Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Την αδερφή του Κίλλιαν την λένε Carmen και έχει μακρύ καστανοκόκκινο μαλλί με μπούκλες.Είναι μέτριου ύψους και έχει μεγάλο στήθος(να την κάνουμε και λίγο σέξι για το hentai).
Shonen:
Spoiler:
H Carmen λοιπόν κοιτάει έξω και αναστενάζει."Δεν ήθελα να φτάσουμε ως εδώ.Τίποτα δεν έπρεπε να γίνει έτσι.Δεν είχα συμφωνήσει για κάτι τέτοιο.Πώς μπλέχτηκαν έτσι τα πράγματα.Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει τώρα"είπε.Ο Κίλλιαν την κοιτούσε με απορία."Αυτά τα λες επειδή μας χώρισαν όταν είμασταν παιδιά έτσι?"την ρώτησε.Τότε η Carmen κοίταξε τον Κίλλιαν και του χαμογέλασε λυπηρά.Ο Κίλλιαν ήταν μπερδεμένος και άρχισε να ζαλίζεται.Τότε άκουσε την Carmen να λέει "Συγγνώμη αυτοί με έβαλαν να σε δηλητηριάσω.Συγγνώμη!!!".Και ο Κίλλιαν λιποθύμησε
Shojo:
Spoiler:
"Θες να πάμε μια βόλτα έξω"είπε η Κάρμεν στον Κίλλιαν.Αυτός δεν ένιωθε πολύ καλά αλλά δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι.Βγήκαν έξω και περπάτησαν."Είχα καιρό να ρθω στην εξοχή.Είχε αρχίσει να μου λείπει"είπε αυτή."Δηλαδή εσύ που μένεις τώρα και με ποιον?"την ρώτησε ο Κίλλιαν.Η Κάρμεν όμως προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει."Δηλαδή όλο αυτό το δάσος είναι δικό σας?"απάντησε ταραγμένη η Κάρμεν."Γιατί δεν απαντάς στην ερώτησή μου?Τι κρύβεις?Πως μπορώ να σε εμπιστευτώ αν δεν μου λες τίποτα?"αποκρίθηκε ο Κίλλιαν."Δεν ήρθε ακόμη η ώρα.Πρέπει να βρούμε τον πατέρα σου αυτός θα στα εξηγήσει όλα".
Hentai:
Spoiler:
Ο Κίλλιαν σαν καλός αδερφός πάει να φτιάξει έναν καφέ στην αδερφή του.Καθώς κουνάει το σέικερ ακούει βογκητά.Αναρωτιέται απο που έρχονται.Όταν καταλαβαίνει οτι κάποιος αναστενάζει βαριά στο σαλόνι.Πάει τρέχοντας και βλέπει την αδερφή του πάνω(κυριολεκτικά πάνω όμως) σε ένα συμμαθητή του που είχε ξεμεινει απο το πάρτυ και μάλλον ξέχασε να φύγει γιατί ήταν μεθυσμένος.Η αδερφή του είχε μείνει με τα εσώρουχα και έβγαζε μάτι το πλούσιο στήθος της.Ο άλλος δεν έκανε καν τον κόπο να βγάλει το παντελόνι του.Και πάει ο Κίλλιαν αρπάζει την Κάρμεν και της λέει:"Τι κάνεις μωρή μες στο ίδιο μου το σπίτι?Δεν ντρέπεσαι?Εξω απο δω".Και έτσι κλείνει η σκηνή με ένα κοντινό στο αγριεμένο ύφος του Κίλλιαν
Κ μια παρατηρηση....Το ονομα της αδερφης του δν εχει ηδη δωθει παραπανω?
Spoiler:
"Εγώ είμαι Κίλλιαν! Η αδερφή σου η Ράικα.Οι πραγματικοί μας γονείς μας χώρισαν όταν ήμασταν μικρά" του λέει αυτή.
πάλι καλά που υπάρχει ο doulis και πιάνει τις πατάτες μας γιατί εμείς μου φαινεται έχουμε τα μυαλά στα κάγκελα dear seirie
να κάνω κ εγώ το "κανονικό" μου ποστ λεπον λεπον
shonen:
Spoiler:
η Ραικα του λέει "Ξέρω πολύ καλά τι σου συμβαίνει, συνέβει και σε εμένα το ίδιο λίγο μετά τον θάνατο της μαμάς" Ακούγοντας ότι η μητέρα του είναι ψόφια ο Κίλλιαν παγώνει αλλά πριν προλάβει να πει ο,τιδήποτε η αδερφή του γυρίζει ξαφνικά προς το μέρος του, το βλέμα της δεν είναι πια θλιμένο αλλα έντονο, μοιάζει θυμωμένη. "Ελπίζω να μην υποχωρήσεις και αποδειχθείς δειλός" και ξαφνικά το δεξί της χέρι μετατρέπετε σε ένα τεράστιο πολυβόλο "Βλέπεις έχουμε κάποια κληρονομικά χαρίσματα που μας κάνουν ξεχωριστούς..."
shoujo:
Spoiler:
"Κίλλιαν...πρέπει να σου πω ότι είδα τον πατέρα χτες....πέθανε μπροστά στα μάτια μου" Ο κίλλιαν τα χάνει, "μα πώς και τον είδες; πώς πέθανε; γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα;" η Ράικα αρχίζει και κλαίει "Ερχόταν συχνά να με επισκέπτεται, με δίδασκε ή μάλλον καλύτερα με εκπαίδευε να ακολουθήσω τα βήματά του...μη θυμώνεις που δε σου είπε τίποτα, ήθελε να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή μετά από τόσα που έχεις περάσει" "μα.. τι λες; δεν έχω περάσει τίποτα κακό!" της απαντάει "Δεν θυμάσαι Κίλλιαν, το ξέρουμε πως δεν θυμάσαι τίποτα..."
hentai:
Spoiler:
"Ο πατέρας με επισκεπτόταν συχνά στο σπίτι όταν έλλειπε η μητέρα...και με βίαζε" αρχίζει να κλαίει και πέφτει στην αγγαλιά του Κίλλιαν ο οποίος αν και φανερά σοκαρισμένος της χαιδεύει στοργικά τα μαλλιά, εκείνει τον κοιτάει με puppy eyes και του λέει "αυτό που έκανε με πόνεσε πολύ περισσότερο εδώ απ' ότι αλλού" και πιάνει με το χέρι της το χέρι του Κίλλιαν και το ακουμπάει στο σημείο που είναι η καρδιά της πάνω από τα υπερμεγέθη στήθη της "Σε παρακαλώ θα απαλύνεις τον πόνο μου;" ο κιλλιαν ως καλός σαμαρείτης την βάζει κάτω και μετά από ένα 4ωρο αχαλίνωτου σεξ παθαίνει συγκοπή
η Ράικα έχει αθώα φάτσα, πράσσινα μάτια όπως και ο αδερφός της, ξανθιές μπούκλες που φτάνουν μέχρη τη μέση της. Ειναι 2-3 εκατοστά πιό κοντή από τον Κίλλιαν, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βυζόμπαλα και φοράει πάντα μα πάντα την school uniform της για κάποιο ανεξήγητο λόγο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 29 Δεκέμβριος 2008 - 16:01
η αδερφή του παίρνει θλιμένο βλέμα και του λέει,"Υπαρχει κατι που πρεπει να ξερεις...".Ο Κιλλιαν την κοιταει και νιωθει να τον περιτριγυριζει φοβος γιαυτο που επροκειτο να ακουσει."Τι πρεπει να ξερω...?"τη ρωταει."Ολα αυτα τα που σου συνεβησαν στο ονειρο που μου περιεγραψες...δεν...δεν ηταν απλα ενα ονειρο..."λεει με δυσκολια η Ράικα ενω τα ματια της εμεναν καρφομενα στο παραθυρο.Χωρις να μηλισει ο Κιλλαν περιμενε με αγωνια και τρομο την επομενη κουβεντα της σαν να μην ηθελε να της αποσπασει την προσοχη,λες και αν το εκανε δεν θα μαθαινε ποτε τι εννοουσε."...Αυτα που ειδες χτες συνεβισαν πραγματικα...Υπαρχει και μια αλλη διασταση εκτος απο αυτη που ζουμε...εκει ο χρονος μετραει διαφορετικα και συμβενουν παραξενα πραγματα...πραγματα που δεν θα καταλαβενε ενας ο οποιος δεν εχει βρεθει ποτε σ'εκεινον τον κοσμο...Σ'εκεινη τη διασταση βρεθικες εσυ χτες". Ο Κιλλιαν ειχε παγωσει με αυτα που ακουγε,ενιωθε μια ριγη να τον διαπερνα και ισα που μπορουσε αρθρωσει μια προταση,"Πως τα ξερεις εσυ ολα αυτα Ράικα?".Η αδελφη του γυρναει προς το μερος του και σηκωνει το μανικι της μεχρι τον ομο.Μια μαυρη αποκρουστικη κυλιδα σαν μολυνση που παλοταν στο μπρατσο της εμφανιστικε."Εζησα πολλα χρονια εκει...","Εκει το απεκτησα αυτο και καθε μερα εξαπλωνετε, μερχι να καταλαβει ολο μου το κορμι".Ο Κιλλιαν ειχε σαστισει με αυτα που του ελεγε η αδελφη του και με αυτο που εβλεπε,παραλληλα μια σκεψη του ερχοταν στο μυαλο 'Ο πατέρας σου δεν χάθηκε μάταια, νεαρέ!' ,θυμοταν τα λογια του αγνωστου ανδρα που ειδε το προηγουμενο βραδυ. 'Μηπος ολα αυτα εχουν σχεση και με την εξαφανιση του πατερα?Ειναι νεκρος ή μηπως κατι αλλο συμβενει?' σκεφτηκε...
shoujo:
Spoiler:
η αδερφή του παίρνει θλιμένο βλέμα και του λέει"Πιστευα οτι ποτε δεν θα σε ξαναβλεπα Κιλλιαν..." ,τα ματια της ειχαν βουρκωσει,"Περασα πολυ δυσκολα ολα αυτα τα χρονια":if:.Ο Κιλλιαν της επιασε το χερι και τη φιλησε στο μετοπο,η Ράικα συνεχισε βγαζοντας απο την τσεπη της ενα φυλαχτο και δινοντας το στον αδερφο της,"Αυτο μου το εδωσε η μητερα...Ειναι το ιερο talisman των προγονων μας".Ο νεαρος το παιρνει στα χερια του και το κοιταει εκθαμβος.Το φυλαχτο ειχε σχημα δρακου και υπηρχε ενα σπανιο πετραδι στο κεντρο του."Ειναι δικο σου..., σε καθε κυνδινο θα σε προστατευει"του λεει η Ράικα δακριζοντας απο συγκινηση.Εκεινη τη στιγμη ακουγεται μια φωνη απ'εξω,"ΚΙΛΛΙΑΝ!!! Ο ΝΕΙΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!".Ο Κιλλιαν και η Ράικα τρεχουν εξω ξαφνιασμενοι.
hentai:
Spoiler:
ΕΕ ειπαμε!! οχι και ανωμαλιες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yuri: 30 Δεκέμβριος 2008 - 02:47
Μη στεναχωριεσαι αδερφε μου του λεει η Raika λογικο ειναι να εισαι κι εσυ τοσο αναστατωμενος μετα απ ολα οσα εγιναν τις τελευταιες μερες με τον πατερα μας, αλλα δεν πιστευω πως ειναι νεκρος ακομη κατι μεσα μου μου λεει οτι ζει και θα ερθει να μας βρει.Ακομη πιστευω πως ηρ8ε η ωρα να μαθεις την αληθεια που ζουσαμε χωριστα και μακρια για τοσο καιρο....Η οικογενεια μας απο τα αρχαια χρονια προστατευε τα ιερα αντικειμενα του Θεου της φωτιας με τις ειδικες τους ικανοτητες οι οποιες ενεργοποιουνταν μολις καποιο μελος της οικογενειας εκλεινε τα 17α γενεθλια του.Εγω κα8ως ειμαι 4 χρονια μεγαλυτερη απο εσενα ξερω καλυτερα τι συμβαινει γιατι οταν εγω ημουν 6 χρονων κ εσυ 2 μια ομαδα που ο στοχος της ειναι η κλοπη των ιερων αυτων αντικειμενων επιτεθηκε στο σπιτι μας για να τα κλεψει,αλλα ο πατερας μας καταφερε να τους νικησει και να υπερασπιστει τα αντικειμενα.Επειτα απο αυτο με εστειλε σε μια σχολη οπου ασχολουταν με τα ξορκια ωστε οταν φτασω στα 17 μου να καταφερω να γινω αριστη στις γητειες της φωτιας που ειναι το κληρονομικο μας στοιχειο.Κι ετσι σημερα που εγινες κι εσυ 17 ηρθα εδω να σε βρω και να σου εξηγησω τι συμβαινει γιατι Killian εσυ εισαι αυτος που εζησε περισσοτερο καιρο με τον πατερα ο οποιος ηταν ο δυνατοτερος απο τους φυλακες των κειμηλειων.Ετσι εκτος του οτι μπορουσε να σε προστατευει καλυτερα,θα πρεπει με καποιο τροπο να σου εμαθε κι εσενα την τεχνη της οικογενειας η να αφησε κατι για σενα ωστε να μπορεσεις να υπερασπιστεις τα ιερα αντικειμενα.
Shoujo:
Spoiler:
H αδερφη του ξεσπαει σε κλαμματα.Killian μετα απο τοσα χρονια επιτελους σε ξαναβλεπω αδερφε μου και τον αγγαλιαζει σφικτα.Ο Killian μη ξερωντας τι να κανει την αγγαλιαζει κι αυτος ,οταν ξαφνικα χτυπαει το τηλεφωνο και ειναι η φιλη του η Nora η οποια του λεει οτι κατι επιγον της συνεβει και πρεπει να ερ8ει γρηγορα σπιτι της να τη βοη8ησει.
Ηentai:
Spoiler:
Ok ειπαμε αλλα μη το κανουμε και angel sanctuary κιολας
H Raika ειναι αρκετα ψηλη.Εχει κατακοκκινα ισια μαλλια και πρασινα ματια σπιθιριστα ματια ενω φοραει ενα κοκκινο μπλουζακι με ενα μεγαλοοοοοο V για να φαινονται τα πλουσια ελεη της και μια μινι φουστα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Yu_Kanda: 02 Ιανουάριος 2009 - 01:43
Αχ..σόρρυ σόρρυ για την καθυστέρηση,αλλά γιορτές τώρα,καταλαβαίνεται.... Μου αρέσει που του έχει κάνει την ζωή κόλαση,αλλά δεν θέλατε χεντάι με την αδερφή του.....όλα κι όλα, η τρέλα έχει τα όριά της... Λοιπόν πάμε γρήγορα γρήγορα στο θέμα μας...
Η Ράικα είναι ένα 16χρονο κορίτσι, 1.63cm 52kg, το πρώτο πράμα που ξεχωρίζει μετά από ομοψηφία του κοινού είναι οι τρομερές υπερμεγέθη βυζομπαλάρες της... Φοράει συνήθως μπλουζάκια για να αναδεικνύονται οι super special great awnsome αναλογίες της.. Στα ασήμαντα χαρακτηριστικά τώρα... Έχει κόκκινα μακριά μαλλιά,πράσινα μάτια και πολύ αθώο πρόσωπο..
Spoiler: previously on killian and his gang
Μπαινοντας στο σκοτεινο σοκακι, διακρινει μια φιγουρα ενος ανδρα να καθεται στην ακρη του δρομου με ακουμπισμενο το κεφαλι του σε ενα καδο αποριματων. "Σε παρακαλω..." ακουσε μια φωνη καθος πλησιάζε τον ανδρα και έσφιξε τη λαβή του σπαθιου του. Σε λιγο ο Νέιθαν στεκοταν ακριβος μπροστα στον ανδρα και μολις καταφερε να διακρινει το προσωπο του ειπε ξαφνιασμενος "Μα πως...? Εσεις...?! Ο Νέιθαν μένει κάγκελο καθώς βλέπει μπροστά του τον πατέρα του Κίλλιαν. Φαινεται αγρια χτυπημενος, εχει μολοπες και πληγες σε ολο του το σωμα και το σημαντικοτερο! ενα στιλετο καρφομενο στον ωμο του. Κοιτάει πιο καλά και βλέπει οτι ο πατέρας του Κίλλιαν κρατάει μια μεγάλη μαύρη σακούλα. Τον ρωτάει τι έχει εκεί μέσα και αυτός του απαντά:"Δεν θες να μάθεις.Πιστεψέ με.Μην ρωτάς." Ύστερα παίρνει ένα πιο σοβαρό και ανήσυχο βλέμα και του λέει: "Είσαι ο καλύτερος φίλος του γιου μου και ο μόνος που μπορώ να εμπιστευτώ αυτή την στιγμή... Ο Κίλλιαν κινδυνεύει.Πάρτον από το σπίτι...Πήγαινέ τον σε ένα ασφαλές μέρος και να είσαι πάντα μαζί του. Και προς Θεού μην τον αφήσεις να κοιμήθει μέσα στην νύχτα...να κοιμάται μόνο την μέρα." Ο Νέιθαν θέλει να μάθει και άλλα..."Μα τι συμβαίνει από ποιον κινδυνεύει ο φίλος μου?" "Σου είπα, μην ρωτάς, δεν είναι ώρα τώρα" του απαντάει ο πατέρας του Κίλλιαν "απλά κάνε αυτό που σου είπα όσο πιο γρήγορα μπορείς. Α και Νέιθαν ο Κίλλιαν δεν πρέπει να μάθει ότι είμαι ζωντανος....".
Εκεινη τη στιγμή μια αποκοσμη σκια κάλυψε το ελαχιστο φως που υπηρχε στο σοκακι. Ηταν μια κοκκινη ανρωπινη φιγουρα (θα ελεγε κανεις) αλλα η δεν εμοιαζε με ανθρωπο... Με το που εμφανιζεται κοβεται η ανασα του Νεϊθαν και δεν μπορει να βγαλει μιλια! Ο Πατερας του Κίλιαν σηκωνετε και παραπατοντας παει προς το μερος απο οπου προερχεται αυτη η σκια, σαν να τον περιμενε καποιος.Ο Νέιθαν κοιτουσε σαστισμενος τον ανδρα καθως προχωρουσε και λιγα δευτερολεπτα μετα οταν συνηλθε καπως, ετρεξε κ αυτος με τη σειρα του προς εκεινο το μερος για να δει τι ειχε συμβει. Η διαφορα τωρα ηταν οτι εκει δεν υπηρχε κανεις, ουτε ο πατερας του Κιλιαν, ουτε αυτη η παραξενη σκια..
Ξαφνικά ακούει πίσω του μια γνώριμη γυναικεία φωνή να φωνάζει:"BOHΘΕΙΑΑΑ!! Τι θελετε να μου κανετε;;;;!" Γυρνάει και βλεπει μια ομαδα περίεργων τύπων με πλοκάμια αντί για χέρια να εχουν περικυκλωσει την Μύριαμ και να της σκίζουν τα ρούχα για να την βιάσουν, φωνάζοντας "Time to SODOMIZE". Η Μυριαμ ειναι η stalker-chan του Νεϊθαν, που τον είχε ακολουθήσει ως εκεί μέχρι που την έπιασαν αυτοί οι τύποι. Ο Νεϊθαν πέρνει το κατάνα και με 2 απλες κινησεις τους κόβει τα πλοκάμια και οι τύποι τρέποντε σε φυγή. Πριν προλάβει να δει αν είναι καλά η κοπέλα βλέπει ενα αυτοκινητο να σπινιάρει προς αυτον, ανοιγει ενα παραθυρο απο το οποιο ενας μασκοφόρος αρχιζει να ριχνει με πολυβολο. Ο Νεϊθαν πετάγεται πίσω απο έναν καδο σκουπιδιών και ενώ αποφεύγει τις περισσότερες σφαίρες, μία τον πετυχαίνει στο αριστερό μπράτσο. Το αυτοκίνητο φεύγει.
τα παντα ασπριζουν για τον neithan.Ξαφνικα ειναι σε μια μεγαλη ουρα σε ενα ασπρο δωματιο, και ενας γερος στην ακρη λεει "επομενος", και η ουρα προχωραει.Μολις φτανει η σειρα του neithan λεει ο γερος......μμμμμ neithan, ε?Πανω! Που πανω λεει αυτος? Πανω, (απαντα ο γερος), τι δε σου αρεσει? neithan:για περιμενε.....εγω ειμουν σε ενα σκοτεινο σοκακι, και μετα βρεθηκα εδω...πως εγινε??? Τοτε ακουγονται βηματα απο 1 τακουνι (γυναικειο) και εμφανιζεται μια γυναικα ντυμένη στα κόκκινα. Τον κοιτάει επίμονα και του λέει "Μιάουυυ"
Ξαφνικά ξυπνάει στο σοκάκι και βλέπει πάνω από το κεφάλι του ένα πανέμορφο μελί γατάκι. "KAWAIIIIIII!!!!!!" αναφωνει και πάει να το χαιδέψει. Τότε το γατί τον νυχιάζει πολύ απάλα και του λέει: "Aστα αυτά. Πρέπει να πας μαζί με τη Μύριαμ στο Ναό ΤΩΡΑ!" _ _ _ _
το επόμενο πρωί στο σπίτι του Κίλλιαν ο πρωταγωνιστής μας έχει ξυπνήσει και συζητάει με την αδερφή του. Αφού ο Κίλλιαν ηρεμεί αρχίζουν και μοιράζονται αναμνήσεις από τα παιδικά τους χρόνια μαζί, δεν θυμούντε και πολλά. Ύστερα ο Κίλλιαν συνειδητοποιεί πώς φέρθηκε στην αδερφή του την προηγούμενη μέρα και της λέει: "Με συχνωρείς που ήμουν τόσο απότομος πριν, αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι μου συνέβει χτες πριν έρθεις!" και της εξιστορεί αναλυτικά τι περασε. Μετά από λίγη ώρα, κοιτάζοντας έξω απο το παράθυρο η αδερφή του παίρνει θλιμένο βλέμα και του λέει:....|
"Θες να πάμε μια βόλτα έξω"είπε η Ράικα στον Κίλλιαν.Αυτός δεν ένιωθε πολύ καλά αλλά δεν ήθελε να της χαλάσει το χατίρι.Βγήκαν έξω και περπάτησαν."Είχα καιρό να ρθω στην εξοχή.Είχε αρχίσει να μου λείπει"είπε αυτή."Δηλαδή εσύ που μένεις τώρα και με ποιον?"την ρώτησε ο Κίλλιαν.Η Ράικα όμως προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει."Δηλαδή όλο αυτό το δάσος είναι δικό σας?"απάντησε ταραγμένη η Ράικα."Γιατί δεν απαντάς στην ερώτησή μου?Τι κρύβεις?Πως μπορώ να σε εμπιστευτώ αν δεν μου λες τίποτα?"αποκρίθηκε ο Κίλλιαν." Η Ράικα κοιτάει στον ορίζοντα χωρίς να απαντάει... Ο Κίλλιαν σφίγγει τις γροθιές του νευριασμένος και έπειτα αφού πέρνει μια βαθιά ανάσα χαλαρώνει και γυρνάει την πλάτη του προχωρώντας προς το σπίτι... "Καλά ξέχνατο,θα βρώ την λύση μόνος μου" της λέει με πολύ ψυχρό ύφος... Εκείνη τον κοιτάει με το αθώο της πρόσωπο..."Όχι περίμενε" του φωνάζει.. " Τι?" λέει ο Κίλλιαν έχοντας μισόγυρίσει έχοντας χέρια στις τσέπες... "Κίλλιαν...πρέπει να σου πω ότι είδα τον πατέρα χτες....πέθανε μπροστά στα μάτια μου" Ο κίλλιαν τα χάνει, "μα πώς και τον είδες; πώς πέθανε; γιατί δεν μου το είπες νωρίτερα;" η Ράικα αρχίζει και κλαίει "Ερχόταν συχνά να με επισκέπτεται, με δίδασκε ή μάλλον καλύτερα με εκπαίδευε να ακολουθήσω τα βήματά του...μη θυμώνεις που δε σου είπε τίποτα, ήθελε να ζήσεις μια φυσιολογική ζωή μετά από τόσα που έχεις περάσει" "μα.. τι λες; δεν έχω περάσει τίποτα κακό!" της απαντάει "Δεν θυμάσαι Κίλλιαν, το ξέρουμε πως δεν θυμάσαι τίποτα..." του απάντησε...Ο Κίλλιαν πριν προλάβει καλά καλά να κατανοήσει όλα αυτά, βλέπει την αδερφή του να σοβαρεύει... "Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις...".Ο Κιλλιαν την κοιτάει και νιώθει να τον περιτριγυρίζει φόβος για αυτό που επρόκειτο να ακούσει."Τι πρέπει να ξέρω...?"τη ρωτάει."Όλα αυτά τα που σου συνέβησαν στο όνειρο που μου περιέγραψες...δεν...δεν ήταν απλά ένα όνειρο..."λέει με δυσκολία η Ράικα.Χωρίς να μιλήσει ο Κιλλαν περίμενε με αγωνία και τρόμο την επόμενη κουβέντα της σαν να μην ήθελε να της αποσπάσει την προσοχή,λες και αν το έκανε δεν θα μάθαινε ποτέ τι εννοούσε."Αυτά που είδες χτες συνέβησαν πραγματικά..Η οικογένειά μας προστάτευε τα ιερά αντικείμενα του Θεού της φωτιάς με τις ειδικές τους ικανότητες οι οποίες ενεργοποιούνται μόλις ο φύλακας έκλεινε τα 17...ο πατέρας εκπαίδευε εμένα για να είμαι έτοιμη σε ένα χρόνο...όμως....όμως....δεν πρόλαβε...πιστεύω όμως πως είναι ακόμα ζωντανός.πρέπει να τον βρούμε..αλλά μέχρι τότε είσαι ο μόνος που μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό" του λέει και βγάζει ένα φυλαχτό από την τσέπη της και του το δίνει. Μόλις ο Κίλλιαν το ακουμπάει φυσάει ένας δυνατός αέρας και τον κάνει να νιώθει πολύ γαλήνη. "Τι είναι αυτό?τι συμβαίνει?" Λέει ο Κίλλιαν.. "Είσαι ο φύλακας του φυλαχτού τώρα Κίλλιαν.Ενεργοποιήθηκαν οι δυνάμεις του" λέει η Ράικα. -Και ποιες είναι αυτές? -Θα μάθεις σιγά σιγά...Η οικογένειά μας στο παρελθόν είχε εμποδίσει μια οργάνωση που στόχο έχουν την κλοπή τον ιερών αντικειμένων.Τώρα είναι σειρά μας... Σαστισμένος ο Κίλλιαν από όλα αυτά που άκουγε έπιασε το κεφάλι του.Εικόνες άρχισαν να περνάν από το μυαλό του."Ο πατέρας σου δεν πέθανε άδικα νεαρέ" τα λόγια του μαυροφορεμένου άντρα από το όνειρο... "Όλα αυτά....δεν ήταν όνειρο?.συνέβησαν στα αλήθεια?"σκέφτεται ο Κίλλιαν καθώς έρχονται εικόνες στο μυαλό του από την γυναίκα που έκανε σεξ. "Τότε είναι και αυτή αλήθεια?τι ήθελαν όλοι αυτοί από μένα?μπορούσαν να με σκοτώσουν,γιατί δεν το έκαναν...τι κέρδισα μετά από αυτό?Μήπως όλα έχουν σχέση με την εξαφάνιση του πατέρα?ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο?" συνεχίζει να σκέφτεται... Η Ράικα ξεσπάει σε κλάματα..."Νόμιζα ότι δεν θα σε ξανάβλεπα ποτέ" λέει.. Ο Κίλλιαν τότε την τραβάει από το χέρι και την φέρνει κοντά του παίρνοντάς την αγκαλιά... "Ηρέμησε, τώρα είμαι εγώ εδώ" της λέει... Εκείνη έχει μείνει άναυδη και έχει κοκκινήσει βλέποντας την αποφασιστικότητα του Κίλλιαν και τον αγκαλιάζει και αυτή......| ---------------------------------------------------------------------
Λοιπόν. σε αυτή την ανανέωση θα κάνουμε μία παύση από την ιστορία για να βάλουμε κάποια "στάνταρ"..θα κάνω μερικές ερωτήσεις,η απάντηση θα κριθεί καθαρά από την πλειοψηφία.Μετά από αυτό οι απαντήσεις σας θα κυμαίνονται σε ανάλογο επίπεδο για να υπάρχει μια τάξη και μια λογική αν μη τι άλλο...
1:Ποια η εξήγηση για όλα αυτά τα παραφυσικά που συμβαίνουν? α) Έχουν να κάνουν καθαρά με κάτι απόκοσμο και εξωπραγματικό? β) Έχουν να κάνουν με ανθρώπινα πειράματα? γ) Ίσως κάποιος συνδιασμός των 2 παραπάνω? δ) Άλλο....(αν ναι,τι?)
Πέρα από την επιλογή που θα διαλέξετε,δώστε μια ανάλογη δική σας εξήγηση. Αυτό είναι μια πρώτη εξήγηση,στην πορεία κάποια πράγματα θα αλλάξουν εννοείτε...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seirios: 03 Ιανουάριος 2009 - 22:33
α) Έχουν να κάνουν καθαρά με κάτι απόκοσμο και εξωπραγματικό ε αυτο.Πως στο death note και στο code geass υπαρχουν αυτα που υπαρχουν ετσι και εδω, αντι για τον god, jesus και chuck norris υπαρχουν οι god of fire, water,earth κλπ.
Εγώ πάλι θα επιλέξω το β) Έχουν να κάνουν με ανθρώπινα πειράματα!!! τα οποία έκανε η οικογένεια του Κίλλιαν εδώ και χρόνια αλλά έμεναν απόρρητα και μόνο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού γνώριζαν την ύπαρξη τους.Για τους πολίτες αποτελούσε αστικό μύθο. βασικά επέλεξα αυτό για να ξεφύγει λίγο απο το παραφυσικό και να κινηθεί προς το επιστημονικό... Έτσι θα χει περισσότερο ζουμί...
Ο Κιλλιαν την κοιτάει και νιώθει να τον περιτριγυρίζει φόβος για αυτό που επρόκειτο να ακούσει."Τι πρέπει να ξέρω...?"τη ρωτάει."Όλα αυτά τα που σου συνέβησαν στο όνειρο που μου περιέγραψες...δεν...δεν ήταν απλά ένα όνειρο..."λέει με δυσκολία η Ράικα ενώ τα μάτια της άμεναν καρφωμένα στο παράθυρο.
Sorry μια παρατηρηση... Το παραθυρο που ειχα γραψει σβηστο.Τωρα υποτιθεται οτι ειναι εξω απο το σπιτι. Αν θες βαλε κατι αλλο αντι για παραθυρο αλλιως σβηστο ολο εκεινο το καμματι. Αν θες φτιαξε και το αμεναν.... αμεναν= εμεναν.
οπως ειπε κ η miko πιο πανω, μπορει να ειναι πειραματα για χαρη του στρατου που γινονταν σε ανθρωπους με βαση καποια αρχαια βιβλια που ειχαν πεσει στα χερια τους. Να ειναι δλδ πειραματα οπου συνδιαζεται τεχνολογια με αποκρυφες τεχνες !!!!
(γιατι το ποντικι παει προς το δ τελικα ???? anelis μου αναψες φωτιες !!!!! το περιμενα οτι θα αντιδρουσες, αλλα αν ειδες αυτο που ειχα προτινει, θα καταλαβεις)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από doulis83: 04 Ιανουάριος 2009 - 02:36
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...
δ) Άλλο.... όσα του έχουν συμβεί είναι τόσο ό,τιναναι που η μόνη ΛΟΓΙΚΗ εξήγηση είναι να είναι ο Κίλλιαν σχιζοφρενης κλεισμένος στο τρελοκομείο, αφού δολοφόνησε τον πατέρα του, μαζί με μια άλλη παλαβή που νομίζει ότι είναι αδερφή του.... (άσε που λατρεύω dementia φάσεις)
επιδή όμως είμαι 100% σίγουρη ότι σχεδόν όλοι θα προτιμήσετε τις πιο μανγκα/ανιμέ επιλογές σεναρίου και καταστάσεων νομίζω ότι η ψήφος αυτή θα πάει στο βρόντο
*πάντως douli με εξέπληξες που δεν διάλεξες το α. !!!