Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#136 angelica

angelica

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 08:45

Σε ευχαριστωωω πολυ Yojimbo.Μηπως μπορεις να μου δωσεις το τηλ. της δικη σου καθηγητριας;:thatsit: Αφου εχει βγαλει φωτο και με τον Τσακι Τσαν..............:kakaka:

#137 Gomu Gomu No Mi

Gomu Gomu No Mi

Anime Amateur

• Members
  • 120 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPatra

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:28

Παιδια στην πατρα εχει τιποτα;Θελω πολυ να μαθω.
Oi,Oi,Oi baka.

#138 Birch

Birch

trollface.jpg

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 02:05

Παιδιά σόρρυ που θα ρωτήσω ενώ προηγούνται άλλες ερωτήσεις αλλά έψαξα παντού (και στο φόρουμ) και δεν έχω βρει τίποτα.

Ηράκλειο Κρήτης μένω και ουσιαστικά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία εδώ. Εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω και ψάχνω παντού. ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ :blingeye2:

Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....

Όποια βοήθεια ασφαλώς ευπρόσδεκτη...

#139 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 10:30

Λοιπον εγω που πηγα και ρωτησα στην Γεωργιαδου στην Θεσσαλονικη μου φαινεται πολυ καλη καθηγητριαα δεν ξερω κιολας. Τα διδακτρα για εναν κυκλο μαθηματων ειναι 470Ε. Οι κυκλοι χωριζονται στον πρωτο κυκλο Οκτωμβριος-Ιανουαριος σε δευτερο Φεβρουαριος Μαιος και ειναι και τα εντατικα το καλοκαιρι που αν δεν κανω λαθος ειναι Ιουνιος με Σεπτεμβριος. εδω λεει 100% επιτυχια στο φυλλαδιακι που μου εδωσαν. Αν καταλαβα καλα οι κυκλοι δεν εχουν σχεση μεταξυ τους. Συγνωμη για την ασαφεια. Δεν ξερω αν οσα ποσταρα τα ποσταρε καποιος αλλος πριν απο μενα ομως.....:nosey:

Τελικά μάλλον θα κάνω ιδιαίτερα στο japanese language school Georgiadou.Έχει κάνει κανείς μάθημα εκεί.Πως είναι Όσον αφορά τους καθηγητές και γενικότερα το μάθημα?

Κοιτα οσο για το φροντ αυτο.....Μια ειναι η καθηγητρια αν καταλαβα καλα... Δεν ειδα και κανεναν αλλον καθηγητουλη οταν πηγα. Μικρο ειναι το φροντ αλλα νοιωθεις σπιτι καταλαβες?

edit: απο οτι φαινεται απαντηθηκε ηδη απο nighteyes..... :nod2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 08 Απρίλιος 2010 - 13:40
merge

#140 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 10:45

Παιδιά σόρρυ που θα ρωτήσω ενώ προηγούνται άλλες ερωτήσεις αλλά έψαξα παντού (και στο φόρουμ) και δεν έχω βρει τίποτα.

Ηράκλειο Κρήτης μένω και ουσιαστικά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία εδώ. Εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω και ψάχνω παντού. ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ :blingeye2:

Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....

Όποια βοήθεια ασφαλώς ευπρόσδεκτη...

φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημά είχα ρε μαν τη να κάνουμε κριτή σου λένε μετά το μεγαλύτερο νησί της ελλάδας άλλα και πάλη GTP είμαστε έλεος δηλαδή!!!
ψάχνω ακόμα.... εγώ πάντως αν βρω κάτι θα σε πμαρω οκ??
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#141 Birch

Birch

trollface.jpg

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 12:22

φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημά είχα ρε μαν τη να κάνουμε κριτή σου λένε μετά το μεγαλύτερο νησί της ελλάδας άλλα και πάλη GTP είμαστε έλεος δηλαδή!!!
ψάχνω ακόμα.... εγώ πάντως αν βρω κάτι θα σε πμαρω οκ??

Ναι ευχαριστώ πολύ! :unlucky:

#142 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 01:36

ρε...μπας και να συνεχίσω τα ιαπωνικά και μετά κατέβω Ηράκλειο να σας κάνω μαθήματα;

#143 Birch

Birch

trollface.jpg

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 11:07

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα βγάλεις χοντρά :kakaka:

#144 anaktas

anaktas

Wannabe Mangaka

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:
  • LocationGreece

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 21:55

Παιδια καλησπερα . Ξερει κανεις αμα υπαρχουν φροντιστηρια στην Λαμια??
The Suraido Project

Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 23:26

Hi Hi!!! Σκεφτομαι να ξεκινησω ιαπωνικα:kawaii: μετα απο λιγο ψαξιμο μου φανηκε καλο το φροντιστηριο Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη! αν εχει παρακολουθησει καποιος μαθηματα εκει μπορει να μου πει εντυπωσεις!!! please! επισης καλη περιπτωση μου φαινεται και το διδασκαλειο ξενων γλωσσων!!! οποιος εχει να προτεινει και κατι καλυτερο θα χαρω πολυ να το ακουσω!!:blingeye2:

#146 DmJapan

DmJapan

音乐 , 音楽 , 음악

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 23:43

Hi Hi!!! Σκεφτομαι να ξεκινησω ιαπωνικα:kawaii: μετα απο λιγο ψαξιμο μου φανηκε καλο το φροντιστηριο Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη! αν εχει παρακολουθησει καποιος μαθηματα εκει μπορει να μου πει εντυπωσεις!!! please! επισης καλη περιπτωση μου φαινεται και το διδασκαλειο ξενων γλωσσων!!! οποιος εχει να προτεινει και κατι καλυτερο θα χαρω πολυ να το ακουσω!!:blingeye2:

Εφόσον είσαι αρχάρια, αν δεν θες να ξοδέψεις και τα μαλλιοκέφαλα σου, το διδασκαλείο είναι η καλύτερη λύση και τουλάχιστον για μένα (αν και έδιωξαν την αγαπημένη μου καθηγήτρια, 8α σας εκδικηθώ μια μέρα) είναι κάτι παραπάνω από sufficient για τα αρχικά βήματα στην γλώσσα και μέχρι να δώσεις για το πρώτο σου δίπλωμα. Μετά θα ξέρεις κι εσύ τι βήματα θα ακολουθήσεις.
Overclocked Remix
Promoting videogame music as a form of art.
Δημοσιευμένη  εικόνα

孤單時有人把你想念...

#147 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 09:58

Εφόσον είσαι αρχάρια, αν δεν θες να ξοδέψεις και τα μαλλιοκέφαλα σου, το διδασκαλείο είναι η καλύτερη λύση και τουλάχιστον για μένα (αν και έδιωξαν την αγαπημένη μου καθηγήτρια, 8α σας εκδικηθώ μια μέρα) είναι κάτι παραπάνω από sufficient για τα αρχικά βήματα στην γλώσσα και μέχρι να δώσεις για το πρώτο σου δίπλωμα. Μετά θα ξέρεις κι εσύ τι βήματα θα ακολουθήσεις.

arigato!!! ξερω οτι το διδασκαλειο εχει τις καλυτερες τιμες απο τα φροντιστηρια ομως δεν ηξερα αν οι καθηγητες ειναι αξιοπιστοι γιατι θελω να κανω μαθημα με καθηγητες που εχουν ως μητρικη τους γλωσσα τα ιαπωνικα και οχι οτι να'ναι!!! μαλλον θα το προτιμησω:joyful: (δηλαδη εσυ πηρες το πρωτο διπλωμα και μετα συνεχισες αλλου:hmmm:)

#148 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 13:11

arigato!!! ξερω οτι το διδασκαλειο εχει τις καλυτερες τιμες απο τα φροντιστηρια ομως δεν ηξερα αν οι καθηγητες ειναι αξιοπιστοι γιατι θελω να κανω μαθημα με καθηγητες που εχουν ως μητρικη τους γλωσσα τα ιαπωνικα και οχι οτι να'ναι!!! μαλλον θα το προτιμησω:joyful: (δηλαδη εσυ πηρες το πρωτο διπλωμα και μετα συνεχισες αλλου:hmmm:)

Πάνω σ' αυτό να πω ότι δεν είναι απολύτα καλό ή απόλυτα κακό ο καθηγητής σου να μην είναι ιάπωνας. Σε μερικά σημεία υπερέχει το να κάνεις μάθημα με ξένο.
Επειδή έχουν περάσει την διαδικασία της εκμάθησης της γλώσσας ξέρουν πώς πρέπει να παρουσιάσουν τα πράγματα για να είναι κατανοητά από τον μαθητή. Ο ιάπωνας αν δεν έχει παράλληλα και κανένα πτυχίο γλωσσολογίας θα δυσκολευτεί να παρουσιάσει με λογικό τρόπο τη γραμματική.

#149 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:21

Καλώς σας βρήκα παιδιά και εγώ καθώς αυτό είναι το πρώτο μου ποστ! Λοιπόν βρέθηκα στο σάιτ μετα απο πολύωρη αναζήτηση περί μαθημάτων ιαπωνικών. Διάβασα όλα τα παραπάνω ποστ και θα ήθελα ενα recap σε σχέση με κάποια καλά φροντιστήρια ή και ιδιαίτερα (που προτιμώ) στη Θεσσαλονίκη αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος "έμπειρος". Επίσης, επειδή ζω στην Αγγλία και είμαι ιδιαιτέρως ανυπόμονος να αρχίσω μαθήματα :kakaka: θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσω εκμάθηση στα αγγλικά η όχι γιατί είμαι αρκετά επιφυλακτικός, όσο αναφορά το λεξιλόγιο κυρίως.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#150 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 16:35

όλα όσα έχουν αναφερθεί είναι καλά...
στην τελική είναι και πολύ λίγα
για να μην είναι καλά.