Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης


  • This topic is locked This topic is locked
400 replies to this topic

#76 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 07 December 2008 - 14:13

ενταξει,ασ πουμε οτι εφταιγε ο αστυνομικος γιατι ομως να καινε και να λεηλατουν, γενικως ,τα καταστηματα δηλαδη??σε τι φταινε αυτοι που τα εχουν??και καλα επειδη οι ιδιωκτητες μερικων απο αυτα ειναι ατομα με λεφτα και ειναι δεν ξερω και γω τι ???δλδ αν καταστρεφοταν καποιο απο αυτα ολοσχερως,οι υπαλληλοι τι θ εκαναν???τεσπα αυτο που ξερω και το ξερουν ολοι σχεδον ειναι οτι στην χωρα αυτη τιποτα δεν παει σωστα και οτι υπο αυτεσ τισ συνθηκες δεν προκειται ποτε να παει κατι σωστα...


Ποσες βιτρινες κοστιζει μια ανθρωπινη ζωη ρε akane ??

O νομος ειναι της φυσικης και λεει ''Δραση-Αντιδραση''

Οταν σε νευριαζουν ειναι λογικο να αντιδρας...εσυ ποσες φορες εχεις πραγματικα νευριασει?

Εγω 3 σε ολη μου την ζωη και στις 3 βαραγα οτι εβρησκα μπροστα μου...ειμαστε ανθρωποι ΟΛΟΙ και οταν καταπιεζομαστε αντιδραμε οπως ολα τα ζωα, οποτε να μην ακουω ουτοπιες περι ''ψυχρεμιας'' οταν συμβαινουν τετοια περιστατικα.

Γιατι καθησμενοι στα σπιτια μας ολοι μια χαρα ψυχραιμια εχουμε, οταν σου συμβει εσενα θελω να δω πως θα αντιδρασεις.

ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !
ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ !

ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΥΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Δεν ειναι κατι που το επικροτω ...ειναι απλα κατι που μου φαινεται αναμενωμενο.

#77 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 07 December 2008 - 14:13

αν θεωρειτε το καψιμο της τραπεζας και των αστυνομικων κεντρων βανδαλισμο τοτε δεν αξιζει να ξαναγραψω σε αυτο το thread
οταν δειτε να πευτει ο ουρανος στα δικα σας τα κεφαλια τοτε θα δειτε τι σημαινει εκεινος ο βανδαλισμος

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#78 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 07 December 2008 - 14:19

Κοίτα, έζησα 23 χρόνια στην Ελλάδα και νομίζω ότι έχω δικαίωμα άποψης. Ενδιαφέρομαι για την Ελλάδα όσο ο κάθε Έλληνας και μπορείς να δεις ότι έχω γράψει αρκετά πράγματα εδώ, πράγμα που δείχνει ότι αν μη τι άλλο ενδιαφέρομαι αρκετά. Τα πράγματα τα ξέρω όσο τα ξέρει κάθε απλός Έλληνας.

Λοιπόν, το ότι το κράτος δε σέβεται τους πολίτες του σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι κάτι καινούριο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εμείς πρέπει να κάνουμε γυαλιά-καρφιά και να αρχίζουμε πετροπόλεμο. Τα στραβά διορθώνονται με ηρεμία και δημοκρατικά μέσα. Εάν κάθε αδικημένος έσπαζε δε θα έμενε τίποτα όρθιο. Έχουμε κερδίσει κάτι με το να καταστρέφουμε τις κρατικές δομές; Συμφωνώ ότι έχουν πρόβλημα αλλά με την καταστροφή τους δεν κερδίζουμε κάτι.


εδώ είναι που διαφωνούμεκ αι συμφωνούμε συγχρόνος...

με τα "νεύρα" δεν κερδίζεις τίποτα...είναι και ο χειρότερος σύμβουλος....
το θέμα δεν είναι σεβασμού...το θέμα είναι εξυπνάδας......άμα θες να κάνεις κάτι κάντο έξυπνα...
αλλά όχι επειδή σέβεσαι αυτούς που δεν σε σεβάστηκαν.αλλά επιεδή θες πραγματικά να κάνεις κάτι...πιστεύω καταλαβαίνεις τι λέω...και νομίζω πως συμφωνούμε..
Posted Image
Spoiler:

#79 roriconfan

roriconfan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 December 2008 - 14:19

Αναρωτιέμαι τι θα λένε γι' αυτόν τον φόνο οι χιλιάδες καταστηματάρχες που τους καταστρέφουνε το μαγαζί κάθε μήνα.
"Όχι ρε, πάλι φωτιά θα μου βάλουνε απόψε τα κωλόπαιδα" ή μήπως "Ρε τα γουρούνια, που σκοτώνουνε παιδιά και αναγκάζουνε τους υπόλοιπους να βάλουνε λογικά φωτιά στο μαγαζί μου".

Κοροϊδευόμαστε τώρα, ένας φόνος γίνεται και η Αθήνα γεμίζει φωτιές. Τι ακριβώς θα λυθεί έτσι; Θα αναστηθεί το παλλικάρι; Θα το μετανοιώσουνε οι αστυνομικοί; Η δικαιοσύνη θα θριαμβεύσει;

#80 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,107 posts

Posted 07 December 2008 - 14:21

Διαβάζοντας την πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ δεν πίστευα τα μάτια μου. Η πλειοψηφία των ποστ είναι υπέρ της αστυνομίας και προσπαθεί να της βρει ελαφρυντικά; Τουλάχιστον από τη δεύτερη και μετά ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο.
Τώρα εγώ τι να πω; Μάλλον ότι δεν με ενδιαφέρει εάν τα παιδιά έβρισαν τους μπάτσους ή το αντίθετο. Δεν με ενδιαφέρει αν πέταξαν πράγματα στο περιπολικό ή όχι. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας "άνθρωπος" τράβηξε το όπλο που του εμπιστεύθηκε η πολιτεία - και κατ` επέκταση η κοινωνία - και πυροβόλησε εν ψυχρό ένα δεκαπεντάχρονο παιδί. Όλα τα υπόλοιπα έχουν μικρή σημασία. Γιατί η πράξη αυτή θα μπορούσε ίσως να δικαιολογηθεί μόνο σε περίπτωση που δέχονταν πυροβολισμούς, αλλά ακόμα και τότε θα έπρεπε να πυροβολήσουν στα πόδια και όχι στο στήθος.

Επιπλέον ακούω τώρα στις ειδήσεις ότι οι "αστυνομικοί" κινήθηκαν από μόνοι τους, χωρίς να ενημερώσουν τους ανώτερους ή να ζητήσουν συνδρομή ενισχύσεων ενάντια μιας ομάδας 30 ατόμων. Αν ισχύει αυτό, οι ίδιοι προκάλεσαν ουσιαστικά το επεισόδιο που οδήγησε στο θάνατο, δεν επενέβησαν βάση εντολών, αλλά από ότι φαίνεται επειδή έτσι τους καυλ****. Αν είχαν κινηθεί πιο ψύχραιμα ή πιο οργανωμένα, και πάντα βάση εντολών, ίσως το "θέμα" να έληγε απλός με κάποιες συλλήψεις, και όχι με θάνατο.

Όσο για τα μαγαζιά που έσπασαν οι διαδηλωτές, η πράξη αυτή με βρίσκει και μένα αντίθετο. Ένα μαγαζί που μπορεί να έχει φτιάξει ο άλλος με κόπο, δεν πρέπει να γίνεται στόχος, δεν νομίζω ότι έτσι περνάνε κάποιο μήνυμα, το αντίθετο μάλιστα, δημιουργούν αντιπάθειες μέσα στην κοινωνία.



#81 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 07 December 2008 - 14:39

αν θεωρειτε το καψιμο της τραπεζας και των αστυνομικων κεντρων βανδαλισμο τοτε δεν αξιζει να ξαναγραψω σε αυτο το thread
οταν δειτε να πευτει ο ουρανος στα δικα σας τα κεφαλια τοτε θα δειτε τι σημαινει εκεινος ο βανδαλισμος


Αντί να κάψεις τράπεζες, καλύτερα να την πεις σε αυτούς που κάνουν καταθέσεις. Οι τράπεζες υπάρχουν γιατί κάποιοι (οι περισσότεροι Έλληνες) τις χρησιμοποιούν. Προσωπικά θεωρώ τις τράπεζες "νόμιμους κλέφτες", αλλά αυτό δε με νομιμοποιεί να τις καταστρέψω. Η αστυνομία υπάρχει θεωρητικά για να προστατεύει τους πολίτες. Το ότι αποτυγχάνει μερικές φορές δεν είναι κάτι νέο, αλλά και πάλι δεν πρέπει να καταστρέφουμε.

sgouver, θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου και εσύ και ο καθένας μας. Υπάρχουν τόσοι πόλεμοι και αδικίες, που κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι διαρκώς οργισμένοι. Το ότι η αστυνομία έχει προβλήματα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται καταστροφές και βανδαλισμοί. Ή τουλάχιστον να μην τους βαπτίζουν κάποιοι αγώνες. Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές δε γίνονται λόγω της κακής αστυνομίας, αλλά λόγω της κακής παιδείας. Τέτοια συμβάντα νομίζεις ότι γίνονται σε όλες τις χώρες;

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#82 sgouver

sgouver

    One Piece Maniac

  • Members
  • 540 posts

Posted 07 December 2008 - 15:03

sgouver, θα πρέπει να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου και εσύ και ο καθένας μας. Υπάρχουν τόσοι πόλεμοι και αδικίες, που κανονικά θα έπρεπε να είμαστε όλοι διαρκώς οργισμένοι. Το ότι η αστυνομία έχει προβλήματα δε σημαίνει ότι πρέπει να γίνονται καταστροφές και βανδαλισμοί. Ή τουλάχιστον να μην τους βαπτίζουν κάποιοι αγώνες. Οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές δε γίνονται λόγω της κακής αστυνομίας, αλλά λόγω της κακής παιδείας. Τέτοια συμβάντα νομίζεις ότι γίνονται σε όλες τις χώρες;


Το ξερω οτι υπαρχουν πολεμοι και αδικιες...

Αλλα αυτο που εχει αμεση εππιροη σε μενα ειναι κατι που γινεται σε αποσταση 20' απο το σπιτι μου.
Το οτι τα παιδακια πεινανε στην Αφρικη ειναι μεγαλο παγκοσμιο προβλημα εδω μιλαμε για την χωρα μας και την πατριδα που μεγαλωσαμε.
Αλλιως στεναχωριεσαι οταν πεθαινει καποιος στην Αμερικη και αλλιως οταν πεθαινει καποιος της διπλανης σου πορτας...εδω τα πραγματα ειναι απλα Athanasiou και εχουν να κανουν με την ανθρωπινη επιβιωση.

Μπορειτενα θελετε ολοι μια παγκοσμιοποημενη αγαπημενη κοινωτητα αλλα θα χεστητε απανω σας οταν μαθατε οτι δολοφονιθηκε ο ενηκος του κατω οροφου εν αντιθεση αυτο μπορει να συμβει καπου μακρια και να μην σας κανει εντυπωση...

--------------------
Σημερα Εχουμε να κανουμε με την πληρη διαφθορα της αστυνομιας...

1)Απο πλευρας διακινησης Ναρκωτικων
2)Προστασιες μαγαζιων ή να δουλευουνε παραλληλα σαν μπραβοι σε νυχτερινα κεντρα.
3)Εχουμε να κανουμε με κυκλωματα λαθρωμεταναστευσης.

και η λιστα δεν τελειωνει... οπως και οι μιζες.

Παραλληλα εχουμε μια υποκριτικη υποστιριξη της δικαιοσυνης (βλ.ζαρντινιερα) σε εγληματικες ενεργειες.

Πλεον η οργη ειναι διαχυτη και αναμενωμενη και ολοι μπορουμε να την αντιληφθουμε γυρο μας...και η οργη φερνει μαζι της πολλα αρνητικα πραγματα.

Ειναι λυπητερο αλλα ετσι ειναι.

Edit :

ZORO
Το μόνο που θα πω είναι ότι συμφωνώ με τους roriconfan και The Pirate King στο ότι αν δεν είμασταν εκεί,ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι έγινε,δεν μπορούμε να βγάλουμε καποιο σίγουρο συμπέρασμα.

Παιδια σας παρακαλω ανοιξτε κανενα ραδιο ή blog και ακουστε λιγο πριν ποσταρετε.
Απο τη πρωτη στιγμη εχουμε τουλαχιστων 6-7 αυτοπτες μαρτυρες που λενε οτι υπηρχε ΜΟΝΟ φραστικο επεισοδιο !!!
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ.
Το περιστατικο δεν εγινε σε κανενα σκοτεινο σοκακι...οι μαρτυρες περισσευουν.

Edited by sgouver, 07 December 2008 - 15:22.


#83 Zoro

Zoro

    escaping reality

  • Members
  • 2,833 posts

Posted 07 December 2008 - 15:13

Δεν έχω πολλά να πω και δεν θέλω να μπλέξω σε συζήτηση,μιας και βλέπω ότι αυτό ήδη γίνετε.

Το μόνο που θα πω είναι ότι συμφωνώ με τους roriconfan και The Pirate King στο ότι αν δεν είμασταν εκεί,ώστε να ξέρουμε ακριβώς τι έγινε,δεν μπορούμε να βγάλουμε καποιο σίγουρο συμπέρασμα.

Βέβαια,όπως ήδη ειπώθηκε,ο αστυνομικός σε καμία περίπτωση δεν είναι αθώος(ίσως ούτε και το παιδί) και πρέπει να πληρώσει γι αυτό που έκανε,αλλά ας μην το κάνουμε γενικό το πρόβλημα,υπάρχουν και αστυνομικοί που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους...ακόμη και ο συγκεκριμένος,ο οποίος έσφαλλε στην περίπτωση,δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα ότι την έκανε χάλια πριν από το περιστατικό.

Και τέλος,φυσικά είμαι κατά του οποιουδήποτε βανδαλισμού...χάσιμο χρόνου,χρήματος και ενέργειας,που ουσιαστικά το βλέπω πιο πολύ σαν μόδα τέτοιων στιγμών παρά σαν μια πράξη δικαίωσης.

#84 Sacrous

Sacrous

    Ghost Hunter

  • Members
  • 231 posts

Posted 07 December 2008 - 15:17

Καλό ταξίδι παλικάρι...
Εγώ απλά παιδιά θέλω να σας παρακαλέσω να σταματήσετε να λέτε για αναρχικούς και να τα συγχέετε όλα. Αυτοί που σπάνε επιτίθενται και κάνουν όλα αυτά είναι χαοτικοί. Ναι μπορεί μερικές φορές να είναι και αστυνομικοί αλλά πρέπει να σταματήσουν όλοι να μιλάνε για τους αναρχικούς. Αυτοί που διαδηλώνουν έχουν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και ιδεολογία είναι αναρχικοί, αυτοί που σπάνε είναι χαοτικοί.
Όσο για το όλο σοβαρό θέμα συζήτησης ακόμα και ισόβια να φάει δεν είναι αρκετό για μια τέτοια άθλια πράξη. Και δυστυχώς μπορεί να μην φυλακιστεί καν.
Από την άλλη φυλακή πρέπει να μπουν και όλοι αυτοί οι χαοτικοί που εκμεταλλευόμενοι το πολύ θλιβερό αυτό γεγονός για να κατέστρεψουν τις περιουσίες του κακόμοιρου κόσμου, θέσεις εργασίας σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά κατάσταση. Αλλά γιατί να κάνουν και οι μερικοί καλοί αστυνομικοί συλλήψεις με το κίνδυνο της ζωής τους για το πενιχρό μισθό που παίρνουν? το θέμα είναι φαύλος κύκλος και πάει κατά διαόλου. Το δικαστικό ξέρουμε ότι δεν θα δουλέψει όπως πάντα αλλά σε αυτόν τον αστυνομικό όπως και σε άλλους ομοίους του και σε αυτούς τους χαοτικούς που εκμεταλλεύονται αυτό το θλιβερό γεγονός για να σπάσουν αξίζει η εσχάτη των ποινών.

Posted Image


#85 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

    Anime Newbie

  • Members
  • 51 posts

Posted 07 December 2008 - 15:19


ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΣΥΜΨΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ DANTE

Κοιτα παλικαρι μου@Carnival of Rust...να σου πω οτι οι αναρχικοι δεν σπανε τζαμαριες και αμαξια.Αυτοι που τα κανουν και γενικα αλλα και στις πορειες ειναι ΜΑΤ/ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ με κουκουλες.Πες μου εως τωρα ποιος μλκς μπατσος εκανε σωστα την δουλεια του!?!....Μπορω να σου αναφερω ενα σωρο παραδειγματα για μπατσους. Επειδη εχω παει στα εξαρχεια και προσωπικα μου αρεσαν παρα πολυ.Μην ξεχνατε οτι εκει μεγαλωσαν Σιδηροπουλος,Ασιμος, και 1002 μεγαλοι!!!


Το αποτελεσμα για μενα πιο θα ειναι!?!? Ο μπατσος θα αθωωθει ετσι ξαφνικα....θα πουν 1002 μλκιες δικαιολογιες για να τον αθωωσουν.(ευχομαι παντως να μην την γλιτωσει οπως αναφερει ο DANTE)....Να σου πω επισης....εχεις δει ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ...ΛΕΩ τωρα...ποιοι ειναι αυτοι που κανουν τις ηλιθιοτητες μαζι με τους μπατσους!?
Και επισης αναφερεις για τα παιδια που προκαλουσαν την τυχη τους.....

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ...ποτε ενας μπατσος ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ οπλο για καμια περιπτωση.....ΚΑΙ ειδικα για κατι τετοιο...ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!



λοιπόν το θέμα μας δεν είναι να αγιοποιήσουμε τους αναρχικούς και τη σημασία έχει το αν στα εξάρχεια μεγάλωσε ο σιδηρόπουλος η ο άσημος.?
Και δεν μου λέει κάτι επειδή σου αρέσουν τα Εξάρχεια η πας συχνά και ωραία και εγώ τα ζούσα τα Εξάρχεια επί μια δεκαετία καθημερινά και έχω περάσει και εγώ από κάποια πράγματα το προσπερνάμε αυτό.

Δεν δικαιολόγησα τους μπάτσους η επικρότησα τη πράξη τους σαφώς και αυτό που κάνανε μας πηγαίνει σε εποχές μετά τον εμφύλιο όπου οι μπάτσοι κάνανε εγκλήματα κατά του λαού.

Όσον αφορά για τις είδησης αν βλέπω η όχι και ποιοι τα σπάνε από προσωπικές εμπειρίες έχω την άποψη μου.Τώρα το να μου αγιοποιήσεις ένα κίνημα επειδή βγήκανε κάποιοι καλλιτέχνες που δεν αμφιβάλλω ότι ήτανε αξιοπρεπείς μπορείς να δεις το τέλος που είχανε τα 2 συγκεκριμένα ονόματα που ανέφερες.

Το θέμα είναι ότι φάγανε ένα πιτσιρικά αλλα να κοιτάμε τη βάση που έγινε και κατέληξε στο θλιβερό γεγονός και όχι τους αναρχικούς η τα άλλα κινήματα που για μια ακόμα φορά θα κάψουνε την αθηνα σκυλεύοντας το θάνατο του παιδιού σαν αφορμή να τα σπάσουνε.
Posted Image

#86 Seirios

Seirios

    Έκτακτος νεαρός...

  • Members
  • 776 posts

Posted 07 December 2008 - 15:33

Το θέμα είναι ότι φάγανε ένα πιτσιρικά αλλα να κοιτάμε τη βάση που έγινε και κατέληξε στο θλιβερό γεγονός και όχι τους αναρχικούς η τα άλλα κινήματα που για μια ακόμα φορά θα κάψουνε την αθηνα σκυλεύοντας το θάνατο του παιδιού σαν αφορμή να τα σπάσουνε.

πες τα....σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...και θα σας πω ένα απλό πράγμα...ένα παράδειγμα...

όταν έγινε το περιστατικό με το πολυτεχνείο. όλοι οι αντιεξουσιαστές. δεν κάναν τίποτα. απλά καθόντουσαν και διαμαρτύροντουσαν ήρεμοι..ξέρετε μήπος το αποτέλεσμα?
όλος ο κόσμος αντιεξουσιαστές και μη, πηρανε το μέρος τους και τρέχανε στο δρόμο και τους υπερσπιζονταν...όταν έγινε ότι έγινε...έπεσε η κυβέρνηση!
πως περιμένεις να περάσεις το μήνημά σου όταν καταστρέφεις την ζωή αυτού που ζητάς βοήθεια???
δλδ θα σπάσουν τζαμαρίες και ότι βρούνε και περιμένουν να πάρει κανεις το μέρος του?
ντροπιάζουν όλους τουσ σοβαρούς αναρχικούς. αν διαμαρτυρόντουσας ήραμα..ακόμα και η γιαγιά μου θα ήταν στο δρόμο και θα τους υπερασπίζονταν...αλλά με το να καταστρέφουν περιουσίες ατόμων χάνουν το δίκαιο τους...
Posted Image
Spoiler:

#87 Shikamaru

Shikamaru

    So Troublesome

  • Members
  • 912 posts

Posted 07 December 2008 - 15:35

Ρε Carnival of rust δεν εχει σημασια πως κατεληξαν οι Σιδιροπουλος,Ασιμος αλλα τι κανανε στη ζωη τους.

Εβλεπα ειδησεις και ολοι λεγανε οτι οποιος φταιει θα πληρωσει αλλα ουτε μια φορα δεν ανεφεραν κανενας ποιος θα την πληρωσει.
Posted Image
Posted Image

#88 Neuro

Neuro

    Anime Professional

  • Members
  • 730 posts

Posted 07 December 2008 - 15:38

Διάβαζα και διάβαζα τις σελίδες και σε πολλά σημεία έτριβα τα μάτια μου μι πιστεύοντας στα γραφόμενα! Τα όπλα δεν τα έχουν οι αστυνομική για να πυροβολανε τον κόσμο και ας τους επιτίθεται με πέτρες ή μολότοβ, είναι εντελώς διαφορετική η κατανομή τις δύναμης! Αν ο αλός έβγαζε όπλο για να πυροβόληση κατά του αστυνομικού μόνο τότε θα δικαιολογούσα να βγάλει το όπλο του και να πυροβόληση στον αέρα και στην χειρότερα περίπτωση που κιντυνεύει η ζωή του να απάντηση! Αυτά για τους μπάτσους, τώρα από εκεί και περά η πράξη του αστυνομικού είναι απαράδεκτη και θα πρέπει να δικαστή ώστε να μάθουν και οι αστυνομική ότι δεν είναι υπεράνω των άλλον επειδή και μόνο έχουν όπλο! Τώρα για τους αναρχικούς ... βλέπω τις ειδήσεις, δεν δίνω προσοχή στο τι λένε άλλα στο τι βλέπω! Κάθε μέρα περνώ από εκεί και να πω την αλήθεια αυτό που είδα θύμιζε λες και έγινε βομβαρδισμός!!! Συγγνώμη άλλα δεν μπορεί κάποιος να μου λέει ότι και καλά είναι ξέσπασμα θύμου εξαιτίας τις δολοφονίας του παιδιού!!! Είναι βλάκιες αυτά που λένε! Καίγοντας και καταστρέφοντας?! Δηλαδή αυτό είναι εκδήλωση θύμου? Ας είμαστε σοβαρή δηλαδή, δεν είναι δυνατόν να λες πως τα κάνεις όλα αυτά από θύμο για τον άδικο χαμό του νεαρού...απλός το παίρνεις σας πρόσχημα για τις καταστροφές! Έτσι μόνο πέφτουν στα μάτια του κόσμου! Ποτέ δεν πρόκριτε κάποιος να πει ναι καλά έκαναν και ξέσπασαν...και έκαψαν την Αθήνα! Άμα συνεχιστή έτσι ανεξέλεγκτη η κατάσταση μήπως έχουν σκεφτεί ότι μπορεί να φέρουν τον στρατό? Μήπως λέω μήπως θα ήταν ωραίο εξαιτίας τον λήγον να μας επιβάλουν στρατιωτικό νόμο? Και να δώσουν και άλλα δικαιώματα στον Καραμαλι? Έτσι πλησιάζουμε στην Δικτατορία και όχι στην Δημοκρατία! Δημοκρατία είναι να μπόρες να βγεις στον δρόμο και να φωνάξεις δεν υπαρχή Δημοκρατία χωρείς κάποιος να σου πει κάτι! Καταδικάζω την πράξη του αστυνομικού και όλων αυτών που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε πεδίο μάχης! Αν νομίζει κάποιος ότι υπερβάλω για τον στρατό ε δεν νομίζω να έχει ξαναγινεί κάτι τέτοιο ξανά σε τέτοιο κλίμα!
Posted Image

#89 Strange Loop

Strange Loop

    Fabulous Boy

  • Members
  • 595 posts

Posted 07 December 2008 - 15:40

[media]http://www.youtube.com/watch?v=jwJZHcMolUA[/media]

φευγουν σαν κυριοι τα γουρουνια....εν ψυχρω δολοφονια ειναι...

#90 neo^

neo^

    Anime Freak

  • Members
  • 424 posts

Posted 07 December 2008 - 15:59

Kαι οπως παντα "η τιμωρια 8α ειναι παραδειγματικη","το μαχαιρι θα φτασει εως το κοκκαλο","θα κυνηγησουμε τους υπευθυνους"και γενικα οτι μπουρδες λενε(για να μην τις χαρακτηρισω αλλιως).......

Και βεβαια η "ΤΙΜΩΡΙΑ" θα ειναι αλλαγη αστυνομικου τμηματος και 1-2 μηνες διαθεσιμοτητα,ισως να λεω και πολυ.
Posted Image