Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#496 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 March 2010 - 16:50

Subs ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχει, εδω καναμε αμαν να το βρουμε (και λεμε για drama του '93) :sigh2:
god bless resourceful V6 fangirls (και τον casting director που εχωσε τον Sakamoto Masayuki εστω και λιγο) is the answer :3
if you're on lj and willing to join a V6 community, I'll gladly be of service :33

Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς:hihi2: αν και δεν είναι του παρόντος.

Βρήκα αυτό που έχει subs τα πρώτα 4 επεισόδια. Είναι μήπως άλλο;

Edit
Nαι meidei, μετά από ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον ήταν hentai που απλά είχε το ίδιο όνομα.:hihi2:

Edited by Nighteyes, 12 March 2010 - 17:01.

Posted Image

Posted Image

#497 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 12 March 2010 - 16:59

そう、そう、そう! これ!90年代のドラマはやっぱり現代のドラマより面白い。

Δεν έχω δει πολλά ντοράμα, αλλά πράγματι όσο πιο παλιά τόσο πιο πολύ αξίζουν.

Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Πού κάνω αίτηση για links?

Nighteyes, υποψιάζομαι ότι δεν θα κατεβάσεις αυτό που ελπίζεις με το συγκεκριμένο torrent.

#498 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 12 March 2010 - 17:02

Δεν έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάς:hihi2: αν και δεν είναι του παρόντος.

Βρήκα αυτό που έχει subs τα πρώτα 4 επεισόδια. Είναι μήπως άλλο;

Ιn short, το βρηκα σε community του livejournal -οπως ειναι και η jdramas- η οποια εχει μονο V6-related stuff. Οπως και στη jdramas, για να δεις το post, θα πρεπει να γινεις μελος. :3

@meidei here ^^

Posted Image

Spoiler: &#33909

#499 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 March 2010 - 17:03

θέλετε να μιλάτε σε γλώσσες που όλος ο κόσμος καταλαβαίνει;
δεν είναι να πεις ότι λέτε και κανα μυστικό
και στα μάτια μας ανεβαίνετε επειδή ξέρετε απο σειρές όχι επειδή μιλάτε τη γλώσσα...
άντε μην σας αρχίσω στις καρατιές...

(πάντως δεν κατάλαβα γιατί θέλετε να το δειτε αυτό τοσο πολύ;

#500 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 March 2010 - 18:45

Ok είδα το πρώτο επισόδειο... ΓΑΜΑΤΟ! Πάω για το 2ο! Καταρχάς έχουν ρίξει εντελώς τα ταμπού. Κατά δεύτερον έχουμε αυτό:

Spoiler:

συνεχώς μέσα στο επισόδειο.

Και οι 3 Johnnys είναι και οι 3 gay! Woohoo! O Taichi ξεφωνημένη είναι over 9000! O Yamaguchi ήταν πολύ κουκλί στα νιάτα του. Και τώρα ωραίος είναι δε λέω αλλά τότε ήταν bishounen ενώ τώρα πιο... otokorashii.

Επίσης το wiki κάνει λάθος στη λίστα των ηθοποιών. Τον Fuuma τον παίζει ο Nishimura Kazuhiko, όχι ο Nishimura Masahiko. Κάποιος διάβαζε λάθος τα kanji.
ま、そんなこともちろんありえるけど...

#501 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 March 2010 - 19:59

Eίδα κι εγώ το 1ο αλλά σε αντίθεση με την a2a δεν κατάλαβα θεό.:hihi2:

Θα συμφωνήσω πάντως στο θέμα ταμπού. Ευτυχώς που έχει εικόνες και γω μάτια αλλιώς θα καταλάβαινα ακόμα λιγότερα.:P

Επιτέλους j-drama με άντρες που μοιάζουν με άντρες.:hihi2:Πιο πολύ μου αρέσει ο έκλυτος πιτσιρικάς βέβαια.:P

Edit
5 πρώτα λεπτά του 2ου επεισοδίου και έχω λυθεί στα γέλια.:hahaha:
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 12 March 2010 - 20:10.

Posted Image

Posted Image

#502 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 March 2010 - 20:26

Edit
5 πρώτα λεπτά του 2ου επεισοδίου και έχω λυθεί στα γέλια.:hahaha:

Spoiler:

Καλά και γω εκεί πέθανα στο γέλιο!

Spoiler:

Κάθομαι και εξηγώ στην αδερφή μου τι γίνεται και είναι έτσι -> :blurah5:
Πόσο το άξιζε πάντως αυτή η σειρά! :if: Είμαι στο 3ο επισόδειο κιόλας και όλα γίνονται ακόμα πιο αχταρμάς! Δε θα δω και το 4ο γιατί περιμένω τη φίλη μου να δούμε τον τελικό της ελληνικής Eurovision και έχω να συμμαζέψω αλλά... αύριο σίγουρα θα περάσω καλααααα! :kakaka:

#503 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 March 2010 - 21:59

Κάθομαι και εξηγώ στην αδερφή μου τι γίνεται και είναι έτσι -> :blurah5:

Μια που κάνεις το καλό, κάντο και για μας κάποια στιγμή.:if:
Γιατί τα τελευταία χρόνια οι ηθοποιοί είναι σαν να μην τρώνε το φαί τους, δεν θα καταλάβω ποτέ.:hmmm: Μια χαρά ήταν πριν από 20 χρόνια τα πράγματα(και από άποψης censorship).

Επίσης έχω την υποψία ότι είδα την πρώτη γιαπωνέζα που μοιάζει με άντρα(για αλλαγή:P).

Edit
Tο τελείωσα το Dousoukai. Πιο ακραία/μπάχαλο σειρά δεν έχω πετύχει including queer as folk. Αν και διαλόγους ελάχιστα έπιασα, είχε πολύ ενδιαφέρον ο όλος χαμός. Το ηθικό δίδαγμα με το οποίο κλείνει, ωραίο.
Spoiler:
Τέτοιες σειρές έπρεπε να βγάζουν και όχι ξενέρωτα παραμυθάκια του γλυκού νερού(Ή τουλάχιστον, όχι μόνο τέτοια. Πήξαμε πια...). Τα ταμπού στα τάρταρα και οι αλήθειες στην φόρα.

Edited by Nighteyes, 13 March 2010 - 22:05.

Posted Image

Posted Image

#504 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 16 March 2010 - 10:50

ΝΑΙ!!! Επιτέλους! Τα κατάφερα!!! Μετά από εξεταστική, μεθυσμένους Ισπανούς, εργασίες, μερικές ακόμα εργασίες και πριν από πολλές ακόμα εργασίες, τέλειωσα το Μy Girl!!! Και γω πλάνταξα στο τέλος. Αλλά δε ξέρω αν ήταν λόγω στόρι ή απλά απ'την άφατη συγκίνηση που ένιωσα ξαναβλέποντας dorama μετά από δίμηνη σχεδόν απόχή.
Και τώρα, έτσι λόγω απλής ανευθυνότητας, παριστάνω ότι διαβάζω ενώ το χω ρίξει στην παλαιολογία --> Sleeping Forest (Kimutaku).
Ένα έχω να πω μετά το πρώτο επ.
Spoiler:

Posted Image

#505 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 March 2010 - 16:10

Και τώρα, έτσι λόγω απλής ανευθυνότητας, παριστάνω ότι διαβάζω ενώ το χω ρίξει στην παλαιολογία --> Sleeping Forest (Kimutaku).
Ένα έχω να πω μετά το πρώτο επ.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

Spoiler: &#33909

#506 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 17 March 2010 - 18:08

thank you!!! και είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι αν η κοσμοθεωρία μου είναι πολύ προβληματική για να συλλάβει τη λογική των πράξεών της!
Spoiler:

Επόμενη στάση -μη με ρωτήσετε γιατί, ειλικρινά δεν έχω ιδέα γιατί θέλω να το κάνω αυτό στα μάτια μου-: Beach Boys. Αυτό κι αν είναι παλιό... Και η ποιότητα βιντεοκασέτας είναι λίγο... άουτς...

Posted Image

#507 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 18 March 2010 - 19:40

Ξεκίνησα να βλέπω το Majisuka Gakuen!! (10/12 επ.)
ΤΟ έχει δει κάνείς?? Λίγο παράξενο αλλα με άρεσε (γιατί είμαι μαζόχας μαλλον), έχει πολύ ξύλο κοριτσιών .και αυτό με κερδισε.. :P :respect: ..Παίζουν τα κορίτσια απο τις AKB48 !!

#508 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 March 2010 - 11:26

Ξεκίνησα να βλέπω το Majisuka Gakuen!! (10/12 επ.)
ΤΟ έχει δει κάνείς?? Λίγο παράξενο αλλα με άρεσε (γιατί είμαι μαζόχας μαλλον), έχει πολύ ξύλο κοριτσιών .και αυτό με κερδισε.. :P :respect: ..Παίζουν τα κορίτσια απο τις AKB48 !!

Aγαπαω!!! Wings of victory!!!
Posted Image

#509 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 21 March 2010 - 17:56

Kyoheiiiiiiii suki desu :lovulovu: !!
Γιατί τελείωσε η σειρα??? :nanteee::cry5:
Πιστευω μακραν από τιος ωραίες σειρές που έχω δει το Yamato Nadeshiko Shinchi Heige :love::respect::if:
Καπου διάβασα ότι ψηφήστηκε μια απο τις καλύτερες σειρες και ο Καμε ο καλύτερος πρωταωνιστης...ή αυτο ήτανε απλά μια ψηφοφορία του lj ??
Ax!! περιμενω την επόενη σειρα του Κame πώς και πως..όποτε κια αν είναι αυτή...και ελπίζω όχι μακρια:awww:

#510 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 22 March 2010 - 00:32

Και γω στεναχωριέμαι που τέλειωσε αλλά το τέλος ήταν γενικά υπέροχο!

Spoiler:

Πάμε για άλλα τώρα!