Fresh from watching the last episode of Smile!
Και με αυτό έκανα το Top 5 μου γι αυτή τη σεζόν:
5. Shiroi Haru: Εξαιρετικό δυνατό δράμα. Ο Abe Hiroshi είναι μακράν ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς που έβγαλε η χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Πρέπει να αναγνώριστει παγκόσμια imo. Τεράστιο ταλέντο. Αν και το τέλος το βίασαν λίγο γενικώς ήταν πολύ καλή σειρά.
4. Majo Saiban: Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά εκτυλίσσεται τρομερά και είμαι σίγουρη ότι θα το πάει έτσι μέχρι τέλους. Ο Toma είναι θεός εδώ. Δεν ξέρω αλλά μου αρέσει απίστευτα με αυτά τα μαλλιά και αυτό το χαρακτήρα.
3. Atashinchi no Danshi: Πολύ παραμυθένιο και χαζούλικο σε κάτι φάσεις αλλά τρελαίνομαι για κάτι τέτοια. Τα χρώματα, οι ikemen και η Maki (την οποία υπερλατρεύω) με έκαναν να το απολαμβάνω δεόντως. Και μου άρεσε τόσο το τέλος!
2. Smile: Ξεκίνησε πολύ καλύτερο απ' ότι το περίμενα και εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κοινωνικά δράματα που έχω δει ποτέ. Από τη μια η θεματολογία του και από την άλλη οι χαρακτήρες το απογείωσαν ειδικά από το επισόδειο 5 και μετά. Βγάζω το καπέλο στο Jun που έκανε την υπέρβαση από τα idol dramas με έναν ρόλο που για μένα είναι ο καλύτερος του μέχρι σήμερα.
1. The Quiz Show Golden: Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική σε μια σειρά που παίζουν ο Sho με το Yoko αλλά δικαιώθηκα γενικώς καθώς πρόκειται για καταπληκτικό drama. Το μυστήριο συνέχισε να ξετυλίγεται μέχρι το τελευταίο επεισόδιο και οι αποκαλύψεις σε άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Πρέπει να το αναγνωρίσω κιόλας στο NTV, έριξαν πολύ δουλειά για να είναι μια παραγωγή αντάξια αυτών του TBS. Ελπίζω να ξαναδώ το θεό μου σε κάτι άλλο λίαν συντόμως (περιμένω πως και πως το Yatterman).
Και ειδική μνεία στο
Mr.BRAIN το οποίο πατάει και στην ανοιξιάτικη και στην καλοκαιρινή σεζόν και γι αυτό δεν το κατέταξα. Αλλιώς μάλλον 2ο θα το έβαζα. Είναι σούπερ γουάου υπέροχο!
Next Season heads up:
Buzzer Beat: Cause it has Pi, Keiko-chan & basket. Να δω τον Pi να καρφώνει και τι στον κόσμο!
Koishite Akuma: Βρικόλακες+σχολείο+το πολύχρωμο slot της Fuji Tv. Αν και ο Yuma είναι μικρός ακόμα τουλάχιστον θα δω τον Kondo Masahiko και τον Kyo Nobuo και θα είναι βρικόλακες! Kya!
Ninkyo Helper: Δε θα το έβλεπα αρχικά αλλά τελικά δεν αντιστέκομαι σε σειρά με yakuza. Ειδικά όταν έχει την Kuroki Meisa με κουστούμι! Θεάαααααα! Και τα Takagi Twins!
Orthros no Inu: Όχι μόνο το καστ αλλά και η ιστορία φαίνεται ενδιαφέρουσα. Okaeri Tackey-kun! Τον πεθύμησα!
Haken no Oscar: Shojo manga adaption. Θα είναι μόνο 6 επεισόδια και παίζει ο Sato Tomohito. Yep. Watching...
Otomen: Shojo manga adaption. Ναι άλλο must-watch. Είναι και πολύ γελοίο ως υπόθεση! Τι άλλο να θέλω;
Teioh: Hosts+ Takashi Tsukamoto+ Atae Shinjiro = <3333
Karei Naru Spy: Η σειρά που περιμένω περισσότερο απ' όλες. Μυρίζει ήδη epic win! Tomoya σε είχα πεθυμήσει! Από πρόπερσι το φθινόπωρο είχα να σε δω!