ζεστουλα σαν καλοκαιρακι.
-Dawn:καλοκαιρακι??? Πλακα κανεις??
-Nick:Θα φταιει η εκπαιδευση στο βουνο.
-Alf:Πως θα τους βρουμε??
-Looker: Μην ανησυχειτε παιδια. Αυτό εδώ το μηχανημα θα μας πει ακριβως που βρισκονται.
-Alf:Μαπως?
-Looker:Δενεχουμεωραγιαεξηγησεις! Παμε!
………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
-Charon:χαχαχαχαχαχα! Με αυτή εδώ την πετρα θα αφυπνισω το θρυλικο ποκεμον Heatran και θα μπορω να ελεγχω τις ηφαιστειακες εκρηξεις!! Ετσι θα καταφερω να αναγεννησω από τις σταχτες της την Ομαδα Galactic.
-Alf:Ώστε ο Charon ανελαβε την εξουσια??
-Buck:Αυτοι ειναι ε??
-Dawn:Ναι!
-Charon: Saturn –εγγονε μου- , Mars και Jupiter δεν θα τα ειχα καταφερει χωρις εσας!
-Dawn-Nick:Jupiter????
-Buck:Την ξερετε?
-Nick:Ναι,ταξιδευαμε μαζι της αρκετο καιρο.
-Alf:Η Isabela??? Μα πως είναι δυνατον?? Ολο αυτό τον καιρο μας χρησιμοποιουσε??
-Dawn:Αποκλειεται!
-Looker:Ηρθε η ωρα!!
-Charon:Η πετρα μαγματος εχει τοποθετηθει…Heatran ξυπνα!!
-Buck:Πρεπει να τους σταματησουμε γρηγορα.
-Looker:Μην βιαζεσαι.
-Jupiter:Δεν προκειται! Piplup διαλεγω εσενα…αρπαξε την πετρα και σταματα αυτη την κριση.
-Charon:Μα τι κανεις??? Πως τολμας??? Σε δεχτηκα πισω παρα το γεγονος ότι όλα καταστραφηκανεξαιτιας σου την πρωτη φορα και τωρα κανεις το ιδιο λαθος δευτερη φορα. Θα το μετανιωσεις. Rotom βγες εξω και χρησιμοποιησε εκφορτιση.
-Dawn:Isabela προσεξεεεε
-Jupiter:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Piplup???
-Alf:Το Piplup την προστατευσε!
-Isabela: Piplup εισαι καλα?? Piplup…
-Nick:Η ηλεκτρικη επιθεση θα του εκανε μεγαλη ζημια.
-Charon:ΤΙ?? Παλι εσεις μπροστα μου?? Mars, Saturn μην καθεστε πιαστε τους!
-Saturn:Λυπαμαι παππου.
-Mars:Δεν εχουμε σκοπο να κανουμε τιποτα.
-Isabela:Η Oμαδα Galactic εχει τελειωσει πια. Το μονο που καταφερε να μας δημιουργησει είναι προβληματα. Εσυ και οι τρελες σου μας εφεραν ως εδώ. Piplup ξυπνα σε παρακαλω.. Piplup
-Dawn:Το Piplup αρχισε να λαμπει…
-Nick:Νομιζω πως εξελισσεται.
-Isabela: Piplup…οχι…Prinplup εισαι καλα??? Τελεια! Αςδωσουμετοτεέναμαθημαστον Charon! Ακτινα με φουσκες…
-Charon:Rotom εκφορτιση.
-Isabela:Δεν θα πιασει 2 φορες το ιδιο κολπο.Prinplup ραμφισμα τρυπανι.
-Charon:Rotom!
-Looker:Croagunk πιαστον!
-Alf:τελειωσανόλα Charon.
-Charon:χαχαχαχα! Καλα καταλαβες, γιατι το θρυλικο ποκεμον εχει ηδη ξυπνησει και τωρα θα θαφτουμε ολοι κατω από την καυτη λαβα.
-OΛΟΙ:ΤΙ??
-Buck:Δενθατοεπιτρεψω! Claydol διαλεγω εσενα!
-Dawn: Blastoise παμε!! Χρησιμποπιησε το κανονι νερου για να παγωσεις την καυτη λαβα.
-Isabela: Prinplup βοηθησε την dawn και το Blastoise.
-Buck:Claydol προσπαθησε να συγκρατησεις την λαβα με ψυχισμο οσο θα προσπαθησουμε να βρουμε μια λυση.
lf:Παιδια ειναι πολυ αργα??? Το Heatran βγαινει από την λαβα…
-Mars:Τι θα κανουμε??
-Saturn:Σε αυτό το σημειο δεν εχουμε και πολλες επιλογες.
-Looker:Θα το πολεμησουμε για να ηρεμησει, βρισκεται σε συγχηση.
-Nick:Ωραια! Charizard βοηθησε μας
-Alf:Snorlax κι εσυ!
-Isabela:Προσεξτε επιτιθεται με κοψη πετρας!
-Nick:Charizard…
-Dawn:Alf,προσεχε ερχεται η δυναμη της γης.
-Alf:Snorlax.
-Nick:Μια λυση υπαρχει πρεπει να ξαναβαλουμε την πετρα στη θεση της.
-Alf:Και πως θα το κανουμε αυτό, κανενας δεν μπορει να πλησιασει κοντα στο Heatran, το Snorlax και το charizard επεσαν με μια επιθεση του.
-Buck:Θα το κανω εγω.
-Mars:Μα μπορει να σκοτωθεις.
-Buck:Καλα θα ειμαι. Κάθε μερα εξασκουμαι μεσα στο ηφαιστειο.
-Dawn:Καντε το γρηγορα γιατι τα ποκεμον μας δεν θα αντεξουν για πολύ ακομα.
-Buck: Απασχολειστε το Ηeatran για να περασω! Claydol παμε!!
-Mars:Εγινε! Purugly διαλεγω εσενα! Μπαλασκιας.
-Saturn: Bronzong παμε!! Μπαλατζιρου.
-Alf:Snorlax κυλιωμενη επιθεση.
-Nick:Charizard νυχι του δρακου.
-Charon:Ματαιος κοπος!
………………………………………………………………………………………………..
-Dawn:Δεν βλεπω τιποτα!
-Isabela:Ουτεκιεγω.
-Alf:Φαινεταιπωςτο Heatran αποσσυρεται. Πηγαινει πισω στην καυτη λαβα.
-Nick:Aυτο σημαινει ότι ο Buck τα καταφερε???
-Dawn: Buck μπραβοοο!
-Isabela:Συγχαρητηρια!
-Mars:Τι εχεις να πεις τωρα Charon??
-Looker:Δεν ειναι ωρα για κουβεντες, τα τοιχωματα θα αρχισουν να καταρρεουν πρεπει να βγουμε ολοι εξω!
-Buck:Μην αγχωνεσται!! Βαλτε όλα τα ποκεμον σας πισω στις Pokeballs και αφηστε τα υπολοιπα σε μενα.
-Dawn: Blastoiseησουν τελειος! Σε ευχαριστω. Γυρισε τωρα!
-Isabela: Prinplupκι εσυ! Επεστρεψε να ξεκουραστεις.
-Mars:Purugly γυρισε!
-Saturn:Κιεςυ Bronzong.
-Nick:Charizard επεστρεψε.
-Alf:Snorlax κιεσυ.
-Looker:Croagunk γυρισεκιεσυ.
-Buck:Ωραια Claydol τηλεμεταφορα.
…………………………………………………………………………………………………

(Στολιμανι)
-Alf:Βρεθηκαμεολοιπισωστολιμανι!!
-Nick:Πραγματικα!
-Looker:Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια σας σημερα!!
-Dawn:δεν καναμε και τιποτα σημαντικο!
-Nick:Xαρα μας!
-Looker:Μην το λες αυτό, χαρη σε εσας και τον Buck σωσαμε το νησι και τους εαυτους μας!
-Buck:Τα ωφειλουμε όλα στο Claydol λοιπον! Xaxaxaxa!
-Isabela:Και τι θα γινει με μας Looker??
-Looker:Βεβαια! Χωρις εσας του 3 δεν θα μπορουσα να εκτελεσω το σχεδιο μου.
-Nick: Ποιο σχεδιο?
-Mars: OLooker ηρθε και μας στρατολογησε οταν καταλαβε πως ο CharonKατι σκαρωνε προκειμενου να ερθουμε σε επαφη μαζι του και να μας εμπιστευτει.
-Charon:Ακομα κι ο ιδιος μου ο εγγονος με προδωσε.
-Saturn:Παππου είναι για το καλο σου.
-Dawn:Κι εσυ Isabela ποτε μπηκες στο κολπο?
-Isabela:Χθες καθως ημουν στο καραβι εμφανιστηκε ο Looker λιγο πριν ξεκινησει. Μου ειπε τα παντα και αποφασισα να τον βοηθησω. Δεν πιστευω να αμφιβαλλατε για μενα???
-Dawn:όχιφυσικα! Ε? Alf!
-Alf:Οχι οχι καμια αμφιβολια.
-Isabela:Και τωρα φανταζομαι πως ηρθε η ωρα να πουμε αντιο!
-Looker:εχετε δικιο! Πρεπει να παω τον charon στο τμημα.
-Mars: Θα ερθουμε μαζι σου ο Saturn κι εγω μηπως επιχειρησει τιποτα περιεργο ο Charon.
-Looker:Πολυ ωραια!Τοτεαυτόείναιαντιοπαιδια!!! Εις το επανυδειν!
-Alf:αντιο!
-Nick:Και μακρια από μπλεξιματα!!!!
-Alf:Buck χαρηκα πολύ για την γνωριμια και ευχομαι να ειχαμε γνωριστει κατω από διαφορετικες συνθηκες!
-Buck:Κι εγω αλλα περασαμε ωραια αν το σκεφτεις!
-Alf:χαχαχαχ! Ισχυει!
-Buck:TΙ θα κανετε τωρα εσεις?
-Dawn:Θα γυρισουμε πισω στο Kanto!
-Isabela:Κι εγω θα ξεκινησω το δικο μου ταξιδι επιτελους!
-Dawn:Και σιγουρα θα τα καταφερεις καλα, μη ξεχνας εχεις πλεον το Prinplup μαζι σου!!
-Isabela:Ναι! Θα τα παμε τελεια!!
-Nick:Οσο για μενα θα παω πισω στην πολη Twinleaf!
-Buck:Θα φυγετε ολοι με καραβι δηλαδη!
-Alf:Ναι,αλλα πρωτου αποχαιρετηστουμε…
-Nick:Εχουμε να δωσουμε μια μαχη! Charizard…
-Alf:Sceptile παμε……………………..

Κι ετσι το ταξιδι στην περιοχη Sinnoh ολοκληρωνεται επεισοδιακα!! Ετσι ακριβως όπως ξεκινησε!! Με τις καλυτερες αναμνησεις θα επιστρεψουμε ολοι στα σπιτια μας και θα σκεφτουμε για το μελλον….

YOU HAVE TO PAY FOR MY BROKEN BICYCLE ASH KETCAM!!!

:chigau:

#182 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 11 January 2010 - 13:11

coming up:

81.Καλως ορισατε…Καλο ταξιδι !!!

82.Our Team-Rival Team...Childhood Rivals !!!

#183 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 07 February 2010 - 22:32

Kαι τωρα με νεο server συνεχιζουμε τα upload !!!!

81.Καλως ορισατε…Καλο ταξιδι !!!
Με την Isabela να εχει ξεκινησει το δικο της ταξιδι και τον Nick να εχει πλεον γυρισει πισω στη πολη Twinleaf, η Dawn κι εγω γυριζουμε πισω στην πολη Pallet της περιοχης Kanto μονοι μας…Ωστοσο το μονο σιγουρο είναι ότι δεν θα μεινουμε για πολύ καθως ένα νέο ταξιδι ετοιμαζεται να αρχισει…
-Dawn: Alf σχεδον φτασαμε!!
-Alf: Το ξερω, παει πολυς καρος…
-Dawn: Εχεις δικιο…αναρωτιεμαι τι θα κανουμε από δω και περα.
-Alf: Θα ξεκουραστουμε και επειτα θα ξεκινησουμε ένα νέο ταξιδι υποθετω.
-Dawn: Ναι, αλλα να παμε καπου οπου θα διεξαγονται διαγωνισμοι ποκεμον!!
-Alf: Αυτό εννοειται ρε συ! Εχουμε δυο επιλογες… το Johto και το Hoenn. Προσωπικα προτεινω το Johto γιατι είναι πιο κοντα μας…
-Dawn: Καλη ιδεα, και η Hilary μπορει να εχει παει στο Johto με το ιδιο σκεπτικο.
-Alf: Θα δουμε τι θα κανουμε στο μελλον, προς το παρρον ας παμε σπιτι μας και θα βρεθουμε αργοτερα στο εργαστηριο του καθηγητα Oak για να δουμε τα υπολοιπα ποκεμον μας…
-Dawn: Εγινε!!

Η ωρα περασε αρκετα γρηγορα καθως εξιστορουσαμε στους γονεις μας ότι ειχε λαβει χωρα στη περιοχη sinnoh…μαχες, διαγωνισμους, η ομαδα Galactic…ηταν τοσα πολλα που εφτασε το μεσημερι και αφου φαγαμε ηρθε η ωρα για την επισκεψη μας στο καθηγητη Oak…αλλοστε εχει περασει καιρος απο τοτε που ειχαμε δει ολα μας τα ποκεμον!
-Dawn: Βγειτε ολοι εξω!!
-Alf: Sceptile ωρα να συναντησεις τους παλιους σου φιλους!!
-Oak: Τα ποκεμον σας φαινονται ενθουσιασμενα που τρεχουν ξανα στην αυλη μου!! Dawn, δεν ηξερα πως επιασες ενα Piplup!!
-Dawn: Ναι, λιγο μετα το Μεγαλο Φεστιβαλ και ειναι πολυ δυνατο, ειχα την ευκαιρια να το διαπυστωσω στο διαγωνισμο της Περιοχης Αναψυχης οπου και ο alf πηρε μερος!!
-Oak: Το ξερω, για αυτό ζητησε να του στειλω το Snorlax!
-Alf: Swellow, Metagross, Magmortar, Lapras, Kanghaskan, Infernape, Drapion, Floatzel, Garchomp, Gallade, Snorlax, Tangrowth και Sceptile, ειμαστε ολοι εδω!! Μου λειψατεεε!!
-Dawn: Ο Alf ειναι πιο πολυ ενθουσιασμενος απο τα ποκεμον του!
-Oak: τα δικα σου ποκεμον φαινονται πιο εκλεπτυσμενα μπροστα στου Alf!!
-Dawn: Αυτο ειναι αληθεια! Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω ολα τα ποκεμον μου μαζι! Θελω να δοκιμασω έναν πολλαπλο συνδυασμο!
-Oak: Μετα χαρας Dawn!
-Dawn: Βutterfree ξεκινα εσυ με ασημενιο ανεμο!
-Alf: Φαινεται πως η dawn κανει έναν συνδυασμο για να γιορτασουμε το γεγονος, παιδια ηρεμηστε να τον δουμε!
-Dawn: Froslass σειρα σου, ενωσε τον δυσοιωνο ανεμο σου με τον ασημενιο ανεμο του Butterfree.
ak:Πρωτη φορα βλεπω αυτο το μοβ-ασημι χρωμα…
-Dawn: Και δεν ειδες τιποτα ακομα καθηγητα! Togekiss μπαλα αυρας, Leafeon, Jigglypuff μπαλα σκιας.., Roserade μπαλα καιρου..
-Alf: Οι μπαλες συγκρουστηκαν στο κεντρο των ανεμων και η δινη αλλαξε χρωμα και ενταση…απεκτησε ένα χρυσοκοκκινο χρωμα.
-Dawn: Piplup κρυφη δυναμη, Wormadam μετατοπισε τη κρυφη δυναμη του Piplup γυρω στη δινη με ψυχισμο!
-Αlf: Φοβερο!
-Dawn: Blastoise παγωσε το ολο με ακτινα παγου! Medicham διελυσε το με κλοτσια απο ψηλα…
-Oak: Συγχαρητηρια Dawn !
-Alf: εξαιρετικη οπως παντα !
-Dawn: ευχαριστω
-Timmy: Πολύ ομορφο Dawn, μπραβο !
-Eva: Συμφωνω, αλλα πιστευω πως οι μαχες ειναι καλυτερες !
-Dawn: Να στε καλα παιδια!
-Oak: γνωριζεστε??
-Dawn: Μενουμε ολοι στη Pallet καθηγητα, είναι δυνατον να μην γνωριζομαστε??
-Alf: Παιδια, ησασταν εδώ και βλεπατε?
-Timmy: Πριν λιγο ηρθαμε, γιατι σημερα είναι η μερα που η Eva και εγω θα παρουμε το πρωτο μας ποκεμον και θα ξεκινησουμε το ταξιδι μας !!
-Dawn: Ώστε εφτασε αυτή η μερα ε?
-Eva: Ναι επιτελους !! Χρονια ονειρευομουν να αποκτησω το πρωτο μου ποκεμον και να ξεκινησω το ταξιδι μου προκαλωντας οσους περισσοτερους γυμναστες μπορω !!
-Alf: μου ακουγεται πολύ ωραιο!!
-Eva: θελω να κερδισω το πρωταθληα σαν εσενα alf !
-Alf: Καλη αρχη τοτε!!
-Dawn: εσυ Timmy?? Περιμενες αυτη τη μερα??
-Timmy: Ναι, θα ταξιδεψουμε μαζι με την Eva, αλλα εγω δεν θα ασχοληθω με τις μαχες, μαρεσουν περισσοτερο οι διαγωνισμοι !!
-Dawn: τελεια ! Ειμαι σιγουρη πως θα καταφερεις να κερδισεις το Μεγαλο Φεστιβαλ !!
-Timmy: σε ευχαριστω πολύ Dawn!
-Oak: Λοιπον παιδια ας περασουμε μεσα στο εργαστηριο…Εχετε αποφασισει πιο ποκεμον θα διαλεξετε ??
-Timmy: Δεν μπορεσα να κοιμηθω ολο το βραδυ, αλλα τελικα αποφασισα!
-Eva: Κι εγω νομιζω πως εκανα την καλυτερη επιλογη!
-Οak: ελπιζω να μην εχετε διαλεξει το ιδιο ποκεμον !!
-Eva: Όχι καθηγητα!!
-Oak: ωραια λοιπον, αφηστε με να σας παρουσιασω τα 3 αρχικα ποκεμον της περιοχης μας, bulbasaur το ποκεμον του χορτου, Charmander το ποκεμον της φωτιας και τελος ο Squirtle το ποκεμον του νερου!!
-Eva: Διαλεγω τον Squirtle !
-Dawn: Xa! Σαν εμενα!!
-Timmy: Κι εγω διαλεγω τον Charmander !!
lf: Πολυ καλη επιλογη Timmy, ενας πολυ καλος μου φιλος ειχε διαλεξει το Charmander και τωρα εχει ενα πολυ δυνατο Charizard στη ομαδα του!!
-Oak: επισης εδώ εχω τα Pokedex σας και 5 pokeballs για να πιασετε τα ποκεμον σας!
-Eva & Timmy: σας ευχαριστουμε πολύ καθηγητα!!
-Eva: Λοιπον Timmy ξεκιναμε??
-Timmy: ξεκιναμε !! charmander επεστρεψε !!
-Eva: Squirtle επεστρεψε !! Παιδια θα τα ξαναπουμε !! alf, όταν γινω πιο δυνατη θα με αντιμετωπισεις σε μαχη ??
-Alf: Βεβαια Εva!
-Timmy: Dawn εσυ??
-Dawn: Με μεγαλη μου χαρα !! Καλη αρχη στο ταξιδι σας!!
-Eva: ευχαριστουμε!! ΚΑθηγητα θα σας παιρνουμε τηλεφωνο συχνα!!
-Oak: Να προσεχετε !
-Timmy: αντιο καθηγητα!
…………………………………………………………………………………………………
-Dawn: Αυτό το Bulbasaur φαινεται λυπημενο !!
-Οak: Μην στεναχωριεσαι που δεν σε διαλεξαν Bulbasaur !!
-Alf: εχει δικιο ο καθηγητης, εγω όταν ξεκιναγα το ταξιδι μου, μετα από πολύ σκεψη ειχα καταληξει ότι θα διαλεγα ένα Bulbasaur, αλλα αλλιως ηρθαν τα πραγματα και ετσι βρηκα τον treecko.
ak: τοτε alf, παρε το Bulbasaur μαζι σου !!
-Αlf: αληθεια??
-Oak: Ναι, ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να σε αφησω να διαλεξεις το πρωτο σου ποκεμον. Παρε λοιπον τωρα το bulbasaur Που παντα ηθελες !!
-Alf: Bulbasaur εσυ τι λες??
-Dawn:Aυτο μαλλον σημαινει ναι!!
-Alf: τελεια !! Σας ευχαριστω καθηγητα!! Τι λες Bulbasaur παμε να σε γνωρισω στα υπολοιπα ποκεμον ??
-Οak: alf περιμενε…ALF…ποτε δεν με ακουει αυτο το παιδι..
-Dawn: τον θελατε κατι καθηγητα?
-Οak: για να ειμαι ειλικρινης ηθελα και τους δυο σας..
-Dawn: συνεβει κατι?
-Oak: Όχι dawn, απλα αυριο επιστρεφουν οι Rose και ο Fabias…
-Dawn: Μαλιστα…
-Oak: το λεω γιατι την τελευταια φορα που βρεθηκατε και οι 4 μαζι στο φεστιβαλ της πολης μας, κοντεψατε να καψετε ολο το τοπο από την αντιπαλοτητα σας…
-Dawn: υποθετω πως εχει περασει πολυς καιρος από τοτε και δεν εχετε κατι να φοβαστε…
-Oak: την φοβομουν αυτή την απαντηση…

Και καπως ετσι, ενώ εμεις επιστρεψαμε, ένα νέο ταξιδι ξεκιναει για τον timmy και την Eva, ενω παραλληλα εγω απεκτησα ενα bulbasaur που τοσο πολυ ηθελα παντα !!!

#184 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 21 February 2010 - 16:51

82.Our Team-Rival Team...Childhood Rivals !!!
Οι ημερες αναπαυσης στην πολη Pallet ακολουθουν η μια την άλλη…Η Dawn, εγω και τα ποκεμον μας περναμε στιγμες χαλαρωσης και παιχνιδιου επειτα από πολύ καιρο. Σημερα όμως κατι θα ερθει και θα ταραξει αυτή την ηρεμια.

-Alf: τι μπορει να μας θελει ο καθηγητης Oak στο εργαστηριο του ??
-Dawn: Μακαρι να ξερα…καμια αγγαρεια προφανως…
-Alf: ας ελπισουμε να τελειωσουμε γρηγορα…
-Dawn: Οσο πιο γρηγορα μπουμε στο εργαστηριο τοσο πιο γρηγορα θα τελειωσουμε! Ελα!
-Oak: Παιδια καλημερα !!
-Alf-Dawn: Καλημερα καθηγητα!!
-Alf: Γιατι μας φωναξατε εδώ??
-Oak: Εχω καποιες δουλειες στο εργαστηριο και θα ηθελα να με βοηθησετε.
-Dawn: Εγινε καθηγητα..
-Oak: Πηγαινετε στην αυλη και θα ερθω σε λιγο.
…………………………………………………………………………………………………….
-Dawn: Alf, ξεχασα να σου πω, επιστρεφουν η Rose με τον Fabias..
-Alf: TI ?? Θα επιστρεψουν στην πολη Pallet αυτοι ?? Ποτε το εμαθες ??
-Dawn: Μου το ειπε χθες ο καθηγητης Oak…
-Alf: Παει πολυς καιρος από τοτε που εχουμε να συναντηθουμε…και δεν εχω καμια ορεξη να τους ακουω να καυχιουνται…
-Dawn: ναι, η τελευταια φορα ηταν στο φεστιβαλ της πολης μας…
-Alf: Θυμαμαι πολύ καλα, ειδικα το διαγωνισμο με τα φλεγομενα δαχτυλιδια οπου κοντεψαμε να καψουμε ολη τη πολη.
-Dawn: Τοτε καταλαβαμε πως ο ανταγωνισμος μας, μας βαζει ολους σε κινδυνο.
-Alf: H Rose καιο Fabias… Απο το νηπιαγωγειο ακομα μας εμπαιναν στο ματι και μας συναγωνιζονταν…
-Dawn: Τουλαχιστον τωρα δεν ειμαστε όπως ημασταν στο νηπιαγωγειο alf, εχουμε κατορθωσει αρκετα πραγματα ολον αυτό το καιρο, οποτε δεν θα εχουν τα κοτσια να καυχηθουν…
-Alf: το ελπιζω !! Το παραξενο ειναι οτι μοιαζουμε τοσο πολυ και ενω θα επρεπε να κανουμε παρεα, συναγωνιζομαστε ο ενας τον αλλον συνεχεια..
-Dawn: εχεις δικιο Alf, ταξιδευουν και εκεινοι μαζι,αγαπαμε και ολοι τα ποκεμον πολυ, ενω η rose ειναι συντονιστρια και ο Fabias ασχολειται με τις μαχες ποκεμον.
-Alf: Ελπιζω απλα να μην τους συναντησουμε οσο θα ειμαστε εδώ..
-Fabias: βρε βρε βρε… Αν δεν είναι ο Alf και η Dawn.
-Dawn: (σημερα σιγουρα δεν είναι η τυχερη μας μερα…)
-Alf: Γεια σου Fabias, χρονια και ζαμανια.
-Rose: Περιμεναμε μια πιο θερμη υποδοχη απο τους παιδικους μας αντιπαλους..
-Dawn: Μηπως ηθελες να σας στρωσουμε το κοκκινο χαλι ?? χαχαχα!
-Fabias: Θα ηταν μια πολύ καλη αρχη μιας και δεν ειμαστε τυχαιοι… Εχετε τη τιμη να μιλατε σε καποιον που καταφερε να κερδισει το πρωταθλημα ποκεμον…
-Rose: Και στην απολυτη συντονιστρια που εχει καταφερει να κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ..
-Oak: Μα δεν είναι ωραιο να συναντιωνται παλιοι φιλοι ??
-Dawn: Καθηγητα εσεις οργανωσατε αυτή τη συναντηση ??
-Oak: Ναι, πιστευα πως αν δουλευατε ολοι μαζι με τα ποκεμον σας οτι θα αναθερμαινονταν οι σχεσεις σας…
-Dawn: Μα καθηγητα, ΠΟΤΕ δεν ηταν θερμες για να αναθερμανθουν…
-Alf: τοτε υποθετω πως ειμαστε παλι στο 0, μιας και εγω και η Dawn εχουμε τα ιδια κατορθωματα με σας…
-Dawn: Οποτε να πατε αλλου να κοκορευτειτε!
-Rose: Δεν κοκορευομαστε, απλα προβαλουμε τα προσοντα μας.
-Alf: δυστυχως για εσας κανενας δεν σας ρωτησε, οποτε αυτό που κανετε είναι χασιμο χρονου. Και εμεις δεν εχουμε χρονο για χασιμο, μας διακοψατε ενώ συζητουσαμε σε πια περιοχη θα παμε μετα.
-Dawn: (Αληθεια αυτό καναμε πριν??)
-Alf: (Dawn ετσι το λεω για να τους διωξω)
-Fabias: ώστε ακομα το συζητατε ?? Εμεις εχουμε ηδη προμηθευτει με τα απαραιτητα για το ταξιδι μας.
-Dawn: συγχαρητηρια αλλα να θυμαστε ότι οποιος βιαζεται σκονταυτει.
-Rose: από ποτε η προνοητικοτητα ονομαζεται βιασυνη ??
-Dawn: από τοτε που εσεις γεννηθηκατε…γιατι θελετε να ειστε σε όλα πρωτοι, αλλα οσο ειμαστε εμεις στο παιχνιδι, δεν θα ειστε ποτε πρωτοι !!
-Oak: (Ωχ ωχ…Προβλεπω μαχη )
-Fabias: Ετσι νομιζεις Dawn ?? τι θα ελεγες για μια μαχη ποκεμον τοτε ??
-Rose: Τελεια ιδεα…Μια μαχη ζευγαριων…κι ας κερδισει ο καλυτερος!
-Οακ: (Ωχ αδερφε…Ας μην δεχτουν)
-Dawn: Alf, τι λες ??
-Alf: Ειμαι μεσα !
-Oak: (ααχ…παλι φωτιες θα εχουμε)
-Rose: Kαθηγητα θα ειστε ο διαιτητης…
-Oak: εχω άλλη επιλογη??
-Ολοι: ΟΧΙ.
-Oak: Είναιμιαμαχηζευγαριων !! Στην μια γωνια η Rose με τον Fabias και στην άλλη η Dawn με τον Αlf. Κάθε εκπαιδευτης θα χρησιμοποιησει ένα μονο ποκεμον. Ξεκινηστε !
-Dawn: Alf, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε οποιοδηποτε ποκεμον θελουμε εφοσον ειμαστε στο εργαστηριο…
-Alf: πολύ σωστη σκεψη Dawn, αλλα θελω να χρησιμοποιησω το Bulbasaur, νομιζω πως ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια για την πρωτη του μαχη..
-Fabias: Μαρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, Alf, θα ακολουθησω και εγω το παραδειγμα σου, χρησιμοποιωντας ένα ποκεμον που επιασα προσφατα.
-Rose: Εγω παλι δεν σκοπευω να το κανω αυτό.
-Dawn: Ουτε κι εγω…
-Oak: ωραια λοιπον, εκπαιδευτες καλεστε τα ποκεμον σας.
-Alf: Bulbasaur διαλεγω εσενα !!
-Fabias: Scyther διαλεγω εσενα !!
-Dawn: Butterfree παμε !!
-Rose: Beautifly παμε !!
-Fabias: ψαλιδια-Χ Scyther, εμπρος!
-Rose: Βeautifly, ριπηανεμου
-Alf: Dawn εισαιετοιμη ?? Ερχονται με δυνατες επιθεσεις !
-Dawn: Πανετοιμη !
-Alf: Bulbasaur ριξε σκονη υπνου στον αερα…
-Dawn: Butterfree κατευθυνε την σκονη υπνου με τον ασημενιο σου ανεμο πανω στο Scyther και τη Beautifly…
-Fabias: Πως?
-Rose: Beautifly…
-Alf: ωραιος συνδυασμος Dawn..
-Dawn: ευχαριστω Alf ! Aς συνεχισουμε ετσι…
-Alf: Bulbasaur φυλλα ξυραφι.
-Dawn: Butterfree ελεγξε τα φυλλα ξυραφι με ψυχισμο…
-Rose: Κι άλλος δυνατος συνδυασμος !!
-Fabias: Τα φυλλα ξυραφι ενισχυθηκαν με την δυναμη του ψυχισμου και εκαναν αρκετη ζημια στα ποκεμον μας… Να παρει, πρεπει να ξυπνησουν…
-Alf: Bulbasaur φυλλα ξυραφι ξανα.
-Dawn: Butterfree ψυχισμος..
-Fabias: Scyther.
-Rose: Beautifly.
-Alf: τα βαλατε με τους καλυτερους παιδια…λυπαμαι!
-Fabias: τιποτα δεν τελειωσε ακομα.
-Dawn: Θα το δουμε αυτό. Βutterfree ασημενιος ανεμος!
-Alf: Bulbasaur φυλλα ξυραφι !!
-Fabias: αν αυτή η επιθεση πετυχει θα χασουμε..
-Rose: Beautifly ξυπνα και χρησιμοποιησε ασημενιο ανεμο και εσυ.
-Dawn: Πως??
-Alf: Ξυπνησε και καταφερε να αποκρουσει και τις δυο επιθεσεις…Μα πως είναι δυνατον??
-Fabias: Η ειδικη ικανοτητα της, της επιτρεπει όταν η ενεργεια της είναι χαμηλη οι επιθεσεις τυπου εντομου να γινονται δυνατοτερες…
-Dawn: εκπληκτικο.
-Rose: τοσο εκπληκτικο οσο ο τροπος που μαχεστε εσεις οι δυο…Εχετε μαθει ο ενας το στυλ μαχης του αλλου και αλλαζετε από στυλ διαγωνισμου σε στυλ μαχης σε δευτερολεπτα. Οι συνδυασμοι σας είναι εξαιρετικοι.
-Alf: ευχαριστουμε…υποθετω.
-Dawn: (Τωρα αυτό ηταν κομπλιμεντο???)
-Oak: (Τελικα ισως καταφερουν να μονιασουν)
-Fabias: Φαινεται πως ξυπνησε και ο Scyther.
-Alf: (Δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε παλι τον συνδυασμο με την σκονη υπνου γιατι θα το περιμενουν…πρεπει να βρουμε κατι άλλο)
-Fabias: Scyther ψαλιδια-Χ
-Rose: Beautifly ενεργειακη μπαλα..
-Αlf: Bulbasaur, όχι.
-Dawn: Butterfree…
-Fabias: αυτο θα πει αντεπιθεση!!
-Dawn: (Να παρει, πρεπει να βρουμε κατι να αντεπιτεθουμε)
-Rose: Beautifly ασημενιος ανεμος στο Bulbasaur.
-Fabias: Scyther αεροπορικος ασσος στο Butterfree!
-Alf: Bulbasaur χρησιμοποιησε το μαστιγιο σου για να πηδηξεις ψηλα και να αποφυγεις την επιθεση.
-Dawn: Butterfree σταματο το Scyther με ψυχισμο.
-Rose: ας χρησιμοποιησουμε κι εμεις εναν συνδυασμο για να το τελειωσουμε εδω!
-Fabias: εγινε!! Scyther κοφτερος αερας.
-Rose: Beautifly ενισχυσε τον με ασημενιο ανεμο…
-Dawn: Alf, πρεπει να το σταματησουμε… Βutterfree μπαλα ενεργειας
-Alf: Bulbasaur χτυπα την μπαλα με το μαστιγιο σου για να της δωσεις εξτρα δυναμη.

ΜΠΑΜ

-Oak: δεν βλεπω τιποτα, πως θα κρινω τωρα??
-Dawn: γκουχου γκουχου..
-Alf: γκουχου γκουχου. Τιεγινε??
-Rose: Beautifly.
-Fabias: Scyther..
-Oak: Κυριες και κυριοι εχουμε μια ισσοπαλια..
-Alf: Bulbasaur, εξαιρετικη πρωτη μαχη !! Μπραβο!!
-Fabias: Scyther και εσυ..
-Dawn: Butterfree τελεια όπως παντα!!
-Rose: Beautifly ησουν εξαιτετικη !!
-Oak: Οποτε μαλλον το ερωτημα για το ποιος είναι ο καλυτερος θα μεινει αναπαντητο και σημερα…
-Alf: Υποθετω πως ναι…αλλα ηταν εξαιρετικη μαχη.
-Fabias: συμφωνω… Θα εχουμε την ευκαιρια να ξαναπαλεψουμε και να σας αποδειξουμε πως ειμαστε οι καλυτεροι.
-Dawn: Τι εκανε λεει?? Εμεις ειμαστε καλυτεροι.
-Rose: εετσι λες??
-Oak: Όχι παλι…ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕΕΕΕΕ.
-Ολοι: εεεε?? Τι συνεβει καθηγητα ??
-Oak: Κοιταξτε το χαλι που δημιουργησατε με τη μαχη σας…Μπορει η δικαιολογια για τις δουλειες στην αρχη να ηταν ψευτικη, αλλα τωρα είναι πολύ αληθινη…ξεκινηστε και θελω να ξαναδω το εργαστηριο στην αρχικη του κατασταση…
-Dawn: εσεις φταιτε για ολη αυτή την ακαταστασια…
-Alf: Εχει δικιο, εσεις ξεκινησατε το καβγα.
-Fabias: Και εσεις τον συνεχισατε…
-Rose: ας μην χρησιμοποιουσατε τοσο δυνατους συνδυασμους…
-Oak: αααχ, παραιτουμαι….

#185 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 05 March 2010 - 13:50

*New series...ENJOYYYYY*

Johto Series

1.Με ενα καραβι αρμενιζουμε…Με ένα καραβι βυθιζομαστε…
Μετα την επιστροφη μας στη πολη Pallet από το ταξιδι μας στη περιοχη Sinnoh, ξεκουραστηκαμε και ανανεωθηκαμε !! Παιξαμε με τα ποκεμον μας και συναντησαμε ξανα παλιους ανταγωνιστες. Ηρθε όμως η ωρα να συνεχισουμε το ταξιδι μας…
-Alf: Περασαμε πολυ ωραια αυτες τις μερες.
-Dawn: εχεις δικιο, αν κερδιζαμε βεβαια και στον αγωνα τις προαλλες θα ημουν πιο χαρουμενη.
-Alf: Όπως ειπαμε, θα εχουμε ξανα την ευκαιρια να τους αντιμετωπισουμε και την επομενη φορα θα τους κερδισουμε !
-Dawn: Εχεις δικιο, αλλοστε ειμαστε το πιο αχτυπητο διδυμο !
-Alf: Ισχυει… Σκεφτομαι να παω στο Johto αυτή φορα.
-Dawn: Λες την περιοχη που βρισκεται δυτικα από δω ε ?
-Alf: Ναι. Εχει και εκει γυμναστηρια και αν καταφερω να κερδισω 8 εμβληματα θα αποκτησω το δικαιωμα συμμετοχης στο Πρωταθλημα ποκεμον της περιοχης.
-Dawn: Τοτε υποθετω πως δεν θα ταξιδεψεις μονος σου…
-Alf: Τι σημαινει αυτό ?
-Dawn: Σημαινει ότι ηρθε η ωρα για την μεγαλη συντονιστρια Dawn, να μπει παλι στο παιχνιδι !!
-Alf: Ώστε διεξαγονται διαγωνισμοι ποκεμον και στο Johto ε ? Τελεια !!!
-Dawn: Συμφωνω !! Και ποτε θα φυγουμε ??
-Alf: Τι λες για αυριο πρωι πρωι με το καραβι ?
-Dawn: Λεω πως ειμαι μεσα, απλα πιστευω πως το απογευμα πρεπει να παμε στον καθηγητη Oak προκειμενου να μας δωσει πληροφοριες για την καινουργια περιοχη…
-Alf: Εγινε ! Θα τα πουμε στις 6 στο εργαστηριο.

(Αργοτερα το απογευμα)
-Μαμα alf: Alf, περιμενε !
-Alf: τι συνεβει μαμα ?? Πρεπει να παω με την Dawn στον καθηγητη Oak.
-Mαμα Alf: Θελω να φορεσεις τα καινουργια ρουχα που ετοιμασα για το νεο σου ταξιδι. Τα εχω αφησει στο δωματιο σου.
-Alf: Εγινε !! Τα φοραω και παω στο εργαστηριο.

(Μετα από λιγο στο εργαστηριο του καθηγητη Oak)
-Dawn: Alf, αργησες !!
-Alf: Συγγνωμη Dawn, συγγνωμη καθηγητα. Απλα η μαμα μου ηθελε να βαλω τα καινουργια ρουχα μου. (όπως του παιχτη στις HG/SS)
-Oak: Οφειλω να ομολογησω πως είναι πολύ ωραια !! Όπως και της Dawn αλλοστε !!
-Αlf: Αλλαξες κι εσυ !!
-Dawn: Εννοειται !! Ξεκιναμε κατι καινουργιο δεν γινεται να ειμαι με παλια ρουχα !! (όπως της παικτριας στις HG/SS)
-Alf: Εχεις δικιο !! Τι λεγατε οση ωρα ελειπα εγω ?
-Oak: ελεγα στην Dawn για τον παλιο μου φιλο, τον καθηγητη Elm που βρισκεται στη πολη New Bark του Johto ! Σε αυτόν να πατε όταν φτασετε στη πολη.
-Alf: Εγινε καθηγητα !!
-Oak: Οριστε και αυτα σαν δωρο απο μενα !! Είναι τα καινουργια pokedex ακριβως σχεδιασμενα για την περιοχη Johto…
-Dawn: Ειναι πολυ στυλατα…Ευχαριστουμε καθηγητα !
-Oak: Να θυμαστε οτι το Johto θα ειναι μια περιοχη με πολλες εκπληξεις παιδια μου και με αρκετους θρυλους για θρυλικα ποκεμον…όχι οσοι εκεινοι του Sinnoh, αλλα αρκετοι .
-Alf: Dawn προτεινω να αποχαιρετησουμε τωρα τα ποκεμον μας γιατι αυριο θα φυγουμε πολύ νωρις…
-Dawn: Συμφωνω…παμε στην αυλη !!
………………………………………………………………………………………………………
-Oak: Θα αφησετε παλι όλα σας τα ποκεμον πισω πριν ξεκινησετε ??
-Dawn: Προσωπικα ναι…τα ποκεμον μου κουραστηκαν πολύ στο Sinnoh και δουλεψαν αρκετα σκληρα. Τους αξιζει μια καλη ξεκουραση !!
-Oak: Alf, εσυ ?
-Alf: Θα συμφωνησω με την Dawn, αλλα σκεφτομαι να παρω μαζι μου τον Bulbasaur. Mολις τον επιασα, δεν θελω να τον αφησω μονο του…
-Oak: εεε, Αlf, σχετικα με αυτό….μηπως θα μπορουσες να μου τον αφησεις τελικα ??
-Alf: για ποιο λογο καθηγητα ??
-Οak: Θελω να τον εξετασω για το ζουμι που περιεχει στο βολβο του…
-Alf: Bulbasaur τι λες..θελεις να μεινεις για να βοηθησεις το καθηγητη ??
-Dawn: Υποθετω πως αυτό σημαινει ναι !!
-Αlf: τοτε δεν εχω κανενα προβλημα.
-Oak: σε ευχαριστω πολύ Alf…και σενα Bulbasaur
-Dawn: Λοιπον παιδια να ειστε φρονιμα και να μην κουραζετε τον καθηγητη !! Θα τα πουμε συντομα !! Κρατηστε δυναμεις γιατι θα σας χρειαστω συντομα στο επομενο Μεγαλο Φεστιβαλ..
-Alf: Το ιδιο ισχυει και για σας !! Ξεκουραστειτε και μαζεψτε δυναμεις…το επομενο Πρωταθλημα ποκεμον πλησιαζει !!
-Dawn: Alf παμε… εχουμε να φτιαξουμε τα πραγματα μας…
-Alf: συμφωνω !! Παιδια θα τα ξαναπουμε !! Καθηγητα αντιο και σε ευχαριστουμε για τα καινουργια pokedex.
-Dawn: Θα πουμε στο καθηγητα Elm χαιρετισματα !!
-Oak: Καλη αρχη παιδια μου !!

Κι ετσι χαιρετησαμε το καθηγητα Oak και όλα τα ποκεμον που εχουμε πιασει ολον αυτό το καιρο…
Το επομενο πρωι ξυπνωντας αρκετα νωρις αποχαιρετησαμε τους γονεις μας και βρεθηκαμε με την Dawn στο λιμανι στης πολης Pallet προκειμενου να ξεκινησουμε για το Johto.
lf: Καλημερα Dawn !!
-Dawn: Καλημερα !! Alf, κοιτα ποιος θα ερθει μαζι μας…
-Alf: Jigglypuff…τι κανεις εσυ εδω ??
-Dawn: Hθελε να ερθει μαζι μας και χθες καθως ετοιμαζα τα πραγματα το βρηκα μεσα στη ντουλαπα μου…καλεσα το καθηγητη και μου εστειλε τη Pokeball !!
-Alf: Τελεια !!
-Nick: ώστε για μενα δεν σας καιγεται καρφι ε ?? θα φευγατε και δεν θα λεγατε λεξη ε ??
-Αlf –Dawn: NICK ???
-Alf: Νομιζαμε πως ησουν στο Sinnoh…
ick: Ημουν, αλλα χθες το βραδυ που ημουν στο εργαστηριο του καθηγητη Rowan, ακουσα τον καθηγητα Oak να του λεει οτι ξεκινατε νεο ταξιδι και ετσι ετοιμαστηκα αμεσως και ηρθα εδω !!
-Dawn: Τελεια, θα ξαναταξιδεψουμε ολοι μαζι…αλλα πως ηρθες τοσο γρηγορα ??
-Nick: χαχαχα!! Χαρη στο Charizard…πεταγαμε σχεδον ολη νυχτα !!
-Alf: Μπραβο στο Charizard…!!
-Dawn: Λοιπον τι λετε, ανεβαινουμε στο καραβι ??
-Nick: Φυγαμε !!

(Μεσα στο καραβι)
Καθως οι ωρες περνουσαν, στο καραβι λαμβαναν χωρα διαφορες μαχες, ανταλλαγες και διαφορες εκδηλωσεις με θεμα τους διαγωνισμους και τις μαχες ποκεμον ενώ παραλληλα ο Nick Κοιμωταν αφου ηταν κουρασμενος απο το ταξιδι .
Όταν καταλαβαν οι υπολοιποι επιβατες ότι η Dawn και εγω που εχουμε κερδισει το Μεγαλο Φεστιβαλ και το Πρωταθλημα ποκεμον, ημασταν στο καραβι εσπευσαν να μας ζητησουν συμβουλες !! Η Dawn εκανε και μια διπλη παρουσιαση χρησιμοποιωντας το Jygglypuff και το Blastoise, ενώ εγω με τη βοηθεια του Sceptile προσπαθησα να διδαξω σε ένα νέο εκπαιδευτη και το Grovyle του το φυλλο λεπιδα…
-Dawn: Blastoise παλμος νερου ! Jigglypuff μπαλα σκιας !!
-Φανταστικοοο..οι μπαλες ενωθηκαν και στη συνεχεια αλληλοεξουδετερωθηκαν…
-Αlf: Ελα Timmy…κανε επιθεση τωρα.
-Timmy: Grovyle φυλλο λεπιδα!
-Alf: Sceptile δεξου το.
…………………………………………………………………………………………………………..
Όταν τα πραγματα ηρεμησαν και αφου ο Nick ειχε επιτελους ξυπνησει, καθομασταν ολοι μαζι στο καταστρωμα όταν ξαφνικα ολοι νιωσαμε κατι παραξενο και ξαφνικα μια εκρηξη ακουστηκε….

ΜΠΑΜ

-Dawn: Τι συμβαινει ??
-Nick: Μακαρι να ξερα… Κατι όχι και τοσο καλο παντως…
-Alf: αν συνεβει κατι κακο τι θα γινει ολος αυτος ο κοσμος ??
-Nick: Τωρα που το ανεφερες… εχουμε αρκετη ωρα να δουμε καποιον ετσι δεν είναι ??
-Dawn: εχεις δικιο… Δεν μαρεσει αυτο…
-Alf: Ουτε εμενα… Dawn λες να είναι ???
-Dawn: ψευδαισθηση…
-Nick: ψευδαισθηση ??
-Alf: είναι οντως ψευδαισθηση… Κοιταξτε το καραβι που ειμαστε χανετε και τη θεση του παιρνει…ένα σαπιοκαραβο…
-Dawn: Mα τι συμβαινει ??? Κινδυνευουμε σε αυτό το καραβι….Θα βουλιαξουμε…
-Nick: Ένα κυμα σηκωνεται…προσοχη…
-Dawn: Ειστε ολοι καλα ???
-Νick: Ναι… Alf ?? ALF ???
-Dawn: που πηγε ο alf ?? AAAALFFFF
-Nick: Dawn προσεξε…ερχεται κι άλλο κυμα…
-Dawn: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……
-Nick: DAAAAAAAAWNNNN…AAAAAAALFFFFFF………..

#186 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 07 March 2010 - 18:15

2.Saved by jaws…!!!
Ένα ταξιδι που ξεκινησε με τις καλυτερες προοπτικες μεχρι στιγμης δεν παει και πολύ καλα, αφου λιγο μετα αφοτου ο Nick αποφασισε να μας ακολουθησει στο Johto συνειδητοποιησαμε πως το καραβι στο οποιο βρισκομασταν δεν ηταν κρουαζιεροπλοιο αλλα ένα σαπιοκαραβο, το οποιο με τη βοηθεια της ψευδαισθησης ειχε παρει άλλη μορφη…Τα κυματα της θαλασσας σηκωθηκαν και η Dawn, με τον Nick και εμενα χωριστηκαμε…
-Nick: Daaaawn……Aaaaalf… Να παρει, κατι πρεπει να κανω, αν μεινω στη βαρκα το πιο πιθανο ειναι να πεσω κι εγω στο νερο…πρεπει να ψαξω για τα παιδια. Charizard διαλεγω εσενα !! Charizard παμε να ψαξουμε για τα παιδια από τον αερα…

(Στο μεταξυ…)
-Alf: …………….. Γκουχου Γκουχου …………… Τι συμβαινει ?? Που ειμαι ?? Το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι είναι ότι επεσα από το καραβι και βρεθηκα στο νερο…πως βρεθηκα σε αυτό το νησακι ?? και πως βρεθηκαν τα φρουτα αυτά διπλα μου ?? ποιος με εσωσε ?? και ανησυχω για τα παιδια, αραγε είναι καλα ??
-Dawn: Aaaaaalf…
-Alf: Daaaawn… Εσυ εισαι ?? Εισαι καλα!! Πολύ χαιρομαι !!
-Dawn: Kι εγω χαιρομαι που εισαι καλα…μετα που επεσες από το καραβι άλλο ένα κυμα σηκωθηκε και επεσα και εγω στο νερο, αλλα χαρη στο Blastoise σωθηκα και αρχισαμε να ψαχνουμε για σενα, μεχρι τη στιγμη που βρηκαμε αυτό το νησακι και φανταστηκαμε πως θα εχεις ερθει εδώ για να βρεις καταφυγιο…
lf: Αυτο σημαινει οτι δεν με σωσατε εσεις ?? Τοτε ποιος ??
-Dawn: Alf, κοιτα !! Ένα Totodile…
lf: Totodile ε ?? Δεν το αναγνωρισα γιατι εχει διαφορετικο χρωμα από τα αλλα Totodile…
-Dawn: Ισως φταιει το κλιμα και η τροφη εδω στο νησι…
-Alf: Totodile εσυ με εσωσες ??
-Dawn: αυτό σημαινει πως ναι…
-Alf: σε ευχαριστω πολύ Totodile !!! Πραγματικα μου εσωσες τη ζωη…ποιος ξερει που θα ειχα παρασυρθει από τα ρευματα του ωκεανου αν δεν ησουν εσυ…
-Dawn: Alf, κοιτα… Κατι φεγγει στον ουρανο.
-Alf: Charizard ??? Ο Nick, είναι ο Nick !!
-Nick: Daaaawn !! aaaaalf !! επιτελους σας βρηκα !! Ειστε καλα ??
-Dawn: Σωοι και αβλαβεις !!
-Νick: τελεια !!
-Alf: εγω εκανα και καινουργιο φιλο!! Αυτό το totodile με εσωσε !!
-Nick: φαινεται δυνατος αυτος ο μικρουλης !!
-Dawn: για να καταφερε να φερει τον alf εδώ θα είναι !! χαχαχα !!
-Alf: Είναι σοβαρα τα πραγματα και εσυ κανεις πλακα !!
-Dawn: Συγγνωμη !
-Αlf: Ειμαστε στη μεση του πουθενα και δεν ξερουμε πως θα γυρισουμε στη πολη Pallet…
-Nick: Συν ότι κατι πολύ παραξενο συνεβει με εκεινη την παραισθηση… ποιο ποκεμον θα μας εβαζε σε τετοια παραισθηση στη νοποια θα κινδυνευε η ζωη μας…??
-Dawn: Εχεις δικιο και επιπλεον δεν νομιζω πως ηταν αγριο ποκεμον εφοσον στην Pallet δεν υπηρξαν ποτε τετοιου ειδους κρουσματα.
-Alf: Eχεις δικιο Dawn, αλλα οτι και να ηταν δεν μπορουμε να ξερουμε εφοσον δεν το ειδαμε…
-Nick:To Μονο σιγουρο είναι πως δεν είναι αγριο ποκεμον γιατι θα το βλεπαμε, οποτε πρεπει να ηταν βαλτο…
-Alf: ισχυει…οποτε προς το παρρον πρεπει να γυρισουμε στη Pallet και να παρουμε το καραβι χωρις να μας καταλαβουν και αρχισουν τις ερωτησεις..
-Dawn: σωστα !!
-Alf: εχω μια ιδεα !! Totodile ξερεις προς τα που ειναι η πολη Pallet ??..... Τελεια !! Θα μας πας ??... ΟΧΙ ???
-Dawn: Μα γιατι δεν μας παει…εσωσε τον Alf και τωρα δεν θελει να τον βιηθησει να γυρισει σπιτι ??
-Nick: Ισως το totodile νιωθει μοναξια σε αυτό το νησι και ηθελε να κρατησει τον Alf για να παιξουν και αν μας δειξει το δρομο θα φυγουμε και θα μεινει παλι μονο του..
-Alf: Totodile αυτό είναι ??
-Dawn: Καημενο Totodile…
-Alf: Υπαρχει λυση για αυτο !! pokeball παμεεεε !!
-Dawn: Alf τρελλαθηκες ?? Αφου δεν εδωσες μαχη μαζι του, πως θα το πιασεις τοσο ευκολα ??
-Alf: Ηθελα απλα να το πιασω απροετοιμαστο…Sceptile διαλεγω εσενα !!
-Nick: H pokeball ανοιξε !!
-Alf: Sceptile ετοιμασου
-Nick: Alf το Totodile επιτιθεται με σουπερδυναμη …
-Alf: Sceptile αποφυγε το και χτυπα με φυλλο λεπιδα.
-Dawn: Το πετυχε…Ωχ όχι…
-Alf: Sceptile…
-Nick: Πολυ εξυπνο…το totodile ηξερε ότι δεν θα προλαβει να αποφυγει την επιθεση του Sceptile και για αυτό τον αφησε να πλησιασει και τον χτυπησε με δοντι παγου..
-Alf: Τελικα το χρωμα δεν είναι το μονο διαφορετικο που εχει αυτό το totodile !! Θελω να το πιασω…sceptile σηκω και ριξε καταιγιδα φυλλων!
-Dawn: απιστευτο !! Το totodile καταφερε να αντεκρουσει την καταιγιδα φυλλων του Sceptile με την σουπερδυναμη του…
-Alf: Sceptile δεν θα υποχωρησουμε σε αυτό…αστο να σε πλησιασει και τοτε χτυπα με φυλλο λεπιδα !!
-Nick: Ερχεται άλλο ένα δοντι παγου.
-Alf: Sceptile !! ΤΩΡΑ !!
-Dawn: το πετυχε !!
-Alf: Sceptile ακολουθησε με ψαλιδια-Χ !!
-Dawn: Ξαναβρηκε το στοχο !
-Alf: pokeball παμε…….
…………………………………………………………………………………………………………
-Dawn: Τι γινεται ?? τα καταφερες ??
-Nick: Πρεπει να περιμενουμε λιγο ακομα….
-Αlf: ……. Ναι !!! Επιασα το Totodile !!
-Dawn: Συγχαρητηρια Alf
-Νick: Eχει και διαφορετικο χρωμα, πρεπει να εισαι υπερηφανος !!
-Alf: ειμαι !!
-Dawn: Ωραια…τι θα λεγατε να ξεκιναγαμε για την πολη Pallet τωρα ??
-Nick: Tα poketch μας χαλασαν από το τοσο νερο που επεσε πανω τους… δεν ξερουμε καν τι ωρα είναι για να δουμε αν προλαβαινουμε το επομενο πλοιο…
-Dawn: Θα τα στειλουμε για επισκευη, αλλα ακομα κι ετσι δεν μπορουμε να μεινουμε εδώ!!
-Nick: Εχεις δικιο. Alf θα μας οδηγησει το Totodile…θα το ακολουθησουμε με το Charizard και το Blastoise !!
-Alf: Εγινε!! Totodile διαλεγω εσενα !! Οδηγησε μας στη πολη Pallet…
-Dawn: Blastoise ακολουθησε το Totodile.
-Nick: Charizard και εσυ το ιδιο…Αlf ελα μαζι μου.
-alf: Παμε…

(Υστερα από αρκετη ωρα)
-Nick: Παιδια κοιταξτε…νομιζω πως μπροστα μας είναι το καραβι που πηγαινει στο Johto
-Dawn: Μα πως ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αυτο ??
-Alf: Το λεει στο ονομα ‘’Johto Jo.’’ Τι άλλο θα μπορουσε να είναι ??
-Nick: Εχει δικιο ο Alf… εξαλλου δεν χανουμε τιποτα να ρωτησουμε!!
-Dawn: Καλα λοιπον !! Blastoise φυγαμε προς το καραβι !!

(Πανω στο καραβι…)
-Alf: σας ευχαριστουμε που μας δεχτηκατε, ειδικα αφου το επομενο καραβι για το Johto είναι σε δυο μερες !!
-Καπετανιος: Ευχαριστηση μου παιδια…εξαλλου δεν μπορουσα να σας αφησω αβοηθητους μετα το γεγονος με τις παραισθησεις…
-Dawn: Ηταν οντως παραξενο…
-Καπετανιος: Εχει ξανασυμβει το τελευταιο καιρο… Πολλοι λενε ότι οφειλεται σε αυτή την παραξενη κεραια από το μικρο νησακι οπου βρισκοσασταν μεχρι πριν λιγο…
-Nick: Πως ευθυνεται αυτή η κεραια ??
-Καπετανιος: Ακουγεται ότι την εστησαν καποια πρωην μελη της ομαδας πυραυλος πριν καιρο, αλλα μετα την διαλυση της σταματησε να λειτουργει.
-Alf: Πως μπορει να ευθυνεται η κεραια για τις παραισθησεις μας…
-Καπετανιος: Εκπεμπει καποια κυματα που θολωνει το μυαλο των ποκεμον και δεν καταλαβαινουν τι κανουν…το ιδιο μπορει να συνεβει σε καποιο ποκεμον που ειχε τη δυναμη των παραισθησεων…
-Dawn: Και αφου η ομαδα πυραυλος εχει διαλυθει, ποιος την χρησιμοποιει ξανα??
-Καπετανιος: Δυστυχως αυτό δεν το ξερω, αλλα δεν εχει σημασια γιατι μια από αυτές τις μερες θα την γκρεμισουν !!
-Nick: Πολύ ωραια τοτε…και τοτε θα ηρεμησουν ξανα τα πραγματα !
-Καπετανιος: Ακριβως…Τι θα λεγατε να πηγαινατε στις καμπινες σας λοιπον?? Περασατε πολλα και θα εχετε αναγκη από ξεκουραση…ουτως ή αλλως στο Johto θα φτασουμε το βραδυ…
-Dawn: εχετε δικιο καπετανιε…παιδια παμε??
-Alf: παμε…
-Nick: σας ευχαριστουμε και παλι !!
-Καπετανιος: Δεν κανει τιποτα…καλη ξεκουραση…

Κι ετσι μετα την υδατινη περιπετεια μας το ταξιδι προς την περιοχη Johto συνεχιζεται ξανα…και αυτή τη φορα ευχομαστε ολοι χωρις διακοπες…Αυριο ξεκιναει μια νεα μερα…μια μερα στο Johto και στο εργαστηριο του καθηγητη Elm….

#187 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 07 March 2010 - 18:15

coming up...
3.Kλοπη στο εργαστηριο ποκεμον…

#188 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 20 March 2010 - 14:31

3.Kλοπη στο εργαστηριο ποκεμον…
Eχοντας καταφερει να γλυτωσουμε απο ενα ναυαγιο και εναν πνιγμο, η Dawn, oNick και εγω, αντικρυζουμε πλεον την περιοχη JohtoH Πολη NewBark είναι η πρωτη σταση μας. Ηρθαμε εδώ για να συναντησουμε τον καθηγητη Elm και να παρουμε πληροφοριες για τη περιοχη Johto.

lm: Alf, Dawn, Nick…απο εδωωωω !
-Dawn: αυτος με την ασπρη ρομπα που μας φωναζει ποιος είναι ?
-Alf: Δεν ξερω, αλλα φαινεται να μας ξερει!
-Νick: Είναι ο καθηγητης Elm παιδια. Φαινεται πως ο καθηγητης Oak του ειπε ότι θα ερχομασταν και ηρθε στο λιμανι να μας υποδεχτει. Καθηγητα Elm καλημερααα !!
-Elm: Καλημερα παιδια ! Ευτυχως σας ειδα, νομιζα πως δεν θα σας αναγνωρισω, αλλα οφειλω να ομολογησω πως η περιγραφη του Oak ηταν πολυ κατατοπιστικη !
-Dawn: χαχαχα! Καλημερα καθηγητα ! Ειμαι η Dawn και από δω είναι ο Nick και o Alf.
-Elm: Χαιρομαι που σας γνωριζω απο κοντα, εχω ακουσει τοσα πολλα απο το καθηγητη Oak που ειναι σαν να σας ξερω !
-Alf: Χαρηκαμε και εμεις καθηγητα !
-Elm: Λοιπον παμε??
-Nick: Που παμε ?
-Elm: Στο εργαστηριο μου !! Σημερα ξεκινανε το ταξιδι τους δυο νεοι εκπαιδευτες από τη πολη μας και πρεπει να τους δωσω τα πρωτα τους ποκεμον ! Θα είναι πολύ ενδιαφερον γιατι θα μαθετε αρκετα πραγματα για τη περιοχη Johto και θα γνωρισετε τα ποκεμον που δινονται στους εκπαιδευτες εδώ για να ξεκινησουν το ταξιδι τους!
-Alf: Τι περιμενουμε λοιπον ?? Φυγαμε !

(Στο εργαστηριο του Elm)
-Dawn: Μοιαζει πολυ με το εργαστηριο του καθηγητη Oak..
-Nick: Και με του καθηγητη Rowan απο το sinnoh.
lm: Ε,ναι! Διεπονται από καποιες κοινες παραδοχες ..
-Alf: ‘’διεπονται’’ παραδοχες ??
-Elm: χαχαχα!! Ξεχαστε το, απλα εχουμε τελειωσει την ιδια σχολη και εχουμε ιδιες αντιληψεις !!
-Alf: καταλαβα…..
-?????: Καθηγητα Elm…
-?????: Ηρθαμε να παρουμε τα ποκεμον μας…
-Elm: Φαινεται πως ηρθαν ο Εthan και η Lyra. Περαστε παιδια, ειμαι με μερικους φιλους..
-Lyra: Καλημερα σε ολους !
-Ethan: Καλημερα !
-Ολοι: Καλημερα παιδια !!
-Elm: Ξερω ποσο ανυπομονειτε για αυτή τη μερα, για αυτό δεν θα σας καθυστερησω, παω αμεσως να φερω τις pokeballs !!
-Lyra & Ethan : ΝΑΙΙ!
-Dawn: Θυμαμαι την μερα που πηρα το πρωτο μου ποκεμον !! Η καρδια μυ χτυπουσε τοσο δυνατα που νομιζα ότι θα σπασει !
-lyra: ειστε και οι 3 εκπαιδευτες ποκεμον ??
-Nick: Ναι, αλλα εχουμε διαφορετικους στοχους ο καθενας !
-Ethan: Τι θα πει αυτό ?
-Alf: Όταν εκπαιδευεις ποκεμον, μπορεις να τα χρησιμοποιεις για κερδιζεις εμβληματα σε σταδια και όταν κερδισεις αρκετα να λαβεις μερος στο πρωταθλημα ποκεμον.
-Dawn: Η μπορεις να λαβεις μερος σε διαγωνισμους ποκεμον για να κερδισεις κονκαρδες και όταν κερδισεις αρκετες να λαβεις μερος στο Μεγαλο Φεστιβαλ
-Nick: Η μπορεις απλα να τα παρατηρεις και να μαθαινεις από αυτά!
-Lyra: Το ξερουμε αυτο!
-Ethan: Ηθελα να ρωτησω τι εχετε διαλεξει ?
-Dawn: Εγω ειμαι συντονιστρια.
-Alf: Εγω σκοπευω να λαβω μερος στο πρωταθλημα ποκεμον της περιοχης Johto.
-Nick: Κι εγω ειμαι ερευνητης!
-Ethan: Και ταξιδευετε μαζι ? Φανταστικο, όπως και εμεις Nataly !
-Lyra: Ναι !
-Alf: Eσεις εχετε αποφασισει τι θα κανετε ?
-lyra: Όχι ακομα…
-Elm: Επεστρεψα !! Λοιπον, Lyra και Ethan ειστε ετοιμοι ?
-Ethan: Ναι..
-lyra: Ας ξεκινησουμε καθηγητα !
-Elm: Ωραια ! Στη πρωτη pokemon εχουμε το ποκεμον του χορτου Chikorita !
-Dawn: Πολύ χαριτωμενη !
-Elm: Στη δευτερη pokeball εχουμε το ποκεμον της φωτιας Cyndaquil !
-Nick: Αυτο το ποκεμον ηταν το πρωτο του Nick !
-Elm: Και τελος στην τριτη pokeball εχουμε το ποκεμον του νερου Totodile !
-Alf: χα ! Δεν ηξερα οτι ηταν ενα απο τα αρχικα ποκεμον της περιοχης Johto.. Προσφατα επιασα ένα Totodile…αλλα νομιζω πως ειναι λιγο διαφορετικο απο αυτο εδω…
-Elm: Τι εννοεις Alf?
-Alf: Θα σας δειξω καθηγητα ! totodile διαλεγω εσενα !!
-Ethan: Eχει δικιο !! Εχει διαφορετικο χρωμα από αυτό εδώ !
-Elm: Φανταστικο Αλφ !! Το να βρεις ένα ποκεμον διαφορετικου χρωματος είναι πολύ σπανιο !
-Αlf: Ηταν της μοιρας φαινεται !!
-Elm: Λοιπον παιδια αποφασισατε ??
-lyra: Εγω νομιζω πως ναι !
-Ethan: Κι εγω !!
-Εlm: σας ακουω !
-lyra: Εγω θα παρω τη chikorita !!
-Ethan: Κι εγω το Totodile !
lm: Ωραια !! Οριστε οι pokeballs τους !! Βαλτε τα μεσα σε αυτές !
-Lyra: Chikorita, γυρισε !
-Ethan: Totodile γυρισε !
-Elm: Oριστε αυτές οι pokeballs για να πιασετε ποκεμον ! Και αυτά τα δυο pokedex ένα για τον καθενα σας!
-lyra: Αχ σε ευχαριστουμε καθηγητα !
-Alf: Όπως ακριβως εγινε και με μας Dawn, θυμασαι?
-Dawn: Ναι !
-Elm: Και για τους νεους μας φιλους από το Kanto, εχω ένα δωρο για τον καθενα επισης ! Τα pokegear…
-Alf: Τι ειναι αυτο ?
-Ethan: Είναι μηχανηματα που δειχνουν τη τοποθεσια σας στο χαρτη, την ωρα, μπορεις να καλεις και αλλους εκπαιδευτες στο τηλεφωνο και να μιλατε και εχει και ραδιοφωνο …
-Dawn: Φανταστικο !!
-Nick: ευχαριστουμε πολύ καθηγητα Elm !
-lyra: ειναι πολυ διαδεδομενα στο Johto..Εχουμε και εμεις !!
-Alf: Φανταστικο !!
-Elm: Δεν κανει τιποτα παιδια…χαρα μου να σας βοηθαω !! Λοιπον, Lyra και Ethan !! Σας προτεινω να πατε στην πολη cherrygrove..εκει θα δειτε το πρωτο σας κεντρο ποκεμον, και θα γραφτειτε στις βασεις δεδομενων εκπαιδευτων !!
-Dawn: Tι είναι αυτό ?
-Elm: Είναι μια βαση δεδομενων που περιεχει στοιχεια για ολους τους αρχαριους εκπαιδευτες του Johto που δεν ξερουν αν θα ασχοληθουν με τους διαγωνισμους ή τις μαχες σταδιου.
-Alf: Καταλαβα ! Ωστοσο καθηγητα, η Dawn και εγω μπορουμε να γραφτουμε για το Μεγαλο Φεστιβαλ και το Πρωταθλημα ποκεμον εκει ?
-Elm: Φυσικα !!
-lyra: Αυτό σημαινει ότι ολοι θα παμε προς την ιδια κατευθυνση…Θελετε να ταξιδεψουμε ολοι μαζι για λιγο ?
-Ethan: Θα μαθουμε αρκετα από εσας και ισως αποφασισουμε με τι θελουμε να ασχοληθουμε !
-Dawn: Πολύ καλη ιδεα !
-Nick: Εγω συμφωνω !
-Alf: Φυσικα και εγω !
-Εlm: Πολύ ωραια…και αφου εχετε ακομα αρκετη ωρα πρωτου ξεκινησετε, τι θα λεγατε να δωσετε μαχετε Lyra και Ethan ?? Θα είναι η πρωτη μαχη που θα οριστικοποιησει τον δεσμο σας με τα ποκεμον σας !!
-Lyra: Kαλη ιδεα ! Τι λες Ethan ??
-Ethan: Ειμαι μεσα !!
-Elm: τελεια, παμε στην αυλη !!

(Στην αυλη του εργαστηριου)
-Dawn: Θα είναι ενδιαφερον !!
-Elm: Ξεκινηστε λοιπον !!
-Nick: Καλη τυχη και στους δυο !!
-Lyra: Chikorita διαλεγω εσενα !
-Ethan: Totodile παμε !!
-Alf: Totodile ξερω οτι θελεις να κερδισει το Totodile, αλλα μην κανεις κατι που θα αγχωσει τη Lyra!
-Ethan: Lyra εχεις τη πρωτη κινηση, αφου εισαι κοριτσι !!
-Lyra: Σε ευχαριστω ! Για να δουμε, τι λεει το pokedex…ποιες κινησεις ξερει η Chikorita !!
-Ethan: σωστη σκεψη για να δω κι εγω !
-Lyra: φυλλα ξυραφι, κατά μετωπο επιθεση και φωτοσυνθεση.
-Ethan: νεροπιστολο, γρατζουνια, και οργη..
-Lyra: (Αφου το Totodile είναι ποκεμον του νερου θα διαλεξω μια επιθεση χορτου) Chikorita φυλλα ξυραφι !!
-Ethan: Totodile νεροπιστολο στο εδαφος !!
-Lyra: Πως ?
-Dawn: εξυπνο…το απεφυγε χτυπωντας με νεροπιστολο στο εδαφος και πεταξε στον αερα..
-Ethan: σειρα μου ! totodile γρατζουνια !
-Lyra: Chikorita!
-Ethan: Totodile ακολουθησε με νεροπιστολο !
-Lyra: Chikorita όχι… Chikorita χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση..
-Alf: η Lyra διαλεγει πολύ σωστα τις κινησεις της !
-Nick: Το ιδιο και ο Ethan. Είναι φυσικα ταλεντα !
-Lyra: Chikorita κατά μετωπο επιθεση !
-Ethan: Totodile αποφυγε το με νεροπιστολο στο εδαφος !
-Lyra: Το περιμενα…Chikorita χτυπα το με φυλλα ξυραφι…
-Ethan: Totodile όχι…
-Alf: HLyra καταφερε να προβλεψει την επομενη κινηση του και η επιθεση της βρηκε στοχο…εξαιρετικο.
-Ethan: Πολύ καλα Lyra. Τοtodile ας συνεχισουμε !
-Elm: ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ
-Lyra: Μα μολις αρχισαμε…
-Alf: Ο καθηγητης εχει δικιο Lyra, θα ηταν καλυτερα να μην το παρακανετε.
-Ethan: Εχουν δικιο ! totodile ησουν πολύ καλος…μπραβο !!
-Lyra: Chikorita εσκισες !!
-Elm: Λοιπον τι θα λεγατε να επιστρεψουμε στο εργαστηριο για να σας δωσω τις τελευταιες πληροφοριες και να ξεκινησετε το ταξιδι σας ?
-Nick: Εγω ειμαι μεσα !!
-Lyra: Φυγαμε !

(Μεσα στο εργαστηριο)
-Lyra: Εχει λιγο αερα εδώ μεσα ??
-Ethan: φαινεται πως το παραθυρο είναι ανοιχτο..
-Elm: Θα το ξεχασε καποιος από τους βοηθους μου !!
-Dawn: Καθηγητα Elm, νομιζω πως κατι κακο συνεβει… Ο θωλος που ειχατε τις pokeballs των αρχικων ποκεμον είναι ανοιχτος και επιπλεον λειπει η pokeball του Cyndaquil
Lm: ΤΙ ΕΙΠΕΣ ??? ΜΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ??
-Nick: Φαινεται πως οση ωρα ημασταν εξω για την μαχη καποιος μπηκε από το παραθυρο και εκλεψε το Cyndaquil
lm: μα που ηταν ολοι οι βοηθοι ??
-Alf: Θα φροντιζαν τα ποκεμον του εργαστηριου και δεν θα καταλαβαν τιποτα…
-Elm: να παρει…εγω φταιω που αφησα τη pokeball ανυπερασπιστη…
-Lyra: Καθηγητα δεν φταιτε εσεις…
-Ethan: Σωστα. Η pokeball ηταν εκει που επρεπε να είναι…ο κλεφτης φταιει…
-Elm: Ανησυχω για το μικρο Cyndaquil…Θα ειδοποιησω αμεσως την αστυνομο Jenny και ειμαι σιγουρος πως θα βρει το κλεφτη…οποτε παιδια δεν εχετε να ανησυχειτε για τιποτα !! Να νοιζεστε μονο για το ταξιδι που σας περιμενει!! Ξεκινηστε αμεσως !!! Η πολη Cherrygrove σας περιμενει !
-Lyra: σιγουρα καθηγητα ?
-Ethan: Μπορουμε να το αναβαλουμε για λιγο…
-Elm: Μη λετε τετοια πραγματα…εξαλλου εχω τους αριθμους των pokegear ολων σας, οποτε αν συμβει κατι θα σας ειδοποιησω !
-Alf: Εγινε τοτε !
-Dawn: ειδοποιηστε μας, θα ερθουμε αμεσως πισω αν βρειτε κατι.
-Nick: Ας παμε λοιπον !!
-Ethan: Ενταξει λοιπον !
-Lyra: Καθηγητα ευχαριστυομε για όλα, εις το επανυδειν !
-Alf: αντιο καθηγητα….
-Elm: Καλη αρχη παιδια μου…..

Κι ετσι ξεκιναει το ταξιδι στη περιοχη JohtoOπως ειχε πει και ο καθηγητης Oak, το Johto είναι μια περιοχη γεματη εκπληξεις και οι εκπληξεις αρχισαν νωρις, αφου καποιος εκλεψε ένα ποκεμον από το εργαστηριο, ενω η Lyra και ο Ethan προστεθηκαν στην ομαδα μας για λιγο καιρο μεχρι να τους κατατοπισουμε στο τι είναι ενας εκπαιδευτης ποκεμον…Επομενη σταση η πολη Cherrygrove !!

Edited by Rihardil, 30 March 2010 - 16:34.

#189 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 20 March 2010 - 14:32

...up next

4.Η Τεχνικη του πιασιματος !!!

5.Η αυλαια ανοιγει !!! Διαγωνισμος ποκεμον 5x5 !!!

#190 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 24 March 2010 - 12:49

4.Η Τεχνικη του πιασιματος !!!
Καθως βρισκομασταν στο δρομο προς τη πολη Cherrygrove, την προσοχη του Ethan τραβηξε ένα αγριο Pidgey και χωρις δευτερη σκεψη ξεκινησε για να το πιασει. Αν και ειχε αγχος, οι οδηγιες που του δωσαμε θα του είναι παραπανω από αρκετες για να τα καταφερει.
-Ethan: Totodile διαλεγω εσενα !! Χρησιμοποιησε γρατζουνια !!
-Alf: Ethan oι γρατζουνιες δεν είναι καλη επιλογη…
-Dawn: εχει δικιο, το pidgey μπορει να πεταξει και θα το αποφυγει ευκολα, πραγμα που σημαινει ότι θα του δωσεις ανοιγμα για να σου επιτεθει…
-Ethan: Εγινε…Totodile, ας επιτεθουμε από μακρια. Νεροπιστολο !
-Lyra: To Pidgey χρησιμοποιει επιθεση αμμου ..
-Ethan: Να παρει, τωρα δε βλεπω τιποτα.
-Nick: Συγκεντρωσου Ethan, θα μπορεσεις να δεις που βρισκεται αν κοιταξεις προσεκτικα !! Μεταφερεις το αγχος σου και στο totodile.
-Ethan: Εχει δικιο ! totodile προσπαθησε να ηρεμησεις !! Ακου τις κινησεις των φτερων του και όταν βρεις που είναι χρησιμοποιησε νεροπιστολο !!
than: ΤΩΡΑ !
-Dawn: Το πετυχε ?
-Lyra: Νομιζω πως ναι !
-Ethan: Totodile ακολουθησε με γρατζουνια !
-Nick: Ναι ! Πρωτου πιασεις ένα ποκεμον πρεπει να μειωσεις αρκετα την δυναμη του…
-Alf: Τωρα Ethan, η pokeball !
-Ethan: pokeball παμεεεε !!
-Lyra: Kαι τωρα περιμενουμε…
-Ethan: τα καταφεραααα !! Επιασα το πρωτο μου ποκεμον !!!
-Dawn: Συγχαρητηρια Ethan !!
ick: Μπραβο !
-Alf: τελειο πιασιμο !
-Ethan: Totodile σε ευχαριστω πολύ…
-Lyra: AAAAAA !!
-Dawn: τι επαθες Lyra ??
-Lyra: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΟΚΕΜΟΝ…
-Alf: Μα γιατι το λες αυτό ??
-Lyra: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙΙΙΙΙΙΙ….

Μετα την αποκαλυψη της Lyra ότι δεν ξερει σημαδι ολοι επιστρατευτηκαμε για να την βοηθησουμε να βελτιωσει το στοχο της…Χρησιμοποιωντας αυτοσχεδιους στοχους και πετρες προσπαθουσαμε να κατευθυνουμε την Lyra ώστε να χτυπησει τους στοχους με τις πετρες…Τα πραγματα φαινονταν να πηγαινουν αρκετα καλα μεχρι που ένα Poliwag εμφανιστηκε μπροστα μας…
-Lyra: ένα Poliwag…τι γλυκο !! Θελω να το πιασω !!
-Alf: τελεια…τοση εξασκηση εκανες, για προσπαθησε.
-Lyra: Παιδια λετε πως ειμαι ετοιμη να δοκιμασω ? ?
-Dawn: Εγω πιστευω πως ναι…Αξιζει να προσπαθησεις !!
-Ethan: Lyra γρηγορα, το Poliwag δεν θα περιμενει ωρα…
-Lyra: εχετε δικιο…Chikorita διαλεγω εσενα !
-Nick: H Chikorita εχει και το πλεονεκτημα οποτε δεν θα δυσκολευτει πολύ !
-Lyra: Παμε Chikorita…Φυλλα ξυραφι …
-Alf: μα τι κανει το Poliwag ??
-Nick: Αποκρουει τα φυλλα ξυραφι με διπλο χαστουκι…πολύ εξυπνο !!
-Lyra: Chikorita, επιθεση κατά μετωπο
-Dawn: To αιφνιδιασε αυτή η ξαφνικη αλλαγη στην επιθεση και το χτυπησε, μπραβο Lyra !
-Lyra: μπραβο Chikorita !
-Ethan: Μη χαλαρωνεις Lyra, το Poliwag επιτιθεται με κανονι νερου.
-Lyra: Chikorita ….
-Nick: Και τωρα χρησιμοποιει διπλο χαστουκι…
-Lyra: Chikorita….Chikorita χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση !
-Dawn: σωστη κινηση !!
-Lyra: Chikorita επιθεση κατά μετωπο.
-Ethan: Βρηκε το στοχο !
-Lyra: Chikorita φυλλα ξυραφι..
-Alf: Τωρα Lyra, πετα τη pokeball.
-Lyra: Pokeball παμεεεε !
-Nick: ωωωχ…
-Lyra: Τα καταφερα ? ?
-Alf: υπαρχει ένα μικρο προβλημα…
-Dawn: Lyra το Poliwag ειναι απο την αλλη πλευρα
-Lyra: Να παρει…σας το ειπα ότι δεν ειμαι καλη στο σημαδι…
-Ethan: Πρεπει να συγκεντρωθεις Lyra. Κανε κατι γρηγορα γιατι το Poliwag το σκαει.
-Lyra: Chikorita κατά μετωπο επιθεση.. chikorita…
-Alf: Υπνωση ?? δεν ηξερα ότι μπορουσε να χρησιμοποιησει αυτή την επιθεση το Poliwag…
-Dawn: Φαινεται πως τη κραταγε για να ξεφυγει.
-Lyra: Ειμαι τοσο ασχετη…που ουτε μια pokeball δεν μπορω να πεταξω σωστα.
-Nick: Lyra δεν εισαι ασχετη, απλα τωρα ξεκινας το ταξιδι σου…είναι λογικο να κανεις αρκετα λαθη…αλλα μεσα από αυτά θα μαθεις και θα γινεις μεγαλη εκπαιδευτρια .
-Ethan: Eχει δικιο ο Nick !!
-Dawn: Ειμαι σιγουρη πως αν καταφερεις να συνεφερεις τη Chikorita , συγκεντρωθεις πολυ και προσπαθησεις ξανα, το Poliwag δεν θα εχει καμια ελπιδα !
-Lyra: Ευχαριστω παιδια, εχετε δικιο !!!!! Θα ξαναπροσπαθησω !
………………………………………………………………………………………………………….

(30 στοχους και 60 πετρες αργοτερα)
-Lyra: Αυτή τη φορα το Poliwag θα γινει δικο μου !
-Ethan: Αυτό είναι το πνευμα !
-Alf: Το μονο που μενει είναι να βρουμε το Poliwag !
-Lyra: Chikorita πρεπει να ειμαστε σε ετοιμοτητα !! Τι είναι αυτό το γλυκο αρωμα ? ?
-Nick: H Chikorita το βγαζει…Το φυλλο στο κεφαλι της βγαζει αυτή τη μυρωδια…
-Lyra: Chikorita το κανεις για να μας βρει το Poliwag ? ? Σαγαπωωω !!
-Dawn: H Chikorita πιστευει πολύ στην Lyra και θελει να την βοηθησει !
-Alf: Oποτε Lyra, μενει να πιστεψεις κι εσυ στο νεαυτο σου τωρα…
-Ethan: Παιδια κατι κουνιεται πισω από τους θαμνους
-Lyra: Chikorita ετοιμασου !!
-Αlf: είναι το Poliwag και επιτιθεται με ακτινα με φουσκες !
-Lyra: Chikorita μπλοκαρε το με φυλλα ξυραφι !!
-Dawn: Εξυπνο !!
-Lyra: Chikorita επιθεση κατά μετωπο.
-Ethan: Το πετυχε ! Τι ? Το Poliwag συνηλθε πολύ γρηγορα, Lyra προσεξε !!
-Lyra: Chikorita όχι…Αυτό το διπλο χαστουκι εχει αρχισει να με εκνευριζει ! Chikorita Προσπαθησε να σηκωθεις…
-Nick: To Poliwag τη πλησιαζει για να κανει υπνωση και να ξεφυγει ξανα..
-Lyra: Δεν προκειται…η chikorita Πιστευει πολύ σεμενα και εφτασα ως εδώ, πιστευω κι εγω στη chikorita…Ας πιασουμε αυτο το Poliwag Chikorita
-Dawn: Τι ειναι αυτο ? ? o λαιμος της Chikorita λαμπει…
-Nick: Ξερω τι είναι !! Lyra είναι καινουργια επιθεση… Μαστιγιο !
-Lyra: Chikorita…εμαθες καινουργια επιθεση !! Ενταξει λοιπον !! Χρησιμοποιησε το μαστιγιο για να πηδηξεις και να αποφυγεις την υπνωση !
-Ethan: Εκπληκτικο !
-Lyra: Chikorita φυλλα ξυραφι…
-Dawn: το πετυχε διανα..
-Lyra: Pokeball φυγαμε…
-Alf: Στοχευσε σωστα..τωρα πρεπει να περιμενουμε !!
……………………………………………………………………………………………………….
-Εthan: τα καταφερε ? ?
-Lyra: Ν Α Α Α Ι Ι Ι Ι … Chikorita πιασαμε το πρωτο μας ποκεμον !!
-Dawn: Συγχαρητηρια !!
-Nick: Για να μην αναφερουμε ότι εμαθε μια νεα επιθεση !!
-Alf: Να τι γινεται όταν πιστευεις στον εαυτο σου και σε στο ποκεμον σου !!
-Lyra: Εχετε δικιο παιδια !! Θα προσπαθησω να συνεχισω ετσι !
-Alf: Αυτό είναι το πνευμα….
-Ethan: Και τωρα τι θα λεγατε να συνεχισουμε προς τη πολη Cherrygrove…θα ηταν πολυ ωραιο να ημασταν εκει πρωτου βραδιασει !!
-Lyra: εγω συμφωνω !!
-Dawn: Κι εγω !!
-Nick: Φυγαμε λοιπον !!

Kι ετσι ο Ethan και η Lyra καταφεραν να πιασουν τα πρωτα τους ποκεμον παρα τις δυσκολιες που αντιμετωπισαν…το ταξιδι συνεχιζεται και η πολη Cherrygrove είναι κοντα μας !

#191 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 30 March 2010 - 17:36

5.Η αυλαια ανοιγει !!! Διαγωνισμος ποκεμον 5x5 !!!
Εχοντας καταφερει να φτασουμε στην πολη Cherrygrove πρωτου βραδιασει, ειχαμε αρκετο χρονο να δειξουμε στον Εthan και την Lyra τo κεντρο ποκεμον, το καταστημα ποκεμον και αλλα πολλα…
Η Dawn και εγω καταφεραμε να γραφτουμε επιτυχως στο Μεγαλο Φεστιβαλ και στο Πρωταθλημα ποκεμον αντιστοιχα, ενώ ο ethan και η Lyra γραφτηκαν στο μητρωο εκπαιδευτων. Την ωρα που πηγαιναμε για φαγητο η νοσοκομα Joy μας σταματησε και μας ειπε ότι αυριο θα λαβει χωρα ενας ανεπισημος διαγωνισμος ποκεμον στη πολη προκειμενου να καταλαβουν οι νεοι εκπαιδευτες τι είναι ενας διαγωνισμος ποκεμον !!
-Dawn: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΚΕΜΟΝ ? ? TEΛΕΙΑ !
-Ethan: (Eτσι ενθουσιαζεται παντα οταν ακουει για διαγωνισμο ποκεμον ?)
-Alf: (Αυτό δεν είναι τιποτα…)
-Lyra: Dawn θα λαβεις μερος ? ?
-Dawn: Φυσικα! Δεν εχει σημασια αν είναι επισημος η ανεπισημος, ο κάθε διαγωνισμος είναι μια εμπειρια !!
-Lyra: Εμπειρια ε ? ethan τι θα ελεγες να λαβουμε και εμεις μερος ? ?
-Ethan: Το βρισκω πολύ καλη ιδεα…Αφου δεν ξερουμε ακομα με τι θα ασχοληθουμε, θα ηταν καλο να ζησουμε έναν διαγωνισμο εκ των εσω…
-Lyra: Τελεια !! Alf-Nick γιατι δεν παιρνετε και εσεις μερος ? ?
-Nick: Εγω ειμαι μεσα…
-Αlf: Κι εγω..πλακα θα χει !! Απλα πρεπει να προσεξετε…κι εγω και ο Nick εχουμε κερδισει έναν διαγωνισμο στο παρελθον !!
-Lyra: Αληθεια ? ?
-Dawn: αληθεια λενε…θα σας πουμε λεπτομεριες στο φαγητο ! Παμε…..

(Το επομενο πρωι)
-Mc: Κυριες και κυριοι καλημερα σας απο την πολη cherrygrove της περιοχης Johto…Σημερα η πολη μας, στην οποια ερχονται ολοι οι εκπαιδευτες για να γραφτουν στο πρωταθλημα Johto, η στο Μεγαλο Φεστιβαλ, διοργανωνει αυτόν τον διαγωνισμο ποκεμον προκειμενου να δωσει στους νεους εκπαιδευτες μια πιο σφαιρικη αποψη γυρω από το τι είναι διαγωνισμος ποκεμον…Μπορει το μεγαλο επαθλο να μην είναι η κονκαρδα αλλα είναι τα φρουτα apricorn τα οποια μπορουν να γινουν ειδικα ειδη pokeball απο τον Kurt της πολης azalea !

(Στα παρασκηνια)
-Alf: δεν ηξερα πως θα υπηρχε και καποιο επαθλο, τωρα ειναι πιο ενδιαφερον το πραγμα !!
-Nick: Εγω δεν ηξερα πως τα φρουτα μπορουν να γινουν pokeballs..
-Ethan: Ναι γινεται και παρα γινεται, ο Kurt ειναι ξακουστος σε ολο το Jhoto για τη δουλεια του…
-Lyra: Παιδια που ειναι η Dawn ?
-Alf: Θα ετοιμαζεται…
-Lyra: Τι ειδους ετοιμασια ? ?
-Nick: Στο Sinnoh οι διαγωνισμοι ποκεμον απαιτουσαν εκτος από το ποκεμον, αλλα και αποτον συντονιστη να είναι ντυμενοι με ειδικα κοστουμια…
-Ethan: Ώστε για αυτό φορατε αυτά τα ρουχα ε ?
-Lyra: Στους διαγωνισμους εδώ στο Johto δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες..
-Alf: Συνεπως που βρισκεται η Dawn ? ?
-Μc: Στο σημερινο διαγωνισμο οι διαγωνιζομενοι θα χρησιμοποιησουν 1 μονο ποκεμον και στους δυο γυρους του διαγωνισμου…Στο πρωτο γυρο θα προσπαθησουν να συνδυασουν τις επιθεσεις του ποκεμον τους με τετοιο τροπο ώστε να αναδειχθει η πραγματικη του ομορφια…ενώ στον δευτερο γυρο θα δωσουν μαχη, αλλα μια μαχη διαφορετικες από τις άλλες καθως θα πρεπει οι επιθεσεις τους να γινονται με χαρη και ομορφια…Στο δυσκολο εργο της επιλογης του νικητη υπαρχουν 3 κριτες και οι σημερινοι κριτες μας είναι η νοσοκομα Joy της πολης μας…εγωη παρουσιαστρια Marian και η Dawn η οποια με την εμπειρια της νικης 2 Μεγαλων Φεστιβαλ εχει να προοσφερει πολλα…
-ΟΛΟΙ: ΤΙ ΕΙΠΕ ? ?
-Alf: Η dawn εγινε κριτης ? ?
-Ethan: Είναι μονο για σημερα παιδια ηρεμηστε…
-Nick: Δηλαδη το ηξερες ?
-Ethan: Ναι…μου το ειπε χθες βραδυ. Επειδη ηθελε να λαβει μερος ως διαγωνιζομενη οι κριτες αποφασιαν πως θα ηταν αδικο για τους αλλους διαγωνιζομενους με την δικη της εμπειρια εφοσον ο διαγωνισμος είναι δοκιμαστικος και της προσεφεραν τη θεση του κριτη για σημερα !!
-Lyra: Μπραβο Dawn..
-Alf: ας βαλουμε τα δυνατα μας για να την εντυπωσιασουμε !
-Nick: Lyra, Ethan, θυμαστε τι πρεπει να κανετε ετσι δεν ειναι ? ?
-Ethan: Ναι, εχουμε δουλεψει πολύ στους συνδυασμους μας..
-Lyra: Θα σκισουμε !!
-Alf: ας ετοιμαζομαστε λοιπον…

-Marian: Και ο διαγωνισμος μας ξεκιναει με τον πρωτο διαγωνιζομενο…ο Alf από την πολη Pallet του Kanto..
-Alf: Καλησπερα σας…Totodile διαλεγω εσενα..
-Marian: Και ο Alf διαλεγει ένα Τotodile που με μια δευτερη ματια διαφερει από τα συνηθισμενα στο χρωμα !
-Alf: Totodile χρησιμοποιησε την ουρα νερου…
-Marian: Και το Totodile εχει περικυκλωθει από τη δινη του νερου που μονο του δημιουργησε..
-Alf: Totodile παγωσε τη δινη με δοντι του παγου..
-Marian: ένα υπεροχο γλυπτο παγου..
-Alf: Totodile ας τελειωνουμε τωρα με σουπε δυναμη..
-Marian: Και το γλυπτο διαλυεται σε πολύ ομορφους κοκους που κανουν τα περιεργα χρωματα του totodile να λαμπουν…Ηταν πολύ ομορφη εναρξη και τωρα συνεχιζουμε με τον Nick από την πολη Twinleaf του μακρινου Sinnoh..
-Nick: Ξεκιναμε !! Turtwig διαλεγω εσενα…
-Marian: Και ο Nick διαλεγει ένα αρκετα σπανιο ποκεμον για την περιοχη μας…ένα Turtwig…
-Nick: Turtwig φυλλα ξυραφι αρχικα και στη συνεχεια χτυπησε τα με μπαλα ενεργειας !!
-Marian: Και τα φυλλα ξυραφι διαλυονται σε χρωματιστα χρωματα..
-Nick: Turtwig φωτοσυνθεση…
-Marian: Ενα υπεροχο θεαμα καθως τα φυλλα ξυραφι πεφτουν στο εδαφος ενω παραλληλα το Turtwig αλλαζει χρωματα…Αυτό θα πει πραγματικη παρουσιαση…Ας περασουμε αμεσως στον επομενο διαγωνιζομενο..
………………………………………………………………………………………………….

(Στα παρασκηνια)
-Lyra: Οι παρουσιασεις σας είναι εκπληκτικες παιδια…
-Nick: ευχαριστουμε !!
-Ethan: Ελπιζω και οι δικες μας να βγουν τοσο ωραιες..θα είναι ενδιαφερον !
-Alf: Θα τα πατε καλα, αρκει να θυμαστε ότι το ποκεμον σας είναι ο πρωταγωνιστης…
-Lyra: Εγινε…
…………………………………………………………………………………………………………

-Marian: Δυο διαγωνιζομενοι εμειναν ακομη για να ληξει ο πρωτος γυρος…Ας ερθει στη σκηνη η Lyra από την πολη New Bark…
-Lyra: Chikorita διαλεγω εσενα…Χρησιμοποιησε φυλλα ξυραφι κανοντας στροφη !!
-Marian: Και η Chikorita μπλεκεται σε έναν στροβιλο από τα φυλλα ξυραφι !
-Lyra: Chikorita χρησιμοποιησε το μαστγιο σου για να πηδηξεις και να διαλυσεις την δινη…
-Marian: εξαιρετικη παρουσιαση που κανει την chikorita να αναδεικνυει το στοιχειο χορτου που διαθετει...Τελευταιος διαγωνιζομενος μας, ο Ethan ο οποιος είναι και αυτος από την πολη New Bark…
-Ethan: Totodile..ξεκιναμε !!
-Marian: Aκομα ένα Totodile σημερα !!
-Ethan: Totodile χρησιμοποιησε κανονι νερου τωρα στπν αερα !!
-Marian: αραγε τι προσπαθει να κανει ο Ethan…
-Ethan: Totodile τωρα καθως πεφτει το νερο πανω σου χρησιμοποιησε οργη !
-Maria: Πολυ εντυπωσιακο !! Ειναι η πρωτη φορα που καποιος χρησιμοποιει με αυτο το τροπο την οργη…Μια εξαιρετικη παρουσιαση για το κλεισιμο του πρωτου γυρου…Ακολουθει ένα ολιγολεπτο διαλειμμα για να αποφασισουν οι κριτες ποιοι 4 θα περασουν στον επομενο γυρο…

(Στα παρασκηνια)
-Alf: τα πηγατε πολύ καλα…Μπραβο παιδια!
-Lyra: Ευχαριστουμε πολύ !!
-Ethan: Χαιρομαι που πηγαν όλα καλα και τωρα πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα !!
-Marian: Dawn θα μας πεις ποιοι 4 περναν στον επομενο γυρο ?
-Dawn: βεβαια…!! Στον επομενο γυρο σημερα με την σειρα που εμφανιστηκαν περνανε ο Alf, o Nick, Η Lyra και ο ethan…
-Lyra: Περασαμε και οι 4 !!
-Ethan: φανταστικο…
-Marian: Και συμφωνα με την κληρωση που ελαβε χωρα ποια θα είναι τα αντιστοιχα ζευγαρια ?
-Dawn: O Alf με τον Nick και η Lyra με τον ethan θα δωσουν μαχη για να περασουν στο τελικο !!
-Alf: χαχα! Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο…
-Marian: Θα παρακαλεσουμε τον alf και τον nick Να ερθουν στη σκηνη !
-Lyra: Καλη επιτυχια παιδια !
-Ethan: ας κερδισει ο καλυτερος …

#192 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 30 March 2010 - 17:37

up next...
6.H Dawn αποφασιζει…Ο μυστηριος Silver…
7.Aνεπισημη μαχη γυμναστηριου…

#193 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 02 April 2010 - 13:42

6.H Dawn αποφασιζει…Ο μυστηριος Silver…
Εχοντας λαβει ολοι μερος στο δοκιμαστικο διαγωνισμο ποκεμον της πολης Cherrygrove, ο Nick, o Ethan, η Lyra και εγω καταφεραμε να περασουμε στα ημιτελικα. Ωστοσο οι εκπληξεις δεν σταματουν ποτε καθως η Dawn είναι μια από τους κριτες…Ετσι ο διαγωνισμος ποκεμον συνεχιζεται…
-Marian: στο δευτερο γυρο εκτος των κανονων που προαναφεραμε υπαρχει και χρονικο οριο 5 λεπτων για αυτό οι συντονιστες θα πρεπει να είναι πολύ προσεκτικοι…H μαχη ληγει οταν ο χρονος τελειωσει, ή όταν καποιος από τους δυο συντονιστες χασει ολους του τους ποντους ή το ποκεμον του…Ξεκιναμε λοιπον!! Στην μια γωνια ο alf και στην άλλη ο Nick !!
-Alf: Totodile διαλεγω εσενα !
-Nick: turtwig ξεκιναμε !
-Marian: OAlf φαινεται πως εχει το πλεονεκτημα, αλλα το πλεονεκτημα οπως ολοι ξερετε μπορει ευκολα να ανατραπει…
-Nick: Turtwig μπαλα ενεργειας τωρα.
-Alf: Totodile αντεπιθεση με σουπερ δυναμη…
-Marian: Και η μπαλα ενεργειας εγινε σκονη μπροστα στη σουπερ δυναμη του Totodile…Πραγμα που κοστιζει ποντους στον Nick.
-Alf: Τοtodile υδατινη ουρα τωρα …
-Marian: μια ομορφη επιθεση που κοστιζει κι αλλους ποντους στο Nick !!
lf: Totodile παγωμενο δοντι τωρα..
-Nick: turtwig σηκω και ριξε φυλλα ξυραφι..
-Alf: Totodile…
-Marian: Φαινεται πως τα φυλλα ξυραφι βρηκαν στοχο…τωρα ο alf χανει ποντους!
-Nick: Τurtwig φωτοσυνθεση…
-Marian: αυτή η ομορφη φωτοσυνθεση θα κοστισει ποντους στον alf…
lf: δεν προκειται να χασουμε…totodile παμε !! Χρησιμοποιησε σουπερδυναμη !!
-Nick: Turtwig αποκρουσε το με φυλλα ξυραφι… Πως ?
-Marian: Φαινεται πως αυτη η επιθεση ηταν προσποιηση …
-Alf: Τωρα Totodile αποτελειωσε το turtwig με παγωμενο δοντι..
-Nick: Turtwig..
-Μarian: Φαινεται πως ο Alf περναει στον τελικο…
-alf: Tελεια Totodile…μπραβο !!
-Nick: turtwig ησουν τελειος ! Αlf εξαιρετικα όπως παντα !
-Marian: Και τωρα παμε στο δευτερο ζευγαρι μας !! Στη μια γωνια ο Ethan και στην αλλη η Lyra…Συντονιστες εχετε 5 λεπτα…ξεκινηστε!!
-Lyra: Chikorita παμε ! Ethan ηρθε η ωρα να ολοκληρωσουμε τη πρωτη μας μαχη…
-Ethan: Totodile διαλεγω εσενα !! Ανυπομωνω Lyra..
-Lyra: Chikorita φυλλα ξυραφι..
-Ethan: Totodile αποφυγε τα με κανονι νερου..
-Lyra: αυτό περιμενα Ethan…Chikorita πηδα με το ενα μαστιγιο σου και με το αλλο χτυπα το Totodile
-Ethan: Δεν προκειται να σε αφησω… totodile χρησιμοποιησε γρατζουνιες καθως γυρνας γυρω γυρω..
-Marian: Μα τι εξαιρετικη αποκρουση…από εκει που το Totodile βρισκοταν σε μειονεκτικη θεση, αυτή η κινηση το εκανε σαν μια κοφτερη μπαλα που το εδωσε εξτρα δυναμη…
-Lyra: Chikorita…
-Ethan: εξαιρετικα Totodile
-Lyra: Chikorita χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση τωρα..
-Ethan: Totodile κανονι νερου τωρα !
-Lyra: Δεν θα εχει πολύ αποτελεσμα…
-Ethan: Θα εχει γιατι δεν στοχευω τη Chikorita αλλα το εδαφος από κατω της…
-Lyra: Τι θα πει αυτό ? ? Λασπη ? ? Chikorita φυγε από εκει…θα κολλησεις.
-Ethan: Τωρα Totodile γρατζουνιες…
-Lyra: Chikoritaaaa
-Marian: Φαινεται πως ουτε για τον Ethan το μειονεκτημα ηταν μεγαλο θεμα, αφου καταφερε να κερδισει τη Chikorita και να περασει στον τελικο…Μπραβο σου Ethan.. θα κανουμε ένα διαλειμμα γι ανα μαζεψει τις δυναμεις του το Totodile και θα συνεχισουμε !!

(Στα παρασκηνια)
-Lyra:Chikorita εισαι καλα ? ?
-Ethan: Lyra, πως είναι η Chikorita ?
-Lyra: Μια χαρα…
-Ethan: Συγγνωμη για αυτό Chikorita !
-Lyra: Με μια φωτοσυνθεση θα ειναι καλα Ethan, μην ανησυχεις !! Ετσι δεν είναι chikorita? ?
-Alf: Παιδια μπραβο σας ! Εξαιρετικη μαχη…
-Nick: Συμφωνω..Ethan εισαι πολύ καλος, αλλα και η δικη σου η μπλοφα Lyra ηταν πολύ επιτυχημενη..
-Lyra: ευχαριστουμε !
-Ethan: Alf θα αντιμετωπισω εσενα !!
-Alf: Ναι…να βαλεις τα δυνατα σου γιατι δεν θα υποχωρησω !!
-Ethan: Εγινε !
-Marian: Το ζευγαρι του τελικου ας ερθει στην σκηνη…Alf και Ethan !
-Lyra: Σας φωναζει…πηγαιντε γρηγορα !!
-Nick: Καλη τυχη !!

-Marian: Συντονιστες εχετε 5 λεπτα…Ξεκινηστε !
-Αlf: Totodile παμε !
-Ethan: Totodile διαλεγω εσενα !
-Marian: Δυο Totodile αντιμετωπα ποιος θα μπορουσε να το φανταστει…
-Ethan: (To Totodile του alf είναι δυνατοτερο από το δικο μου, αλλα αν καταλαβα καλα στις μαχες διαγωνισμου δεν παιζει ρολο η δυναμη…οποτε ισως εχω πολλες ελπιδες να κερδισω) Totodile ετοιμασου !
-alf: Totodile yδατινη ουρα !
-Ethan: Totodile απεκρουσε την με νεροπιστολο κανοντας στροφη !
-Marina: ένα νεροπιστολο που εγινε σαν δαχτυλιδι γυρο από το totodile αποκρουει την επιθεση του alf και τον κανει να χανει ποντους…
-Alf: Εξαιρετικη κινηση !! Totodile σουπερ δυναμη…
-Ethan: Τοtodile απεκρουσε το με τον ιδιο τροπο…
-Marian: Αυτη τη φορα χανει ποντους και ο ethan !
-Ethan: Μα πως ?
-Alf: Ethan σε μια μαχη διαγωνισμου δεν αρκει μονο να αποφευγεις με χαρη…
-ethan: Καταλαβα !! Totodile επιθεση με γρατζουνιες !
-alf: Totodile παγωμενο δοντι…
-Marian: Και αυτή η επιθεση σταματαει προσωρινα το totodile του ethan !
-Ethan: δοντι του παγου ε…Πως θα αποκρουσουμε αυτό…totodile τι συμβαινει ?
-Marian: Να μια διαφορετικη τροπη…Φαινεται πως τα δοντια του totodile μεγαλωσαν…
-Ethan: Ναι αλλα για ποιο λογο ? ? μη μου πεις ότι…
-Alf: Φανταστικο !
-Ethan: To Totodile εμαθε να χρησιμοποιει και αυτό το δοντι του παγου ??
lf: Λογικο μου φαινεται εφοσον ειδε το δικο μου totodile να το χρησιμοποιει τοσες φορες ….
-Ethan: τελεια τοτε !!
-Alf: Totodile ας το σταματησουμε γρηγορα…υδατινη ουρα..
-Ethan: Totodile Παγωσε την με δοντι του παγου και στειλτην πισω με κανονι νερου…
-alf: Totodile απεκρουσε την με σουπερ δυναμη…
-Ethan: Totodile…
-Marian: Και η σουπερδυναμη καταφερνει να στειλει πισω την υδατινη ουρα και με ενα διπλο χτυπημα το totodile του ethan πεφτει κατω..ειναι αραγε το τελος ?
-Ethan: Όχι δεν είναι !! totodile σηκω…
-alf: εχει κοτσια !!
-Ethan: Totodile χρησιμοποιησε ..
-Marian: τελος χρονου !!!
-Ethan: τι γινεται τωρα ?
-Alf: Περιμενουμε τους κριτες να αποφασισουν ποιος κερδιζει αξιολογωντας τους ποντους μας εδώ και του πρωτου γυρου..
-Dawn: (Συμφωνω με την νοσοκομα Joy…oEthan εχει κλιση στους διαγωνισμους, αυτο φανηκε απο τον πρωτο κιολας γυρο, μη ξεχνατε οτι περασε στο 2ο γυρο εχοντας περισσοτερους ποντους απο ολους…αλλα δεν μπορουμε να τον βγαλουμε νικητη γιατι τοτε θα παρουν τα μυαλα του αερα και θα επαναπαφτει ότι είναι καλος…Το θεμα είναι να διαλεξει τους διαγωνισμους ποκεμον επειδη του αρεσουν και όχι επειδη είναι καλος…)
-Marian: (Εχεις δικιο Dawn…Συμφωνω και εγω μαζι σας λοιπον…) Και νικητης του σημερινου διαγωνισμου είναι ο Alf από την πολη Pallet…
-Alf: Ναι !! Τα καταφεραμε Totodile
-Marian: Alf οριστε τα φρουτα που υποσχεθηκαμε και φυσικα υπαρχουν και για σενα Ethan !! Ησουν εκπληκτικος !!
-Ethan: ευχαριστω..!! totodile μπορει να μην κερδισαμε αλλα τα πηγαμε πολυ καλα !!
-Lyra: Mπραβο παιδια σπουδαιος αγωνας…Ethan εφτασες πολύ κοντα..
-Alf: Η Lyra εχει δικιο…λιγο ελειψε να χασω τη συγκεντρωση μου…
-Nick: χαχα!! Αφου τελειωσε ο διαγωνισμος τι θα λεγατε να παμε εξω να περιμενουμε την Dawn ? ?
-Alf: Ναι εφοσον πηραμε και τα φρουτα !! χαχα!!
……………………………………………………………………………………………………..
-alf: ανυπομωνω να τα κανει ο Kurt pokeballs…

MΠΑΜ

-Alf: Αουτς…
-Lyra: Alf εισαι καλα ??
-Alf: Ναι , αλλα βλεπω λιγα αστερακια…
-?????: εισαι τοσο χαμενος που δεν βλεπεις ουτε που πας…
-Alf: Ποιον ειπες χαμενο ??
-?????: εσενα…
-Alf: Ουτε εσυ εβλεπες που πηγαινες γιατι ετρεχες οποτε μη κατηγορεις εμενα..
-Nick: Παιδια ηρεμηστε…
-Dawn: τι εγινε..
-Ethan: Dawn ηρθες?
-Dawn: Ναι αλλα γιατι τσακωνονται?
-Ethan: Γιατι επεσε ο ενας πανω στον αλλον…
-?????: ας το λυσουμε αλλιως !! cyndaquil διαλεγω εσενα..
-Alf: Εγινε…Τοtodile παμε…
-?????:Cyndaquil σπιθες..
-Alf: Totodile υδατινη ουρα τωρα.
-Ethan: Για μια στιγμη…που βρηκε αυτος το cyndaquil…??
-Lyra: Σωστα…εφοσον εγω και ο ethan διαλεξαμε το totodile Και τη Chikorita, εμεινε μονο το cyndaquil το οποιο κλαπηκε κιολας…
-Nick: αυτό σημαινει ότι…
-dawn: Αυτος το εκλεψε ?? Ας μην βγαζουμε συμπερασματα…
-?????: Ναι εγω το εκλεψα…ποιος ο λογος να καθεσαι να διαλεγεις ποκεμον ενώ μπορεις να τα αρπαζεις ?? Cyndaquil γυρισε…Θα τα πουμε χαμενοι…
-Alf: Περιμενε που πας…
-?????: Να γινω ο μεγαλυτερος και δυνατοτερος εκπαιδευτης ποκεμον…παω να βρω ποκεμον που θα κερδιζουν παντα στις μαχες μου…
-Dawn: εφυγε…
-Nick: εφυγε λεγοντας ασυναρτησιες…
-Ethan: τι είναι αυτό ? ?
-Lyra: Μια αδεια pokeball…πρεπει να του επεσε…
-Ethan: Εχει ένα ονομα πανω..
-Lyra: Silver Λεει…
-Alf: Όπως και να εχει πρεπει να παρουμε τηλεφωνο τον καθηγητα Elm και να του εξηγησουμε…
-Nick: O Alf εχει δικιο…ας παμε να παρουμε τα Pokegears μας από το κεντρο ποκεμον και να τον καλεσουμε..
-Lyra: Φυγαμε…

Κι ενώ όλα κυλουσαν φυσιολογικα και ομορφα, δεν προλαβαμε να χαρουμε την συμμετοχη μας στο διαγωνισμο ποκεμον, αφου συναντησαμε τον τυπο που εκλεψε το Cyndaquil, το ποκεμον του καθηγητα..Μπορει να μην καταφεραμε να τον σταματησουμε, αλλα σιγουρα δεν είναι η τελευταια φορα που τον βλεπουμε…

#194 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 08 April 2010 - 23:55

7.Aνεπισημη μαχη γυμναστηριου…
Μια μερα μετα τον διαγωνισμο ποκεμον, βρισκομαστε στη πολη cherrygrove!! Eχοντας ενημερωσει τον καθηγητη elm για το κλεμμενο cyndaquil και τον εκπαιδευτη του που ονομαζεται Silver, ετοιμαζομασταν να ξεκινησουμε για την επομενη πολη στην οποια βρισκεται και το πρωτο γυμναστηριο της περιοχης, οταν μια φιλη απο τα παλια ηρθε για να επισκεφτει το Johto.
-?????: Alf, Dawn, Nick !!
-Alf: Misty !!! Χρονια και ζαμανια…Τι κανεις ??
-Misty: Ηρθα να επισκεφτω το Johto για μια σπανια παρελαση των ποκεμον του νερου όταν ακουσα από το καθηγητη Elm ότι βρισκοσασταν στη πολη Cherrygrove και επειδη παει πολυς καιρος από τοτε που σας ειδα τελευταια φορα ειπα να ερθω να σας δω…
-Dawn: Μας ελειψες !!
-Lyra: Ποια είναι αυτή η κοπελα ??
-Nick: Είναι γυμναστρια στη περιοχη Kanto…
than: Και το γυμναστηριο της ?? Ποιος το διευθυνει τωρα που λειπει ??
-Nick: Προφανως θα είναι κλειστο για καποιες μερες !!
-Ethan: Φανταστικο !! Πρωτη φορα βλεπω εναν γυμναστη απο κοντα !!
-Misty: Εχουν αλλαξει πολλα…Κερδισατε το Μεγαλο Φεστιβαλ και το Πρωταθλημα ποκεμον και στο Sinnoh…Ηξερα πως ειστε καλοι από την πρωτη φορα που σας συναντησα !! Nick και για σενα ακουω τα καλυτερα απο τον κυκλο των ερευνητων…
-Nick: Ναι, μαθαινω πολλα από το ταξιδι μου με τα παιδια !!
-Misty: Βλεπω η παρεα σας μεγαλωσε !!
-Αlf: Ναι !! Τα παιδια μολις ξεκινησαν το ταξιδι τους και ταξιδευουν για λιγο μαζι μας μεχρι να μαθουν τα βασικα !!
-Dawn: Προσπαθουν να επιλεξουν αναμεσα στους διαγωνισμους και στις μαχες γυμναστηριου.
-Μisty: Και εχετε αποφασισει ? ? Καταρχην πια είναι τα ονοματα σας ?? Το δικο μου είναι Misty..
-Lyra: Το δικο μου ονομα είναι Lyra…Χαρηκα Misty.
-Ethan: Το δικο μου ειναι Ethan..πρωτη φορα βλεπω εναν γυμναστη απο κοντα!
-Misty: Εχετε αποφασισει λοιπον με τι θα ασχοληθειτε??
-Lyra: Όχι ακομα..
-Ethan: Λαβαμε και μερος στο χθεσινο διαγωνισμο για να εχουμε σφαιρικη αποψη, αλλα νομιζω πως θα αποφασισουμε όταν δωσουμε και μια μαχη γυμναστηριου.
-Misty: σε αυτό ισως μπορω να σας βοηθησω εγω !!
-Lyra: Πως ?
-Misty: τι θα λεγατε να δωσουμε μια διπλη ανεπισημη μαχη γυμναστηριου ?? Εσυ με τον ethan, εναντιον μου…
-Alf: Θα είναι πολύ ενδιαφερον..
-Dawn: Kαι ισως μαθετε με τι θελετε να ασχοληθειτε…
-Lyra: Ethan τι λες ?
-Ethan: Ψηφιζω ναι.
-Nick: τελεια !! Θα ειμαι ο διαιτητης σας !!
-Lyra: εγινε, αλλα θελουμε λιγη ωρα να ετοιμαστουμε…
-Misty: Δεκτο !
……………………………………………………………………………………………………………
-Alf: Ειστε ετοιμοι ??
-Lyra: Πανετοιμοι !
-Dawn: καλη επιτυχια !
-Ethan: ευχαριστουμε !!
-Nick: Ωραια λοιπον…ας ξεκινησουμε. Είναι η ανεπισημη διπλη μαχη μεταξυ της αρχηγου σταδιου της πολης Cerulean του Kanto και των εκπαιδευτων Lyra Και Εthan από το Johto χωρις χρονικο περιορισμο. Οι αλλαγες δεν επιτρεπονται. Ξεκινηστε !!
-Misty: QuagsireStaryu διαλεγω εσας..
-Lyra: Chikorita διαλεγω εσενα.
-Ethan: Totodile παμε !!
-Dawn: Καλες επιλογες…Ειδικα η Chikorita της Lyra.
-Alf: ναι, αλλα η Misty δεν ειναι χθεσινη και δεν θα αφησει το πλεονεκτημα να την ενοχλησει..
-Misty: Μπορειτε να ξεκινησετε εσεις !!
-Lyra: Εγινε !! Chikorita φυλλα ξυραφι στο quagsire.
-Ethan: totodile γρατζουνια στο staryu.
isty: Quagsire απεκρουσε τα φυλλα ξυραφι με βολη λασπης και Staryu απεκρουσε τις γρατζουνιες με γρηγορη περιστροφη.
-Lyra: H Misty είναι καλη !
-Ethan: Πολύ καλη…
-Misty: Staryu επιθεση με αστερια. Quagsire ακολουθησε με κανονι νερου.
-Lyra: Chikorita..
-Ethan: Totodile..
-Alf: χτυπηθηκαν
-Dawn: Και από αρκετα δυνατες επιθεσεις..
-Lyra: δεν θα χασουμε τοσο ευκολα…Chikorita χρησιμοποιησε ξανα φυλλα ξυραφι…
-Misty: Quagsire απεκρουσε το με βολι νηματος άλλη μια φορα..
-Ethan: totodile χτυπα το Quagsire με δοντι παγου..
-Alf: Καλη κινηση, αφου το quagsire εχει και στοιχεια εδαφους.
-Misty: Staryu χτυπα το totodile με γρηγορη περιστροφη.
-Ethan: Totodile…
-Lyra: Να παρει, ουτε αυτος ο συνδυασμος πετυχε..
-Misty: Οι μαχες γυμναστηριου διαφερουν απο εκεινες του διαγωνισμου…
-Lyra: Εχει δικιο…Η ενταση, η αδρεναλινη.
-Ethan: Πρεπει να εισαι συγκεντρωμενος 100%
-Misty: Quagsire βολη λασπης.
-Lyra: Chikorita χρησιμοποιησε το μαστιγιο σου για να στειλεις στο staryu τη βολη λασπης.
-Ethan: Totodile χτυπα το Staryu με κανονι νερου…
-Misty: Staryu…
-Alf: Πολυ καλη αντεπιθεση…Μπραβο Lyra ..
-Dawn: Μπραβο Ethan!!
isty: Πολυ καλα παιδια, αλλα δεν ειναι αρκετο !! Staryu αναζογωνηση…
-Ethan: να παρει…θα βρει ξανα την ενεργεια του..
-Lyra: Γρηγορα chikorita φυλλα ξυραφι στο staryu Πριν προλαβει να αναπληρωσει ενεργεια !
-Misty: Quagsire προστασια…Τωρα Staryu επιθεση με αστερια στη Chikorita…
-Lyra: Chikorita…οχι…
-Alf: Καλη η αντιδραση της Lyra, αλλα αφησε απροστατευτη την chikorita..
-Misty: Quagsure ας αποτελειωσουμε τη chikorita με βολη λασπης !
-Ethan: Προστατεψε την παγωνοντας τη λασπη με δοντι παγου.
-Lyra: Σε ευχαριστω Ethan, Chikorita χρησιμοποιησε φωτοσυνθεση..
-Misty: Εξυπνο Lyra, αλλα πως θα χρησιμοποιησεις τη φωτοσυνθεση αν κρυφτει ο ηλιος ?? Quagsire χορος της βροχης…
-Ethan: Να παρει, αρχισε να βρεχει…Και η φωτοσυνθεση δεν εχει μεγαλη επιδραση…
-Dawn: Δεν είναι μονο αυτό το κακο..
-Alf: Mε τον χορο της βροχης γινονται πιο δυνατες και οι επιθεσεις του νερου..
-Ethan: αυτό ισως μας βοηθησει…totodile κανονι νερου στο quagsire..
-Lyra: μα τι συμβαινει?? Γιατι δεν χτυπηθηκε ??
-Misty: Χαρη στην ειδικη του ικανοτητα, το quagsire απορροφα ολες τις επιθεσεις νερου..
-Εthan: Να παρει…Μας εχει στριμωξει για τα καλα..
-alf: αυτή είναι η πραγματικη μαχη γυμναστηριου…ο γυμναστης τεσταρει τον διαγωνιζομενο κάθε λεπτο. Μην χανετε την συγκεντρωση σας !
-Lyra: Εχει δικιο ο Alf…Δεν χασαμε ακομα!!
-Ethan: Σωστα !
-Misty: Quagsire λασπωμενο νερο..Staryu ακτινα με φουσκες…
-Lyra: Chikorita χρησιμοποιησε το μαστιγιο σου για να πηδηξεις ψηλα και να το αποφυγεις.
-Ethan: totodile χρησιμοποιησε το νεροπιστολο σου για να κανεις το ιδιο.
-Misty: να και κατι που δεν βλεπεις κάθε μερα.
-Lyra: Τωρα Chikorita φυλλα ξυραφι στο Quagsire
-Ethan: Totodile κανονι νερου στο Staryu.
-Μisty: Staryu, Quagsire όχι…
-Dawn: Μπραβο παιδια !
-Lyra: Chikorita μαστιγιο στο Quagsire..
-Ethan: Totodile οργη στο staryu..
-Misty: Πολυ καλα παιδια, αλλα τελειωνουμε εδω !! quagsire αποφυγε τωρα το μαστιγιο και χρησιμοποιησε ακτινα παγου στην Chikorita..Staryu αποτελειωσε το totodile με ηλεκτροπληξια !
-Lyra: Chikorita..
-Ethan: Totodile..
-Nick: Η Chikorita Και ο Totodile ειναι ανικανα για μαχη..νικητρια του αγωνα ειναι η Misty..
-Dawn: Ηταν εξαιρετικη μαχη !
-Alf: H Dawn εχει δικιο..Για τη πρωτη μαχη σε σταδιο τα πηγατε εξαιρετικα.
-Lyra: Ηταν συναρπαστικο πραγματικα! Misty εισαι πολύ δυνατη !
-Ethan: η αδρεναλινη μου χτυπησε κοκκινο…Αλλα εχω μια απορια.
-Misty: Πες μυο Ethan.
-Ethan: Γιατι δεν χρησιμοποιησες απο την αρχη τις επιθεσεις που χρησιμοποιησες στο τελος…θα μας ειχες κερδισει.
-Misty: Γιατι ηθελα να ειμαι δικαιη και να σας αφησω να εξελιχθειτε καθως η μαχη λαμβανε χωρα…Αν χρησιμοποιουσα από την αρχη αυτές τις επιθεσεις δεν θα ειχε νοημα ο αγωνας μας !
-Lyra: Καταλαβα…
-Ethan: Εξυπνο !
-Misty: Ελπιζω να σας βοηθησα οσο μπορουσα !!
-Lyra: αν μας βοηθησες λεει !!
-Alf: Τι σημαινει αυτό ??
-Lyra: σημαινει ότι εγω αποφασισα..
-Ethan: Κι εγω επισης !
-Nick: τι αποφασισατε ?
-Lyra: Ο διαγωνισμος ηταν φανταστικος, αλλα δεν ενιωσα τα συναισθηματα που ενιωσα με την μαχη με την Misty…οποτε διαλεγω τις μαχες γυμναστηριου και ελπιζω μια μερα να εχω την ευκαιρια να σε ξανααντιμετωπισω Misty.
-Misty: Οποτε θελεις Lyra…Ξερεις που θα με βρεις !!
-Dawn: Εσυ Ethan τι διαλεξες ??
-Ethan: Διαλεγω τους διαγωνισμους ποκεμον…για τον ιδιο λογο που η Lyra διαλεξε τα γυμναστηρια… Ενιωσα πολύ ωραια όταν ελαβα μερος..
-Nick: ειμαι σιγουρος πως εχετε βρει και οι δυο σας τη σωστη σας κλιση και θα τα πατε περιφημα…

ΝΤΡΗΗΗΗΝ

-Misty: τι κουδουνιζει ?
-Lyra: είναι το pokegear μου..
-Alf: τι συμβαινει ??
-Lyra: είναι ο καθηγητης Elm..
than: Σηκωσε το Lyra !
-Lyra: Ναι παρακαλω…καθηγητα??.......Ναι…….Ναι……Βεβαια….Αμεσως !!
-Dawn: Τι σου ειπε ??
-Lyra: Θελει να μεταφερουμε ένα αβγο στο εργαστηριο του από το κεντρο ποκεμον…
-Alf: Οποτε να υποθεσω πως αυτο σημαινει πως θα πουμε αντιο για λιγο ?
-Lyra: Ναι, αλλα όπως το ειπες alf…για λιγο !!
-Ethan: Μαθαμε πολλα από εσας παιδια…μας βοηθησατε και με το παραπανω..
-Dawn: δεν ηταν τιποτα το δυσκολο παιδια…χαρα μας.
-Nick: αλλα εμεις παμε προς τη πολη Violet και εσεις πισω στη New Bark.
isty: τοτε θα ερθω εγω μαζι σας…Από την πολη New Bark φευγει το επομενο καραβι για το Καντο..
-Ethan: τελεια, θα μαθουμε ακομα περισσοτερα πραγματα !!
-Lyra: Και θα παρω και συμβουλες για τις μαχες γυμναστηριου..
-Alf: Ωραια λοιπον Lyra..προσεχε γιατι θα λαβω μερος και εγω στο πρωταθλημα…και δεν θα με νικησεις ευκολα !!
-Lyra: Θα το δουμε αυτο !!
-Dawn: Εthan θα βρεθουμε στο σταδιο του διαγωνισμου !!
-Ethan: Θα περιμενω Dawn !
-Misty: Παιδια χαρηκα που σας ειδα και που ειστε καλα..ευχομαι καλη συνεχεια και θα τα πουμε όταν γυρισετε από το Johto…!
-Alf: Κι εμεις χαρηκαμε Misty…να τους προσεχεις τωρα στο γυρισμο !!
-Misty: Μη φοβασαι !!
-Dawn: θα τα ξαναπουμε παιδια !!
-Nick: Kαλο ταξιδι…

Κι ετσι χωριζομαστε σε δυο ομαδες ξανα, εχοντας ομως καταφερει να κανουμε την Lyra και τον Ethan να βρουν το δρομο τους και να πιασουν τα πρωτα τους ποκεμον…Μετα από έναν διαγωνισμο και μια ανεπισημη μαχη σταδιου, η πολη Violet και το πρωτο γυμναστηριο της περιοχης Johto είναι η επομενη σταση μας !!

#195 Rihardil

Rihardil

• Members
  • 493 posts

Posted 08 April 2010 - 23:56

up next...

8.H Chikorita και η Σκοτεινη Σπηλια....

9.Ruins of AlfShinjo RuinsThe connection within !!

10.O Πυργος που Βλασταινει !! Marley VS Silver !!

11.Γυμναστηριο πτησης !!!

Edited by Rihardil, 17 May 2010 - 16:49.