μπράβο a2a.. χαίρομαι που είσαι ανοιχτόμυαλη και δεν σε πειράζει να σου πηδάνε το αγοράκι σου
στα 10 του.... αυτό μπορείς να το κάνεις και χωρίς να το στείλεις στους Johnnys Και να βγάλεις και περισσότερα λεφτά και για τις φήμες δεν ξέρω ....εμένα όλες αυτές οι εταιρείες μου κάνουν λίγο εμετικά άσε που δεν νομίζω να παίρνουν τα παιδιά τα λεφτά που τους αξίζουν όλα τα καρπώνεται η εταιρεία.
woahwoahwoah, let's chill a bit now oO
Let's review some points:
1. Τα σκανδαλα περι παιδεραστιας ειναι πανω κατω απο τα 80's, μια εποχη που πρωτον ο Johnny ηταν νεοτερος και δευτερον οι juniors ηταν ενα τιποτα. Την σημερον ημερα οι juniors εχουν και μοστρα και standing και fanbase.
2. As I've said before, και που σε στελνουν στους Johnny's δε σ'αφηνουνε στην τυχη σου. Σπιτι σου μενεις, σε αντιθεση με αλλα talent agencies που εχουν ακομα dorms.
Το τι μπορει να συμβαινει απο κει και περα, ειναι ο,τι μπορει να συβαινει παντου στο entertainment business. Δε μπορουμε να ξερουμε, but do you really care that much? .__.
3. Money-wise, ο johnny kitagawa δεν ειναι lee soo man. True, τα περισσοτερα πανε στην εταιρια, αλλα παντου ετσι γινεται. Στο je τουλαχιστον τους πληρωνουν, και τους επιτρεπεται ελευθερα να κανουν individual activities απο οπου και κρατανε ολο το μισθο τους.
Sorry for the srs bznz, and no, JE is not paying me to be their spokesperson, but srsly, so many of the conspiracy theories about that agency are either false, unnecessary or obsolete nowadays.