Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#361 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 19:44

glastenen ευχαριστώωωωωωω!! ( Hiro-kun <33 )
θα καταστραφώ πλέον, το πήρα απόφαση! :if:
τα hanakimi, my boss my hero, one pound gospel, mei-chan no shijuji μου τα είχαν ξαναπροτείνει (κάποιες καλές ψυχές από το φόρουμ) οπότε τα βάζω να κατεβαίνουν μόλις τελειώσει το last friends

Δημοσιευμένη  εικόνα

#362 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Δεκέμβριος 2009 - 21:16

όχι το one pound gospell...

#363 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 01:50

*cough* Anelis μην την ακους, watch One Pound Gospel, watch >w</ *cough* XDD

*ahem*

lately, when i'm not chocking in the moe warmth that is My Girl or stuggling through the ongoing dramas of the current season, i'm watching PRIDE and ROOKIES
(drama titles with capital letters ftw :pp)

αν και so far δε βλεπω τι εχει το PRIDE και ακουω απο 1000 μεριες οτι ειναι απ τα πιο wow kimutaku dramas, ειναι nonetheless πολυ καλο και επιβεβαιωνει παλι τη συνειδητοποιηση μου οτι μονο ο Matsujun κι ο Kimura μπορουν να με κανουν να δω romance and actually enjoy it :P (until further notice at least)
Takeuchi Yuko is also lovely as his parthner -ειναι το τριτο drama που τη βλεπω και οσο παει την εκτιμω ακομα περισσοτερο :3
also... a drama with Queen's best of as its soundtrack cannot fail XD/

οσο για το ROOKIES ενα εχω να πω:
ντροπη, αισχος και ονειδος to me που δε το ειχα συνεχισει οταν προβαλλοταν
κοντευω να αλλαξω ομαδα αιματος απ το πολυ nosebleed στο Shirota Yuu *___*

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#364 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 02:52

rookies rulez...
αλλά αυτός που κλέβει την παράσταση ειναι ο kenta Με την βλακεία του
ο shirotas Θεός αλλά... αν τον δεις στον ήλιο τρομάζεις...
δεν είναι πολύ αστείο που ο προπονητής λέει συνέχεια το ονόματά τους;

περιμένω πως και πως να δω την ταινία έχω κουραστεί να την περιμένω...

#365 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:46

Αχ. Θα το πω και θα σοκάρω τους περισσότερους εδώ μέσα αλλά...

Δε μου αρέσει καθόλου το Tokyo Dogs! Για την ακρίβεια δεν είναι τόσο ότι δε μου αρέσει όσο ότι το βαριέμαι απίστευτα. Πάει να αντιγράψει αμερικάνικες αστυνομικές σειρές του συρμού και αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι καλό. Ο Shun και ο Hiro είναι αστέρια αλλά δεν την παλεύω καθόλου με την ιστορία. Δεν έχει σασπένς ούτε μυστήριο.
Spoiler:

Έχω δει άλλες 5000000000000 τέτοιες... Όταν βάζω να το δω κάνω 2 ώρες γιατί χαζεύω δεξιά και αριστερά (τι έγινε στο 5 δε θυμάμαι καν). Και τσαντίζομαι γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερες στο είδος και δεν παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Το Koshonin 2 που τα σπάει δεν έχει καν subs!

Πάντως σοκάρω και τον εαυτό μου που έκανα rant για σειρά. Πιο επιεικές άτομο από εμένα σε αυτά δε θα βρείτε! LOL Θα το τελειώσω πάντως γιατί δε μου αρέσει να αφήνω τίποτα στη μέση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από a2a: 02 Δεκέμβριος 2009 - 22:54

#366 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 00:47

...παρόλο που είμαι τρελή φάν του ογκούρι.... θα συμφωνήσω μαζί σου
έχει φάει τρελό stall ...και παρόλο που είμαι τρελή φαν του Eita και του Ikuta toma
έχει φάει και το voice καθυστέρηση... τα βαριέμαι.

#367 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 01:03

^i feel you on both...
Tokyo Dogs is nice just... nothing special? δε νομιζω οτι θα κρατησω τη σειρα αφου τελειωσει :/
also, i never got to finish Voice as well, only got as far as episode 5 και μαλλον ουτε προκειται... there's just better stuff to watch sometimes... *shrugs*

btw, the good news is that Koshonin 2 has subs as of recently :congrats::congrats:
δε ξερω αν θα το τελειωσουν κιολας, αλλα μια φορα καποιος το επιασε and that's totally a cause for celebration :wooi2:
αν ειδα καλα it's the same people who worked on Kiina last season so for the time being i'm optimistic :33

αλλά αυτός που κλέβει την παράσταση ειναι ο kenta Με την βλακεία του
ο shirotas Θεός αλλά... αν τον δεις στον ήλιο τρομάζεις...

o kenta παντα κλεβει την παρασταση those cases γι αυτο δεν τον αναφερουμε XD
απορια το χω ομως, γιατι στο 80% των περιπτωσεων του δινουν το ρολο του παρτσακλου/weirdo/3 πουλακια καθονταν? εχει κατι η φατσα του and i fail to see it? :pp

LOL why? xD

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#368 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 02:02

πάνε στο επεισόδιο που μαλώνουν στην ταράτσα και ξαφνικά τους φωτίει ο ήλιος...
δείίνει νέο νόημα στην λέξη χλωμό πρόσωπο...

το koshonin season 1 αξίζει να το δω? έχει αρκετες σκηνές με τον Shirota - I want to have his children -sama?

#369 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2009 - 11:54

Eri να το δεις το Koshonin. Εκεί εγώ έπαθα την πλάκα μου με τον Shirota! Είναι πιο θεός από ποτέ. Του πάει ο ρόλος του ψυχάκια. Τι να πω... Ίσως επειδή είναι νταρντανομωρό και με πιο άγρια-δυτικά χαρακτηριστικά (έχει τη μύτη της μαμάς) τον βάζουν στους άκυρους ρόλους. Ίσως δω το Haken no Hinkaku κάποτε που κάνει το δάσκαλο του φλαμένγκο γιατί ακούγεται πολύ νορμάλ ρόλος! Χαχαχα!

Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που δεν της αρέσει το Tokyo Dogs. Και το Voice όντως ήταν βαρετό (ας όψεται ο Sato Tomohito) αλλά το έβλεπα με την αδερφή μου και κάναμε σχόλια όλη την ώρα οπότε το είδαμε μέχρι τέλους άνετα σχετικά.

#370 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Δεκέμβριος 2009 - 22:59

Ξεκίνησα να βλέπω την παλια σειρα "Manhattan Love Story" ως τώρα με άρεσε πάαααρα πολυ!!! την συνιστω παδια!!!!

#371 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 19:48

Να πω ότι μετά από πολύ καιρό κατάφερα να ξεκινήσω να βλέπω ένα παλιό drama, το θρυλικό Hitotsu Yane no Shita του Nojima Shinji και είναι το πιο παλιό απ' όλα όσα έχω βάλει να δω (1993). Και πράγματι επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά αυτό που έλεγα για τις παλιές σειρές και ότι ήταν καλύτερες από τις τωρινές. Οι χαρακτήρες είναι ενδιαφέροντες, το χιούμορ βγαίνει αβίαστα και οι διάλογοι είναι πολύ πιο έξυπνοι από αντίστοιχους που βλέπω στις τωρινές σειρές. Η δεύτερη σεζόν δεν έχει υποτιτλιστεί αλλά την έχω εντοπίσει RAW heheh...

Τελείωσα και το You're Beautiful και ήδη μου λείπει πάρα πολύ. Είναι από αυτά τα kdramas που θα μου μείνουν και θα λατρεύω αιώνια. Το έχω στην κορυφή μαζί με το Iljimae. Επίσης είμαι ερωτευμένη τρελά με τον Jang GeunSeuk (Back off b*tches! I claim him!) και θα βάλω μπρος να δω τα άπαντα του! XD

#372 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Δεκέμβριος 2009 - 22:54

μωλις τελείωσα και εγώ το you're beautifulll και μπαίνει στην τέταρτηη θέση μετά το
πρώτο Coffe Prince, Worlds within, ΒΟF.....μια στιγμή ...όλο και όλο 4 εχω δει...

αυτό το θα χιονίσει τα χριστούγεννα λέτε να είναι καλό;

α2α το Jilmae με το the return of jlimae τι σχέση έχουν μεταξύ τους ?

#373 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2009 - 01:13

Αν και μάλλον τη σειρά την έχει δει όλο το γνωστό σύμπαν και τελευταίος εγώ, το Gokusen (1) είναι ότι καλύτερο έχει δείξει η ιαπωνική TV αυτή τη δεκαετία. Μόνο αυτός ο Jun Matsumoto να μην έπαιζε... Ποτέ δεν τον συμπάθησα.

#374 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2009 - 02:55

Eίναι επειδή είσαι αγόρι κι είμαστε fangirls, γι'αυτό. Και τότε ήτανε και φρέσκος στη δουλειά. Τώρα να δεις, παίζει καταπληκτικα~

Εγώ πάλι έχω ξεσκίσει τα παλιά SPs των Kanjani8, από Kemarishi, Arιgatou Okan, DOUBLE, Jitensha Shonenteki μέχρι και το επιεικώς απαράδεκτης ποιότητας J-ken no Hanran έκατσα να δω, ποιος στη χάρη σου ωρέ μάρου και στα γλυκά ματάκια του Τσουμπάσα, και τα περισσότερα [τι λεω, όλα] raw. No matter, εξασκώ τα ιαπωνικά μου, τζαμπέ Listening πού αλλού; Α, ρε Tsubasa <333 Στην ηλικία που ήταν τότε, γιατί τώρα your eyes άλλα Looks πετάνε Χ3
Δημοσιευμένη  εικόνα
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#375 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Δεκέμβριος 2009 - 08:48

To Gokusen ειναι ό,τι πιο βαρετό έχω δει στη ζωή μου. Δεν είναι τπτ παραπάνω απο ένα αποτυχημένο GTO ripoff. Ξερεις τι θα γίνει στο τελος του επεισοδίου απο τα 5 πρωτα λεπτα, ειναι η πιο μη-πρωτοτυπη σειρα των εποχων. Ο μόνος λόγος ύπηρξής του είναι να αναδευκνύει ταλαντουχα bishounen.(και μη ταλαντουχα) :P Ο μονος λογος που εκανα την καρδια μου πετρα και ειδα παραπανω απο 2 επεισόδια της πρώτης season ειναι ο Jun.

Στο θέμα μας τώρα. Το Liar Game 2 είναι αρκετά διασκεδαστικό. Αμα το είχαν γυρίσει και αμερική θα ηταν τρελη επιτυχία. Οι ιαπωνες εδω εχουν αυτή την τάση να το κανουν υπερβολικο και παιδικο σε μερικα σημεια, με αυτα τα ηλιθια εφέ. Το δεχομαι ως ενα σημειο ως comic relief, αλλα οι ανθρωποι εχουν ξεπερασει τα λογικά όρια εδω και κάτι αιώνες. Κριμα, πνιγονται σε μια κουταλια νερό.
Δεν λεω ότι δεν μου αρέσει, αντιθέτως! Απλως θα μπορουσε να ειναι τοσο καλυτερο...

Οσον αφορα το Tokyo DOGS, βρε παιδια, give it a break! Μπορει η ιστορία να είναι βαρετή, αλλα αξίζει να το δεις για τα μάτια του Shun και του Hiro μονο! :hahaha: