Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
Posted 05 July 2007 - 19:10

Posted 05 July 2007 - 20:19

I want my haruhi-chan back:nanana:
Posted 07 July 2007 - 16:46
AnimeSuki Forum - View Single Post - New Announced Anime
Oh yeah!
Αυτά είναι....Έτσι να γουστάρουμε λίγο...
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...
Posted 08 July 2007 - 12:50
haruhiism.com
Υπάρχει και σε torrent.
Posted 08 July 2007 - 13:04
Posted 17 July 2007 - 10:34
Posted 18 July 2007 - 12:55
αλλα απο της 7 αυτου του μηνα ειναι σιγουρο οτι θα γινει και δευτερη σεζον για το Suzumiya Haruhi

Posted 18 July 2007 - 15:42
Ναι... αλλά το πότε θα βγει κανείς δεν το ξέρει... Κάποιο λένε το 2008, κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν το Clannad μετά και να δείξουν το Haruhi το φθινόπωρο... άντε να δούμε.Δεν ξέρω αν το έχει αναφερει κανενα αλλο παιδι αν ναι sorry:nod:
αλλα απο της 7 αυτου του μηνα ειναι σιγουρο οτι θα γινει και δευτερη σεζον για το Suzumiya Haruhiαλλα μονο αυτο τιποτα αλλο.

Posted 18 July 2007 - 23:41
κάποιοι λένε ότι μπορεί να βάλουν το Clannad μετά και να δείξουν το Haruhi το φθινόπωρο... άντε να δούμε.
Ενοεις την ταινια Clannad που θα βγει το φθινόπωρο σωστα?

Posted 29 July 2007 - 10:30
Posted 06 August 2007 - 19:43
Είναι ένα εκπληκτικό ανιμέ που σε κρατάει με ενδιαφέρον σε κάθε επισόδειο.
Αν και ίσως περίεργο, μου έδωσε την εντύπωση οτι τα ανιμέ-κλισέ που υπάρχουν σε αυτό, είναι ένα είδος αυτο-ειρωνείας των δημιουργών του. Στην πραγματικότητα, έχει βάθος και θέτει ακόμη και φιλοσοφικά ερωτήματα.
Γενικά, είναι μια πολύ καλή σειρά. Έχει feel good χαρακτήρα, και προτείνω να το δείτε με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων και όχι ανακατεμένο (ψάξτε στην wikipedia για την κανονική σειρά των επεισοδίων).

Posted 06 August 2007 - 21:14
Ή ψάξτε αυτό το thread.Γενικά, είναι μια πολύ καλή σειρά. Έχει feel good χαρακτήρα, και προτείνω να το δείτε με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων και όχι ανακατεμένο (ψάξτε στην wikipedia για την κανονική σειρά των επεισοδίων).

Εγώ πάλι προτείνω μια άλλη σειρά. Δείτε τα με τη σειρά που προβλήθηκαν, εξαιρώντας το 1ο επεισόδιο. Αφού λοιπόν δείτε τα eps. 2-14 και έχετε ήδη κάψει αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα με το τρίο Haruhi - Mikuru - Yuki, τότε δείτε και το 1ο ep. Το λέω γιατί είδα το 1ο επεισόδιο και μου φάνηκε τόσο άκυρο που θα παρατούσα την σειρά εκεί αν δεν διάβαζα τόσα θετικά σχόλια εδώ μέσα. (Και έχω έναν κολλητό που είδε το πρώτο ep, το παράτησε, και ακόμα προσπαθώ να τον ψήσω να δει και τα υπόλοιπα.2
3
5
10
13
14
4
7
6
8
1
12
11
9
Αυτή είναι η χρονολογική σειρά.

*/me wants more Haruhi. NOW.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 06 August 2007 - 21:53
Εγώ πάλι επιμένω ότι αξίζει να το δεις με την σειρά που προβλήθηκεΓενικά, είναι μια πολύ καλή σειρά. Έχει feel good χαρακτήρα, και προτείνω να το δείτε με την χρονολογική σειρά των επεισοδίων και όχι ανακατεμένο (ψάξτε στην wikipedia για την κανονική σειρά των επεισοδίων).

Το έχω εξηγήσει λιγάκι σε προηγούμενο post μου (αν και υπάρχουν και άλλοι λόγοι). Αν και καααάποτε μπορεί να το δω και με την χρονολογική σειρά για να δω πως είναι...
Πάντως εχθές είδα από περιέργεια στο youtube το πρώτο (χρονολογικά) επεισόδιο dubbed. Αν και οι ερμηνείες και φωνές δεν μου άρεσαν τόσο όσο οι πρωτότυπες (αν και εδώ που τα λέμε κάνανε σχετικά καλή δουλειά) παρόλα αυτά για κάποιον λόγο μου έβγαλε περισσότερο γέλιο... Ίσως είναι ότι είναι πιο άμεσο από το να διαβάζεις υπότιτλους

Να και τα video για όσους έχουν την περιέργεια: