Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:31
Spoiler tag inserted -.-'
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Προτιμάτε evil or good-guy anime characters???
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 22:43
Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2009 - 23:39
προτιμω τους χαρακτηρες οι οποιοι ειναι επιφανειακα κακοι ενω κατα βαθος καλοι
Spoiler: naruto manga spoiler, και αυτο το στοιχειο τους κανει ακομα καλυτερους απο τους απλους καλους
haha εγω πρoτιμω το ακριβος αντιθετο. Καλος επιφανειακα αλλα κακος κατα βαθος. Αυτο τους κανει οντος ακομα πιο κακους απο τους απλα κακους

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2009 - 09:34
γιατι οι κακοι ειναι ολοι ασχημοι ηλιθιοι και they lack coolness
βεβαια το ποιος ειναι κακος ειναι σχετικο...παντως αν ο κακος δεν ειναι εξυπνος και cool δεν μαρεσει....γενικα μαρεσουν οι cool chars η οι chars π με εκφραζουν...και συνηθως αυτοι ειναι οι ''κακοι''
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2009 - 19:02
Επειδή όμως το θέμα είναι περισσότερο για Shonen, όπου συνήθως έχουμε 10 καλούς-αντιήρωες και 100 κακούς, οι στατιστικές ευνοούν τους δεύτερους. Ψηφίζω όμως good guys, γιατί, από όσα shonen μπορώ να σκεφτώ, πάντα μου άρεσε πολύ ο ήρωας ή κάποιος από τους συμμάχους του (που δεν ήταν το bad boy/girl αντιήρωας)
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 15:14
Όλα αυτά που είπα μπορεί να ακούγονται κυνικά, πικρόχολα, ζοφερά όμως πιστεύω ότι η αναπαράσταση ενός τέτοιου χαρακτήρα έρχεται πιό κοντά στην πραγματικότητα όπως την ξέρουμε και τη ζούμε. Αυτό που ξεχωρίζει το αν κάποιος είναι καλός ή κακός είναι το αποτέλεσμα των πράξεών του στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο, όμως σε όποια κατηγορία και αν ανήκουμε από αυτές τις δύο, πάντα πρέπει να θυμόμαστε πως ότι κάνουμε το κάνουμε γιατί εμείς το θέλουμε και το επιλέγουμε και δεν πρέπει να λέμε ψέματα στον εαυτό μας για τις αποφάσεις μας.
Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 17:55
Gatsu FTW και βεβαιαΠχ άντε να δεις το Berserk και να διαλέξεις μεταξύ Gats και Griffith...

Αντιηρωες/κακοι για μενα,απο μικρος που εβλεπα ταινιες της Disney ηθελα να νικανε η κακοι (Στο Βασιλιας των λιονταριων ημουνα με τον θειο του Simba,στην χιονατη με την κακια μαγισσα και παει λεγοντας)
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 09:06
δηλαδή και στο death note ακόμα...
ήθελα να τον πιάσουνε τον "Kira"!!!!

Gatsu FTW και βεβαια
,Griffisu should burn in hell:madtodeath:
Αντιηρωες/κακοι για μενα,απο μικρος που εβλεπα ταινιες της Disney ηθελα να νικανε η κακοι (Στο Βασιλιας των λιονταριων ημουνα με τον θειο του Simba,στην χιονατη με την κακια μαγισσα και παει λεγοντας)
καλά αυτό μου συμβαίνει με το κογιότ κ τον road runner!
ε θέλω να τον πιάσει επιτέλους!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 20 Ιούλιος 2009 - 09:09
double post----> there is cute thing called the edit button :333333

^-^ The sign of prime creation^-^
Καταχωρήθηκε 20 Ιούλιος 2009 - 21:45
καλά αυτό μου συμβαίνει με το κογιότ κ τον road runner!
ε θέλω να τον πιάσει επιτέλους!!
Can you see it ?!
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:16
Αλλα δυστυχως οτι ανιμε και να δουμε, οτι μανγκα και να διαβασουμε, οποιον Villain και να θαυμασουμε, στο τελος θα μαθουμε την τραγικη του ιστορια και το λογο που εγινε villain.
Eναν villain θαυμαζα παρα πολυ εγω γιατι ηταν πολυ badass (Hao απο Shaman King) αλλα στο τελος αποδειχθηκε ιδιος με ολους...
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:29
οπως μου την δινουν και οι"ειμαι τοσο καλουλης" τυποι
προτιμω τς πιο αντισυμβατικους και αντιηρωες πρωταγωνιστες....αυτην την στιγμη μ ρχεται στο μυαλο μονο ο Gutts απο το Berserk,αλλα σιγουρα υπαρχουν κ αλλοι που μου αρεσουν απλα αδυνατω να τς θυμηθω..(ειναι κ σπανιοι παναθεμα τους)

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 15:50
Καταχωρήθηκε 29 Ιούλιος 2009 - 21:45

Καταχωρήθηκε 30 Ιούλιος 2009 - 00:26
τι να τον κανεις ενα καλο και αγαθο αντρα οεο?
αμα δεν ειναι καθαρμα,τομαριστης, με εμμονες και σεξομανης δεν λεει

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.