Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 3 Ψήφοι

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#181 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 13:07

αν θυμάμαι καλά 150 και δεν έχει εγγραφη

#182 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Σεπτέμβριος 2010 - 22:29

gogetasjj4: Ευχαριστω ;) Υποθετω θα μαθω και απο εβδομαδα σιγουρα.

#183 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 20:36

Γεια σας. Ειμαι καινουργια εδω αλλα ενδιαφερομαι σοβαρα για τη γλωσσα. Ειμαι (συντομα θα ειμαι βασικα) πρωτοετης στο Τμημα Αγγλικης Φιλολογιας στην Αθηνα και μου ακουστηκε καλη ιδεα το Διδασκαλειο. Δεν θα ηθελα να ξοδεψω περιττα χρηματα αν γινεται αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση τοτε οκ, φροντηστηριο, ιδιαιτερο οτι να ναι. Ομως πειτε μου αξιζει? Ή ενναλακτικα το Διδασκαλειο κανει δουλεια? Εστω για αρχη. Και αν γνωριζετε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ...

#184 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 20:48

για εμενα προσωπικα αξιζει το Διδασκαλειο αλλα απο την αλλη δεν μπορω να σου εγγυηθω
πως θα σου αρεσει οι γνωμες ειναι παντα υποκειμενικες!
ριξε παντως μια ματια σε αυτο

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#185 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 21:09

Αχ δεν μου την ανοιγει τη σελιδα ...:zetsubou: Ναι εχεις δικιο. Εχω διαβασει πολλα απο τα σχολια σε αυτο το θεμα και οι αποψεις διαφερουν. Αλλα νομιζω και εμενα καλο μου ακουγεται το Διδασκαλειο. Ελπιζω μονα να μην εχουν αρχισει πριν παω ή κατι τετοιο. Δεν μενω Αθηνα βλεπεις...
Ευχαριστω παντως !
Let's plunge ourselves into the roar of time, the whirl of accident;
may pain and pleasure, success and failure,
shift as they will
- it's only action that can make a man. :borednn9:

#186 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 21:11

ειναι αρχειο pdf το κατεβαζεις και το διαβαζεις!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#187 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Σεπτέμβριος 2010 - 21:17

αν θυμάμαι καλά 150 και δεν έχει εγγραφη

καλα ρε 150 ευρω στο συγκεκριμενο και 1600 ευρω στην Ξυνη?? ρε πανε καλα?? δηλαδη ελεος...παντως οσοι μενετε Θεσσαλονικη θα προτεινα τη Buena Vεntura μιας που ειναι εντελως δωρεαν..
Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#188 elfi-chan

elfi-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2010 - 13:11

Ξυνη επδ ρωτησα ειναι 1200 euros,αλλα αρκετες ωρες την εβδομαδα..εγω κατα 99% θα ξεκινησω στο KOKKORIS..αν ξεκινησει κανενας αλλος εκει let me know!:kawaii:

#189 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 00:53

ειναι αρχειο pdf το κατεβαζεις και το διαβαζεις!

Ναι το καταλαβα αλλα καποιο προβλημα πρεπει να εχει ο υπολογιστης μου. Δεν το ανοιγει. Αληθεια μηπςσ ξερεις ποσο κοστιζουν τα μαθηματα στο Διδασκαλειο?
shift as they will

#190 elfi-chan

elfi-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 10:48

Boby-chan aftes einai oi times...de kserw se poia katigoria anhkeis..:thatsit:
  • Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών 315,00 € ανά γλώσσα
  • Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. 350,00 € ανά γλώσσα
  • Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι 400,00 € ανά γλώσσα

#191 exonvirus

exonvirus

Nihilistischen Rächer

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 11:18

Ναι το καταλαβα αλλα καποιο προβλημα πρεπει να εχει ο υπολογιστης μου. Δεν το ανοιγει. Αληθεια μηπςσ ξερεις ποσο κοστιζουν τα μαθηματα στο Διδασκαλειο?

Ρε παιδια αυτο το Διδασκαλειο που στο καλο βρισκεται? να φανταστω Αθηνα??
Δημοσιευμένη  εικόναFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!

ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#192 elfi-chan

elfi-chan

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 12:00

Είναι Ιπποκράτους 7 στον 2 οροφο...Είναι μέσα σε μια στοά, δίπλα σε ένα θέατρο...Είναι λίγο κρυμμένα τα ασανσέρ!!xexexexe! Μόλις πήγα στο διδασκαλείο και ενημερώθηκα για τα τμήματα..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 15 Σεπτέμβριος 2010 - 14:55
greeklish converted

#193 cyber_john

cyber_john

決められた運命

• Members
  • 226 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 21:11

Γεια σας. Ειμαι καινουργια εδω αλλα ενδιαφερομαι σοβαρα για τη γλωσσα. Ειμαι (συντομα θα ειμαι βασικα) πρωτοετης στο Τμημα Αγγλικης Φιλολογιας στην Αθηνα και μου ακουστηκε καλη ιδεα το Διδασκαλειο. Δεν θα ηθελα να ξοδεψω περιττα χρηματα αν γινεται αλλα αν δεν υπαρχει αλλη λυση τοτε οκ, φροντηστηριο, ιδιαιτερο οτι να ναι. Ομως πειτε μου αξιζει? Ή ενναλακτικα το Διδασκαλειο κανει δουλεια? Εστω για αρχη. Και αν γνωριζετε ποτε αρχιζουν τα μαθηματα ...

Για πληροφορίες σχετικά με το Διδασκαλείο τσέκαρε εδώ

Εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα εγγραφών για το νέο έτος

Ίσως σου φανεί λίγο γραφειοκρατική η διαδικασία, αλλά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. Οι εγγραφές για Α' Έτος είναι 23 & 24 Σεπτεμβρίου, αν το αποφασίσεις πρέπει να προσέλθεις την προηγούμενη μέρα για να πάρεις αριθμό προτεραιότητας και την επόμενη απλά προσκομίζεις τα δικαιολογητικά που χρειάζεται έχοντας καταθέσει τα χρήματα της εγγραφής στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμα.

Αφού είσαι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική (εκεί φαντάζομαι είναι η Αγγλική Φιλολογία (εγώ είμαι στην Ιταλική)) που υπάγεται στο Καποδιστριακό, θα έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση δλδ 315 ευρώ για έναν χρόνο.

Για τα δύο πρώτα χρόνια είναι μια χαρά, μην ανησυχείς. Βέβαια αν θελήσεις να συνεχίσεις πέρα από τα βασικά στη συνέχεια καθώς δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα στο 3ο έτος, ίσως να θέλεις να σκεφτείς και το ενδεχόμενο των ιδιαίτερων, αλλά μέχρι τότε έχει ο Θεός.

serpe7.jpg

#194 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 21:37

Boby-chan aftes einai oi times...de kserw se poia katigoria anhkeis..:thatsit:

• Φοιτητές Πανεπιστηµίου Αθηνών 315,00 € ανά γλώσσα
  • Φοιτητές άλλων ελληνικών Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. 350,00 € ανά γλώσσα
  • Εργαζόµενοι και άλλοι ενδιαφερόµενοι 400,00 € ανά γλώσσα

Ευτυχως ειμαι στην πρωτη. Αν και οι τιμες ειναι καλες γενικα. Ευαριστω πολυ!!!!
shift as they will

#195 Boby-chan

Boby-chan

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2010 - 21:40

Για πληροφορίες σχετικά με το Διδασκαλείο τσέκαρε εδώ

Εδώ μπορείς να δεις το πρόγραμμα εγγραφών για το νέο έτος

Ίσως σου φανεί λίγο γραφειοκρατική η διαδικασία, αλλά δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο. Οι εγγραφές για Α' Έτος είναι 23 & 24 Σεπτεμβρίου, αν το αποφασίσεις πρέπει να προσέλθεις την προηγούμενη μέρα για να πάρεις αριθμό προτεραιότητας και την επόμενη απλά προσκομίζεις τα δικαιολογητικά που χρειάζεται έχοντας καταθέσει τα χρήματα της εγγραφής στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες στο πρόγραμμα.

Αφού είσαι φοιτήτρια στη Φιλοσοφική (εκεί φαντάζομαι είναι η Αγγλική Φιλολογία (εγώ είμαι στην Ιταλική)) που υπάγεται στο Καποδιστριακό, θα έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή έκπτωση δλδ 315 ευρώ για έναν χρόνο.

Για τα δύο πρώτα χρόνια είναι μια χαρά, μην ανησυχείς. Βέβαια αν θελήσεις να συνεχίσεις πέρα από τα βασικά στη συνέχεια καθώς δυσκολεύουν αρκετά τα πράγματα στο 3ο έτος, ίσως να θέλεις να σκεφτείς και το ενδεχόμενο των ιδιαίτερων, αλλά μέχρι τότε έχει ο Θεός.

Δυστυχως για μια ακομη φορα δεν μου ανοιγουν οι σελιδες :roar: αλλα δεν πειραζει θα τα δω απο αλλο υπολογιστη. Ευτυχως παντως που μου ειπες οτι ειναι απο 23/24 γιατι οι εγγραφες στην Αγγλικη Φιλολογια ειναι 27 και δεν σκοπευα να ανεβω πριν απο αυτο Αθηνα.
Χιλια Ευχαριστω!!
shift as they will