Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#391 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 23 August 2009 - 09:28

Θες να ξαναδεις δηλαδή τα επεισόδια που ο Goku και ο Freeza κοπανιόντουσαν χωρίς να συμβαίνει τίποτα και στο τέλος ρίχνανε κι ένα αποφασιστικό χτύπημα για να δείξουν ότι προχωράει η πλοκή? :hmmm:

ενοεις εκεινα τα 3-4 επισοδεια που κοιτουσαν ο ενας τον αλλον ?? πολυ ενδιαφερον.. :P

#392 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 23 August 2009 - 09:32

Εγω κατεβαζω απο animeclipse με ελληνικους υποτιτλους, αν θες με αγγλικους subtitles κατεβασε απο τους taka-fansubs

Βασικά οι Taka καθυστερούν περισσότερο από τους suppiido και έχουν μείνει ακόμα στο επεισόδιο 18 που το έβγαλαν μόλις εχτές. Το επεισόδιο 19 δεν έχει βγει από κανένα ξένο fansub group με αγγλικούς υπότιτλους μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο με ελληνικούς από Animeclipse. Στο dbkai η δικιά μας animeclipse είναι πρωτοπόρα :wooi2:
Posted Image

#393 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 23 August 2009 - 09:52

Βασικά οι Taka καθυστερούν περισσότερο από τους suppiido και έχουν μείνει ακόμα στο επεισόδιο 18 που το έβγαλαν μόλις εχτές. Το επεισόδιο 19 δεν έχει βγει από κανένα ξένο fansub group με αγγλικούς υπότιτλους μέχρι στιγμής, υπάρχει μόνο με ελληνικούς από Animeclipse. Στο dbkai η δικιά μας animeclipse είναι πρωτοπόρα :wooi2:

Γι'αυτό και μεις σας αγαπάμε :lovulovu:. Συνεχίστε την άψογη δουλειά!

Όσο για το pacing του Kai είναι ότι πρέπει - ο αργός ρυθμός του Z δε με ενόχλησε ιδιαίτερα αλλά παραδέχομαι ότι θέλει ΠΟΛΥ υπομονή για να το δεις. Γι'αυτό και δεν μπορώ να το προτείνω σε φιλους μου να το δουν ενώ το Kai το προτείνω ανεπιφύλακτα!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#394 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 23 August 2009 - 10:14

Μια και η Animeclipse είναι μπροστά από όλα τα άλλα fansubs γιατί δε βάζετε και αγγλικούς υπότιτλους μέσα να σας χαρεί όλο το Internet?

15fkk04.jpg

#395 Hotshot

Hotshot

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 24 August 2009 - 01:06

ενοεις εκεινα τα 3-4 επισοδεια που κοιτουσαν ο ενας τον αλλον ?? πολυ ενδιαφερον.. :P

κοίτα απλά απο buu και cell προτιμώ frieza με 1000 είναι πραγματικός κακός ρε παιδί μου, τύρανος!!Και λόγω του ότι είναι ο αγαπημλενος μου vilain θέλω να τον βλέπω και πιο συχνά :P

#396 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 24 August 2009 - 01:17

Οντως ο Frieza ειναι ο πιο "σωστος" villain σε ολο το ανιμε για μενα...Επισης ενω εχω δει την σειρα πολλες φορες το frieza saga ειναι το πιο ενδιαφερον απο ολα τα αλλα..Κθε φορα που το βλεπω κανω λες και δεν το εχω ξαναδει:kill4u::kill4u:..
Και παρεπιπτοντως ενα μεγαλο μπραβο και απο εδω στην animeclipse που μας χαριζει πρωτη και στην καλυτερη ποιοτητα μια απο τις αγαπημενες μας σειρες!!!:riiight::riiight::riiight:

#397 Hotshot

Hotshot

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 24 August 2009 - 20:40

Ο Frieza μαρέσει πιο πολύ γιατί όσα κάνει έχουν κάποια λογική,δλδ αγγίζει πιο πολύ τα δεδομένα της πραγματικής ζωής είναι ένας τύρανος που τα θέλει όλα υποζύγια του , ο Cell και ο Buu (κυρίως ο Buu όμως) θέλουν απλά να αφανίσουν τα πάντα, δλδ καμία σχέση το βάθος σαν χαρακτήρα του Buu( που στο κάτω κάτω αλλάζει και πολλές προσωπικότητες) σε σχέση με τον Frieza

#398 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 24 August 2009 - 22:12

Συμφωνώ πως το Frieza saga είναι το πιο ενδιαφέρον επειδή εχει και περισσότερη πλοκή
απο τα υπόλοιπα και εκτός αυτού σαν χαραχτήρας είναι ο τύπος ''μαμάω τους πάντες
γιατι μπορώ'' ! Απλά κακός μέχρι το κόκκαλο...
Απο την αλλη στο Buu saga μ' άρεσε η τελική μάχη. Με τον Cell θα μπορούσε
να ήταν καλύτερο αλλα κάπου το παρατραβήξανε (ελπίζω στο ΚΑΙ να το μαζέψουν αρκετά).
Απο προσωπικότητες πάλι, οι πιο ενδιαφέρουσες για μένα είναι ο Piccolo και
(σε πείiσμα πολλών) ο Vegeta...
Posted Image

#399 Hotshot

Hotshot

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 24 August 2009 - 23:13

σαν προσωπηκότητες μου άρεσε πιο πολύ μαζί με τον frieza και ο vegeta γιατί σου φαινεταί παράξενο πάντως αυτό οι αντιήρωες πάντα πουλάνε ;)

#400 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 25 August 2009 - 11:45

οντως.. πολυ καλος ο vegeta, και ο piccolo κατα τη γνωμη μου...
μακραν ομως ο χειροτερος για μενα ειναι ο Mr.Satan(αν 8υμαμαι καλα ετσι τον λενε)

#401 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 25 August 2009 - 11:56

ξέρεις τι θυμήθηκα τώρα.. στο buu saga όταν ο buu είχε απορρόφηση τον gohan και ο goku έπρεπε να κάνει επείγοντος fusion με κάποιον ο μονος που ήταν εκεί τριγύρω ήταν ο Mr. Satan (και ο μικρός από τον namek δεν θυμάμαι πως τον λένε) φαντάζεσαι τι αποτέλεσμα θα έβγαινε αν έκαναν fusion? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#402 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 25 August 2009 - 14:13

ενας πρασινος τυπας με αφανα, κεραια και μουστακι ??:P

#403 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 25 August 2009 - 14:29

έχει ένα παιχνίδι του dragonball που κάνει fusion ο goku με τον mr satan, "Tenshinhan" με τον Yamcha... δες εδώ http://daizex.com/guides/transformations/budokai/ :hahaha:

#404 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 posts

Posted 26 August 2009 - 19:21

οντως.. πολυ καλος ο vegeta, και ο piccolo κατα τη γνωμη μου...
μακραν ομως ο χειροτερος για μενα ειναι ο Mr.Satan(αν 8υμαμαι καλα ετσι τον λενε)

Για τον Mr. Satan πολυ μισος βλεπω στο DBZ fandom και δεν ξερω γιατι. Ο τυπος ειναι ολα τα λεφτα. Και μονο το μαλλι του σε κανει να ξεκαρδιζεσαι. Βασικα δειχνει τη συμπεριφορα ενος κοινου ανθρωπου (με ολα του τα ψεγαδια) αναμεσα σε μια ομαδα "τελειων" και παντοδυναμων ηρωων. Ειναι αρκετα ειρωνικο και το γεγονος οτι στην πραγματικοτητα ειναι πολυ δυνατος (κερδισε ολοκληρο budokai ο ανθρωπος) αλλα παντα σε σχεση με τον μεσο ανθρωπο (χωρις εκπαιδευση με Ki κτλ) με απότελεσμα ακομα και με οσα εχει καταφερει να επισκιαζεται απο τους γνωστους μας ηρωες. Δε νομιζω να τον κατηγορειτε αν τους ζηλευει, ετσι; :hihi2:

#405 Hotshot

Hotshot

Starting...

• Members
  • 17 posts

Posted 27 August 2009 - 01:26

το σπαστικό με τον satan είναι οτί σφαιτεριζέται τις νίκες αλλονών θυμηθείτε αυτό με τον cell η το ότι πήρε το budokai από την android 18 δίνοντας της παραδάκι βέβαια