Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime-Greek got banned?

• This topic is locked This topic is locked
104 replies to this topic

#76 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 14 December 2008 - 00:12

Χμμ, ναι τι να πω, από όσο ξέρω στην anime-greek τα επεισόδια προέκυπταν από DVDrip από τα DVD της DeAgostini από τους uploaders που τα αγόραζαν, τώρα πως τα κάνουν στο gamato.info είναι μια άλλη ιστορία που δεν την ξέρω και θα σας γελάσω, χώρια ότι στην anime-greek τα επεισόδια ανέβαιναν σε megaupload ενώ στο gamato.info υπάρχουν με μορφή torrent....

Τώρα όσο αφορά το domain name επειδή άκουσα που ειπώθηκε πως υπάρχει ήδη και η απορία ήταν πως θα γίνει να χρησιμοποιηθεί το ίδιο, λοιπόν να ξεκαθαρίσω πως αυτό το domain που υπάρχει ήδη αυτή τη στιγμή είναι ένα σκέτο όνομα χωρίς καν server από πίσω, μόλις αγοραστεί ο server και στηθεί το φόρουμ τότε εκείνο το domain name θα αντιστοιχηθεί με τον server μας, τουλάχιστον αυτή είναι η συμφωνία, αν αλλάξει κάτι και τελικά χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο domain name (πράγμα πολύ απίθανο) τότε φυσικά θα ενημερώσουμε για το καινούριο όνομα.

Thanks Geutella με κάληψες..

#77 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 14 December 2008 - 01:45

λοιπόν να ξεκαθαρίσω πως αυτό το domain που υπάρχει ήδη αυτή τη στιγμή είναι ένα σκέτο όνομα χωρίς καν server από πίσω

μόνο που το domain αυτό έχει ήδη αγοραστεί αφού υπάρχει...

μόλις αγοραστεί ο server και στηθεί το φόρουμ τότε εκείνο το domain name θα αντιστοιχηθεί με τον server μας

:terror2:
Παιδιά πω θα το κάνετε αυτό;
Πείτε μου και μένα.

..εαν δεν είναι δικό σας το domain, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα site...
ヤクザ   あいしてる!

#78 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 14 December 2008 - 01:52

μόνο που το domain αυτό έχει ήδη αγοραστεί αφού υπάρχει...

:terror2:
Παιδιά πω θα το κάνετε αυτό;
Πείτε μου και μένα.

..εαν δεν είναι δικό σας το domain, δεν μπορεί να υπάρξει κανένα site...

Χεχεχε... ναι έχει αγοραστεί.... αλλά μην στεναχωριέσαι έχω συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη... και έχουμε κάνει ήδη τις συμφωνίες μας.... οπότε το θέμα του domain name είναι λυμένο... γιατί για καλή μου τύχη το άτομο που κατοχύρωσε αυτό το domain name είναι σωστός άνθρωπος και ξέρει να τηρεί συμφωνίες, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.
Posted Image

#79 foreverfreak

foreverfreak

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 14 December 2008 - 02:06

Χεχεχε... ναι έχει αγοραστεί.... αλλά μην στεναχωριέσαι έχω συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη... και έχουμε κάνει ήδη τις συμφωνίες μας.... οπότε το θέμα του domain name είναι λυμένο... γιατί για καλή μου τύχη το άτομο που κατοχύρωσε αυτό το domain name είναι σωστός άνθρωπος και ξέρει να τηρεί συμφωνίες, του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

Aχ ρε Geutella,τι θα καναμε αν δεν ειχαμε και σενα!!Παντως στην καινουργια anime-greek θα πρεπει να γινεις mod μαζι με τον deyk!!!Δε νομιζω πως θα βρουν καλυτερο...:tensai:

#80 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 14 December 2008 - 02:09

Α τότε αλλάζει το πράγμα.

Τέσπα καλή σας συνέχεια
ヤクザ   あいしてる!

#81 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 14 December 2008 - 07:47

Κριμα για το ban υληκρινα!!!
Μου αρεσε το forum ασε που τα παιδια καναν δουλεια οχι βλακιες....χωρια τον μεγαλο ογκοδεδομενον για anime και για τα ελληνικα προτυπα!!!
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#82 christis_07

christis_07

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 14 December 2008 - 11:15

Παιδία ξέρετε περίπου σε πόσο καιρό θα κάνετε το come back??
Πεθύμησα πολύ την Anime-Greek!!

#83 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 14 December 2008 - 14:36

Κοίτα ακριβή ημερομηνία δυστυχώς δεν μπορώ να σου δώσω με βάση όμως κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς και αν όλα πάνε καλά, θεωρητικά θα ανέβει μετά τις γιορτές, μόλις έχουμε κάτι πιο συγκεκριμένο στα χέρια μας δεν θα παραλείψουμε φυσικά να ενημερώσουμε...
Posted Image

#84 christis_07

christis_07

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 14 December 2008 - 14:56

Ok ευχαριστώ Geutella :D

#85 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 14 December 2008 - 19:20

Πιστεψέ με δεν είσαι ο μόνος σε όλους μας έλειψε :nanana: παω κάθε φορά που μπαίνω στο Ιντερνετ παω να πατίσω Anime-Greek.forumo... και μετά το θύμαμαι οτί έφαγε Ban:nanana::nanana:

#86 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 15 December 2008 - 14:52

11 posts deleted. Roriconfan, αυτό το thread εξυπηρετεί κάποιον σκοπό, κι αυτός ο σκοπός δεν είναι να αποτελεί την παιδική σου χαρά. Ειδικά από τη στιγμή που δεν ήσουν και δεν είσαι staff member της anime greek, σταμάτα να τους ζαλίζεις τον έρωτα με τις επίμονες ερωτήσεις σου και τις απόπειρες humour σου. :bahhh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#87 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 16 December 2008 - 15:35

Παντώς ωραία η anime-greek θα ξανα έρθει πίσω:joyful:
Spoiler:

#88 Geutella

Geutella

Anime-Greek

• Members
  • 337 posts

Posted 16 December 2008 - 21:20

Λοιπόν παιδιά είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι βρέθηκε άμεσα server!!!:awww: Συγκεκριμένα ο jimilegolas που είναι ο administrator του http://www.tzatziki-fansubs.com/ μας έκανε πρόταση να μας φιλοξενήσει προσωρινά στον server του ώστε να ανέβει η anime-greek όσο το δυνατόν γρηγορότερα, φυσικά και οι administrators της anime-greek δέχτηκαν την πρόταση και μόλις γίνει η αντιστοίχηση του domain name μας με τα nameservers του jimilegolas θα στηθεί το νέο μας φόρουμ!!!:riiight:Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω θερμά τον jimilegolas για την προσφορά του και την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρει, χωρίς αυτόν η διαδικασία θα ήταν πιο χρονοβόρα, τώρα θα μπορέσουμε να στήσουμε την anime-greek άμεσα και να έχουμε τον χρόνο να βρούμε με ηρεμία τον δικό μας server χωρίς βιασύνες και τυχόν λάθη. Οπότε υπομονή και σύντομα η anime-greek θα είναι και πάλι κοντά μας!!!!:thatsit:

Υ.Γ.: jimilegolas, χίλια ευχαριστώ και πάλι, σου είμαι ευγνώμων...:blingeye2:
Posted Image

#89 jimilegolas

jimilegolas

ハア?

• Members
  • 344 posts

Posted 16 December 2008 - 23:22

Δεν κάνει τίποτα.
Εξάλλου ξέρω πως είναι να ψάχνεσε και να μην ξέρεις να κάνεις τι και πως.
ヤクザ   あいしてる!

#90 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 16 December 2008 - 23:41

Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για θέση mod στο νέο φόρουμ.
Όχι όμως όσο θα στεγάζεται σε αλλουνού φόρουμ.