Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#61 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 26 November 2008 - 10:33

Καμιά φωτογραφία από τη συνάντηση μπορούμε να δούμε, ή είναι αποκλειστικά για τους [FONT="]παραβρισκόμενους [/FONT];

#62 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 26 November 2008 - 10:55

Αντε ρε Γιαννη τα παιδια ζητανε φωτογραφιες!!!
Comeee oonnn!!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#63 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 November 2008 - 15:37

Χουμ, βασικα η ιδεα ηταν να μεινουν μεταξυ μας οι φωτο γιατι μερικοι παρευρισκομενοι ισως δε θελουν να ανεβει η φωτογραφια τους :oo: Θα ρωτησω παντως και αν παρω αδεια θα ανεβασω μερικες.
Posted Image

#64 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 November 2008 - 15:52

ε ναι γιατί το παρακάνετε εσείς οι δυο με τις φωτογραφίες.

#65 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 26 November 2008 - 23:05

Ποιοι 2?!?!?! οΟ

#66 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 November 2008 - 23:20

εσύ και ο adventurer.

#67 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 26 November 2008 - 23:24

οχι βρε....εγω δεν ειχα την Αγαπη μου ( φωτογραφικη ) μαζι μου....κοιμοταν στο σπιτι!! :P

#68 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 December 2008 - 04:32

Να με συμπαθατε που καθυστερησα τοσο το ανεβασμα των φωτογραφιων, αλλα αφοτου πηρα την αδεια να ανεβασω τις φωτογραφιες δεν εκατσα σχεδον καθολου σπιτι :oo: Τωρα παρτε μια μικρη γευση απο το τι χασατε οσοι δεν ηρθατε.

*

(Καντε κλικ για να ανοιξουν οι φωτογραφιες σε μεγαλυτερη αναλυση, αν και η ποιοτητα ποικιλλει λογω περιστασεων)

Φωτο #1 : Οι ζωγραφιες της Hitorinai Kokoro
Posted Image

Φωτο #2 : Οι Ιαπωνες j-idols ενθουσιαζουν τις fangirls αλλα οχι τον Cassiel
Posted Image

Φωτο #3 : Ο Aoshi παραδινεται.
Posted Image

Φωτο #4 : Βαρεθηκαμε να κουτσομπολευουμε τον Roriconfan πισω απο την πλατη του, οποτε τωρα το κανουμε μπροστα του!
Posted Image

Φωτο #5 : Ο phm (ο επισης γνωστος ως Nikolol) μας ηρθε... δαιμονισμενος!
Posted Image

Φωτο #6 & #7 : Ο AngelOfTheSpaghettiUsername ηταν σε καταθλιψη απο τη στιγμη που ηρθε...
Posted Image Posted Image

Φωτο #8 : ...μεχρι τη στιγμη που δοκιμασε τον καφε του Ianus. Bravo, αυτος ειναι καφες!
Posted Image

Φωτο #9 ως #11 : Οι φονικες καρτελες επεστρεψαν και σημερα... με τις ιδιες επικινδυνες παρενεργειες!
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #12 & #13 : Χαρουμενα παιδακια

Φωτο #14 ως #16 : Η περιφημη πλεον εξιστορηση του ταξιδιου της Camus στην Ιαπωνια, το οποιο το πληρωσε στην τελευταια φωτο που την αναγκασαμε να βγει μαζι μας με τα ... ενα εκατομμυριο ζορια!

Φωτο #17 : Ο Cassiel σερβιρει καφε στον Roriconfan...
Posted Image

Φωτο #18 & #19 : ...αλλα του Roriconfan δεν του αρεσε η γευση, και ετσι κατεστρεψε τα δοντια του Cassiel με μια ριπη λειζερ απο τα ματια του αλα Cyclops (πριν ρωτησετε, οχι δεν ειναι Photoshop!!).

Φωτο #20 & #21 : Η εκδικηση του Cassiel για το παραπανω γεγονος ειναι φοβερη οπως βλεπετε... πιθανοτατα θα τον σκοτωνε αν δεν του εκλεινε τηλεπαθητικα τον εγκεφαλο ο καθηγητης Xavier (επισης οχι Photoshop).
(X-Men references ftw :P )

Φωτο #22 : Ο Ilpalazzo ομως και αυτος θελει να απαλαγουμε απο τον Roriconfan oποτε εδω αποτρεπει τον Xavier/phm/Nikolol απο το να συνεχισει τη δραση του...
Posted Image

Φωτο #23 ως #25 : ...και δινει στον Cassiel νεα ευκαιρια να εκδικηθει τον Roriconfan ... με ποιο βιαιο τροπο αυτη τη φορα!

Φωτο #26 & #27 : Καπου εκει η παρεα μας μεγαλωσε αφου μας τιμησαν με την παρουσια τους οι Somnium_in_Tenebris και Mona_Risa.

Φωτο #28 & #29: Στο μεταξυ ο Adventurer προσπαθησε να πλησιασει την Hitorinai Kokoro για να της κλεψει τα σκιτσα, αλλα οπως βλεπετε πιαστηκε στα πρασα.

Φωτο #30 : Ταυτοχρονα ο Αγγελος μας επιδεικνυε τη νεα κορυφαια του μπλουζα.
Posted Image

Φωτο #31 ως #33 : Σηκω ο ενας, σηκω ο αλλος, τελικα καταληξαμε ολοι ορθιοι (ακομα δεν ξερω γιατι :hahaha: ).

Φωτο #34 & Videos : Οσο ημασταν ορθιοι ξεσπασαν και διαφορες μαχες, να μια φωτογραφια, κλικ εδω και για τα βιντεο.
Posted Image

Φωτο #35 ως #39 : Μετα απο τοση δραση και ορθοστασια πιαστηκαμε βεβαια... ευτυχως στην παρεα μας υπαρχουν πολλοι μασερ οπως βλεπετε! Θαυμαστε!
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #40 ως #42 : Δειγματα της χαλαροτητας που μας επιασε μετα απο τοσο μασαζ

Ελπιζω αυτο το μικρο preview να σας εδωσε μια ιδεα περι του ποσο καηκαμε εκεινη τη βραδια:wooi2:

Edited by Adventurer, 29 March 2012 - 02:43.
Reuploaded all images... να'ναι καλα η νεα πολιτικη του Imageshack -_____-'

Posted Image

#69 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 02 December 2008 - 23:29

Adventurer, ω, το εκανες πάλι το θαύμα σουυυυυ *respect*

Ποια σκίτσα ρε, με σκότωνες με τα παλιομαθηματικά σου πάλι σ'εκείνη τη φάση xD Πάντως στην αναφορά των φανγκερλς μια χαρά τα πας, κάθε φορά και καλύτερος γίνεσαι!

Το μωρό μου γιατί υπάρχει μόνο σε 6 φωτό, εεεεε? Ντροπή σου, μου κόβεις το fanservice! ^w^

Σανκιουυυυ για το ηλεκτρονικο "δεμα" πάντως, το λάτρεψα <3 Να σε δω το Σάββατο στο πάρτυ τί θα κάνεις. Βασίζομαι πάνω σου!
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#70 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 03 December 2008 - 11:04

Πανω μου θα βασιστειτε γιατι εχει δουλειες. Θα περασει μια βολτα απο οτι ειπε (των ρωτησα και στο PM ενω το ηξερα, LOL!) Και δεν ειναι παρτυ, triple-animeeting.
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#71 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 December 2008 - 16:28

Σε αλλο παρτυ αναφερεται, Aoshi ;) Α, και επειδη θα περασω μονο για λιγο απο το animeeting, μη νομιζεις οτι αυτο σημαινει οτι δε θα το αποθανατισω:8):

Hitorinai, οταν μας παραταει και φευγει μετα απο λιγη ωρα μαζι μας, τι να προλαβεις να τον βγαλεις; Βεβαια κι εσυ εξ'ισου ενοχη εισαι γι'αυτο τον υπερασπιζεσαι:tongue:

Για τα fangirls, η αποψη μου ειναι ιδια με αυτην του Cassiel :hehe:
Posted Image

#72 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 03 December 2008 - 16:39

Hey μην βάζεις λόγια στο στόμα μου:smokingg:.Εγώ δεν δείχνω τα "fangirls" αλλα το j-idol:knock-knock:.Τα "fangirls" μια χαρά είναι:wis:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#73 Hitorinai Kokoro

Hitorinai Kokoro

大倉が心をうばっ

• Members
  • 350 posts

Posted 04 December 2008 - 15:43

Ααα, μάλιστα. Εγώ τον υπερασπίζομαι ΌΧΙ μόνο γιατί είμαστε ακόμα (μη χεσω πια!) και οι δυο μαθητές και ξέρω τί εννοεί όταν λέει ότι θα πρέπει να γυρίσει (οκέι, αυτός μπορεί να πηγαίνει για παιχνίδι αλλού, αλλά εγώ όταν γυρνάω πάω για διάβασμα), αλλά και γιατί επειδή είναι μικρό και πολύ τρελό, κάποιος πρέπει να το κάνει κι αυτό, δε νόμίζεις; Ε, και τώρα έχω μια μικρή εξουσιοδότηση... Canthelp

Eeee, λες κι εσείς δεν θα κάνατε έτσι σε hentai ας πούμε...>3
Posted Image
~ ~
Fanfics and original stories @ my writing LJ
http://fuyunogekkouka.livejournal.com/

#74 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 05 December 2008 - 11:50

Eeee, λες κι εσείς δεν θα κάνατε έτσι σε hentai ας πούμε...>3

Σαν να λες δηλαδή ότι τα j-idols είναι για τα "fangirls", ότι είναι τα hentai για τα "fanboys":orly:.Αν οπότε τα "fanboys" των hentai είναι perverts,τότε είναι σαν να λες ότι και τα fangirls που ασχολούνται με j-idols είναι το ίδιο,χεχε:orly:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#75 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 December 2008 - 12:22

βασικά τα fungirls Που ασχολούνται με J idols οφείλονται στην μη ύπαρξη νέων ευρωπαϊκών boyband, αν υπήρχαν συγκροτήματα τύπου boyzzone, east 17 , take that, blue, westlife, new kids on the block, backstreet boys, δε θα υπήρχαν τα J idols.