Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#106 bardock300

bardock300

Starting...

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Φεβρουάριος 2010 - 02:32

Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καπου φροντιστηριο, ή αν γινεται ιδιαιτερο καπου στην Πατρα?

#107 Dreamy-eyed child

Dreamy-eyed child

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Φεβρουάριος 2010 - 21:40

Ξέρει κανείς κανέναν καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη?κατα προτίμηση να κάνει μάθημα και στον χώρο μου.

Με το φροντηστήριο ΞΥΝΗ έχω ήδη μιλήσει και δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
Ευχαριστώ εκ'των Προτέρων!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 13 Φεβρουάριος 2010 - 00:38
merge

#108 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Φεβρουάριος 2010 - 00:41

Ξέρει κανείς κανέναν καθηγητή/τρια για ιδιαίτερα στην Θεσσαλονίκη?κατα προτίμηση να κάνει μάθημα και στον χώρο μου.

Με το φροντηστήριο ΞΥΝΗ έχω ήδη μιλήσει και δεν είμαι ακόμα σίγουρος.
Ευχαριστώ εκ'των Προτέρων!

Ρώτα και στα άλλα φροντιστήρια που έχει στο πρώτο post. Επίσης στο πάνω μέρος του, έχει ένα τηλέφωνο της πρεσβείας. Πάρε και ρώτησε και εκεί.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#109 bocikris94

bocikris94

Anime Amateur

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 10:42

Στο Π.Φάληρο,εχει κανένα φροντηστήριο Ιαπωνικής γλώσσας?

#110 thanasis1594

thanasis1594

ヤガミ ツキ

• Members
  • 7 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 12:04

εγω ξερω για ιδιαιτερα στι πατρα οποιος θελει να με ρωτησει απλα στειλτε μου ενα Pm

#111 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2010 - 12:21

Όχι ότι τρέφω ελπίδες, αλλά αν μάθετε τίποτα για Κύπρο, pm me.

#112 Dreamy-eyed child

Dreamy-eyed child

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 22:03

Τελικά μάλλον θα κάνω ιδιαίτερα στο japanese language school Georgiadou.Έχει κάνει κανείς μάθημα εκεί.Πως είναι Όσον αφορά τους καθηγητές και γενικότερα το μάθημα?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Dreamy-eyed child: 16 Φεβρουάριος 2010 - 22:19

#113 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2010 - 22:41

Τελικά μάλλον θα κάνω ιδιαίτερα στο japanese language school Georgiadou.Έχει κάνει κανείς μάθημα εκεί.Πως είναι Όσον αφορά τους καθηγητές και γενικότερα το μάθημα?

Δεν έχει καθηγητές, έχει καθηγήτρια, μία, την Γεωργιάδου. Είναι Γιαπωνέζα παντρεμένη με Έλληνα, εξ ου και το επώνυμο της. Είναι πολλά χρόνια στην χώρα, πάνω απο 30 και ξέρει καλά Ελληνικά.

Αν και δεν έχω εμπειρία από άλλους καθηγητές Ιαπωνικών, πιστεύω ότι είναι από τους καλούς στον χώρο, ειδικά στην Θεσσαλονίκη που δεν έχει και πολλές επιλογές.

Τι άλλο να πω δεν ξέρω. Καλή αρχή και ετοιμάσου να πέσεις στα βαθιά. Στο πρώτο μάθημα, χωρίς να ξέρουμε καν αλφάβητο μας έβαλε σε κείμενο.lol Πω πω γέλιο που είχαμε. :kakaka:Mας είχε δώσει τους πίνακες με τα hiragana/katakana και ψάχναμε σαν τους Sherlock πως προφέρονται οι λέξεις.:kakaka:
Από βιβλία δε, έχω την εντύπωση ότι κάνουμε διπλή ύλη. Μας δίνει κάποια κεφάλαια από το Minna no Nihongo αλλά και ένα που το ονομάζει γραμματική, αλλά στην ουσία είναι ένα textbook με γραμματικά φαινόμενα που απ' ότι της έχουν πει, διδάσκεται στα σχολεία στην Ιαπωνία. Συνεπώς, είναι όλο στα Ιαπωνικά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#114 Dreamy-eyed child

Dreamy-eyed child

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 19:57

αχα...ωραία ευχαριστώ πολύ.

#115 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Φεβρουάριος 2010 - 20:53

μου ανοίξατε την όρεξη!!!:wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#116 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 10:35

παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καποιο φροντιστήριο ή κάποιος καθηγητής για ιδιαίτερα στα Γιάννενα?Αλλιώς πρέπει να τελιοσω την σχολή για να πάω...

edit post
πήρα τηλέφωνο στη πρεσβεία και δεν υπάρχει τίποτα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από videl: 18 Φεβρουάριος 2010 - 10:40

#117 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Φεβρουάριος 2010 - 20:20

εεεε
εχω να κανω μια προσθηκη
στη θεσσαλονικη μαθηματα ιαπωνικων γινονται και στον ελευθερο κοινωνικο χωρο buena ventura
μαλιστα ξεκιναει καινουργιο τμημα αρχαριων μια απο αυτες τις μερες
περισσοτερες πληροφοριες εδω :
http://buenaventurasc.blogspot.com/
και σε μενα αν θελετε (σε περιπτωση που δεν απαντησω εδω στειλτε μου ειτε ενα pm ειτε ενα mail για να το δω σιγουρα). θα μιλησω και με τον sensei να τον ρωτησω αν δεν εχει προβλημα να προσταρω το κινητο του. αυριο εχω και γω το πρωτο μαθημα για τη νεα χρονια οποτε καπου τωρα θα ξεκινησουν και οι αρχαριοι.
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#118 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 19:03

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα , αλλα μαθηματα Ιαπωνικων γινονται και στη Θεσσαλονικη στο ''Buena Ventura''
Edit: Να γιατι ειναι καλο να διαβαζεις τουλαχιστον το τελευταιο post. Οι μερες και ωρες για το νεο τμημα κανονιστηκαν προχθες. Οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας επικοινωνησει αμεσα για να μη χασει την αρχη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Franklin: 21 Φεβρουάριος 2010 - 04:25

Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2010 - 23:40

Στο Π.Φάληρο,εχει κανένα φροντηστήριο Ιαπωνικής γλώσσας?

αν βολευεσαι με Ν.Σμυρνη εχωνα σου προτεινω ενα!!!:thatsit:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#120 Yagami Light

Yagami Light

Ramen!!!

• Members
  • 74 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2010 - 17:13

Να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις και ότι μπορεί να απαντηθεί καλό θα είναι.
Βασικά η πρώτη ερώτηση είναι
Στην Αθήνα ποιό/ά είναι καλό/ά φροντηστίρια?
Και από αυτά ποιός ξέρει τους καλούς καθηγητές του καθενός?
Και μια τελευταία ερώτηση με το διδασκαλείο τί παίζει ακριβώς? (Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τί είναι? και πώς γίνονται οι εγγραφές εκεί? Κατάλαβα ποιές είναι οι καλές και ποιές όχι)
Arigatou:nod:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Life is a lesson, you learn it
when you're through
-LB way-