Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party - Xmas Special 19/12,Thessaloniki

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#76 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 21 December 2008 - 04:56

Επαυξανω τα λεγομενα του Cassiel, παρακαλειστε ολοι οσοι βγαλατε φωτο να τις ανεβασετε αυτη τη φορα γιατι τοσο καψιμο ειναι κριμα να μη μοιραστει. Onegai shimasu!

Epic Fail Guy [ Ptomahawk ]
Epic Fail Guy [ RCKiller ]
Epic Fail Guy [ ??? ]
Harajuku Girl [ Μάντα ]
"Hentai" [ ??? ]
"Hentai" [ ??? ]

Το Epic Fail εδω ταιριαζει, οι κοπελες ηταν ντυμενες οπως συνηθως ντυνονται οι κοπελες στα παρτυ και μερικοι τις χαρακτηριζουν cosplay :hahaha: Θα μου πεις εδω η Videl ηρθε με τα κανονικα της ρουχα και ανακυρηχτηκε το καλυτερο cosplay της βραδιας, αλλα τουλαχιστον κρατουσε κι ενα Death Note:Blissfull: Ξενερωσα ομως τωρα που ακουσα οτι οι τρεις μασκοφορεμενοι δεν ηταν ντυμενοι V αλλα 4chanιτικο meme...

Madara Uchiha ( Naruto Shippuuden ) [ ??? ( Girl ) ]

Εκεινη η κοπελα με την πορτοκαλι μασκα δε λες; Tobi ονομαζεται ο χαρακτηρας.

Αν μιλάμε για την ίδια φάση όπως νομίζω,εδώ έριξαν την Έφη πάνω στο τραπέζι και έπειτα στο πάτωμα:bike::fromabove:.Έλεος δηλαδή:sigh2:.Λίγη προσοχή παιδιά με αυτά.

Ολο αυτο το ξυλο που λετε ποτε επεσε και δεν το ειδα καλε; Συνηθως πρωτος πεταγομαι σε κατι τετοια και τωρα ουτε που το πηρα χαμπαρι:oo: Μηπως ηταν την ωρα που πλακωνομουν αλλου;

Ειχα βεβαια την τυχη να γνωρισω τον φιλτατο zauk που ανεβηκε απο Αθηνα και τον Dark Quincy (ναι σορρυ, ετσι θα σε φωναζω και εγω πλεον :P).Αλλα ηρωικο ηταν και οταν μου κανει μια ο zauk: "να αυτος ειναι ο adventurer". Κοιταω βλεπω απο πισω μια απιστευτη περουκα και μια λευκη στολη. "αυτος το avatar του ντυθηκε? " του κανω μια.Και απλα γυρναει εκεινη τιν στιγμη και βλεπω το γραμμα στην στολη και φωναζω "Ε ΟΧΙ και ομαδα πυραυλος ! xD"

Τωρα εξηγειται γιατι ειχες τετοια αντιδραση οταν με πρωτοειδες, η εκπληξη σου ηταν χαρακτηριστικη μπορω να πω:hahaha:

*

Edit : LOL, οπως φαινεται το συνηθιζω να χανω επεισοδια, ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι ο Djdragon ειχε ντυθει cosplay! Ξερει κανεις αν και αυτες οι κοπελες ηταν επισης cosplay?

Edited by Adventurer, 21 December 2008 - 05:52.

Posted Image

#77 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 21 December 2008 - 11:23

Λοιπον η κοπελα με τα κοκκινα μαλλια την λενε κατερινα και ειναι η κολλητη μου εκει που σπουδαζουμε!(ηταν αυτη με το κινητο που τραβουσε!)Τωρα η αλλη με την επαγγελματικη φωτο. ειναι η φιλη της εφης και την γνωρισα πρωτη φορα εχθες! Για πια "σοκαριστικη" φωτο λετε? γιατι μαλλον το εχασα! Cassiel τις φωτο θα προσπαθησω να τις παρω 90% σιγουρα!

Οπότε καλά τα κατάλαβα:wooi2:.Για την φώτο θα καταλάβεις και μόνη σου μόλις την δεις."Σοκ" από κάθε άποψη:hiding_something:.Μόνο 90%:OMG3:;

οι κοπελες ηταν ντυμενες οπως συνηθως ντυνονται οι κοπελες στα παρτυ και μερικοι τις χαρακτηριζουν cosplay

Ε κοίτα εφόσον "κέρδισαν" το όνομα,πλέον πρέπει να αναφερθούν:wis:.Σκεφτόμουν βασικά αν έχουν γενικά νόημα τέτοιες αναφορές,γιατί θα γέμιζε η λίστα με Goth [ ??? ].

Θα μου πεις εδω η Videl ηρθε με τα κανονικα της ρουχα και ανακυρηχτηκε το καλυτερο cosplay της βραδιας

Φαντάσου να ντυνόταν και κανονικό cosplay.Θα έπαιρνε και διεθνές βραβείο:hahaha:

Εκεινη η κοπελα με την πορτοκαλι μασκα δε λες; Tobi ονομαζεται ο χαρακτηρας.

Oh damn.Μήπως έκανα spoil κάτι που δεν έπρεπε:sigh2:(και στον εαυτό μου...);Γιατί δεν έχω δει/διαβάσει τόσο μακριά Naruto Shippuuden και απλά το βρήκα στο Google...

Μηπως ηταν την ωρα που πλακωνομουν αλλου;

Μπα,γιατί και εσύ πλακωνόσουν σε ένα υποσύνολο της συνολικής περιοχής που κατέλαβαν οι άλλοι,οπότε δεν μπορούσες να το έκανες ταυτόχρονα την ίδια στιγμή.Θα είχες βρεθεί πιθανότατα στον 1ο όροφο από κανένα σπρώξιμο αν ήταν έτσι:fromabove:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#78 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 21 December 2008 - 12:08

Edit : LOL, οπως φαινεται το συνηθιζω να χανω επεισοδια, ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι ο Djdragon ειχε ντυθει cosplay! Ξερει κανεις αν και αυτες οι κοπελες ηταν επισης cosplay?

αυτες οι κοπελες απλα δεν ειχαν στολη και εβαλαν κατι για να μοιαζουν με cosplay.η ξανθια εψαχνε για κερατακια απο elfen lied και τελικα δεν βρηκε οποτε αρκεστηκε σε αυτα τα ρουχα για να ειναι μεσα στο κλιμα. Η αλλη απλα ηθελε να ειναι στο κλιμα..:nbleed:

#79 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 21 December 2008 - 12:36

well,το παρτυ ηταν καλο..Ακομα πιστευω οτι δεν ειναι ο καταληλος χορος για να υποστιριξει τετιου ειδους party αλλα ολα με την ωρα τους.Γνωριζα μερικα απο τα ατομα που ηθελα να γνωρισω....Ε ρε Ano! δεν το ηξερα πως εισουν εκει...Ειμουν ενας Που τον ειδες(αν τον ειδες/πρωτη φορα εκει μεσα)με μια Μπλουζα RANCID.Aντε να δουμε κανεναν απο εσας Αθηνα...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#80 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 21 December 2008 - 16:32

@Orion

Λες Πανο μου να τις πουμε τι φωτο βγηκα?!?! :P
Ζαuk φιλε μου οποτε μπορεσω θα κατεβω με την 1η ευκαιρια Αθηνα!!! :D

( μα τι κοπανημα καναμε?) κοντεψα να πεσω απο το μπαλκονι πανω!!! LOL

Tiger-stock-blog-header.jpg

#81 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 21 December 2008 - 16:39

;268427']well,το παρτυ ηταν καλο..Ακομα πιστευω οτι δεν ειναι ο καταληλος χορος για να υποστιριξει τετιου ειδους party αλλα ολα με την ωρα τους.Γνωριζα μερικα απο τα ατομα που ηθελα να γνωρισω....Ε ρε Ano! δεν το ηξερα πως εισουν εκει...Ειμουν ενας Που τον ειδες(αν τον ειδες/πρωτη φορα εκει μεσα)με μια Μπλουζα RANCID.Aντε να δουμε κανεναν απο εσας Αθηνα...

μαλλον δεν σε ειδα..κριμα παντως,ειχα αρκετα καμμενη διαθεση εκεινο το βραδυ και θα βγαζαμε πολυ γελιο..
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#82 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 December 2008 - 20:16

οι κοπελες mika-kun (εγω και μια φιλη μου) δεν βρικαμε τιποτα να φορεσουμε...!!!την επομενη φορα ομως θα ντυθω κανονικο cosplay..!
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#83 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 21 December 2008 - 20:43

σορρυ καντορο!!!!
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#84 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 21 December 2008 - 22:54

@Orion

Λες Πανο μου να τις πουμε τι φωτο βγηκα?!?! :P

Και να χαλάσει το surprise:hiding_something:;Καταλαβαίνεται από μόνη της ποια είναι μόλις την δει:hahaha:.Αλλά αν θες πες ελέυθερα.Αν μπορείς:blush2::hihi2:

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#85 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 22 December 2008 - 17:45

Edit : Διορθωσα μερικα λαθακια. Σορρυ παιδες αλλα δεν μπορω να τα θυμαμαι ολα. Thanks!

Το παρτυ τα εσπασε και ηρθε η σειρα μου να postαρω τις φωτογραφιες που τραβηξα. Απο αυτες μονο μια βγηκε κουνημενη (Kantoros θα σε σκισω που με κουνησες :P ) ... Κριμα και τα σπαει κιολας. Οι φωτογραφιες ειναι πολλες, but we got time...

1. O Luffy-kun ντυμενος... Luffy. :P Αποφασισε να το γυρισει στις μπυρες (αφου δεν ειχαμε κρεας...) Προσεξ'τε και τον Pikachu...
Posted Image

2. Να και το payback απο το χερι του Zauk αφου εκλεψε τον Pikachu του Pokemaster Panos P (Triple "P" δηλαδη, Cassiel).
Posted Image

3. O NTG (Θοδωρης) ντυμενος L με ενα... γλειφιτζουρι στο χερι. Παντα ελεγα οτι ειχε κατι το emo μεσα του... :P
Posted Image

4. Μια φωτογραφια απο τον πανω οροφο.
Posted Image

5. Η Alex90 με το αγορι της (Thanks for the confirmation :D ).
Posted Image

6. O Phm (Νικος) εκλεψε τον Pikachu απο τον Panos P και αποφασισε να απαθανατισει τη στιγμη (με τη βοηθεια μου φυσικα :P )
Posted Image

7. H Μαντα ντυμενη Harajuku Girl. Free hugs for everyone! <3
Posted Image

8 & 9. O SSJGojeta εκλεψε τον Pikachu απο τον Panos P ο οποιος με τα χερια απλωμενα τον ζηταει πισω! Δυστυχως ομως για τον SSJGojeta, λιγη ωρα αργοτερα ο Pikachu τον παρελυσε με ηλεκτρισμο και ο Panos P γελαει καλυτερα γιατι γελαει τελευταιος!
Posted ImagePosted Image

10. You must fight back! Ο SSJGojeta ελευθερωνεται απο την παραλυση του Pikachu και με την Δυναμη της Οργης προσπαθει να τον νικησει.
Posted Image

11. Ο Adventurer σε σχημα... Team Rocket! James για την ακριβεια, αλλα ο τροπος που κραταει την Pokeball και το τριανταφυλλο μου φαινεται περισσοτερο για Jessie, δεν νομιζετε? :P
Posted Image

12. O Panos P και ο Phm προσπαθουν να βαλουν τον Pikachu μεσα στην Pokeball του, ματαια ομως...
Posted Image

13. To κοιμησμενο της υποθεσης, ο Uchiha Sasuke.
Posted Image

14. Ο DjDragon, ντυμενος Kenji Harima, ετοιμαζεται να μπει στην μαχη των cosplays...
Posted Image

15. Λιγο πριν ξεκινησει η μαχη ομως, ο Uchiha Sasuke κλεβει τον Pikachu και τον βαζει διπλα στο cursed seal του για ενα thunder combination.
Posted Image

16. Beg for mercy!
Posted Image

17. Two versus two! Η μαχη των Pokemon (ημιτελικος μεχρι την μαχη με τα cosplay) μεταξυ Panos P και James! 4 Pokeballs, 4 Pokemon!
Posted Image

18. Ξεπηδησε o Tao Ren (Kantoros) απο το Shaman King και πηγε να τα βαλει με τον SSJGojeta ο οποιος του εκλεψε το οπλο και απειλει να τον αποκεφαλισει!
Posted Image

19. James εναντιον Uchiha Sasuke (Shippuuden).
Posted Image

20. I come to you now, at the turn of the tide! Ο Panos P μπαινει στη μαχη για να βοηθησει τον James!
Posted Image

21. Η Misa (Videl) δειχνει τι θα κερδισει ο νικητης.
Posted Image

22. Μια παυση του αγωνα για μια οικογενειακη φωτογραφια. Απο αριστερα : Panos P, Misa, Uchiha Sasuke (Shippuuden), Tao Ren & Kenji Harima.
Posted Image

23. Μερικα απο τα κοριτσια της βραδιας, μπροστα στον φακο. Ακουσα πως ο LastQuincy ενδιαφερεται για την κοκκινομαλλα...
Posted Image

24. Και η μαχη ξεκινα : Harima Kenji, Panos P VS Uchiha Sasuke, Phm & Tao Ren! Η ομαδα στα δεξια εχει το πλεονεκτημα...
Posted Image

25. Μια ματια εξω απο το ματς, λογω λογοκρισιας... Chrome Dokuro με ενα παγερο βλεμμα. Καποιος πειραξε τον Mukuro-sama και τον κοβω να τον στελνει η Chrome να μαζεψει πολλα ραδικια...
Posted Image

26. Ο Luffy μας δειχνει τα μπρατσα του καθως καπνιζει (πανε οι μπυρες ΚΑΙ το κρεας, ειναι παρελθον!). Και αντρας και πολλα βαρυς!
Posted Image

27. Ο Panos P ομως φαινεται να εχει βαρυτερο χερι...
Posted Image

28. Απο αριστερα : Sakura-chan, Chrome Dokuro και η φιλη τους (της οποιας το ονομα μου διαφευγει ας με διαφωτισει καποιος).
Posted Image

29. Πισω στην μαχη! Battle Royal! Uchiha Sasuke (Shippuuden) VS Uchiha Sasuke (Modern :P ) VS Tao Ren!
Posted Image

30. H καλυτερη φωτογραφια της βραδιας. Kantoros, την εβαψες αν με ξανακουνησεις, beware! :P
Ποιος θα το πιστευε οτι ο Uchiha Sasuke (Shippuuden) θα τολμουσε να απλωσει λεπιδα στον Αγιο Gojeta?
Posted Image

31. The ultimate me! Κοιταχ'τε πως με κανανε... Αλλο που δεν ηθελα. :P Ειδες? Αυτος ειναι Αγιος Βασιλης!
Posted Image

32. Και την θεση μου πηρε... ο LastQuincy!
Posted Image

33. Ο Billmcnik μας δειχνει το poster του καταζητουμενου Kitaro και μας προσφερει το ποσο που βλεπετε σε οποιον τον πιασει...
Posted Image

34. Ο Phm ως Αναποδος Βασιλης. Nice, tardcake. :P
Posted Image

35. H Misa, με το Death Note σκοτωσε τον Kitaro και ο Billmcnik ετοιμαζει την επιταγη.
Posted Image

36. Ε βεβαια, αφου περασαν 3 ωρες ο Modern Sasuke αποφασισε να ξυπνησει, αλλα παλι αραχτο τον βλεπω. Θελεις κι εσυ να μαζεψεις μερικα ραδικια?
Posted Image

37. Οσοι επεζησαν απο το Battle Royal ετοιμαζονται να αποκεφαλισουν τον James, τον μοναδικο επιζωντα και να κερδισουν το ματς.
Posted Image

38. Δεν γνωριζω καμια απο τις 2 κοπελιες αλλα οπως βλεπετε εχουν ντυθει πολυ προκλητικα. Οχι μονο εκαναν ενα hentai cosplay αλλα οταν μιλησα μαζι τους ανακαλυψα οτι ειχαν μπει και στο πετσι του ρολου! Well done (δεν επιτρεπεται να πω τι εκαναν για προφανεις λογους :P ).
Posted Image

39. Τελος, οι διοργανωτριες της βραδιας, Mona Risa & Somnium In Tenebris.
Posted Image

Photo Of The Night :

40. Union Sagittarius με ενα παγερο και sexy βλεμμα, το μοντελο του AnimePlanet και του Anime.GR αποφασισε να μου χαρισει μια (ΜΟΝΟ :( ) αποκλειστικη φωτογραφια.
Posted Image

Edited by [Aoshi], 23 December 2008 - 11:44.

Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#86 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 22 December 2008 - 20:48

1, 2, 26, 39 kai 40 οι αγαπημένες μου, εννοείται για τις τρεις πρώτες ξέρεις γιατί <33 Και η μικρή βγήκε κούκλα, ασ'τη να λέει ότι είναι χάλια και είναι χάλια. Το μωρό μου, κουκλί, κουκλί xD

Aoshi γιατί επιμένεις να προκαλείς φασαρίες;
Spoiler:

Kαλά, είδα και του DjDragon στο ανιμπλάνετ, τέλειοι είστε όλοι, μα την αλήθεια...xx ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ uNEDITED ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΤΙ ΡΕΕΕΕ είπαμε, δεν είστε επαγγελματίες, αλλά έστω το Microsoft Office Pic+Fax viewer ενα ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ πρόγραμμα τα βγάζει τα κόκκινα μάτια, έλεος. Θέλετε με το΄ζόρι να μου ανεβάσετε την ήδη καλπάζουσα μυωπία μου, σας ξέρω εγώ...:P

Anyway, τώρα περιμένω και του Γιάννη, και τις φωτό από το meeting για χαρη του Zauk την κυριακή, και καλή χρονιά στα otaku μετά xD
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#87 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 22 December 2008 - 21:07

Ωραιες οι φωτο σου, Αοσι! Τους Luffy και SSJGojeta τους εβγαλες ιδιαιτερα καλα! Βεβαια αν νομιζεις οτι η U.S. φωτογραφηθηκε αποκλειστικα απο σενα σε γελασανε! :kakaka:

@Hitorinai, don't worry γιατι αυτο ακριβως προσπαθουσα να πετυχω. Ο James ειναι απο τη φυση του bishounen κι ετσι προσπαθουσα να bishounen-ισω στις φωτογραφιες οσο πιο πολυ μπορουσα.

Δυστυχως μου εχουν τυχει τοσες καθυστερησεις αυτες τις μερες που με το ζορι αν προλαβω να ανεβασω τις δικες μου αυριο βραδυ:run:
Posted Image

#88 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 22 December 2008 - 21:37

Aoshi μιας και έφυγες σχετικά νωρίς δεν περίμενα να είχες βγάλει τόσες αλλά ευτυχώς που έκανα λάθος.Άντε κορυφαίος και εσύ.Το ίδιο και για τις φώτο του DJDragon στο animeplanet.Άντε τώρα και οι υπόλοιποι.Btw σε λάθος κοκκινομάλλα αναφέρεσε νομίζω XD.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#89 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 22 December 2008 - 23:14

@Adventurer, οκέι, αυτό το ξέρω, ένεκα και οι συνομιλίες με την Κάππα της οποίας ήταν ο αγαπημένος, απλά δεν μου πολυάρεσε ο τρόπος που το έθεσε, αυτό ήταν όλο. Και δεδομένης της διάθεσής σου την Κυριακή το απόγευμα, τουλάχιστο μέχρι να φύγω εγώ, δεν ήθελα να πλακωθεί κανείς εδώ μέσα. [Οκέι, πάντως αν ερχόσουν και έβλεπες το χαστούκι που έφαγε ο luffy όταν πήγαμε και τον βρήκαμε στα bg, θα ξεραινόσουν στα γέλια, και φυσικά δε θα 'χανες την ευκαιρία να το απαθανατίσεις. Του Αόσι του έπεσε η μπαταρία στην ψηφιακή και το 'χασε!] Α, και έχεις και PM^^

Πάντως ειλικρινά, περιμένω με ανυπομονησία. Στην τελική, τί θα έχω να χαζευω στις ατελείωτες έξι ώρες φροντιστήριο που έχω κάθε τρίτη, εεεε;
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#90 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 23 December 2008 - 00:07

Ωπα ωπα περιμενετε.
Κατ'αρχην ευχαριστω για τα καλα λογια.

Λεω να ηρεμησεις λιγο Νικη... Δεν προκειται κανεις να πλακωθει. Η αληθεια ειναι πως με τον adventurer μοιραζομαστε μια σχεση.. ΠΑΘΟΥΣ? :P

Θα μου την πει αυτος στο επομενο το κοβω. Ετοιμαζει ηδη την εκδικηση του. Και παρεμπιπτωντος δεν θελω να θιξω κανεναν απο δω της παρεας. Οτι λεω το λεω for fun και ελπιζω να το καταλαβαινετε.
Αν καποιος παρεξηγηθηκε ζηταω συγνωμη προκαταβολικα.
Posted Image
The answer lies in a place with a view.