Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις


  • Please log in to reply
724 replies to this topic

#16 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 05 March 2009 - 22:26

Βλέπω τo Nodame Cantabile και είναι καταπληκτικό εκτός απο ένα πράγμα.Για το οποίο μάλλον υπερβάλλω αλλά θα το πω έτσι κι αλλιώς.
Spoiler:


Παρόλα αυτά ο ηθοποιός που παίζει τον Τσιάκι μ'αρέσει πάρα πολύ.Αλλά νομίζω την παράσταση κλέβει η Νοντάμε.Τολμώ να πω οτι της έδωσε μεγαλύτερο βάθος ως χαρακτήρα απο το αντίστοιχο μάνγκα/ανιμε.Μ'αρέσε πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ η live orchestra.Το μόνο που θα προτιμούσα θα ήταν για τον ρόλο του Strezeman θα ήθελα να δω κάποιον ηθοποιό που να δυτικοφέρνει(μάλλον λόγω της εντύπωσης που είχα απο το ανιμε).Αλλά και αυτός δίνει ρέστα!:hahaha:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#17 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 06 March 2009 - 00:01

χε χε έχουμε κάνει αντίστοιχο thread.. τώρα για την βία που λες το πρόσεξα
στο anime Που είναι πιο έντονο αυτό που λες.. αλλά τεσπα...

#18 Glastenen

Glastenen

    La Reine du Portatif

  • Members
  • 727 posts

Posted 10 March 2009 - 10:50

μιας και μιλάμε για βία..βαράω ένεση με το last friends :frozen:
και έλεγα την Miaka (βλ. φουσίγκι -μυξοπαρθένες,βόδια&ανύπαρκτο νόημα- γιούγκι) ντροπή του γυναικείου φύλου. Η Michiru όμως την τρώει με 4 διδακτορικά στην ηλιθιότητα και 18 διατριβές σε όλες της πιθανές έννοιες του θύματος :deadga6::cry5:

Posted Image


#19 a2a

a2a

    두부사랑해요!

  • Members
  • 1,058 posts

Posted 10 March 2009 - 13:18

Michiru = Τούβλο
Όλοι το ξέρουμε αυτό, ναι;

Έβλεπα το Zeni Geba το 8 χθες και ήμουν όλη την ώρα με το στόμα ανοιχτό! Το φινάλε προβλέπεται συγκλονιστικό...
Για το Love Shuffle δεν το συζητάω! Μια από τα ίδια.
Αύριο θα δω μάλλον και το τελευταίο του Kami no Shizuku. Τελειώνει σιγά σιγά και αυτή η σεζόν.

Τι άλλο...
Το ChocoMimi είναι πολύ kawaii και χαίρομαι να βλέπω ένα επισόδειο την ημέρα.
Και άρχισα και το Kamen Rider Blade το οποίο είναι γεμάτο bishi αλλά για δε συστήνεται για κάποιον not into tokusatsu like me γιατί είναι σοβαρή ιστορία με focus στη μάχη Rider-Undead...

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνω το Top5 μάλλον.

#20 ANM

ANM

    Anime Freak

  • Members
  • 273 posts

Posted 12 March 2009 - 22:20

Εγώ πάλι προσφάτως ανακάλυψα το Mei-chan no Shitsuji και κόλλησα (ίσως φταίει που είμαι fan του Hiro).. Επίσης βλέπω το Zettai Kareshi (όταν βρίσκω χρόνο κι αυτό δε γίνεται συχνά).. Για να είμαι ειλικρινής απογοητεύτηκα από το Innocent Love.. Τα παράτησα στη μέση γιατί είχα σκυλοβαρεθεί.. Ευελπιστώ μόλις λασκάρει λίγο το πρόγραμμα μου να δω και το Bloody Monday γιατί μου άρεσαν πολύ τα πρώτα επεισόδια..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#21 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 18 March 2009 - 05:13

σε λίγο τελειώνει το mei chan και εγώ τι θα κάνω;
τουλάχιστον έχω ακόμη τον Eita να με παρηγορεί με τα voices του.

#22 mariapap15

mariapap15

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 20 March 2009 - 21:04

"attention please"
"tokyo love story" ^^
"furikaereba Yatsu ga Iru"- turn around nd that guy'll be there-

Edited by mariapap15, 20 March 2009 - 21:15.

:gn2::hahaha::bath::knock-knock::emptyonexg1::wooi2::oo::bike::wis::try:Posted Image
Spoiler:

#23 ahireasu

ahireasu

    Anime Amateur

  • Members
  • 82 posts

Posted 22 March 2009 - 14:45

Τελιωσα το mei chan μπορω να πω οτι ηταν πολυ ευχαριστω και το τελος σε αφηνει με την "υποσχεση" οτι μπορει να υπαρξει δευτερη σεζον (cross fingers) , απο εκει και περα βλεπω το Kiina που μ'αρεσει ,kami no shizuku αρκετα καλο, Q.E.D μετριο απο οτι εχω δει ως τωρα δεν ξερω γιατι αλλα κατι δεν μου καθεται καλα... και τελος αποφασισα να αρχισω να βλεπω το Tenchijin απο τους Koala fansubs αλλά WTF ??? τα αρχεια ειναι διπλασια σε μεγεθος απο τα SD με αναλυση 704Χ396 και παρολα αυτα ειναι λες και τα τραβαγαν με video καμερα απο την τηλεοραση στην οθονη μου βλεπω απο τις 20" τις 14"?? και γυρω τις μια μαυριλα.... ο μονος τροπος να πιασει ολη την οθονη ειναι να χρησιμοποιησω το crop.... αισχος με λιγα λογια.
Κριμα γιατι η σειρα ειναι πολυ ωραια..

#24 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

    Just do it!

  • Members
  • 774 posts

Posted 22 March 2009 - 17:23

Το σαββατοκυριακο αυτό έλιωσα στα drama, μιας και είχα καιρό να δω. Eίδα το Mei-chan no Shichuji το οποιο αν και τελειωσα σε 1 μερα(απλως ό,τι και να δω το τελειωνω τοσο γρηγορα, δεν εχει σχεση το αν μου αρεσει) και μπορω να πω οτι ψιλοαπογοητεύτηκα. Πολυ χαζορομαντζο... Μονο ο Hiro αξιζε. :P
Eιδικα η πρωταγωνιστρια ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. Πρωτη φορα βλεπω ενα τοσο αναποφασιστο άτομο που περναει τη μιση τη ζωη της κλαψουριζοντας και περιμενοντας κάποιον πριγκηπα να τη σωσει!Πολυ βλαμμενη... Την μισησα με όλη την καρδιά μου!


Ειδα και το h2 το οποιο μπορω να πω οτι ηταν αρκετα ευχάριστο. Αν και βεβαια δεν είχε κάποια τρομερη διαφορα με το Touch που ειδα σε anime(ε το οτι ειναι απο το ιδιο mangaka κανει μπαμ απο χιλιομετρα ακομη και αν δεν το ηξερα απο πριν), οπως και να εχει το character development ήταν αριστουργηματικο! Μου αρεσει να βλέπω sport theme series που να εχουν καποιο νοημα εκτος απο το να κερδισουν το πρωταθλημα...:tensai:

Edited by samurai_pizza_dora, 22 March 2009 - 18:37.


#25 Satou no Kumo

Satou no Kumo

    hiatus :(

  • Members
  • 213 posts

Posted 22 March 2009 - 17:34

λοιπον μολις τελειωσα το κορεατικο coffee prince
Spoiler:
εχω δει:zettai kareshi, hana kimi, hana yori dango, nobuta wo produce, life, last friends.
τι να δω τωρα;:emptyonexg1:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#26 MitHuNa

MitHuNa

    Annie-maki

  • Members
  • 327 posts

Posted 22 March 2009 - 17:40

Τώρα βλέπω το bokura ga ita θα κλάψω στο τέλος στανταρ!!! Είναι υπέροχο μου θυμίζει λίγο το honey n clover. Βεβαίως το προτείνω μόνο σε κοπέλες καθώς τα αγόρια της παρέας όντας άγρια αρσενικά θα το θεωρήσουν γκέι να το δούν αλλά αξίζει γιατί τα ίδια περάσαμε η περνάμε όλοι!
Posted Image


Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#27 ahireasu

ahireasu

    Anime Amateur

  • Members
  • 82 posts

Posted 22 March 2009 - 18:07

λοιπον μολις τελειωσα το κορεατικο coffee prince

Spoiler:
εχω δει:zettai kareshi, hana kimi, hana yori dango, nobuta wo produce, life, last friends.
τι να δω τωρα;:emptyonexg1:

Nodame Cantabile :wooi2:

#28 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 22 March 2009 - 21:57

or Bambino

τελείωσα και εγώ την Μέη... και τώρα τι κάνω ...?

#29 Kirenahana

Kirenahana

    Not-so-hardworking Youth

  • Members
  • 272 posts

Posted 23 March 2009 - 14:01

εγώ ξεκίνησα την Μέι πριν κανα-δυο βδομάδες... μετά ο υπολογιστής μου αυτοκτόνησε... τώρα περιμένω να κατέβουν τα υπόλοιπα... εχω και την αίσθηση ότι θα απογοητευτώ τραγικά... καμια εναλλακτική, anyone?

Posted Image


#30 a2a

a2a

    두부사랑해요!

  • Members
  • 1,058 posts

Posted 23 March 2009 - 14:08

Κοίτα να δεις πως περνάει ο καιρός! Πάει και αυτή η σεζόν πέρασε και δεν το πήρα και χαμπάρι!
Όσο για το Top5 μου...

5. Love Shuffle: Η ιστορία δε σου γεμίζει το μάτι με την πρώτη αλλά η πλοκή ανατρέπεται στη μέση της σειράς! Οι χαρακτήρες είναι εξαιρετικοί και μετά από αυτό νομίζω πως ο Nojima Shinji μπαίνει στη λίστα των αγαπημένων μου σεναριογράφων. Yay Panda! Japan da!
4. RESCUE: Οι σκηνές δράσης σε κρατάνε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό! Θα μπορούσαν να φωνάζουν λιγότερο αλλά μάλλον έτσι γκαρίζουν στο σώμα της πυροσβεστικής στην Ιαπωνία. Το TBS έχει καλοδουλεμένες παραγωγές. Ο μύτη-γλάστρα με έπεισε ότι δεν είναι και τόσο χέστης. Και το Rescue των KAT-TUN είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια φέτος!
3.ZeniGeba: Σκοτεινό και διεστραμμένο! Θα ήταν στο Νο1 αν δεν υπήρχαν τα άλλα 2 που (πάντα θα με κερδίζουν ως είδη). Η τελευταία σκηνή είναι επική και σου ανατρέπει όλα όσα πίστευες. Βέβαια αν (λεω αν) γυρίζονταν στην Ελλάδα θα ήταν τόσο μα τόσο άθλιο και κλαψουρί! Γι' αυτό μόνο οι Ιάπωνες τη βγάζουν με τέτοια θέματα. Matsuyama Ken'ichi was AMAZING! He deserves even more!
2. Mei-chan no Shitsuji: Δεν το περίμενα ότι θα μου άρεσε ΤΟΣΟ πολύ και ας είχε το Hiro. Τι να πω... Νομίζω άρχισα να το λατρεύω από τη στιγμή που φάνηκε το romance στον ορίζοντα. Plus, είχε τόσους ikemen και ηθοποιούς από tokusatsu που ήξερα! And c'mon, who wouldn't want a butler like Hiro? I was so mesmerized by him that I'll buy this TaeYang Sebastian from Kuroshitsuji doll and name him Rihito to fangirl even more!
1. Uta no Onii-san: Bias bias bias. Sorry αλλά σειρά με Arashi θα είναι πάντα κορυφή για μένα! Επιπλέον ήταν πολύ αστεία και συγκινητική ταυτόχρονα! Ο Oh-chan μου άρεσε 10000 φορές πιο πολύ απ' ότι στο Maou γιατί αυτός ο ρόλος ταιριάζει στον αληθινό του χαρακτήρα. Αντί για τον Kenta νόμιζα πολλές φορές ότι έβλεπα τον Satoshi! Αλλά γιατί να ήταν μόνο 8 επισόδεια; Τ_Τ (Σνιφ! Κλαψ!) Επίσης θέλω να πω ότι η Chisa των GIRL NEXT DOOR είναι μια γλύκα και ελπίζω να την δω και σε άλλες σειρές!

Runner ups: Kami no Shizuku & Voice (too many good shows this season!)

Next season heads up for: The Quiz Show 2, Atashinchi no Danshi, Ghost Friends, Konkatsu!, Kaete Korasareta 33pun Tantei, Majou Saiban, Shiroi Haru, Houryuu Net Cafe, LOVE GAME & Smile

------
Also currently watching: Hanayome wa Yakudoshi με τη θεά Shinohara Ryoko και ένα μάτσο βλάχους από τη Fukushima! Πολύ γέλιο, πολύ βλάχικα ιαπωνικά και μια γαμάτη Osawa Maju με τα voodoo στο χέρι!