Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching doramas - Εντυπωσεις
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 14:39
τελειώνω το gira gira χμ.. έτσι και έτσι θα μπορουσε να είναι καλύτερο αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερο.
καμία καλή κομοδία πέρα απο το uta no oni san της περασμένης σαιζόν
ή τα τελευταία δύο χρόνια έχει να προτείνετε;
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2009 - 15:52

τωρα για το bambino,ειδα απο μονη μου το πρωτο επ.ενταξει ηταν...αλλα γιατι σε αυτο το εστιατοριο πηγαιναν μονο γκομενες;

α επισης ειδα το yuukan club για χαρη του akanishi jin αλλα δεν αντεξα.ηταν υπερβολικα cliché
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2009 - 07:37
καλά 2ο επισό2 είμαι μόνο αρα έχουμ'ακόμη....

Ἀς παίδευε ἐμένα στῆν θέση του. ちくしょう... Δὲν ξέρω ἐὰν σὲ κάτι τέτοιες περιπτώσεις λέμε Θεὲ μου ἣ Θεὰ μου...
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 20:58

Satou, τοπ 5 δεν μπορώ να σου δώσω, αλλά η μία κορεάτικη που έχω δει -και γενικά έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές απ ότι ξέρω-, είναι το Coffee Prince,που προσωπικά το φχαριστήθηκα απίστευτα και έχει και εξαιρετικό OST (το χω λιώσει κι ασ μην καταλαβαίνω χριστό).
2 άλλα που δεν τα χω δει, αλλά είναι πολύ δημοφιλή και μου φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα -είναι στη λίστα μ αυτά που σκοπεύω να δω-, είναι το Bad Love και το 1% of anything. Hope I helped!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kirenahana: 13 Απρίλιος 2009 - 21:07
Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2009 - 21:25
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 11:05
συγνωμη, να ρωτησω λιγο?
τα j-doramas ειναι σαν σαπουνοπερες?
υπαρχει κατι καλο?
που μπορω να τα βρω?
ευχαριστω κοριτσια, εκ των προτερων!
φιλια!!!!

Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 11:10
Μπορείς να τα βρεις στην κοινότητα jdramas livejournal ή στο φόρουμ του daddicts.
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 13:19
Spoiler: btw
Satou no Kumo, θα ελεγα εξαρταται κι απ το τι της αρεσει να βλεπει γενικα...
Nevertheless, I second Coffee Prince και προτεινω το εξης (εντελως impartial!) top5:
1.Iljimae
2.Iljimae
3.Iljimae
4.Iljimae
5.Iljimae
:ppp
imo, ειναι υπερθεϊκο και μαλλον εχει το dorama watching record μου...
ειναι 20 episodes, απ το 10 και μετα τα ειδα non-stop μεσα σε μια μερα γιατι δε μπορουσα να το αφησω (= more than 12 hours of continued watching u___u)
αν της αρεσουν τα family comedy dramas πολυ καλο ειναι και το "Bad Family" κατα την ταπεινη μου αποψη...
LOL, αυτο νομιζω το χαμε ξανασυζητησει καπου εδωΜαου... πολύ καλο, όλα καλά, αλλά ρε παιδιά 2 πράγματα μου κόλλησαν, 1, ο Τόμα γιατί τρέχει συνέχεια? ένα αυτοκίνητο, ένα ταξί, ένα κάτι, χάθηκε ο κόσμος να πάρει?
αβυσσος η ψυχη των σεναριογραφων! XDD
currently watching "The Quiz Show" season 1
αν συνεχισει ετσι και η δευτερη το κοβω να ναι απ τα καλυτερα dramas αυτης της season (in other words, "γκολ απ τ'αποδυτηρια")
και υποκλινομαι ταπεινα στο ταλεντο του Totsugi Shigeyuki... καθε φορα που σκαει σε πλανο δυσκολευομαι να θυμηθω να μαζεψω το σαγονι μου απ το πατωμα (sla;klak this guy was Prince Himuro on Uta no Onii-san...simply unbelievable o___O)
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2009 - 16:29
Ghost Friends: Είναι απλό και χωρίς τρελή υπόθεση αν και έχει ένα κάποιο μυστήριο γύρω από τον Kaito. Nisshi is uber cute & I'm being reminded why I have always drooled him in AAA.
Hyoryu Net Cafe: Καλό θρίλερ προβλέπεται αυτό! Νόμιζα πως θα ήταν κωμικό αλλά τελικά είναι θρίλερ. Κρίμα μόνο που η διάρκεια των επισοδείων είναι 23 λεπτά! I was freaked out at the first ep! Keep it up! Και παίζει και ο Takagi Manpei! ^_^
Shiroi Haru: Προσκυνώ Abe Hiroshi! Φαίνεται ένα από τα ισχυρότερα dramas της σεζόν! Δυνατό δράμα αλλά χωρίς μελό ρομαντικά. Η μικρή Oohashi Nozomi είναι απίστευτη και έχει χημεία με τον τηλεοπτικό μπαμπά της! I bet I'll be crying like a baby when it ends!
Κατεβάζω τώρα το Atashinchi no Danshi και αναμένω να το δώ! Με τη δεύτερη σεζόν του 33 pun Tantei κάνω χαλαρά νέο συκώτι από τα γέλια.
Επίσης άρχισα και το KO One το οποίο είναι ταϊβανέζικο και φίλε... είναι πολύ καλό και αστείο! Ίσως είμαι biased επειδή πρωταγωνιστεί ο Jiro Wang αλλά... χτυπιόμουν από τα γέλια στο πρώτο επισόδειο!
Of course I finished Boys Over Flowers (super happy with the ending) & now I'll probably go for Time Between Dog & Wolf but not immediately...
EDIT: Just watched Atashinchi no Danshi! OMGGGGG! YAMAMOTO YUSUKE IS SOOOOOOO GAY! Το λατρεύω! Είναι από αυτές τις σειρές που σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία όπως το Hanadan, το HanaKimi και η Nobuta και μετά θα τις προτείνουμε σε όλους να τις δουν! Απλά τέλεια και πολύ ενδιαφέρουσα! Αν το Quiz Show 2 δεν είναι ΣΟΥΠΕΡ ΓΑΜΑΤΟ αυτή θα είναι σίγουρα η No1 σειρά μου αυτή τη σεζόν!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 16 Απρίλιος 2009 - 19:01
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 15:24
As I said,I didn't,don't and won't have any high expectations for this series.

The Quiz Show s2 episode 1
Haven't seen the first series yet (will dload and do so when I get home though) so this is my first experience with it.
I like how Sho's doing the MC really naturally,as he would do it in any other tv programme..You kinda forget he's acting. xD k,sometimes he was bit over the top but generally very nice. And damn I haven't seen him scream like that before!

these two απο την καινουργια σεζον για μενα μεχρι στιγμης. Might rewatch when subs are out...also waiting for subs for Atashinchi no Danshi,Boss and Meitantei no Okite. >w>
Καταχωρήθηκε 18 Απρίλιος 2009 - 18:39
Το πιο lol απ' όλα βέβαια είναι που ο χαρακτήρας του Hidenori Tokuyama (επιτέλους τον βλέπω σε mainstream drama και όχι μόνο σε tokusatsu!!) γουστάρει την Murakami Tomoko (lol lol lol lol)!
Generally I liked it a lot & I wanna squeeze both Jun & Yui! 可愛い!!
Αλλά συμφωνώ με τη Yami στο...
Επίσης τρόμαξα να αναγνωρίσω τον Shun Oguri! Επιτέλους παίζει τον κακό σε μια σειρά!

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2009 - 14:42

κατεληξα σε:
Over the Rainbow
Bad Family
Iljimae
My name is Κim-San Soon
Baby and I
I am Sam
Dangerous love-Unforgettable love
Full House
Boys Over Flowers
Coffee Prince
απο τα οποια ειδα ηδη τα τρια τελευταια

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2009 - 00:14
Εκπληκτικότατο, πραγματικα δεν το περιμενα να με συνεπαρει τοσο. Συνηθως δεν εχω πολλα expectations απο τα specials γιατι υποσυνειδητα τα θεωρω αρπαχτές. Ομως το συγκεκριμενο τα εσπασε! Δεν ηταν ενα βαρετο spin off και δεν κατεστρεψε σε καμια περιπτωση την ιστορία!
Το μονο μειονεκτημα ηταν το οτι ειδικα προς το τελος δεν μπορουσα να σταματησω να κλαιω(ε τι να κανουμε, το εχω πει πολλες φορες οτι ειμαι ευσυγκινητο, ειδικα σε τοσο typical love stories

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2009 - 16:51

Stand up Τελειο!!!Απιστευτη σεξοκωμωδια, το προτεινω σε ολους!!!

Anego Ρομαντικη κομεντι, αρκετα ωραια, η ωρα περναει ευχαριστα, ποσο μαλλον οταν βλεπεις τον Akanishi Jin μπροστα σου ολη την ωρα.(Ειναι απιστευτο το τι κανουν οι γιαπωνεζες για να παντρευτουν!!!!)
Gokusen Απιιιιιιιιιιιιστευτη σχολικη κωμωδια!!!! Οποιος δεν την εχει δει να τρεξει αμεσως!!!! Η υποθεση ειναι πολυ ωραια και το γελιο δεν λειπει στιγμη!!!! Και το cast ειναι πολυ εντιπωσιακο!!! Και υπαρχουν κ αλλες 2 sesons!!!

Yukan Club Το αρχισα μονο και μονο για τον Akanishi!Ειναι απιστευτη πατατα κατα την γνωμη μου, μην το δει κανεις!!!!

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2009 - 07:44
LIFE: Και ναι... Η Lucy και η Katan είχαν δικιο!!!! I loved it!! It was awesome! Τι καλυτερο απο το να βλεπεις διαφορες κοπελουδες (ομορφες και μη) να μαλλιοτραβιουντε; Το τελος δεν μαρεσε (υποθετω οτι το μανγκα συνεχίζει). Στην αρχη δεν μαρεσε η πρωταγωνίστρια και μαρεσε η κακια, αλλα μετα εγινε το αντίστροφο!! Εγινε πολυ αντιπαθητικια προς το τελος και με χαλασε... Αγαπημενη σκηνη; Εκει που εδερναν την κακια στη τουαλετα (και με τις γαματες ατακες "Ειναι βρωμικη, ας την σφουγγαρίσουμε ΧΡ") και εκει που την κυνηγούσαν και τις φωναζαν ολοι μαζι "DO-GE-ZA!"!!! All-in-all μια καλη σειρα

Akihabara@DEEP: WTF O_o είδα τα πρωτα επεισοδια :Ρ Το σεναριο δεν υπαρχει ΧΡ Περισσότερα οταν το τελειωσω
Maou: Sexy sensei...Θέλω τιποτα αλλο;