Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#91 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 May 2009 - 02:16

Προσεύχομαι γι αυτό... επίσης
συγνώμη κιόλας αλλά όταν χαμογελάει είναι πολύ ωραίος...
αλλά δεν μπορώ να τον συνηθίσω με ίσιο μαλλί...

#92 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 15 May 2009 - 18:31

Eφτασα στο 3ο επεισόδιο του X-family. Η ποιοτητα του video είναι τόσο υπερβολικά αίσχος...:emptyonexg1: Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι quality geek, αλλα ειναι χειροτερο και απο το χειροτερο rmvb, δεν μπορεις να ξεχωρισεις χαρακτηριστικα προσωπου ουτε σε κοντινο πλανο.Τ_Τ

Jiro Wang as a rock star is soooooooooooooo hot! Δεν ειναι ανθρωπος απο τη γη, ειναι anime/video game character/δεν ξερω πως να το εκφρασω τελος παντων. Σε μια φάση φωναζα παντρεψου με!:awww::lovulovu: Γιατι λοιπόν αυτό το άγιο θέαμα να υποβαθμιζεται τόσο και να μην μπορώ να το απολαυσω σαν ανθρωπος?:erk:

Edited by samurai_pizza_dora, 15 May 2009 - 19:00.

#93 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 posts

Posted 16 May 2009 - 20:35

ειδα το Bad Family
οκ ηταν, αλλα δεν ειχε τιποτα το ασυνηθιστο. ολη η ιστορια στηριζοταν πανω σε ενα ιατρικο φαινομενο, κατι που εχω δει σε πολλες σειρες
οι χαρακτηρες ηταν εντελως ρεαλιστικοι, αναγνωριζεις πανω τους και ελληνικες πραγματικοτητες (οι αγραμματοι πωλητες στη λαικη, οι διεφθαρμενοι επιχειρηματιες...)
μου εδωσε μια πληρη εικονα της κοινωνικης καταταξης στην κορεα x__x
οι αστειες καταστασεις ηταν περισσοτερο εκνευριστικες παρα κωμικες γιατι ειχαν παντα ως θεμα καποιον ψευτοκαυγα΄ οποτε σε πολλα σημεια μου θυμισε παλιες ελληνικες σειρες :/

με λιγα λογια, πιστευω πως αξιζει μονο σε fast forward _ _|||
seishun jidai wa watashi no subete desu

#94 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 May 2009 - 21:34

Είδα το Yasha. Πολύ καλό. Τα έχει όλα και συμφέρει ένα πράγμα.:hahaha:
Suspense, action, επιδημίες, ιδιοφυΐες, αδελφική φιλία, δράμα και πάνω απ΄όλα, Hideaki σε δύο εκδόσεις.:congrats:
Να πω ότι αν και η πλοκή ήταν απρόβλεπτη, ήταν προβλέψιμα πολλά πράγματα ανά τακτά διαστήματα. Δηλαδή πήγαινε το μυαλό σου ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό ή εκείνο όταν βρισκόσουν σε κάποια συγκεκριμένα σημεία.
Spoiler: Μην ανοίξετε αν δεν το είδατε
Είναι λογικό βέβαια να πηγαίνει το μυαλό σε αυτά τα πράγματα, μετά από τόσες σειρές και ταινίες που έχουμε δει.

Αυτό που με έστειλε όμως τελικά ήταν το τέλος. 3 doramas έχω δει και τα 3 με στείλανε στο τέλος.:nod:
Spoiler: Μην ανοίξετε αν δεν το είδατε
Όσοι δεν το είδατε σπεύσατε.:bike:Πιστεύω ότι θα αρέσει σ' όλους.(Ειδικά στις γυναίκες πολύ περισσότερο.):congrats:
Spoiler:

Edited by Nighteyes, 17 May 2009 - 21:54.

Posted Image

Posted Image

#95 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 May 2009 - 18:19

είμαι στο 16ο επεισόδιο του ko one Και ήθελα να ρωτήσω
Spoiler:

τελικά η σειρά σε αυτά τα επεισόδια έχει κάνει κοιλιά και δεν παλεύετε καθόλου
άσε που η αγαπημένη μου χαρακτήρας
Spoiler:

Atashich no danshi 5 εντάξει απλά λολ θέλω τα παιδιά του Kaname jun τώρα

#96 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 20 May 2009 - 18:55

είμαι στο 16ο επεισόδιο του ko one Και ήθελα να ρωτήσω

Spoiler:

τελικά η σειρά σε αυτά τα επεισόδια έχει κάνει κοιλιά και δεν παλεύετε καθόλου
άσε που η αγαπημένη μου χαρακτήρας
Spoiler:

Atashich no danshi 5 εντάξει απλά λολ θέλω τα παιδιά του Kaname jun τώρα

Καλά Eri,
Spoiler:

Και ποιά ήταν η αγαπημένη σου χαρακτήρας;
Spoiler:

Και λυπάμαι αλλά νομίζω πως τα παιδιά του Kaname Jun πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 9 μήνες πριν τα αποκτήσεις! XDDDD

I'm watching Konkatsu atm. Me wonders how the hell will Kuni get outta this mess!
Και θα κάτσω να δω το 1 Ritoru no Namida το Special επιτέλους, να θυμηθώ τη σειρά και να κλάψω πάλι άλλο ένα 1 λίτρο δάκρυα...

Edited by a2a, 20 May 2009 - 19:03.

#97 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 May 2009 - 21:22

1 kiroi namida δεν θα το δω ποτέ όμως λολ...

πάντως αυτή ειναι η αγαπημένη μου το Konkatsu Είναι στα stand by περιμένω σχόλια σου.

#98 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 May 2009 - 00:56

Έχω ξεκινήσει το Byakuyako και το Tiger & Dragon .

Το πρώτο λόγω suspense που έχει αρκετό, αλλά για την ώρα (Είδα μόνο το πρώτο διπλό επεισόδιο) κυριαρχεί το δράμα και αρκετά σοκαριστικά γεγονότα. Στο πρώτο επεισόδιο παίζουν κατά κύριο λόγο παιδιά(οι κεντρικοί ήρωες στα 11 τους). Πολύ καλές ερμηνείες. Στο παρελθόν δεν περίμενα πολλά πράγματα από παιδιά ή μάλλον το αποδεχόμουν αν δεν παίζαν καλά. Ως τώρα όμως δεν έχω δει παιδί να παίζει μέτρια σε Ιαπωνική σειρά-ταινία. Όλα παίζουν καλά. Ένα ακόμα από τα πράγματα που μου κάνουν εντύπωση.

Επειδή μου έπεσε λίγο βαρύ το θέμα ξεκίνησα παράλληλα το δεύτερο. Κωμωδία υποτίθεται αλλά εγώ δεν γέλασα και τόσο. Έχει σαν θέμα το Rakugo (Ένα είδος stand up comedy 400 ετών.:congrats: Εντάξει δεν είναι. Διήγηση παλιών ιστοριών με κωμικό τρόπο είναι, αλλά μου το θύμισε λίγο.). Έχει αρκετά πολιτιστικά στοιχεία πάντως και μόνο γι αυτό αξίζει να το δει κανείς. Αυτό που μου άρεσε είναι ότι έχουν πλάκα οι χαρακτήρες γιατί όλοι είναι ένας κι ένας, όπως και οι μεταξύ τους συναναστροφές. Για παράδειγμα οι 2 βασικοί ήρωες δεν έχουν κανένα κοινό. Ένας Yakuza που θέλει να τα παρατήσει και να γίνει Rakugo player, με έναν πρώιν Rakugo player που αν και έχει ταλέντο σ' αυτό, θέλει να πετύχει σαν σχεδιαστής μόδας. Οπότε μπλέκονται άνθρωποι από πολλούς άσχετους χώρους μέσα στην σειρά με πολύ ενδιαφέροντα αποτέλεσματα.
Όλοι παίζουν επίσης πολύ καλά κι εδώ. Btw ο χαρακτήρας της Megumi που αναφέρει το link, είναι πολύ φεύγα. Το κερασάκι στη τούρτα ένα πράγμα.

Όποιος αποφασίσει να ξεκινήσει την σειρά, να ξέρει ότι η ιστορία ξεκινάει από το special και όχι από το 1ο επεισόδιο.(Την πάτησα βλέπετε.)

Posted Image

Posted Image

#99 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 21 May 2009 - 17:19

AtaDan ep 6 & OMG! Hard Gay cameooooooooo! I loooooooooooove Hard Gay!
Now I love this dorama even more!

#100 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 21 May 2009 - 19:04

HanaKimi episode 8 (νομίζω δηλαδή) θα τα βάλω όλα μέσα σε σπόιλερ για να μην έχουμε δυστύχημα μετά!
Spoiler:

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην δω τίποτα κατά τη διάρκεια των εξετάσεων αλλά λύγισα.Αλλά μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε καλό γιατί ξεαγχώθηκα με τόσο γέλιο.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#101 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 May 2009 - 00:03

o shun is GOD

ko one ... τελείωσε.. να δω το special ή να παω κατευθείαν στο x family?
ή θα αυτοκτονήσω.... με τόσα ότι να ναι μαζεμένα; οεο;

#102 eleni_rocks

eleni_rocks

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 22 May 2009 - 03:03

Μια ειναι η priceless σκηνη....

Spoiler:

Πραγματικα το hana kimi ειναι ikemen paradise.Ειναι να απορεις πως γινεται να υπαρχουν τοσοι κουκλοι μαζεμενοι!!!! :nbleed:
Posted ImagePosted Image

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3

#103 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 22 May 2009 - 22:41

Αν και γενικά έχω αραιώσει κάπως το Dorama watching έκατσα σήμερα και είδα και τα 4 επεισόδια του X-mas nanre Dai Kirai! Και και και...
It made me feel soooooo warm & fuzzy inside! Sooooooo cute!
O Jin ήταν τόσο καλός και δεν ήταν αγγούρι! Και η χημεία του με την Fukakyon απίστευτη! Και η τελευταία σκηνή... KYAAAAAAAAAAAAAAA!
Must watch for Jin fans! He is perfect here!

:wooi2: Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

#104 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 23 May 2009 - 16:29

HanaKimi+special finished δεν έχω λόγια
I'm a devoted fangirl of Ikuta Toma!!!:awww:
Spoiler:

Το Special πάντως νομίζω οτι έχασα λίγη ώρα απο τη ζωή μου που το είδα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#105 eleni_rocks

eleni_rocks

Anime Newbie

• Members
  • 35 posts

Posted 23 May 2009 - 21:21

HanaKimi+special finished δεν έχω λόγια
I'm a devoted fangirl of Ikuta Toma!!!:awww:

Spoiler:

Το Special πάντως νομίζω οτι έχασα λίγη ώρα απο τη ζωή μου που το είδα.

O Ikuta Toma πραγματικα ζωγραφισε στο Hana kimi!!!!
Μετα απο αυτο...Κολλησα με Toma!!!!!:wooi2:
Ολα τα "Nakatsu visions" ηταν ολα τα λεφτα!!!!
Posted ImagePosted Image

<3 Spread the GAZELOVE!!! <3