Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Νεκρος χωρις φταιξιμο 15χρονος μαθητης
#31
Posted 07 December 2008 - 10:43
Επίσης μας έχεις παραθέσει λίστα με τις περιπτώσεις κακοποιημένων ξένων και καλά κάνεις. Μπορεί κάποιος όμως να κάνει επίσης λίστα με τα εγκλήματα που έχουν κάνει οι ξένοι στην Ελλάδα. Έτσι όπως τα παρουσιάζεις τα πράγματα δείχνεις ότι όλοι οι ξένοι είναι άγιοι και αδικημένοι. Υπάρχουν και εγκληματικά στοιχεία, όπως υπάρχουν και έντιμοι άνθρωποι βέβαια.
Στον κόσμο υπάρχει μεγάλη αδικία και πρέπει να αγωνιστούμε κόντρα σε αυτή. Με ειρηνικά μέσα όμως και σε κόσμια επίπεδα. Η βία και η ένταση χειροτερεύουν τα πράγματα. Μην προκαλείς τα πνεύματα.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
#32
Posted 07 December 2008 - 10:48
Edited by Dante80, 07 December 2008 - 10:58.
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
#33
Posted 07 December 2008 - 11:03
@ATHANASIU Συμπλοκή στα ΕξάΟχεια ΞΌΞµ Ξ½ΞµΞΊΟΟ Ξ±Ο€Ο ΟƒΟ†Ξ±Ξ―ΟΞ± μπάτσου - indy.gr
- Αυτόπτης είπε στο Κόκκινο 105,5
Επειδή τον έβρισε , δεν θεωρείτε δολοφονία εν ψυχρώ !?!? Τι στο κόρακα , να μην μιλάμε πια γιατί θα φάμε καμιά σφαίρα ! Δεν είναι επιτρεπτό να βρίζει το παιδί τον μπάτσο , δεν είναι όμως και επιτρεπτό να βρίζει και ο μπάτσος πίσω ! Και δεν έμεινε εκεί , έβγαλε και όπλο ! Συμμορίτες να είχαμε για την ασφάλειά μας δεν θα ήταν έτσι τα πράγματαδημοσιεύτηκε σήμερα από anonymous
ότι στη γωνία Τζαβέλα και Ζ, Πηγής, ένα περιπολικό διαπληκτίστηκε με μια παρέα. Τίποτα σοβαρό, ούτε ξύλα ούτε κάτι άλλο. Έφυγαν και δύο πλαστικά μπουκαλάκι με νερό προς το περιπολικό. Αυτό έφυγε και μετά από 5 λεπτά οι 2 μπάτσοι γύρισαν και ξανάγινε διαπληκτισμό, πάλι χωρίς ξύλα, αλλά σχεδόν αμέσως ο ένας μπάτσος έβγαλε το περίστροφο και πυροβόλησε 2 φορές.
Αυτή την μαρτυρία επιβεβαίωσαν κι άλλη αυτόπτες και η κοπέλα που αναφέραμε παραπάνω ότι μένει ακριβώς εκεί.

#34
Posted 07 December 2008 - 11:14
Τι πάει να πει οτι ο κάθε άνθρωπος έχει τα οριά του????
Μη με βγάζεις από τα ρούχα μου πρωί πρωί το κέρατο μου, δεν υπάρχει ΟΥΔΕΜΙΑ δικαιολογία, ακόμα και σωματική βία να είχε ασκήσει ο 15χρονος, ακόμα και δεν ξέρω γω τι.
Ήταν καθαρά επίδειξη τσαμπουκά και ισχύος. Οι τύποι θα μπορούσανε να αποφύγουνε όλο το σκηνικό, αλλά αντι αυτού παρκάρανε και πλησιάσανε το πλήθος. Όχι για να επιβάλλουνε καμμια τάξη, τι τάξη και με ποιόν τρόπο να επιβάλουνε 2 άτομα σε 30?
Αν δεν το καταλάβαιναν αυτό σορρυ αλλά ηταν καθυστερημένοι. Πήγαν για να δείξουνε ποιος είναι το αφεντικό. Και γιατί γνώριζαν ότι ήταν οπλισμένοι.
Τέλος πάντων, αυτοί οι 2 λίγο με ενδιαφέρει αν θα την πληρώσουνε πραγματικά.
(Αν ήταν δηλαδή σε τα χέρια μου θα τους κρέμαγα από τη γλώσσα στην πλατεία συντάγματος για παραδειγματισμό...Αλλά δεν είμαστε μουλάρια γαμώτο να πρέπει να μας δείρουν για να καταλάβουμε οτι κάποια πράγματα δεν γίνονται.. Τι παραδειγματισμός γαμώτο, αυτά είναι μεσαιωνικά πράγματα..)
Το ζήτημα είναι ότι έχουμε ένα καθεστώς που συντηρεί αυτά τα συμβάντα. Και ΔΕΝ το πολιτικοποιώ το θέμα για να μην ξεφύγουμε, παρ'ότι είναι και πολιτικό, μιλάω για συνειδησιακό καθεστώς.
Στάχτη στα μάτια του κόσμου, εξιλαστήρια θύματα (αν και η λέξη θύμα φαντάζει ηλίθια, στην ουσία αυτοί οι δυο θα πληρώσουνε και πολλά άλλα μαζί) και γενικά το κράτος θα κάνει ότι μπορεί για να καθυσηχάσει και να ηρεμίσει τον κόσμο. Κυρίως μπερδεύοντας τους και πετώντας άσχετα θέματα του στύλ "ποιος παρακινεί την νεολαία να τα σπάει", πράγμα που επιβεβαιώνετε μερικά ποστ παραπάνω δλδ.
Έβλεπα τώρα τη συνέντευξη του Παυλόπουλου κ μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι. Δείχνανε μόνο τον ίδιο κ όχι τους δημοσιογράφους που ρωτάγανε, είχανε τον ιδιο να ακο΄γετε καμπάνα και τους δημοσιογράφους να μην ακόυγοντε σχεδόν καθόλου, και ταυτόχρονα δείχνανε σε διπλανό παράθυρο "κουκουλοφόρους να τα σπάνε". Πάγιες τακτικές, δεν τις βλέπουμε πρώτη φορά, αλλά εξακολουθούν να μου φέρνουνε ναυτία..
Και για να κλείσω, ο αγαπητός μας πρωθυπουργός προφανώς δεν έκανε δεκτές τις παραιτήσεις.
Είπαμε για τα μάτια του κόσμου αλλά μη το παραΜΠΙΠ το θέμα, επέσε συννενόηση του στύλ "υποβάλετε εσείς παραίτηση και την απορρίπτω εγώ, μη φοβάστε."
Πόσο σάπιοι είμαστε που ψηφίζουμε τέτοια άτομα δεν το σχολιάζω γιατί είπαμε να μην το πολιτικοποιήσουμε.
Αυτό που θα σχολιάσω όμως είναι ότι αμφιβάλω αν θα υπηρχαν διαφορετικές αντιδράσεις αν ήταν κάποιος άλλος στην εξουσία..
EDIT: Μπλέκουμε ως συνήθως τους όρους "πολιτικοποιώ" και "κομματικοποιώ" που είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος, αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
#35
Posted 07 December 2008 - 11:19
Επειδή τον έβρισε , δεν θεωρείτε δολοφονία εν ψυχρώ !?!?
Όχι, σε αυτή την περίπτωση είναι εν βρασμώ ψυχής. Συμφωνώ 100% ότι η χρήση βίας είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς με αυτά που λέμε, δεν μπορούμε να το πούμε εν ψυχρώ αν υπάρχει φραστικό επεισόδιο.
Το link που μου παραθέτεις δε μου ανοίγει, πες μου με δυο λόγια τι λέει.
EDIT: MoRmEnGiL, αυτό που είπα για τα όρια δε δικαιολογεί τη βία. Ο αστυνόμος θα πρέπει να ασκηθεί έτσι ώστε να αγνοεί φραστικές επιθέσεις και σε καμία περίπτωση να μη χρησιμοποιεί τα όπλα. Όπως λες, υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος αστυνόμος να ήθελε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, και για ένα τέτοιο άνθρωπο, ακόμα και ένα φραστικό επεισόδιο μπορεί να τον κάνει να τραβήξει όπλο. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που είναι καταδικασταίες απόλυτα. Αυτό εννοώ όταν λέω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του. Δηλαδή να μην προκαλούμε γιατί υπάρχουν και άτομα όχι ιδιαίτερα ήρεμα. Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.
Edited by ATANASHIOSU, 07 December 2008 - 11:28.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
#36
Posted 07 December 2008 - 11:35
χθες τα ειδα στην τηλεοραση και απελπιστηκα,στα δελτια το μονο που κανουν ειναι να κουκουλωνουν τον εν λογω αστυνομικο και να ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΟΥΝ την πραξη των "αντιεξουσιαστικων ομαδων"
Ξερω παιδια που ειναι αναρχικοι,εχω μιλησει με αυτους για τετοια θεματα,μπορει να μην θεωρω οτι ο τροπος τους θα φερει καποιο ουσιαστικο αποτελεσμα,αλλα ταυτοχρονα δεν ειμαι εναντιον τους,γιατι προσπαθουν να κανουν τον κοσμο να αφυπνηστει και να καταλαβει σε ποσο βαθια σκ*τα ειμαστε ασχετα αν δεν τα καταφερνουν παντα
Η ουσια ειναι οτι χαθηκε μια ζωη,χαθηκε ενας ανθρωπος που ειχε ζησει ελαχιστα,και χαθηκε με εναν βιαιο τροπο,και αυτο δεν χωραει ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
Σκεφτητε στην θεση αυτου του παιδιου να ηταν ενας φιλος σας,η ακομη χειροτερα ο αδερφος σας ή το παιδι σας,πως θα αντιδρουσατε? Τι θα λεγατε για το συστημα?
Ευχομαι τα χειροτερα στον ανθρωπο που διεπραξε αυτο το εγκλημα,και σε οσους πραττουν παρομοια.

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
#37
Posted 07 December 2008 - 11:38
Όχι, σε αυτή την περίπτωση είναι εν βρασμώ ψυχής. Συμφωνώ 100% ότι η χρήση βίας είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη, αλλά αν θέλουμε να είμαστε συνεπείς με αυτά που λέμε, δεν μπορούμε να το πούμε εν ψυχρώ αν υπάρχει φραστικό επεισόδιο.
Το link που μου παραθέτεις δε μου ανοίγει, πες μου με δυο λόγια τι λέει.
EDIT: MoRmEnGiL, αυτό που είπα για τα όρια δε δικαιολογεί τη βία. Ο αστυνόμος θα πρέπει να ασκηθεί έτσι ώστε να αγνοεί φραστικές επιθέσεις και σε καμία περίπτωση να μη χρησιμοποιεί τα όπλα. Όπως λες, υπάρχει περίπτωση ο συγκεκριμένος αστυνόμος να ήθελε να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, και για ένα τέτοιο άνθρωπο, ακόμα και ένα φραστικό επεισόδιο μπορεί να τον κάνει να τραβήξει όπλο. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις που είναι καταδικασταίες απόλυτα. Αυτό εννοώ όταν λέω πως ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του. Δηλαδή να μην προκαλούμε γιατί υπάρχουν και άτομα όχι ιδιαίτερα ήρεμα. Να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.
Πραγματικά δε με ενδιαφέρουν τα όρια του άλλου. Του έδωσα όπλο και τον έβγαλα στους δρόμους. Δεν βασίζω την σωστή λειτουργία του σε αύτη τη θέση που έχει στα όρια του. Σε λίγο δλδ θα μας πυροβολούν επειδή τους μιλήσαμε στον ενικό? Και τί θα γίνει όταν αγανακτισμένος κόσμος αρχίσει να αντεπιτίθετε? Θα χυθεί αίμα..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
#38
Posted 07 December 2008 - 11:41
Το link είναι μια παρουσίαση των γεγονότων , ταυτόχρονα με τις εξελίξεις . Αργεί λίγο να το ανοίξει , αν θες ξαναδοκίμασε . Είναι της ίδιας μορφής όπως και το απόσπασμα που έβαλα .

#39
Posted 07 December 2008 - 11:42
#40
Posted 07 December 2008 - 11:45

#41
Posted 07 December 2008 - 11:47
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
#42
Posted 07 December 2008 - 11:49
Δηλαδη εχω ενα οπλο και μπορω να το παιζω υπερανω?!
Οπως και να χει η εξουσια διαφθειρει παρα πολυ με αποτελεσμα να χανεις τα μυαλα σου.
@MormEnGil and @Ano! συμφωνω απολυτα σε αυτα που λετε.Δεν φανταζεστε ποσο με εχετε καλυψει με αυτα που εχετε πει.
Και δεν υποκινουμαι απο Site οπως Indymedia και αλλα.Εχω τις δικες μου αποψεις πανω σε καποια θεματα.
Οπως και να χει ευχομαι να το πληρωσει πολυ ακριβα γιατι δολοφονησε ενα αθωο παιδακι.Μια ψυχουλα που ηταν μολις 15 χρονων.
#43
Posted 07 December 2008 - 11:54

#44
Posted 07 December 2008 - 11:55
ΥΣ όπως πάντα , δεν μπορείς να πιστεύεις απόλυτα κάποιες πληροφορίες , πρέπει να τις αξιολογείς . Δεν λέω τι άμα διαβάσετε αυτά που λέει το site θα μάθετε 100% την αλήθεια ,τις διασταυρώνουμε κιόλας τις πληροφορίες

#45
Posted 07 December 2008 - 12:04
Νομικά, δε γνωρίζω αν το εν βρασμώ ψυχής μπορεί να ειπωθεί για αστυνόμο. Πιστεύω βέβαια πως δεν πρέπει να ισχύει, αφού θα πρέπει να υπάρχει στοιχειώδης εκπαίδευση. Ωστόσο, δεν μπορώ να το πω και εν ψυχρώ.
Για μένα, το πρόβλήμα δεν είναι μόνο η αστυνομική ηγεσία. Είναι γενικά η παιδεία του κράτους. Πολλοί αρπάζονται πολύ εύκολα. Πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι και πιο ήπιοι σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Να σεβόμαστε τους άλλους ακόμα και αν έχουμε αδικηθεί. Με τη βία και το θυμό δεν αλλάζει κάτι. Βλέπω ότι γίνονται επεισόδια με φωτιές και καταστροφές. Αυτό μήπως θα έχει κάποιο κέρδος; Αυτά που λέω τα λέω για να μην πεθάνουν και άλλα παιδια, άδικα. Πολλοί θέλουν να το παίξουν ήρωες και τρώνε το κεφάλι τους. Πρέπει να μάθουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Η Ελλάδα πραγματικά έχει γεμίσει με μεγάλα λόγια, αλλά υστερεί σε μεθοδική, ουσιαστική και αθόρυβη δουλειά.
Διάβασα το link που λες. Και εκεί λέει ότι υπήρχε φραστικό επεισόδιο.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.