Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)


  • Please log in to reply
217 replies to this topic

Poll: Επόμενος Nakama (217 member(s) have cast votes)

Επόμενος Nakama

  1. Boa Hancock (49 votes [22.17%] - View)

    Percentage of vote: 22.17%

  2. Buggy (12 votes [5.43%] - View)

    Percentage of vote: 5.43%

  3. Mr 3 (2 votes [0.90%] - View)

    Percentage of vote: 0.90%

  4. Jinbei (25 votes [11.31%] - View)

    Percentage of vote: 11.31%

  5. Bon Clay Mr 2 (24 votes [10.86%] - View)

    Percentage of vote: 10.86%

  6. Crocodile (5 votes [2.26%] - View)

    Percentage of vote: 2.26%

  7. Perona (10 votes [4.52%] - View)

    Percentage of vote: 4.52%

  8. Ace (16 votes [7.24%] - View)

    Percentage of vote: 7.24%

  9. Margueritte (6 votes [2.71%] - View)

    Percentage of vote: 2.71%

  10. Κάποιος Άλλος (32 votes [14.48%] - View)

    Percentage of vote: 14.48%

  11. Νίκος (21 votes [9.50%] - View)

    Percentage of vote: 9.50%

  12. Katsura (19 votes [8.60%] - View)

    Percentage of vote: 8.60%

Vote Guests cannot vote

#31 Robin-Chwan

Robin-Chwan

    Anime Professional

  • Members
  • 564 posts

Posted 24 May 2009 - 21:45

εγω λεω buggy, ace, hancock και, ενας που δεν ειναι στη λιστα, kuma.

Posted Image
Devils don't ask favors from God


#32 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 339 posts

Posted 29 May 2009 - 13:50

hancock θελω να ελπιζω αλλα ο οντα σιγουρα μας ετοιμαζει μια μεγαλη εκπληξη γιαυτο το θεμα
Posted Image

#33 Nikos21

Nikos21

    Soul King

  • Members
  • 616 posts

Posted 11 June 2009 - 00:03

μαλλον καποιος αλλος η κανενας...πιο πολλες πιθανοτητες απο τους υπαρχοντες για μενα εχουν οι jimbei, hancock, και λιγοτερες οι mr2, mr0:burningbe3:(μακαρι αλλα δεν...:Ρ)
λιγο δυσκολο να ειναι καποιος logia γτ πιθανοτατα θα ναι πιο δυνατος απο λουφυ...μρ3, marguertte και buggy παλι λιγο χλωμο αλλα ποτε δεν ξερεις τι σκεφτεται ο οda...τωρα περονα απο που κι ως που;ισως εχασα κανα σημειο αφου βρηκε τον ζορο και ζητησε τη βοηθεια του...
nikos & katsura δεν τους ξερω :canthelp:

#34 Sora

Sora

    Gintama Hype

  • Members
  • 682 posts

Posted 16 June 2009 - 23:33

Τωρα με τα τελευταια chapterakia επειδη ο jimbei απο οτι φαινεται δν εχει τι να κανει στη ζωη του και φαινεται να του εχει κινησει την εντυπωση ο luffy θα ελεγα οτι ο jimbei θα μπορουσε καλλιστα να ειναι το επομενο κομματι στη λιστα του crew του luffy. Εχει εκπληκτικη δυναμη πανω στη θαλασσα, ειναι μεγαλοσωμος και με μοναδικο στυλ,ειναι fishman(επομενος προορισμος του crew ηταν το fishman island) και σαφως εχει την εμπειρια απο το new world.
Πιστευω αν μπει καποιος, αυτος με τις περισσοτερες πιθανοτητες ειναι ο jimbei..
.

#35 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 June 2009 - 19:47

I believe it will be Boa Hancock for sure ...

And maybe Ace...
The others no!!!:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#36 cyber_john

cyber_john

    決められた運命

  • Members
  • 226 posts

Posted 13 September 2009 - 01:20

Επαναφέρω αυτό το topic για να πω και 'γω την άποψή μου γι' αυτούς που φέρονται σαν υποψήφιοι και καθότι με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα.

Boa: Το πιο λογικό σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει το manga, είναι να έχουμε την Boa σα νέα nakama των strawhats, αλλά αν το δει κανείς σφαιρικά είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Εκτός του ότι είναι shichibukai, έχει κι ένα βασίλειο να κυβερνήσει που δε μπορεί να το αφήσει. Επίσης, έχει δαγκώσει άγρια τη λαμαρίνα με τον Luffy και ο τελευταίος δεν καταλαβαίνει από έρωτες, ούτε ενδιαφέρεται για γυναίκες, το μυαλό του το έχει πάντα στο φαϊ και την περιπέτεια. Και θα δημιουργούνταν περίεργες καταστάσεις ανάμεσά τους.

Buggy: κι αυτόν τον θεωρώ πολύ δύσκολο καθ'ότι έχει το δικό του πλήρωμα και μην ξεχνάμε και το παρελθόν που έχει με τον Luffy, με αποκορύφωμά τη Logue Town όπου είχε προσπαθήσει να τον αποκεφαλίσει. Πέραν του ότι είναι εκνευριστικός και με ελεεινό γέλιο και μου τη σπάει απίστευτα κι η μύτη του, δε θα ήθελα να τον δω στο πλήρωμα.

mr3 out of the question, εντελώς ασήμαντος και με προσωρινό ρόλο κομπάρσου στο impel down. (Margarette το ίδιο.)

Jimbei: ούτε αυτός παίζει για λόγους που λίγο πολύ αναφέρθηκαν, πιστεύω ότι θα βοηθήσει μόνο τον Luffy να πάει στον επόμενο προορισμό του μέσω Sabaody, καθώς γνωρίζει καλά τις θαλάσσες κι έχει απίστευτη δύναμη στο νερό σαν fishman. Πέραν του ότι είναι χοντρός και γέρος, όσο να'ναι κάθε nakama πρέπει να έχει κι ένα παρουσιαστικό.

Bon-Clay: όπως φαίνεται απ' τις πρόσφατες εξελίξεις, δύσκολα θα γλιτώσει από τον Μαγγελάνο. Βέβαια Oda είναι αυτός και δεν ξέρεις τι θα σκεφτεί στη συνέχεια, εδώ δε σκότωσε καν τον Pell στην Arabasta που του έσκασε ολόκληρη ατομική βόμβα στον αέρα (άλλο θέατρο του παραλόγου από κει) Αλλά και να γλιτώσει δε νομίζω ο Oda να διάλεγε για επόμενο nakama έναν okama και με τόσο εκνευριστική φωνή. Αν κι έχει ένα από τα πιο χρήσιμα fruits.

Crocodile: πραγματικά θα τον ήθελα όσο τπτ άλλο στο πλήρωμα. Αν κι είναι καθίκι, σαν bad-ass είναι η πιο τρελή μούρη απ' όλους τους κακούς στη σειρά και με απίστευτη δύναμη που κατά κάποιον τρόπο συνδυάζει paramecia και logia. Βέβαια αν λάβει κανείς υπ'όψιν το παρελθόν που έχει με τον Luffy, δυστυχώς φαντάζει αδιανόητο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως πως ακριβώς θα τα φέρει ο eichiro.

Perona: Αυτήν κι αν την θέλω σα νέο μέλος. Τρελή, τσαχπίνα, ροζ μαλλιά, απίστευτο γέλιο (κατέχοντας και μία απ'τις πιο πρωτότυπες ικανότητες), ανώμαλη όσο δεν πάει σε θέματα γούστου-βίτσιου και με τη μαυρίλα που έχει στην ψυχή της. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Να δούμε πως θα εξελιχτεί το θέμα με αυτήν, ανυπομονώ για το επεισόδιο με τον Zoro.

Ace: Κι εδώ για λόγους που αναφέρθηκαν σχετικά με τους whitebeards και τη ''συγγένεια'' που έχει με τον Luffy, δε νομίζω να είναι ο επόμενος. Να πως πάντως πως δε συμφωνώ σε κάτι που αναφέρθηκε πως θα ήταν fake power-up για τους strawhats, γιατί με αυτή τη λογική οποιοσδήποτε logia κι αν έμπαινε στο πλήρωμα θα ήταν fake power-up.

Έχουμε δει ήδη τι απίστευτα δυνατούς εχθρούς έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν όλοι και τι θα βρουν στη συνέχεια μπροστά τους, πιστεύω ότι επόμενος-η nakama θα είναι logia και πρέπει οπωσδήποτε να είναι. Στην τελική οι logia είναι μεν δυνατότεροι, αλλά όπως έχουμε δει, δεν είναι κι άτρωτοι. Το δικό μου συμπεράσμα είναι ότι κανένας απ' αυτούς που αναφέρονται δε θα μπει στο πλήρωμα, αν έπρεπε πάντως να διαλέξω, θα έδινα περισσότερες πιθανότητες στη Boa και τον Ace.

ΥΓ. Αυτός που άνοιξε αυτό το topic, τι ακριβώς εννοεί με τα ονόματα Νίκος και Katsura?? :stubborn:

serpe7.jpg


#37 croco~boy

croco~boy

    Dark Banquet

  • Members
  • 895 posts

Posted 13 September 2009 - 16:39

λογω του 417 επεισοδιο μου η granny Nyon λεει οτι κ εγω γ αυτο εφυγα απο το νησι λογω ερωτα....νομιζω το ιδιο θα πραξει κ η boa για εχει ματια μονο γ luffy <3

Posted Image


#38 Phantom11

Phantom11

    Starting...

  • Members
  • 34 posts

Posted 13 September 2009 - 21:51

Αμα ειναι η Boa, πραγμα πολύ καλό για τον Sanji από τη μια, αλλα απο την αλλη οταν θα τα παίρνει μαζι του θα τον πετρωνει.:oo:Πάντως μακαρι να ειναι η Boa:awww:
Φανταζεστε Boa, Nami και Robin στο καταστρωμα:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

78d16a76ba6341e98da931fc2db47242.jpg


#39 Napster

Napster

    \ [T] /

  • Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 September 2009 - 22:49

Ace μακαρι.....

#40 Being Of Darkness

Being Of Darkness

    the last numenorian

  • Members
  • 137 posts

Posted 13 September 2009 - 23:32

Φανταζεστε Boa, Nami και Robin στο καταστρωμα:lovulovu::lovulovu::lovulovu:

ατελειωτο :nbleed: εγω θελω boa απο αμαζονες ή απο τα τωρινα στο manga crocodile ή mr 2 ή τον inazuma, δεν θα ηθελα με τιποτα ivankov στο πληρωμα...εκει που βλεπεις την ρομπιν να σου πεταγεται αυτος να μενεις:terror2::terror2:

#41 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 14 September 2009 - 00:35

Φανταζεστε Boa, Nami και Robin στο καταστρωμα:lovulovu::lovulovu::lovulovu:


Αυτο δεν θα ειναι το πλοιο του pirate king αλλα το πλοιο των φαντασιωσεων.
(περα του οτι ο sanji θα σαλεψει τελειως :kill4u:)

Mακαρι να δεχοταν την boa αλλα μαλλον αυτο δεν θα γινει διοτι το νησι της θα μεινει απροστατευτο αν εκεινη φυγει με τον λουφη...

Το επομενο μελος δεν το εχουμε δει και θα ειναι για εμενα :
1)Τελειως ακυρο (περισσοτερο απο οτι ο brook)

2)Επισης θα ειναι και το τελευταιο...

Αλλα προγνωστικα δεν γινονται, ο oda ειναι τοσο τρελος που μπορει να φερει και εξωγηινο απο το διαστημα.

#42 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 14 September 2009 - 00:55

^Συμφωνώ για την Boa και ότι το τελευταίο μέλος δεν το έχουμε δει (αλλιώς ο Oda θα καταντούσε προβλέψιμος :P), αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μας μένει ένας ακόμη... όταν ο Luffy είπε ότι θα τον βόλευε ένα πλήρωμα 10 ατόμων εννοούσε με ή χωρίς τον καπετάνιο (αυτόν);

Γιατί, χωρίς, μας μένουν 2 άτομα ακόμη αντί για 1. :P

#43 cyber_john

cyber_john

    決められた運命

  • Members
  • 226 posts

Posted 14 September 2009 - 07:48

Σχετικά με την Boa πάντως κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι. Το επιχείρημα ότι θα θέσει σε άμεσο κίνδυνο το νησί της αν επιλέξει να πάει με τον Luffy είναι μεν ισχυρό, αλλά όχι απόλυτο. Η φαντασία του Oda μπορεί να οργιάσει και πάλι.

Μια σκέψη που έχω κάνει εγώ, είναι με κάποιον τρόπο να εκτεθεί το σημάδι στην πλάτη της στην WG κι οι Shichibukai αφού της αφαιρέσουν τον τίτλο της και καταστρέψουν το νησί της, να την απαγάγουν και να την επιστρέψουν στους Tenryuubito. Κι έτσι να ξεκινήσει ένα νέο arc, όπου ο Luffy και οι υπόλοιποι θα πάνε να την σώσουν κι αφού τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο στο Sabaody (όπως και στο ennies loby), να στρέψουν όλο το νησί και τους σκλάβους εναντίον των Tenryuubito προκαλώντας εξέγερση κι αφού τους μαμήσουν τα πρέκια, να ξεκινήσει έτσι & ένα new era στην WG όπου οι τελευταίοι θα είναι παρελθόν. Και το bounty του luffy να φτάσει στο ένα δις belli! Βέβαια κάτι τέτοιο το απεύχομαι γιατί θα κρατήσει πάνω από 100 επεισόδια και δε θα αντέξω να δω μια παρόμοια αποστολή διάσωσης, μόνο και μόνο για να γίνει nakama η Boa και να αναπτυχθούν ισχυρότεροι δεσμοί μεταξύ τους. Αλλά προκειμένου να έχουμε την Boa σα νέο μέλος, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο (ή έστω κάτι παρόμοιο), θα είναι ο μόνος τρόπος.

Αυτό που είχε πει ο Oda ότι το one piece βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση, δεν το λαμβάνω τοις μετρητοίς. Αν όντως αντέξει να το βγάζει για ακόμα 10 χρόνια και το τελειώσει στα 800-850 επεισόδια, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε περισσότερα από 1 ή 2 νέα μέλη.

υγ. κάπου είχα ακούσει παλιότερα ότι ο Oda είχε δηλώσει πως το επόμενο μέλος θα είναι ένας ''παλιός εχθρός''. Δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό.

Spoiler:

serpe7.jpg


#44 Count Fenring

Count Fenring

    Σάπιος Χρήστης

  • Members
  • 12 posts

Posted 14 September 2009 - 11:28

Ξεχάσατε τον Smoker.
(Και τον Coby. Αν και το αποκλείω..)
..according to the prophecy of course..

My Asian Horror List

#45 croco~boy

croco~boy

    Dark Banquet

  • Members
  • 895 posts

Posted 14 September 2009 - 12:25

Ξεχάσατε τον Smoker.
(Και τον Coby. Αν και το αποκλείω..)



ο smoker ειναι μαρινε κ εχει υποσχεθει να συντριψει την st crew στο new world και ο coby απο την αρχη ηθελε να γινει μαρινε οφφισερ γτ να αφησει το ονειρο του γ να μπει στην crew.....εντελως ακυρα κ τα 2 !!:terror2:

Posted Image