Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party - Xmas Special 19/12,Thessaloniki

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#46 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 18 December 2008 - 20:57

αν ερθω και εγω θα σας πειραξει?αν ναι πειτε το μου για να μην ερθω.
οποιος με καταλαβει κερδιζει καιρασμα 10 μπυρες

#47 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 19 December 2008 - 09:26

Κανονισε γιατι θα τους παρω ολους με τη σειρα και θα τους ρωταω αν ειναι ο Legeon....Εγω σε λιγο παω να παρω το τραινο να ανεβω..Ελπιζω το παρτυ να κρατησει μεχρι πρωιας...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#48 billmcnik

billmcnik

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 20 December 2008 - 02:58

Ήταν πολύ ωραίο δυστηχώς και ευτυχώς είχε πάρα πολύ κόσμο. Χάρηκα πολύ, μαζί μου και το cosplay του L, όταν ακούσαμε το Opening Song του Dragon Ball Z Tenkaichi 3. Αλλά ότι άλλο παράγγειλα δεν το άκουσα:|

Επίσης κάποια μέλη του forum θα σταματήσουν να μπαίνουν για λίγο καιρό γιατί είχαν την τύχη να τους γράψω στο Death Note!

Eπίσης όποιος θέλει να γραφτεί στο Death Note μου ας συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα(φωτογραφία δεν χρειάζετε):

Όνομα:
Επώνυμο:
Όνομα Πατρός:
Όνομα μητέρας:
Διεύθυνση:
Τηλέφωνο:
Τραπεζικός Λογαριασμός:
Και μια υπογραφούλα από κάτω και είσαστε οκ.

Επίσης κάποια υπέγραψε στο Death Note μου ως Lily, ποια είναι(η μήπως δεν ζει πλέον; Damn! Το ήξερα ότι ποιάνει!);

#49 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 20 December 2008 - 04:06

και περασαν/με ομορφα ομορφα,ομορφα και περασαν/με ομορφα ομορφα παιδια.
03:30 εφυγα και πειρα και ενα satan poster,1 καρντου-3 μπυρες και 1 μαλιμπου μετα.
τις 10 μπυρες δεν τις πειρε κανεις

#50 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 December 2008 - 06:32

Ωραιο και το σημερινο Cosplay Party, λογω του οτι η μουσικη δεν ηταν τοσο δυνατη οσο συνηθως και τα ατομα λιγοτερα μπορεσαμε να κανουμε πολλες γνωριμιες και να ζησουμε απειρες καμενες φασεις! Οι καφριλες και οι ατακες εδιναν και επαιρναν και φυσικα τα φλας αναβοσβηναν συνεχως, τα παντα ηταν τελεια κοινως :wooi2: Θα ηθελα μονο να ειχα βγαλει περισσοτερες ποκεμονιστικες φωτογραφιες. Τα cosplays ηταν γενικως καλα αν και υπηρχε δυστυχως αρκετη επαναληψη. Anyway, full report να περιμενετε πιθανοτατα Δευτερα.

Χαρηκα που τα ειπαμε με την Orion και την, πασιγνωστη πλεον, cosplayer της Real Mayer μετα τα μεσανυχτα μεχρι που μας διωξαν απο τον οροφο. Συνεχειστε να εξασκειστε στον χορο, κοριτσια! :ureshii: Οσο για σενα Lily θα σε περιποιηθω καταλληλως οταν ξαναβρεθουμε :hiding_something: :kill4u:

ΥΓ: Αν ξερει καποιος να μου αναγνωρισει ποιο ειναι το cosplay της κυριας με την τριαινα σε αυτη τη φωτογραφια και κατα ποσο οι αλλες δυο ειναι επισης cosplayαρισμενες ας με φωτισει παρακαλω.

Edited by Adventurer, 20 December 2008 - 15:34.

Posted Image

#51 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 20 December 2008 - 11:10

και ΚΑΗΚΑΜΕ ομορφα ομορφα ομορφα..:bike:
αντε Adventurer τσακισου να ανεβασεις τις φωτοφραφιες του εγκληματος...
ΑΑΑ!και η Lily ειναι δικια μου!
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#52 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 20 December 2008 - 12:30

φαση ειχε το παρτυ, πιο λιγος κοσμος οποτε ημασταν πιο ανετα αν και τα ηχεια χαλουσαν ωρες ωρες .Ωραια μουσικη περασαμε σπασιαλ!

#53 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 20 December 2008 - 12:41

ψηφιστε τα καλυτερα cosplay!

εγω δεν μπορω να πω γτ θα ψηφισω εμενα..

και ανεβαστε τις φοτογραφιες!!!!!!

#54 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 20 December 2008 - 13:11

H κοπέλα με την τρίαινα είναι η αδελφ'η της Καταρίνας βρε! Η ψηλή ήταν Kagura από Fruits Basket, η άλλη ήταν η αδελφή του gay γιατρού Umeda από το manga του Hanazakari no Kimitachi e [στο drama δεν τη δείχνει] και η αδελφή της Καταρίνας...Δε θυμάμαι. Ίσως αν ρωτήσουμε την ίδια να ξέρει xd

κΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΣΠΛΕΙ ΤΑ ΨΗΦΗΣΑΜΕ και τέλεια περάσαμε, και η μουσική ήταν υπέροχη, και μετά τα μεσάνυχτα έπαιξαν τα πιο καλάαααααα [οκέι, εγώ ακούω πολύ βαριά ιαπωνική, τί να κάνουμε] Και δυο φορές άκουσα τον Hyde, μια μόνο του και μια με τους L'arc en Ciel, και δυο φορές Gackt, μια το Vanilla και μια με ΜV Final Fantasy 7 Dirge of Cerberus, και the Johny's juniors (Hey! Say! JUMP ish just loooveeee) and KAT-TUN, OMGGGGGG....I was crying through the whole PV! And it was an Xmas PV! Andand...AND DIR EN GREY! Oh, and Girugamesh! And DIR EN GREY! AND kyooooooo....

οΚέι, περνάω στα κόσπλει γιατί θα αρχίσω να παρλάρω για μουσική κ αντε να με σταματήσετε μετά.

Kαλά, η όλη πόκεμον φάση ήταν η ΚΑΜΕΝΗΗΗΗΗ αλλά και όλοι οι άλλοι πίσω δεν πήγαιναν! Aρχίζω να μετράω και ας μου θυμίσει κανείς αν ξέχασα κάτι...Luffy, Shippuden Sasuke, Misa, James, Ash, Kagura< και δυο που ξέρω από πού αλλά δε θυμάμαι ονόματα xD

Aντε βρε, καλό μας κάψιμο την κυριακή και του χρόνου !

Α, και Υ.Γ., ΌΣΟΙ είναι να πλακώνεστε στο ξύλο από ΄δω και πέρα όταν θα παίζει Death Note OP και ED πείτε το να σας φτιάξουμε αρένα, όχι να το κάνετε Κολοσσαίο το καημένο το μαγαζάκι, γιατι καμια ώρα θα γίνει θρύψαλλα καμια κάμερα και μετά θα τρέχουμε xD

sORE DAKE, for the time^o^ Ja neeeee, minna-saaaannnn^^
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#55 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 20 December 2008 - 14:38

Οντως οντως, απιστευτο το cosplay party. Πρωτη φορα ειχα τοσες ποζες για φωτογραφιες. Τα σπασαμε κοινως και φυσικα περιμενουμε με ανυπομονησια το επομενο!
Θα ανεβασω τις φωτογραφιες γυρω στο απογευμα.

Επισης, Adventurer, η κοπελα με την τριαινα (δεν ηξερα οτι ειναι η αδελφη της Καταρινας, thnx Νικη) εχει κανει cosplay την Chrome Dokuro απο το Katekyo Hitman Reborn!.
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#56 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 20 December 2008 - 15:14

Το παρτυ ηταν φανταστικο!Η μουσικη ωραια και πολυ χορο!Περασα πολυ ωραια κ γνωρισα και αλλα παιδια!Ηταν ευχαριστα:)

Χαρηκα που τα ειπαμε με την Orion19 και την, πασιγνωστη πλεον, cosplayer της Real Mayer μετα τα μεσανυχτα μεχρι που μας διωξαν απο τον οροφο. Συνεχειστε να εξασκειστε στον χορο, κοριτσια![/URL]

Γιαννη ηρθε η orion19 η με μενα μιλούσες και την Εφη?? Ωσο για τον χορο εαν εμενες λιγο ακομα σιγουρα θα μας εβλεπες γιατι η καταπληκτικη DJ το εβαλε για μας! Αυτες της στιγμες δεν της χανουμε γιαννη

Υ.Γ Ποτε θα ερθεις στο εργαστηριο να σου μαθουμε τον χορο?:bleh:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#57 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 December 2008 - 15:34

Thanks για τη βοηθεια, Hitorinai και Aoshi :) Εννοια σου και τις δυο αδελφες ειναι αδυνατο να τις ξεχασω μετα απο τη φωτογραφια που βγηκαμε στο παρτυ του Φεβρουαριου:kawaii:

Kantoros, τι ειχες ντυθει;

ΑΑΑ!και η Lily ηταν δικια μου!

Fixed:tongue2:

Γιαννη ηρθε η orion19 η με μενα μιλούσες και την Εφη?? Ωσο για τον χορο εαν εμενες λιγο ακομα σιγουρα θα μας εβλεπες γιατι η καταπληκτικη DJ το εβαλε για μας! Αυτες της στιγμες δεν της χανουμε γιαννη

Την καταδικη μου, ολα τα καλα τα χανω :wallbash: Δεν πειραζει ομως, ετσι κι αλλιως με τετοιο φωτισμο θα ηταν αδυνατο να τραβηξω βιντεακι, σε αντιθεση με το εργαστηριο σας :hiding_something:

PS: Εσενα εννοουσα, σορυ για το τυπογραφικο.
Posted Image

#58 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 20 December 2008 - 15:44

Ωραια ηταν το παρτυ δν μπορω να πω πλακα ειχε! ειδα ατομα που ειχα καιρο να δω και γνωρισω και τον περικλη Zauk[Lain] φυσικα! ευχαριστο γεγονος! οπως ειπα ηταν πολυ ομοργα χθες! :)

#59 Orion

Orion

Anime Amateur

• Members
  • 79 posts

Posted 20 December 2008 - 15:50

Την καταδικη μου, ολα τα καλα τα χανω :wallbash: Δεν πειραζει ομως, ετσι κι αλλιως με τετοιο φωτισμο θα ηταν αδυνατο να τραβηξω βιντεακι, σε αντιθεση με το εργαστηριο σας :hiding_something:

PS: Εσενα εννοουσα, σορυ για το τυπογραφικο.

Το καταλαβα οτι εμενα εννοουσσες! :bleh:Οχι στο αλλο αλλα στο παραλλο cosplay οπως ειπαμε με την Εφη θα το κανουμε και θα μας τραβηξεις :thumbup:!!!

Υ. Γ Της Εφης πηρες το νουμερο της το δικο μου γιατι δεν το πηρες?:nanana:

:head: THE IS ONE RULE OF METAL....PLAY IT FUCKING LOUD :head:

Οποιος ειναι fan του DBZ θα πρεπει να δει και το TFS Dragon Ball Z: Abridged series

#60 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 20 December 2008 - 16:10

Ah, ναι, ήταν τρομερό εκείνο το κόσπλει. Ήταν και το πρώτο που ντύθηκα :wis: Αν και το Shinigami Rukia που ήμουν τότε το τελευταίο πράγμα που έμοιαζε ήταν αυτό...XD

θΑ ανεβάσεις μαζί φωτό και από το ανιμίτινγκ και το πάρτυ τη Δευτέρα; Ganbatte, seriously^^ It will take a lot of work so shikarishiro^^
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/