Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#466 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 17 February 2010 - 23:22

Πωωωωωωωωω!!! :wooi2:
ΞΕΚΙΝΗΣΑ επιτέλους το Bloody Monday, την πρώτη σαιζόν !!!!!!
Kαλά μιλάμε - καθηλωτικο- , :respect:
ειδαι το 1ο επισόδειο και ξετρελάθηκα..πάω να συνεχίσω..!!

...............................
και μόλις συνειδητοποίησα ότι ο Miura Haruma:love: με παιρνάει μόνο 11 μέρες:awww:....λες να είμαστε οι αδερφες ψυχες??:kakaka:

#467 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 18 February 2010 - 00:01

εγώ βλέπω την κορεάτικη εκπομπή strong heart :P:P

#468 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 18 February 2010 - 23:01

aa!! την ειδαι στο d-addicts !! τι ακριβως ειναι αυτη η εκπομπη?? γιαπωνεζικη ειναι??

#469 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 February 2010 - 00:05

κορεάτικη αλλά ειναι αστεία
την έχει εκεί με υποτιτλους;
αν θες λινκ πες να σου στείλω.

#470 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 19 February 2010 - 00:36

αληθεια?? ναι στειλε!!!! pelase !!! :gotit:
καλα το Blody Monday γίνεται ακόμη πιο θεικο!!! :respect: !!!
καλα ε?? ο φίλους του o Otoya είναι όλα τα λεφτα..αυτος έπαιζε και στο Mr.Brain 4-5o επισόδειο!!! :respect::love: ειναι και αυτός επισημως μωρό μου!!!

...καλα πόσα μωρα εχω?? :P!!!

....edit !!! :P

Το Bloody Monday season 1 είναι η πιο ΑΠΙΣΤΕΤΗ σειρά που έχω δει ώς τώρα:if: απλά ΤΕΛΕΙΑ την συνιστώ ανεπιφύλακτα :respect:
σε λίγο θα ξεκινησω και την 2η !!! ....

Edited by Barbara, 20 February 2010 - 02:01.

#471 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 20 February 2010 - 03:38

Καλά, εσύ Barbara είσαι τελείως fangirl, φτού φτού χαρά στο κουράγιο σου! Εγώ με τους KAT-TUN μόνο και δεν είχα χρόνο, γι'αυτό τους παράτησα και αυτούς και όλα τα Bishonen που κυνηγούσα τα dramas τους. Μόνο ο Junno αξίζει, τέλος. Και δεν παίρνει κιόλας ρε γμτ.

Τώρα βλέπω ό,τι είχα παρατήσει την προηγούμενη χρονιά λόγω διαβάσματος για τις πανελλήνιες, και τελείωσα επιτέλους Kami no Shizuku, Ninkyo Helper, Orthros no Inu, Mr.Brain και τώρα τελειώνω το Majo Saiban. Αχ, θεϊκό, θεϊκό, τα σπάει. Είναι ιδέα μου, ή η majo εκεί είναι αυτή που έκανε την νεαρή κοινωνική λειτουργό στο Arigatou Okan? Το Code Blue 2 και το Bloody Monday 2 είναι αλήθεια ότι ψιλοβαριέμαι να τα ξεκινήσω, αλλά ας όψεται ανωτέρα βία [dc fanfiction own me even if the bishies don't anymore].

Οther than that, catching up on older series, στη μέση του Honey and Clover, τελειώνω το My Boss my Hero και αγωνίζομαι με το Utahime, γιατί όλο όποτε κάθομαι να το δω κάτι συμβαίνει και δεν τα καταφέρνω Τ.Τ Έχω πάρει σβάρνα τώρα τα pre-2007 της Aibu Saki και βλέπω μέχρι και αυτά που είχα ήδη δεί Χ3
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#472 Kirenahana

Kirenahana

Not-so-hardworking Youth

• Members
  • 272 posts

Posted 20 February 2010 - 09:45

Εν ολίγοις έχεις καταπιαστεί με το ζευγάρι Nagase- Aibu Saki:P
Τώρα τελειώνω το Last Christmas, τι κι αν κοντευει Πάσχα... Δε με έχει ξετρελάνει, αλλά είναι αρκετά καλό και βλέπεται ευχάριστα (also Tamaki Hiroshi<3). Πρέπει να τελειώσω και το my girl... και το samurai high school...
Παραδόξως, με το Ηi my sweetheart (taiwan) όχι απλά δεν έχω βαρεθεί ακόμα, αλλά το καταφχαριστιέμαι. Είναι κλισέ, είναι ταιβανέζικο, και η ερώτηση "μα πόσο γκάου παίζει να 'ναι ο τύπος/τύπισσα???" σε βασανίζει επανηλλειμένα, ΑΛΛΑ, έχει τόση πλάκα! Ξεκινησα να το βλέπω επειδή είμαι και Rainie φαν, αλλά αυτό δε με έχε εμποδίσει να παρατήσω σειρά στο παρελθόν. Το μεγαλο θετικό της σειρἀς είναι ότι περιορίζεται στα 14 επισόδια -οχι αλλες 20αρες σειρες!!!- και έτσι δε τραβάει την υπόθεση απ τα μαλλιά -βασικά την τραβάει, ταιβανέζικο είναι, απλά όχι και τόσο :Ρ-.

On a different note... D-addicts is dying!! Γιατί???? Γιατί καλέ service provider??? Nandeeeeee?!?!?!?!?:Crying2::run::zetsubou:

Posted Image

#473 jun

jun

Anime Fan

• Members
  • 219 posts

Posted 20 February 2010 - 11:05

δεν μπορω να σταματησω να βλεπω το liar game. εχω κολλησει.
τζογαδορος το εγραψε δεν μπορει.. xD
η' μαθηματικος..

Edited by jun, 20 February 2010 - 12:04.

#474 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 23 February 2010 - 01:37

Spoiler: bloody monday

Δεν είμαστε καλα!!!
Μακραν το Bloody Monday η καλυτερη σειρα ..να δούμε πως θα εξελιχθει η 2η σαιζόν!!!

Edited by Nighteyes, 23 February 2010 - 01:39.
spoiler tag added

#475 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 February 2010 - 13:47

ξεκίνησα το the wallflower
...
Spoiler:

Posted Image

#476 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 23 February 2010 - 16:36

Τελείωσα και το majo saiban,
Spoiler:
και με βαριά καρδιά συνεχίζω το Maou από 'κει που το είχα αφήσει όταν πρωτοβγήκε. Δεν μπορώ με τίποτα να το βρω ενδιαφέρον, και μου τι δίνει γιατί κι αν έχει γίνει ντόρος γύρω απ'αυτό. Το μόνο που μου έχει μείνει να τελειώσω από 'κείνη τη Season είναι αυτό!

Καλά, το YamaNade τα σπάει τρελά και τη Sunako officially την ΑΓΑΠΑΩ ΧD Πιο πολύ απ'ότι στο manga~ άσε που δε χρειάζεται καν να περιμένω τους υπότιτλους κάθε φορά, είναι το δεύτερο ντράμα που καταλαβαίνω 90% του τί λέγεται γι'αυτή τη σεζόν. Και το μόνο που ακολουθώ όπως βγαίνει, γιατί τα υπόλοιπα τα 'χω σχεδόν παρατημένα T.T damn busyyyyyyy!
Posted Image
~ ~

#477 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 23 February 2010 - 16:56

Τελείωσα και το majo saiban,

Spoiler:
και με βαριά καρδιά συνεχίζω το Maou από 'κει που το είχα αφήσει όταν πρωτοβγήκε. Δεν μπορώ με τίποτα να το βρω ενδιαφέρον, και μου τι δίνει γιατί κι αν έχει γίνει ντόρος γύρω απ'αυτό. Το μόνο που μου έχει μείνει να τελειώσω από 'κείνη τη Season είναι αυτό!

Καλά, το YamaNade τα σπάει τρελά και τη Sunako officially την ΑΓΑΠΑΩ ΧD Πιο πολύ απ'ότι στο manga~ άσε που δε χρειάζεται καν να περιμένω τους υπότιτλους κάθε φορά, είναι το δεύτερο ντράμα που καταλαβαίνω 90% του τί λέγεται γι'αυτή τη σεζόν. Και το μόνο που ακολουθώ όπως βγαίνει, γιατί τα υπόλοιπα τα 'χω σχεδόν παρατημένα T.T damn busyyyyyyy!

Μην ανησυχείς αν δε σου αρέσει το Maou. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα! Εγώ σιχαίνομαι για παράδειγμα το Tokyo Dogs και πολλοί που το έβλεπαν το λάτρευαν (το έβγαλαν και από τα καλύτερα dramas τρομάρα του) και αυτή τη σεζόν δε με ενθουσιάζει τόσο το Bloody Monday 2 παρόλο που πάλι πολλοί σκίζουν τα σουτιέν τους γι αυτό, ενώ υπερλατρεύω το Tokujo Kabachi που είναι τίγκα στους νομικούς όρους!

Το Yamanade είναι όντως διαμάντι! Και επιβεβαιώνει το αντίθετο του γνωστού γνωμικού: "Όπου ακούς λίγα κεράσια, κράτα και μεγάλο καλάθι!" που έχω δει να ισχύει τελευταία. Πόσοι και πόσοι το έθαβαν και τώρα, να, όλοι το λατρεύουν! Εγώ το βλέπω 2 φορές, μία μόλις βγει και μία με υπότιτλους για την αδερφή μου, που παρόλο που πήρε το 3kyu στα Ιαπωνικά, αρνείται να δει οτιδήποτε RAW! Wtf? Whatever floats her boat I guess.

#478 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 February 2010 - 20:53

εγώ παρόλο που είμαι φαν του ικουτα και του σουν
δεν μου άρεσε ούτε το majo ούτε το tokyodogs...
ενώ το μάου το έβλεπα μετά μανίας.
απλά μετά και αυτό ήταν λίγο κουραστίκό
ωστόσο πάντα ήθελα να δω τι θα σκαρώσει ο κακός.

#479 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 03 March 2010 - 20:50

Μην ανησυχείς αν δε σου αρέσει το Maou. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα! Εγώ σιχαίνομαι για παράδειγμα το Tokyo Dogs και πολλοί που το έβλεπαν το λάτρευαν (το έβγαλαν και από τα καλύτερα dramas τρομάρα του) και αυτή τη σεζόν δε με ενθουσιάζει τόσο το Bloody Monday 2 παρόλο που πάλι πολλοί σκίζουν τα σουτιέν τους γι αυτό, ενώ υπερλατρεύω το Tokujo Kabachi που είναι τίγκα στους νομικούς όρους!

Το Yamanade είναι όντως διαμάντι! Και επιβεβαιώνει το αντίθετο του γνωστού γνωμικού: "Όπου ακούς λίγα κεράσια, κράτα και μεγάλο καλάθι!" που έχω δει να ισχύει τελευταία. Πόσοι και πόσοι το έθαβαν και τώρα, να, όλοι το λατρεύουν! Εγώ το βλέπω 2 φορές, μία μόλις βγει και μία με υπότιτλους για την αδερφή μου, που παρόλο που πήρε το 3kyu στα Ιαπωνικά, αρνείται να δει οτιδήποτε RAW! Wtf? Whatever floats her boat I guess.

Ένα κακό ναι, κι εγώ το βαρέθηκα και το παράτησα το Tokyo Dogs. Και το Bloody Monday θα κάτσω να το δω το Πάσχα και αν, όπως επίσης και το Code Blue 2.

Η αδελφή σου κι η δική μου πρέπει να κάνουν παρέα XD Η δικιά μου τώρα ετοιμάζεται για να δώσει του χρόνου το 4kyu βλέπει RAW άμα έχει ζόρι [= bias] από πίσω :3 Κι εγώ το YamaNade έτσι ακριβώς δυο φορές το βλέπω για τον ίδιο λόγο.

Τελείωσα μαζεμένα το My Boss my Hero, Utahime, Karei Naru Spy και Gekidan Engimono: Intelligence. Μπορώ να πω πως πραγματικά το My Boss my Hero με είχε ξεζουμίσει να κλαίω, αλλά απέδωσα σε γέλιο με τα υπόλοιπα. Το GekiEn βέβαια έσκασα να το καταλάβω, αυτά τα επισόδια [τις περισσότερες ιστορίες] δεν τις έχει κάνει κανείς sub, αλλά κατάλαβα αρκετά, οκ. :canthelp: τί να κάνω, που για τα μάτια του Τacchon έβγαλα τα δικά μου να διακρίνω εκφράσεις μέσα στο τέρμα σκοτάδι BG του drama >.>
Posted Image
~ ~

#480 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 03 March 2010 - 22:02

Τελείωσα μαζεμένα το My Boss my Hero, Utahime, Karei Naru Spy και Gekidan Engimono: Intelligence. Μπορώ να πω πως πραγματικά το My Boss my Hero με είχε ξεζουμίσει να κλαίω, αλλά απέδωσα σε γέλιο με τα υπόλοιπα. Το GekiEn βέβαια έσκασα να το καταλάβω, αυτά τα επισόδια [τις περισσότερες ιστορίες] δεν τις έχει κάνει κανείς sub, αλλά κατάλαβα αρκετά, οκ. :canthelp: τί να κάνω, που για τα μάτια του Τacchon έβγαλα τα δικά μου να διακρίνω εκφράσεις μέσα στο τέρμα σκοτάδι BG του drama >.>

Δε μπορώ να φανταστώ κάποιον να κλαίει στο My Boss My Hero. Πρέπει να είσαι σπάνια περίπτωση! XDD
Το Intelligence ήταν ένα τεράστιο mindfuck ούτως ή άλλως αλλά τι περιμένεις από πρωτοποριακό θέατρο; Να έχει νόημα; Πάντως άξιζε για τα μάτια του Tacchon *is also a huge Tacchon fan* (μάλλον είμαστε οι 2 μεγαλύτερες φαν του) που έπαιζε όλη την ώρα ένα SNES (SNES ρε φίλε! Μιλάμε θυμάμαι που έπαιζα στη δευτέρα δημοτικού!). Απλά και γω όταν το είδα ήμουν... τι θυσίες κάνω για σένα αγόρι μου!

Αφού τελειώνω το The Legend στο μεταξύ θα αρχίσω όλα τα παλιά dramas του Koichi που έχω ξεθάψει.