Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2007 - 08:46
αν και το πρώτο επεισόδιο που μεταδόθηκε [11ο χρονολογικά] με είχε ρίξει στα πατώματα από τα γέλια και τράβηξε την προσοχή μου σε αυτή τη σειρά...
Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2007 - 15:26
http://www.designchronicle.com/memento/archives/sosbrigade_harehareyukai.html
plain awesome

Καταχωρήθηκε 25 Ιανουάριος 2007 - 15:35
Hare Hare Yukai Full Dance Version
plain awesome
Ααα... Πρέπει να μάθω τα καινούρια βήματα τωρα...
jk XD
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 02:04

Αν δείτε στην προηγούμενη σελίδα είχα ρωτήσει μια φορά αν το anime αξίζει όντως και ότι είχα δει τα 2 πρώτα επεισόδια και ότι δεν μου φάνηκε αστείο. Οπότε για πολυυυύ καιρό το είχα παρατήσει το anime. Παρόλα αυτά επειδή έχω την καλή ή κακή συνήθεια να τελειώνω σε γενικές γραμμές ότι anime αρχίζω και σε συνδυασμό με το μεγάλο hype για το συγκεκριμένο anime είχα την περιέργεια να το δω. Όχι τίποτα άλλο αλλά αν είναι να λέω πχ ότι το anime δεν αξίζει, καλύτερα να το έχω δει πρώτα. Οπότε κάθισα και το είδα επιτέλους.
Προς έκπληξη μου το anime μου άρεσε. Αν και δεν άλλαξε αυτό που είχα πει τότε, δηλαδή ότι ως κωμωδία αποτυγχάνει (σε τελική το humour μου είναι λίγο corrupted..),μου άρεσαν άλλα πράγματα.
Μου άρεσε που παρόλου που το anime είναι ελαφρύ (άλλωστε είναι και κωμωδία υποτίθεται) είχε φιλοσοφικές προεκτάσεις. Καλά για το τεχνικό τομέα δεν το συζητάω τα γραφικά και animation ήταν πολύ καλά. Επίσης δεν με χάλασε καθόλου το fanservice.
Η πλοκή... Δεν μπορείς να την αντιμετωπίσεις με τον κλασσικό τρόπο με την έννοια ότι δεν έχει σημασία η σειρά των γεγονότων. Στην αρχή φοβόμουν ότι αυτό θα είχε το πρόβλημα ότι μιας και δεν θα υπάρχει μια σειριακή πλοκή κλπ δεν θα είχες ενδιαφέρον να παρακολουθήσεις τα υπόλοιπα επεισόδια πράγμα που αποδείχτηκε λάθος. Και αυτό γιατί παρακολουθώντας την σειρά με την σειρά προβολής παρατήρησα ότι η ανάπτυξη των χαρακτήρων και η συναισθηματική κορύφωση του έργου γίνεται στο τέλος όχι της ιστορίας αλλά στο τέλος της σειράς όπως προβλήθηκε. Αρκετά ενδιαφέρον νομίζω και εγώ αυτό το έλαβα και σαν να θέλει να σου πει, ο χρόνος δεν είναι ένα πράγμα με συνεχόμενη ροή. Άλλωστε ο χρόνος είναι ένα από τα θέματα που πραγματεύεται κάπως το anime.
Όσο για τους χαρακτήρες... Κακά τα ψέματα δεν αναπτύσσονται και πάρα πολύ... Για την ακρίβεια αυτοί που αναπτύσσονται κατά βάση έστω και λίγο είναι ο Kyon και η Haruhi. Αλλά παρόλα αυτά μου άρεσε αρκετά ο χαρακτήρας της Haruhi από το λίγο που μας έδειξε το anime.
Αυτά λίγο πολύ, άντε σήμερα έκανα μου φαίνεται επίδειξη εξυπνάδας με το παραπάνω αλλά το έκανα γιατί ήθελα κάπου να τα πω

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 12:39
εγω ειδα μονο το 1ο επεισοδιο στο ασχετο κ ειλικρινα δεν καταλαβα τιποτα...
οποτε προτιμησα να το δω με την λογικη σειρα κ μ αρεσε πολυ

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 12:51
Βασικά είναι απο τα anime που πρέπει να ξαναδώ.
*Οπότε μιας και δεν κατέχω την εμπειρία μάλλον δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεται

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 15:21
Hare Hare Yukai Full Dance Version
plain awesome
«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 17:17
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 17:52
My Spars
Salva Nos: Z0Rr0Rex vs Consumption of Chaos
Thus spake Z0Rr0Thustra
www.skilledroleplayers.net
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 20:18
εγω το ειδα πριν 2-3 μηνες μου αρεσε αρκετα.Αν και στην το πρωτο επεισοδειο μου φανηκε οτι να΄ναι.Επισης μου αρεσε παρα πολυ η φωνη της haruhi.:adorexu7:
οντως...
εν τω μεταξυ η ιδια τυπισσα παιζει κ τη misa στο death note...

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2007 - 23:50
Και την Konata στο Lucky Starοντως...
εν τω μεταξυ η ιδια τυπισσα παιζει κ τη misa στο death note...

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 00:58
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2007 - 07:20
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 03:02
Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στο μάνγκα και το πώς εξελίσονται εκεί τα πράγματα, γιατί από ότι διάβασα, δεν ξέρω άμα ισχύει, ότι ακολουθεί πολύ πιστά το μάνγκα, βέβαια δεν ξέρω αν και στο μάνγκα η ιστορία έχει ακριβώς την ίδια ροή.
Όσο για το χιούμορ εγώ δεν γέλασα καθόλου, είχε κάποιες ωραίες φάσεις, απλά έχω δει πολύ πιο αστεία ανίμε από αυτό.
Μάκαρι να έχει και 2η σαιζόν, για να δούμε τι θα γίνει και να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα.
Ίσως άμα το δω στην κανονική χρονολογική σειρά να μου αρέσει περισσότερο.
Όσο για την Haruhi πιστεύω ότι δεν είναι θεός, απλά πιο πολύ ένας άνθρωπος είναι που απλά έχει ένα πάρα πολύ ισχυρό θέλω και αυτό μπορεί να επιρεάσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό σχεδόν τα πάντα.

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2007 - 11:14
Όσο για την Haruhi πιστεύω ότι δεν είναι θεός, απλά πιο πολύ ένας άνθρωπος είναι που απλά έχει ένα πάρα πολύ ισχυρό θέλω και αυτό μπορεί να επιρεάσει σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό σχεδόν τα πάντα.
αφου οτι ηθελε γινοταν

δεν ηταν θεος ηταν ομως θεα