Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

3 Ways Story - Happy Birthday Killian Mwahahaha


  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#61 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2009 - 23:58

c. :o
πειράματα σε ανθρώπους με DNA εξωγήινων
τεράτων (αυτά με τα πλοκάμια)

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#62 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 06 January 2009 - 05:51

δ)
Ο Kilian Είναι ψυχασθενής με παράνοια και όλα αυτά τα φαντάζεται μετά απο μια τραυματική εμπειρία που έιχε όταν την γλίτωσε απο μια πυρκαγια που αναψε καταλαθως την πρωτη φορά που επειχήρησε να μαγειρέψει, με αποτέλεσμα να πεθανουν οι γονείς του.Όμως Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια πολλαπλή πραγματικότητα οπου υπάρχουν παράλληλες διαστάσεις με πολλούς Killian οι οποίες μπλέχτικαν μεταξύ τους λογο καποιου φαινομένου που θα μάθουμε αργοτερα επομένως υπάρχουν πολλοί Killian.

#63 Yuri

Yuri

    Starting...

  • Members
  • 17 posts

Posted 07 January 2009 - 05:30

Η δικη μου αποψη ειναι οτι ολα αυτα καλο θα ηταν να βγαζουν καποιο νοημα και αυτο που μπορει να γινει ειναι να συνδιαστουν οι δυο πρωτες εκδοχες(αποκοσμο/εξοπραγματικο με πειραματα επιστημονικης φαντασιας) για να εχουμε ενα αποτελεσμα ενδιαφερον. Νομιζω οτι τα εχουμε περιπλεξει λιγο τα πραγματα για τον κακομοιρη τον Κιλλιαν και προτεινω για τη συνεχεια να αρχιζουμε να τα ξεκαθαριζουμε,δινοντας στη συνεχεια της ιστοριας καποιες εξηγησεις. πχ Τελικα τι εγινε με τον πατερα του?Ολα αυτα που εβλεπε σαν ονειρο,αν συνεβησαν πραγματικα,τι εξηγηση ειχαν? Προσωπικα θα ηθελα τον Κιλλιαν λιγο ποιο ταραγμενο οσον αφορα τον πατερα του.

Λοιπον εγω θα ξαναπω την εξηγηση που ειχα δωσει με την αδερφη του. Υπαρχει και μια αλλη διασταση που ο Κιλλιαν για καποιο λογο εζησε για λιγο την προηγουμενη νυχτα.Απο τη μια στην αλλη περνας με καποιες "χρονοπυλες" και στη δευτερη διασταση συμβενουν περιεργα και αποκοσμα πραγματα.Τωρα... Στην διασταση που ζει κανονικα ο μικρος υπαρχουν καποιοι που κανουν πειραματα σε ανθρωπους για λογαριασμο καποιου "μεγαλου κεφαλιου" που ζει στην αλλη διασταση(Μου αρεσει που ηθελα να το απλοποιησω...τεσπα)Ο Πατερας του καπως εχει συσχετιστει με αυτο και η υποτηθεμενη αδερφη του ειναι στο κολπο.Ο φιλος του ο Νειθαν κατι παραπανω ξερει και προσπαθει να παρει πληροφορειες χωρις να εχει πει τιποτα στο φιλο του και εμπλεκεται με καποιους που προσπαθουν να τον σταματισουν.
Τωρα ας σταματισει και εμενα καποιος...:deadga6:

Edited by Yuri, 07 January 2009 - 05:41.



Posted Image


#64 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 07 January 2009 - 05:34

Γ. Συνδυασμός και των 2

Οι δυναμεις οφείλονται αποκλειστικά στο γεγονος οτι ειναι υπερφυσικές και επίκτητες. Χωρις αυτο να σημαινει οτι εχει τις ιδιες με καποιον αλλον απο την οικογενεια του. Καθε γενια εχει διαφορετικες δυναμεις αναλογα με τον χαρακτηρα και το κεντρικο χαρακτηριστικο αυτου...
Τα πειραματα ειχαν γινει για να δουν αν μπορουν να φτιαξουν artificial δυναμεις παρομοιες των original... Δεν ξερουμε ακομα αν ειχαν αποτελεσμα ή οχι...Αλλα φημες λενε οτι τα μοναδικα πετυχημενα πειραματοζωα (που ηταν ανθρωποι!!!) χρησιμοποιησαν τις δυναμεις τους και δραπετευσαν απο τις εγκαταστασεις...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#65 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 13 January 2009 - 21:57

Αχ...σόρρυ για την καθυστέρηση...από εδώ και πέρα κανονικά πάλι...ήταν και δύσκολη απόφαση...

αλλά χάρη στον Seraphimon-tk έχουμε τον Κίλλιαν......μια ευγενική χορηγία...(ευχαριστώ πολύ σεραφιμον κουν, you and you ninja info cards...)

Posted Image

Made by Seraphimon-tk

Λοιπό στο θέμα μας,οι απόψεις σας ήταν πολύ καλές και ενδιαφέρουσες...
Μετά από καταμέτρηση τον ψήφων αποφασίσατε να είναι το Γ....
Οπότε από εδώ και πέρα θα λαμβάνεται υπόψην σας όταν πσοτάρετε το εξής:

Οι δυνάμεις οφείλονται αποκλειστικά στο γεγονός ότι είναι υπερφυσικές και επίκτητες. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει τις ίδιες με κάποιον άλλον από την οικογένεια του. Κάθε γενιά έχει διαφορετικές δυνάμεις ανάλογα με τον χαρακτήρα και το κεντρικό χαρακτηριστικό αυτού...
Τα πειράματα είχαν γίνει για να δουν αν μπορούν να φτιάξουν artificial δυνάμεις παρόμοιες των original... Δεν ξέρουμε ακόμα αν είχαν αποτέλεσμα ή όχι...Αλλά φήμες λένε ότι τα μοναδικά πετυχημένα πειραματόζωα (που ήταν άνθρωποι!!!) χρησιμοποίησαν τις δυνάμεις τους και δραπέτευσαν από τις εγκαταστάσεις...

Η οικογένεια του Κίλλιαν είχε εμπλακεί σε αυτά εδώ και χρόνια αλλά έμεναν απόρρητα και μόνο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης και του στρατού γνώριζαν την ύπαρξη τους.Για τους πολίτες αποτελούσε αστικό μύθο.
Μετά την αποτυχία και αφού τα πρώτα πειραματόζωα δραπέτευσαν,ανέλαβε ο στρατοός και κάποια κυβερνητικά μέλη και έγιναν νέα πειράματα χρησιμοποιώντας μικρό-τσιπ στον εγκέφαλο,τα οποία εμποδίζουν κάποιες λειτουργίες του και κάποιες σκέψεις του,ούτως ώστε να τους έχουν υποτακτικούς...Αυτά τα πειράματα δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έγιναν ποτέ....

Για να μπορέσω να συνεχίσω την ιστορία,πρέπει να σας κάνω 2 ερωτήσεις.
Οπότε. σήμερα, είναι αποκλειστικά Event day.

Events of the day:

1: Ειπώθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για μια άλλη διάσταση,η οποία εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ,αλλά κάνει τα πράγματα πολύ περίπλοκα...η ερώτηση είναι...
Θέλετε να υπάρχει αυτή η διάσταση?

2: Που βρίσκεται ο Νέιθαν? Γύρισε πίσω? ή πήγε κάπου ώστε να βρει κάποιες απαντήσεις και θα τον δούμε αργότερα? ή κάτι άλλο? αν ναι τι?

3: Πείτε όλοι "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕΡΑΦΙΜΟΟΟΟΟΝ!!!:congrats:"
:hahaha::if:

Τα ποστ σταματάνε στις 15-1,ώρα 00:00

Posted Image
Spoiler:

#66 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 13 January 2009 - 22:33

3 : "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕΡΑΦΙΜΟΟΟΟΟΝ!!!!!!!"
:nod:
:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod:

Seraph is the best of the best !!!!!!!!!!!!

1: μαλλον η διασταση θα τα μπλεξει περισσοτερο....
2: ε να μην παει το κοπελι στο ναο ??? τσαμπα οι νυχιες απο την γατα ??? εξαλου κ οι ιεριες εχουν ψυχη !!!!:hahaha:

θα παει στον ναο να μαθει την αληθεια(cause the truth is in there) !!!!! εκει θα του πουν οτι ειναι το νοθο παιδι του μολντερ κ της σκαλι, (εξου κ η ατακα πριν)......Βασικα ισως να μαθει οτι κ αυτος ειχε σχεση με τα πειραματα.Ισως ενα κρυφο πειραμα του μπαμπα του κιλλιαν που να μην ετυχε, απλα να πετυχε. Κ θα πεταχτει ο yonda λεγοντας: " Use the force Neithan!!!!"


Edited by doulis83, 14 January 2009 - 00:32.

Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#67 sLingEr

sLingEr

    Keep Watching...

  • Members
  • 28 posts

Posted 14 January 2009 - 12:32

1. Ναι , καλη θα ηταν μια ακομα διασταση !!!!\

2. Ειναι ακομα σπιτι του ... γιατι ακριβως απο κατω υπαρχει ενα δωματιο με ολλες τις απαντησεις ... για αυτον και την αδερφη του ... και επισεις υπαρχει και ενα εργαστηριο πισω απο μια κατακοκκινη πορτα με ενα σχεδιο ενος μαυρου δρακο στο κεντρο της ! ! ! !

3: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕΡΑΦΙΜΟΟΟΟΟΝ!!!

Edited by sLingEr, 14 January 2009 - 13:47.

Ελα ... Δεν υπαρχει αυτη η εικονα....απλα δεν υπαρχει !!!!!
Spoiler:

#68 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 14 January 2009 - 16:12

3ο:Thank you Seraphimon-kun έδωσες άλλη διάσταση στον χαρακτήρα...Άντε και σύντομα να δούμε και τον Νέιθαν!!!
2ο:Θα λεγα οτι περιπλανιέται γενικότερα και ψάχνει τελοσπάντων ώσπου βρίσκει μια περίεργη τύπισσα που ξέρει όσα του έχουν συμβεί και όταν το ακούει αυτός μένει παγωτό και αυτή του εξηγεί γιατί τα ξέρει(δεν εξηγώ παραπάνω γιατί το στορυ μπορεί να μην μπει καν)
1ο:Πραγματικά δεν ξέρω.Μπορεί απο την μία να εξηγηθούν πολλά σε σχέση με τα όσα κουλά έχουμε πει κατα καιρούς αλλά μπορεί να μπλέξουμε ακόμη περισσότερο.Συγκλίνω προς το όχι...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#69 Yuri

Yuri

    Starting...

  • Members
  • 17 posts

Posted 14 January 2009 - 17:17

1.Ναι ισως να τα περιπλεκει περισσοτερο τα πραγματα μια αλλη διασταση αλλα καπως πρεπει να εξηγηθουν ολα αυτα που συνεβησαν στον Κιλλιαν.Εγω εδωσα την ιδεα για την αλλη διασταση γιαυτο το λογο.Καλο θα ηταν λοιπον να δωσουν και αλλοι ιδεες στη συνεχεια.

2.Πιστευω εκει στο ναο που ειχαμε αφησει τον Νειθαν να παιχτει κανενα καλο σκηνηκο με καμια μαχη ή κανενα μυστιριο. Μετα λεω να παει να βρει τον φιλο του να τον ενημερωσει για ολα αυτα που του συνεβησαν και να ενημερωθει και αυτος για την υπαρξη της αδελφης του Κιλλιαν(Αν δεν κανω λαθος δεν ξερει τιποτα ο Νειθαν για την Ράικα ακομα).
(Δυστυχως δεν εχω χρονο να γραψω περισσοτερα at least εδωσα μια ιδεα)

3.Μια χαρα τον βλεπω τον Κιλλιαν.Να'σαι καλα ρε Seraphimon.

Edited by Yuri, 15 January 2009 - 23:45.



Posted Image


#70 ssjchris

ssjchris

    Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

  • Members
  • 255 posts

Posted 14 January 2009 - 17:56

shounen
Spoiler:

λιγο fantasy αλλα .......... καλο ε τι λετε?για hentai and shojo θα κανω ενα μετα
οσο για το shounen μπορω να το συνεχισω ακομη λιγο αλλα με την δικη σας εγκριση φυσικα

Edited by ssjchris, 14 January 2009 - 18:15.

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."


#71 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 January 2009 - 18:53

shounen

Spoiler:

λιγο fantasy αλλα .......... καλο ε τι λετε?για hentai and shojo θα κανω ενα μετα
οσο για το shounen μπορω να το συνεχισω ακομη λιγο αλλα με την δικη σας εγκριση φυσικα


Dude no offence but you re a little out of time

#72 ssjchris

ssjchris

    Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

  • Members
  • 255 posts

Posted 14 January 2009 - 18:59

:sigh2:αχχ μολις μπηκα σε αυτο το thread μου αρεσε τοσο πολυ η ιδεα και αρχισα να γραφω χωρις να δω αλλα posts ......λαθος μου....sorry

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."


#73 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 14 January 2009 - 19:05

:sigh2:αχχ μολις μπηκα σε αυτο το thread μου αρεσε τοσο πολυ η ιδεα και αρχισα να γραφω χωρις να δω αλλα posts ......λαθος μου....sorry


no problem. Διαβασε όλο το Story κάνε Edit και συνέχισε από εκεί που έχουμε μείνει

#74 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 January 2009 - 04:21

τρεχει στο ναο (ο δρομος ειναι βρεγμενος και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γλιτρισει και να σπασει το κεφαλι του)



Events of the day:
1: Ειπώθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για μια άλλη διάσταση,η οποία εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ,αλλά κάνει τα πράγματα πολύ περίπλοκα...η ερώτηση είναι...
Θέλετε να υπάρχει αυτή η διάσταση?


αν ο neithan χανεται σε αυτη και δε ξαναγυριζει, ναι

Spoiler:

Edited by Rin, 15 January 2009 - 05:04.

qzMHWHd.png


#75 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 January 2009 - 11:36

τρεχει στο ναο (ο δρομος ειναι βρεγμενος και υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γλιτρισει και να σπασει το κεφαλι του)





αν ο neithan χανεται σε αυτη και δε ξαναγυριζει, ναι

Spoiler:


ό,τι είπε ο Rin (αλλά να μη σπάσει το κεφάλι του το παιδί, τόσα πέρασε και αυτό!)

Posted Image