Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Η deagostini έβγαλε και το Dragonball GT !!!!!!!


  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#16 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2008 - 00:37

Δεν κατάλαβες καλά.. Το κάνουν για να οικονομίσουν ακόμη περισσοτέρα, καθώς είναι πολύ λιγότερα επεισόδια απο τα Ζ... Τίποτα στον κόσμο δεν κοστίζει 314 ευρώ(!!!) για 64 επεισόδια.. Για αυτό και τα μοιράζουν τμηματικά.. Για να ξεχνιέσαι και να μην καταλαβαίνεις πόσα λεφτά ξοδεύεις. Αν σου βγάζανε διαφήμιση, και σου λέγαν "όλη η συλλογή του DragonBall GT, 64 ολόκληρα επεισόδια, με πολλά extras και αφίσες, μόνο 314 ευρώ!!!" θα τα αγόραζες;;
Για να επισημάνω και τις π*π*ριές που γράφουν στο τράιλερ.. "60 λεπτά δράσης, 2 επεισόδια ανά DVD".. Όταν το κάθε επεισόδιο είναι 20 μόλις λεπτά, πως βγαίνουν 60 λεπτά δράσης, μόνο η deagostini ξέρει..




314 Ευρω ε;
τα ιαπωνικα DVD κοστιζουν 380 Ευρώ.
το αμερικανικο με το αθλιο dub 125 Ευρω στα Αγγλικα μονο
το γαλλικο καπου 90 ευρω σε συλλεκτικο σε 4 θηκες αλλα αν το αγορασεις ξεχωριστα σε 16 θηκες ειναι 190 Ευρω. Μονο στα Γαλλικα.

το ιταλικο σε 13 θηκες καπου 286 Ευρω αλλα στα Ιταλικαι και Ιαπωνικα και με Ιταλικους υποτιτλους


Αυτο δειχνει πως για τους διανομεις οι Ελληνες otaku ειναι μετά τους Ιαπωνες οι δεύτεροι όχι μόνο στην πόρωση (ξεπερασαμε και τους Ιταλους) αλλά και σε αγοραστική δύναμη. Φανταζομαι περιλαμβανει και επαγγελματικη μεταφορα βιντεο με ψηφιακα επεξεργασμενη εικονα και ηχο


Για αυτο αγοραστε ολα τα DVD μπας και δειξουνε ξανα ανιμε της προκοπης στην τηλεοραση

#17 Epitaph

Epitaph

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 10 December 2008 - 14:29

Το αγόρασα και γω σήμερα ... Ωραίες φωνές στη μεταγλώτιση και λογικά δε θα κόβουνε σκηνές όπως στο Z (βλέπε Θάνατος Ντοντόρια από Βετζέτα,Κρίλιν από φρήζερ κ.λ.π.).
Παράπονα :
1)Στη μεταγλώττιση είναι όλα κάπως επίπεδα ... θέλω να πω πως π.χ. στη σκηνή με το Χελωνοτζίνι όταν μαθαίνει ότι είναι ο Σονγκόκου ενώ δείχνει πως θέλει να φωνάξει , ο ηθοποιός συνεχίζει να μιλάει στον ίδιο τόνο. Και γενικά δεν εναλλάσονται οι τόνοι και οι εντάσεις στις φωνές...
2) 2 Επεισόδια 10 ευρώ ??? είμαστε καλα ??? Είχαν κάνει και μιά έρευνα στην Ντεακγοστίνι για το Dragonball Z τον Απρίλιο αν θυμάμαι καλά... Εγώ διαμαρτυρήθηκα για τις τιμές όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι , αλλά δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει.
3) γιατί τόσα ψέματα ρε παιδιά στις διαφημίσεις ? τι 60 λεπτά και αηδίες ? 23:57 είναι το κάθε επεισόδια και αν βάλεις και τα extras (που δεν έχουν τίποτα το ουσιώδες..) πάει στα 52...τραβηγμένα έτσι ??

Και όχι δε νομίζω να σταματήσει η διανομή του Dragonball Z .. το χουν κάνει έτσι ώστε κάθε βδομάδα να βγαίνει και από ένα Dragonball DVD,

#18 Matu-san

Matu-san

    aoi

  • Members
  • 939 posts

Posted 10 December 2008 - 14:42

Είδα πως τα dvd έχουν και ελληνικούς υπότιτλους. Αυτοί σε τι επίπεδο κυμαίνονται?
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#19 Nimo-chi

Nimo-chi

    Starting...

  • Members
  • 16 posts

Posted 10 December 2008 - 14:51

Βλέπω ότι το ενδιαφέρον για anime στην Ελλάδα ανεβαίνει (επιτέλους) και σε εταιρίες... Λέτε να έρθει η ημέρα που βγάζουν στην τηλεόραση σοβαρές και ωραίες σειρές με καλους Ελληνικούς υπότιτλους; Όχι άλλα Pokemon ρε παιδάκι μου...

Back on topic όμως, χαίρομαι που η deAgostini κάνει τέτοιες κινήσεις. Εκδηλώνουν την ύπαρξη αγοράς, και το Dragonball είναι μεγάλο κλασικό για την Ελλάδα. (Το πρώτο anime που ήρθε δεν είναι; Χώρια ότι έχω φίλους που θα γουστάρουν...)

#20 Epitaph

Epitaph

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 10 December 2008 - 15:03

Είδα πως τα dvd έχουν και ελληνικούς υπότιτλους. Αυτοί σε τι επίπεδο κυμαίνονται?


Tους υπότιτλους του 2ου επεισοδίου είδα μόνο (και όχι πολύ προσεκτικά γιατί κοίταζα εικόνα πιο πολύ) και είναι μια χαρά ... από τον προφορικό λόγο έχουν ελάχιστες αποκλίσεις (π.χ. η Βιντέλ λέει "ρώτα τον μπαμπά σου" ενώ από κάτω γράφει "ρώτα τον πατέρα σου"...) Γενικά είναι ωραία τα DVD αν εξαιρέσεις ότι θα μπορούσαν να βάλουν 4 επεισόδια!

#21 Paokara 4

Paokara 4

    Anime Newbie

  • Members
  • 44 posts

Posted 10 December 2008 - 15:11

τέλεια τώρα θα έχω κάτι να αγοράζω:awww::awww::awww:

#22 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 10 December 2008 - 15:19

Ωραία κίνηση,αν και προσωπικά δεν θα τα αγοράσω καθώς είναι πολύ ακριβά για το πενιχρό budget μου και η σειρά δεν είναι δα και κάποια που θα με έκανε να την αγοράσω και αυθεντική.


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#23 mihalakis21

mihalakis21

    Natsu Dragonil

  • Members
  • 280 posts

Posted 10 December 2008 - 15:21

δεν υπαρχει περιπτωση να καθομαι να αγοραζω καθε φορα και απο ενα τευχος για 2 επισοδεια. θα περιμενω καποιος να τα ανεβασει σε rapidshare σε καποιο site και μετα download.:nosey: παλι καλα που δεν εκαναν καμια μεταγλωτηση με ελληνικες φωνες γιατι θα ηταν πολυ αθλιο.
Posted Image

#24 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 10 December 2008 - 15:40

ηδη υπαρχουν στο νετ τα 2 πρωτα επεισοδια....gamato tracker

#25 mosky7

mosky7

    CEID

  • Members
  • 8 posts

Posted 10 December 2008 - 16:11

185 ευρώ κάνουν τα αμερικάνικα με dual ήχο και υπότιτλους.

ενώ ήδη άρχισαν και κυκλοφορούν 'DragonBall GT - Digitally Remastered' που είναι ακόμα πιο φθηνα... Πόσο φθηνά; Μόλις 28 ευρώ(από amazon) τα 34 επεισόδια. Δηλαδή το μισό GT! 0,8 ευρώ το επεισοδιο.

δεν υπαρχει περιπτωση να καθομαι να αγοραζω καθε φορα και απο ενα τευχος για 2 επισοδεια. θα περιμενω καποιος να τα ανεβασει σε rapidshare σε καποιο site και μετα download.:nosey: παλι καλα που δεν εκαναν καμια μεταγλωτηση με ελληνικες φωνες γιατι θα ηταν πολυ αθλιο.

από ότι γράφουν πιο πάνω υπάρχει και μεταγγλώτιση και υπότιτλοι...

άλλος ήχος υπάρχει; πχ ιαπονικά; ή μόνο ελληνικά;

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πως η deagostini δεν κατάφερε να χωρέσει 45 λεπτά video σε ένα μόλις dvd!!! Καθώς τα τελευταία λεπτά απ' ότι διάβασα από το 1ο και το 2ο επεισόδιο βρίσκονται σε 2ο δισκάκι!! Ύμαρτον!!!!

Edited by mosky7, 10 December 2008 - 16:45.


#26 Epitaph

Epitaph

    Starting...

  • Members
  • 7 posts

Posted 10 December 2008 - 16:13

δεν υπαρχει περιπτωση να καθομαι να αγοραζω καθε φορα και απο ενα τευχος για 2 επισοδεια. θα περιμενω καποιος να τα ανεβασει σε rapidshare σε καποιο site και μετα download.:nosey: παλι καλα που δεν εκαναν καμια μεταγλωτηση με ελληνικες φωνες γιατι θα ηταν πολυ αθλιο.


Εχχχμμμμ... ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ και αυτή η μεταγλώττιση είναι στα ελληνικα...καμία άλλη γλώσσα δεν περιέχει στο audio

#27 darkssj

darkssj

    the pacesetter

  • Members
  • 106 posts

Posted 10 December 2008 - 18:18

Είναι μια αρχή πάντως. Τη σειρά την ειχα δει προ καιρού στ αγγλικά. Δινει μια διαφορετική χροια στο dragonball η υπόθεση.
Spoiler:

Ας ελπίσουμε με το καιρό να δούμε και περισσότερα anime στην ελληνική αγορά.
Και σε καλύτερες τιμες !!
Posted Image

#28 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2008 - 18:50

Το πρώτο anime που ήρθε δεν είναι;



δεν ειναι. Το πρωτο ειναι το Space Battleship Yamato που προβληθηκε το 1980

Μου φαινεται εδω υπαρχει η προ Dragon Ball και μετα Dragon Ball εποχη. Στην προ εποχη υπηρχε το χαος, μονο ομως με τον ερχομο του Goku ηρθε η αγια φωτιση και ο κοσμος προσυλητιστικε στα ανιμε. Πριν δεν ξερανε τι ηταν ανιμε. Υπηρχαν οι παλιοι που δεν δεχοντουσαν τον Goku ως Μεσσια. Ομως παρα τη θεληση τους η αλλαγη εγινε ραγδαια. Με την επικρατηση του Dragon Ball οι παλαιοτεροι ριχτικαν στην πυρα ως αιρετικοι και ειδωλολατρες. Πολλοι αναγκαστηκαν ετσι ειτε να αλλαξοπιστισουν είτε να τα παρατησουν τελειως και να μεινουν στην αφανεια. Μονο λιγοι σκληροτραχηλοι εμειναν να διαλαλουν τα παλαια δογματα και αυτοι ομως ειναι καταδικασμενοι μιας και τα δογματα τους δεν εχουν τοση μεγαλη απηχηση. Και οχι μονο αυτο. Ακομα και μεσα στους πιστους του Dragon Ball ξεσπασαν αναθεωρητικα κινηματα με αλλα δογματα να ξεπηδανε, οπως τον Nαρουτισμο, τον Onepieceισμο και τον Bleachισμο. Βρισκομαστε σε εναν αλληλοσπαραγμο. Ομως ιδου! Με τη νεα βιβλο απο την Deagostini ολοι οι πιστοι ενωνουν τις δυναμεις τους. Τα αναθεωρητικα κινηματα ετσι θα ενωθουν κατω απο την ασπιδα του Dragon Ball και μια νεα θρησκεια θα αναδειχθει

#29 GkLoc

GkLoc

    .: BlackStar :.

  • Members
  • 1,233 posts

Posted 10 December 2008 - 19:21

Ακομα και μεσα στους πιστους του Dragon Ball ξεσπασαν αναθεωρητικα κινηματα με αλλα δογματα να ξεπηδανε, οπως τον Nαρουτισμο, τον Onepieceισμο και τον Bleachισμο.

Tι One Piece k Naruto k Bleach μου λες τωρα,Dragonball και ξερο ψωμι:head:

Επισης να αναφερω οτι ΟΛΑ τα DvD της Deagostini μπορειτε να τα βρειτε στο Tracker του Gamato,100 Επεισοδια Dragonball Z και τωρα 2 επεισοδια GT σας περιμενουν

Berserk___Gatsu.jpg


#30 sickdrummer

sickdrummer

    Anime Newbie

  • Members
  • 34 posts

Posted 10 December 2008 - 22:58

Αντε να πουλησει αβερτα και το GT για να καταλαβουν και εδω στην Ελλαδα πως τα anime κυβερνανε.Αντε και σε Naruto να κανει η Deagostini.
Posted Image