Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japan&Anime Party - Xmas Special 19/12,Thessaloniki
Posted 18 December 2008 - 20:57
οποιος με καταλαβει κερδιζει καιρασμα 10 μπυρες
Posted 19 December 2008 - 09:26

Posted 20 December 2008 - 02:58

Επίσης κάποια μέλη του forum θα σταματήσουν να μπαίνουν για λίγο καιρό γιατί είχαν την τύχη να τους γράψω στο Death Note!
Eπίσης όποιος θέλει να γραφτεί στο Death Note μου ας συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα(φωτογραφία δεν χρειάζετε):
Όνομα:
Επώνυμο:
Όνομα Πατρός:
Όνομα μητέρας:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Τραπεζικός Λογαριασμός:
Και μια υπογραφούλα από κάτω και είσαστε οκ.
Επίσης κάποια υπέγραψε στο Death Note μου ως Lily, ποια είναι(η μήπως δεν ζει πλέον; Damn! Το ήξερα ότι ποιάνει!);
Posted 20 December 2008 - 04:06
03:30 εφυγα και πειρα και ενα satan poster,1 καρντου-3 μπυρες και 1 μαλιμπου μετα.
τις 10 μπυρες δεν τις πειρε κανεις
Posted 20 December 2008 - 06:32

Χαρηκα που τα ειπαμε με την Orion και την, πασιγνωστη πλεον, cosplayer της Real Mayer μετα τα μεσανυχτα μεχρι που μας διωξαν απο τον οροφο. Συνεχειστε να εξασκειστε στον χορο, κοριτσια!

ΥΓ: Αν ξερει καποιος να μου αναγνωρισει ποιο ειναι το cosplay της κυριας με την τριαινα σε αυτη τη φωτογραφια και κατα ποσο οι αλλες δυο ειναι επισης cosplayαρισμενες ας με φωτισει παρακαλω.
Edited by Adventurer, 20 December 2008 - 15:34.

Posted 20 December 2008 - 11:10

αντε Adventurer τσακισου να ανεβασεις τις φωτοφραφιες του εγκληματος...
ΑΑΑ!και η Lily ειναι δικια μου!

I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Posted 20 December 2008 - 12:30
Posted 20 December 2008 - 12:41
εγω δεν μπορω να πω γτ θα ψηφισω εμενα..
και ανεβαστε τις φοτογραφιες!!!!!!
Posted 20 December 2008 - 13:11
κΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΣΠΛΕΙ ΤΑ ΨΗΦΗΣΑΜΕ και τέλεια περάσαμε, και η μουσική ήταν υπέροχη, και μετά τα μεσάνυχτα έπαιξαν τα πιο καλάαααααα [οκέι, εγώ ακούω πολύ βαριά ιαπωνική, τί να κάνουμε] Και δυο φορές άκουσα τον Hyde, μια μόνο του και μια με τους L'arc en Ciel, και δυο φορές Gackt, μια το Vanilla και μια με ΜV Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus, και the Johny's juniors (Hey! Say! JUMP ish just loooveeee) and KAT-TUN, OMGGGGGG....I was crying through the whole PV! And it was an Xmas PV! Andand...AND DIR EN GREY! Oh, and Girugamesh! And DIR EN GREY! AND kyooooooo....
οΚέι, περνάω στα κόσπλει γιατί θα αρχίσω να παρλάρω για μουσική κ αντε να με σταματήσετε μετά.
Kαλά, η όλη πόκεμον φάση ήταν η ΚΑΜΕΝΗΗΗΗΗ αλλά και όλοι οι άλλοι πίσω δεν πήγαιναν! Aρχίζω να μετράω και ας μου θυμίσει κανείς αν ξέχασα κάτι...Luffy, Shippuden Sasuke, Misa, James, Ash, Kagura< και δυο που ξέρω από πού αλλά δε θυμάμαι ονόματα xD
Aντε βρε, καλό μας κάψιμο την κυριακή και του χρόνου !
Α, και Υ.Γ., ΌΣΟΙ είναι να πλακώνεστε στο ξύλο από ΄δω και πέρα όταν θα παίζει Death Note OP και ED πείτε το να σας φτιάξουμε αρένα, όχι να το κάνετε Κολοσσαίο το καημένο το μαγαζάκι, γιατι καμια ώρα θα γίνει θρύψαλλα καμια κάμερα και μετά θα τρέχουμε xD
sORE DAKE, for the time^o^ Ja neeeee, minna-saaaannnn^^
Posted 20 December 2008 - 14:38
Θα ανεβασω τις φωτογραφιες γυρω στο απογευμα.
Επισης, Adventurer, η κοπελα με την τριαινα (δεν ηξερα οτι ειναι η αδελφη της Καταρινας, thnx Νικη) εχει κανει cosplay την Chrome Dokuro απο το Katekyo Hitman Reborn!.

The answer lies in a place with a view.
Posted 20 December 2008 - 15:14

Χαρηκα που τα ειπαμε με την Orion19 και την, πασιγνωστη πλεον, cosplayer της Real Mayer μετα τα μεσανυχτα μεχρι που μας διωξαν απο τον οροφο. Συνεχειστε να εξασκειστε στον χορο, κοριτσια![/URL]
Γιαννη ηρθε η orion19 η με μενα μιλούσες και την Εφη?? Ωσο για τον χορο εαν εμενες λιγο ακομα σιγουρα θα μας εβλεπες γιατι η καταπληκτικη DJ το εβαλε για μας! Αυτες της στιγμες δεν της χανουμε γιαννη
Υ.Γ Ποτε θα ερθεις στο εργαστηριο να σου μαθουμε τον χορο?

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 20 December 2008 - 15:34

Kantoros, τι ειχες ντυθει;
Fixed:tongue2:ΑΑΑ!και η Lily ηταν δικια μου!
Την καταδικη μου, ολα τα καλα τα χανωΓιαννη ηρθε η orion19 η με μενα μιλούσες και την Εφη?? Ωσο για τον χορο εαν εμενες λιγο ακομα σιγουρα θα μας εβλεπες γιατι η καταπληκτικη DJ το εβαλε για μας! Αυτες της στιγμες δεν της χανουμε γιαννη

PS: Εσενα εννοουσα, σορυ για το τυπογραφικο.

Posted 20 December 2008 - 15:44

Posted 20 December 2008 - 15:50
Την καταδικη μου, ολα τα καλα τα χανω
Δεν πειραζει ομως, ετσι κι αλλιως με τετοιο φωτισμο θα ηταν αδυνατο να τραβηξω βιντεακι, σε αντιθεση με το εργαστηριο σας
PS: Εσενα εννοουσα, σορυ για το τυπογραφικο.
Το καταλαβα οτι εμενα εννοουσσες!

Υ. Γ Της Εφης πηρες το νουμερο της το δικο μου γιατι δεν το πηρες?

THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD
Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series
Posted 20 December 2008 - 16:10

θΑ ανεβάσεις μαζί φωτό και από το ανιμίτινγκ και το πάρτυ τη Δευτέρα; Ganbatte, seriously^^ It will take a lot of work so shikarishiro^^