Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Posted 15 May 2009 - 02:16
συγνώμη κιόλας αλλά όταν χαμογελάει είναι πολύ ωραίος...
αλλά δεν μπορώ να τον συνηθίσω με ίσιο μαλλί...
Posted 15 May 2009 - 18:31

Jiro Wang as a rock star is soooooooooooooo hot! Δεν ειναι ανθρωπος απο τη γη, ειναι anime/video game character/δεν ξερω πως να το εκφρασω τελος παντων. Σε μια φάση φωναζα παντρεψου με!

Edited by samurai_pizza_dora, 15 May 2009 - 19:00.
Posted 16 May 2009 - 20:35
οκ ηταν, αλλα δεν ειχε τιποτα το ασυνηθιστο. ολη η ιστορια στηριζοταν πανω σε ενα ιατρικο φαινομενο, κατι που εχω δει σε πολλες σειρες
οι χαρακτηρες ηταν εντελως ρεαλιστικοι, αναγνωριζεις πανω τους και ελληνικες πραγματικοτητες (οι αγραμματοι πωλητες στη λαικη, οι διεφθαρμενοι επιχειρηματιες...)
μου εδωσε μια πληρη εικονα της κοινωνικης καταταξης στην κορεα x__x
οι αστειες καταστασεις ηταν περισσοτερο εκνευριστικες παρα κωμικες γιατι ειχαν παντα ως θεμα καποιον ψευτοκαυγα΄ οποτε σε πολλα σημεια μου θυμισε παλιες ελληνικες σειρες :/
με λιγα λογια, πιστευω πως αξιζει μονο σε fast forward _ _|||
Posted 17 May 2009 - 21:34

Suspense, action, επιδημίες, ιδιοφυΐες, αδελφική φιλία, δράμα και πάνω απ΄όλα, Hideaki σε δύο εκδόσεις.

Να πω ότι αν και η πλοκή ήταν απρόβλεπτη, ήταν προβλέψιμα πολλά πράγματα ανά τακτά διαστήματα. Δηλαδή πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό ή εκείνο όταν βρισκόσουν σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.
Αυτό που με έστειλε όμως τελικά ήταν το τέλος. 3 doramas έχω δει και τα 3 με στείλανε στο τέλος.

Edited by Nighteyes, 17 May 2009 - 21:54.
Posted 20 May 2009 - 18:19
τελικά η σειρά σε αυτά τα επεισόδια έχει κάνει κοιλιά και δεν παλεύετε καθόλου
άσε που η αγαπημένη μου χαρακτήρας
Atashich no danshi 5 εντάξει απλά λολ θέλω τα παιδιά του Kaname jun τώρα
Posted 20 May 2009 - 18:55
είμαι στο 16ο επεισόδιο του ko one Και ήθελα να ρωτήσω
Spoiler:
τελικά η σειρά σε αυτά τα επεισόδια έχει κάνει κοιλιά και δεν παλεύετε καθόλου
άσε που η αγαπημένη μου χαρακτήραςSpoiler:
Atashich no danshi 5 εντάξει απλά λολ θέλω τα παιδιά του Kaname jun τώρα
Καλά Eri,
Και ποιά ήταν η αγαπημένη σου χαρακτήρας;
Και λυπάμαι αλλά νομίζω πως τα παιδιά του Kaname Jun πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 9 μήνες πριν τα αποκτήσεις! XDDDD
I'm watching Konkatsu atm. Me wonders how the hell will Kuni get outta this mess!
Και θα κάτσω να δω το 1 Ritoru no Namida το Special επιτέλους, να θυμηθώ τη σειρά και να κλάψω πάλι άλλο ένα 1 λίτρο δάκρυα...
Edited by a2a, 20 May 2009 - 19:03.
Posted 20 May 2009 - 21:22
πάντως αυτή ειναι η αγαπημένη μου το Konkatsu Είναι στα stand by περιμένω σχόλια σου.
Posted 21 May 2009 - 00:56
Το πρώτο λόγω suspense που έχει αρκετό, αλλά για την ώρα (Είδα μόνο το πρώτο διπλό επεισόδιο) κυριαρχεί το δράμα και αρκετά σοκαριστικά γεγονότα. Στο πρώτο επεισόδιο παίζουν κατά κύριο λόγο παιδιά(οι κεντρικοί ήρωες στα 11 τους). Πολύ καλές ερμηνείες. Στο παρελθόν δεν περίμενα πολλά πράγματα από παιδιά ή μάλλον το αποδεχόμουν αν δεν παίζαν καλά. Ως τώρα όμως δεν έχω δει παιδί να παίζει μέτρια σε Ιαπωνική σειρά-ταινία. Όλα παίζουν καλά. Ένα ακόμα από τα πράγματα που μου κάνουν εντύπωση.
Επειδή μου έπεσε λίγο βαρύ το θέμα ξεκίνησα παράλληλα το δεύτερο. Κωμωδία υποτίθεται αλλά εγώ δεν γέλασα και τόσο. Έχει σαν θέμα το Rakugo (Ένα είδος stand up comedy 400 ετών.

Όλοι παίζουν επίσης πολύ καλά κι εδώ. Btw ο χαρακτήρας της Megumi που αναφέρει το link, είναι πολύ φεύγα. Το κερασάκι στη τούρτα ένα πράγμα.
Όποιος αποφασίσει να ξεκινήσει την σειρά, να ξέρει ότι η ιστορία ξεκινάει από το special και όχι από το 1ο επεισόδιο.(Την πάτησα βλέπετε.)
Posted 21 May 2009 - 17:19
Now I love this dorama even more!
Posted 21 May 2009 - 19:04
Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δω τίποτα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων αλλά λύγισα.Αλλά μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε καλό γιατί ξεαγχώθηκα με τόσο γέλιο.
Posted 22 May 2009 - 00:03
ko one ... τελείωσε.. να δω το special ή να παω κατευθείαν στο x family?
ή θα αυτοκτονήσω.... με τόσα ότι να ναι μαζεμένα; οεο;
Posted 22 May 2009 - 03:03
Πραγματικα το hana kimi ειναι ikemen paradise.Ειναι να απορεις πως γινεται να υπαρχουν τοσοι κουκλοι μαζεμενοι!!!!

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3
Posted 22 May 2009 - 22:41
It made me feel soooooo warm & fuzzy inside! Sooooooo cute!
O Jin ήταν τόσο καλός και δεν ήταν αγγούρι! Και η χημεία του με την Fukakyon απίστευτη! Και η τελευταία σκηνή... KYAAAAAAAAAAAAAAA!
Must watch for Jin fans! He is perfect here!

Posted 23 May 2009 - 16:29
I'm a devoted fangirl of Ikuta Toma!!!

Το Special πάντως νομίζω οτι έχασα λίγη ώρα απο τη ζωή μου που το είδα.
Posted 23 May 2009 - 21:21
HanaKimi+special finished δεν έχω λόγια
I'm a devoted fangirl of Ikuta Toma!!!Spoiler:
Το Special πάντως νομίζω οτι έχασα λίγη ώρα απο τη ζωή μου που το είδα.
O Ikuta Toma πραγματικα ζωγραφισε στο Hana kimi!!!!
Μετα απο αυτο...Κολλησα με Toma!!!!!

Ολα τα "Nakatsu visions" ηταν ολα τα λεφτα!!!!

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3