Μόνο σε μένα φάνηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βαρετή αυτή η σειρά; 
¶ντεξα 16 επεισόδια και τελικά το παράτησα. Οι χαρακτήρες πραγματικά με άφησαν αδιάφορο (εκτός από την Faye, την οποία και ψήφισα σε αυτό το poll για προφανείς λόγους) και το σενάριο... δεν υπήρχε. Από τις 16 ιστορίες που είδα εγώ μόνο σε 2 δε κόντεψα να κοιμηθώ (στην πρώτη και σε εκείνη με τον τύπο και την τυφλή αδερφή του). Κατά τ'άλλα zzzz.
Το OST το βρήκα εξαιρετικό, το σχέδιο και το animation μου άρεσαν αρκετά. Αλλά δε φτάνουν αυτά.
Το πιο υπερεκτιμημένο anime ever imho.
Υπερεκτιμημενο? Βαρετο?...Η σειρα ειναι καταπληκτικη απο αποψη animation (στυλ lupin) μουσικης(classic rock,blues rules)καθως οι μισες αναφορες τιης σειρας ειναι σε led zeppelin queen deep purple ktl ktl. οι χαρακτηρες θεοι (κατι ηξερε ο shinchiro watanabe)ο Spike μετα τον Allucard κατα τη γνωμη μου ειναι ο πιο στυλατος χαρακτηρας.Και μη μιλησω για σεναριο... οσο για δραση καθε επεισοδιο(σχεδον) εχει ξυλο(να στο πω και στην argo).Και η ταινια την βαζω στο ιδιο επιπεδο με Steamboy, ghost in the shell 1,2 και αλλες προσφατες υπερπαραγωγες.(απο τις αγαπημενες μου)
Ισως απλα να μη σ' αρεσουν τετοιου ειδους anime διοτι εισαι ο πρωτος ανθρωπος(οχι αnime φαν αλλα γενικοτερα ως ον) που τον εχω ακουσει να το λεει αυτο.
Και μσε πληροφορω οταν λεμε υπερεκτημημενη σε ανθρωπινες διαστασεις εννοουμε πως αν και η σειρα υποτηθεται πως ειναι τελεια υπαρχουν πολλοι απογοητευμενοι φανς(π.χ. δυστυχως αν και δεν συμφωνω Hellsing).Τωρα, δε νομιζω πως υπαρχουν και πολλοι (*τρουλαχιστον σε σχεση με τους ικανοποιημενους)απογοητευμενοι φανς της συγκυκριμενης σειρας.