Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Casshern Sins

• Please log in to reply
117 replies to this topic

Poll: Ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες; (25 member(s) have cast votes)

Ποιοι ήταν οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες;

1. Casshern (7 votes [28.00%] - View)

Percentage of vote: 28.00%

2. Lyuze (1 votes [4.00%] - View)

Percentage of vote: 4.00%

3. Ringo (2 votes [8.00%] - View)

Percentage of vote: 8.00%

4. Ohji (2 votes [8.00%] - View)

5. Friender (1 votes [4.00%] - View)

6. Luna (1 votes [4.00%] - View)

7. Braiking Boss (3 votes [12.00%] - View)

Percentage of vote: 12.00%

8. Dio (4 votes [16.00%] - View)

Percentage of vote: 16.00%

9. Leda (1 votes [4.00%] - View)

10. Dune (1 votes [4.00%] - View)

11. Akoes (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

12. Margo (2 votes [8.00%] - View)

Vote Guests cannot vote

#91 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 April 2009 - 07:39

Spoiler:

Spoiler:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#92 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 02 April 2009 - 08:13

Spoiler:

Posted Image

#93 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 April 2009 - 10:28

Spoiler:

#94 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 02 April 2009 - 14:45

Spoiler:

Spoiler:

Edited by Radagast, 02 April 2009 - 15:03.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#95 Zerro

Zerro

Zero to Hero

• Members
  • 56 posts

Posted 02 April 2009 - 14:53

ενα απο τα ανιμε που περνανε μηνυματα. το πως δειχνει το θεμα της ζωης και του θανατου... απλα φοβερο. και η τενια ειναι απο τις καλιτερες ιαπωνικες τενιες που εχω δει. πραγματικα σε βαζει να σκεφτεις. 100% recommended. δειτε κσι την τενια οπωσδήποτε!!

#96 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 02 April 2009 - 18:28

Βασικά η ταινία Casshern είναι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι το live action καλύτερο από το ανιμέ (παλιό και καινούριο).

#97 Raziel666

Raziel666

Trolling is srs bzns

• Members
  • 326 posts

Posted 03 April 2009 - 15:12

Βασικά η ταινία Casshern είναι τραγική...
Brighter Death Now
Posted Image
エルゴ プラクシー
死の代理人
Ergo Proxy
The Agent Of Death

Quote from Mentar: "The day I release h264 in an .avi container is the day I quit encoding..."

#98 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 03 April 2009 - 15:21

τραγικα τραγικη... περα απο την καλη ιδεα του σεναριου ολο το υπολοιπο ηταν sentai με πολυ καλη φωτογραφια... XD

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#99 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 25 April 2009 - 20:06

Την τελείωσα κι εγώ την σειρά. Μου άρεσε πάρα πολύ.:wooi2:
Δεν έχω να πω πολλά αφού τα περισσότερα έχουν ήδη ειπωθεί. Το σχέδιο εμένα μου άρεσε πολύ. Ειδικά ο Casshern(άνευ του σκούφου:congrats:) και η Lyuze (και μερικοί άλλοι) ήταν πανέμορφοι. Τα τοπία, η ατμόσφαιρα, το όλο concept μου άρεσαν πάρα πολύ. Η πιτσιρίκα δε, ήταν απίστευτη. Γενικά δεν πολυπάω τα πολύ μικρά παιδιά στα anime, η Ringo όμως μου άρεσε πάρα πολύ. Ίσως επειδή είχε ουσία η ύπαρξη της στην σειρά. Δεν υπήρχε εκεί απλά για να ελαφρύνει το κλίμα οπως συνηθίζεται. Από την πρώτη στιγμή μου φάνηκε πολύ ρεαλιστική, μου θύμισε πραγματικό πιτσιρίκι.:nod:
Πάνω σ' αυτό, μου έκανε εντύπωση που συζητήθηκε παραπάνω
Spoiler:
Η μουσική του opening ήταν λίγο άσχετη, αλλά άκου, άκου, άρχισε να μ' αρέσει.:congrats:Οι στίχοι ταιριάζουν πάντως με την υπόθεση.

Εντέλει, η σειρά μπαίνει στα αγαπημένα μου και μέσα μου κονταροχτυπιέται με το Ergo proxy. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αποφασίσω πιο θεωρώ καλύτερο μέχρι να τα δώ και τα δύο δεύτερη φορά.

Posted Image

Posted Image

#100 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 30 June 2009 - 23:02

Spoiler:

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στα δύο ερωτήματα τα οποία θέτεις, σύμφωνα πάντα με αυτά που κατάλαβα από την σειρά... :wooi2:.
Spoiler:

Ελπίζω να κατάφερα να σε βοηθήσω έστω και λίγο. Ενοείται πως δεν είμαι απόλυτος και υπάρχουν και άλλες απόψεις, απλά αυτές τις απαντήσεις κατάφερα να βρώ στα ερωτήματα τα οποία έθεσες.

Edited by Psylock, 30 June 2009 - 23:07.
ξεχάστηκα και δεν έβαλα spoiler :)

The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#101 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 July 2009 - 01:31

Ευχαριστώ που απάντησες Psylock και μετά από τόσο καιρό.
Αν και δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησες τελικά.:congrats:Μάλλον με μπέρδεψες παραπάνω σε 1-2 πράγματα(Αίμα/Luna). Ίσως να είναι καλύτερα να αφήσω κάποια πράγματα ανεξήγητα. Ενδιαφέρουσες οι ιδέες σου πάντως.:nosey:

Posted Image

Posted Image

#102 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 01 July 2009 - 02:24

Ευχαριστώ που απάντησες Psylock και μετά από τόσο καιρό.
Αν και δεν μπορώ να πω ότι με βοήθησες τελικά.:congrats:Μάλλον με μπέρδεψες παραπάνω σε 1-2 πράγματα(Αίμα/Luna). Ίσως να είναι καλύτερα να αφήσω κάποια πράγματα ανεξήγητα. Ενδιαφέρουσες οι ιδέες σου πάντως.:nosey:

Εεεεε άργησα λίγο γιατί όταν έκανες τις ερωτήσεις δεν ήμουν καν μέλος... :wooi2:.
Και τώρα που άρχισα να ψάχνω τρέχω να προλάβω... :bike:.
Όσον αφορά τις απαντήσεις μου λυπάμαι αν σε μπέρδεψα, δεν είχα σκοπό κάτι τέτοιο :nod:.
Γενικότερα πάντως το anime αυτό είναι μυστήριο μιάς και η θεματολογία του δεν είναι ανθρώπινη αλλά καθαρά A.I., επομένως πιστεύω ότι μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά κάποια ερωτήματα που δημιουργούνται, ξεκάθαρες απόψεις δύσκολα μπορούμε να σχηματίσουμε. Θέλω να πώ ότι αν είναι άβυσσος η ψυχή του ανθώπου πόσο μάλλον η ψυχή του A.I. robot το οποίο δεν έχουμε δημιουργήσει ακόμα... Αλλά ακόμα και τώρα πιά μία μικρή απορία πρέπει να παραμένει, γιατί απορία δεν σημαίνει απαραίτητα κενό ή ασυνέχεια.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#103 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 01 July 2009 - 04:05

Δεν το είπα για σένα ότι άργησες, βρε. Γενικά το έλεγα.:congrats:

Αλλά ακόμα και τώρα πιά μία μικρή απορία πρέπει να παραμένει, γιατί απορία δεν σημαίνει απαραίτητα κενό ή ασυνέχεια.

Ναι, συμφωνώ.

Posted Image

Posted Image

#104 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,841 posts

Posted 26 November 2009 - 14:03

Αν και στην αρχή οι κάπως "παραξενοι" διάλογοι με ενοχλούσαν ελαφρώς [πολύ emo/phisophical :P] μετά από μια περίοδο προσαρμογής άρχισε να μου αρέσει το όλο σύνολο. Τεχνικά άψογο, πολύ καλό σχέδιο με φοβερό animation και ωραία αισθητική. Μουσικά αρκετά καλά, όπως επίσης και από σενάριο. Αυτό που άρεσε πολύ ήταν ότι πήραν το αρχικό σενάριο της πρώτης σειράς και απλά του άλλαξαν τα φώτα :P Επίσης πολύ καλό το τέλος, συν άπειρο respect στον Braiking Boss, true epicness.
rsrGbGx.gif

#105 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 12 February 2010 - 18:35

Τι να πω εμενα προσωπικα δεν με αρεσε καθολου σαν σειρα.
Πολυ βαρετη σαν υποθεση. Παντως ενα τραγουδακι που ειχε με ψιλοαρεσε

Posted Image