Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Casshern Sins
Posted 12 March 2009 - 17:18
Οι shinsen ειπαμε εχουν το ιδιο περιπου video quality αλλα λιγο χειροτερη μεταφραση? ποσο χειροτερη ? δε βλεπω να αντεχω να περιμενω umai.
Posted 12 March 2009 - 20:36

Posted 12 March 2009 - 20:50

Posted 12 March 2009 - 22:31
Οι shinsen ειπαμε εχουν το ιδιο περιπου video quality αλλα λιγο χειροτερη μεταφραση? ποσο χειροτερη ? δε βλεπω να αντεχω να περιμενω umai.
Νταξ οι διαφορές είναι πολύ μικρές ειδικά για κάποιον ανυπόμονο/η. Εγώ προτιμώ και σε video quality των umai, και αυτό θα κάνω archive, αλλά προφανώς για first watch δεν είναι και κακή επιλογή οι shinsen πόσο μάλλον αν έχεις αγωνία να δεις τι γίνεται μετά...
Anyway θέλω και γω πολύ να την δω αυτές τις μέρες αυτή την σειρά, την έχω αρχίσει αλλά είμαι πολύ νωρίς ακόμη, και δεν λέω να βρω χρόνο λόγω υποχρεώσεων για να την συνεχίσω.... Να δω πότε θα μπορέσω...
Edited by Radagast, 12 March 2009 - 22:41.

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 12 March 2009 - 23:24

エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death
Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."
Posted 12 March 2009 - 23:34
Για τους πιουρίστες, οι umai θα βγάλουν και bluray έκδοση, κι επίσης οι THORA (με subs των SHS φυσικά!
). Δυστυχώς το bluray δεν θα έχει 5.1 ήχο... :[
Καλό ακούγεται, αν και ποιος περιμένει 2 επεισόδια των μήνα,
(με τέτοιο ρυθμό δε θα βγαίνουν λογικά; )
στο michiko πχ δεν άντεχα να περιμένω...του χρόνου θα τελειώσουν με το καλό....
Πάντως κρίμα όσο αφορά τον 5.1 ήχο...
PS : όσο αφορά το "φυσικά" που είπες για την shs επιλογή των Thora, μη το δένεις και κόμπο πως πάντα usarun την καλύτερη μετάφραση γιατί προσωπικά με χάλασαν ταμάλα με το michiko που έβγαλαν με χρήση bss subs.
EDITED : Βγήκε ήδη το πρώτο επεισόδιο από Umai 1080p bluray-rip.
Edited by Radagast, 13 March 2009 - 01:59.

Posted 14 March 2009 - 20:55
ps. 1Gb ~ Umai 1080p Bluray-rip release, santa maria αμα αρχισουμε, ξαφνικα οι 1ΤΒ σκληροι, δειχνουν μικροι, πολυ μικροι..
Posted 14 March 2009 - 21:03
ps. 1Gb ~ Umai 1080p Bluray-rip release, santa maria αμα αρχισουμε, ξαφνικα οι 1ΤΒ σκληροι, δειχνουν μικροι, πολυ μικροι..
Αυτό ξαναπές το, πάλι πρέπει να αγοράσω σκληρό μου φαίνεται.... αμάν με τα τεράστια μεγέθη...
Anyway ξέρουμε μήπως πόσα επεισόδια θα είναι τελικά σύνολο; 25-26?? ή όχι; (κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για 24 αλλά είναι σίγουρο; )

Posted 14 March 2009 - 21:57
Αυτό ξαναπές το, πάλι πρέπει να αγοράσω σκληρό μου φαίνεται.... αμάν με τα τεράστια μεγέθη...
Anyway ξέρουμε μήπως πόσα επεισόδια θα είναι τελικά σύνολο; 25-26?? ή όχι; (κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για 24 αλλά είναι σίγουρο; )
well, θα σε στεναχωρησω. 24 ειναι για αυτο ορμηξα και γω στους shinsen..
Posted 15 March 2009 - 02:14
...Το οποίο και κατέβασα δοκιμαστικά. Η ποιότητα είναι φοβερή και μάλλον αυτήν την έκδοση θα κρατήσω για archiving (κακόμοιρε σκληρέ δίσκε!) καθώς δεν έχει τα artifacts (blocking και banding) που είναι αναπόφευκτα στα HDTV releases. Καλό θα ήταν βέβαια η οθόνη του υπολογιστή μου να μπορούσε να δείξει αυτήν την ανάλυση χωρίς downscaling και ο επεξεργαστής να μην έχανε καρέ... oh, well!EDITED : Βγήκε ήδη το πρώτο επεισόδιο από Umai 1080p bluray-rip.
Στο θέμα μας τώρα, είδα και το προτελευταίο επεισόδιο, το 23...
Πάντως ακόμα κι αν τυχόν το κλείσιμο αποδειχθεί κακό, ακόμα κι αν όλο το σενάριο, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν μια πατάτα και μισή (που δεν είναι), η σειρά θα άξιζε και πάλι μία θέαση, μόνο και μόνο για το εκπληκτικό artwork και animation.
Είμαι από τους πρώτους που αναγνωρίζουν (και τονίζουν) την προτεραιότητα του σεναρίου έναντι του eye-candy, αλλά το τελευταίο στο Casshern Sins φτάνει σε επίπεδα οπτικής ποίησης. Εξίσου εντυπωσιακό, μελετημένο και καλοφτιαγμένο animation έχω δει πολλές φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη που και μόνο τα χρώματα μιας εικόνας μπόρεσαν να μου μεταδώσουν με τόση ακρίβεια σκέψεις, συναισθήματα, αλλά και αφηρημένες ιδέες. Εννιά στα δέκα πλάνα έχουν κι από ένα καρέ που άνετα κάποιος θα μπορούσε να κορνιζάρει.
Posted 15 March 2009 - 07:27
Μόλις το είδα. Από άποψη εκτέλεσης το anime φαίνεται πολύ καλό (κρίνοντας από το πρώτο επεισόδιο) τώρα για την υπόθεση θα βγάλω κάποια συμπεράσματα αρκετά αργότερα.
Posted 17 March 2009 - 14:52
και κανένας τρόπος για να δω την αρχική σειρά υπάρχει?
Posted 18 March 2009 - 02:27

Posted 18 March 2009 - 15:13
Spoiler:
Edited by Kenny, 18 March 2009 - 15:50.

Posted 18 March 2009 - 15:52
Edit: Δεν έχουν 5.1 τα HDTV, λογικό να μην έχουν και τα bluray.Δυστυχώς το bluray δεν θα έχει 5.1 ήχο... :[
Edited by Kenny, 18 March 2009 - 16:12.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||