Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 08:45
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 01:28
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 02:05
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 10:30
Κοιτα οσο για το φροντ αυτο.....Μια ειναι η καθηγητρια αν καταλαβα καλα... Δεν ειδα και κανεναν αλλον καθηγητουλη οταν πηγα. Μικρο ειναι το φροντ αλλα νοιωθεις σπιτι καταλαβες?Τελικά μάλλον θα κάνω ιδιαίτερα στο japanese language school Georgiadou.Έχει κάνει κανείς μάθημα εκεί.Πως είναι Όσον αφορά τους καθηγητές και γενικότερα το μάθημα?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 08 Απρίλιος 2010 - 13:40
merge
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 10:45
φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημά είχα ρε μαν τη να κάνουμε κριτή σου λένε μετά το μεγαλύτερο νησί της ελλάδας άλλα και πάλη GTP είμαστε έλεος δηλαδή!!!Παιδιά σόρρυ που θα ρωτήσω ενώ προηγούνται άλλες ερωτήσεις αλλά έψαξα παντού (και στο φόρουμ) και δεν έχω βρει τίποτα.
Ηράκλειο Κρήτης μένω και ουσιαστικά μάλλον δεν φαίνεται να υπάρχει προθυμία εδώ. Εγώ πάντως δεν το βάζω κάτω και ψάχνω παντού. ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....
Όποια βοήθεια ασφαλώς ευπρόσδεκτη...
Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 12:22
φίλε μου και εγώ το ίδιο πρόβλημά είχα ρε μαν τη να κάνουμε κριτή σου λένε μετά το μεγαλύτερο νησί της ελλάδας άλλα και πάλη GTP είμαστε έλεος δηλαδή!!!
ψάχνω ακόμα.... εγώ πάντως αν βρω κάτι θα σε πμαρω οκ??
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 01:36
Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 11:07
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 23:26
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 23:43
Hi Hi!!! Σκεφτομαι να ξεκινησω ιαπωνικα
μετα απο λιγο ψαξιμο μου φανηκε καλο το φροντιστηριο Σιουντρη στη Νεα Σμυρνη! αν εχει παρακολουθησει καποιος μαθηματα εκει μπορει να μου πει εντυπωσεις!!! please! επισης καλη περιπτωση μου φαινεται και το διδασκαλειο ξενων γλωσσων!!! οποιος εχει να προτεινει και κατι καλυτερο θα χαρω πολυ να το ακουσω!!
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 09:58
arigato!!! ξερω οτι το διδασκαλειο εχει τις καλυτερες τιμες απο τα φροντιστηρια ομως δεν ηξερα αν οι καθηγητες ειναι αξιοπιστοι γιατι θελω να κανω μαθημα με καθηγητες που εχουν ως μητρικη τους γλωσσα τα ιαπωνικα και οχι οτι να'ναι!!! μαλλον θα το προτιμησωΕφόσον είσαι αρχάρια, αν δεν θες να ξοδέψεις και τα μαλλιοκέφαλα σου, το διδασκαλείο είναι η καλύτερη λύση και τουλάχιστον για μένα (αν και έδιωξαν την αγαπημένη μου καθηγήτρια, 8α σας εκδικηθώ μια μέρα) είναι κάτι παραπάνω από sufficient για τα αρχικά βήματα στην γλώσσα και μέχρι να δώσεις για το πρώτο σου δίπλωμα. Μετά θα ξέρεις κι εσύ τι βήματα θα ακολουθήσεις.
Καταχωρήθηκε 27 Απρίλιος 2010 - 13:11
Πάνω σ' αυτό να πω ότι δεν είναι απολύτα καλό ή απόλυτα κακό ο καθηγητής σου να μην είναι ιάπωνας. Σε μερικά σημεία υπερέχει το να κάνεις μάθημα με ξένο.arigato!!! ξερω οτι το διδασκαλειο εχει τις καλυτερες τιμες απο τα φροντιστηρια ομως δεν ηξερα αν οι καθηγητες ειναι αξιοπιστοι γιατι θελω να κανω μαθημα με καθηγητες που εχουν ως μητρικη τους γλωσσα τα ιαπωνικα και οχι οτι να'ναι!!! μαλλον θα το προτιμησω
(δηλαδη εσυ πηρες το πρωτο διπλωμα και μετα συνεχισες αλλου
)
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:21
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 16:35