Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

3 Ways Story - Happy Birthday Killian Mwahahaha


  • Please log in to reply
75 replies to this topic

#16 Melkor

Melkor

    逸楽生活

  • Members
  • 2,051 posts

Posted 23 December 2008 - 12:29

μαγκες το σιγουρο ειναι οτι ο Κιλλιαν, ή απο αφυδατωση θα παει, ή απο ανεξελεγκτη αιμοραγια, ή απο καρδια.

you're epic guys, keep it up!

1345977285497_zps066ae44a.jpg


#17 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 23 December 2008 - 16:24

Για όνομα! Λυπιθήτε τον!!!!!!!!!!
Μ'αυτά και μ'εκείνα....θα τον ξεκάνεται τον άνθρωπο...ή από εγκεφαλικό θα πάει ή από το πολύ σεξ!

Κάποιες ιδέες ομολογώ πως ήταν όλα τα λευτά.Καθήσαμε με τον Melkor και μετά από όριμη σκέψη και αρκετή δώση μίσους προς τον καημένο αυτό νεαρό που ονομάζεται Κίλλιαν βγάλαμε ένα αποτέλεσμα...Μερικές ιδέες τις αφήσαμε αυτούσιες,μερικές τις τροποποιήσαμε και μερικές τις έχουμε στην καβάτζα για μετά...
για να κάνουμε και μια εισαγωγή στο πως νιώθει αυτό το κακόμοιρο πλάσμα σας παραθέτω ένα τραγουδάκι..
GOD MUST HATE KILLIAN!


να πω πως στην επόμενη θα είναι πολύ πιο μικρό το κείμενο..απλά τώρα ήταν η εισαγωγή για να μπούμε όλοι στο κλίμα και βγήκε μεγαλούτσικο γιατί προσπαθήσαμε να βάλουμε όλες τις ιδέες και να τις ενώσουμε..και με περιφάνια σας λέω..ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ.!

Στα δικά μας τώρα......
Spoiler: είχαμε μίνει


|..Μπροστά του στέκεται ένας ένας άντρας με ένα κουστούμι και γυαλιά ηλίου στα μάτια,κρατώντας μια αναίσθητη γυναίκα.
Ο άντρας αφήνει κάτω την γυναίκα σπρώχνοντας τον σαστισμένο κίλλιαν μέσα στο σπίτι.
Κλείνει την πόρτα και ψιθυρίζει "I-ITS BLΟODY MONDAY"...
"Τι είναι αυτά που λες? τι συνέβη σε εσάς του 2?" ρωτάει τρομαγμένος ο Κίλλιαν
"Βοήθησε την σε παρακαλώ" λέει ο άντρας
Τότε η πόρτα του σπιτιού σπάει και εμφανίζεται ένας νάνος με μεγάλη γενειάδα και ένα τεράστιο τσεκούρι και πριν προλάβει ο κίλλιαν να καταλάβει τι συμβαίνει,ο νάνος με μια κίνηση κόβει τον άλλον άντρα με το τσεκούρι του..
"ΧΑ ΧΑ ΧΑ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΛΙΑΝ! ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΣΟΥ" ουρλιάζει γελώντας ο νάνος και κατευθύνεται προς τον Κίλλιαν...
Ο Κίλλιαν τρομαγμένος αρχίζει να τρέχει σκονταύτοντας παντού...
Ξαφνικά το τοπίο γύρω του αλλάζει και ο Κίλλιαν εμφανίζεται σε ένα πολύ σκοτεινό και έρημο δάσος,τα πόδια του τρέμουν από τον φόβο του
"Αυτός είναι ο γιος του" λέει ένας μαυροφορεμένος άντρας που βρίσκεται πίσω του.
Ο κίλλιαν σκεπτόμενος ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει γυρνάει με όποιες δυνάμεις και κουράγιο διαθέτει να δει ποιος είναι.
Ενώ είναι κοκαλωμένος από την θέα του μεγαλόσωμου άντρα,προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται...
"Unhappy birthday, your time has come like your father's.", ακούει... ενώ τα λουλούδια γύρω του αρχίζουν να μαραίνονται και και βλέπει έναν τεράστιο άνδρα μαυροφορεμένο, με σκελετένιο κρανίο, να περπατάει αργά αργά, και να κρατάει ένα δρεπάνι.
"Α-ΑΥΤΟ....ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ!" σκεύτεται ο κίλλιαν και αρχίζει να τρέχει από την αντίθετη κατεύθυνση..."δεν μπορεί,δεν μπορεί! είναι όνειρο" συνεχίζει να σκεύτεται
Καθώς τρέχει σαστισμένος και κατατρομαγμένος βλέπει μπροστά του μια μικρή ξύλινη παράγκα.στέκεται λίγα δευτερόλεπτα και την κοιτάει...
"Αυτό ήταν...είναι ένα όνειρο..τίποτα άλλο...άμα είναι να πεθάνω εδώ ας γίνει" σκέπτεται καθώς προχωράει προς το σπίτι αποφασισμένος και ανοίγει την πόρτα...
Μέσα βρίσκεται μια κοπέλα με ασημένια μαλλιά καθισμένη σε μια γωνία φοβισμένη...
"σε παρακαλώ...βοήθησε με..με κυνηγάνε..." του λέει...
Ο Κίλλιαν τρέχει προς αυτήν να δει αν είναι καλά...βλέπει ότι είναι γρατζουνισμένη στο πόδι και πάει να δει αν στο σπίτι έχει επιδέσμους.
"Ποιος σε κυνηγάει?" της λέει καθώς ψάχνει.
"Αυτοί..αυτοί."του λέει κλαίγοντας και φαίνεται σαν να είναι σε κατάσταση σοκ.
Αυτή σηκώνεται και πάει προς το παράθυρο.
"Έρχονται Κίλλιαν! τι θα κάνουμε?" του λέει φοβισμένη.
Ο Κίλλιαν κοιτάει από το παράθυρο και βλέπει ένα τσούρμο από μαυροφορεμένου να τρέχουν προς το σπίτι.
Βάζει μερικά έπιπλα μπροστά από την πόρτα και το παράθυρο και πηγαίνει πολύ ψύχραιμος και σοβαρός προς το ντουλάπι που κοιτούσε πριν.
"Πως είσαι τόσο ψύχραιμος! μπορεί να πεθάνουμε, γιατί δεν φοβάσαι?" τον ρωτάει...
Ο κίλλιαν στέκεται για λίγα δευτερόλεπτα ακίνητος και σκέπτεται,έπειτα συνεχίζει να ψάχνει και βρίσκει ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και αρχίζει ατάραχος να την αδειάζει μέσα στο σπίτι...
"ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ? του λέει η κοπέλα
Ο Κίλλιαν πετάει κάτω το άδειο μπουκάλι και παίρνει ένα από τα κεριά που είχε μέσα το σπίτι και το κρατάει στο χέρι.
Παράλληλαοι το τσούρμο είναι έξω από το σπίτι και βροντάει προσπαθώντας να σπάσει τα πάντα για να μπει μέσα...
"Δεν θα αντέξει για πολύ" λέει ο Κίλλιαν
Εκείνη τον κοιτάει σαστισμένη."Τι σκοπεύεις να κάνεις? σύνελθε!"του λέει ταραγμένη.
"Εγώ?....μια χαρά είμαι.Αλλά εσύ..όχι για πολύ." της λέει πολύ σοβαρός ο Κίλλιαν
"Τι εννοείς?"λέει η κοπέλα
"Ήξερες το όνομά μου,προσπαθείς να με πανικοβάλεις και το κυριότερο,κρύφτηκες σε ένα σπίτι στην μέση του πουθενά ενώ σε κυνηγάνε και τόση ώρα δεν μου έχεις αναφέρει πως υπάρχει πίσω πόρτα....Περιμένεις να σε πιστέψω?" της απαντάει και πετάει το κερί στο πάτωμα.
Το σπίτι αρχίζει να παίρνει φωτιά και ο Κίλλιαν βγαίνει από την πίσω πόρτα τρέχοντας καθώς η παράγκα πίσω του έχει τυλιχτεί στις φλόγες..
"Τι άλλο θα μου συμβεί?? δεν αντέχω άλλο!" σκεύτεται...
μια σκοτεινή κι επιβλητική φιγούρα ξεπροβάλει μπροστά του. "Ο πατέρας σου δεν χάθηκε μάταια, νεαρέ!" του λέει με την βροντερή φωνή της.
Ο Κίλλιαν έχει κοκαλώσει από το σοκ,δεν μπορεί να αντισταθεί στον φόβο που αυτή η σκοτεινή παρουσία του δημιουργεί...
Κλείνει φοβισμένος τα μάτια του καθώς η σκιά τον πλησιάζει..."Είναι αυτό το τέλος άραγε?" σκεύτεται ξανά.Τότε το έδαφος γύρω του πάλι αλλάζει και βρίσκεται στο σπίτι του.
"ε? τι έγινε?π ως βρέθηκα εδώ?" κοιτάει και βλέπει μπροστά από την πόρτα την γυναίκα που είχε φέρει ο άντρας με το κουστούμι.
Μια πανέμορφη κοπέλα στεκόταν στην πόρτα του σπιτιού του. Γύρω στα 30. Ψηλή, με κομψή σιλουέτα, καλοντυμένη. Όμως φαινόταν κουρασμένη. Μια ταραχή υπήρχε στη φωνή της. "Ει, Είναι ο πατέρας σου σπίτι΄" ψέλλισε "Χρειάζομαι βοήθεια".
Ο Κίλλιαν, μαγεμένος ακόμα από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, δεν απάντησε. Η άγνωστη γυναίκα τον κοίταξε με αγωνία "Είναι;" . Το σοκ και η ένταση της φωνής της επανέφεραν τον Κίλλιαν. "Όχι, αλλά όπου να ναι θα έρθει. Αν θέλετε περάστε να τον περιμένετε".
Και οι δύο μαζί μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα σωριάστηκε στην πολυθρόνα, αποκαμωμένη. "Να σας φέρω κάτι;" Ρώτησε ο Κίλλιαν. "Ναι, κάτι δυνατό" απάντησε εκείνη. Ο Κίλλιαν πήγε στην κάβα του πατέρα του, και άρχισε να ψάχνει τα μπουκάλια.
Στο μυαλό του ήταν συνέχεια η εικόνα της γυναίκας, με τον εντυπωσιακό προκλητικό ντύσιμο, και τα μακρυά πόδια. Ποτέ πριν στη ζωή του δεν είχε δει μια τέτοια θεά. Και ήταν σπίτι του, και ήταν μόνος μαζί της. "Πρέπει να είναι το δώρο των γενεθλίων μου σκέφτηκε" καθώς ένιωσε κάτι ανάμεσα στα πόδια του να ξυπνάει...
Γυρνώντας πηγαίνει το ποτό στην γυναίκα,εκείνη τον κοιτάει πιάνοντας τον λαιμό απαλά.
Ο Κίλλιαν έχει μείνει άφωνος από την ομορφιά της κοπέλας,νιώθει μαγεμένος και αισθάνεται πως δεν μπορεί να αντισταθεί.
Η γυναίκα πλησιάζει το πρόσωπό της στο δικό του..."Κίλλιαν...περίμενα για εσένα.." του λέει με μια πολύ αισθησιακή φωνή.
Εκείνος δεν μπορεί να αντισταθεί,δεν σκεύτεται τίποτα άλλο παρά μόνο πόσο όμορφη είναι αυτή η γυναίκα.
Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί πλησιάζει και αυτός και την φιλάει.
Αρχίζουν να κάνουν αχαλίνωτο και παθιασμένο σεξ.Ο Κίλλιαν προσπαθεί να σκεφτεί τι γίνεται,αλλά οι σκέψεις του είναι ακαθόριστες,δεν καταλαβαίνει τι κάνει.
Καθώςακούει τις κραυγές ηδονής της γυναίκας αρχίζει αργά αργά να χάνει την επαφή του με το περιβάλλον, όλα αρχίζουν να γίνονται θολά και κάθε ήχος ακούγεται πλέον σαν αντίλαλος.
"Πρέπει να συνέλθω,δεν είναι αλήθεια" σκεύτεται πολύ έντονα,τότε εικόνες αρχίζουν να του έρχονται στο μυαλό,θυμάται τον άντρα με το κουστούμι και ότι κανονικά θα έπρεπε να είναι εδώ,
τον νάνο που έσπασε την πόρτα,ενώ τώρα η πόρτα είναι απείραχτη......
Ο Κϊλλιαν ανοίγει απότομα τα μάτια του και σπρώχνει την γυναίκα από πάνω του πετώντας την στο πάτωμα.
"Τι έπαθες?" τον ρωτάει αυτή.
-Είσαι ψεύτικη,όλα αυτά είναι ψεύτικα......
-Όχι Κίλλιαν...εδώ είμαι είμαι αληθινή και είμαι μόνο δική σου.(του λέει και τον πλησιάζει)
-Φύγε! μην με ακουμπάς! (φωνάζει ο Κίλλιαν και την σπρώχνει πίσω)
Η γυναίκα σηκώνεται με σοβαρό ύφος και χαμογελάει ειρωνικά,Τεντώνει τα χέρια της και 2 αγκαθωτά φτερά βγαίνουν από τους ώμους της.
Αρχίζει και γελάει δυνατά, η φωνή της γίνεται επιβλητική.
Ο Κίλλιαν κάνει λίγο πίσω τρομοκρατημένος αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του.
Η γυναίκα τότε εξαφανίζεται και ένας δυνατός αέρας ρίχνει τον Κίλλιαν στο πάτωμα.
Ο Κίλλιαν ανοίγει τα μάτια του και βρίσκεται στο σαλόνι ξαπλωμένος στον καναπέ.Είχε μόλις ξυπνήσει από το όνειρο.Αλλά αυτή την φορά το θυμόταν όλο.
Όλα τα άτομα που ο Κίλλιαν είχε ονειρευτεί στεκόντουσαν σε ένα λόγο λίγο πιο μακρυά από το σπίτι. Ένας άντρας με κοστούμι,γυαλιά και κρατώντας μία βαλίτσα τους πλησιάζει...
"Συγγνώμη που άργησα...Πως τα πήγε?" ρωτάει.
"Πέρασε το τεστ" του απαντάει ο μαυροφορεμένος.
"Άντε...2 μείνανε ακόμα" λέει ο νάνος και τότε όλοι εξαφανίζονται..
"Ώστε ήταν όνειρο...φαινόταν τόσο αληθινό..Αλλά...ο πατέρας μου? ήταν και αυτό όνειρο?" Σκέφτηκε ο Κίλλιαν πιάνοντας το κεφάλι του.
Τότε χτύπησε η πόρτα..."Τι στο..." Συνέχισε να σκέφτεται καθώς πήγαινε να ανοίξει..
Προς μεγάλη του έκπληξη βλέπει όλους τους συμμαθητές του που είχαν έρθει για τα γενέθλιά του.
"ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΛΙΑΝ" είπαν όλοι με μεγάλη χαρά
Εκείνος ήταν ακόμα σαστισμένος,δεν είχε συνέλθει από το όνειρο.Πίεσε τον εαυτό του να μην φανεί και προσπάθησε να χαμογελάσει.
Οι συμμαθητές του αρχίζουν να μπαίνουν μέσα στο σπίτι,αφήνουν ποτά,αναψυκτικά και ότι άλο είχαν φέρει μαζί τους.
Τελευταίος μπαίνει ο κολλητός του ο Νέιθαν. "Γιο αδερφέ! να σε χαιρόμαστε!" του λέει και τον σφίγγει από τους ώμους...
"Ευχαριστώ..."λέει ο Κίλλιαν ενώ ακόμα βρίσκεται στην νιρβάνα του
"Κοίτα ποια είναι εδώ!" λέει ο Νέιθαν τραβώντας τον Κίλλιαν προς το μέρος που 2 πολύ όμορφες κοπέλες στέκονται.
"Γεια σου Κίλλιαν! Χρόνια πολλά!" λέει η πρώτη
"Ευχαριστώ Εύα" της απαντάει.
"Χρόνια πολλά" του λέει και η 2η δίνοντάς του ένα φιλί στο μάγουλο.
Ο Κίλλιαν κολλάει για λίγο,είναι ερωτευμένος με Αυτήν την κοπέλα
"Έι Νάνσυ μην το παρακάνεις..." Λέει για πλάκα ο Νέιθαν στην κοπέλα και λέει και στον Κίλλιαν να πάει να φορέσει κάτι πιο "καλό"
Ο Κίλλιαν πάει προς το δωμάτιό του να αλλάξει.
Ο Νέιθαν βρίσκει ευκαιρία και κάνει νόημα στου υπόλοιπους να φέρνουν μέσα μια τεράστια τούρτα.
Μια κοπελίτσα κατευθύνεται στο δωμάτιο που αλλάζει ο Κίλλιαν.
"Ε ...συγγνώμη.εε..χρόνια...πολλά..." Λέει γεμάτη ντροπή και κατακόκκινη αντικρίζοντας τον ημίγυμνο Κίλλιαν.
"Ευχαριστώ Νόρα" της απαντάει.
- Ε.. ο πατέρας σου είναι καλά έτσι? άκουσα στις ειδήσεις για το πλοίο..σε αυτό δεν βρισκόταν?
Ο Κϊλλιαν κοκαλώνει.."Δεν ήταν όνειρο!" σκεφτεται
"Συγγνώμη,συγγνώμη" λέει η Νόρα και πάει να φύγει γεμάτη ντροπή..
Ο Κίλλιαν την τραβάει από το χέρι"Μην ανησυχείς...ευχαριστώ πάντως" της λέει και την αγκαλιάζει σκεπτόμενος ότι αυτή η κοπέλα ενδιαφέρεται για αυτόν και είναι κρίμα να την κάνει να αισθάνεται άβολα.
Η Νόρα έχει παγώσει,πάντα ήταν ερωτευμένη με τον Κίλλιαν...
"Αν δεν σε πειράζει θέλω να αλλάξω λιγάκι" Της λέει και εκείνη φεύγει γεμάτη χαρά.
Λίγο μετά Ο Κίλλιαν βγαίνει από το δωμάτιο σκεπτικός.
Η μουσική παίζει πολύ δυνατά,όλοι χορεύουν και μια μεγάλη τούρτα βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου.
Εκείνος κοιτάει λίγο γύρω του μην μπορώντας να σταματήσει να σκέφτεται τον πατέρα του και αυτό το περίεργο όνειρο.
Μια ημίγυμνη γυναίκα βγαίνει από την τούρτα."Χρόνια πολλά γλύκα" του λέει με πολύ αισθησιακή φωνή και αρχίζει και χορεύει.
Όλοι χειροκροτούν και διασκεδάζουν,ο Κίλλιαν αρχίζει να ζαλίζεται,πιάνει το κεφάλι του και πάει προς την κουζίνα.
Ο Νέιθαν περιτριγυρισμένος από όμορφες κοπέλες βλέπει τον φίλο του να μην είναι καλά και πάει να το βρει κάνοντας πέρα όποιον βρίσκεται μπροστά του.
Ο Κίλλιαν του εξηγεί τα πάντα.Ο Νέιθαν πάει πάλι πολύ σοβαρός στο σαλόνι και κλείνει την μουσική.¨όλοι τον κοιτάνε παραξενεμένοι.
"Ζητάω συγγνώμη,αλλά το πάρτι τελείωσε." λέει με πολύ σοβαρό ύφος.
Ένας συμμαθητής τους πάει προς αυτόν."Άσε μας μωρέ" λέει μεθυσμένος και πάει να ανοίξει πάλι την μουσική.
Ο Νέιθαν του πιάνει το χέρι και το σφίγγει με πολύ δύναμη.
"ΕΙΠΑ! ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!" του λέει και τον σπρώχνει πίσω..και σιγά σιγά διώχνει όλα τα παιδιά...
Λίγο μετά έχουν μείνει οι δύο τους.Ο Νέιθαν πιάνει φιλικά τον Κίλλιαν από τον ώμο και τον κοιτάει με κατανόηση..
"Είσαι σίγουρος πως θες να μείνεις μόνος?" τον ρωτάει
"Ναι." του απαντάει ο Κίλλιαν"
"Καλός,ότι χρειαστείς τηλεφώνησέ μου" λέει ο Νέιθαν και φεύγει..
Ο Κίλλιαν κάθεται στον καναπέ σκεπτικός έτοιμος να βάλει τα κλάματα.
Τότε η πόρτα χτυπάει ξανά.
Νευριασμένος πάει να ανοίξει και να διώξει όποιον και αν είναι.
Βλέπει μπροστά του μια κοπέλα γύρω στα 17 να του χαμογελάει.
"χρονιά πολλά αδερφέ μου...κράτησα την υπόσχεση μου και ήρθα να σε βρω..επιτέλους μετά από τόσα χρονια κλείσαμε τα 17.." του λέει και τον κοιτάει με ένα χαμόγελο στα χείλη, περιμένοντας καρτερικά
Ο Κίλλιαν Δεν ξέρει τι να πρωτοσκεφτει. Ο πατέρας του αγνοείται, έχει τα γεννεθλια του σήμερα, μια ωραία κοπέλα εμφανίζεται μπροστά του, και το κυριότερο η κοπέλα αυτή ισχυρίζεται ότι είναι αδέρφια.
Δεν ήξερε ότι έχει αδερφή, και αδερφή του από τον πατέρα του, ή από την μητέρα του?...|
---------------------------------------------------------------------

ορίστε...κοιτάτε τα κατορθόματά σας...εσείς του το κάνατε αυτό! poor Killian:if:
λοιπόν σήμερα η ερώτηση είναι...
Ποιά η αντίδραση του Κίλλιαν μόλις βλέπει την κοπέλα?

Στο σημερινό δεν έχουμε εκδοχή Hentai..το παρακάναμε στο πρηγούμενο και έχουμε κρατήσει αρκετές αχρησημοποιήτες που σκοπεύουμε να βάλουμε στην συνέχεια...

Event of the day!:
τι είναι αυτό θα λέτε τώρα..λοιπόν...Εκτός από τις 2 εδοχές που πρέπει να ποστάρετε, πρέπει επίσης να μου πείτε πως είναι εμφανισιακά ο Κίλλιαν...
Η άποψη που θα πει ο καθένας σας θα μετράει και για τις 3 εκδοχές,οπότε μην πείτε 3 διαφορετικές εμφανίσεις....

Ανεκεφαλέωση:
σήμερα έχετε 3 επιλογές!
1: shounen -mpla mpla mpla
2: shoujo - mpla mpla mpla
3: πως είναι ο κίλλιαν εμφανισιακά....



Spoiler: 1st update
Spoiler: 1st update


Τα ποστς σταματάνε στις 24-12 ώρα 00:00
Special thanks to Melkor! :nod:

Edited by Seirios, 23 December 2008 - 22:34.

Posted Image
Spoiler:

#18 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 December 2008 - 17:01

ο killian εξωτερικά: ένα 17άχρονο normal παιδί. ντύνεται αθλια όπως ο Yagami Light στην ταινία του death note. όταν τον πρωτοβλέπει κάποιος βλέπει μια ψωνάρα που έχει καβαλήσει το καλάμι. αλλα η αλήθεια είναι πως: ο killian μπορεί να φαίνεται σκληρός τύπος αλλα είναι φοβητσιάρης και τρομάζει εύκολα. είναι γεροδεμένος όμως εφόσον έχει κάνει training από μικρός με τον παππου του από την κίνα (sho yun jin). κάπως "φλορικο" μαύρο μαλλί προς το μακρύ με trendy style όμως. μαύρα ματια και όχι και πολύ καθαρά δόντια (δυστυχώς βαριετέ να τα πλένει κάθε μέρα).

Shonen:
Spoiler:



Shojo:
Spoiler:

Edited by the.flame.alchemist, 23 December 2008 - 17:08.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#19 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 December 2008 - 19:15

shonen:
Spoiler:


shoujo:
Spoiler:


Ο Κίλιαν έχει κόκκινα μαλλιά, με αφάνα, έχει πολύ άσπρο δέρμα με φακίδες. Έχει όμορφα πράσινα μάτια και φοράει σιδεράκια στα τεράστια δόντια του που μοιάζουν με του bags bunny. Είναι κοντός και έχει κοιλίτσα. Φοράει μπλούζες με nerdy στάμπες τύπου " resistance is futile if <=1 om" και καφέ φαρδιές βερμούδες, εκτός από τα μαλλιά και τα τεράστια δασύτριχα φρύδια του είναι τελείως άτριχος.

Posted Image


#20 Umi no Ossan

Umi no Ossan

    The last 20th Century Boy

  • Members
  • 503 posts

Posted 23 December 2008 - 19:42

Shonen:
Spoiler:



Shojo:
Spoiler:



Ο Κιλλιαν εχει μαυρα κοντα μαλλια, ελαφρως ακαταστατα (δν εχει ωρα για φρου φρου κ αρωματα), μελια ματια (μικρος ηθελε να γινει μελλισοκομος), γυρω στο 1,75 (γι'αυτο κοπηκε κ απο την ομαδα μπασκετ του σχολειου).Εχει 1 ουλη στην δεξια ωμοπλατη (που απεκτησε παιζοντας στο δασος με τον Νεϊθαν κ παραλιγο να πεσει σε ενα γκρεμο).Οχι πολυ γυμνασμενος, κ φοραει απλα ρουχα (δν ειναι fashion victim)
Humans are weak... but we want to live... even if we're wounded... or tortured... we feel the pain...

#21 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 23 December 2008 - 21:02

Spoiler: Shounen


Spoiler: Shojo


Killian character

Ο Κιλλιαν ειναι ενα συνηθισμενο παιδι της γειτονιας! Με Καστανο-κοκκινα μαλλια (πως λεμε Κεραμιδοκαφεκοκκινα ΧΡ) τα οποια ειναι ανακατεμενα και ολιγον spiky, πρασινα ματια που σε κοντινα πλανα λαμπιριζουν ΧΡ . To ντυσιμο του ειναι απλο οπως και ο χαρακτηρας του: Φοραει ενα μπλε τ-shirt με μεγαλο γιακα,και γκρι σορτσακι και πισω στη μπλουζα εχει το συμβολο της φατριας του...καλα σταματαω ΧΡ Κανονικα λοιπον φοραει : Ενα ανοιχτο καφε παντελονι (οχι κολλητο αλλα ουτε και φαρδυ) και απο πανω ενα ασπρο T-Shirt και για συμπληρωμα ενα κοκκινο καλοκαιρινο πουκαμισο ανοιχτο. Στον λαιμο του εχει περασμενο ενα μεταγιον που ανοιγει...Αλλα δεν το ξερει ,και εχει φωτογραφια της οικογενειας του!!!

Edited by Seraphimon-T.K., 23 December 2008 - 21:14.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#22 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 24 December 2008 - 13:48

λυπιθήτε τον ρε! τι σας έκανε???:nanana:
έχω λιόσει πάντως στα γέλια...ωχ τι έχει να τραβίξει ο κακομοίρης....

άμα θέλετε πορείτε να συνέχιζετε και την ιδέα κάποιου άλλου...δεν είναι υποχρεοτικό να πείτε κάτι τελείος διαφορετικό...

οι επόμενες ανανεώσεις δεν θα είνα τόσο μεγάλες...απλά η πρώτη που έπρεπε να μπουν τόσα πράγματα μέσα αναγκαστικά έπρεπε να γίνει κατεβατό....
Posted Image
Spoiler:

#23 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 24 December 2008 - 17:31

δεν θέλω να με θεωρείτε σπαμμερ και για αυτό άμα είναι κάντε delete το post απλά αφήστε τον seraphimon να το δει πρώτα! ρε seraphimon >_> spiky hair AGAIN? >_> give him some long hair XD

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#24 Casshern

Casshern

    Ειναι Απλα Cool

  • Members
  • 691 posts

Posted 24 December 2008 - 20:25

Shounen
Spoiler:






Shojo
Spoiler:






Κilian:

εχει υψος 1,72 cm, βαρος 64 kg ,λεπτος αλλα εχει καλη φυσικη κατασταση,μαλλια σε στυλ σαν τ Lelouch περιπου, ανοιχτα μελλια ματια, Λευκη μπλουζα με tribal σχεδια, , τζινια , περικαρπιο στο δεξι χερι, κ ενα jacket μαυρο π λεει απο πισω ''God is with Me'',

σαν χαρακτηρας απο την μια μπορει να γινει σκληρος, ψυχρος, γενεαιος κ απο την αλλη ,αμηχανος, φλωρακος, κ ευσιγκινητος

Edited by †Soul_Eater†, 25 December 2008 - 01:40.



Posted Image






#25 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 posts

Posted 24 December 2008 - 20:41

Shounen:
Spoiler:


shoujo:
Spoiler:



Killian character
Ο Κιλλιαν είναι ένας otaku fan ανεμιστήρας όπου μπαίνει κάθε μέρα και ποστάρει στο anime gr είναι καραφλουλις (φανταστείτε το γκουσγκούνη στην εφηβεία)έχει σεξουαλική κοιλίτσα και μεγάλα μπράτσα και στο τσακίρ κέφι ακούει μελά και ζαγοραίο.Κυρίως ντύνεται με κουστούμια made in λαϊκή αγορά ενώ έχει ένα χρυσό δαχτυλίδι στο μικρό του δάχτυλο όπου έχει αφήσει και νύχι για να παίζει το μπαγλαμαδάκι του.
Posted Image

#26 miko-chin

miko-chin

    Anime Professional

  • Members
  • 732 posts

Posted 24 December 2008 - 22:48

Shonen
Spoiler:


Shojo
Spoiler:


Ο Κίλλιαν είναι 1.70 με κοντά άσπρα μαλλιά και κόκκινα μάτια.Είναι ψιλο punk αλλά έχει ένα κρυφό μυστικό:του αρέσει το κέντημα αλλά ότι έχει κεντήσει το έχει σε ένα μπαούλο σε μια κρυφή είσοδο πίσω απο το κρεβάτι του.Ο πατέρας του όταν ήταν μικρός τα είχε ανακαλύψει και του απαγόρευσε το κέντημα...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg


#27 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 26 December 2008 - 19:33

Ωχ Παναγία μου.....
Πάει θα μου τον τρελάνετε τον κακομοίρη!

Προσπάθησα να τον κάνω ανθρώπινο εμφανισιακά πήρα λίγο από όλους.
έχουμε και λέμε.

Είναι 1.72, 65 κιλά, έχει καλή φυσική κατάσταση.
Έχει μαύρα λίγο μακριά μαλλιά ελαφρώς ακατάστατα.
Έχει καταπράσινα πολύ όμορφα μάτια που λαμπυρίζουν στα κοντινά πλάνα της κάμερας και όταν πέρνει το σοβαρό του ύφος(χεχ?), ντύνεται όπως του καπνίσει,ανάλογα με τα κέφια που λένε.
Έχει μια ουλή στον ώμο,την οποί απέκτησε παίζοντας με τον Νέιθαν στο δάσος πριν μερικά χρόνια.
Είναι αρκετά ευέλικτος χάρη στην προπόνηση που κάνει με τον παππού για πολεμικές τέχνες.
Είναι άνιμε φαν και διαβάζει μάνγκα στον ελεύθερο χρόνο του.
Κρατάει κρυφή την αγάπη του για το κέντημα (wtf???) και ότι έχει φιάξει τα κρατάει κρυφά σε ένα μπαούλο κάτω από το κρεβάτι του, γιατί όταν μικρός τα είχε ανακαλύψει ο πατέρας του και τον θεωρούσε γκέι και του το απαγόρευσε.
Φοράει ένα μενταγιόν που δεν γνωρίζει πως ανοίγειμαλλά το έχει από τότε που θυμάτε τον ευατό του.
Το αγαπημένο του τ-σιρτ έχει μαι στάμπα που γράφει "GOD MUST HATE ME"
Που και που παίζει και κανά μπαγλαμαδάκι για να περνάει η ώρα :hahaha:

Spoiler: είχαμε μείνει



Αφού κοιτάζονται για δευτερόλεπτα,η κοπέλα παίρνει ένα πολύ γλυκό χαμόγελο και του λέει
"δεν θα μου πεις να περάσω μέσα αδερφούλη?"
"Φυσικά,κάτσε όπου θες" λέει ο Κίλλιαν έχοντας ένα τρομακτικό χαμόγελο
Η κοπέλα προχωράει προς τον καναπέ τρομαγμένη από το θανατηφόρο βλέμμα του Κίλλιαν.
"Θες κάτι να πιείς?" την ρωτάει με ένα ειρωνικό ύφος
"Ο...Όχι οκ" λέει αυτή και πάει να φύγει
Ο Κίλλιαν την σπρώχνει πίσω και την πετάει στον καναπέ.
"Ένα τσάι είπες? οκ.." της λέει και πάει προς την κουζίνα.
Λίγα λεπτά μετά επιστρέφει και της επιτίθεται με ένα μαχαίρι και της φωνάζει:
"ποιοι είστε επιτέλους; τι θέλετε από εμένα;"
η κοπέλα δακρύζει και ο Κίλιαν σηκώνει το χέρι του και της σφίγγει το λαιμό "θα μιλήσεις;"λέει εκείνος "δεν καταλαβαίνω τι εννοείς" του λέει κλαίγοντας η κοπέλα
Βλέποντας την κοπέλα τρομαγμένη και δακρυσμένη,του έρχεται ένα φλας μπακ... Βλέπει ένα κοριτσάκι και τον εαυτό του σε μικρότερη ηλικία .
Δυστυχώς όμως το πρόσωπό του κοριτσιού δεν μπορούσε να το θυμηθεί...
Και τότε ένα χέρι πιάνει το χέρι του Κίλλιαν και τον τραβάει προς την αντίθετη πλευρά.
Το χέρι ήταν του πατέρα του! Και το ίδιο συνέβαινε και στην μικρή που την τραβούσε η μητέρα του Κιλλιαν,
της οποίας δεν μπορούσε να θυμηθεί το πρόσωπο επίσης. Και καθώς τα 2 αδέρφια χώριζαν φωνάζει η αδερφή του:
"Κιλλ-κου~ν Bye-Bye! Να θυμάσαι! Όταν μεγαλώσουμε θα έρθω να σε βρω! Στα 17μα γενέθλιά σου!! Μη με ξεχάσεις! Θα συναντηθούμε ότι και να γίνει"
-Κιλλιαν : Θα σε περιμένω! Δεν θα σε ξεχάσω!!!!
Ο Κίλλιαν συνέρχεται από το φλάς μπακ και ταραγμένος κάνει λίγα βήματα προς τα πίσω,
πιάνοντας το κεφάλι του,τότε βλέπει ξανά 2 φλας μπακ. Στο πρώτο βλέπει ένα σπίτι που καίγεται! Και τον εαυατό του με ρούχα από αυτά που φοράνε οι χειρουργημένοι!
Και στο επόμενο βλέπει τον εαυτό του σε ένα χειρουργικό τραπέζι και στο διπλανό τραπέζι να είναι αυτό το κορίτσι...Και τότε όλα σκοτεινιάζουν.
Αφού συνέρχεται λέει "Ποια-Ποια είσαι στ'αλήθεια?".
"Εγώ είμαι Κίλλιαν! Η αδερφή σου η Ράικα.Οι πραγματικοί μας γονείς μας χώρισαν όταν ήμασταν μικρά" του λέει αυτή.
Ο Κίλλιαν κοιτάει σαστισμένος κρατώντας το κεφάλι του.Περιμένεις να σε πιστέψω? της λέει αγανακτισμένος.
"Κοίτα!" του λέει η κοπέλα βγάζοντας μαι φωτογραφία από όταν ήταν παιδιά.
Σκέψεις και εικόνες αρχίζουν να έρχονται στο μυαλό του Κίλλιαν,Τον πιάνει κρίση πανικού.
παθαίνει νευρικό κλονισμό κ αρχίζει να κλαίει "Πρώτα αγνοείτε η τύχη του πατέρα μου, μετά διάφοροι προσπαθούν να με σκοτώσουν,
έχω συνέχεια παραισθήσεις, μετά μου κάνουν surprise party και τώρα εσύ!
"Δεν αντέχω άλλο, δεν γίνεται να μου συμβαίνει αυτό" φωνάζει και λιποθυμάει.
Την ίδια στιγμή κάπου μέσα στην πόλη ο Νέιθαν προχωράει σε ένα σκοτεινό δρόμο.
Τότε κάτι ακούει μέσα από ένα σοκάκι και γυρνάει αμέσος να δει, κρατώντας ένα κατάνα μέσα στην θήκη του και έχοντας πολύ σοβαρό ύφος........|
-----------------------------------------------------------------------

αχ.....αυτά από το μέτωπο.....
Η ερώτηση σήμερα είναι:
Τι βλέπει ο Νέιθαν μέσα στο σοκάκι?
οι επιλογές είναι πάλι 3.
shounen
shoujo
hentai

Event of the day:
Μια μικρή περιγραφή για τον Νέιθαν. (ακριβώς ότι κάνατε και για τον Κίλλιαν στο προηγούμενο)

Ανακοίνωση!
Την επόμενη ανανέωση θα την κάνει η Anelis.
Οπότε προσοχή γιατί ότι πείτε θα περάσει από την δική της κρίση.:uhh:
Εγώ σε αυτόν τον γύρο θα είμαι παίχτης απλός.
Ανά διαστήματα θα αφήνω και άλλους να κάνουν την ανανέωση για να έχει ενδιαφέρον και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Edited by Seirios, 26 December 2008 - 20:41.

Posted Image
Spoiler:

#28 Mad_Hatter

Mad_Hatter

    xyz scum

  • Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 December 2008 - 19:56

shounen
Spoiler:



shoujo
Spoiler:


hentai
Spoiler:


ο neithan ειναι 1,75, μελλαχρινος, λεπτος, με γαλαζια ματια

Edited by Rin, 26 December 2008 - 20:05.

qzMHWHd.png


#29 Korkofilaki

Korkofilaki

    Anime Freak

  • Members
  • 423 posts

Posted 26 December 2008 - 20:13

Shounen:

Spoiler:


Shoujo:

Spoiler:


Hentai:

Spoiler:


Ο Νειθαν ειναι... ψηλος. Και με παλαβο μαλλι. Μπορδοροδοκοκκινο. Βαλε και δυο γκριζοπρασινα ματια να 'χουμε. Αυτη τη στιγμη φοραει μια πρασινη φορμα (πιο σκουρα εκει που πιπιλαει το γατακι) γιατι μολις γυρισε απο το γηπεδο, μαζι με κοκκινο κασκολ γιατι δε μπορει να αποφασισει αν ειναι γαυρος η βαζελος και θελει να γλιτωσει και το ξυλο - γι' αυτο κουβαλαει katana στο δρομο. Αλλα ειναι παλιοπαιδο, δε ντρεπεται. Αμε, τον εμαθα οταν καναμε μαζι φανταροι. Το μυαλο του ολο στα κοριτσια. Κι αν θελετε και μια σοβαρη λεπτομερεια, δεν ξερει να δενει τα κορδονια του. Γι' αυτο ολο σκονταφτει την ωρα της μαχης. Στον ελευθερο του χρονο βλεπει Rurouni Kenshin και προσπαθει να μαθει την τεχνικη Hiten Mitsurugi απο το ειδωλο του.

Οριστε, εκανα και διορθωσεις.

Edited by Korkofilaki, 26 December 2008 - 20:37.


#30 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 26 December 2008 - 20:43

Spoiler: Shounen



Spoiler: Shoujo




Spoiler: Hentai


Συγνωμη για την μεγαλη εκταση καθε ειδους αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως...:nanana:

Nathan Drake
Εχει το ιδιο υψος με τον αγαπημενο του φιλο Κιλλιαν. Σαν ο γοης του σχολειου εχει ομορφα χαρακτηριστηκα στο προσωπο του. Τα μαλλια του ειναι καστανο-κοκκινα και αλλαφρως μακρια και τα ματια του γαλαζια. Το στυλ του ειναι On-fashion χωρις να ειναι τρεντυ (οχι εξαλα χρωματα δλδ). Στην οικογενεια του υπαρχει ενα μυστικο που ξεκινα αιωνες πριν. Ειναι αποφασισμενος να δωσει ενα τελος σε αυτη τη τρελα και να αποκαταστησει το ονομα του. Το κατανα του εχει μια λαβη σκαλισμενη που συμβολιζει εναν δρακο,και η λεπιδα ειναι χαραγμενη με μια προφητεια,σε μια αγνωστη για τοτε γλωσσα.:if:

Edited by Seraphimon-T.K., 26 December 2008 - 20:48.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ