Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Cowboy Bebop

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Poll: poios einai o agapimenos sas xaraktiras (229 member(s) have cast votes)

poios einai o agapimenos sas xaraktiras

1. Spike Spiegel (60 votes [49.18%] - View)

Percentage of vote: 49.18%

2. Jet Black (11 votes [9.02%] - View)

Percentage of vote: 9.02%

3. Vicious (3 votes [2.46%] - View)

Percentage of vote: 2.46%

4. Faye Valentine (23 votes [18.85%] - View)

Percentage of vote: 18.85%

5. Ed(ward) (15 votes [12.30%] - View)

Percentage of vote: 12.30%

6. Ein (o skilos) (10 votes [8.20%] - View)

Percentage of vote: 8.20%

Vote Guests cannot vote

#46 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 posts

Posted 30 May 2008 - 19:59

ειδικά το αντισυμβατικό storytelling.

ενοεις το οτι ειναι διασκορπισμενα τα επισοδια που αναφερονται στο backround των χαρακτιρων;
Αυτο ειναι ενα απο τα πραγματα που με τσατισε περισσωτερο.
Υπαρχει περιπτωση το anime να ηταν πολυ καλυτερο αμα εβαζε τα χυμα επισοδια μαζεμενα στην αρχη και αυτα που αφορουν το backround στο τελος.

#47 sintar

sintar

*~_Ultra Baka_~*

• Members
  • 186 posts

Posted 09 June 2008 - 14:49

Το στυλ. Αυτό το anime είναι η επιτομή του στυλ. Εαν όχι και πολλά παραπάνω (ειδικά το αντισυμβατικό storytelling).

+1.μου αρεσε παρα πολυ σαν ανιμε και αγαπημενος χαρακτηρας(αν και ολοι ηταν πολυ ωραιοι)ειναι ο spike,ο οποιος κατεχει και την πρωτη θεση στο τοπ 5 αγαπημενων χαρακτηρων μου!!και φυσικα το ολο soundtrack ειναι απιστευτα καλο!!!εδενε τελεια με το ανιμε!!!
Affected by "I~must~not~stop~watching~Anime" disease!

Spoiler:

#48 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,607 posts

Posted 17 June 2008 - 11:17

Θεωρώ την εν λόγο σειρά το πιο υπερεκτιμημένο anime όλων των εποχών:yellowcard:.Απορώ τι του βλέπει η πλειοψηφία των αμερικάνων otakus σε σημείο μάλιστα που να το βγάζει και καλύτερο όλων των εποχών.Είναι δυνατόν:oo:;Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι ακολουθεί τα αμερικάνικα πρότυπα,με κάθε επεισόδιο να έχει αυτοτελή ιστορία, και γενικά το γεγονός ότι όλη η σειρά έχει αμερικάνικα στοιχεία:sigh2:.Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.Η μόνη εξαίρεση αποτελεί η ταινία που είναι άλλο επίπεδο δράσης:thatsit:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#49 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 13 November 2008 - 21:23

Μου άρεσε πολύ.

Μου άρεσε το animation/σχέδιο, η μουσική, η ατμόσφαιρα, οι χαρακτήρες, η σειρά των πραγμάτων (ή έστω η μη-σειρά για κάποιους), το τέλος και η γενικότερη σκηνοθεσία.

Δεν μου άρεσε στην αρχή το επεισοδιακό στυλ (όπως όλα τα επεισοδιακά) αλλά αυτό σου δίνει την ευκαιρία να το απολαύσεις χαλαρά.

Αγαπημένος χαρακτήρας η Ed γιατί πραγματικά δίνει άλλο τόνο στη σειρά.

Αν εξαιρέσουμε τον επεισοδιακό χαρακτήρα η σειρά είναι ένα space western. To western theme με τάσεις film noir μου άρεσε για αυτό απολάμβανα κάθε επεισόδιο χωριστά.

Το τέλος με στενοχώρησε, αλλά πιο πολύ με στενοχώρησε το τέλος του επ 24

Το ξανάβλεπα ευχαρίστως (σπάνιο για μένα)

Την ταινία δεν την έχω δει ακόμα αλλά θα την δω σύντομα.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#50 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 14 November 2008 - 02:13

Θεωρώ την εν λόγο σειρά το πιο υπερεκτιμημένο anime όλων των εποχών:yellowcard:.Απορώ τι του βλέπει η πλειοψηφία των αμερικάνων otakus σε σημείο μάλιστα που να το βγάζει και καλύτερο όλων των εποχών.Είναι δυνατόν:oo:;Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός ότι ακολουθεί τα αμερικάνικα πρότυπα,με κάθε επεισόδιο να έχει αυτοτελή ιστορία, και γενικά το γεγονός ότι όλη η σειρά έχει αμερικάνικα στοιχεία:sigh2:.Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.Η μόνη εξαίρεση αποτελεί η ταινία που είναι άλλο επίπεδο δράσης:thatsit:.

+1000
Ακριβως αυτη ειναι η αποψη μου κι εμενα.

#51 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 14 November 2008 - 02:46

Γούστα παίδες, κι εμένα η σειρά με άφησε παγερά αδιάφορο σε σημείο να μην την ολοκληρώσω για λίγα επεισόδια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τζαζ μουσική υπόκρουση που απεχθάνομαι όσο λίγα άλλα είδη μουσικής.

E5VV38U.jpg

#52 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 14 November 2008 - 13:49

Γούστα παίδες, κι εμένα η σειρά με άφησε παγερά αδιάφορο σε σημείο να μην την ολοκληρώσω για λίγα επεισόδια. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η τζαζ μουσική υπόκρουση που απεχθάνομαι όσο λίγα άλλα είδη μουσικής.

ψψψτττττ

Το στυλ. Αυτό το anime είναι η επιτομή του στυλ.

stylish people, stylish anime! :hahaha:

παρεμπιπτώντως πρώτη φορά που σε άνιμε μου αρέσουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πρωταγωνιστές...θεοί και θεές, υποκλίνομαι :hahaha: τα επς με τα μανιτάρια και το ψυγείο θα μπορούσα να τα βλέπω εις το ρηπήτ εις τον αιώνα τον απαξάπαντα (αμήν) :fromabove:

Posted Image

#53 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 November 2008 - 16:56

Well δε το πιστευω οτι δεν εχω κανει ακομα ποστ ( η ξεκινησα τη σειρα οταν ηταν το site κατω..) μετα απο προτροπη του kenny.

Mονο απο τους χαρακτηρες η σειρα ειναι pure win, ανετα σε κρατανε μονοι τους, αλλα εχει και την εξαισια μουσικη απο πισω να ανεβαζει την ευχαριστηση ακομα παραπανω ....

Οι αυτονομες ιστοριες ειχαν καλο σεναριο ( εκτος απο 1-2) αν και θα ηθελα να ειχαν ασχοληθει παραπανω με το κυριο σεναριο, ενω μερικες φορες οι εξελιξεις γινονταν με λιγο meh χαρακτηρα ( παντα κατι που προωθουσε τη πλοκη γινοταν με το να ειναι αυτος/η bounty ).

Μη με παραξεγησετε τη σειρα τη λατρεψα μετα απο αρκετο καιρο ειδα τοσα επισοδεια απο 1 σειρα μαζεμενα και απλως δε μπορουσα να ξεκολησω ( εχασα και 1-2 μαθηματα στο πανεπιστημιο επειδη εβλεπα ολο το βραδυ.... )

#54 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 05 December 2008 - 20:26

Μολις τελειωσα και εγω τη σειρα,οταν ξεκινησα να τη βλεπω η αληθεια ειναι οτι δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι γινεται ο ντορος,ισως περιμενα να δω κατι σε στυλ samurai champloo,μια παρεα ετεροκλητων ατομων που μπλεκονται σε διαφορες ιστοριες αλλα υπαρχει ενα γενικο quest απο πισω για να δινει τροφη στο σεναριο.

οταν ξεπερασα αυτο το τροπο σκεψης πραγματικα την ευχαριστηθηκα τη σειρα,ειναι αρκετα πρωτοτυπη και διασκεδαστικη.

Δοξα και τιμη στο soundtrack.Απλα.Και δεν ειμαι και θιασωτης της τζαζ.

Heavy Metal Queen επεισοδιαρα!
?
Την ταινια δεν την εχω βρει ακομα,απ'οτι καταλαβαινω διαδραματιζεται αναμεσα στα επεισοδια?

Spoiler:

#55 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 18 December 2008 - 19:40

Keanu Reeves Hopes to Star in Live-Action Cowboy Bebop - Anime News Network

Posted Image

#56 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 18 December 2008 - 21:07

Keanu Reeves Hopes to Star in Live-Action Cowboy Bebop - Anime News Network

Was going to post in hole but anyway...
Πιστεύτε ότι θα καταφέρει να κάνει καλό Spike?
Το καλό που του θέλω...
Μη μου κάνει το Bebop, Matrix και ψαχνόμαστε...

[prediction mode]
Μα γιατί πρέπει να παίρνουν κάθε σειρά και την σκ@τώνουν με τα live-action... Eleorc...
[/prediction mode]

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#57 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 18 December 2008 - 23:17

Χεχε, τώρα το έγραψε το ANN; Αυτά είναι παλιά νέα (αν και πολύ θα ήθελα να μην ισχύουν :sadist:). Στο /a/ το συζητούσαμε ένα μήνα πριν...

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι στο καλό έχει πιάσει το Hollywood. Πρώτα το Dragonball, μετά το Akira, και τώρα αυτό.

Keanu, πάνε παίξε έναν indecisive lead character σε ένα harem anime. Μόνο έναν τέτοιο ρόλο μπορείς να υποδυθείς πειστικά. :bahhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#58 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 December 2008 - 03:04

Το ΑΝΝ το έχει ανακοινώσει από τον Ιούλιο
Live-Action Cowboy Bebop Film in Development at Fox - Anime News Network

Η εταιρία που το ανέλαβε (Fox) είναι η ίδια που πήρε τα δικαιώματα για την Dragonball ταινία.

E5VV38U.jpg

#59 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 December 2008 - 04:50

Το ΑΝΝ το έχει ανακοινώσει από τον Ιούλιο
Live-Action Cowboy Bebop Film in Development at Fox - Anime News Network

Αυτή η είδηση είναι ακόμα πιο παλιά, ναι, εγώ λέω για το νέο ότι τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον πάρει ο Keanu (:frozen:).

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#60 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 15 January 2009 - 05:28

Ι don't find him a bad choice.Ίσως παίζει ρόλο και ότι είναι ο αγαπημένος εμφανισιακά ηθοποιός της μητέρας μου ,οπότε αν παίξει στο Bebop ίσως δει την ταινία.Πιστεύω ότι και το στυλάκι του μοιάζει αρκετά στον Spike και τη χαλαρή διάθεση του.Άλλες πληροφορίες για το cast υπάρχουν (τον Jet ποιος θα τον παίξει οεο ?)