Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Dragonball Kai

• Please log in to reply
529 replies to this topic

#421 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 31 August 2009 - 08:36

Δυστυχως το dbkai στις 9 αυγουστου επιασε την εβδομη θεση με το πιο χαμηλο ποσοστο που εχει κανει ποτε (6,4%). Συγκεκρειμενα το 18ο επεισοδιο, το επεισοδιο με τον Mr. Popo και την Bulma που βρηκανε το διαστημοπλοιο.

Posted Image

#422 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 31 August 2009 - 08:39

Λογικό το βλέπω αφού δεν είχε μάχες. Κι εγώ αν αποφάσιζα να μη δω ένα από τα επεισόδια που έχει δείξει ως τώρα αυτό θα διάλεγα.

15fkk04.jpg

#423 GokuSSJ3

GokuSSJ3

*Don't be like me*

• Banned
  • 96 posts

Posted 31 August 2009 - 08:44

εγώ πάλι νομίζω φταίει το animation θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο(στον εικοστό πρώτο αιώνα βρισκόμαστε)!:bahhh:

#424 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 31 August 2009 - 11:41

Κι εγώ λέω ότι αυτήν την σειρά από την στιγμή που ξέρουν τι θα γίνει και δεν έχει αλλάξει τίποτα την βλέπουν μόνο για το ξύλο.

#425 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 31 August 2009 - 12:11

Κι εγώ λέω ότι αυτήν την σειρά από την στιγμή που ξέρουν τι θα γίνει και δεν έχει αλλάξει τίποτα την βλέπουν μόνο για το ξύλο.

Λογικό; Αλλωστε μόνο αυτό εχει να παρουσιάσει το Dragonball και δε μας χάλασε καθόλου.
Μπορει το Dragonball/Z/GT να το είδα πρώτη φορά φέτος ολοκληρωμένο αλλα και τα Kai τα βλέπω με την ίδια "πόρωση".

Και στο κατω κατω πολλη χολη βγάζετε για το ΝτιΜπι, το γουστο είναι υποκειμενικό θέμα, τι σας φταίω εγω δηλαδη που είμαι φαν της σειράς να διαβαζω 7/10 ποστ τα ιδια πραματα με διαφορετικη συνταξη...

Εγω θέλω να μπαίνω στο φορουμ και να συζητάω για το εκάστοτε άνιμε κρίνοντας και τα καλα αλλα και τα κακα, αν ομως υπαρχουν μερικοι που δεν έχουν τιποτ' αλλο να κάνουν απο το θάβουν ένα ανιμε που στην τελικη γνωρίζεις κι εσυ ο ιδιος πως άκρη δε θα βγάλεις μαζι του, τοτε παραμερίζεις τον "θυμο" και δε συμμετάσχεις.

Edited by darkphoenix, 31 August 2009 - 18:14.

Posted Image

#426 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 31 August 2009 - 13:45

Όντως. Dragonball = ξυλίκι. Your point is... ?
:nosey:

E5VV38U.jpg

#427 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 31 August 2009 - 17:56

^ Το παραπάνω είναι βασικά για να πω το γιατί νομίζω ότι είχε χαμηλή ακροαμάτικότητα το επεισόδιο 18. Δηλαδή:

Δυστυχως το dbkai στις 9 αυγουστου επιασε την εβδομη θεση με το πιο χαμηλο ποσοστο που εχει κανει ποτε (6,4%).

Λογικό το βλέπω αφού δεν είχε μάχες.

εγώ πάλι νομίζω φταίει το animation

Ουσιαστικά συμφωνώ με την Maya-chan.

#428 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 31 August 2009 - 18:18

darkphoenix αν υπήρχε ακόμα το rep θα σου έδινα ένα να το χαρείς, πες τα χρυσόστομε.

Έχει καταντήσει αηδία να μπαίνουμε και να βλέπουμε να μαλλώνουν γιατί δεν τους αρέσει. Αν δεν σας αρέσει δεν χρειάζεται να μας το λέτε 5 φορές ανά σελίδα. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Εξάλλου το DB ξύλο είναι, για το ξύλο το βλέπεις, αν θέλω κάτι άλλο, θα το δω.
Posted Image

#429 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 03 September 2009 - 11:11

To καλο ξυλο θα αρχισει με την ομαδα Ginyu. Αντε σε 3 επεισοδια περιπου θα ερθουνε οι Ginyu και σε αλλα 5 περιπου θα ερθει και ο goku o οποιος θα δωσει ρεσιταλ της καινουριας μαχητικης του δυναμης.

Posted Image

#430 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 06 September 2009 - 02:49

Ωραιο το 20, μονοhito τον εχωσε ο vegeta το σκυλακι του freeza (που ουτε που θυμομουν οτι υπηρχε), αντε να αρχισουν και οι καλυτερες μαχες :P

qzMHWHd.png

#431 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 06 September 2009 - 03:25

To καλο ξυλο θα αρχισει με την ομαδα Ginyu. Αντε σε 3 επεισοδια περιπου θα ερθουνε οι Ginyu και σε αλλα 5 περιπου θα ερθει και ο goku o οποιος θα δωσει ρεσιταλ της καινουριας μαχητικης του δυναμης.

πολλα βαζεις... πολλα βάζεις... κοψε κατι και είμαστε οκ!
Δηλαδη εγω που ξέρω την υποθεση πρεπει να βαζω σπόιλερ; λολ:hahaha:
Posted Image

#432 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 18 October 2009 - 16:44

Εκλπηκτικη εισοδο κανανε οι Ginyu!!!Οταν αρχισε το sountrack ανατριχιασα, σιγουρα απο τις πιο φοβερες σκηνες.

Edited by Ichigo_hollow, 18 October 2009 - 17:04.

Posted Image

#433 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 18 October 2009 - 20:52

Πιο ειναι το τελευταιο επισοδιο?Σημερα ειδα το 27 απο animeclipse μετα απο εναμιση μηνα περιπου drop, μαλλον τωρα που μπαινουμε για τα καλα στις μαχες, και θα αρχησει και ο frieza σε λιγο θα ξαναρχισω να παρακολουθω τη σειρα.

qzMHWHd.png

#434 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 18 October 2009 - 22:11

Ε ναι στην ουσία οι επικές μάχες αρχίζουν από τους ginyu και frieza,μιας και εχούμε και το πρώτο ssj trans στο τέλος της saga.:tensai:

#435 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 19 October 2009 - 07:49

Τουλαχιστον απο την εισοδο της συγκεκριμενης ομαδας 8α ευχαριστη8ουμε να βλεπουμε την α8ανατη σκηνη της ποζας,Ερε εχει να πεσει γελιο εκει:hahaha:

Posted Image