Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#421 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 February 2010 - 14:38

takaki Οκ τον πρόσεξα
Kiriyama??? ποιον έκανε; αυτόν με τη χρυσή τσάντα;
ο kimura kaela εντελώς απαρατηρήτος όμως....

sorry ρε φιλενάδα μπροστά στη λάμψη των άλλων τριών τα τζονάκια ήταν απλά μια παραφωνία...

όταν τελειώσεις την διατριβή σου για τα τζονάκια να μας πει και αν τελικά
υπάρχει θέμα παιδεραστία στο jimousho. και αν θα έστελνες το παιδί σου εκεί μεσα. :deadga6:

#422 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 February 2010 - 16:09

takaki Οκ τον πρόσεξα
Kiriyama??? ποιον έκανε; αυτόν με τη χρυσή τσάντα;
ο kimura kaela εντελώς απαρατηρήτος όμως....

sorry ρε φιλενάδα μπροστά στη λάμψη των άλλων τριών τα τζονάκια ήταν απλά μια παραφωνία...

όταν τελειώσεις την διατριβή σου για τα τζονάκια να μας πει και αν τελικά
υπάρχει θέμα παιδεραστία στο jimousho. και αν θα έστελνες το παιδί σου εκεί μεσα. :deadga6:

Ναι ο Kiriyama ήταν με τη χρυσή τσάντα και ήταν ο αγαπημένος της αδερφής μου.

Τα της παιδεραστίας είναι παλιές φήμες και να σου πω... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ JOHNNYS! Είμαι απίστευτα ρηχή σε αυτό το θέμα και το έχω δηλώσει εδώ και χρόνια. Και φυσικά αν μου βγει gay δε με πειράζει αρκεί να έχει ωραίο γκόμενο αλλιώς δεν το δέχομαι. *is bricked*

Και πίσω στο θέμα μας...
Tadashii Ouji no Tsukurikata - Τι κορυφαίο Θεέ μου! Τα καμμένα drama του TV Tokyo τα σπάνε! Θα το τελειώσω οσονούπω μου φαίνεται! 2-2 τα βλέπω τα επισόδεια!

#423 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 February 2010 - 16:23

μπράβο a2a.. χαίρομαι που είσαι ανοιχτόμυαλη και δεν σε πειράζει να σου πηδάνε το αγοράκι σου
στα 10 του.... αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να το στείλεις στους Johnnys Και να βγάλεις και περισσότερα λεφτά και για τις φήμες δεν ξέρω ....εμένα όλες αυτές οι εταιρείες μου κάνουν λίγο εμετικά άσε που δεν νομίζω να παίρνουν τα παιδιά τα λεφτά που τους αξίζουν όλα τα καρπώνεται η εταιρεία.

για πες άλλη καμένη σειρά απο τις παλιές, καιρό έχω να δω κάποια.

#424 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 February 2010 - 17:11

Spoiler: idol bznz is srs bznz -__-

in other news, ακομα δεν εχω ξεπερασει ποσο awesomesauce ηταν το SP.
σε οποιον αρεσε το Tokyo DOGS, παρακαλειται να δει SP and then re-evaluate several things, thank you~.

Posted Image

Spoiler: &#33909

#425 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 February 2010 - 17:37

in other news, ακομα δεν εχω ξεπερασει ποσο awesomesauce ηταν το SP.
σε οποιον αρεσε το Tokyo DOGS, παρακαλειται να δει SP and then re-evaluate several things, thank you~.

Nαι, δεν ήταν πολύ καλό;:try: Βασικά ήταν λίγο μελο-δραμα-κάτι σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν απο τα καλύτερα dorama που έχω δει.

Δεν έριχνε πολύ ωραίο ξύλο ο Junichi;:blingeye2: Και θυμάμαι μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι δεν παίχτηκε μονταρισμα στις σκηνές αυτές και είχα μείνει. Δυστυχώς ήταν λίγες. Αντε να βγει και η ταινία να δούμε τι θα γίνει παρακάτω γιατί μας άφησε λίγο :uhh: στο τέλος.

Posted Image

Posted Image

#426 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 05 February 2010 - 18:54

Nαι, δεν ήταν πολύ καλό;:try: Βασικά ήταν λίγο μελο-δραμα-κάτι σε κάποια σημεία, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν απο τα καλύτερα dorama που έχω δει.

Δεν έριχνε πολύ ωραίο ξύλο ο Junichi;:blingeye2: Και θυμάμαι μου είχαν δώσει την αίσθηση ότι δεν παίχτηκε μονταρισμα στις σκηνές αυτές και είχα μείνει. Δυστυχώς ήταν λίγες. Αντε να βγει και η ταινία να δούμε τι θα γίνει παρακάτω γιατί μας άφησε λίγο :uhh: στο τέλος.

*nods multiple times*
Καταλαβαινω γιατι το λες, και θα ελεγα συμφωνω... Η ολη φαση
Spoiler:
ητανε λιγο ψυχαναγκασμος ωρες-ωρες, αλλα τουλαχιστον ηταν σωστα δωσμενα και δε χαλουσαν το mood της σειρας imho.

Πανεμορφο, δε μπορω να πω~ *__* Okada's asskicking skills were a great part of that drama's value <3
Spoiler:

Same here, και εκτος απ'αυτο, απο οσο ξερω τις χορογραφησε και μονος του :o
Ο τροπος που αφοπλιζε τους τρομοκρατες ειναι ο κανονικος που χρησιμοποιουν οι real life bodyguards λεει! Αξιος :gotit:

*seconds* :x
The way it ended, they could have made a season two, αλλα δε παραπονιεμαι...
Η ταινια προβλεπεται uber awesome :blingeye2: I just hope they'll give us answers... lots of them!
Spoiler:

Posted Image

#427 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 05 February 2010 - 19:32

Πανεμορφο, δε μπορω να πω~ *__* Okada's asskicking skills were a great part of that drama's value <3

Spoiler:

Same here, και εκτος απ'αυτο, απο οσο ξερω τις χορογραφησε και μονος του :o
Ο τροπος που αφοπλιζε τους τρομοκρατες ειναι ο κανονικος που χρησιμοποιουν οι real life bodyguards λεει! Αξιος :gotit:

Ήταν πολύ ωραίο arc αυτό. Εγώ πάντως κάτι ακροβατικά σε τοίχους δεν μπορώ να βγάλω απο το μυαλό μου, κάτι κολοτούμπες που υπερνικούσαν την βαρύτητα αλλά ήταν 100% real για όσους μας διαβάζουνε. Μην νομίζετε δηλαδή ότι ήταν εφέ, ντουμπλαρίσματα κτλ.

Μια εδώ και πριν στο Tiger & Dragon, o Junichi Okada είναι πλέον ένας από τους Ιάπωνες ηθοποιούς που συμπαθώ πολύ.

Posted Image

Posted Image

#428 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 05 February 2010 - 19:37

/\
Me is interested in this. Υπάρχει κάποιο direct download ή κάποιο torrent με καλά seeds ;

#429 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 February 2010 - 20:37

εγώ ξέρω πως ό,τι και να λέτε για τους J.E δεν με πείθεται όλα
αυτά ειναι πολυ αρωστημένα...

#430 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 05 February 2010 - 23:19

Με γεια σου με χαρά σου να μη σου αρέσουν. Εγώ θα τους λατρεύω μέχρι να γεράσω.

SP και τα μυαλά στα κάγκελα! Προσωπικά είναι από τις καλύτερες σειρές του είδους του (τι Tokyo Dogs και κουραφέξαλα;) και ένα είναι το συμπέρασμα: Τα καλά αστυνομικά τα έχει το TV Asahi. (Και 2ο - ο Shun είτε δεν κάνει για πρωταγωνιστής σε σειρά, είτε πρωταγωνιστεί σε μάπες...)
Εν όψη ταινίας θα φάει rewatch.

Στο μεταξύ είμαι χαρούμενη που υπάρχει φήμη για νέα σειρά με τον Ohno την επόμενη σεζόν και ταυτόχρονα απελπισμένη που πάλι θα ξεπατώνονται οι Arashi με τα theme songs...
ちょっと失礼だけど、私はあそこでぼやっていくね... :sigh2: 今までも,シングルじゃなくて、新アルバムが欲しい...

#431 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 06 February 2010 - 00:48

/\
Me is interested in this. Υπάρχει κάποιο direct download ή κάποιο torrent με καλά seeds ;

Available Options, pick what suits you best :3

1. d-addicts torrent.
The public option. Τωρα για καλα seeds δεν εγγυωμαι τιποτα. Για drama που δεν ειναι προσφατο χαιρομαστε οταν εχει seeds γενικως.
Τα καλα νεα ειναι οτι φαινεται να εχει seeds. Τα κακα ειναι οτι δεν εχει batch και θα πρεπει να βαλεις 11 individual torrents (το special ειναι recap, λεει να το δεις μονο για rewatch purposes)
(για το Code Blue ξερουν να βγαλουν batch οι querbeet, για κανα drama της προκοπης........ >__>)

2. jdramas lj community
The private option. Αν εχεις livejournal account (ή εισαι προθυμος να κανεις) πας εδω, οπου τα εχει ολα σε parts στο megaupload.

Στο μεταξύ είμαι χαρούμενη που υπάρχει φήμη για νέα σειρά με τον Ohno την επόμενη σεζόν και ταυτόχρονα απελπισμένη που πάλι θα ξεπατώνονται οι Arashi με τα theme songs...

新アルバムが欲しい...

Nothing is lost till tokyograph (or an official source anyway) confirms.
Προσωπικα παντως οσο κι αν θελω Ohno drama -and incoming Arashi activities in general- i'd prefer it if the rumor was not true... :/
Οχι τιποτα αλλο, θα μας παθουν τιποτα ετσι οπως παμε T___T *knocks on wood*

Also THIS.
Καποτε πρεπει να γινει κι αυτο... *sigh*

Posted Image

#432 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 06 February 2010 - 12:06

Lucyyyyyyy συμφωνω :respect: ..gia to προηούμενο post (βαριεμαι να κανω quote)
Εντωμεταξύ δεν ξερω γιατί αλά το Tokyo Dogs το άφησα στον 2ο επεισόδειο !! αμ και μἀρεσει πολύ ο Shun Oguri καταλήγω να βλέπω τηξ σειρα μάλλον για τον Hiro !!

Το Manhatta Love Story το έεχετε δει?? To έχω ξεκινησει και με αρέσει πάρα πολυ!! παλια σειρα ειναι !!
και γιατί στο καλο οι πιο παλιες είναι πιο ωραίες ??ενώ στις καινούριες μόνο οι πρωταγωνιστες ???? (πλην εξαιρέσεων)

#433 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 February 2010 - 16:14

(Και 2ο - ο Shun είτε δεν κάνει για πρωταγωνιστής σε σειρά, είτε πρωταγωνιστεί σε μάπες...)
Εν όψη ταινίας θα φάει rewatch.
.

ρε συ πόσο δίκιο έχεις....πως γίνεται να συμβαίνει αυτό....τόσο καλός ηθοποιός,
ίσως μάλλον δεν κάνει σωστές επιλογές ρόλων τι να πω...

θα βγάλουν ταινία Tokyo dogs?:deadga6:

#434 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 09 February 2010 - 20:19

Συγγνωμη αλλα ειμαι ο μονος στον οποιο η ομοιοτητα του Yamato Nadeshiko Shichi Henge με το Hana Yori Dango ειναι πασιφανης?

Και στα δυο ειναι 4 πολυ ωραιοι αντρες που προσπαθουν να "σουλουπωσουν" μια κοπελα. Απλα στο HND η κοπελα ειναι self confident ενω στο ΥNSH δεν ειναι αλλα γινεται υπο καταλληλες προϋποθέσεις.

p.s. ...Φυσικα δε συγκρινεται το μπαζο του Dango με τη πρωταγωνιστρια του Henge.
Posted Image

#435 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 09 February 2010 - 21:32

βασικά σε όλα έτσι είναι, δες και το meichan no shichuji, και στο atashichi no dansei
γι'αυτό και μας αρέσουν...

αλλά αυτό που του μοιάζει πάρα πολύ είναι το κορεάτικο You're beautifull.