Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 3 votes

Μαθήματα Ιαπωνικών στην Ελλάδα: Φροντιστήρια κτλ.

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#166 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 09 July 2010 - 10:43

Ισχύει! Πάντα ο συνδυασμός καθηγητή μαθητή (αυτό που πολλές φορές λέμε "χημεία") δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα!:ureshii:

カバ:オマエ!広告するんなよ!!!:redcard2::joyful::kakaka:

#167 Loveless

Loveless

love peace hope

• Members
  • 11 posts

Posted 14 July 2010 - 16:13

Αυτη τη φορα καθησα να διαβασω ολα τα προηγουμενα post και μπορω να πω οτι μου λυθηκαν αρκετες αποριες!! ομως ακουσα οτι τα διπλωματα που παιρνεις στα ιαπωνικα απο το διδασκαλειο δεν αναγνωριζονται στο εξωτερικο!! μπορει καποιος να με διαφωτισει περι του θεματος??? κατα ποσο ισχυει ή δεν ισχυει δηλαδη!!!

#168 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 939 posts

Posted 14 July 2010 - 16:50

πτυχιο δεν παιρνεις απο το Διδασκαλειο
αλλα καθε Δεκεμβρη μπορεις να εξεταστεις στο JLPT(Japanese Language Proficiency Test)
που γινεται απο τον ιδιο φορεα σε ολο τον κοσμο απο οσο γνωριζω!
και ειναι προφανως αναγνωρισμενο και στο εξωτερικο!

ας με διορθωσει καποιος εαν κανω λαθος.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#169 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 14 July 2010 - 17:16

Ξερει κανεις τπτ για Πατρα ? Δεν θελω να παρω και πτυχιο...απλα να διαβαζω να γραφω και να συνενοουμαι με εναν γιαπωνεζο σε καλο εως πολυ καλο επιπεδο.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#170 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 14 July 2010 - 21:33

Κάπου παίζει να έχει απαντηθεί και στα προηγούμενα ποστ. Μπορείς να τσεκάρεις. Θα σου απαντούσα, αλλά δεν ξέρω απολύτως σίγουρα να σου πω.

#171 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 14 July 2010 - 22:17

μέχρι 4-5 μήνες πάντως από ότι ξέρω δεν υπήρχε κάτι.. τώρα δεν ξέρω άμα έχει αλλάξει τίποτα...

#172 Mizore-chan >V<

Mizore-chan >V<

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 18 July 2010 - 21:25

θελω και εγω να μαθω ιαπωνικα και ειδα στην ελληνο-ιαπωνικη ενωση το φροντιστηριο
σιουντρη δεν ξερω αν ειναι καλο αλλα ειναι το πιο κοντινο στην περιοχη οποτε...θα το χωνεψω γιατι δεν ακουω καλα σχολια lol:unlucky:

#173 KabaMaroudis

KabaMaroudis

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 23 July 2010 - 10:29

Όντως το JLPT (level 5 through 1 - μετράει ανάποδα) μετράει σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσον αφορά την Πάτρα φοβάμαι πως ούτε εγώ έχω ακούσει κάτι. Πάντως όσοι θέλετε να μάθετε Ιαπωνικά μπορώ να σας πω σαν καθηγητής οτί εμείς οι Έλληνες ξεκινάμε με αρκετά συν οπότε να είσαστε αισιόδοξοι! Παραδείγματα:

-Η κάπως ουδέτερη προφορά μας είναι πολύ πιο κοντά στην ιαπωνική απ'ότι ας πουμε Αγγλική, Γαλλική, Αμερικάνικη, Ρωσική κλπ προφορα.

-Υπάρχουν εκφράσεις και σύνθετες λέξεις που μοιάζουν πολύ με τις αντίστοιχες ελληνικές

-Αν εξαιρέσουμε την οικονομική κρίση γενικά πάντα είχαμε πολύ καλή εικόνα στην Ιαπωνια και πολύ φιλικές σχέσεις

Σημαντικό είναι να ξέρετε τι θα αντιμετωπίσετε πριν ξεκινήσετε για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Τα kanji και οι τρόποι μέτρησης στα ιαπωνικά είναι απο τα δύσκολα σημεία, ενώ η γραμματική και το συντακτικό είναι έτη φωτός ευκολότερα από τα Ελληνικά. Το παν είναι να έρθετε με όρεξη και να μην το δείτε σαν αγγαρεία αλλά σαν μία ενδιαφέρουσα εξερεύνηση!

Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε ξανα τον Σεπτέμβρη!
Posted Image
Would someone PLEASE explain to this dragon that there's no such thing as MAGIC?

#174 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 posts

Posted 27 July 2010 - 22:15

παιδιά ξέρω είμαι off-topic(εντελώς), αλλά μήπως ξέρει κανείς τίποτα για Φινλανδικά;;; ψηνομαι πολύ..... διάβασα όλα τα προηγούμενα και μεσα στα φροντηστήρια Θεσσαλονίκης που είπατε ή και σε άλλα ξέρεται τιποτα????? plsssssss
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#175 odynhros

odynhros

zekkai master

• Members
  • 26 posts

Posted 27 July 2010 - 22:32

Η γκαντεμιά μου με δέρνει άγρια, όταν τελείωνα το Proficiency εψαχνα σαν τρελός για καθηγητή και βρήκα ΕΝΤΕΛΩΣ τυχαία μια στο Facebook (σε αυτό το σημείο μπορείτε να wtfαριστείτε) με την οποία επικοινώνησα και μου πε οτι θα ειναι διαθεσιμη οταν μπορώ και εγώ, και όταν επιτέλους τελείωσα και το τελευταίο Speaking του Cambridge ξαναέψαξα και είχε διαγράψει την σελίδα της. Πηρα στο σύλλογο ξεναγών, και μου έδωσαν το τηλ της (Μικίκο την λεγανε) και αφού πήρα το πιασε ο πρώην άντρας της που μου πε ότι χώρισαν και έφυγε για Ιαπωνία! Γκρέμισα τον τοίχο από το head banging....

εεε όχι ρε φίλε..... με τρέλανες. παίζει να σε είπε "καλή επιτυχία με τα Ιαπωνικά" ο Μητσοτάκης.....XDDDD
[SIGPIC]http://i.imgur.com/UaVDP.jpg[/SIGPIC]

Kegareta yubisaki de yoru o sosogikonde chigireru made kimi o kojiakete

:sigh2:

#176 Xa0s

Xa0s

Gambate o kudasai !!!

• Members
  • 341 posts

Posted 31 August 2010 - 23:28

Αν κάποιος που παρακολουθεί το threat έχει παρακολουθήσει μαθήματα Ιαπωνικών σε κάποιο απο τα 2 παρακατατω φροντιστήρια κ εχει σχηματίσει εντύπωση για την ποιότητα τον μαθημάτων θα τον παρακαλούσα θερμά να μου στείλει ενα pm ή ας απαντήσει εδω με τις εντυπώσεις του γιατι σκεφτομε να παω σε κάποιο απο αυτα κ δεν ξέρω ποιο να επιλέξω...

CARARIGAS
11, K. Varnali St., 152 33 Halandri / Tel. 210-685 8819
Kifisias Ave. & 90, Othonos St ., 145 62 Kifisia / Tel: 210 801 9427
www. cararigas .gr

FOREIGN LANGUAGE SCHOOL ORIZONTES
15, Perikleous Ave., 155 61 Holargos

I would likePosted Image for a pet...

#177 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 posts

Posted 01 September 2010 - 06:03

So many pages and all I can learn is wether Tama sensei is a B*** or not:P και ελαχιστες χρησιμες πληροφοριες
Θα ηθελα κι εγω να μαθω για τα φροντιστηρια που λεει ο προλαλησαντας,εχει κανεις εμπειριες απο εκει?
Posted Image

#178 dk master

dk master

Anime Newbie

• Members
  • 50 posts

Posted 06 September 2010 - 11:32

Από παιδιά που έχουν παρακολουθήσει Ιαπωνικά, μπορεί κάποιος να πει πόσο πάει το μαλλί; Σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλά με κρατάει λίγο το ότι στη δουλειά είμαι με βάρδιες πρωί-απόγευμα.

#179 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 06 September 2010 - 11:46

Στην 1η σελίδα του νήματος έχει ένα σωρό τηλέφωνα. Μπορείς να πάρεις σε κάποιο από τα φροντιστήρια να μάθεις στα σίγουρα. Τσέκαρε και τις υπόλοιπες σελίδες, μπας και έχει απαντηθεί. Εγώ γενικά έχω ακούσει για ψηλές τιμές όσον αφορά σε ιδιαίτερα μαθήματα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά δεν είμαι σίγουρος να σου πω.

#180 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 09 September 2010 - 11:25

Επειδη βαριεμαι να περνω τηλεφωνο στο Σιουντρη και ξερω οτι θα μου ζητησουν να περασω απο εκει, μπορει να μου θυμισει καποιος απο εκει ποσο ηταν τα διδακτρα? Νομιζω ηταν 150 ευρω αλλα δεν θυμαμαι καθως επισης και για την εγγραφη.