Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * - - 2 Ψήφοι

Έχετε παρακολουθήσει κάποιο anime πάνω απο μία φορά;

• Please log in to reply
84 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Έχετε παρακολουθήσει anime πάνω απο 1 φορά? (139 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Έχετε παρακολουθήσει anime πάνω απο 1 φορά?

1. Ναι (133 ψήφοι [95.68%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 95.68%

2. Όχι (6 ψήφοι [4.32%] - Προβολή)

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 4.32%

Ψήφισε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#61 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 23:01

εχω δει πολλα κυριως ταινιες του χαγιαο μιγιαζακι και την παπρικα αλλα ειναι πολλα ανιμε που θελω να δω οποτε δν περνει να ξαναβλεπω οσα εχω δει
Δημοσιευμένη  εικόνα

#62 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Ιούνιος 2009 - 15:50

Εχω κατσει να ξαναδω καποια επεισοδια του One piece και του Death note

#63 BlackRoseOfDestiny

BlackRoseOfDestiny

!°°AnimeOtaku °:-d

• Members
  • 49 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 16:19

μμμμ.οuran high school host club(3-4:hero:)~~~~~~lol καθως και fruits basket αφου δεν το καλοθυμομουν!!!
Food glorious foood~~~~:hahaha:
"The Black Rose Of my destiny fades away with my dreams as i am walking down this valley of sins wondering do i belong here?" By BlackRoseOfDestiny:smokingg:

#64 Hikari-sama

Hikari-sama

Mukyu !!

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 18:17

Princess Tutu και Rozen Maiden 4-5 φορές
Clannad,Higurashi no Naku Koro ni και Zero no Tsukaima από 1 φορά
Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#65 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 10:13

Μοναχα το Ouran High School Host club.. γιατι ειχα ριξει τρελο γελιο με συγκεκριμενες σκηνες...απλα κολλησα...
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Δημοσιευμένη  εικόνα

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#66 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 10:44

καλα εγω το dragonball z ουτε εγω δν θυμαμαι ποσες φορες το ειδα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 20:33

Έχω δεί το Death note 3 φορές(θα το ξαναέβλεπα πολύ άνετα) και το spirited away 5 φορές.

#68 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 20:39

4 φορες το howls moving castle, 3 το spirited away, 3 παλι το princess mononoke !!

#69 Skinner1991

Skinner1991

Amateur mahjong player

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2012 - 18:29

3 φορες το akagi,2 το dragonball,2 το code geass, 2 το rourouni kenshin,2 το GTO,2 το elfen lied,2 to legendary gabler tetsuya,αρκετα arcs απο το One piece,naruto && bleach τα εχω δει 3-4 φορες και μερικα αλλα που δεν μ ερχονται στο μυαλο:P
i wish the world was more ero and peaceful...

#70 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 12:04

To Death Note. Το έχω δει 3 φορές και κάθε φορά συμβαίνει το "θέλω κι άλλο :cry5:". Γενικά, μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου anime :D

#71 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2012 - 21:09

Το TTGL 6-7 φορές και το Summer Wars 2 φορές

#72 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 21 Αύγουστος 2012 - 16:10

ήθελα να βασιστώ στην συγκεκριμένη ερώτηση.Το διόρθωσα κάπως στο πρώτο post μου.
Thanks για την διευκρίνιση

Εγώ πάλι έχω δει πολλές φορές το Rurouni Kenshin,την Sailor Moon και το Dragonball λόγω του οτι τα πρόβαλλε η τηλεόραση αλλιώς δεν μ'αρέσει να βλέπω ξανά το ίδιο ανιμε και ούτε το έχω προσπαθήσει απο μόνη μου.

Το Rurouni Kenshin 2 φορες και την Sailor Moon 6-7 φορες! ειχα ενα κολλημα με το τελευταιο. δεν εβρισκα κατι παρομοιο με αυτο και δεν το βαριομουν ποτε και το ξαναβλεπα απο την αρχη ΩΣ το ΤΕΛΟΣ!

Code Geass 2 φορες (ετσι γιατι το anime ηταν σκετη πορωση).Το bleach ιδα τις μαχες τις soul arc 3 φορες. Το FMA εχω δει καποια επεισοδια πολλες φορες.(τηλεοραση , fansubbed)...Εμ...Τι αλλο...Αυτα...Γενικα δεν ειναι ολα τα anime να τα ξαναβλεπεις..Ειδικα αν το μονο που σε τραβαει ειναι η ιστορια τους , οταν την μαθεις τελιωσε...

Απο ολα αυτα το Bleach εχω δει 2 φορες . ειναι απαιχτοι για μενα ολοι οι 13 Gotei. Code Geass παρακολουθω τωρα και φαινεται υπεροχο.

Κατά τα άλλα μόνο το gungrave έχω ξαναδεί , κι αυτό γιατί ήθελα να το δω από την AC για να δω τι δουλειά κάναν ενώ πριν το χα δει από 4ε .

και εγω τουλαχιστον 2 φορες το εχω δει . Μετα παει το Elfen Lied, Samurai X: Trust & Betrayal που τα εχω δει απο 2-3 φορες και αυτα. Επισης το Princess Mononoke 4 φορες ,η μια στη τηλεοραση και το απιστευτο Higarashi no naku koro ni 2 φορες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 21 Αύγουστος 2012 - 16:13

#73 Slayer_13

Slayer_13

Όμορφο αγόρι

• Members
  • 215 Δημοσιεύσεις:
  • LocationSuncity

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2013 - 12:11

Toradora 4 φορές! :lovulovu: Και πιστεύω θα το ξαναδώ πάλι σε κανα χρόνο!

#74 karin_sankarea38

karin_sankarea38

Βαμπίρ-κυνηγός

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Φεβρουάριος 2013 - 15:06

Μμμμ... αρκετές φορες !!! πάνω απο 1 φορές σίγουρα !!! :moeee:
Zombies are my thing...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#75 DeLGaDo

DeLGaDo

Apapapa