Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επόμενος Strawhat nakama (Major Manga Spoilers)
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 12:47
και τωρα ποιες εμειναν?Χανκοκ,Σαντι-τσαν(που την αποκλειω),μαργκαρετ
εκτος βεβαια αν παρει την αλβιντα πραγμα που θ αναι ανατρεπτικο μιας και ηταν ο πρωτος εχ8ος που εμφανιστηκε

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:15
ελεοςςς οχι αλλος αντρας στο κριου,να μπει μια γυναικα ,επιτελους εχω βαρεθει αυτο το φαλλοκρατικο πληρωμα,τοσες ωραιες γυναικες συναντησε ο λουφυ,τοσο δυσκολο ηταν να παρει την Κονις για μουσικο????η την αλλη την επαναστατρια στο σκαι αιλαντ?ε?ε?ε?οχι πειτε μου?η την καιμι?
και τωρα ποιες εμειναν?Χανκοκ,Σαντι-τσαν(που την αποκλειω),μαργκαρετ
εκτος βεβαια αν παρει την αλβιντα πραγμα που θ αναι ανατρεπτικο μιας και ηταν ο πρωτος εχ8ος που εμφανιστηκε
το νοημα του anime δεν ειναι αυτο...δλδ οποια σεσημασμενη βρει στο διαβα του να την κανει nakama >.> και φυσικο ειναι να υπαρχουν περισσοτεροι αντρες,για το λογο οτι ειναι πειρατικα πλοια οχι πρακτορεια μοντελων!!
btw νομιζω οτι τα ονοματα που ανεφερες δεν θα μπορουσαν να τα βγαλουν περα με τοσο δυνατους εχθρους..
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:22

Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:36
ναι λες και η ναμι ειναι η σουπερ δυνατη,η ναμι επι 100 επεισοδια ηταν ενα βαρος,η κονις αντιθετα χειριστηκε μια χαρα τα οπλα,η καιμι θα ταν χρησιμη μιας και το πληρωμα εχει πολλους χρηστες φρουτου του διαβολου,και τωρα αν η χανκοκ δεν ειναι δυνατη τοτε ποια ειναι μου λες?η σαντι τσαν αν δεν ηταν δυνατη τι No code has to be inserted here.δν ενοω να γινει το ουαν πισ σαν την σειλορ μου αλλα απλα εχω βαρεθει να βλεπω αυτες τις στανταρ και βαρετες γυναικες,ας βαλει μια τελευταια και καλη κοπελα στο πληρωμα που θα μπορει να πολεμα φορ γκοντσ σεικ
Καταρχάς μην μου λες την Robin-chwan και την Nami βαρετές γυναίκες!

Και όσο για την δύναμη της Nami, πέρα από το ότι βελτιώθηκε με το clima tact, δεν ήταν εξαρχής ο λόγος που μπήκε στο πλήρωμα. Ο ρόλος της είναι του ναυπηγού, όλα τα υπόλοιπα είναι extra (να ξέρει και να πολεμάει δλδ). Παραμένει ωστόσο ένα από τα πιο απαραίτητα μέλη, γιατί πολεμιστές έχουν αρκετούς, ναυπηγούς όμως μόνο μια και αν πάθει κάτι ποιος θα οδηγάει το πλοίο μετά, ο Luffy ή ο Zoro;

Οι υπόλοιπες που ανέφερες δεν νομίζω πως θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμες για το πλήρωμα πέρα από μαχητική ικανότητα ή good looks (και η Conis για μουσικός δεν νομίζω πως θα δεχόταν ποτέ να αφήσει το νησί της και να ζήσει την επικίνδυνη πειρατική ζωή), ενώ η Robin κάνει την διαφορά με την εξυπνάδα και δύναμή της και η Nami με τις γεωγραφικές γνώσεις της.
Να παραδεχτώ όμως ότι βλέποντάς τες επί τόσα επεισόδια, θέλουμε και κάτι καινούριο! Αν και μέχρι τώρα δεν πίστευα στην πιθανότητα να έρθει η Boa στο πλήρωμα, στο τελευταίο επεισόδιο θυμήθηκα ότι οι προηγούμενες αυτοκράτειρες πέθαναν ακριβώς επειδή έμειναν στο νησί και δεν μπορούσαν να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οπότε σε κενό θα του βγει του Oda αν την αφήσει εκεί! Αν είμαστε τυχεροί λοιπόν μπορεί και να βρεθεί λύση και να ακολουθήσει τους δικούς μας!
Το τι θα κάνει με τον Luffy που δεν έχει καταλάβει τπτ δεν ξέρω βέβαια, αλλά τουλάχιστον μπορεί να του μάθει να χρησιμοποιεί το Haki μιας και αυτή το έχει άριστο και αυτός ανάγκη να το μάθει!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zoro: 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:55
Καταχωρήθηκε 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:49
Για να βρούμε εάν θα πάρει ο Luffy κανέναν μαζί του, θα πρέπει να σκεφτούμε τί μπορεί να χρειάζεται ακόμη ένα πειρατικό (μούτσο;

Προσωπικά, δεν έχω ιδέα από καράβια και το τί χρειάζονται ως πλήρωμα. Όποιος ξέρει κάτι ας το πει.
Και αποκλείω Hancock από το πλήρωμα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσοι ακολούθησαν τον Luffy είχαν:
α) ένα όνειρο το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του ταξιδιού,
β) δεσμούς με στεριανούς στους οποίους δεν ήταν υπερ-απαραίτητοι, κι έτσι δε θα έκαναν ζημιά με το να φύγουν.
Ως τώρα, δε βλέπω κανέναν χαρακτήρα που να πληρεί αυτές τις ποϋποθέσεις, ΕΙΔΙΚΑ τη Boa, κι ούτε την ανάγκη γα παραπάνω πολεμιστή, μιας και πολλοί, εκτός από το ρόλο τους στο πλοίο, είναι και μαχητές (λ.χ. ο Sanji έχει το ρόλο του μάγειρα, αλλά είναι και πολεμιστής)
Lucy-Nyu, κάνεις ένα λάθος. Θες να δεις τούμπανο θηλυκά σε ένα shounen. Η έξοδος είναι από εκεί. Και ως αναγνώστρια πολλών manga αυτού του είδους, δε διαβεβαιώ ότι το OP έχει κάνει την καλύτερη δουλειά ανάμεσα στα 3 μεγάλα shounen. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καλούς θηλυκούς χαρακτήρες σε τέτοιο είδος manga πριν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tea-chan: 14 Σεπτέμβριος 2009 - 13:55
Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2009 - 19:19
βεβαια, θα γουσταρα πολυ την boa(ξερετε για ποιους λογους

Καταχωρήθηκε 18 Σεπτέμβριος 2009 - 22:51
εν τελει ψηφισα τλκ τιν χανκοκ γτ ηταν η μονη που μας εχει διξει trajic past (βλ dramaticaμαλλον καποιος αλλος η κανενας...πιο πολλες πιθανοτητες απο τους υπαρχοντες για μενα εχουν οι jimbei, hancock, και λιγοτερες οι mr2, mr0:burningbe3:(μακαρι αλλα δεν...:Ρ)
λιγο δυσκολο να ειναι καποιος logia γτ πιθανοτατα θα ναι πιο δυνατος απο λουφυ...μρ3, marguertte και buggy παλι λιγο χλωμο αλλα ποτε δεν ξερεις τι σκεφτεται ο οda...τωρα περονα απο που κι ως που;ισως εχασα κανα σημειο αφου βρηκε τον ζορο και ζητησε τη βοηθεια του...
nikos & katsura δεν τους ξερω

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 22:11
Καταχωρήθηκε 07 Νοέμβριος 2009 - 20:33
Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 15:26

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 15:41
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 15:34
Ποιος νά ναι;"They're gonna make a former boss character their partner and head to the New World."
Εγώ πιστεύω , ότι αν ο Mr.2 ζει , όταν τον βρει ο Luffy ξανά θα γίνει straw hat.
Μετά υπάρχει και ο Jinbei , είναι merman (θα τους βοήθησει χάρης στην ιδιότητα του στο νερό. Μετά , υπάρχει και η Hanckock , που δε θα ήθελα ακριβώς να μπει και οι συνθήκες με αυτή (την έχουν ανάγκη οι Αμαζόνες , είναι Shichibukai (αν και δε νομίζω να συνεχίσει να είναι) , αλλα θα μάρεσε να τη βλέπουμε πιο συχνά...

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 19:55