Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Casshern Sins

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες; (25 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες;

1. Casshern (7 ψήφοι [28.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.00%

2. Lyuze (1 ψήφοι [4.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.00%

3. Ringo (2 ψήφοι [8.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 8.00%

4. Ohji (2 ψήφοι [8.00%] - Προβολή)

5. Friender (1 ψήφοι [4.00%] - Προβολή)

6. Luna (1 ψήφοι [4.00%] - Προβολή)

7. Braiking Boss (3 ψήφοι [12.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 12.00%

8. Dio (4 ψήφοι [16.00%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 16.00%

9. Leda (1 ψήφοι [4.00%] - Προβολή)

10. Dune (1 ψήφοι [4.00%] - Προβολή)

11. Akoes (0 ψήφοι [0.00%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 0.00%

12. Margo (2 ψήφοι [8.00%] - Προβολή)

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.281 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 22:34

Soul Eater παιδί μου, έχεις δει το Legend of the Galactic Heroes για να κάνεις σύγκριση; Εντελώς άλλη κατηγορία θα μου πεις, αλλά το storyboard είναι σημείο αναφοράς του ολοκληρωμένου σεναρίου για εμένα (αν και πάλι έχει τα λαθάκια του). Plot-wise το Casshern χάνει το 10αρι μόνο από αυτό.

Βρε ασε το παιδι που 18 χρονων θα του βαλεις να δει Legend of Galactic Heroes! Αν συγκρινεις με τι αναγκαζομασταν εμεις να βλεπαμε στα 18 μας, βρίσκεται σε καλό δρόμο.

#77 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.786 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 22:55

Εντάξει, ας το δει σαν recommendation για επόμενη σειρά. Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιες συμβουλές (και γρήγορο ίντερνετ) στα 18 μας.

#78 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2009 - 23:01

Soul Eater παιδί μου, έχεις δει το Legend of the Galactic Heroes για να κάνεις σύγκριση; Εντελώς άλλη κατηγορία θα μου πεις, αλλά το storyboard είναι σημείο αναφοράς του ολοκληρωμένου σεναρίου για εμένα (αν και πάλι έχει τα λαθάκια του). Plot-wise το Casshern χάνει το 10αρι μόνο από αυτό.

ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο όμως;

roriconfan, το έχεις παρακάνει με τα offtopic posts και τις άσκοπες συγκρίσεις. Πρώτον, το Casshern Sins δεν είναι space opera, άρα είναι τελείως άκυρο να τα συγκρίνεις. Αλλά ακόμα και αν γινόταν... NOBODY CARES. Αυτό είναι thread για να συζητάνε για το Casshern Sins και μόνο.

Consider this your final warning.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#79 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2009 - 05:13

αφασία ωραία offtopics. ^^ :hahaha:

Anyway βγήκε και το 22 από Umai, και τα πρώτα 2 από umai σε blurayrips 720p/1080p.
Προσωπικά το αγαπημένο μου group στην σειρά αυτή.
tokyotosho links

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#80 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 04:53

Eχω φτασει μεχρι το επεισοδιο 10 και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη.Βεβαια καπου στα 7-8 καπου μου φανηκαν περιττα επεισοδια αλλα σιγουρα δεν ηταν ασχημα.Το 10 που το αφησα ηταν πολυ καλο επεισοδιο κριμα
Spoiler:

y.g.Την μουσικη υπογραφει ο Kaoru Wada,εχει κανει πολλα (kingdom hearts ,ninja scroll κ.α) αλλα ενα απο αυτα το Inuyasha.Καλη μουσικη το casshern αλλα πολλα κομματια ειναι ακριβως ιδια απλως λιγο παραλλαγμενα σε πιο αργο ρυθμο με αυτα του Inuyasha.Πολυ ωραια αναμφισβητητα αλλα εδω ο κυριος βαρεθηκε να δουλεψει λιγο παραπανω...αφου σε καποια σημεια νομιζα πως θα ξεπεταχτει ο Ναρακου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από sefiroth: 27 Μάρτιος 2009 - 05:04

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 06:56

Το 10 που το αφησα ηταν πολυ καλο επεισοδιο κριμα

Spoiler:

Spoiler: Spoiler για τα επόμενα επεισόδια

Καλη μουσικη το casshern αλλα πολλα κομματια ειναι ακριβως ιδια απλως λιγο παραλλαγμενα σε πιο αργο ρυθμο με αυτα του Inuyasha.Πολυ ωραια αναμφισβητητα αλλα εδω ο κυριος βαρεθηκε να δουλεψει λιγο παραπανω...αφου σε καποια σημεια νομιζα πως θα ξεπεταχτει ο Ναρακου.

Ενδιαφέρον αυτό, δεν έχω δει το Inuyasha οπότε δεν το ήξερα.
Νομίζω όμως πως αν κρίνουμε αποκλειστικά με βάση το Casshern Sins η μουσική είναι πολύ ταιριαστή στη σειρά και χρησιμοποιείται στις σωστές δόσεις και στιγμές.

#82 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 08:03

Είδα χθες 1-13, και το υπόλοιπο θα πάει άπατο σήμερα. So far, so good (για την ακρίβεια, so far, so awesome).

Damn!, βγάζω screenies για κανένα μελλοντικό (p?)review, και σχεδόν όλες στέκονται μόνες τους για wallpapers.
Καταπληκτικό artwork .-

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#83 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2009 - 15:15

η φωνη του casshern απιστευτη σαν psycho νομιζω οτι την εχω ξανακουσει και στο tale of melodies.τσπ και εγω 13 ειμαι πολυ καλο αν και λιγο μονοτονο αλλα οκ...

#84 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2009 - 07:43

Είδα και γω τα πρώτα 11, πολύ καλές εντυπώσεις συνολικά, θα ευχόμουν να είχε λίγο λιγότερες/μικρότερες μάχες (που μερικές φορές μου φάνηκαν και ανούσιες πως απλά γέμιζαν το επεισόδιο) αλλά τέλος πάντων μικρό το κακό, μη τα θέλω και όλα δικά μου, υπήρχαν πολλά άλλα καλά στοιχεία και άλλωστε πως να μην κολλήσω με τέτοιο dystopia setting. :)

Τα περισσότερα επεισόδια είναι σαν μικρά κομμάτια από το ταξίδι, που κάνουν και πολλές φορές introduce κάποιον char για ένα μόλις επεισόδιο.
Άλλα από αυτά ήταν πολύ ενδιαφέρον ενώ άλλα έτσι κι έτσι. (και μερικές φορές προβλέψιμα, αλλά με πολύ καλή εκτέλεση).
Το pace ιδανικό για το genre. Το artwork εξαιρετικό, και η μουσική πολύ ταιριαστή. Το char design με ξενίζει ακόμη αν και το συνήθισα πλέον.

Anyway το post αυτό πάει αφιέρωμα σε έναν απ'τους ωραιότερους "cameo" characters που έχω δει σε anime τον Arcoz : (και παρουσιάστηκε μόλις στο 3ο της σειράς)

big spoiler for 3rd ep :
Spoiler:

Περισσότερα όταν το τελειώσω (έχω και κάποιες αρνητικές εντυπώσεις απ'το σενάριο/χαρακτήρες αλλά θα τις διατυπώσω αφού έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη).

PS : Βγήκε και 23 από umai.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 28 Μάρτιος 2009 - 22:14

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#85 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.228 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2009 - 10:48

Ειμαι ο digitaltracker και μολις τελειωσα... το Casshern Sins.
Noμιζω το πιο συγκροτημενο ανιμε αυτης της περιοδου. Με καταπληκτική ατμόσφαιρα και μυστήριο και ορισμενες σκηνες σχεδόν ποιητικες.
Ομως όλα αυτά οχι απλα για το φαινεσθαι. Εκτός από το κεντρικο μήνυμα της σειρας, περι ζωης και θανατου, ο θεατης βομβαρδιζεται και απο μια σειρα επιμερους φιλοσοφικων αποψεων.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#86 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2009 - 23:53

To τελειωσα σημερα.

-Απιστευτο artwork
-Ωραιο animation
-Φοβεροι χαρακτηρες εκτος απο την Luyze (die bitch).
-Μουσικη απο τα παλια (lol),ταιριαζε στο κλιμα.
-Ωραιο concept

ΑΛΛΑ

-Απο το επεισοδιο 17 και μετα δλδ το τελικο κομματι ειναι fail για μενα δυστυχως.Θα μπορουσαν οι δημιουργοι, αντι να το παιξουν και καλα ψαγμενοι με το να εχουν μονολογους για τη ζωη και τον θανατο και να μην εξηγειται τιποτα (ουτε καν υπονοιες για να μπορεσω να φανταστω εγω ως θεατης καποιες εκδοχες), να το κλεισουν το anime εξηγωντας τις αποριες μας για πολλα θεματα αντι τωρα να ειναι τρυπαρες στο σεναριο και εν τελει να το υποβαθμιζουν.
-Το 18 θα μπορουσε να λειπει, και φιλλερ και κακογραμμενο.

Αll in all μια καλη προσπαθεια,με μια μεγαλη ενσταση για μενα για το κλεισιμο της σειρας.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 06:59

Το τέλειωσα και γω.
Θα συμφωνήσω με Sefiroth στα περισσότερα. Τα φίλερ δεν με πείραξαν, αν και κάποιοι char ήταν πιο αδιάφοροι από άλλους indeed.

Συνολικά ένα πολύ συγκροτημένο anime για πολλά γούστα που σίγουρα ξεχωρίζει στα πρόσφατα anime.
Spoiler:

Η μουσική πολύ καλή, (ιδιαίτερα μου άρεσαν κάποια κιθαριστικά αργά μελαγχολικά κομμάτια) αλλά σίγουρα κάποιοι θα πρόσεξαν πως κάποια tracks επαναλαμβανόντουσαν υπερβολικά συχνά, σίγουρα το ost θα μπορούσε να είχε λίγο περισσότερη ποικιλία έστω σε αριθμό tracks. (αν και δεν με πείραξε και πολύ, απλά μου φάνηκε λίγο "τεμπελίτιδα") Πάντως ήταν ταιριαστά με το είδος του anime.
Spoiler:

Σεντονάκι... λεπτομέρειες για όποιον δεν βαριέται... :
Spoiler:

Καλή προσπάθεια όπως και να έχει και άξιζε την μια του θέαση, (Για 2η δεν ξέρω, προς το παρών no time) αν και νομίζω πως χάνει σίγουρα στα σημεία, οπότε masterpiece δεν το λες με τπτ. Μην νομίζετε πως επειδή έγραψα πολλά, σημαίνει πως δεν μου άρεσε, απλά δεν το θεωρώ και αριστούργημα και είπα να επισημάνω τις λεπτομέρειες που με χάλασαν έστω και λίγο. Είναι "τουλάχιστον" καλό, και τα θετικά μάλλον υπερνικάνε τα αρνητικά, απλά στεναχωρέθηκα γιατί πίστευα πως είχε πολύ παραπάνω δυνατότητες τις οποίες και δεν εκμεταλλεύτηκε για να γίνει πραγματικά αξέχαστο και να ανταγωνιστεί τους καλύτερους και λιγότερο mainstream τίτλους του genre. (που για μένα παραμένουν τα texhnolyze και ergo proxy, κι ας μην άρεσαν τόσο σε άλλους)

Αλλά υποθέτω πως είναι ένας μικρός παράδεισος ανάμεσα στα πρόσφατα anime.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Απρίλιος 2009 - 07:08

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#88 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 07:03

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#89 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 07:13

Spoiler:

Καλά αυτό typo ήταν.

Spoiler:

Edit :
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 02 Απρίλιος 2009 - 07:23

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#90 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Απρίλιος 2009 - 07:23

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα