Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης


  • This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#16 Darthnicolas

Darthnicolas

    Raidou Kuzunoha the 1st

  • Members
  • 972 posts

Posted 07 December 2008 - 06:54

Και αυτοί που καίνε αυτοκίνητα και σπάνε μαγαζιά τι είναι,δεν είναι αναρχικοί?

Ντάξει,σε λίγο θα μας πείτε πως δεν γίνονται και εγκλήματα στην Ελλαδίτσα...

Και οι μπάτσοι δεν νομίζω να βγάζουν έτσι εύκολα όπλο και να ρίχνουν στο ψαχνό...Κάτι θα παίχτηκε...Δεν λέω πως είναι σωστό αυτό που έγινε,αλλά αν αυτό που ανέφερε παραπάνω κάποιος με καδρόνια,και γω θα έβαζα τη δική μου ζωή πάνω από του άλλου...

r.i.p.

#17 kagemaru igano

kagemaru igano

    Anime Freak

  • Members
  • 424 posts

Posted 07 December 2008 - 07:11

εγω απλος να πω οτι ο αστυνομικος δεν ειναι τοσο χαζος ωστε να τον πυροβολησει χωρις να εκανε τπτ ο αλλος...κατι πρεπει να εγινε ρε παιδια...

#18 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 07 December 2008 - 07:57

Πάλι διεθνώς ρεζίλι έγινε η Ελλάδα.

Κρίμα στο παιδί που πέθανε, αλλά θα το πω ωμά, το τραβούσε ο οργανισμός του.

Όσοι υποστηρίζουν ότι οι αστυνομικοί είναι διεστραμμένοι, κακοί κτλ, δεν θα ήταν λογικό να μην τους προκαλούνε; Δε λέω ότι η χρήση όπλων είναι σωστή από την πλευρά της αστυνομίας, αλλά ούτε και η επίθεση σε αστυνομικούς όμως είναι σωστή. Και επειδή ο κάθε άνθρωπος έχει τα όρια του ενδεχομένη χρήση όπλου από τη μεριά του αστυνόμου δεν είναι απίθανη.

Η βία παράγει μόνο βία. Πείτε όχι στη βία.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#19 Radagast

Radagast

    Cogito ergo sum

  • Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 07 December 2008 - 08:07

..κατι πρεπει να εγινε ρε παιδια...


Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Πως κάτι έγινε.
Και το θέμα είναι πως το πιο πιθανό είναι, πως ότι κι αν έγινε, μάλλον ποτέ δε θα το μάθουμε.
Ξέρετε πως δουλεύουν αυτά...

Η αλήθεια σε τέτοιες περιπτώσεις απλά καλύπτεται (εκτός αν τους συμφέρει να μαθευτεί),
για να δώσουν στον κόσμο αυτό που θέλει να ακούσει ή και να πιστέψει. Άλλωστε έτσι είναι οι ειδήσεις πλέον. Την αλήθεια μόνο όσοι ήταν παρών εκεί στο περιστατικό θα την ξέρουν.
(δλδ οι 2 αστυνομικοί, εκτός αν υπήρξαν μάρτυρες της προκοπής)
Οπότε μη τρέφετε και ιδιαίτερες ελπίδες περί αλήθειας.
Γιατί μόλις βρεθεί η "βολική" αλήθεια, αυτή θα μας πασάρουν, όποια κι αν είναι αυτή.
Κρίμα πάντως τόση βία, ώρες ώρες ντρέπομαι για τα χάλια των ανθρώπων γενικώς σ'αυτό το θέμα...

R.I.P πάντως για το παιδάκι κρίμα.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#20 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 December 2008 - 08:15

Μίλησα το βράδυ με 2 φίλους που είδαν το περιστατικό με τα μάτια τους από διπλανή καφετέρια. Ο ένας μάλιστα έτρεξε και μαζί με άλλους έκανε τεχνητή αναπνοή στο παιδί.

Εν ψυχρώ δολοφονία. Εν ψυχρώ δολοφονία, μετά από φραστικό διαπληκτισμό. ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Κανένας αποκλεισμός, κανένα πέσιμο, κόσμος στα μπαλκόνια να βλέπει, ούτε μια γρατζουνιά στο περιπολικό τους και στους ίδιους.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Τους βρίζανε (τους πετάξανε και 2 μπύρες όταν σταμάτησαν το περιπολικό και βρίσανε από μέσα από το αμάξι), πήγαν πιο κάτω, παρκάρανε το περιπολικό πιο κάτω, ήρθαν πεζοί, βρίσανε και βριστήκανε. Και μετά ο ένας έβγαλε το κουμπούρι από τα 20 μέτρα και εκτέλεσε με 2 σφαίρες το παιδάκι. ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ THREAD που βγάζουν συμπεράσματα πριν μάθουν καν τι έγινε. Ευτυχώς, αντίθετα με άλλες φορές υπάρχουν αρκετοί αυτόπτες για να στείλουν τον δολοφόνο φυλακή. Και δεν τους καλύπτουν τα κανάλια.

Δεν την γλιτώνουν τα καθίκια αυτή την φορά. Θα περάσουν καλά μέσα στην ψειρού, και προσωπικά πολύ θα το χαρώ.




Ποτέ μου δε μίλησα άσχημα ή αντιστάθηκα σε αστυνόμο. Γιατί ποτέ δε μου φέρθηκε κάποιος από αυτούς άσχημα ή άδικα.


Έχεις την ηλίθια εντύπωση πως αφού είσαι σκυφτοκέφαλο και πειθήνιο ζώο κανένας δεν πρόκειται να σε αδικήσει ποτέ. Γιατί πάντα οι ένοχοι την πατάνε, και γιατί ζεις σε κράτος και κοινωνία δικαίου. Γιατί είσαι νοικοκύρης, και δεν πειράζεις κανέναν. Άρα κανένας δεν πρόκειται να σε πειράξει.


Εύχομαι ειλικρινά να μην πέσεις από τα σύννεφα, όπως τόσοι χιλιάδες άλλοι με τα ίδια μυαλά με σένα έπεσαν όταν τους πήδηξαν, αυτούς και τις οικογένειές τους. Να αλλάξεις γνώμη πριν την πατήσεις, στο εύχομαι ειλικρινά. Γιατί μετά θα ψάχνεις και εσύ τον λόγο και την αιτία που αγνοείς επιδεικτικά....

Γιατί καθε φορά που πάνε να συλλάβουνε έναν παράνομο αλλοδαπό, όλοι φωνάζουνε Χούντα;
Είναι εύκολο να κατηγορούμε τον έναν και τον άλλον ενώ ας πούμε, χιλιάδες άνθρωποι δολοφονούνται κάθε μέρα από μη-αστυνόμους.
Να τιμωρηθούνε οι εν λόγω αστυνόμοι αλλά μη τολμίσει κανείς να αρχίσει να θάβει καθολικά την Ελληνική Αστυνομία.
Μπορούμε σάμπως χωρίς αυτούς;
Προτιμάτε να επέμβει ο στρατός;
Τότε είναι που θα έχουμε ΧΟΥΝΤΑ.


Αυτά να τα πεις στις μανάδες των παρακάτω.


22/2/2008: O Σουδανός Abdukarim Yahya Idris δολοφονείται στην περιοχή της Ομόνοιας μετά από ξυλοδαρμό από τρεις αστυνομικούς της άμεσης δράσης.
8/11/2007: Ο Ίλμι , 45 χρονών και πατέρας 5 παιδιών, εντοπίζεται από μπλόκο συνοριοφυλακής λίγο έξω από το χωριό Λεβαία, πυροβολείται πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής και πέφτει νεκρός.
8/11/2007: Πακιστανός κρατούμενος των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του. Σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση απέλασης.
11/10/2007: Αφγανός κρατούμενος, 27 χρονών, βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του στον Κορυδαλλό.
18/8/2007: Δολοφονείται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ο 25χρονος νιγηριανός Τόνυ Ονούοχα.
15/4/2007: Βρίσκεται απαγχονισμένος στο κρατητήριο Τμήμα Νέων Λιοσίων ο 20χρονος Λεωνίδας Κ, αλβανικής καταγωγής.
28/3/2007: Ο 16χρονος πολωνός Ματιέα Ντ, κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνας, αυτοκτονεί στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού.
21/11/2006: Ένας μετανάστης από το Μαγκρέμπ νεκρός μετά από κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας
Οκτώβρης 2006: Οι ελληνικές Αρχές κατηγορούνται ότι έριξαν στη θάλασσα περίπου σαράντα μετανάστες χωρίς χαρτιά, από τους οποίους τούρκοι λιμενικοί περισυνέλεξαν στα ανοιχτά του Καράμπουρουν της Σμύρνης έξι πτώματα και 31 διασωθέντες.
13/2/2006: Πάτρα. Ένας δεκαπεντάχρονος αφγανός πρόσφυγας σοβαρά κακοποιημένος από λιμενικό και ένας εικοσιενάχρονος που συμμετέχει στο επεισόδιο πέφτει νεκρός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
5/2/2006: Νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετανάστης από το Ιράν στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.
11/4/2005: Λαμία. Νιγηριανός μετανάστης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Ο δολοφονημένος μετανάστης θάφτηκε χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.
13/3/2004: Πέθανε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Βύρωνα όπου εκρατείτο για να απελαθεί o τριανταεξάχρονος πολωνός Γιαντέους Κ.
13/1/2004: O 42χρονος Μοχάμετ Χ από τη Συρία πεθαίνει από “παθολογικά αίτια” ενώ κρατούνταν από την Αστυνομία Ρεθύμνου, με εμφανή τα σημάδια κακοποίησης σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
23/09/2003: Θανάσιμος πυροβολισμός του 18χρονου αλβανού Βούλνετ Μπ 18 ετών από συνοριοφύλακες στην Κρυσταλλοπηγή.
2/11/2002: Θανάσιμος πυροβολισμός κατά αλβανού 32 ετών από συνοριοφύλακες στην Καστοριά.
1/12/2001: Συνοριοφύλακες πυροβολούν εναντίον δύο νεαρών αλβανών σε παραμεθόριο χωριό της Θεσπρωτίας, ο ένας πέφτει νεκρός.
21/11/2001: Ο αστυφύλακας Γιάννης Ρ δολοφονεί στην πλατεία Αμερικής τον 20χρονο Gentjan Ce, μετανάστη από την Αλβανία.
29/4/2001: Αυτοκτόνησε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Κω ο 38χρονος πολωνός μετανάστης Μπουρντάκι Τ. Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του ενώ είχε συλληφθεί γιατί μπήκε παράνομα στη χώρα και περίμενε -επί μήνες- την απέλασή του.
1/8/2001: Ο τούρκος Ο. Πάζιλ δολοφονείται από λιμενικούς στη θαλάσσια περιοχή της Κω.
4/06/2001: Ο 15χρονος αλβανός Afrim S, πυροβολήθηκε και έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω, όταν-όπως ισχυρίστηκε η ΕΛ.ΑΣ.- το όπλο του συνοριοφύλακα εκπυρσοκρότησε τυχαία όταν σκόνταψε.
13/2/2001: Ο 47χρονος ρουμάνος Κονσταντίν Κ πεθαίνει στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος, παρά το βαρύ τραυματισμό του δεν μεταφέρεται σε νοσοκομείο.
1/11/2000: Ο αλβανός Bledar Q (23 ετών), σκοτώθηκε- όπως ισχυρίστηκε η ΕΛ.ΑΣ.- κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών, αλλά το όπλο που φερόταν να έχει μαζί του δεν βρέθηκε ποτέ.
10/8/2000: 20χρονος αλβανός δολοφονείται από συνοριοφύλακες στην Ιεροπηγή Καστοριάς.
14/6/2000: Συνοριοφύλακες πυροβολούν και σκοτώνουν μετανάστη στον Έβρο.
25/7/2000: 22χρονος μετανάστης δολοφονείται από αξιωματικό του στρατού στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
15/6/2000: Ο συνοριακός φρουρός Γ. σκοτώνει τον 25χρονο πακιστανό Γιοβάλ στον οικισμό Μεγάλο Δέρειο Εβρου.
27/4/2000: Ένας ανήλικος αλβανός κρατούμενος δολοφονείται από αστυνομικό, με μια σφαίρα στον τράχηλο, κατά τη διάρκεια εξέγερσης στις Φυλακές Αυλώνας.
25/3/2000: Ο 17χρονος Νίκος , πρόσφυγας από τη Γεωργία, δολοφονείται από τον ασφαλίτη στη Θεσσαλονίκη.
Στις 21 και 23 Οκτώβρη 1999 ο 23χρονος φύλακας της πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον μεταναστών. Σε ότι αφορά τα θύματα, νεκρός ο Κόφι Τ από τη Γκάνα, ο 30χρονος αιγύπτιος Σάαντ Αμπ αποκτά υψηλή παραπληγία, ενώ ο 25χρονος κούρδος Χιντίρ Σ παραμένει παραπληγικός από την μέση και κάτω. Η κατάσταση των υπολοίπων 4, του κούρδου Ρασούλ Π, του πακιστανού Αχμέτ Ν, του νιγηριανού Τίμοτι Α και του Μοχάμεντ από το Μπαγκλαντές είναι κάπως καλύτερη.
7/4/1999: Αλβανή δολοφονείται από μεθοριακή περίπολο της ΕΛΑΣ στα σύνορα με τη γιουγκοσλάβικη Μακεδονία.
18/3/1999: Στην Καστοριά μεταβατικά αποσπάσματα της αστυνομίας δολοφονούν τον 20χρονο αλβανό Λάντι Π.
13/3/1999: Στην Κοζάνη ο αστυφύλακας Αθανάσιος Κ σκοτώνει τον αλβανό Αρμπέν Β.
23/10/1998: Θεσσαλονίκη. Ο 17χρονος σέρβος μαθητής Mάρκο Mπ πυροβολείται στην καρδιά από τον αστυνόμο Β γιατί θεωρήθηκε ¨ύποπτος για κλοπή¨.
Οκτώβριος 1998: Πεθαίνει στα κρατητήρια του Mελιγαλά ο πολωνός Σμπόμπεκ M, καθώς η αστυνομία παρά τη ρητή εντολή της γιατρού αρνήθηκε να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.
15/6/1998: Στα Mέγαρα δολοφονείται από αστυνομικούς νεαρός άντρας από την Αλβανία.
5/6/1998: Ο 28χρονος Mπόκαρι M πέφτει νεκρός από «τα εκφοβιστικά πυρά» μεθοριακής περιπόλου.

Μάντεψε πόσοι από τους από πάνω αστυνομικούς που εμπλέκονταν έχουν λάβει ακόμα και επίπληξη. Κανένας.

Edited by Dante80, 07 December 2008 - 08:20.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#21 Geutella

Geutella

    Anime-Greek

  • Members
  • 337 posts

Posted 07 December 2008 - 09:20

Ευτυχώς που διάβασα το ποστ του Dante γιατί με αυτά που διάβασα σε αυτό το thread θα τραβούσα ακόμα τα μαλλιά μου, ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με τον Dante, θεωρώ αξιόπιστα τα γεγονότα που μας παραθέτει, και να πω και κάτι άλλο, δεν με νοιάζει αν οι "αναρχικοί" προκάλεσαν τους μπάτσους, που ακούστηκε να πυροβολήσουν και να εκτελέσουν εν ψυχρώ ένα ανήλικο παιδί 15 χρονών, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν τους απειλούσε καν... αλλά ακόμα και αν το έκανε (που ξανατονίζω δεν το έκανε) δεν είχαν κανένα δικαίωμα να τον δολοφονήσουν, ούτε το παιδί ούτε τον οπουδήποτε αλλοδαπό που πρέπει να συλλάβουν εκτός και αν η σύλληψη είναι συνώνυμο της δολοφονίας και δεν το ήξερα.... Όποτε βλέπω μπάτσο φοβάμαι, και μόνο αίσθημα ασφάλειας δεν μου δημιουργεί... δεν λέω να έρθει η Χούντα (σε προλαβαίνω rori, γιατί κάτι τέτοιο θα ετοιμαζόσουν να πεις) αλλά η αστυνομία έτσι όπως είναι σήμερα το μόνο που κάνει είναι να καταστέλλει, να καταστέλλει φοιτητές σε πορείες όταν μπαίνουν οι δικοί τους οι μπάτσοι και δημιουργούν επεισόδια για να τα ρίξουν πάνω στους διαδηλωτές (κοινώς προβοκάτσια), και φυσικά δεν τους είναι τίποτα να εκτελέσουν εν ψυχρώ όποιον δεν έχει ελληνική υπηκοότητα... δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την λογική, τι ρατσισμός είναι αυτός? οι αλλοδαποί δεν είναι άνθρωποι? Ότι και να έκαναν δεν πρέπει να δικαστούν? τι πρέπει να τους σκοτώνουμε?... ΕΛΕΟΣ!
Posted Image

#22 kakashi sensei

kakashi sensei

    pitsilistis

  • Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 07 December 2008 - 09:37

και ξαφνικα ολη η Ελλαδα μαθαινει τι συμβαινει στα εξαρχεια (μετα απο 20 και βαλε χρονια) και πρεπει πρωτα να πεθανει ακομα ενας αθωος για να αρχισει να κινητοποιηται το κρατος.

#23 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 07 December 2008 - 09:53

Δοξα το θεό είδα το πόστ του dante γιατί ήμουνα έτοιμος να αρχίσω χοντρά καντήλια.

Μερικοι εδω μέσα δεν έχετε ουδεμία συναίσθηση των πραγμάτων.

Υπο ουδεμια πιθανή περίπτωση δεν τίθετε θέμα αυτοάμυνας οταν είσαι αστυνόμος οπλισμένος με κανονικές σφαίρες και όχι πλαστικές και έχεις απέναντι ένα ανήλικο.
ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
Εκτός και βρίσκεσαι στην αμερική και το ανήλικο κρατάει uzi.

Aπ τη στιγμή που τραβάς όπλο και πυροβολάς χάνεις κάθε δίκαιο για μένα. Ακόμα κ για εκφοβισμό.
Τα πιστόλια κύριοι τα έχετε για να προστατέυεστε απο μαφιόζους οπλισμένους και λοιπά στοιχεία του υποκόσμου. Όχι από τα παιδιά μας.

Ως πότε θα μπαίνει το κάθε λογής απόβρασμα στά σώματα αυτά? Είτε λέγονται ΜΑΤ είτε αστυνομία είτε "ειδικοί φρουροί" όπως οι 2 συγκεκριμένοι.

Ως πότε θα δίνουμε όπλα και σφαίρες και θα ξαμολάμε στουσ δρόμους άτομα μηδενικης παιδείας? Άτομα που το μόνο που κατάφεραν στη ζωή τους είναι η απόκτηση αυτής της θέσης κυρίως λόγο της συναναστροφής τους με ακροδεξιούς κύκλους?

Ως πότε το μόνο που θα βγαίνει από τέτοια λυπηρά φαινόμενα είναι το να γίνονται scapegoats οι εκάστοτε θύτες για να ηρεμίσει η κοινη γνώμη, παράλληλα με θεαθήναι παραιτήσεις υπουργών για τα μάτια του κόσμου?
Δε θέλουμε χρυσοί μου άνθρωποι να παραιτηθείτε, να γαμ***τε να φροντίσετε ότι δε θα γίνονται τέτοια πράγματα θέλουμε.

Και το χειρότερο.. πότε θα μάθουμε να κλείνουμε την γαμωτηλεόραση και να ανοίγουμε τα αυτιά μας?

Edited by MoRmEnGiL, 07 December 2008 - 09:58.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#24 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 07 December 2008 - 10:06

ΤΙ ΝΑ ΠΩ...

Ηταν θεμα χρονου να γινει αυτο δεν νομιζετε?? Ειναι πραγματικα κριμα που ενα παιδι 15 χρονων βρηκε τραγικο θανατο με αυτο το τροπο...

Ηταν ομως θεμα χρονου να γινει κατι τετοιο.. Δεν φταει ουτε το παιδι, αλλα ουτε και οι αστυνομικοι, γιατι απλα δεν εχει νοημα να σκαλιζουμε τι εγινε στο συγκεκριμενο περιστατικο. Πρεπει να δουμε ολη την εικονα που επικρατει εδω και χρονια στην πατριδα μας με αυτον τον ακυρηχτο "πολεμο"

Δεν θα πω περισσοτερα αυτη τη στιγμη γιατι νιωθω οργη για το γεγονος οτι σημαντικο κομματι της πολιτιστικης μας κληρονομιας, καθως και περιουσιες ελληνων πολιτων, καηκαν ολοσχερως. Δεν θα πω τιποτα, μεχρι να ηρεμησω, γιατι βλεπω να τρωω κανα μπαν...

Παντως χαιρομαι που διαβαζω αποψεις διαφορετικες απο αυτη του Dante.. Το μονο που θα κανω για την ωρα ειναι να σε ρωτησω Dante ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που εχουν οδηγησει ανωριμους νεαρους να πιστευουν οτι το να επιτιθονται σε περιπολικα και αστυνομικους ειναι μια cool, "επαναστατικη", και ακυνδινη συνηθεια, και ποιοι ειναι αυτοι που ψαχνουν καθε μερα την αφορμη για να καψουν τις περιουσιες μας και την ιστορια μας...
Posted Image

#25 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 07 December 2008 - 10:20

Παντως χαιρομαι που διαβαζω αποψεις διαφορετικες απο αυτη του Dante.. Το μονο που θα κανω για την ωρα ειναι να σε ρωτησω Dante ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που εχουν οδηγησει ανωριμους νεαρους να πιστευουν οτι το να επιτιθονται σε περιπολικα και αστυνομικους ειναι μια cool, "επαναστατικη", και ακυνδινη συνηθεια, και ποιοι ειναι αυτοι που ψαχνουν καθε μερα την αφορμη για να καψουν τις περιουσιες μας και την ιστορια μας...


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ AYU-MANIA. Έλεος πια.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#26 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 07 December 2008 - 10:22

Ήμαρτον παναγία μου Zauk[Lain] σε έχω για έξυπνο και σκεπτόμενο άνθρωπο ίσως σε κάποια πράγματα πρέπει να αναθεώρησης.

Σε παρακαλώ τα Εξάρχεια είναι γνωστή "αναρχομάνα" και ειδικά από την εποχή του 80 όσον αφορά τα ναρκωτικά και ναρκομανείς εκεί που δρούνε οι αναρχικοί μια βόλτα στη πλατεία των Εξαρχείων και στους πεζοδρόμους θα σε κάνουνε να αναθεωρήσεις.Όσο για τσαντάκηδες ειδικά για τα Εξάρχεια έχω γνωστούς που έχουνε φάει φερμά από εκεί.


Και επίσης μου υποστηρίζεις ότι και καλά κάνουνε και χάνεις το ζητούμενο και μου βρίζεις το μπάτσο που σαφώς ήτανε απαράδεκτο να εκτελέσει εν ψυχρό το πιτσιρικά.Αλλα ας τα βάλουμε με λογική μη τον βγάλουμε και ιερομάρτυρα σαφώς και είναι άσχημο ένα παιδί να τελειώνει έτσι απότομα και άδικα αλλά τη δουλειά είχε να κάνει και αυτός ντού στο περιπολικό με καδρόνια και διάφορα.?

Και επειδή τα παιδάκια που κάνανε ντού στο περιπολικό δεν ήτανε ιδεολογικοί αναρχικοί αλλα χαοτικοί δεν είχανε κανένα δικαίωμα να κάνουνε επίθεση στους αστυνομικούς (άρα προκαλείς τη τύχη σου).


Τη λες βρε παιδί μου εγώ ένα παράδειγμα θα σου πω πιτσιρικάς αναρχικοί στο Κολωνό σπάγανε της πλάκες από το λόφο σκούζε για να μαζέψουνε πέτρες και φτιάχνανε μολότοφ και εγώ με τα ματια μου έχω δει να λεηλατούνε μαγαζιά στη βασιλής σοφίας σε αντιπολεμική διαδηλώσει.


Στο παιδί ο πραγματικός του φονιάς δεν είναι ο μπάτσος αλλά αυτός που του πιπίλισε τα μυαλά για να αντιδράει έτσι ο φανατισμός είναι ο μεγαλύτερος δολοφόνος.



ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΜΨΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ DANTE

Κοιτα παλικαρι μου@Carnival of Rust...να σου πω οτι οι αναρχικοι δεν σπανε τζαμαριες και αμαξια.Αυτοι που τα κανουν και γενικα αλλα και στις πορειες ειναι ΜΑΤ/ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ με κουκουλες.Πες μου εως τωρα ποιος μλκς μπατσος εκανε σωστα την δουλεια του!?!....Μπορω να σου αναφερω ενα σωρο παραδειγματα για μπατσους. Επειδη εχω παει στα εξαρχεια και προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ.Μην ξεχνατε οτι εκει μεγαλωσαν Σιδηροπουλος,Ασιμος, και 1002 μεγαλοι!!!


Το αποτελεσμα για μενα πιο θα ειναι!?!? Ο μπατσος θα αθωωθει ετσι ξαφνικα....θα πουν 1002 μλκιες δικαιολογιες για να τον αθωωσουν.(ευχομαι παντως να μην την γλιτωσει οπως αναφερει ο DANTE)....Να σου πω επισης....εχεις δει ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΛΕΩ τωρα...ποιοι ειναι αυτοι που κανουν τις ηλιθιοτητες μαζι με τους μπατσους!?
Και επισης αναφερεις για τα παιδια που προκαλουσαν την τυχη τους.....

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ...ποτε ενας μπατσος ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ οπλο για καμια περιπτωση.....ΚΑΙ ειδικα για κατι τετοιο...ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!

Edited by AngelOfTheDarkHeaven, 07 December 2008 - 10:27.

Tiger-stock-blog-header.jpg


#27 kagemaru igano

kagemaru igano

    Anime Freak

  • Members
  • 424 posts

Posted 07 December 2008 - 10:22

επειδη μιλατε για μπατσους και δεν ξερετε μερικα πραγματα...εγω που μενω ρουμανια με πιασανε ρουμανοι μπατσοι επειδη δεν ειχα ταυτοτητα και διαβατηριο πανω μου... με δειρανε και με λεγανε κολο ελληνα και μου αποσπασανε 200 ευρο που ειχα και ολα αυτα για τον κολο ρατσισμο..και ολα αυτα εχουν γινει 2 φορες...ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ...

#28 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 07 December 2008 - 10:24

Ότι και να πω θα είναι λίγο.
Δυστυχώς οπλοφορούν εκεί έξω άτομα τα οποία δεν έχουν ιδέα και συναίσθηση της ευθύνης να κουβαλάς όπλο και να το χρησιμοποιείς. Άτομα μηδενικής παιδείας όπως λέει και ο Mormengil.
Κάποιος ρώτησε τι είναι ειδικοί φρουροί. Είναι, λοιπόν, άτομα που συγκροτούν ένα ειδικό σώμα της ΕΛΑΣ με μοναδικό σκοπό την φύλαξη χώρων ή προσώπων, από όσο γνωρίζω.
Αυτοί προσλαμβάνονται μέσω προκηρύξεων του δημοσίου. Δεν γίνονται αστυνομικοί μέσω των πανελληνίων εξετάσεων.
Εδώ είναι που κολλάει και περισσότερο το ότι κάποιοι από αυτούς είναι άτομα με μηδενική παιδεία. Έναν μπάρμπα στην Κορώνη έχουνε και πάνε να βολευτούν!
Οι αστυνομικοί όπως και όλα τα επαγγέλματα έχουν καλούς αλλά και σκάρτους ανθρώπους. Η διαφορά όμως έγκειται στο ότι οπλοφορούν. Ο σκάρτος δικηγόρος θα σε σέρνει στα δικαστήρια μια ζωή, ο σκάρτος υδραυλικός θα σου κάνει την πιο τσίπικη εγκατάσταση στο σπίτι σου και αφού τα τσεπώσει θα εξαφανιστεί και σε 2-3 χρονάκια που όλα θα στάζουν θα τρέχεις εσύ, ο σκάρτος ασφαλιστής (εδώ κατά 99% είναι καθ**ια) θα σε βάλει να υπογράψεις άλλο συμβόλαιο από αυτό που θα σου εξηγεί και αν τρακάρεις θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις για να αποζημιωθείς κτλ.
Ο σκάρτος αστυνομικός όμως, θα τραβήξει το οπλάκι του, που το έχει μπερδέψει με το πουλάκι του, και θα σε γ@Μ*sεΙ!!!
Τα πράγματα είναι απλά. Παραδειγματική τιμωρία των αστυνομικών που κάνουν άσκοπη ή αδικαιολόγητη χρήση του όπλου τους ακόμη κι αν δεν υπάρξουν θύματα!
Αλλά κόρακας κοράκου μάτι βγάζει; Σιγά μην αρχίσουν να καρφώνουν ο ένας τον άλλο.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#29 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

    Wotalicious!

  • Members
  • 959 posts

Posted 07 December 2008 - 10:41

ΕΛΕΟΣ ΡΕ DANTE... Που το ειδες οτι το παω σε πολιτικο debate?

Απλα πρεπει να δουμε γιατι εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει ως κοινωνια..

Και ο αστυνομικος που πυροβολησε, παιδι ηταν καποτε και αυτος με αισθηματα οπως και ο 15αχρονος. Δηλαδη ο ενας ηταν αγωνιστης και ο αλλος ηταν φασιστας? Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...

Πρεπει, λεω, να δουμε ποιοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι που οδηγησαν τον νεαρο και αλλους τοσους νεαρους να νομιζουν οτι μπορουν να κανουν ατιμωρητα οτι θελουν στους δρομους μας, και ποιοι ειναι αυτοι που εχουν καταντησει την αστυνομια αχρηστη, χωρις σωστη εκπαιδευση, και ευθυνοφοβικη. Το προβλημα της αστυνομιας δεν ειναι οτι καποιοι καποτε ειναι trigger-happy, αλλα το οτι δεν ειναι σε θεση να προστατεψει τους δρομους μας και τους πολιτες. Και για αυτο φταινε πολιτικοι ολων των κατευθυνσεων, δημοσιογραφοι, που εχουν ευνουχισει οσους θελουν πραγματι να κανουν σωστα τη δουλεια τους.

Και μην ακουω χαζομαρες οτι ασφαλιτες καψαν την Αθηνα... Για μια βολτα απο το ιντυμιντια να διαβασετε τους αντιεξουσιαστες που κοκορευονται για τα καμωματα τους σε Αθηνα και Θεσσαλονικη... Δηλαδη και αυτο το site καθοδηγειται απο ασφαλιτες?

Αμα ειναι ετσι τοτε η Ασφαλεια εχει μεσο ορο ηλικιας τα 16... Γιατι εγω τετοιες φατσες βλεπω στις εικονες να ριχνουν μολοτωφ...
Posted Image

#30 Glaurung

Glaurung

    Anime Fan

  • Members
  • 234 posts

Posted 07 December 2008 - 10:42

Καλά που υπάρχουν και μερικά άτομα που έχουν ενημερωθεί πριν πουν την άποψή τους .και όλως τυχαίως οι ενημερωμένοι καταδικάζουν απολύτως τους μπάτσους , χωρίς προβληματισμούς για το πώς αντέδρασε το παιδί … Είναι 100% επιβεβαιωμένο από όλους τους αυτόπτες μάρτυρες ότι ήταν ακριβώς όπως τα είπε ο Dante . Ήταν δολοφονία εν ψυχρώ . Όλοι να πάν σήμερα στις πορείες που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα , ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων ,έστω και αν θεωρείτε ότι φταίει και το παιδί . Το πρόβλημα είναι οι *&#*$& αστυνομικοί που έχουν τρελαθεί , και την Πέμπτη γνωρίζεται τι ξύλο ρίξανε .

ΥΣ Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων , δεν είναι όλοι οι «μπάτσο-γουρούνια-δολοφόνοι» .
Posted Image