Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)

• Please log in to reply
217 replies to this topic

Poll: Επόμενος Nakama (217 member(s) have cast votes)

Επόμενος Nakama

1. Boa Hancock (49 votes [22.17%] - View)

Percentage of vote: 22.17%

2. Buggy (12 votes [5.43%] - View)

Percentage of vote: 5.43%

3. Mr 3 (2 votes [0.90%] - View)

Percentage of vote: 0.90%

4. Jinbei (25 votes [11.31%] - View)

Percentage of vote: 11.31%

5. Bon Clay Mr 2 (24 votes [10.86%] - View)

Percentage of vote: 10.86%

6. Crocodile (5 votes [2.26%] - View)

Percentage of vote: 2.26%

7. Perona (10 votes [4.52%] - View)

Percentage of vote: 4.52%

8. Ace (16 votes [7.24%] - View)

Percentage of vote: 7.24%

9. Margueritte (6 votes [2.71%] - View)

Percentage of vote: 2.71%

10. Κάποιος Άλλος (32 votes [14.48%] - View)

Percentage of vote: 14.48%

11. Νίκος (21 votes [9.50%] - View)

Percentage of vote: 9.50%

12. Katsura (19 votes [8.60%] - View)

Percentage of vote: 8.60%

Vote Guests cannot vote

#61 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 posts

Posted 10 November 2009 - 21:05

ουυυυυυ λετε να μπει Γκαρπ???διοτι αυτη τη στιγμη ειναι στο διλημα να σωσει τον ace η να κανει το καθηκον του?αν λοιπον γινει κατι και βοηθησει στην σωτηρια του Ace δεν θα μπορει να γυρισει πισω στο ναυτικο....
Posted Image

#62 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 10 November 2009 - 22:16

Έτσι και κάνει καμιά τρολλιά ο Oda και βάλει τον Γκαρπ!!!

Νταξει θα το παρακανει , ο τύπος δε θα έχει τη ζωντάνια που χουν οι άλλοι και επίσης , θα ναι φεηλ να δίνει όλη την ώρα fistz of love.

#63 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 November 2009 - 03:10

κροκονταιλ φορ μι !
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#64 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 12 November 2009 - 02:59

:hi:Πρώτα από όλα ο Luffy αυτούς που θέλει για nakama τους το ζητάει από την αρχή μεχρι τώρα τουλάχιστον... Έπίσης στους Strawhats:hero: μπαίνουν(πάλι μέχρι τώρα) άτομα τα οποία έχουν όνειρα να εκπληρώσουν(καλά όνειρα,όχι οπως ο crocodile κ ο buggy δλδ να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι)...Επίσης ο Lyffy ήθελε 10 άτομα για το πλήρωμα του...Και κάτι τελευταίο για να γίνει σωστά το πλήρωμα πρέπει να μπεί μια γυναίκα!!! Εγώ θα ήθελα να δω μια απο τις ::awww: Margueritte,Perona,Boa:lovulovu:...

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#65 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 November 2009 - 10:20

Έπίσης στους Strawhats:hero: μπαίνουν(πάλι μέχρι τώρα) άτομα τα οποία έχουν όνειρα να εκπληρώσουν(καλά όνειρα,όχι οπως ο crocodile κ ο buggy δλδ να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι)...

Αυτό τα λέει όλα. Εγώ τείνω προς Hancock γιατί θα είχε ενδιαφέρον η σταδιακή αλλαγή του χαρακτήρα της. Γιατί για να είναι στο πλήρωμα θα πρέπει να γίνει πιο συνεργάσιμη με τους άλλους. Και έχει και λόγο πέρα του "γνωστού" , την αλλαγή του καθεστώτος μετά από όσα έπαθε παλιά. Το πρόβλημα είναι ότι έχει την ευθύνη του νησιού αλλά θα μπορούσαν να αναλάβουν άλλοι υποθέτω εκεί.
Υπάρχει και ο Jinbei βέβαια ο οποίος μετά απ' όλα αυτά δεν νομίζω να μπορεί να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και θα ήταν μια λύση το πλοίο του Λούφι, αλλά το θεωρώ πιο απίθανο.

Και οι δύο όμως ως Shichibukai είναι λίγο "βαριά χαρτιά" οπότε δεν ξέρω αν θα ταίριαζαν σε πλήρωμα newbie.

Μην ξεχνάμε όμως και τον Ace. Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες εξελίξεις του manga αλλά μπορεί και να μείνει "ορφανός". Από την άλλη όμως στην περίπτωση του ταιριάζει πιο πολύ να έχει δικό του πλήρωμα από το να πάει στου Λούφη.

Μετά απ' όλα αυτά βρίσκομαι πάλι στο square one.:hahaha:
Υπάρχει και άλλη επιλογή όμως: Κatsura "Δεν το έχουμε γνωρίσει ακόμα το άτομο που θα πάει μαζί του.":orly:

Posted Image

Posted Image

#66 Dr.ApE

Dr.ApE

SufferGenius

• Members
  • 119 posts

Posted 12 November 2009 - 12:21

Αυτό τα λέει όλα. Εγώ τείνω προς Hancock γιατί θα είχε ενδιαφέρον η σταδιακή αλλαγή του χαρακτήρα της. Γιατί για να είναι στο πλήρωμα θα πρέπει να γίνει πιο συνεργάσιμη με τους άλλους. Και έχει και λόγο πέρα του "γνωστού" , την αλλαγή του καθεστώτος μετά από όσα έπαθε παλιά. Το πρόβλημα είναι ότι έχει την ευθύνη του νησιού αλλά θα μπορούσαν να αναλάβουν άλλοι υποθέτω εκεί.
Υπάρχει και ο Jinbei βέβαια ο οποίος μετά απ' όλα αυτά δεν νομίζω να μπορεί να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του και θα ήταν μια λύση το πλοίο του Λούφι, αλλά το θεωρώ πιο απίθανο.

Και οι δύο όμως ως Shichibukai είναι λίγο "βαριά χαρτιά" οπότε δεν ξέρω αν θα ταίριαζαν σε πλήρωμα newbie.

Μην ξεχνάμε όμως και τον Ace. Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες εξελίξεις του manga αλλά μπορεί και να μείνει "ορφανός". Από την άλλη όμως στην περίπτωση του ταιριάζει πιο πολύ να έχει δικό του πλήρωμα από το να πάει στου Λούφη.

Μετά απ' όλα αυτά βρίσκομαι πάλι στο square one.:hahaha:
Υπάρχει και άλλη επιλογή όμως: Κatsura "Δεν το έχουμε γνωρίσει ακόμα το άτομο που θα πάει μαζί του.":orly:

Ναι αυτό είναι μια αλήθεια μπορεί όντως να μην τον εχουμε γνωρίσει...:knock-knock:

Spoiler: One Piece Crew

-It's the first day of the rest of your life...

#67 Nessaj

Nessaj

Chaos lord

• Members
  • 110 posts

Posted 12 November 2009 - 14:46

Στο τελος αυτου του αρκ θα μπει η μποα και στο τελος του αλλου πιθανον να μπει και η περονα:canthelp:

#68 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 November 2009 - 15:27

Ο Crocodile έχει όνειρο να φτάσει στο τέλος της γραμμής. Η Hancock από την άλλη δεν έχει κανένα όνειρο.
Posted Image

#69 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 posts

Posted 12 November 2009 - 16:26

Ναι αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια των φαν του ΟΡ θελει την Hancock στο πληρωμα και εχω την εντυπωση οτι αυτη ηταν η προθεση του Oda απο την αρχη οποτε...(καλα μιλαμε ΤΟ επιχειρημα!!) Παντως δεν ειχε ζητησει ο Luffy απο την αρχη σε ολα τα μελη να μπουν στο πληρωμα. Ο Usopp μπηκε στο πληρωμα προς το τελος της ιστοριας του, τον Chopper ο Luffy στην αρχη πηγε να τον φαει και μολις ειδε οτι μεταμορφωνεται του ζητησε να μπει (το ακυρο ειναι οτι ενω εψαχναν για γιατρο, ο Luffy του ειπε να μπει για τη μεταμορφωση του), η Vivi τους ειχε ζητησει να την πανε πισω στην πατριδα της και στην πορεια μπηκε στο πληρωμα, η Robin στην αρχη ηταν εχθρος τους και μετα αυτη ηταν που ζητησε να μπει στο πληρωμα, ο Franky στην αρχη ηταν και αυτος εχθρος του (με διαφορετικη εννοια απο την Robin βεβαια) και του ζητησε ο Luffy να μπει στο πληρωμα στο τελος του αρκ. Εγω παντως ειμαι 99% σιγουρη οτι το επομενο μελος θα ειναι η Hancock. Και ειναι και πρωην αρχηγος οχι μονο απο πληρωμα αλλα απο ολοκληρο νησι. Και ο Oda ειχε πει οτι το επομενο μελος θα ειναι πρων αρχηγος απο κατι. Αλλα υπαρχουν πολλοι...

Εγω παντως δε νομιζω να ειναι μονο 10 ή 11 τα μελη οπως ειχε πει στην αρχη. Τωρα ειναι στα μισα του δρομου και ειναι ηδη 9 (8 χωρις τον Luffy) και ειναι 100% σιγουρο οτι σε αυτο το αρκ θα μπει κι αλλο μελος (ο ιδιος ο Oda το επιβεβαιωσε) οποτε θα εχουμε σιγουρα περισσοτερους.

Posted Image
Devils don't ask favors from God

#70 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 12 November 2009 - 21:36

Crocodile ειμαι σιγουρος οτι κρυβει ενα καταπληκτικοτατο flashback,αλλα για Strawhat δεν τον εχω,και δεν τον θελω...

Ace ειναι αδυνατον διοτι λογικα θα θελησει να εκπληρωσει το ονειρο του Whitebeard,δηλαδη να γινει ο ιδιος Pirate King...

Berserk___Gatsu.jpg

#71 Aldark

Aldark

Αιώνιος Ρομαντικός

• Members
  • 317 posts

Posted 12 November 2009 - 22:34

Δεν νομίζω ο Ace , να θελήσει να γίνει ο ίδιος Pirate King. Δεν πιστεύω να αλλάξει έτσι το ονειρό του. Αλλά δεν έχω ιδεά τι θα κάνει. Και ακόμα αν μπει η Hanckock δε θα ναι Shichibukai , ο Sanji θα πεθάνει (πέτρα με τη μία) , τι θα γίνουν οι αμαζώνες , τι όνειρο θα χει και τι επάγγελμα.

#72 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 12 November 2009 - 23:01

Ο Crocodile έχει όνειρο να φτάσει στο τέλος της γραμμής. Η Hancock από την άλλη δεν έχει κανένα όνειρο.

Τυπικά και ο Franky δεν έχει κανένα όνειρο... απλά να είναι ο καλύτερος shipwright, οπότε να είναι συνεχώς με τους SH.

Ομοίως και η Boa απλά θέλει να είναι συνεχώς με τον Luffy... ε, για τα δεδομένα της σειράς κι αυτό όνειρο το λες imo. :P

Εγω παντως δε νομιζω να ειναι μονο 10 ή 11 τα μελη οπως ειχε πει στην αρχη. Τωρα ειναι στα μισα του δρομου και ειναι ηδη 9 (8 χωρις τον Luffy) και ειναι 100% σιγουρο οτι σε αυτο το αρκ θα μπει κι αλλο μελος (ο ιδιος ο Oda το επιβεβαιωσε) οποτε θα εχουμε σιγουρα περισσοτερους.

Ο Luffy είχε όντως πει στην αρχή πως θα του έκανε ένα πλήρωμα 10 ατόμων... και δεδομένου ότι, σε αντίθεση με τους άλλους πειρατές, ο Luffy προτιμάει το "λίγοι και καλοί" μου φαίνεται μια χαρά αριθμός, άλλωστε αν είχαμε πιο πολλούς δεν θα αναπτύσσονταν αρκετά μερικοί!

Τώρα, εγώ πιστεύω εννοούσε 10 χωρίς αυτόν, οπότε περιμένουμε 2 ακόμη... προσωπικά θα ήθελα ακόμη μια γυναίκα και έναν merman (να τους σώζει όταν πέφτουν στο νερό, εκτός κι αν μας βάλει κάνα χαζό που έχει φάει devil's fruit και είναι ο μοναδικός merman που δεν κολυμπάει :hahaha:)!

Crocodile ειμαι σιγουρος οτι κρυβει ενα καταπληκτικοτατο flashback,αλλα για Strawhat δεν τον εχω,και δεν τον θελω...

Αυτός και ο Kuma!! Κι εγώ δεν τον θέλω για SH πάντως!

Ace ειναι αδυνατον διοτι λογικα θα θελησει να εκπληρωσει το ονειρο του Whitebeard,δηλαδη να γινει ο ιδιος Pirate King...

Συμφωνώ, αλλά αναρωτιέμαι πως θα το χειριστεί με τον Luffy... πιθανώς θα είναι ευγενής άμιλλα! :P

Προσωπικά νομίζω πως, βάσει όσων γνωρίζουμε, η Boa είναι η πιο πιθανή προς το παρών, σκεφτείτε ότι:

α) ξέρει να χρησιμοποιεί άριστα το haki, οπότε θα βοηθήσει Luffy, ίσως και Zoro, να μάθουν να το χρησιμοποιούν, που το έχει/ουν άμεσα ανάγκη

β) θα δημιουργηθεί κενό αν μείνει στο νησί, μιας και η Elder Nyon είπε ότι σιγά σιγά θα πεθάνει αν μείνει μακριά του (εκτός κι αν ο Luffy της υποσχεθεί να πάει να την βρει αφού γίνει pirate king, κάτι σαν Laboon x2, αλλά δεν θα μου άρεζε, ήδη έχουν αρκετά άτομα να πάνε να βρουν στο τέλος- Kaya, Vivi κλπ)

γ) το νησί της μην ξεχνάτε ότι αποτελείται από πολεμίστριες που ξέρουν να χρησιμοποιούν haki και που ουσιαστικά πειρατίνες είναι και όχι άμαχος πληθυσμός (όχι εντελώς δλδ), οπότε πιστεύω ότι, αν τις αναλάμβανε κάποια άλλη, όπως πχ οι αδερφές της ή ακόμη και κάνας Jimbei (έχουν χρέος με τους mermen άλλωστε, αφού τις ελευθέρωσε ένας τους) θα ήταν εφικτό και δεν θα είχαν πρόβλημα με marines

δ) τέλος, θα ήθελα πάρα πολύ να δω την πρώτη αντίδραση της Hancock με τους άλλους. Φανταστείτε φάση με τον Sanji να τον κάνει πέτρινο στην αρχή ή να διατάζει τον Zoro ή την Nami να της φέρνουν πράγματα, θα 'χει αρκετά γέλια! :hahaha: (είπαμε είναι καλή μόνο με τον Luffy, με τους άλλους θα ήταν σίγουρα πιο rough στην αρχή) :P

Η ψήφος μου πάει κι εμένα στην Boa-chan λοιπόν! :wooi2:

Edited by Zoro, 12 November 2009 - 23:11.

#73 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 November 2009 - 00:13

Η Χάνκοκ παρά είναι δυνατή. Ο Λούφη παλεύει να κερδίσει τον Smoker κάτι χρόνια και αυτή τον σάπισε σε 2-3 σελίδες.
Posted Image

#74 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 13 November 2009 - 00:32

Ναι αλλά πως αλλιώς θα μάθει να χρησιμοποιεί haki; Αν πάλι του μάθει αυτή τότε θα την ξεπεράσει σιγά σιγά σίγουρα, οπότε δεν θα τίθεται το θέμα που λες... και ο Smoker δεν θα είναι τόσο πρόβλημα πιο κει.

Εκτός κι αν βάλει τον Luffy να μάθει από το ίδιο άτομο που έμαθε κι αυτή, αν τυχόν το διδάχτηκε... αλλά και πάλι, σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν του μάθει να το χρησιμοποιεί θα πρέπει να είναι δυνατός/η.

Ο Croc πάλι, όπως και ο Buggy, δεν νομίζω πως θα δεχόταν με τπτ να μπει σε πλήρωμα όπου θα είναι κάτι πιο κάτω από captain... ακόμη και δεδομένου ότι στους SH αυτό είναι καθαρά ένας τίτλος και όχι πραγματική υποταγή. Ο Luffy από την άλλη δεν θα έδινε ποτέ την θέση του, for sure.

Δεν ξέρω τι παρελθόν κρύβει ο Croc αλλά αμφιβάλλω αν θα αντιστραφεί ο χαρακτήρας του και θα γίνει καλός ή έστω anti-hero ξαφνικά και τους ακολουθήσει.

#75 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 November 2009 - 15:22

Ναι αλλά πως αλλιώς θα μάθει να χρησιμοποιεί haki; Αν πάλι του μάθει αυτή τότε θα την ξεπεράσει σιγά σιγά σίγουρα, οπότε δεν θα τίθεται το θέμα που λες... και ο Smoker δεν θα είναι τόσο πρόβλημα πιο κει.

Εκτός κι αν βάλει τον Luffy να μάθει από το ίδιο άτομο που έμαθε κι αυτή, αν τυχόν το διδάχτηκε... αλλά και πάλι, σε κάθε περίπτωση, όποιος κι αν του μάθει να το χρησιμοποιεί θα πρέπει να είναι δυνατός/η.

Ο Croc πάλι, όπως και ο Buggy, δεν νομίζω πως θα δεχόταν με τπτ να μπει σε πλήρωμα όπου θα είναι κάτι πιο κάτω από captain... ακόμη και δεδομένου ότι στους SH αυτό είναι καθαρά ένας τίτλος και όχι πραγματική υποταγή. Ο Luffy από την άλλη δεν θα έδινε ποτέ την θέση του, for sure.

Δεν ξέρω τι παρελθόν κρύβει ο Croc αλλά αμφιβάλλω αν θα αντιστραφεί ο χαρακτήρας του και θα γίνει καλός ή έστω anti-hero ξαφνικά και τους ακολουθήσει.

Για το πρωτο μερος μην ξεχνας οτι μπορει να του το μα8ει και ο rayleigh.Aπο κει και περα δεν ειναι μονοδρομος να του μα8ει καποιος ξενος.Μπορει να το μα8ει καποιος απο το πληρωμα και μετα να του δειξει στο luffy πως να το κανει.Αν και συνη8ως μπορει να ειναι αργος αλλα πιανει καποια πραγματα.Μπορει να το μα8ει και μονος του

Posted Image