Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#391 Aerinos

Aerinos

~tHe wInd dAncer

• Members
  • 41 posts

Posted 18 October 2009 - 20:27

χμμμ, όπως ανέφερα σε άλλο τόπικ, την τρίτη ανεβαίνω για την παρέλαση της 28ης.... όσον αφορά τις παλιές καραβάνες του φόρουμ, που ίσως με θυμούνται, θα χαιρόμουν να πάμε καμιά βόλτα, και γιατί όχι, να γνωριστώ επιτέλους και με άτομα από το anime.gr.
Εαν υπάρξει ενδιαφερόμενος, στείλτε pm και κανονίζουμε.

#392 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 26 October 2009 - 18:53

...ΕΜΈΝΑ!!!!ναι παιδιά επιστρέφω στην θεσσαλονικη(επιτέλους) για μερικές ημερες οπότε λέω να κάνουμε ένα μικρο meeting.Οπότε ας βρεθούμε 7.30 στην καμάρα.Τι λέτε?

#393 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 27 October 2009 - 09:18

Εμεις εκει ημασταν εσυ που ησουν videl????:smokingg:

Το Meeting..... εεε τι να πω......
Μα καθε φορα ολο και καλυτερο μα καθε φορα ομως.........!!!!!:blingeye2:

Στην καφετερια τελεια στην pizzaria μαματα και στο BG απλα απεριγραπτα....(και δεν τελειονουμε εδω) Και στο "Χρυσο" καναμε ενα μπανιο απο ανεκδοτα και τελος!!:nanteee:

Α και κατι ακομα κοιταξτε λιγο την ωρα του post....
Ε πριν 40 λεπτα περιπου διαλυθηκαμε ε και επιδη ηταν ανοιχτο το pc ειπα να παρω την πρωτια!!!:8):

Ζηλια ζηλια...!!:kakaka:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#394 X-LpBleach

X-LpBleach

a.k.a. Bleach155

• Members
  • 203 posts

Posted 27 October 2009 - 10:43

Εγώ μόλις γύρισα σπίτι από χθες το απόγευμα... βλέπετε έπρεπε να πάω στη γιορτή του σχολείου:if:Και είμαι ξύπνιος 24:44 ώρες YEYYYYY!!!!!

BTW: Ρε Μπίλη αυτό το emoticon είναι φτιστό με εσένα όταν καπνίζεις :smokingg:
(:hahaha:)

#395 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 27 October 2009 - 13:24

καλέ Βασίλη εγω λεω για το Σάββατο που ερχεται στης 31 του μηνός.

#396 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 October 2009 - 13:41

Εγώ μόλις γύρισα σπίτι από χθες το απόγευμα... βλέπετε έπρεπε να πάω στη γιορτή του σχολείου:if:Και είμαι ξύπνιος 24:44 ώρες YEYYYYY!!!!!

αμα το ξερα οτι θα το τραβουσατε τοσο θα καθομουν και γω να εκανα το ιδιο...:emptyonexg1:
παντως στην καφετερια που καθισα μεχρι τις 11:30 περασαμε τελεια, ημουν και ο μονος που δεν σκατωθικα (να δουμε ποιος θα καταλαβει τι εννοω τωρα!) και γενικος στα παιχνιδια περασαμε καλα:kawaii:
@annie εχεις πολυ σπαστικα ματια!:oo:(πλακα , πλακα:nanana:)
φοτος ανεβασα πριν του παρτυ οποτε αυριο του μιτινγκ,

πρωσοπικα ειμαι υπερ του να κανουμε και αλλα μιτινγκ, εκτος των παρτυ, τα οποια θα αργησουν, προβλεπω το επομενο χριστουγεννα... οποτε αν ειναι κανονιζουμε ενα ωραιο σαββατοκυριακο, ενημερωνουμε τους σαλονικιους οτακου και παμε να το "καψουμε", τι λετε?

#397 MitHuNa

MitHuNa

Annie-maki

• Members
  • 327 posts

Posted 27 October 2009 - 16:58

εγώ κατάλαβα !!!! ούτε ενα Σ δεν πήρες ρε!!! και ήσουν ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αστυνόμος!! ΝΟΜΟΣ Κ ΤΑΞΙ ΛΕΜΕ!
τα μάτια μ δεν ειναι σπαστικααααα μέχρι στιγμής ηταν η φωνή μου σπαστικια μονοοο :cry5:
Posted Image

Οταν οι σφουγγαρίστρες γίνονται pon pon :nosey:

#398 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 27 October 2009 - 17:37

παιδιά αυτό λέω και εγω.Μιας και έρχομαι να κανονίσουμε ενα meeting το Σάββατο.

#399 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 27 October 2009 - 18:29

χμ αποτι ακουστικε θα κανονισουν eating meeting (επιτελους θα φαω γιαπωνεζικο, ολο κατι συμβαινει και χανω την ευκερια) στο θρεαντ με το κοσπλευ απο τον κακασι, ελπιζω να μας πει λεπτομεριες.
παντως εγω ειμαι μεσα, απλα οχι αυτην την κυριακι εχω κανονισει....σαββατο μπορω!

@annie:canthelp: :hahaha: δολοφονος ομως μες την ατυχια 4 φορες συνεχομενα ετυχα να ειμαι και τις 3 πρωτες επεσα πανω στον μπατσο με τη μια...:erk: αν δεν ημασταν και μεις ομως τι θα κανανε?????αφου μονο εμεις μιλουσαμε και ο περικλης!

ps τι κολλημα αυτο με τη φωνη τους ολα τα κοριτσια!:chigau:

#400 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 27 October 2009 - 19:54

Ωπ λαθος το κατηγωρισα το μαρακι!!!
Να αντε να κανονισουμε ενα eating meeting σαββατο να φαει και ο matassos κινεζικο!!! (γιαπωνεζικο ειναι ενα ονειρο που πραγματοποιητε στας Αθηνας μιας και εδω εμεις η βλαχοι δεν....)

Johnny τ' αγοριμ εγω ειμαι...!!!:hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#401 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 27 October 2009 - 20:20

αμα κανονισετε σαββατο ειμαι μεσα παιδια γιατι εχω χασει πολλα μιτινγκ

#402 videl

videl

Anime Fan

• Members
  • 147 posts

Posted 27 October 2009 - 20:38

NΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ θελω!!!!!αντε παιδια να μαζευτούμε!!!!!!!!

#403 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 27 October 2009 - 20:40

Anyone else??

Ελα να μαζευομαστε....!!!!
Posted Image

#404 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 27 October 2009 - 20:57

λογικα θα ειναι μεσα και ο ζορο απο το παρτυ κλπ μηπως να το κανουμε σαν ξεχωριστο θρεαντ eating meeting salonica για να το προσεξουν γτ εδω μεσα και σε τοσο λιγο χρονο μονο εμεις θα το παρουμε χαμπαρι,
για πιο λετε εκεινο διπλα στο harys spot στην τσιμισκη?

#405 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 posts

Posted 27 October 2009 - 21:39

Και εγω μεσα για σαββατο!!!Αντε καντε thread να το κοινοποιησουμε στους αλλους....

Οποτε αν ειναι κανονιζουμε ενα ωραιο σαββατοκυριακο, ενημερωνουμε τους σαλονικιους οτακου και παμε να το "καψουμε", τι λετε?

Εμας τους υπολοιπους που δεν μενουμε σαλονικη δεν μας λογαριαζετε...???:dazed::dazed::dazed::deadga6::deadga6::deadga6: