Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party - Xmas Special 19/12,Thessaloniki

• Please log in to reply
127 replies to this topic

#106 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 24 December 2008 - 11:52

Θα σου βγήκε η ψυχή πάλι να τις ανεβάσει Γιάννη.Κάνοντας πάλι και μια ιστοριούλα:hahaha:.Πάνε οι...μισοί;Άλλα τόσα άτομα περίπου μένουν να ανεβάσουν τώρα:knock-knock:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#107 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 24 December 2008 - 19:42

παλι σα σκατα βγηκα... η φωτογραφικη σου μηχανη με μισει,να το χεις στα υπ'οψην σου...
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#108 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 24 December 2008 - 19:58

Υπεροχες φωτο.....ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ!!

Θελω μονο αν μπορεις να με στειλεις ολες τις φωτο σε ΠΜ!!! :P

παλι σα σκατα βγηκα... η φωτογραφικη σου μηχανη με μισει,να το χεις στα υπ'οψην σου...

Ελα σου αφιερωνω αυτη την φωτο με πολυ αγαπη!!!

Posted Image

Edited by AngelOfTheDarkHeaven, 24 December 2008 - 20:04.

Tiger-stock-blog-header.jpg

#109 AnO!

AnO!

ZINO-είσαι μέσα?

• Members
  • 83 posts

Posted 24 December 2008 - 20:08

με τιμας ρε κοπρολαγνε Αγγελε...:P
Posted Image
I'd make the vampire cry.Great.I felt like a superhero. Harry Dresden,breaker of monsters' hearts.
Spoiler:

#110 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 25 December 2008 - 00:43

omggggg! omg, omg omg omg omggggg! Kampekiii! Kampekii, kampeekiii!

Εσπασε ταμείααααα! Έδωσες ρέστα πουλάκι μου, και παρ'όλες τις κακουχίες, *nods* είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ! "Φάτε τη σκόνη του, ερασιτέχνες" σκεφτόμουν όλη την ώρα! xD Έλα τώρα για εκείνο το μέγα hug που λέγαμε^^ Μπράβο αγάπη μου, ΈΣΚΙΣΕΣ.

Υπέροχη περιγραφή μάχης ('η μήπως να το κάνω πληθυντικό;) με κατέπληξες, και είναι και κάπως δύσκολο να με εντυπωσιάσουν καμια φορά, αλλά εδώ ΜΑ-ΓΕΥ-ΤΗ-ΚΑ κυριολεκτικά! ^^

Ετσι, έτσι! Άξιζε η δουλειά σου με τα χίλια! [Οι φωτό με τις πόζες και λεζάντες για τους James, Luffy και Ren με κάνανε να λυθώ στα γέλια, hountouni^^]
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#111 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 25 December 2008 - 00:48

omggggg! omg, omg omg omg omggggg! Kampekiii! Kampekii, kampeekiii!

Εσπασε ταμείααααα! Έδωσες ρέστα πουλάκι μου, και παρ'όλες τις κακουχίες, *nods* είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕ! "Φάτε τη σκόνη του, ερασιτέχνες" σκεφτόμουν όλη την ώρα! xD Έλα τώρα για εκείνο το μέγα hug που λέγαμε^^ Μπράβο αγάπη μου, ΈΣΚΙΣΕΣ.

Υπέροχη περιγραφή μάχης ('η μήπως να το κάνω πληθυντικό;) με κατέπληξες, και είναι και κάπως δύσκολο να με εντυπωσιάσουν καμια φορά, αλλά εδώ ΜΑ-ΓΕΥ-ΤΗ-ΚΑ κυριολεκτικά! ^^

Ετσι, έτσι! Άξιζε η δουλειά σου με τα χίλια! [Οι φωτό με τις πόζες και λεζάντες για τους James, Luffy και Ren με κάνανε να λυθώ στα γέλια, hountouni^^]

ok ρε παιδι μου...Εσυ κανεις σαν παλαβο...Ειπαμε εκανε καλη δουλεια αλλα τοση Τρελα?τσκ τσκ τσκ:stubborn:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#112 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 25 December 2008 - 03:22

Ναι ειναι απο τα μογγολα που νομιζουν οτι κανουμε καποιου ειδους διαγωνισμο. :P
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#113 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 25 December 2008 - 12:08

Μόγγολος είσαι και φαίνεσαι, Αόσι, εγώ είμαι απλά φάνγκερλ και έχω το δικαίωμα να κάνω όσες τρέλες θέλω, δικαιολογούμαι με το πήξημο που τραβάω με φροντιστήρια, γονείς, θείους και θείες να μου τα πρήζουν! 'ντάξει, είπαμε, η σχολή που θέλω να μπώ είναι στα 19000 μόρια και άνω, αλλά μη με τρελάνουν και στο διάβασμα!

Καλά Χριστούγεννα, btw, minna-san^^
Posted Image
~ ~

#114 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 25 December 2008 - 16:43

Αdventurer εχεις και Fangirls?απαπαπαπαπαπα...Το θεμα ειναι "Εσυ θες να περασεις εκει ή οι Γονεις σου σε ΄προσαλατολησαν΄?"
Αμα θες να περασεις εσυ τοτε θα εχεις συνηδητοποιησει τις θυσιες που πρεπει να κανεις και δεν θα παραπονιεσε...ετσι για να σου φτιαξω τη μερα.....
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#115 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 25 December 2008 - 21:37

naaanteeeee χαλια βγηκα!!! :oo::nanana: οι υπολοιπες ειναι φανταστικες! και οι λεζαντες μπορω να πω οτι τα σπανε! kawaii luffy....:-p
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#116 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 26 December 2008 - 00:34

@Zauk - μόνη μου τη διάλεξα, εδώ και πέντε χρόνια εκεί θέλω να μπω, γιατί δεν υπάρχει κ τπτ άλλο που να μπορώ να κάνω σωστά anyway.

@jenna-san - Luffy is mine^^
Posted Image
~ ~

#117 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 December 2008 - 01:20

Jenna-san, ποια εισαι εσυ ειπαμε; Ενημερωτικα, και αυτο παει και στην AnO!, αν ειχα μισο Ευρω για καθε κοπελα που λεει οτι δε βγηκε καλα ενω κατα γενικη ομολογια εχει βγει πολυ καλα, σημερα θα αγοραζα Φεραρι.

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που σας αρεσαν οι φωτογραφιες :) (αν και για τις περιγραφες θεωρω οτι δεν ειχα και τοσο εμπνευση) Αντε περιμενουμε και τους υπολοιπους τωρα. (ORIOOOOOOOOOOOOOOON!)

Zauk, πανε πιες μια Lucozade κερασμα μου γιατι σου χρειαζεται λιγη θετικη ενεργεια :oo:
Posted Image

#118 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 26 December 2008 - 08:08

Μα γιατι Θετικη ενεργεια....kukuku
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#119 jenna-san

jenna-san

Starting...

• Members
  • 18 posts

Posted 27 December 2008 - 20:10

@Zauk - μόνη μου τη διάλεξα, εδώ και πέντε χρόνια εκεί θέλω να μπω, γιατί δεν υπάρχει κ τπτ άλλο που να μπορώ να κάνω σωστά anyway.

@jenna-san - Luffy is mine^^

:oo::hahaha:not stealing anyone!απλως ειχε πλακα ετσι οπως ντυθηκε..!! adventurer εγω ημουν αυτη που δεν ειχε τιποτα να βαλει και εμφανιστηκε σαν goth anime (η ξανθια)...:bahhh:
The only verdict is vengeance; a vendetta, held as a votive, not in vain, for the value and veracity of such shall one day vindicate the vigilant and the virtuous. Verily, this vichyssoise of verbiage veers most verbose so let me simply add that it's my very good honor to meet you, and you may call me V.:terror2::terror2::terror2::orly:

#120 kantoros

kantoros

Anime Fan

• Members
  • 153 posts

Posted 28 December 2008 - 16:54

adventurer=official photographer of anime parties! το καλο της υποθεσης ειναι οτι δεν χρειαζεται να τον πληρωσεις για να δουλεψει!

καλα με εβγαλες εμενα,μπορω να σε ευχαριστησω κερνοντας σε μια μπυρα!