Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#196 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 28 July 2009 - 19:54

Δε ξέρω αν θα γελάσεις, αλλά όλη τη σειρά θα τη δείς μαζεμένη (εκτος απο τα μη μεταφρασμένα) αν δείς Tokyo Ghost Trip. Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο! :awww:

#197 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 28 July 2009 - 20:07

Τι ωραία σειρούλα! Ελαφριά, έχει και συγκινήσεις, ωραία μουσικούλα και βέβαια, τα bishiα!

Πρόσεξα και αυτό που λέει η αγαπητή Nighteyes, αλλά προσωπικά μου άρεσε πολύυυ! Συνήθως δείχνουν μόνο τα άτομα που μιλάνε ή παίρνουν μέρος στη κάθε φάση, αλλά αυτό κάπως σπάει την ενότητα. Δηλαδή, είναι χαριτωμένο το "κάμποσοι ματράχαλοι κωλοβαράνε παρέα μεσ'το σπίτι" :hahaha: Φαίνεται πιο φυσικό και ζεστό. Όπως θα γινόταν σε νορμάλ συζήτηση, οι μη συμμετέχοντες απλά βλέπουν και κάνουν τα δικά τους μέχρι να έχουν κάτι να πούν.

Ειδικά οι δυο κύριοι τεμπέλαροι έχουνε μεγάλη φάση! :hahaha: Μαμώ το niku τους όμως, απο εχθές το βράδυ που το ξεκίνησα ψοφάω για ένα φαγητό με κιμά και tofu που κάνω!:deadga6: Θα ονειρεύομαι μπριζόλες αντί για τα μανάρια! :hahaha:
Edit 2: Και η μητέρα μου για τον Sowa το παθαίνει το nosebleed.. Μόνο σε εμένα αρέσει ο Set-chan πιο πολύ; Δε πειράζει. Όλος δικός μου! Αχαχα!

Είμαι φαίνεται πιο απαιτητική στα τεχνικά απ' ότι εσύ.:congrats:Κατα τ' άλλα, ότι είπες. Για τo niku, πήγα χθες στο μάθημα και είχε το kanji του στο κεφάλαιο που κάναμε. Η δασκάλα πήγε να κάνει μετάφραση "niku...". -"Ξέρω." κάνω εγώ. Και της είπα την ιστορία.:hahaha:Και να μην ήθελα η λέξη έχει αποτυπωθεί στο μυαλό μου.:congrats:

Με την μαμά σου πολύ ταιριάζουμε τελικά. Στο έχω ξαναπεί αυτό και για άλλο "θέμα".:congrats:

Posted Image

Posted Image

#198 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 28 July 2009 - 20:26

Ναι σου λέω! :hahaha: Της λέω για τα φρύδια του και μου λέει "Ίσα ίσα, του κάνουν ακόμα πιο ωραίο το πρόσωπο! Και αρρενωπό!!"

Προσωπικά μου αρέσει, αλλά οχι όσο ο Set-chan :awww:

Αχαχα, της έβαλα και msn της μητέρα μου τώρα οπότε θα τη ποτήσω με dorama πρώτα και μετά μπορεί να τη μπάσω και σε κανένα forum να έχει κόσμο να μιλάει να μη νιώθει μοναξιές!:hahaha:

I will make a fangirl out of her (ή μάλλον θα το φέρω στην επιφάνεια...)

Σε κάποια φάση στο πρώτο επεισόδιο TGT λέω "ωραίο σκουφί" για ένα που φορούσε ο Sowa και λέει με πονηράδα "Ναιιι ναι.. ωραίο σκουφίιιιι, ωραίο κασκόοοοοολ" :hahaha: Του στυλ "ναι ναι... τα ρούχα κοιτάμε, σίγουρα!":hahaha:

Ένοια σου και ο Kai της γυάλησε με το χαμόγελό του (he really is kawaii).

Σα γιαπωνέζικο Supernatural λέει είναι. Χεχε. Εμ, paranormal stuff+handsome guys σε ποιά γυναίκα σε θα άρεσε;

#199 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 01 August 2009 - 04:31

@miko-chin: Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω πού κολλούσαν τα ελληνικά κι έχω την υποψία πως το ίδιο ισχύει και για τους σεναριογράφους XD
+1 για τον Narimiya Hiroki:awww:

Για να δούμε, για να δούμε... Ξεκίνησα πρόσφατα τα Voice, Code Blue, Buzzer Beat, Proposal Daisakusen και Kurosagi (το γεγονός ότι στα 4 από τα 5 πρωταγωνιστεί ο κύριος Yamashita Tomohisa :lovulovu::lovulovu::lovulovu: είναι απλή σύμπτωση XDDD)

Aς αρχίσω με το Voice, όπου πέντε φοιτητές Ιατρικής σε σεμινάριο ιατροδικαστικής καλούνται να εξιχνιάσουν αιφνίδιους θανάτους.
Mια και έχει να κάνει με Ιατροδικαστική, φυσικά και θα του έριχνα μια ματιά :3 Από τα δύο επεισόδια που είδα, είναι περισσότερο αστυνομικό παρά ιατρικό τελικά - οι φοιτητές πηγαίνουν εκεί που βρέθηκε το πτώμα, μιλούν με τους συγγενείς κ.λπ., δεν έχει νεκροτομές και PCR... bummer XD
Πάντως το cast είναι συμπαθητικό, το σενάριο σε κρατάει σε αγωνία (σιγά μη σου πει cause of death στην αρχή του επεισοδίου ΧD), έχει και συμπαθητικό theme song από τους GReeeeN, I'm sticking with it, yes~
Ο παππούς που ακούει techno και Perfume είναι όλα τα λεφτά XD

Όσο για το Code Blue, το έτερο ιατρικό drama στη λίστα, θα μ' αρέσει πολύ, αν κρίνω από το πρώτο επεισόδιο XD
Κατ' αρχάς, μιλάμε για Επείγοντα... and I love Επείγοντα XD
Δεύτερον, οι χαρακτήρες έχουν ενδιαφέρον... ειδικά ο Fujikawa έγινε η συμπάθειά μου XD
O Αizawa πολύ αλάνθαστος είναι, δε μπορεί, κάτι λάθος θα κάνει στη συνέχεια XD
Και τρίτον, για τα fangirls σαν κι εμένα, το απαραίτητο fanservice~ 20 δεύτερα μέσα στο πρώτο επεισόδιο και τζα~ μην είναι ο Yamapi που αλλάζει μπλούζα;:awww:

Buzzer Beat, το πρώτο μου ongoing drama :3 Εντάξει, δύο επεισόδια είδα μέχρι στιγμής και το βρήκα αρκετά χαριτωμένο :3 Εκτός από το προφανές (πρωταγωνιστεί ο Yamapi, duh), θα το συνεχίσω γιατί από σενάριο και χαρακτήρες καλά πάει :3
Εκτός από το Naoki και την Riko, από την πρώτη στιγμή συμπάθησα τη Μai:wooi2: ενώ όποτε βλέπω τη Natsuki στην οθόνη αντιδρώ κάπως έτσι:madtodeath: και όποτε εμφανίζεται ο Ren έτσι:puke: But at least it keeps me busy XD

Next up, το γλυκούλι Proposal Daisakusen... Και μόνο από το σενάριο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το δω! Από τα πρώτα δύο επεισόδια, μπορείς να καταλάβεις πού το πάει :3 Ο Ken θα πηγαίνει πίσω στο χρόνο, δε θα καταφέρνει να εξομολογηθεί στη Rei, θα βγαίνει φωτογραφία και θα γυρίζει και πάλι στην αρχή... και τελικά θα της εξομολογηθεί την τελευταία στιγμή XD ή μέχρι να τον βαρεθεί το ξωτικό και να σταματήσει τις "hallelujah~" εμφανίσεις του XD Aλλά και πάλι, εγώ θέλω να δω την κατάληξη κι ας την φαντάζομαι :3
Από χαρακτήρες, ε, πώς γίνεται να μην συμπαθήσω τον Ken; XDD

Kαι τέλος, Kurosagi, το οποίο ναι μεν είδα μέχρι το 8ο επεισόδιο χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω, αλλά για κάποιο λόγο, κάτι δε μου αρέσει (ναι, είμαι πολύ συγκεκριμένη XD αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω, orz). Then again, έχει Horikita Maki, μεταμφιέσεις, cool swindling plans που δεν πολυκαταλαβαίνω XD και κοντινά στον Yamapi, πολλά κοντινά όμως, οπότε το βλέπω πολύ ευχάριστα :3

6dqFccT.gif

#200 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 01 August 2009 - 17:08

@Tristessa ωρε κάψιμο με Yamapi!Διαφωνώ για το Kurosagi συμφωνώ για το Proposal.Το πρώτο το έχω δει όλο και το δεύτερο μέχρι το επεισόδιο 2.Πότε θα το συνεχίσω δε ξέρω.

Gokusen ep.8 ή 9 Ωραία σειρά είναι,γέλιο βγάζει και τα bishies δίνουν και παίρνουν.Αλλά πολύ προβλέψιμη είναι και λίγο με χαλάει.
Spoiler:
Θα το συνεχίσω όμως έτσι κι αλλιώς γιατί καίγομαι να δω τη δεύτερη σεζόν.

Orthros no Inu ep.1 Η αλήθεια είναι ότι ούτε καν ήξερα με τι είχε να κάνει όταν το κατέβασα.Απλά το έβλεπα συνέχεια που το ανέφεραν στο lj και είπα να βλέπω και ένα Οngoing τώρα που τελείωσε το Majo Saiban.Μπορεί να είναι και η πρώτη σειρά που πρόσεξα σκηνοθεσία,μουσική και κάστινγκ.Άλλες φορές αρκεζόμουν στα bishie.Μ'άρεσε πάρα πολύ η σκηνοθεσία και η μουσική έδενε κατάλληλα με το θέμα της σειράς.Το κάστινγκ των ηθοποιών το βρήκα εξαιρετικό και τη ματιά μου έκλεψε ο Ryuzaki.Επίσης πάω πολύ την αστυνομικίνα(από τις λίγες Γιαπωνέζες ηθοποιούς που θαυμάζω).Το στόρι είναι πολύ ωραίο και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#201 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 01 August 2009 - 19:31

Είδα επιτέλους το Orthros no inu (τσάμπα που κατέβασα το keyhole tv, η λήψη είναι χάλια όποτε θέλω να δω κάτι..).. Πολύ καλό μου φάνηκε.. Ο ρόλος ταιριάζει στον Takizawa... Ανυπομονώ να δω και την συνέχεια.. Συνεχίζω και το ghost friends.. Ελπίζω να τελειώσει τουλάχιστον ρεαλιστικά (όσο γίνεται σύμφωνα με την υπόθεση).. Δοκίμασα να δω και το Koishite Akuma αλλά δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#202 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 06 August 2009 - 10:40

Είδα και τα άλλα 2 dramas που άρχισαν αυτή τη βδομάδα:

Otomen 1:
Μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι καθαρό shoujo από το feeling μέχρι την εκτέλεση. Δεν βιάζει το χιούμορ όπως το Hana Kimi (το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ βέβαια αλλά το θεωρούσα βεβιασμένο ως προς το χιούμορ) και είναι απίστευτα γλυκό. Δεν πίστευα ότι ο Seto Kouji μπορούσε να γίνει πιο kawaii αλλά διαψεύστηκα. Είναι το πιο χαριτωμένο πλάσμα στον κόσμο hands down! Ο Kimura Ryo από την άλλη είναι τέλειος κακός! Και ο Okada φυσικά eyecandy (Cause he's the man!)!!!

Kochikame 1:
Αν και δεν έχω δει παρά λίγα αποσπάσματα από το anime, πιστεύω ότι είναι ολόιδιο! Όλη την ώρα ένιωθα πως έβλεπα παλιό anime! Ο Shingo είναι τέλειος Ryo-chan! Δεν μπορώ να βρω ψεγάδι στο ρόλο του και επίσης είναι η πρώτη σειρά μετά τη Nodame που πιστεύω πως δε χαλάει το original feeling του manga! Γι αυτό και δεν πατάει στην πραγματικότητα! Αν θέλετε να δείτε κάτι πιο down to earth just stay away! Kochikame is pure madness! XDDD Οι guests σε κάθε επεισόδιο είναι ένας ακόμα λόγος για να το δείτε. Ποιος ξέρει, μπορεί να έρθει μέχρι και ο Ken Watanabe! O Beat Takeshi πάντως ήταν αφασία!!!

#203 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 06 August 2009 - 13:33

Οh my, άρχισε το otomen?? Δεν το πιστεύω ότι το ξέχασα.. Έφυγα για να το δω.. Α και btw τελικά το Koishite Akuma δεν είναι και τόσο κακό..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#204 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 08 August 2009 - 03:10

Yasuko to Kenji! Κωμωδία μέχρι ώρας πάρα πολύ ευχάριστο!!!
Η Γιάσουκο είναι μαθήτρια λυκείου,χαριτωμένη και λίγο χαζούλα (φαίνεται όχι ότι είναι και όλας) και μένει με τον μεγαλύτερο αδερφό της(μιας και οι γονείς τους έχουν πεθάνει εδώ και 10 χρόνια) ο οποίος(καλά είναι πολύ ωραίος!!!:lovulovu:)είναι μέλος ομάδας με μηχανές(ο κλασσικός Γιανκιι!!!Τεμεεεεε!!!)και όλοι από όπου κι αν περνάει των τρέμουν ΑΛΛΑ!!!! είναι και εκείνος που κρύβεται πίσω από την γυναικεία υπογραφή ενός από τα καλύτερα μάνγκα για κορίτσια!!!:wooi2:
Αξίζει να του ρίξεται μια ματιά!:riiight:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Exyg_R0_yvg&feature=related[/media]

#205 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 08 August 2009 - 10:07

είδα τα πρώτα επεισόδια απο το Trick
ειναι πολύ παράξενο που είναι τόσο νέοι.
εντάξει είναι παλίο σηριαλ...

βασικά θέλω κάτι σαν το Love shuffle... ή μια κομωδία...
ρε γμτ... αλλά ακόμη δεν βρήκα τίποτα... ούτε το tiger και dragon Είναι τόσο αστείο.

#206 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 08 August 2009 - 12:45

shihou-chan και eri-chan, έχουμε και λέμε.

Yasuko to Kenji, το είδα πριν λίγο καιρό. Αν και μου άρεσε στην αρχή το concept, στην πορεία δυστυχώς χαλάει. Παραγίνεται μελόδραμα και άντε σε άλλες σειρές κάπως ταιριάζει κάτι τέτοιο, εδώ που περιμένεις να δεις κάτι αστείο, σε ξενερώνει πλήρως. Επίσης αρνητικό το τέλος του κάθε επεισοδίου που ήταν σχεδόν επανάληψη του προηγούμενου. Κατα τ' άλλα ήταν καλοφτιαγμένη η σειρά και είναι must για όσους έχουν κόλλημα με yakuza και gangs.(Εγώ δεν έχω)
Tiger and dragon, δεν είναι μια σειρά που μπορεί να την εκτιμήσει ο καθένας. Ο καθένας δυτικός εννοώ. Προσωπικά δεν κατάλαβα θεό από τα αστεία που υπονοούνταν. Γέλασα από ελάχιστα εως καθόλου δηλαδή. Αυτό γιατί η σειρά πέφτει με τα μπούνια στα άδυτα της σύγχρονης (και παρελθοντικής) Ιαπωνικής κουλτούρας. Θυμάμαι ένιωθα σαν να είχα βρεθεί σε άλλο πλανήτη. :hahaha:
:hmmm:Πως είναι να βρίσκεσαι για πρώτη φορά με μια παρέα που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, χρησιμοποιούν δική τους διάλεκτο και αναρωτιέσαι τι σκατά λένε; Αυτό στο πολύ χειρότερο. Γιατί εδώ δεν σου εξηγεί κανείς τίποτα και δεν μπορείς και να ρωτήσεις. Να πω την αλήθεια, μετά από 1+ χρόνο μέσα στα anime και έχοντας δει και 5 doramas τότε που την είδα, δεν περίμενα να έχω τόση άγνοια όσον αφορά την κουλτούρα τους. Αδίκως προσπαθούσα να καταλάβω γιατί γελούσαν, τις 9 από τις 10 φορές.:hot:
Επίσης πολύ yakuza, αλλά πολύ πιο ώριμη σειρά από την από πάνω. Την θεωρώ σαφώς πολύ πιο αξιόλογη. Το μελόδραμα δεν το γλιτώνουμε κι εδώ βέβαια(Ανάθεμα τους Ιάπωνες. Αν δεν προσπαθήσουν να δραματοποιήσουν τα πράγματα θα σκάσουνε.:erk:) αλλά μου ταίριαξε καλύτερα εδώ. Πολύ καλή σειρά σε όλους τους τομείς. Ο χαρακτήρας του Okada Junichi στην σειρά μου είχε αρέσει πολύ. Πιο πολύ γέλασα μ' αυτόν, παρά με οτιδήποτε άλλο.:congrats:

Έχω δει κι άλλα εκτός από το yasuko to kenji από τότε που έγραψα εδώ μέσα. Το τελευταίο ήταν το Zettai Kareshi, μου άρεσε αρκετά και δεν βρίσκω να πω κάτι αρνητικό εκτός του ότι το special μου το χάλασε λιγάκι. Δεν ξέρω τι γίνεται στο manga, θα το ψάξω, αλλά μια χαρά είχε τελειώσει η σειρά, με όμορφα μηνύματα. Τι πάνε και μας το χαλάνε
Spoiler:

Αναθεωρώ. Υπάρχει ένα αρνητικό: Μην το δείτε σε περίοδο δίαιτας. Μετά από τόσα γλυκά που είδα στην σειρά δεν την γλίτωσα την επιδρομή στο ζαχαροπλαστείο.:unlucky:

Edited by Nighteyes, 08 August 2009 - 12:56.

Posted Image

Posted Image

#207 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 08 August 2009 - 13:19

Τι τέλειο που έιναι το otomen.. Ξετρελάθηκα ήδη από το πρώτο επεισόδιο.. Τι γούτσου που έιναι ο Koji και ο Okada ακαταμάχητος.. Ειδικά εκεί που έπλεκε.. Κορυφή..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#208 shihou-chan

shihou-chan

Anime Fan

• Members
  • 142 posts

Posted 08 August 2009 - 13:42

Ακόμα είμαι στην αρχή και μου αρέσει.Φαίνεται αρκετά ευχάριστο!:ureshii:Βέβαια θα δείξει τώρα στη συνέχεια...
Όπως και να το κάνουμε το πλέον αγαπημένο μου J-Drama είναι το Gokusen όπου και ταυτίζομαι και απόλυτα με την πρωταγωνήστρια!:wooi2:Είναι το πλέοναγαπημένο μου!!!
Και γενικότερα μου αρέσουν σειρές που έχουν να κάνουν με σχολεία, ή με μαφία και διάφορα τέτοια!:smokingg:

#209 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 08 August 2009 - 14:34

Ναι και εμένα μου αρέσουν τα σχολεία και οι μαφιόζοι/gangster κτλ. και γι αυτό το Yasuko to Kenji το βρήκα συμπαθητικό αν και όταν προβάλλονταν είχε καλύτερες σειρές. Επεισόδιο 5 κάνει guest ο Yasu και θυμάμαι πόσο είχα χαρεί. (Also το Gokusen μαμέι και ειδικά η 3η season!)

Το Tiger & Dragon το υπερλατρεύω, μου άρεσε τόσο πολύ σα σειρά! Αλλά ισχύει ακριβώς αυτό που είπε η Nighteyes. Αν δεν καταλαβαίνεις την κουλτούρα δύσκολα τα πιάνεις. Εγώ είμαι ως το κόκκαλο μέσα οπότε το πιάνω το ιαπωνικό χιούμορ και τις αναφορές στους διάφορους διάσημους κτλ. Κλασικός KudoKan! My idol in scriptwriting! :awww:
Είμαι στη μέση του Tokyo Ghost Trip και μάλλον θα το τελειώσω σύντομα! From the bishi parade I love Kiriyama Renn the most και δεν ξέρω αν φταίει που μοιάζει σαν το νόθο παιδί του Tacchon με το Suzuki Hiroki (όχι αυτόν από τους D-Boys, τον άλλον που είναι σαν πριγκίπισσα)! Μου αρέσει και ο Yagami επίσης, ειδικά όταν δέρνει!

Άρχισα και το My Name is Kim Sam Soon και είναι το είδος ρομαντικής κωμωδίας που λατρεύω! Πήγαινα ούτως ή άλλως την θεά πρωταγωνίστρια (Kim SunAh RESPECT!) και μου αρέσει που δεν είναι στερεότυπη καλλονή αλλά 30ρα, γεματούλα και average looking με πολύ τσαγανό! Επίσης ο Hyun Bin τι κουκλί! :lovulovu:

#210 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 10 August 2009 - 12:35

Τα Japaneese drams που εχω δει και με άρεσαν!!

Pride, Good Luck, Hero και Εngine ..Tacuya Kimoura :love: T-E-Λ-E-I-O-ΣΤώρα βλέπω το Buzzer Beat :respect:πού ωραίο ως τώρα ..Yamashita Tomohisa:love: ax!!
Kαλό το Nodame Cantabile, ! Καλα και το G.T.O τα σπαει!!, το Honey and Clever καλό είπσης
και το Hanazakari ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ..a! Και το Orange Days Υπέροχο!!
Aμα μ'ερθει κάτι άλλο θα πω....! A ναι και το Hana Yori Dungo τελειο δεν θυμάμαι πως γραφεται! :P

Edited by Barbara, 10 August 2009 - 17:26.