Μην ανησυχείς αν δε σου αρέσει το Maou. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα! Εγώ σιχαίνομαι για παράδειγμα το Tokyo Dogs και πολλοί που το έβλεπαν το λάτρευαν (το έβγαλαν και από τα καλύτερα dramas τρομάρα του) και αυτή τη σεζόν δε με ενθουσιάζει τόσο το Bloody Monday 2 παρόλο που πάλι πολλοί σκίζουν τα σουτιέν τους γι αυτό, ενώ υπερλατρεύω το Tokujo Kabachi που είναι τίγκα στους νομικούς όρους!
Το Yamanade είναι όντως διαμάντι! Και επιβεβαιώνει το αντίθετο του γνωστού γνωμικού: "Όπου ακούς λίγα κεράσια, κράτα και μεγάλο καλάθι!" που έχω δει να ισχύει τελευταία. Πόσοι και πόσοι το έθαβαν και τώρα, να, όλοι το λατρεύουν! Εγώ το βλέπω 2 φορές, μία μόλις βγει και μία με υπότιτλους για την αδερφή μου, που παρόλο που πήρε το 3kyu στα Ιαπωνικά, αρνείται να δει οτιδήποτε RAW! Wtf? Whatever floats her boat I guess.
Ένα κακό ναι, κι εγώ το βαρέθηκα και το παράτησα το Tokyo Dogs. Και το Bloody Monday θα κάτσω να το δω το Πάσχα και αν, όπως επίσης και το Code Blue 2.
Η αδελφή σου κι η δική μου πρέπει να κάνουν παρέα XD Η δικιά μου τώρα ετοιμάζεται για να δώσει του χρόνου το 4kyu βλέπει RAW άμα έχει ζόρι [= bias] από πίσω :3 Κι εγώ το YamaNade έτσι ακριβώς δυο φορές το βλέπω για τον ίδιο λόγο.
Τελείωσα μαζεμένα το My Boss my Hero, Utahime, Karei Naru Spy και Gekidan Engimono: Intelligence. Μπορώ να πω πως πραγματικά το My Boss my Hero με είχε ξεζουμίσει να κλαίω, αλλά απέδωσα σε γέλιο με τα υπόλοιπα. Το GekiEn βέβαια έσκασα να το καταλάβω, αυτά τα επισόδια [τις περισσότερες ιστορίες] δεν τις έχει κάνει κανείς sub, αλλά κατάλαβα αρκετά, οκ.

τί να κάνω, που για τα μάτια του Τacchon έβγαλα τα δικά μου να διακρίνω εκφράσεις μέσα στο τέρμα σκοτάδι BG του drama >.>