Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#76 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 11 May 2009 - 12:20

Αν τα καταφέρεις μπράβο σου. Ξέρεις δεν είμαι και πολύ της Ασίας. Πολύ σαμιαμίδια είναι όλοι. Ειδικά οι πρωταγωνιστές που έχω δει ως τώρα στα doramas φαίνονται και πολύ μικροί. Μικρότεροι κι απ' ότι είναι. Ελάχιστοι ασιάτες μου έχουν αρέσει στο παρελθόν, και πάλι έχω την εντύπωση ότι ήταν από Κορέα ή Κίνα.
Το ξέρω για τους Arashi, με ενημέρωσε μία οπαδός(you know who you are:congrats:).
Παρεμπιπτόντως είδα το video clip του Truth. Και μην με δείρετε, αλλά πάτησα τα γέλια. Μια χαρά ήταν, αλλά η χορογραφία ήταν λίγο κάπως. Η αντίδραση μου ήταν:OMG "Knew kids on the block" are back! Εμ γι' αυτό έχουν πάθει όλες τέτοιο κόλλημα. Βέβαια την έχω ξεπεράσει την φάση αυτή(αν την πέρασα ποτέ), κάπου γύρω στα 14. Την φάγαμε την τάση αυτή με το κουτάλι στα 80s, αλλά μου άρεσε που επιστρέφει σε νέα έκδοση. Δίνει έναν αέρα ανανέωσης.
Στο video clip πάντως ήταν πιο καλός. Έβγαλε την κουστουμιά και το σκυθρωπό βλέμμα φαίνεται, γι' αυτό.:congrats:

ισως απλα επεσες στις λαθος περιπτωσεις και να πρεπει να γνωρισεις τον Sato Tomohito τον Tamayama Tetsuji και τον Nagase Tomoya...
generally παντως, you're just not into that style που λενε, που ειναι το κακο? :33

εγω παλι πατησα τα γελια με τη σκεψη οτι αν το επαθες αυτο με το truth που ειναι και srs bznz, τι αντιδραση θα εχεις αν δεις το Lucky Man, το Kitto Daijobou ή το Happiness για να μη σε τραυματισουμε ανεπανορθωτα με τα pvs των kanjani8 ΧDD:hahaha::hahaha:

παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο, προσωπικα μιλωντας και με ολο το σεβασμο, αν εμαθα κατι απ αυτο το fandom ειναι "ποτε μη λες ποτε" ;pp
μεχρι να πεσω στους arashi και τα johnny's idols ειχα ν ακουσω boyband απο την εκτη δημοτικου xD no one is safe!

btw for those who haven't seen it, καμαρωστε τον "σατανικο δικηγορο" και σ αυτο το little piece of epicness για απομυθοποιηση extraordinaire XDDD

might i add btw, οτι το Smile ειναι απειρως καλυτερο απ οτι το περιμενα και χαιρομαι παρα πολυ γι αυτο! it's actually exciting! it's deep and moving! it's not soppy! and it's damn good!! oO
αυτη η season τελικα μαλλον μας διαψευδει με πιο δυνατα dramas απ' οτι περιμεναμε...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#77 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 11 May 2009 - 13:19

Atashinchin no Danshi και Konkatsu, και μόλις πριν λίγο καιρό κατάφερα επιτέλους να πιάσω στα χέρια μου τα Happy! & Happy! 2, καθώς και το Hanayome to Papa. Spread the Junno love, anyway. Αλλά το ότι ο Ueda ROCKS ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στο acting του είναι γεγονός! Κοίτα να δεισ κρυφό ταλέντο το παιδί! Όσο για τη Μάκι στο Atashinchin no Danshi, το'χει στο αίμα της να παίζει με πολλά αγόρια αυτή η κοπέλα~ Και της πάει ο ρόλος, τρέλα! Τα βλέπω και raw και με subs τα επισόδια παρόλο που οι πανελλήνιες πλησιάζουν και απειλούν να με φάνε~

Highlight όμως ήταν το σολάριουμ του MatsuJun και η ΤΡΕΛΗ εμφάνιση του Shun Oguri σαν μανιακό στο Smile~ Γλυκύτατη για άλλη μια φορά η Gakki, και πεθαίνω να βλέπω matsujun να φωνάζει~
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#78 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 11 May 2009 - 13:49

Agreed with Lu (Sato Tomohito is one of my hubbies ΛΕΜΕ! Τον λατρεύω) και προσθέτω Kitamura Kazuki, Fukuyama Masaharu και Sakaguchi Kenji! Τον τελευταίο dear Nighteyes αν δεν τον λατρέψεις αμέσως, να φάω τα ιαπωνικά μου πτυχία!

Και ότι είπε επίσης: ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ ειδικά σε αυτό το fandom. Ξέρω πάρα πολλά άτομα που από μέταλ άρχισαν να ακούνε bubblegum jpop ενώ πριν ορκίζονταν ότι ποτέ δεν θα το κάνουν! *points at yami & LucyBR as examples* XDDDD

@Hitorinai Kokoro: Εσύ πας πακέτο με την αδερφή μου που είναι Junno fangirl! To Hanayome to Papa είναι από τις πιο χαριτωμένες σειρές ever!
Κάτσε όμως τώρα με τις πανελλήνιες και όταν ελευθερωθείς κάνε catch up!
To AtaDan τα σπάει! Παλεύει με το Quiz Show για το Νο1 μου αυτή τη σεζόν!

Και το Smile όντως είναι διαμαντάκι τελικά! Ο γυφτέ Jun δίνει ρέστα! Το 4ο επισόδειο έίχε τρομερό τέλος! Δεν ρίχνω spoiler όμως!

#79 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 11 May 2009 - 18:59

Το 4ο επισόδειο έίχε τρομερό τέλος!

το τελος του 4 omg lajssd I need 5 now. D:  
οντως το Smile as soon as the story picked up and the love story started shaping finally :P it became a lot more interesting than I thought.. :3

καμαρωστε τον "σατανικο δικηγορο" και σ αυτο το little piece of epicness για απομυθοποιηση extraordinaire XDDD

lmao >D also these series of vids,they show the awesome that is Ohno in a nutshell! XD

busy days were busy and did not watch much...:nanana:

Smile 3-4 As I said it's turning better than I thought,και με τη εμφανιση του Hayashi τα πραγματα φαινονται οτι θα παρουν ενδιαφερον τροπη...
Spoiler:
plus omg help me - I ship it so much ToT all the awkward innocent rabu <3 ;^;

The Quiz Show golden 3
*does the Dream Chance Dance XD*Can't wait till they tell us finally more about Kamiyama's accident. Απο τα spoiler που ειδα για το 4
Spoiler:

Atashinchi no Danshi 3
Ahem..The series-overflowing-with-ikemen of the season. XD So far so good I have to say αν και χρειαζεται να ειναι ισως λιγο πιο random imo. :P

Majo Saiban 1 Toma's role so far is more light hearted than I imagined XD,which is good I guess σε σειρα με τετοια heavy θεματολογια οπως οι δικες...mmm and mysterious organization is mysterious :P (and the dude with silver hair...κοντεψα να μην τον αναγνωρισω τον Suzuki Ryohei :P) και ασχετο αλλα Toma will be on VS Arashi omg YES! ;DDD

RESCUE 6
Same old? XD

Also starting -finally- The Quiz Show το πρωτο και μετα λεω να πιασω και Zeni Geba,μιας και πολυς χαμος τελευταια μ'αυτο εδω μεσα. :P

#80 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 May 2009 - 04:08

Το τελείωσα τελικά το Maou. Μου άρεσε πολύ αν και δεν με εντυπωσίασε τόσο όσο το Zeni Geba. Είχε πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωρούσε η υπόθεση γινόταν και πιο καλό. Βελτιώθηκε και η εντύπωση μου για τους πρωταγωνιστές, ειδικά για τον αστυνομικό. Ο δικηγόρος ήταν πιο συγκρατημένος και δεν είμαι σίγουρη αν ήταν ή όχι μέσα στο ρόλο αυτό.
Spoiler:
Μάλλον δεν έφταιγαν αυτοί αλλά ο σκηνοθέτης για την εντύπωση που μου δόθηκε.
Για παράδειγμα κάποιοι διάλογοι διαρκούσαν πολύ για να δοθεί έμφαση. Εννοώ ότι γινόντουσαν παύσεις κι έτσι μιά πρόταση χωρίζονταν στα δύο. Έλεγε κάποιος κάτι-παύση-συνέχιζε-τέλος πρότασης.:bahhh: Νομίζω ότι το παρακάνανε σ' αυτό θέμα. Δεν μου αρέσει τόσο δραματοποίηση. Όπως επίσης τα δάκρυα. Πολύ δάκρυ ρε παιδιά. Εντάξει κι εμένα μ' αρέσει να βλέπω ευαίσθητους άντρες αλλά εδώ φτάσαμε να δακρύζει ο καθένας πιο πολύ από όσο έκλαψαν σε σύνολο οι γυναίκες της σειράς. Δεν εννοώ τις περιπτώσεις που κλάψανε. Εκεί ήταν δικαιολογημένο.
Και κανα δυο υποκλίσεις ήταν εντελώς εκτός.
Spoiler:
Μη μ' ακούτε που γκρινιάζω.:congrats: Μου άρεσε. Δεν μπορούσα να ξεκολλήσω μιλάμε. Αλλά θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο πιστεύω αν δεν είχε αυτό το επιπλέον δράμα.

Edit
Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να κατεβάσει το ost από εδώ.

Edited by Nighteyes, 12 May 2009 - 04:33.

Posted Image

Posted Image

#81 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 May 2009 - 11:21

το Smile απο που το κατεβάζετε;?
έχουν βγει υπότιτλοι;

εγώ βλέπω παράλληλα τα δύο Quiz Show, το Majo Saiban, μου φαίνετε λίγο fail
σκέφτομαι να αρχίσω το Love shuffle, το Boss και το konkatsu

#82 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2009 - 11:57

Spoiler:

Spoiler:

το Smile απο που το κατεβάζετε;?
έχουν βγει υπότιτλοι;

προσωπικα απο την community των STORMY στο lj αλλα υπαρχει κανονικα και στη jdramas και τορρεντ στο λατρευτο μας d-addicts xD
εχουν βγει 2, περιμενουμε το 3ο =w=

Posted Image

#83 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 May 2009 - 13:46

Ξεκίνησα και το The X-Family αφού τελείωσα αισίως το KO One, το οποίο λάτρεψα και OMG από το πρώτο κιόλας επισόδειο η παράνοια είναι στα σύννεφα! I FREAKING ADORE IT!!!!

Τι να πρωτοθυμηθώ;

Τον φλώρο πρωταγωνιστή που μεταμορφώνεται σε uber sexy hawt rock star? (Jiro Wang is my biggest TW crush period!)
Την αδερφή του που μεταμορφώνεται σε παρανοϊκό mahou shoujo με τη voodoo κούκλα στο χέρι και μπορεί να κάνει summon τη Sadako από την τηλεόραση;
Τον άλλο αδερφό που είναι Ma Gua (Muggle) και ενδιαφέρεται για τις μετοχές του στο Χρηματιστήριο;
Τον πατέρα που έχει ένα μπαρ που λέγεται Ass Pub και κοιμάται σε φέρετρο;
Τη μάνα φορτηγατζού με τις σούπερ μαγικές δυνάμεις;

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ! Είμαι σίγουρη πως ούτε θα καταλάβω πότε είδα και τα 55 επισόδεια!

#84 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 12 May 2009 - 19:59

Moλις αρχισα το KO one διαβάζοντας την παρουσίασή σου a2a. Οκ, ειμαι στο 2ο επεισόδιο και μπορώ να πω οτι αυτό το πράγμα είναι ακατανόητο!:hahaha::hahaha: Μιλαμε για τοσο lame effects, τοσο lame ηθοποιια(βεβαια μπορει να ειναι απλως το στυλ της σειρας), τόσο lame και φτηνή παραγώγη, τόσο lame σενάριο! Πιο πάτο δεν γίνεται να πιάσει μια σειρά!:frozen:

minor spoiler
Spoiler:

Και εχω μια απορία τώρα: γιατί στο καλο μου αρέσει τοσο?:oo::oo: Κατι δεν πάει καλα με εμένα! Ανεκαθεν μου αρεσαν οι deliquent fighting σειρές, αλλα αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατι μου αρέσει! Δεν το καταλαβαίνω γιατι δεν το εχω διαγράψει απο τον υπολογιστή μου ακόμη και κάθομαι και το βλέπω! (καλα, μαλλον επειδη ειναι deliquent bishies μεσα) Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, η ασιατική κουλτούρα με εχει ρουφηξει τόσο βαθια που θα καταντησω σαν αυτους(ήδη τις τελευταιες μερες σταματησα να βαζω κραγιόν και το έριξα στο lip gloss o_O, στο τελος θα αρχισω να φοραω και αυτα τα απαίσια ρούχα που φοράνε οι ιαπωνες κατα καιρους...)

Ίσως στο τελος να παρατησω τη rock και να αρχίσω να ακούω j-pop. Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

edit: Αυτη η καθηγητρια των αγγλικών μου θυμίζει ταμαλα την Κακομοίρα... :S

Edited by samurai_pizza_dora, 12 May 2009 - 20:20.

#85 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 May 2009 - 20:25

Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, η ασιατική κουλτούρα με εχει ρουφηξει τόσο βαθια που θα καταντησω σαν αυτους(ήδη τις τελευταιες μερες σταματησα να βαζω κραγιόν και το έριξα στο lip gloss o_O, στο τελος θα αρχισω να φοραω και αυτα τα απαίσια ρούχα που φοράνε οι ιαπωνες κατα καιρους...)

Ίσως στο τελος να παρατησω τη rock και να αρχίσω να ακούω j-pop. Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
αν δεν αρχισεις να εχεις fashion icon τον Shibutani Subaru δεν εχεις λογο να ανησυχεις! xDDDD

κι οσο για το τελευταιο u could just as easily do both... :pp
αν μη τι αλλο, γινεται πολυ ενδιαφερον το να βαζεις τον music player σου στο shuffle
μετα απο 17λεπτο μιζεριασμενο κομματι των Shape of Despair να σκανε οι Arashi μες την τρελη χαρα και μετα το "Μy body is not a vessel nor a temple, its a repulsive pile of sickness" των Gnaw their Tongues, καπακι το "First Love" της Utada Hikaru!
Tanoshii~ XDDD
(both real actual personal experiences btw)

come join the dark side, we have rainbow-coloured cookies XD

Posted Image

#86 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 May 2009 - 21:07

Moλις αρχισα το KO one διαβάζοντας την παρουσίασή σου a2a. Οκ, ειμαι στο 2ο επεισόδιο και μπορώ να πω οτι αυτό το πράγμα είναι ακατανόητο!:hahaha::hahaha: Μιλαμε για τοσο lame effects, τοσο lame ηθοποιια(βεβαια μπορει να ειναι απλως το στυλ της σειρας), τόσο lame και φτηνή παραγώγη, τόσο lame σενάριο! Πιο πάτο δεν γίνεται να πιάσει μια σειρά!:frozen:

minor spoiler

Spoiler:

Και εχω μια απορία τώρα: γιατί στο καλο μου αρέσει τοσο?:oo::oo: Κατι δεν πάει καλα με εμένα! Ανεκαθεν μου αρεσαν οι deliquent fighting σειρές, αλλα αυτό το πράγμα δεν καταλαβαίνω γιατι μου αρέσει! Δεν το καταλαβαίνω γιατι δεν το εχω διαγράψει απο τον υπολογιστή μου ακόμη και κάθομαι και το βλέπω! (καλα, μαλλον επειδη ειναι deliquent bishies μεσα) Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, η ασιατική κουλτούρα με εχει ρουφηξει τόσο βαθια που θα καταντησω σαν αυτους(ήδη τις τελευταιες μερες σταματησα να βαζω κραγιόν και το έριξα στο lip gloss o_O, στο τελος θα αρχισω να φοραω και αυτα τα απαίσια ρούχα που φοράνε οι ιαπωνες κατα καιρους...)

Ίσως στο τελος να παρατησω τη rock και να αρχίσω να ακούω j-pop. Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...

edit: Αυτη η καθηγητρια των αγγλικών μου θυμίζει ταμαλα την Κακομοίρα... :S

Ακριβώς γι αυτό είναι γαμάτη αυτή η σειρά! Γιατί είναι ό,τι να ναι! And I looooooooove ό,τι να ναι cheesy series! Είναι για να πεθαίνεις στα γέλια και σε πωρώνει απίστευτα. Είναι παρωδία και γι αυτό είναι έτσι. Α ναι! Και οι κινέζοι μιλάνε έτσι δεν είναι άθλια ηθοποιεία!

Και μένα η καθηγήτρια μου θύμιζε την Καλομοίρα! Άρα δεν είμαι η μόνη που το πιστεύει! Που να δεις τι γίνεται παρακάτω! Headdesk καταστάσεις!

And yes welcome to the other side of the sparkly rainbow! It's fun over here! So much fun! Wheeeeeeeeeeeeee!
:wooi2:

#87 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 14 May 2009 - 12:16

Eιμαι στο 14 επεισόδιο του ko one τώρα. Το 15 ήταν προβληματικό και δεν μπορουσα να το δω. Αντι λοιπον σαν καλο παιδάκι να παω στο 16, επειδη ειμαι μεγάλη μαζοχα, εφαγα ολο το νετ για να βρω το 15.:frozen: Τελικα το βρήκα στο ampedasia, και καθησα και εκανα 15 posts κατεβατα μόνο και μονο για να το κατεβασω...

Τι τρεχει μ'εμενα?????????????????? Γιατι οσο πιο cheesy γινεται η σειρα, τόσο πιο πολυ μου αρεσει?:fromabove:

#88 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 14 May 2009 - 15:58

Και που ν' αρχίσεις το X-Family! Είδα το 2ο επ. σήμερα και πέθανα στο γέλιο! Αν σε φιλήσει ο sexy πρωταγωνιστής στην evil μορφή του μένεις έγκυος για 3 μέρες είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα!
Θα ήθελα να το βλέπω πιο γρήγορα αλλά δεν προλαβαίνω από τις πολλές σειρές! Το βλέπω μέρα παρά μέρα εναλλάξ με το Kamen Rider Faiz!

Τέσπα...
Άρχισα και το Hissatsu Shigotonin (επιτέλους!) και μου αρέσει πολύ. Είναι σα μοντέρνα σειρά στην εποχή του Edo! Tacchon is freaking hot in kimono wear αλλά περιμένω πως και πως να σκάσει μύτη ο Koki! :wooi2:

#89 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2009 - 00:22

εγώ είδα μόνο το 1ο επεισόδιο του ko one θα πω... λομάκες όντως είναι ίδια η καλομοίρα
αφού μώλις την είδα αυτό σκέφθηκα και μετά θυμήθηκα την συζήτηση που κάνατε λολ.

είδα και λίγο απο το 1ο επεισόδιο smile...θα είναι πολύ δράμα το smile?
είμαι η μόνη που φώναζε όταν είδε τον Shun
Spoiler:

Θα γίνει πολύ δραματική η σειρά; ο matsu γιατί χαμογελάει τόσο;
τον έβαψαν μαύρο ή έκανε σολάριουμ? ο Shu θα παίζει σε πολλά επεισόδια;
(γιατί μόνο και μόνο γι αυτόν θα δω την σειρά)

#90 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 May 2009 - 00:42

Θα γίνει πολύ δραματική η σειρά; ο matsu γιατί χαμογελάει τόσο;
τον έβαψαν μαύρο ή έκανε σολάριουμ? ο Shu θα παίζει σε πολλά επεισόδια;
(γιατί μόνο και μόνο γι αυτόν θα δω την σειρά)

It seems so.. :P ο πρωταγωνιστης ειναι και γκαντεμης dammit :P oλα τα κακα πανω του πια?:hahaha:
That's his job dude... >DD plus it's highly appreciated. |DD *bricked*
I guess it's the second,αλλα λογικα παιζει και καποιο dark make up. :P Judging from the promos of the 5th episode,he will probably appear for a few more eps(I hope till the last episode of course ;p).